Hoe kan ik mijn bedrijf laten groeien?

hoe kan ik mijn bedrijf laten groeien

Veel mensen zitten met die vraag. Zeker tijdens corona krijg ik dagelijks telefoontjes over hoe kan ik mijn bedrijf laten groeien.

Het antwoord weten op hoe kan ik mijn bedrijf laten groeien? Klik hier!

Zolang jij openstaat voor kansen en mogelijkheden kan iedereen vooruit komen. Hoe meer vragen je stelt, hoe beter jij ook geholpen kunt worden. Alles en iedereen mag dan ook vragen stellen. Hoe meer je vraagt, hoe beter ik jou ook vooruit kan blijven helpen. Daarbij is het ook zo dat iedere stap die jij vooruit zet jouw omgeving ook vooruit gaat helpen. Mijn doel is de mensheid een stap vooruit te helpen, te beginnen met jou als individu.

Ga een de slag en kom vooruit! Klik hier!

Als jij mij persoonlijk iets wilt vragen over de groei van mij en mijn bedrijf, voel je vrij om contact met mij op te nemen. Vanaf mei organiseer ik wekelijks spreekuren voor ondernemers om ze vooruit te helpen!

Dus hoe kan ik mijn bedrijf laten groeien?

In de basis is goed management van essentieel belang. Ik wil dan ook dat jij gaat kijken naar de ethische manier om management uit te voeren voor jouw bedrijf. Dat betekend alles vastzetten op basis van statistiek.

Bekijk het antwoord op al jouw vragen! Klik hier!

Voor mij is het wel erg belangrijk dat je weet wat je koopt en dus ook kunt kopen. Vooral ook dat je weet hoe je kunt verkopen en dus echt vooruit kunt komen en jouw bankrekening dat te laten merken.

Hoe kan ik mijn bedrijf laten groeien? Klik hier!

Daar wil ik het voor deze blog eigenlijk een beetje bij laten. Vragen zijn natuurlijk wel welkom, dus stel die gewoon door het formulier onder deze blog in te vullen. Alles wat je wilt weten mag je mij ook gewoon vragen.

Originally posted 2021-04-16 06:31:59.

Telefoon speaker kopen? AliExpress!

Telefoon speaker

Als jij een telefoon speaker koopt kan je dat via AliExpress doen. Letterlijk alle vragen help ik jou natuurlijk heel erg graag mee.

Bestel de telefoon speaker online! Klik hier!

Het gemiddelde cijfer is op dit moment op basis van 21 kopers 4,5 uit 5 sterren. Dat is niet direct heel erg hoog. Wel is het goed om zelf ook te kijken naar de beoordelingen van kopers. Hoe meer je weet, hoe beter ik jou kan helpen. Uiteindelijk is het aan jou om een compleet en eerlijk beeld te krijgen. Hoe meer je weet, hoe beter ik jou ook kan ondersteunen.

Wil jij de telefoon speaker bestellen? Klik hier!

Vragen zijn natuurlijk van harte welkom. Neem dus ook gewoon contact met mij op. Het is natuurlijk aan jou om een compleet en eerlijk beeld te geven. Hoe meer vragen je hebt, hoe beter ik jou ook kan ondersteunen. Ik wil jou ook graag helpen met mijn boek: “Geheimen van een budget“.

Kopers over de telefoon speaker

Laat ik beginnen met de meest positieve beoordelingen. Kopers schrijven bijvoorbeeld: “Helemaal goed”, “Perfect” en “Snelle levering”. Ik wil jou natuurlijk helpen door duidelijkheid te geven over alles wat je wilt kopen. Ik zal ook kijken naar de minder positieve beoordelingen.

Jouw telefoon speaker bekijken? Klik hier!

De minst positieve koper schrijft bijvoorbeeld: “Veel kleiner dan verwacht”. Het is natuurlijk goed om jou een compleet en eerlijk beeld te geven van wat je wilt kopen. Het is natuurlijk wel goed om ook te kijken naar de beoordelingen van kopers.

Ga natuurlijk de telefoon speaker bekijken! Klik hier!

Ik wil het hier graag bij laten. Als je toch nog vragen hebt wil ik jou helpen om een compleet, eerlijk ein duidelijk beeld te geven van alles wat je kunt kopen. Hoe meer vragen, hoe beter ik jou kan ondersteunen.

Originally posted 2021-11-26 05:55:29.

Scientology Amsterdam, wat gebeurt daar?

Scientology Amsterdam

Het grote mysterie wat Scientology Amsterdam heet wordt in deze blog opgelost. Mijn doel is duidelijkheid te geven en vragen te beantwoorden.

Wat is Scientology Amsterdam? Klik hier!

Mijn doel is jou de duidelijkheid te geven die nodig is om vooruit te komen. Dat is precies wat er ook in Amsterdam, aan de Wibautstraat 112 gebeurt. Zelfs tijdens de Corona pandemie ben je welkom om langs te komen. Bel voor de zekerheid wel even om een afspraak te maken. Dan kan ik zorgen dat ik jou vooruit ga helpen. Hoe meer je weet, hoe beter ik jou ook kan blijven ondersteunen.

