niet geleverd

Wij hebben de bestelling van een shirt nooit ontvangen .De Order is door de verkoper ongedaan gemaakt maar deze is vergeten om het bedrag terug te storten op onze rekening.  Order nummer 103020562479427

Verfzeef kapot aangekomen

Vandaag een verfzeef helemaal kapot aangekomen. Door post nl is het te grote pakje door de brievenbus gepropt. De verfzeef is hierdoor onbruikbaar.

“Dream Link Store” : Levert produkt niet

Op 01-02-2018 om 13.22 uur hebben wij via Aliexpress voor 7,98 (incl verzendkosten) bij Dream Links store het volgende besteld. :

     
Vanaf 19-03-2019 (een dik jaar na bestelling dus) zijn wij al (tevergeefs) heen en weer aan het schrijven met deze winkel. Ze zeggen steeds dat ze het artikel al hebben opgestuurd (2x zelfs!! (??). Tot op heden (08-10-2019) nog steeds niet het artikel ontvangen. Nu gevraagd of ze het geld (7,98) terug kunnen storten op ons bankrekeningnummer. Daar reageren ze als volgt op :  “hi dear, you said resend  before”…… (?????). We komen er dus niet uit. Wat ik wil is : of levering van het mandje, of geld terug op bankrekening. Wat een vervelend gedoe dit. De winkel moet niet zo moeilijk doen, ze geven telkens rare antwoorden, zoals : al bij de post gevraagd, klopt het adres wel?, waren jullie wel thuis met bezorging, weet je zeker dat je het al niet hebt, je zei dat je het al had ontvangen. enz., enz., enz.,

 

 

zeggen dat het adres niet klopt, heel vervelend.

Order ID: 8001844886805571 View Detail

Order time: 11:13 Sep. 11 2019

Store name: Indoor Outdoor Supplies Drop ship Store

View Store | Contact Seller

Order amount:

€ 327,61

Microfiber Sport Towel Rapid Cooling Ice Face Towel Quick-Dry Beach Towels Summer Enduring Instant Chill Towels for Fitness Yoga

[Transaction Screenshot]

€ 2,43X130

Product properties: with Bottle

Na veel heen en weer mails, zeggen ze dat het adres niet klopt, ander adres opgegeven en zeggen dat het ook niet klopt. Ik heb meerder bestellingen gedaan bij andere verkopers, komt altijd goed. Ik wil graag opheldering over mijn bestelling.

 

 

Open Disput

 

I placed an order, payed it directly by creditcard. Within a day it went from a reservation to payed on my creditcard. But, you from AliExpress never placed an order for me on your site and in your system. How is that possible?

Bestelling geplaatst, betaald met creditkaart en binnen een dag afgeschreven, maar nooit een order aangemaakt door AliExpress. Gaan we zo met elkaar om? Dit ruikt naar misleidende praktijken en schurkt tegen oplichting aan.

I placed an order, payed it directly by creditcard. Within a day it went from a reservation to payed on my creditcard.

But, you from AliExpress never placed an order for me on your site and in your system. How is that possible? 

retour

Pakket is na 7 dagen teruggestuurd omdat ik het niet kon ophalen . Nu zoek en wel alles betaald !

Fishing lamp niet geschikt voor diepte meer dan 2 meter

Dit is mijn tweede lamp die ik wilde gebruiken bij duiken. Bij een diepte van twee meter loopt er al water in en dat terwijl hij “super waterproof is tot 100 meter”. Alweer een miskoop bij Alie. Mijn eerste bestelling van een duiklamp was ook niet in orde. Batterijhouder smolt. De beloften van een nieuwe zijn nooit nagekomen. De huidige lamp heb ik getracht te repareren maar dat lukt niet. Je begrijpt dat ik ERG ontevreden ben over de producten van Alie.

Verkoper reageert niet op mail

Hallo, ik heb een product gekocht en dat wil ik terug sturen. Het is Order Number #104980566396114

 
Solar Water Panel Power Fountain Pump Kit for Pool Garden Pond Watering Round Water Fountain Pump with 4 Nozzles Drop Shipping
SHIPPED
US $4,151.53
Dit product wil ik terugsturen, want er is 4.151 euro van mijn bankrekening afgeschreven. Ik dacht van 4 dollar 15. Maar nu heb ik het retour adres nodig om het terug te sturen, maar Olivia Camera Store chat niet meer. 
Wilt U mij alstublieft helpen? Dank u wel.
Met vriendelijke groet, Margo Koning

Pakket nog steeds niet bij PostNL

 

Verkoper wil niet meewerken aan een refund. Ik heb contact gehad met Postnl en die zeggen elke keer weer dat er geen pakketje is gearriveerd!

De bestelling is op 10 augustus 2019 gedaan.!!!

Geen bevestiging ontvangen

Hebben bij jullie een opdracht geplaatst ,helaas geen bevestiging ontvangen,

. Dus we weten niet of de opdracht is door gekomen.

wilt u zo vriendelijk zijn dit uit te zoeken?

Met vriendelijke groet,

Dick Nijhof

Struikstuk 59

Epe 8162JL

 

Geen refund

via Aliexpress heb ik bij Ba-seus een powerbank besteld, deze is in Nederland aangekomen maar nooit op mijn adres aangekomen De powerbank is ergens verloren gegaan.

