Vlog lamp te koop bij AliExpress!

vlog lamp

Voor wie een vlog lamp wil kopen is AliExpress echt een perfecte plek. Persoonlijk neem ik 7 video’s per week op die per dag online gaan.

Direct jouw vlog lamp kopen? Klik hier!

In deze blog gaat het voornamelijk over de kwaliteit van producten. Ik wil dat jij alleen de beste spullen koopt zodat jij ook absoluut kwaliteit in huis weet te halen. Hoe meer je weet, hoe beter ik jou kan helpen en blijven helpen. Mijn doel voor deze blog is hulp te blijven bieden. Dat kan ik enkel doen door jou te helpen en te blijven helpen met alles wat je wilt weten.

Bekijk de vlog lamp ook online! Klik hier!

Mijn grootste doel is te blijven helpen. Door meer mensen te helpen kom ik ook met meer mensen in aanraking en weet ik ook dat mensen contact gaan opnemen. Verder ben ik op zoek naar andere mensen die mensen willen helpen. Kijk daarvoor op de vacature pagina van Scientology.

Kopers over de vlog lamp

Door reacties van kopers te bekijken kan jij ook bepalen of dit een product voor jou is of niet. Met 2043 beoordelingen is het gemiddelde cijfer 4,7 uit 5 sterren. Dat is niet heel hoog, maar ook zeker niet laag.

Zelf de reacties op de vlog lamp bekijken? Klik hier!

Kopers schrijven bijvoorbeeld: “Al binnen 10 dagen in huis” en “Mooi licht”. Verder zijn er ook enkele kopers die minder tevreden zijn. Mijn advies is zelf ook goed te kijken naar de reacties zodat jij echt de beste spullen kunt kopen.

Bekijk alle beoordelingen zelf! Klik hier!

Daar wil ik het graag bij laten voor mijn deel van de blog. Heb jij nog iets om toe te voegen? Voel je dan ook absoluut vrij om een reactie achter te laten voor onder deze blog.

Speaker bescherming te koop bij AliExpress!

speaker bescherming

Wie speaker bescherming wilt kopen kan dat gewoon bij AliExpress doen. Zo kan je producten nog gewoon blijven gebruiken tegen lagen kosten.

Direct jouw speaker bescherming kopen? Klik hier!

Hoewel ik mijn geld uiteindelijk verdien aan de hand van de vergoedingen die ik krijg wanneer jij een aankoop doet wil ik jou toch goed helpen. Als jij goede producten koopt kan ik mij daar ook op blijven focussen. Mensen die kopen via diensten als Klarna kan ik helaas niet zomaar helpen. Ik ondersteun namelijk alleen eerlijke bedrijven die het beste voorhebben met de mensheid. Geen leugens en oneerlijke mensen.

Bekijk de speaker bescherming online! Klik hier!

Mocht je vragen hebben, voel je altijd vrij om contact met mij op te nemen. Hoe meer je uiteindelijk weet, hoe beter ik je ook kan helpen. Iedere vraag is absoluut van harte welkom onder de blogs. Mijn doel blijft jou volledig te ondersteunen. Dat doe ik ook als budgettrainer waar het gaat om geld en geldzaken.

Kopers over de speaker bescherming

Met 21 beoordelingen krijgt dit product een gemiddeld cijfer van 4,9 uit 5 sterren. Zo schrijven kopers bijvoorbeeld: “Tevreden over de bestelling”, “Prima” en “Snel geleverd”. Het laagste cijfer wat kopers geven is 4 uit 5 sterren. Nog altijd een prima cijfer.

Zelf kijken naar de speaker bescherming? Klik hier!

De 3 kopers die geen reactie geven schrijven ook: “Niet wat ik had verwacht”. Mijn doel is jou duidelijkheid te geven voor alles wat je wilt weten. Hoe meer vragen, hoe beter ik je ook kan helpen en blijven helpen.

Bekijk alles over de speaker bescherming! Klik hier!

Nu wil ik het hier voor deze blog wel bij laten. Mocht je zelf nog vragen hebben of iets willen toevoegen? Laat gerust jouw reactie achter onder deze blog. Hoe meer vragen je hebt, hoe beter ik jou ook kan helpen.

Gasbrander te koop bij AliExpress!

gasbrander

Wie een gasbrander wil kopen kan dat gewoon bij AliExpress doen. In deze blog deel ik ook reacties van verschillende van de kopers

Direct jouw gasbrander kopen? Klik hier!

Mijn doel voor deze blog is jou te helpen. Dat kan ik alleen doen als jij ook echt de informatie hebt die je nodig hebt. Voor de prijs van deze gasbrander hoef je het in ieder geval niet te laten. Die prijs is namelijk dusdanig laag dat je in ieder geval geen BTW en inklaringskosten hoeft te betalen. Daarmee kan ik dit product als budgettrainer dus ook prima aanbevelen. Je kunt dit product voor de prijs in ieder geval veilig kopen.

Bekijk de gasbrander online! Klik hier!

Het belangrijkste is wel dat je weet dat je ook altijd contact met mij op kunt nemen. Hoe meer je weet, hoe beter ik jou ook kan helpen en blijven helpen. Mijn doel is jou altijd verder te helpen.