Kijk naar Scientology Amsterdam! Klik hier!

Erg belangrijk voor mij is dat jij verder komt in het leven. Het gaat mij niet om mij, het gaat mij echt om jou en jouw vooruitgang. Weet daarom ook dat je altijd even contact met mij op mag nemen om vragen te stellen en antwoord te krijgen.

Waarom Scientology Amsterdam?

De betekenis van het woord is afgeleid van de worden Scio en Logos. Feitelijk betekent dat simpelweg weten hoe te weten. Dat kan je leren door de studietechnologie onder de knie te krijgen. Daarover vertel ik jou graag persoonlijk meer. Hoe meer je weet, hoe beter ik jou ook kan helpen.

Zelf Scientology Amsterdam ervaren? Klik hier!

Iedere vraag mag je gewoon stellen. Ik kijk er dan ook naar uit om van jou te horen. Hoe meer je weet, hoe beter ik jou op de hoogte kan brengen en houden. Ik wil dat jij alles weet wat je moet weten om te groeien.

Bekijk Scientology Amsterdam! Klik hier!

Erg belangrijk voor mij is dat ik weet dat ik jou kan helpen. Ik kan jou alleen helpen als jij bereidt bent om hulp te accepteren. Vraag het mij gewoon als je een probleem hebt op welk gebied dan ook in het leven. Dat kan ook anoniem onder deze blog.

Originally posted 2021-04-16 06:17:48.

Scientology corona aanpak! Hoe doen ze dat?

scientology corona

De Scientology corona aanpak draait op preventie. Alles begint uiteindelijk met een zorg voor gezonde mensen. Meer in deze blog.

Zelf de Scientology corona aanpak bekijken? Klik hier!

Mijn doel is iedereen stabiel te krijgen. Door te leren hoe je een pandemie als deze kunt bekijken en daar iets aan kunt doen kan jij jezelf en anderen ook helpen. Hoe meer mensen jij helpt, hoe beter de wereld er uiteindelijk voor komt te staan. Wat jouw standpunt ook is over het virus of het vaccin, je kunt iets doen aan de manier waarop mensen reageren. Dat is ook mijn persoonlijke doel. Hoe meer mensen daadwerkelijk vooruit gaan komen, hoe beter we de wereld helpen.

Bekijk de Scientology corona maatregelen! Klik hier!

Heb jij hulp nodig om jouw bedrijf op gang te houden in deze vreemde tijden? Bel gewoon even met jouw lokale organisatie. Zo kan ik jou ook vooruit blijven helpen en kunnen we samen verder groeien. Je mag ook altijd contact met mij opnemen als je het spannend vind om zo’n organisatie te benaderen.

Waarom heeft Scientology corona aangepakt?

Met de enorme push vanuit de overheid was er wereldwijd geen andere keuze. Het is voor ons belangrijk dat mensen echt vooruit komen in het leven. Ik wil dus ook echt dat je gaat zien dat er hele goede oplossingen zijn en hele eenvoudige antwoorden.

Wil jij de Scientology corona maatregelen toepassen? Klik hier!

Natuurlijk ben ik hier om jou te helpen. Hoe beter we allemaal uiteindelijk kennis hebben over het leven, hoe meer ik jou ook kan blijven ondersteunen. Ik kijk er dan ook naar uit om al jouw vragen en reacties te horen.

Ga de Scientology corona oplossingen bekijken! Klik hier!

Het maakt niet eens uit of je het er mee eens bent of niet. Wij moeten er met zijn allen voor zorgen dat de wereld weer vooruit wordt geholepn. Zo kunnen we allemaal zo goed mogelijk blijven voorbestaan.

Originally posted 2021-04-16 05:00:03.

Retourgoederen opkopen? Lees de mogelijkheden!

retourgoederen opkopen

In de tekst die ik vandaag schrijf vertel ik over de mogelijkheid tot retourgoederen opkopen. Daarbij ook de risico’s en kansen.

Zelf retourgoederen opkopen? Klik hier!

We moeten allemaal op een eerlijke manier te werk gaan. Ondanks dat er krachten zijn die ons daarvan proberen te weerhouden kunnen we steeds verder komen in het leven door juist wel de juiste dingen te doen. Graag wil ik jou ook de mogelijkheid geven om echt vooruit te komen. De grootste groei maak je door door aan jezelf te werken. Niet door onethische dingen te doen. Ik wil dat jij dat beseft en op die manier in het leven komt te staan.

Ga retourgoederen oplopen! Klik hier!

Alle vragen die binnen komen mag je ook stellen. Hoe meer je weet, hoe beter jij ook op de hoogte kunt worden gebracht. Weet daarom ook dat het goed is om contact met mij op te nemen als je een keer vragen hebt.

Waarom willen mensen retourgoederen opkopen?