Eerst zou Ba-seus een refund geven zodra ik bij postnl. geinformeerd had en het dispuut verwijderd had bij aliexpress. Dit alles gedaan maar er komt geen refund. Ook als Aliexpress inspringt moet ik bewijzen dat ik dat ding nooit ontvangen heb. Dat kan ik niet, wnt ik heb het niet ontangen. ???De verkoper verlengd elke keer de Purchase maar een refund vergeet het maar. Ik heb hier aardig genoeg van. ik heb het niet al te breed dus betalen voor iets wat ik niet heb is erg.

krijg mijn geld niet terug

yourui CN-000GCY 000GCY 00GCY Voor Dell Inspiron 15R 5537 3737 Laptop Moederbord VBW01 LA-9982P i5-4200u 100% werkt perfect

[Transactie screenshot]

€ 97,35 X1

     
   

Bestelbedrag:

€ 97,36

 
 

yourui CN-000GCY 000GCY 00GCY Voor Dell Inspiron 15R 5537 3737 Laptop Moederbord VBW01 LA-9982P i5-4200u 100% werkt perfect

[Transactie screenshot]

€ 101,95 X1

WWW.ALIEXPRESS.COM LONDON GBR

15 feb. | 22:36:56

€ 97,36Af

Dir Market-Catalog Online GBR R. VOORTHUIZEN **** – 2410

WWW.ALIEXPRESS.COM LONDON GBR

25 feb. | 17:48:35

€ 101,96Af

Dir Market-Catalog Online GBR R. VOORTHUIZEN **** – 2410

Ik heb ze niet onvangen en ben al van begin an het onderhandelen maar hij werkt niet mee

  Afgewerkt

No refund game

ik wordt al weken aan lijntje gehouden door verkoper ” Perfect House Fou U-99999 “. Het product zou door vervoerder terug aan verkoper gestuurd zijn waarop ik bericht kreeg dat ze via Paypal het geld terug wilde storten maar er gebeurde niets toen ik mijn email gaf voor teruggave geld via Paypal. Daarna een dispuut gestart en er kwam reactie dat het email niet klopte en daarom geen refund gedaan kon worden. Er werd daarna verzocht of ik het dispuut wilde cancelen waarna het geld wederom via Paypal teruggestort zou worden……ik geloof ze niet meer. Deze verkoper moet juridisch gestopt worden.

slechte batterijen

ik heb vorig jaar ik denk voor zo`n 70,00 euro aan batterijen gekocht van 1,5volt die gebruik ik alleen voor ledkaarsen van de action zie dat ze 2 A 3 avonden branden dat vind ik niet erg maar als ik ze nu oplaad dan geven 1.54v aan en als ik ze een half uurtje op tafel leg dan zit er nog maar 1.21v of minder in dus ze houden geen stroom meer vast en ik heb al meer dan de helft weggegooit als ik er nog 20 over heb is dat veel die het nog een beetje doen ik had er wel 75 en als ik dat tegen de koper zeg dan zegt hij mijn batterijen zijn goed ik heb een reactie terug gedaan wat krijg je voor antwoord stuurd diegene een afbeelding van een roos ik kan er helaas geen foto bijvoegen wat die pakt hij niet via het bureaublad de winkel waar ik het over heb is  Minnie Electronic ik vind dit mensen geld uit de zak kloppen  deze personen die moeten gewoon de waarheid zeggen dat dit rotzooi is en niet 1 van de beste batterijen de 1.2v die heb ik voor 2 jaar geleden gekocht en die doen het nog perfect maar de 1.5v van dat merk is nogmaals waardeloos het gaat om dit soort batterijen  20pcs/lot New Brand AA rechargeable battery 3000mah 1.5V New Alkaline Rechargeable batery for led light toy mp3 Free shipping 

 

5.0

1 Review3 orders

 
€ 15,41 / lot (20 pieces)
€ 17,51

-12% ik                                                  

niet geleverd

er zouden 1 schijnwerper geleverd woorden besteld 28-03-2019 op 29-05-2019 nog niets na contact zouden zij of geld of een nieuwelamp sturen maar helaas niks van die 2het betreft de levering door hello eovo met het bestel no.100256630616022

Hanglamp besteld in China,maar beschadigd binnen gekregen.

Ik heb vandaag mijn chinese hanglamp binnen gekregen uit china,maar een van de houtsnijwerkjes  ter versiering is afgebroken.

waarschijnlijk door het transport.

De lamp was goed verpakt maar desondanks toch beschadigd.

Het gaat hier om een lamp met een waarde van ongeveer 140 euro inclussief btw,dus toch best zonde van het geld.

Maar ik vind de lamp wel erg mooi,maar zou graag samen met alie tot een oplossing willen komen.

SKMKEI Horloge

Ik heb op 26 mei 2019 een SKEI Horloge besteld en betaald via e-deal bestel no. 192494037767904. Het horloge ontvangen op 22 augustus 2019. Het knopje van de verlichting werkt niet. Ik heb vele malen via de chat berichtjes en foto’s verstuurd maar ik moest maar een video sturen van de werking van het horloge maar met het opgevraagde e-mail adres 145855978@qq.com kan ik het filmpje van de werking van het horloge niet versturen. Op de vraag stuur mij een ander e-mail adres, maar dit was niet mogelijk. Vanaf 24-08 tot 05-09 -2019 heb ik nu 9 x berichten verstuurd over dit horloge, maar via de foto’s maken zij geen beoordeling dat er een defect is. Ik heb ook gevraagd of ik het horloge terug kon sturen en dat hun het geld terug storten maar hier op word niet gereageerd. Dit is mijn laatste poging via deze klacht om de zaak op te lossen. Met vriendelijke groet A. J Delil  e-mail a.j.deli@casema.nl