Kopers over de gasbrander

Laat ik positief beginnen. Vooral omdat 98% van de kopers dat ook doen. Hoe meer je weet, hoe beter jij ook zelf een beslissing kunt nemen. Kopers schrijven bijvoorbeeld: “Super voor op de camping” en “Super snelle levering”. Er zijn nog heel veel andere beoordelingen om ook zelf te lezen.

Zelf de reacties op de gasbrander bekijken? Klik hier!

Minder blije kopers laten ook weten dat het apparaat slecht functioneert en er zijn ook reacties van kopers die schrijven dat het product nooit is aangekomen. Natuurlijk is het goed om ook zelf te kijken naar de beoordelingen van de gasbrander.

Bekijk de beoordelingen over de gasbrander zelf! Klik hier!

Vragen zijn absoluut van harte welkom. Door samen te kijken kunnen we ook samen bepalen welke producten handig zijn om te kopen. Hoe meer je leest, hoe beter ik jou ook kan helpen om het beste product te vinden.

Smart licht te koop bij AliExpress!

smart licht

Wie smart licht wil kopen doet er goed aan om bij AliExpress te kijken. In deze blog deel ik onder andere de reacties van kopers.

Direct het smart licht kopen? Klik hier!

Doel voor deze blog is jou complete duidelijkheid te geven van alles wat je kunt kopen. Hoe meer je weet, hoe beter ik jou ook kan helpen. In het tweede deel zal ik inhoudelijk ingaan om enkele van de reacties. Let hoe dan ook wel altijd op de mogelijke BTW en inklaringskosten wanneer je voor meer dan 22 euro in een keer besteld. Vragen daarover zijn natuurlijk ook altijd welkom.

Bekijk het smart licht en koop online! Klik hier!

Mijn doel is duidelijkheid. Ik wil dat jij alles weet wat er maar te weten valt. Hoe meer je weet, hoe beter ik jou ook kan helpen en blijven helpen. Neem contact op als je vragen hebt en kijk ook hoe ik mensen op andere manieren verder help.

Kopers over het smart licht

Met een gemiddeld cijfer van 4,9 uit 5 sterren kan ik alvast schrijven dat de meeste reacties positief zijn. Zo schrijven kopers bijvoorbeeld: “Gebruikt om te controleren of mijn dochter niet stiekem leest in bed, werkt perfect” en “Werkt erg goed”. .

Zelf ook kijken naar de reacties op het smart licht? Klik hier!

Als ik dan kijk naar de minder positieve beoordelingen kan ik jou ook vertellen dat sommige kopers vinden dat het apparaat te gevoelig is. Het is natuurlijk altijd goed om zelf ook naar de beoordelingen te kijken om zelf ook een compleet en eerlijk beeld te vormen.

Bekijk alles over het smart licht zelf! Klik hier!

Vragen zijn natuurlijk meer dan welkom. Hoe meer je weet, hoe beter ik je ook kan helpen en blijven helpen. Mijn doel is daar duidelijkheid over te geven.

Klacht over AliExpress

AliExpress is een Chinese webwinkel, welke producten levert over heel de wereld. Extreem lage prijzen en helaas ook wisselende service.

Hierbij een ervaring van een van de AliExpress klanten:

Wij hebben 30 mei 2016 allstars schoenen besteld bij aliexpress.

Bij de bestelling stond dat we direct ideal moesten betalen.

Dit dus ook direct gedaan omdat onze dochter de schoenen heel graag voor de vakantie wilde hebben.
Na 4 weken keken wij in de informatie en stond dat het pakketje vanuit land van herkomst klaar stond. Daarna 2 weken later weer gekeken en stond nog steeds op de zelfde status.

Rond begin augustus gemaild met mw Sophia Long en zei zei dat de bestelling fout was gegaan, en zei zou kosteloos een nieuwe bestelling plaatsen.

Nu kijken we vorige week weer in de status en staat dat alles leeg is.

Eerst kregen we na de bestelling al een mail dat de order geplaatst was maar geen betaling was gedaan, wij mail contact gehad en gezegd we hebben wel betaakd ik heb bewijs in mijn bankgegevens weer moest dit nagekeken worden en een week Later zeiden ze dat de betaling wel binnen was gekomen, maar wat later?. Daarna weer een mail ontvangen dat de status was veranderd, wij kijken maar stond nog steeds op verzonden vanuit land van herkomst. Weer contact gelegd via de mail, en weer werd er gezegd dat we nog 10 dgn moesten wachten want het verwerken duurt 10 dgn ongeveer.

Na 15 dgn weer gekeken en nog steeds stond de status op hetzelfde en zagen we nog geen verschil.

Nu zijn we eind augustus en mijn dochter zit nog altijd op haar schoenen te wachten, die maar niet komen.
En ik mijn geld kwijt.

Dit was voor mij echt de laatste keer dat ik bij aliexpress bestel.

Ik hoop echt dat jullie voor ons iets kunnen betekenen, of de schoenen waar mijn dochter op wacht anders geld terug. want dit is toch geen service.

Wat vind jij van deze ervaring? Laat gerust jouw reactie achter.f

Originally posted 2017-06-14 09:33:54.

Automatisch kattenspeelgoed te koop bij AliExpress!

automatisch kattenspeelgoed

Dit automatisch kattenspeelgoed is erg goed leuk om jouw kat spelend te houden. Hoe meer er wordt gespeeld, hoe leuker het kan zijn.