Geld is een belangrijk doel voor veel mensen. Maar als geld jouw voornaamste reden is om te bestaan kan ik jou niet gaan ondersteunen. Wil jij daadwerkelijk verbeteren als mens, dan heb ik zeker mogelijkheden voor jou. Daarom ook deze blog.

Wil jij retourgoederen opkopen? Klik hier!

Al het goede management draait op statistieken. Meer verkoop, minder pakketjes die niet goed aankomen. Meer bestellingen, meer tevreden klanten, enzovoort. Zo is deze website ook begonnen en groeit deze nog altijd met een razend tempo door. Wel door enkel en alleen eerlijke berichten te blijven schrijven.

Stop met retourgoederen opkopen! Klik hier!

Daar wil ik het bij laten. Mocht je toch zelf nog vragen hebben, voel je vrij om die te stellen. Hoe meer je vraagt, hoe beter ik jou ook kan blijven ondersteunen. Ik kijk er absoluut naar uit om jou te helpen om te doen wat nodig is.

Originally posted 2021-04-16 04:49:21.

Verloren AliExpress pakketjes opkopen?

verloren AliExpress pakketjes opkopen

Wil jij verloren AliExpress pakketjes opkopen? Mijn doel is jou te helpen om duidelijkheid te krijgen over alles wat je wilt zien en weten.

Zelf geld verdienen? Klik hier!

Mijn doel voor deze blog is jou te begeleiden naar een eerlijke manier van werken. Die eerlijke manier kan ik creëren door jou de mogelijkheden te laten zien om echt vooruit te komen in het leven. Die mogelijkheden baseer ik op de kennis die ik heb gekregen over het leven. Die kennis komt niet vanuit school, maar vanuit de boeken die ik heb gelezen van schrijver L. Ron Hubbard.

Ga gaan verloren AliExpress pakketjes opkopen! Klik hier!

Als jij denkt aan Sci-Fi als je aan de boeken van L. Ron Hubbard denkt, dat klopt! Zo heeft hij zijn onderzoek kunnen betalen en bestaat zijn organisatie nog altijd voort onder de noemer van Scientology. Neem gerust even contact met mij op als je daar vragen over hebt.

Waarom verloren AliExpress pakketjes opkopen?

Uiteindelijk doen mensen heel erg veel met geld als doel. Mijn doel is jou te helpen om geld niet meer als doel te hebben, maar als resultaat. Daarom ben ik ook op zoek naar eerlijke mensen die zelf de mensheid vooruit willen helpen. Die mensen noem ik Volunteer Ministers.

Wil jij je aanmelden bij de volunteer ministers? Klik hier!

Als jij daadwerkelijk geld wilt verdienen met verloren AliExpress pakketjes opkopen en je niet wilt realiseren dat je mensen daarmee schade aandoet kan ik jou ook niet verder helpen. Als jij bereidt bent om te kijken, volg dan de gratis online cursus over ethiek en de condities.

Bekijk de mogelijkheden voor jouw bedrijf en jouw leven! Klik hier!

Mocht jij op andere manieren willen groeien, reageer onder deze blog. Ik ben altijd op zoek naar ingangen en manieren om mensen verder te helpen. Hoe ik die mogelijkheden ga vinden is met jouw hulp!

Originally posted 2021-04-16 04:39:57.

AliExpress pakketjes opkopen? Kan dat?

aliexpress pakketjes opkopen

In deze blog schrijf ik over AliExpress pakketjes opkopen en waar de mogelijkheden zitten. Ook leg ik uit of het kan en of het mag.

Zelf AliExpress pakketjes opkopen? Klik hier!

Het antwoord is dus dat het niet mag. Als een zending retour wordt gestuurd gaat het terug naar China. Dat betekend dat de koper wordt gecompenseerd en dat de verkoper het product terug krijgt. Bij sommige producten is dat heel erg vreemd, want het kost relatief veel om het terug te sturen. In het tweede deel van deze blog ga ik in op de ethische gronden om dit soort dingen niet te doen.

Ga AliExpress pakketjes opkopen! Klik hier!

Laat ik jou dan verder helpen door jou ook de mogelijkheid te bieden om contact met mij op te nemen. Ik gebruik tools van Scientology om te groeien. Net als dat veel grootheden dat hebben gedaan. Ik doe dat omdat het werkt en wil daar graag duidelijk over zijn.

Waarom zou je AliExpress pakketjes opkopen?

Het idee hierachter is uiteindelijk gewoon geld. Weinig betalen voor veel spullen en die dan door verkopen voor een gezonde winst. Het is eigenlijk net zo onethisch als dat veel dropshipping bedrijven werken. Gelukkig zijn er ook ethische manieren om te groeien als persoon en als bedrijf.

Wil jij AliExpress pakketjes opkopen? Klik hier!

