Zakelijke mogelijkheden van AliExpress Nederland!

Zakelijke mogelijkheden

Op deze pagina lees je over de zakelijke mogelijkheden van AliExpress Nederland. Omdat wij los staan van AliExpress kan ik alle adverteerders toelaten.

Tips voor online zakelijke mogelijkheden? Klik hier!

Op deze website zijn er een paar dingen die jij kunt doen om jouw merk te versterken. Ik zal ook enkele voorbeelden delen in het tweede deel van deze pagina. Het is voor iedereen mogelijk om een merk te versterken door een tekst aan te leveren. Met een tekst van minimaal 300 woorden kan jij gratis adverteren. Het enige wat ik terug vraag is een commissie van 10% voor iedere bestelling die via deze website wordt geplaatst. Heb jij daar nog geen systemen voor? Dan breng ik jou graag in contact met iemand die zo’n systeem voor jou kan installeren.

Vraag naar de zakelijke mogelijkheden! Klik hier!

Mijn doel is iedereen uiteindelijk te helpen. Daarom wil ik ook graag met jou in contact komen. Hoe meer ik namelijk van jou weet, hoe beter ik jou kan helpen.

Welke zakelijke mogelijkheden zijn er verder?

Ben jij al wat verder, dan kan jij met jouw bedrijf de bovenste advertentie aan de rechterkant van deze pagina (en iedere andere pagina op deze website) overnemen. De kosten daarvan zijn afhankelijk van het type adverteerder en de lengte van de overeenkomst. Voor een bedrag van 20 euro kan je een week proefdraaien.

Alle zakelijke mogelijkheden bespreken? Klik hier!

De meeste adverteerders adverteren op basis van een cost per sale. Dat wil zeggen, ik zorg dat jouw bedrijfsnaam hoog in Google komt, jij betaalt mij voor verkoop wat via deze site ontstaat. Google bijvoorbeeld eens: “MyBalanceCard“, waar ik op de eerste pagina sta. Of kijk naar de “Anonieme bonuskaart“, die ook op de eerste pagina staat.

Bespreek alle zakelijke mogelijkheden! Klik hier!

Natuurlijk ben jij ook altijd welkom om vragen te stellen. Hoe meer jij vraagt, hoe beter ik jou ook kan helpen. Voel je dan ook vrij.