Zelf reacties van het automatisch kattenspeelgoed bekijken? Klik hier!

Vragen zijn absoluut van harte welkom onder deze blog. Mijn doel is jou duidelijkheid te geven over de reacties van verschillende kopers. Daar ga ik in het tweede deel van deze blog naar kijken. Er zijn 339 reacties en een gemiddeld cijfer van 4,9 uit 5 sterren. Hoe meer je weet, hoe beter ik jou ook kan helpen. Ik wil simpelweg dat jij duidelijkheid hebt over wat je kunt kopen.

Bekijk het automatisch kattenspeelgoed online! Klik hier!

Alles wat jij wilt weten mag je ook weten. Neem daarom ook gewoon contact met mij op als je vragen hebt. Bekijk ook hoe ik jou en anderen verder kan helpen via mijn werk als budgettrainer. Daar help ik jou om slimmere keuzes te maken waar het gaat om geld.

Kopers over automatisch kattenspeelgoed

Laat ik dan beginnen met enkele reacties van kopers. Met 339 beoordelingen schrijven kopers bijvoorbeeld: “Kat is er super blij mee”, “Leuk” en “Snel geleverd”. Als eigenaar van een kat is dit ook wel het soort product wat ik zou kunnen kopen.

Zelf kijken naar de reacties? Klik hier!

Er zijn ook enkele kopers die minder blij zijn. Deze schrijven bijvoorbeeld: “Niet aangekomen” en “Werkt niet”. Toch zou ik dit automatisch kattenspeelgoed wel kopen. Ik weet zeker dat mijn kat het ook heel erg leuk gaat vinden.

Bekijk het automatisch kattenspeelgoed ook zelf! Klik hier!

Als jij zelf de beoordelingen bekijkt en iets toe wilt voeten, laat een reactie achter onder de blog. Hoe meer je vraagt en vooral hoe meer je laat weten, hoe meer we elkaar ook kunnen helpen en blijven helpen. Dat is uiteindelijk ook waar het mij om gaat.

Smart home sensors te koop bij AliExpress!

smart home sensors

In deze blog schrijf ik over de smart home sensors die bij AliExpress te koop zijn. Het product wordt beoordeeld met 4,9 uit 5 sterren.

Zelf de smart home sensors bekijken? Klik hier!

Mijn doel is jou te helpen en te blijven helpen. Hoe meer informatie je weet, hoe beter ik dat kan doen. Waar het mij om gaat is jou de informatie te geven. Alle vragen zijn van harte welkom onder deze blog. Met de informatie help ik jou natuurlijk ook verder om het beste product te hebben. Bekijk daarom ook goed de reacties van de verschillende kopers. Bekijk zelf ook de beoordelingen van de verschillende kopers.

Bekijk de smart home sensors online! Klik hier!

Vragen zijn absoluut van harte welkom onder deze blog. Hoe meer je weet, hoe beter ik jou kan helpen en blijven helpen. Je mag ook absoluut contact met mij opnemen. Bekijk ook hoe ik jou kan helpen als budgettrainer om slimmer met geld om te gaan.

Kopers over de smart home sensors

Alle reacties zijn absoluut van harte welkom. Je kunt ook onder de blog reageren, maar het is vooral goed om wat beoordelingen te lezen. Kopers schrijven: “Erg klein, dus eigenlijk perfect”, “Werkt perfect” en “Perfect”.

Zelf de reacties bekijken? Klik hier!

Ondanks het hoge gemiddelde zijn er ook minder blije kopers. Kopers schrijven bijvoorbeeld ook: “Product niet ontvangen” en “Er zaten geen smart home sensors in het pakket”. Het is natuurlijk ook goed om zelf ook een beoordeling te bekijken. Vragen zijn altijd van harte welkom.

Bekijk de beoordelingen ook zelf! Klik hier!

Iedere vraag is absoluut van harte welkom. Hoe meer je weet, hoe beter ik jou ook kan helpen. Mijn doel is jou complete duidelijkheid te geven. Hoe meer je weet, hoe beter ik jou kan helpen. Iedere vraag is absoluut van harte welkom.

Boksbal te koop bij AliExpress!

boksbal

Wie een boksbal wil kopen kan dat bij AliExpress doen. Hoe meer je weet, hoe beter ik jou kan helpen. Alleen de beste producten!

Direct de boksbal kopen? Klik hier!

Mijn doel is jou te helpen om de beste deals te vinden. Als ik kijk naar de reacties van kopers zie ik een bemiddeld cijfer van 5 uit 5 sterren. Dit is op basis van 6 reacties wat betekend dat iedereen het hoogste cijfer geeft. Ik ga natuurlijk kijken naar de inhoudelijke reacties van kopers. Hoe meer je weet, hoe beter ik jou ook kan helpen en blijven helpen.

Ga jouw boksbal online kopen! Klik hier!

Vragen zijn natuurlijk van harte welkom. Hoe meer je weet, hoe beter ik jou kan helpen. Neem gerust contact op met de vragen die je hebt. Bekijk ook hoe ik jou help om financieel slimmere keuzes te maken. Dat doe ik via mijn werk als budgettrainer.