Ik wil dat jij eerlijk bent. Dus dat jij ook iets doet waar iedereen beter van wordt. Ik verdien mijn geld met het schrijven van dit soort teksten, maar krijg alleen betaald aan de hand van wat mensen kopen. Hoe meer je koopt, hoe beter ik dus ook kan helpen. Zo blijf ik met mensen communiceren met als doel om iedereen vooruit te helpen.

Maak zelf de stap vooruit! Klik hier!

Natuurlijk zijn er veel meer manieren om verder te komen. De manieren die ik jou hier laat zien zijn gratis. Er zijn daarnaast ook betaalde mogelijkheden, maar daar hoef je echt pas naar te kijken als je er aan toe bent.

Originally posted 2021-04-16 04:30:16.

AliExpress afhaalpunt worden? Kan dat?

AliExpress afhaalpunt

Op dit moment zijn is het nog niet mogelijk om een AliExpress afhaalpunt te worden. Wel heb ik andere manieren om te groeien.

Zelf groeien in plaats van een AliExpress afhaalpunt starten? Klik hier!

Waar het bij vrijwel alle bedrijven mis gaat is een verkeerde vorm van management. Uiteindelijk zijn statistieken de enige manier om een bedrijf echt te laten lopen. Denk eens aan een sportschool. Daar is het belangrijk om een bepaald aantal mensen binnen te krijgen. Dat aantal moet wel blijven toenemen. Als het aantal niet toeneemt zal het ledenaantal op een gegeven moment dalen. Dat is natuurlijk belangrijk om te weten.

Bekijk alles over groei zonder AliExpress afhaalpunt! Klik hier!

Mijn doel is jou te blijven helpen. Dat gaat daarbij over alles in het leven. Daarom wil ik jou ook heel erg graag de: “Be More” campagne laten zien om nog veel meer uit het leven te halen. Weet ook dat je altijd contact op kunt nemen.

Waarom zou je een AliExpress afhaalpunt willen zijn?

Alles draait om geld. Dus ook om deze stap te zetten is geld een mooie manier om verder te komen. Hoe meer je weet, hoe beter ik jou ook kan helpen. Letterlijk iedere vraag is er natuurlijk om te stellen. Ik wil jou ook verder helpen zodat jij absoluut weet wat de mogelijkheden zijn.

Ga jij een AliExpress afhaalpunt starten? Klik hier!

Mogelijk heb je mij al vaker zien schrijven over ethiek. Dat is de basis vanuit waar ik alles doe. Ik wil dat jij op een eerlijke manier te werk gaat om zo ook echt te blijven groeien. Hoe meer vragen je hebt, hoe beter ik jou ook kan blijven ondersteunen.

Start jouw AliExpress afhaalpunt nog niet! Klik hier!

Hier laat ik het bij voor deze blog. Mocht je toch nog vragen hebben, stel ze gewoon onder deze blog. Ik help jou heel erg graag verder.

Originally posted 2021-04-16 04:20:16.

0900 alternatieven en AliExpress…

0900 alternatieven

Wie mij kent van de 0900 alternatieven is mogelijk verbaast over deze AliExpress website. Via bellen.VraagAlex.com kan ik jou de nummers bieden.

Direct naar de 0900 alternatieven? Klik hier!

Mijn doel blijft jou te helpen. Dat doe ik met een blog als deze door jou op de hoogte te houden van waar ik verder zoal mee bezig ben. Is er iets wat jij groot wilt maken? Dan wil ik jou helpen wanneer het een goed idee is. Een ding waar ik binnenkort over schrijf is Dealay.nl. Die website maakt het mogelijk om geld terug te krijgen wanneer je vertraging hebt met de trein. Maar dan automatisch.

Bekijk de 0900 alternatieven! Klik hier!

Voor vragen, reacties en opmerkingen nodig ik jou van harte uit om een bericht achter te laten onder deze blog. Hoe meer jij weet, hoe beter ik jou kan helpen. Neem gerust contact op als jij een idee hebt.

Waarom 0900 alternatieven?

Veel telefoonnummers zijn slecht bereikbaar vanuit het buitenland. Denk hierbij aan 0800-nummers, 088-nummers en 085-nummers. Daarnaast zijn de 0900 alternatieven natuurlijk ook bedoelt om minder kosten te maken. Veel van dat soort nummers kosten extra geld. Zelfs het nummer van de politie kost meer dan een normaal vast telefoonnummer.

Liever voordeliger bellen? Klik hier!

Het grootste doel blijft jou te helpen. Dat doe ik op alle mogelijke manieren. Wanneer ik jou met een AliExpress probleem kan helpen doe ik dat via deze website. Heb jij een probleem met een ander bedrijf, bekijk dan gerust de 0900 alternatieven op de website bellen.VraagAlex.com.

Bekijk hoe jij goedkoop kunt bellen! Klik hier!

Natuurlijk zijn er vragen. Voel je geheel vrij om een reactie te plaatsen onder deze blog. Kom jij er niet helemaal uit, laat het mij weten. Ik ben hier om jou te helpen! Dat is wat ik wil doen en blijven doen.

Originally posted 2020-08-01 19:37:18.

Welke stappen volgt AliExpress Nederland bij een account blokkade reset?

AliExpress ProbleemOmdat ik regelmatig account blokkade resets uitvoer schrijf ik deze blog om stap voor stap uitleg te geven over wat ik precies doe en wat niet.

Jij kunt deze stappen zelf ook uitvoeren. Begin met het openen van vraagalex.com/check om te zorgen dat jij op de juiste versie van de AliExpress site bent.

Daar aangekomen doorloop ik de volgende stappen:

  1. Ik klik op “Sign in” of “Inloggen”. Dan klik ik op “Forgot password” of “Wachtwoord vergeten” en ik voer het emailadres in wat bij de account hoort.
  2. Vervolgens vraag ik de gebruiker om mij de code door te geven. Hiermee kan ik het wachtwoord wijzigen. Hiervoor gebruik ik altijd een standaard wachtwoord, welke ik doorgeef zodra het wachtwoord is aangepsat.
  3. Daarna log ik eenmalig in om te kijken of er ook een blokkade op de account zit. Is dat het geval, dan doorloop ik de stappen van een SMS deblokkade. Kom ik gewoon op de hoofdpagina, dan log ik direct weer uit en kan de gebruiker verder.
  4. Bij een SMS deblokkade vraag ik de gebruiker om het 06-nummer. Omdat veel gebruikers via WhatsApp reageren is deze stap niet altijd nodig. Via WhatsApp heb ik het 06-nummer natuurlijk al.
  5. Ik stuur een deblokkeringscode naar het 06-nummer en vraag ook deze aan de gebruiker. Na het invoeren van deze code is de account weer gedeblokkeerd en werkt de account weer volledig.

Heb jij deze stappen doorlopen en loop jij ergens vast? Voel je vrij om contact met mij op te nemen en ik help jou verder om het probleem op te lossen.

Wat als de account geblokkeerd is en dit het probleem niet oplost?

Een account kan ook geblokkeerd zijn wegens het onterecht opstarten van een geschil (ook wel dispute). Een dispute is onterecht wanneer iemand bijvoorbeeld geen compleet adres invult en daarna klaagt over een pakketje wat niet aankomt.

Dit soort blokkades kan ik vanuit AliExpress Nederland niet mee helpen. Er zijn wel oplossingen voor, hiervoor moet een lange vragenlijst worden ingevuld. Dit kan alleen in het Engels.

Meer weten over wanneer jij wel een dispute kunt openen? Klik hier!

Originally posted 2018-11-08 23:02:16.

Mini bluetooth oordopjes te koop bij AliExpress

Mini bluetooth oordopjesMini bluetooth oordopjes zijn razend populair! Feitelijk zijn het gewoon oordopjes, maar dan zonder draad. Erg gemakkelijk dus en nooit meer in de knoop!

Direct de mini bluetooth oordopjes bekijken en kopen? Klik hier!

Waar ik de mini bluetooth oordopjes van Apple nog enkel in het wit heb gezien verkoopt AliExpress deze in diverse kleuren. Kleuren als paars, brons, zwart en rood. Mogelijk komen daar nog kleuren bij.

Direct meer weten over dit product? Klik hier!

Er zijn veel mooie dingen te zeggen over de mini bluetooth oordopjes, mogelijk is de prijs nog wel het leukste. Daarover zomenteen meer. Natuurlijk deel ik dan ook een paar van de (uitsluitend positieve) reacties op de mini bluetooth oordopjes.

Moet ik perse 2 mini bluetooth oordopjes kopen?

Ik weet niet of het bij Apple kan, maar bij AliExpress kan jij gewoon een oordopje voor jouw linker- of rechteroor kopen. Geen extra kosten dus meer als jij een van de 2 kwijtraakt. Het product kost nog geen 15 euro voor een complete set, een los oor kost nog geen 8 euro.

Direct zijn wat de prijs voor de mini bluetooth oordopjes nu is? Klik hier!

Heb jij vragen voordat jij 1, 2 of een complete set mini bluetooth oordopjes koopt? Voel je natuurlijk altijd vrij om contact met mij op te nemen. Ik help jou heel graag om het antwoord te vinden. Wanneer ik het antwoord zelf weet zal ik die natuurlijk ook direct geven.

Hoe reageren eerdere kopers op de mini bluetooth oordopjes?

De reacties zijn allemaal positief tot zeer positief. In ieder geval geeft iedere koper 5 uit 5 sterren als beoordeling. Om te beginnen over de verpakking. Ik heb deze niet gezien (ook niet op de foto), de reactie op de verpakking is echter wel erg positief. Het woord “Cool” wordt daarin gebruikt, misschien moet ik zelf ook maar een set bestellen.

Direct zien hoe deze mini bluetooth oordopjes eruit zien? Klik hier!