Kopers over de boksbal

Reacties zijn onder andere: “Goede boksbal”, “Perfect als op de foto” en “Prima”. De andere kopers geven enkel een cijfer. Dus geen inhoudelijke reactie. Waar jij mij wel mee kunt helpen is dat je weet wat je koopt. Bekijk daarom ook zelf naar de beoordelingen en laat het mij weten als je iets nieuws binnenkomt.

Zelf de reacties op de boksbal bekijken? Klik hier!

Vragen zijn natuurlijk van harte welkom. Mijn doel is jou te helpen en te blijven helpen. Bekijk de beoordelingen ook zelf zodat jij kunt zien wat je koopt. Deze boksbal krijgt een goed cijfer.

Bekijk alle beoordelingen van de boksbal online! Klik hier!

Nu heb je mogelijk nog andere vragen. Laat het mij weten als je vragen hebt. Hoe meer je wilt vragen, hoe beter je dat onder de blog kunt doen. Mijn doel blijft jou te helpen zodat je weet wat je koopt.

Forel vishengel te koop bij AliExpress!

forel vishengel

Wil jij een forel vishengel kopen? Kijk en koop dan bij AliExpress. Hoe meer je weet, hoe beter ik jou kan helpen en blijven helpen.

Zelf de forel vishengel bekijken? Klik hier!

Als jij op de hoogte bent help ik jou natuurlijk persoonlijk verder. Hoe meer je weet, hoe beter ik jou wil helpen en blijven helpen. Iedere vraag is absoluut van harte welkom. Nu is het wel zo dat er op dit moment nog slechts 1 van deze producten is gekocht. Hoe meer je weet, hoe beter ik jou ook kan helpen en blijven helpen. Mijn doel is jou te helpen en te blijven helpen.

Bekijk de forel vishengel online! Klik hier!

Mijn doel is jou complete duidelijkheid te geven. Hoe mee je weet, hoe beter ik jou kan helpen en blijven helpen. Neem gerust contact met mij op als je vragen hebt. Kijk ook hoe ik jou kan helpen als budgettrainer.

Kopers over de forel vishengel

Het is belangrijk om te weten om jou een compleet en duidelijk beeld te hebben. Hoe meer je weet, hoe beter ik jou kan helpen. Helaas dus nog geen inhoudelijke reacties. De enige reactie die een koper geeft is er nog niet. Dit omdat er ook nog slechts 1 bestelling is geplaatst.

Zelf kijken naar de forel vishengel? Klik hier!

Verder wil ik jou helpen door goed te kijken naar de reacties van de verschillende kopers. Daarom vraag ik jou om hulp. Als jij een reactie ziet, laat het mij dan weten. Laat het weten door te reageren onder deze blog.

Bekijk de forel vishengel online! Klik hier!

Waar ik jou graag mee help is informatie. Hoe meer je weet, hoe beter ik jou kan helpen. Bekijk altijd de informatie onder deze blog en vul die zelf ook aan met wat je zelf hebt gezien en gelezen.

Technisch Lego Lamborghini te koop bij AliExpress!

Technisch Lego Lamborghini

Wie een Technisch Lego Lamborghini wil kopen kan dat via AliExpress doen. Hoe meer je weet, hoe beter ik jou kan helpen en blijven helpen.

Direct jouw Technisch Lego Lamborghini kopen? Klik hier!

Mijn doel is jou te helpen en blijven helpen om een compleet en eerlijk beeld te krijgen. Wat ik wil bereiken is dat jij weet wat je koopt. Dit product valt voor de prijs wel buiten de grens van BTW en inklaringskosten. Hoe meer je weet, hoe beter ik jou ook kan helpen en blijven helpen. Stel jouw vraag gerust gewoon online. Hoe meer je weet, hoe beter ik jou kan helpen.

Bekijk de Technisch Lego Lamborghini online! Klik hier!

Iedere vraag is absoluut van harte welkom onder deze blog. Hoe meer je weet, hoe beter ik jou ook kan helpen. Neem gerust contact met mij op als je vragen hebt over het onderwerp. Kijk ook hoe ik jou kan helpen als budgettrainer om financieel slimmere keuzes te maken.

Kopers over de Technish Lego Lamborghini

Er is op dit moment nog slechts 1 reactie. Deze koper geeft een cijfer van 5 uit 5 sterren. Deze schrijft simpelweg: “Helemaal perfect”. Het is natuurlijk wel goed om zelf ook duidelijkheid te krijgen.

Zelf kijken naar de reacties? Klik hier!

Nu wil ik jou natuurlijk graag laten zien dat de Technisch Lego Lamborghini helemaal perfect is. Daar kan ik echter niet zeker van zijn omdat ik gewoon niet weet hoe de grote groep reageert. Op dit moment heb ik enkel en alleen die ene reactie.

Bekijk de Technisch Lego Lamborghini online! Klik hier!

Vragen zijn natuurlijk van harte welkom. Laat jouw reactie achter onder deze blog. Hoe meer vragen je hebt en hoe meer je ook reageert onder deze blog, hoe beter ik jou kan helpen en blijven helpen. Iedere vraag is absoluut van harte welkom.

Fiber fusion apparaat te koop bij AliExpress!

fiber fusion

Wie een fiber fusion apparaat wilt kopen kan dat bij AliExpress doen. In deze blog deel ik de kwaliteit aan de hand van reacties van kopers.

Direct het fiber fusion apparaat bekijken? Klik hier!