De snelle levertijd is ook over geschreven in de reacties. Het is natuurlijk altijd fijn als je geen maanden hoeft te wachten op een product. Tot slot de goede kwaliteit. Met een “Apple” prijs die 10x hoger ligt is mijn keus snel gemaakt. Ik ga voor de mini bluetooth oordopjes van AliExpress!

Wil jij die ook kopen? Klik hier!

Originally posted 2018-11-07 07:17:07.

Oefenpop voor kapper te koop bij AliExpress

Oefenpop voor kapperEen oefenpop heeft iedere kapper nodig en is nu te koop bij AliExpress. Voor een prijs onder de 22 euro, dus veilig van BTW en inklaringskosten!

Direct zien hoe deze oefenpop eruit ziet? Klik hier!

Een oefenpop voor een kapper kost in Nederland al snel 30 euro of meer. Via AliExpress koop je deze nu voor ruim onder de 20 euro. Een bijkomend voordeel van kopen via AliExpress is dat het makkelijker wordt om een eventueel tweede oefenpop te kopen.

De oefenpop kopen? Klik hier!

Heb jij een ander beroep waarbij jij een oefenpop kunt gebruiken? Neem gerust contact met mij op, zodat ik jou verder kan helpen.

Hoe is de kwaliteit van deze oefenpop?

Kijkend naar de 24 beoordelingen van de (140) kopers lees ik diverse reacties. Veel reacties over een snelle levertijd, hoge kwaliteit en vooral de levertijd binnen 1,5 week is natuurlijk geweldig om te zien.

Direct alle reacties lezen? Klik hier!

Met 88% van de beoordelingen 5 uit 5 sterren en 8% 4 uit 5 sterren. De enige negatieve reacie spreekt alle positieve reacties tegen, dus neem ik persoonlijk niet serieus.

Ook de negatieve beoordeling lezen? Klik hier!

Waarom is de prijs zoveel lager dan een vergelijkbare oefenpop in Nederland?

In Nederland zijn er een aantal kosten die flink hoger zijn dan in China. Denk hierbij om te beginnen aan BTW. Daarnaast natuurlijk de hoge kosten voor personeel en extra bijkomende kosten die wij in Nederland kennen. In China liggen al dat soort extra kosten flink lager.

Tot slot, de verzendkosten vanuit China zijn lager dan het sturen van een pakketje binnen Nederland. Zelfs het versturen alleen is daarmee dus goedkoper vanuit China dan vanuit Nederland. Hierdoor kan je bij AliExpress producten kopen voor minder dan een euro met gratis verzending.

Zoek jij een ander product of wil jij zeker weten dat jij het juiste product koopt? Laat jouw reactie dan achter onder deze blog. Ik help jou graag verder.

Originally posted 2018-11-05 09:40:23.

REtour zending

Best Aiexpress,

ik heb maanden geleden een retour zending terrug gestuurd met postnl naar alixpreess schiedam wat op mijn zending stond waar het product vanddaan kwam? gaat om tracking nr van postnl 3S KABA 9914 93195

postnl zegt dat het bij jullie is bezorgd de verkoper heeft retour zending nog niet otvangen ?

 

hoogachtend

 

wouter de man

Originally posted 2021-11-24 12:33:32.

Extra kosten bij AliExpress, hoe zit dat?

Extra kosten bij AliExpressHoe zit het met extra kosten bij AliExpress? Op die vraag geef ik antwoord in deze blog. Het voornaamste komt door de BTW en inklaringskosten.

De basisregel is: Blijf onder de 22 euro! Wanneer jij dat doet minimaliseer jij de kans op de extra kosten.

Het systeem van de Nederlandse douane werkt heel simpel. Producten boven de 22 euro kunnen worden tegengehouden, waarna jij 21% BTW en gemiddeld 15 euro inklaringskosten moet betalen. Bij een bestelling van net boven de 22 euro loopt dit bedrag natuurlijk flink op, met name door de inklaringskosten.

Heb jij klachten hierover? Laat jouw reactie achter onder dit bericht, zodat wij ook andere mensen kunnen waarschuwen. Zo kunnen wij extra kosten bij AliExpress voorkomen.

Waar komen de extra kosten bij AliExpress vandaan?

Een flink stuk van de extra kosten bij AliExpress komen door de strenge regels van de douane. Dat is in de basis alleen bij producten boven de 22 euro. Naast de basis worden namaakproducten ook met regelmaat tegengehouden. Wanneer jij een namaak merkartikel koopt krijg jij het product niet geleverd en moet jij wel een boete betalen.

Wanneer jij een boete krijgt voor een namaakproduct kan jij eenvoudig een dispute of geschil openen. Doe jij dat niet, dan kan jij later niets meer en is het een stuk lastiger (vrijwel onmogelijk) om jouw geld terug te krijgen.

Nu zoek ik jouw reactie op extra kosten bij AliExpress

Ik ben nu op zoek naar mensen die enorm hoge kosten hebben moeten betalen of juist een heel duur product hebben gekocht en juist geen extra kosten hoefde te betalen. Hoe dan ook, ik wil van jou horen. Jij kunt jouw reactie direct onder dit bericht achterlaten.