Mijn doel is jou te helpen en te blijven helpen. Ik wil dat jij een goed product koopt en ook weet wat je gaat kopen. Hoe meer je weet, hoe beter ik jou kan helpen, hoe meer ik ook voor je kan doen. De vragen zijn absoluut welkom onder de blog zodat ik jou kan helpen en blijven helpen. Hoe meer je weet, hoe beter ik jou kan blijven helpen.

Bekijk het fiber fusion apparaat online! Klik hier!

Iedere vraag is absoluut van harte welkom. Hoe meer je weet, hoe beter ik jou kan helpen en blijven helpen. Neem gerust contact op als je meer wilt weten over dit apparaat. Bekijk ook hoe ik jou help via Scientology om beter in het leven te staan.

Kopers over fiber fusion

Om te beginnen is 75% van de kopers uiterst positief. Voor de duidelijkheid, er zijn nog maar 4 reacties. Dan is er 1 van de kopers (25%) die 1 uit 5 sterren geeft. De enige inhoudelijke reactie is: “Super goed”.

Zelf de reactie op de fiber fusion te bekijken? Klik hier!

De minder tevreden koper schrijft een klacht over de BTW en inklaringskosten. Die kosten zijn heel erg hoog en moet je wel van op de hoogte zijn. Ook klaagt deze koper over de taal van het apparaat.

Bekijk de fiber fusion online! Klik hier!

Vragen zijn absoluut van harte welkom. Hoe meer je weet, hoe beter ik jou ook kan helpen en blijven helpen. Iedere vraag is absoluut van harte welkom onder deze blog. Vraag het mij gewoon, dan help ik jou ook persoonlijk verder. Reacties zijn welkom onder deze blog.

AliExpress China: De webwinkel voor Nederland!

Wie online aankopen doet kan er goed aan doen om AliExpress China te overwegen. Wie via de de website van AliExpress China een aankoop doet is veelal heel veel voordeliger uit dan aankopen in Nederland. Verzendkosten zijn ook meestal gratis.

Hoewel de website vertaalt is in het Nederlands blijft de service in het Engels (of Chinees). Vanuit AlexandervanDijl.nl helpen wij jou natuurlijk graag (en waar mogelijk) in het Nederlands verder.

Waarom is AliExpress China zo goedkoop?

AliExpress ChinaSimpel gezegd, arbeid kost in de meeste landen buiten Nederland heel veel minder dan in Nederland. Daarnaast zijn de daadwerkelijke verzendkosten ook heel veel lager dan wanneer je iets koopt vanuit Nederland.

Daarnaast is het natuurlijk zo dat de tussenhandel in Nederland niet mee hoeft te verdienen aan producten die online worden verkocht. PostNL pikt er natuurlijk een graantje aan mee, maar die bedragen zijn verwaarloosbaar.

AliExpress China biedt jou als koper ook nog eens een stuk bescherming wat je in Nederland niet snel zult krijgen. Ontvang jij een pakketje niet (of te laat) dan kun jij via de website aangeven dat jij jouw geld terug wilt (of natuurlijk het pakketje alsnog wilt ontvangen).

Heb ik garantie op aankopen via AliExpress China?

Ja! Alleen gaat de afhandeling niet zo makkelijk als wanneer jij een product koopt bij een Nederlands bedrijf. Het grootste verschil is dat jij geen “recht” hebt op garantie. Alles wordt dus bepaalt door de voorwaarden en klantenservice van AliExpress China self.

Onze ervaring leert dat ze erg soepel zijn en soms gewoon het volledige bedrag terugstorten.

Heb jij ervaring met AliExpress China of bestellingen bij andere webwinkels? Laat gerust jouw reactie achter onder deze blog. Wij lezen alle reacties en zullen daar ook zo veel mogelijk op reageren. Om direct antwoord te krijgen kun jij natuurlijk ook contact met Alexander opnemen via de chat.

Originally posted 2017-06-14 09:10:35.

AliExpress leveringen gaan sneller! Maar niet altijd…

Wie iets online koopt bij AliExpress is veelal voordelig uit. Sinds kort heeft de webwinkel uit China een deal gesloten met PostNL waardoor pakketjes nog sneller worden afgeleverd. Op dit moment hebben wij bestellingen vaak al binnen 2 weken binnen. Soms kan het echter langer duren, in deze blog schrijf ik wat jij kunt doen om dat op te lossen.

Feitelijk is het essentieel om jouw bestelling te volgen en in de gaten te houden wanneer deze in Nederland is en wanneer jij deze dus zou moeten verwachten. Er zijn binnen AliExpress ook nog eens verschillende methodes van tracking, sommige waar PostNL mee overweg kan, andere niet.

Wat kun jij doen als jouw AliExpress pakketje te laat aankomt?

Is jouw pakket nog niet binnen? volg de volgende stappen naar een oplossing:

  1. Ga naar de inlogpagina en log in bij jouw AliExpress account.
  2. Ga naar deze link om jouw adres te controleren en pas deze aan indien deze niet klopt.
  3. Klik hier voor het overzicht van bestellingen.
  4. Klik “Open Dispute” naast het product wat je niet hebt ontvangen.
  5. Selecteer de producten die jij niet hebt ontvangen.
  6. Klik “Open Dispute” en volg de verdere stappen.