Tot slot, wil jij geen algemene reactie achterlaten, neem dan gerust contact met mij op. Ik help jou ook via die weg verder, zodat jij alsnog antwoord krijgt op jouw vraag.

Originally posted 2018-11-03 08:49:34.

Leugens van AliExpress klanten!

leugens

Vandaag schrijf ik over de leugens die mensen soms vertellen om hulp te krijgen bij een probleem wat ze zelf hebben veroorzaakt.

Zonder leugens eerlijk bestellen? Klik hier!

Momenteel zit ik in een chat met iemand die beweert dat AliExpress een e-mailadres verkeerd heeft opgeslagen. Op de vraag: “Heb je het zelf wellicht verkeerd ingevoerd?” was het antwoord: “Nee”. Dat is een van de veel voorkomende leugens die AliExpress klanten helaas blijven vertellen. Het idee is dat mensen denken hulp te krijgen op die manier. Natuurlijk gaat alles op basis van communicatie en de ARC-driehoek. Communicatie is daar een heel belangrijk onderdeel van.

Bekijk meer leugens! Klik hier!

Ik zal natuurlijk geen persoonlijke gegevens over deze oneerlijke persoon delen op deze blog. De persoon weet zelf waar het over gaat en dreigt ook direct met juridische stappen. Prima, want ik heb niets verkeerd gedaan. Wat ik wel heb gedaan is hem doorverwezen naar de klantenservice.

Waarom vertelt iemand leugens?

In deze wereld hebben we gelukkig heel veel eerlijke en ethische mensen. Helaas zijn er ook een paar die minder eerlijk zijn. Dat is echt een klein percentage van de bevolking. Denk hierbij aan criminelen, overheid en grote delen van justitie. Allemaal mensen die leugens verspreiden.

Eerlijk iets bij AliExpress kopen? Klik hier!

Mijn doel blijft hulp. Het vinden van hulp, het krijgen van hulp, het bieden van hulp. Iemand die zelf een fout heeft gemaakt kan ook geholpen worden, maar moet wel eerlijk zijn. De persoon die mij bewust leugens vertelt en daarna nog gratis hulp verwacht zit bij mij verkeerd.

Bestel zonder leugens! Klik hier!

Het is essentieel om eerlijk te blijven. Dat brengt je verder in het leven en zal je ook daarna verder blijven helpen. Ik ben Scientoloog en heb als doel om eerlijke, bekwame mensen verder te helpen.

Originally posted 2020-08-01 07:06:31.

Klarna hulp nodig? AliExpress!

klarna hulp

Als jij Klarna hulp wilt hebben kan ik jou erg moeilijk helpen. Daarom help ik jou met andere dingen die je nodig hebt over alles!

Direct Klarna hulp krijgen? Klik hier!

Het is belangrijk dat je weet wat je koopt. Hoe meer je weet, hoe beter ik jou kan helpen en blijven helpen. Letterlijk alle vragen mag je mij gewoon stellen. Hoe beter je op de hoogte bent, hoe meer ik ook voor je kan doen. Ik kijk er naar uit om jou complete duidelijkheid te geven. Iedere vraag mag je dus gewoon stellen en help ik jou heel erg graag mee.

Ga de Klarna hulp bekijken! Klik hier!

Er zijn natuurlijk oplossingen voor dit probleem. Ik hoor heel erg graag alle reacties en beoordelingen. Weet daarom ook dat je altijd contact op mag nemen. Daarbij help ik jou ook heel erg graag met de: “Be More” campagne. Alle vragen zijn gewoon welkom onder deze blog.

Wat is beter dan Klarna hulp

Laten we gaan kijken naar de betere oplossingen dan achteraf betalen. Er zijn ook manieren die voor meer problemen zorgen. Met name iDEAL is een drama! De beste oplossing is altijd PayPal of Creditcard. Helaas zijn er veel mensen in Nederland die die mogelijkheden niet gebruiken.

Toch Klarna hulp nodig? Klik hier!

Ik blijf jou helpen door volledige duidelijkheid te krijgen met alles wat je wilt zien, weten en kopen. Als jij veilig wil bestellen, koop altijd door te betalen via een veilig betaalmethode. Kijk bijvoorbeeld naar PayPal of Creditcard.

Bekijk de Klarna hulp online! Klik hier!

Alles wat je nodig hebt vraag ik jou heel erg graag. Hoe meer je weet, hoe beter ik jou ook kan helpen. Letterlijk alle vragen mag je gewoon stellen onder deze blog. Ik hoor graag van je en help natuurlijk aan duidelijkheid.

Originally posted 2021-04-15 06:01:03.

Inloggen met Facebook werkt niet bij AliExpress!

inloggen met FacebookWanneer inloggen met Facebook niet werkt bij AliExpress ervaren veel klanten direct een probleem. Gelukkig is er een oplossing, daarover deze blog.

Direct kijken of inloggen met Facebook nu wel werkt? Klik hier!