Kom jij er dan nog niet uit? Spreek klik hier om naar de AliExpress klantenservice chat te gaan. Daar kunnen medewerkers van AliExpress jouw bestellingen verder controleren en eventueel ook contact opnemen met de verkopers.

Wanneer is een pakketje echt te laat?

aliexpress

Wanneer jij een bestelling plaatst vermeld de verkoper standaard wanneer het pakketje geleverd moet worden. In de regel is dit maximaal 60 dagen vanaf het moment dat jij betaalt.

Hierdoor kunnen pakketjes er dus bijna 2 maanden over doen voordat jij deze in huis hebt. Ondanks dat krijgen wij nog dagelijks vragen binnen van mensen die maandag iets bestellen en het vrijdag nodig hebben. Dit is iets wat je bij AliExpress niet hoeft te verwachten. Heb jij met spoed iets nodig, koop het dan gewoon bij een winkel in Nederland. Helaas is de prijs dan wel wat hoger.

Originally posted 2017-06-08 09:07:36.

Pruik kopen doe je bij AliExpress!

Dagelijks bekijk ik bijzondere producten die worden verkocht op de AliExpress website. Vandaag kwam ik ook weer iets bijzonders tegen, namelijk een pruik. Deze bijvoorbeeld werd verkocht via de website. Verder werd ook deze via de website gekocht.

Natuurlijk weet ik de kwaliteit niet en weet ik ook niet hoe de prijs is in vergelijking met een pruik in Nederland, dus deed ik even een zoektocht voor het kopen van een pruik. Daar blijkt nogal wat verschil in te zitten. De ene komt van marktplaats en kost 50 euro, de ander is nieuw en kost 500 euro.

Zou ik een pruik kopen via AliExpress? Ik denk het niet. Ik hoop (en verwacht) ook niet dat ik er een nodig ga hebben.

Waarom zou je juist wel een pruik moeten kopen bij AliExpress?

pruik van AliExpressOver het algemeen betaal je bij deze website veel minder voor producten dan door ze direct in Nederland te kopen.

Door via AliExpress jouw pruik te kopen bestaat de kans wel dat de kwaliteit niet is wat jij verwacht. Dit heeft als gevolg dat je met een (dure) pruik zit waar je later niets mee kunt.

Het is natuurlijk het proberen waard, maar ik zou het persoonlijk toch niet doen. Wel zou ik kijken naar mogelijkheden om wat te besparen en ook zeker geen honderden euro’s uitgeven aan dit soort producten.

Extra kosten bij AliExpress

Een bijkomend risico zijn de extra kosten die je bij AliExpress soms moet betalen. Lees daarom ook de blog over inklaringskosten en BTW om te leren hoe je deze kunt voorkomen.

Mijn tip voor iedere bestelling, blijf bij bedragen onder de 22 euro of ga daar ver overheen. De extra kosten lopen flink op, zeker bij een lager bedrag. Alleen de inklaringskosten zijn al rond de 15 euro, daar komt dan de BTW nog bij.

Liever eerst even in gesprek komen? Neem gerust contact op.

Originally posted 2018-02-26 05:54:11.

Goedkoop shoppen in China: Waarom AliExpress niet altijd zo voordelig is?

Dagelijks bellen mensen ons om vragen te stellen over “AlexExpress” of “AliExpress“. Vragen als:

  • Ik heb vorige week schoenen gekocht en ik heb ze nog steeds niet binnen…
  • Ik heb een fout gemaakt in het adres, hoe kan ik AliExpress bellen?
  • Kan ik een Nederlandse medewerker van AliExpress spreken?

In deze blog leg ik uit waarom de levertijd tot wel 90 dagen kan zijn, waarom pakketjes soms ruim na elkaar binnenkomen en waar jij nog meer op moet letten.

Waarom is shoppen in China niet altijd voordelig?

De Nederlandse staatskas moet gevuld worden. Gelukkig lopen wij consumenten ongeveer 20 jaar voor op de Belastingdienst en de overheid, maar ze gaan ons inhalen.

Bestel jij iets uit China (buiten de EU) dan moeten daar invoerrechten en BTW over betaalt worden. Soms heb je geluk en komt het pakketje gewoon aan, soms ook niet. De Douane mag er 30 (!) dagen over doen om een naheffing te sturen en mag het pakketje ook al die tijd achterhouden. Dat verklaart alvast de eerste 30 dagen wachten.

Gratis verzending vanuit China is natuurlijk ook niet voor niets. AliExpress wacht tot een grote container vol zit voordat ze versturen. Dat kan zomaar een keer 10, 20 of soms wel 30 dagen duren, wat dan ook meteen de tweede 30 dagen verklaart.

Om een container van China naar Nederland te krijgen kan je ook zo 30 dagen wachten. Zo kan een pakketje vanuit AliExpress zomaar eens 30 dagen duren!

Verder werkt AliExpress met duizenden verschillende kleine bedrijfjes die allemaal zelf hun producten insturen. Zo kan een pakketje dus in een andere container terecht komen en dus ook op een heel ander tijdstip aankomen dan de ander.

Om AliExpress te bereiken ga je in ieder geval naar https://www.aliexpress.com/help/contactus.htm.

Originally posted 2017-06-04 09:34:58.

Pakketjes AliExpress komen niet aan, wat nu?

Pakketjes AliExpress komen niet aan

Ik kreeg een zeer duidelijke vraag. Pakketjes AliExpress komen niet aan, wat moet ik doen? In deze blog geef ik antwoord op die vraag.

Direct weten wat jij moet doen? Klik hier!

Helaas is er recent een vrachtwagen gevonden met verschillende producten die Nederland (en België) als bestemming hadden. Er zijn meer reacties geweest op dat ene incident dan het totale aantal pakketjes wat mogelijk is gevonden. Het bijzondere is dat de media het weer eens enorm heeft opgeblazen. Iets wat niet ernstig is hoeft ook echt niet ernstig gemaakt te worden. Laten we daar wel even rekening mee blijven houden.

Pakketjes AliExpress komen niet aan, open een dispute! Klik hier!

De laatste maanden heb ik het aantal bestellingen weer zien toenemen. Gelukkig, want de ‘corona‘ angst is duidelijk weg. Mijn doel van dit soort blogs is angst juist weg te nemen. De kans is namelijk vrijwel zeker dat alles gewoon aankomt.

Dus, pakketjes AliExpress komen niet aan?

Nou, het grappige is dus dat vrijwel alles wel gewoon aankomt. Het is een angst die wordt neergezet. De angst wordt neergezet laat mensen geloven dat er iets heel ernstig aan de hand is. In vergelijking, alleen via deze site worden er al zo’n honderd pakketjes per dag besteld.

Wat is jouw mening over dit onderwerp? Neem contact op!

Klopt de stelling, pakketjes AliExpress komen niet aan? Nou, over het algemeen dus niet. het valt echt heel erg mee. Persoonlijk heb ik ook persoonlijk honderden bestellingen geplaatst die allemaal zijn aangekomen. Tot nu toe is slechts 1 bestelling wat te laat aangekomen.

Pakketjes AliExpress komen niet aan? Toch wel! Klik hier!

Dus het valt heel erg mee. Als jij het toch niet aankomt is er altijd een mogelijkheid om op tijd een dispute te openen. Heb jij daar hulp bij nodig, voel je altijd vrij om contact op te nemen.

Originally posted 2020-06-25 05:25:15.

Cookie press te koop bij AliExpress!

cookie press

Wie een cookie press wil kopen doet dat bij AliExpress. In deze blog deel ik ook de reacties van verschillende kopers over dit product.

Wil jij een cookie press kopen? Klik hier!

Mijn doel is jou te helpen om de beste producten te kopen. Hoe meer je koopt, hoe beter ik je ook kan ondersteunen. Iedere vraag is natuurlijk ook meer dan welkom onder de blog. Hoe meer je uiteindelijk weet, hoe beter je ook op de hoogte bent van de kwaliteit van dit product. Met 33 beoordelingen krijgt dit product in ieder geval een gemiddeld cijfer van 4,6 uit 5 sterren.

Bekijk de cookie press online! Klik hier!

Alle vragen zijn natuurlijk meer dan welkom. Hoe meer je weet en hoe meer je leest, hoe beter ik jou ook kan helpen en blijven helpen. Voor alles wat je wilt weten nodig ik je natuurlijk van harte uit om contact met mij op te nemen. Kijk ook hoe ik als budgettrainer mensen verder help.

Kopers over de cookie press

Laat ik dan toch positief beginnen. Kopers schrijven bijvoorbeeld: “Zoals omschreven”, “Super compleet” en “Heel erg goed verpakt”. Het blijft natuurlijk goed om zelf ook naar de reacties te kijken. Zo kan jij een compleet en eerlijk beeld vormen van wat je wilt kopen.

Zelf de reacties op de cookie press bekijken? Klik hier!

Door naar de minder positieve reacties. Kopers schrijven namelijk ook: “Werkt al snel niet meer”, “Verkeerde kleur ontvangen” en “Werkt gewoon niet goed”. Het is natuurlijk wel fijn als je weet wat je koopt als je een cookie press in huis gaat halen.

Bekijk alle beoordelingen ook zelf! Klik hier!

Vragen zijn absoluut van harte welkom. Hoe meer je vraagt, hoe beter ik jou ook kan helpen. Mijn doel blijft jou een compleet, eerlijk en duidelijk beeld te geven van alles wat je kunt kopen.

Elektrische tondeuse te koop bij AliExpress!

elektrische tondeuse

Voor wie een elektrische tondeuse wil kopen kan AliExpress zomaar een goede plek zijn. In deze blog deel ik reacties van kopers.

Direct jouw elektrische tondeuse kopen? Klik hier!

Mijn doel is jou de beste producten te laten zien. Ik schrijf nu dagelijks 10 beoordelingen van verschillende producten en help jou als koper daarnaast zelfs nog om een compleet en eerlijk beeld te krijgen. Dat doe ik zodat jij met volledige zekerheid kunt bepalen wat jij wilt kopen. Let bij het kopen van een product als deze wel altijd goed op de BTW en inklaringskosten. Hoe meer je weet en hoe meer je leest, hoe beter ik jou ook kan helpen.

Bekijk de elektrische tondeuse online! Klik hier!

Belangrijk is ook dat je contact opneemt als je vragen hebt. Ik help niet alleen mensen via deze website, maar doe dat ook bijvoorbeeld met mijn werk bij Scientology. Het is aan jou om de hulp te vinden die jij nodig hebt.

Kopers over de elektrische tondeuse

Met 1619 beoordelingen is er hoe dan ook genoeg om over te schrijven. Het is natuurlijk belangrijk om jou een eerlijk beeld te geven. Zo schrijven positieve kopers bijvoorbeeld: “Heel erg snel geleverd”, “Erg goed product” en “Al binnen 2 weken in huis”.

Zelf ook naar de reacties van de elektrische tondeuse kijken? Klik hier!

Dan voor de minst positieve reacties. Dat zijn er aanzienlijk minder. Kopers schrijven wel: “Werkt bijna niet”, “Beschadigd de huid” en “Geen waar voor het geld”. Het is goed om zelf ook naar de reacties te kijken zodat jij kunt bepalen of de elektrische tondeuse voor jou geschikt is.

Bekijk alle beoordelingen ook zelf! Klik hier!

Het grootste doel is te blijven helpen. Hoe meer je weet, hoe beter ik dat ook kan doen en blijven doen. Waar het mij vooral om gaat is dat jij weet dat je een reactie achter kunt laten.

Spaken te koop bij AliExpress!

spaken

Heb jij spaken nodig voor jouw fiets? Dan is het nu ook goed om complete duidelijkheid te hebben van alles wat je wilt kopen.

Direct de spaken kopen? Klik hier!

In deze blog ga ik niet alleen kijken naar het product. Wat ik minstens zo belangrijk vind is dat jij weet hoe andere kopers reageren op deze spaken. Door een compleet en eerlijk beeld te hebben kan jij ook bepalen of deze spaken mogelijk ook voor jou geschikt kunnen zijn. Lees daarom de complete blog, vooral ook het tweede deel zodat jij precies weet wat je kunt kopen en wat de kosten zullen zijn.

Bekijk en bestel jouw spaken! Klik hier!

Voor vragen mag je natuurlijk altijd contact met mij opnemen. Hoe meer je weet, hoe beter ik jou ook kan helpen en blijven helpen. Ik wil dat jij duidelijkheid hebt zodat jij ook precies kunt bepalen wat voor jou goed is om te kopen. Lees ook hoe ik jou help als budgettrainer.

Kopers over de spaken

Met 469 kopers en 181 reacties is er hoe dan ook genoeg om over te schrijven. Kopers schrijven bijvoorbeeld: “Goede kwaliteit spaken”, “Precies de juiste maat”, “Heel erg goed” en “Prima”. Er zijn ook kopers die minder blij zijn. Daarom zal ik ook naar die reacties kijken.

Zelf ook meekijken? Klik hier!

Er zijn dus ook minder blije kopers. Deze schrijven bijvoorbeeld: “Koop dit product niet”, “Slechtste verkoper ooit” en “Geen geld terug gekregen”. Om echt een compleet en duidelijk beeld te krijgen is het wel echt goed om zelf ook de reacties te bekijken.

Bekijk de spaken direct online! Klik hier!

Uiteindelijk help je mij ook enorm door gewoon te reageren onder deze blog. Hoe meer mensen dat doen, hoe beter ik jou ook kan helpen. Alle vragen, alle reacties en alle berichten zijn volledig welkom.

Goedkoopste Fidget Spinner

Alexander heeft het internet afgezocht en voor jou de goedkoopste fidget spinner gevonden. Een fidget spinner kopen bij winkels in Nederland kost al snel 3 tot 5 euro. Wie naar deze site gaat heeft al een fidget spinner vanaf ongeveer 1,50 (soms nog goedkoper).

Via deze site kan je nog veel meer producten kopen die vaak veel beter geprijsd zijn dan in Nederland. Houd er wel rekening mee dat producten uit China komen en dat jij daarom BTW en invoerkosten moet betalen voor bestellingen van 22 euro of meer. Bestel daarom altijd voor minder dan 22 euro en je weet zeker dat jij niet met deze extra kosten geconfronteerd zal worden.

Waarom moet ik voor de goedkoopste fidget spinner naar China?

Nou, je hoeft niet helemaal naar China. Producten worden gewoon thuisbezorgd en nog gratis ook.

Het speelgoed is geschikt voor kinderen vanaf 5 jaar door de kleine onderdeeltjes en vingertjes die vast kunnen blijven zitten in het draaiende speelgoed.

Ben jij op zoek naar ander voordelig speelgoed? Gebruik de zoekfunctie op deze site om aan het goedkoopste speelgoed te komen. Vrijwel alles is te koop, van Pokemon tot poppen en van kinderkleding tot houten speelgoed. Daarnaast is het via deze site ook mogelijk om kleding voor volwassenen te kopen, vaak ook weer tegen veel lagere prijzen dan in Nederland.

Hoe lang is de levertijd van deze fidget spinner?

Aangezien producten uit China moeten komen kan het zo een paar weken duren. Via deze site krijg jij een tracking code, waarmee de bestelling te volgen is. Wij hebben producten soms al binnen een week binnen, in andere gevallen kan het weleens een maand of langer duren. Heb je iets echt nodig op een bepaalde datum, dan kun je beter in Nederland kopen.

Heb jij de mogelijkheid om te wachten, bezoek dan deze site en koop jouw goedkoopste fidget spinner online.

Heb jij al een fidget spinner bestelt? Hoe lang was de levertijd? Hoe is de kwaliteit en wat wil je er verder nog over vertellen? Laat jouw reactie achter!

Originally posted 2017-06-04 09:08:24.