De oplossing bestaat uit een paar stappen. Allereerst ga jij naar vraagalex.com/check, dat is een link die wij bijhouden, speciaal voor het Nederlandse publiek. Via deze link kom je altijd op een pagina uit waar diensten als iDeal en inloggen met Facebook optimaal werkt. Toch problemen? Via vraagalex.com/check kan AliExpress Nederland jou verderhelpen in het Nederlands. Neem gewoon even contact met mij op.

Zien wat de actuele storingen zijn bij AliExpress? Klik hier!

Waarom werkt inloggen met Facebook al zo lang niet?

Helaas is de oplostijd van een probleem bij AliExpress erg lang. Wanneer wij vanuit AliExpress Nederland contact opnemen met AliExpress China kan het soms weken duren voordat wij een reactie horen. Heb jij zelf ooit contact gehad met de klantenservice, dan weet jij het soort (nietszeggende) antwoorden ook.

Kijken of jij wel iets voor elkaar kunt krijgen bij de klantenservice? Klik hier!

Dan de volgende stap. Lukt inloggen met Facebook niet, dan hebben we natuurlijk ook altijd een backup. Facebook is namelijk gekoppeld aan jouw gewone AliExpress account. Jij kunt dus altijd via vraagalex.com/check inloggen met jouw gebruikersnaam en wachtwoord.

Weet jij deze niet meer of is jouw account geblokkeerd? Klik hier!

Gaat inloggen met Facebook ooit weer werken?

Facebook is een kleine sociale media in China. Het is dus relatief lastig om dit soort problemen op te lossen. Vanuit AliExpress Nederland kunnen wij helemaal niets op dit gebied, behalve adviseren in te loggen met gebruikersnaam en wachtwoord via vraagalex.com/check.

Natuurlijk zijn wij hier ook om jouw vragen te beantwoorden. Antwoord op jouw vragen krijg jij door contact op te nemen. Het snelst gaat dat via WhatsApp,maar het kan natuurlijk ook via email of een contactformulier.

 

Originally posted 2018-11-02 06:45:49.

Anime trui razend populair bij AliExpress!

Anime truiDe anime trui is gebaseerd op een animatiemethode die veelal wordt gebruikt in Japan. De rage lijkt ook een beetje over te waaien naar Nederland!

Direct zien welke soorten anime trui zoal te koop zijn? Klik hier!

Het gaat niet alleen om de standaard cartoons. De anime trui is ook verkrijgbaar met afbeeldingen van onder andere South Park, Lion King en Marvel.  Er zaten ook animaties bij die ik niet ken, dus die ik ook niet kan benoemen.

Op zoek naar een leuke anime trui? Klik hier!

Zoek jij een ander kledingstuk of heb jij vragen over wat er zoal te koop is? Voel je altijd vrij om contact met mij op te nemen. Ik help jou graag verder.

Waarom is de anime trui zo populair?

Ik heb daar een aantal verklaringen voor. Het is 1 november op het moment dat ik deze blog schrijf. We zitten tegen het einde van de opbouw naar de 11.11 uitverkoop aan te hikken. Mogelijk gaan mensen voor de hoge korting.

Zien hoe hoog de korting is op deze anime trui? Klik hier!

Voor wie nog op zoek is naar een leuk cadeau voor de kerst kan dit zomaar een uitkomst zijn. Later in deze blog ga ik schrijven over hoe eerdere kopers over deze anime trui schrijven.

Hoe zijn de reacties op deze anime trui?

Met 14 reacties en termen als “Uitstekende kwaliteit” en verder heel veel zeer positieve reacties lijkt dit een prima product. Helaas is het aantal mensen wat 5 uit 5 sterren geeft slechts 65%, 14% geeft 4 uit 5 sterren.

Alle reacties lezen? Klik hier!

De meest negatieve reacties zijn dat de afbeelding anders is dan wat er op internet staat. Mocht jij dat ook zo ervaren, dan kan jij natuurlijk een dispute openen, daarvoor heb ik een uitgebreide uitleg, te vinden via deze link.

Kom jij er zelf niet uit? Voel je altijd vrij om contact met mij te zoeken zodat ik jou persoonlijk verder kan helpen.

Originally posted 2018-11-01 07:54:56.

AliExpress App werkt niet! Wat nu?

AliExpress appWij krijgen heel veel klachten over de AliExpress App die op dit moment niet werkt. Bestellen lukt vaak niet, zelfs inloggen lukt niet altijd!

Er zijn wat oplossingen, bijvoorbeeld een omweg. Voor de omweg, klik hier!

De omweg is feitelijk de website gebruiken in de mobiele browser. Soms opent de link de app. Dat werkt dan weer niet. Probeer het dan eens via vraagalex.com/check. Daarmee kom je via de mobiele browser op de website.

Het tweede probleem is inloggen! Dat gaat lang niet altijd goed via Facebook. Jij kunt wel hier inloggen met gebruikersnaam en wachtwoord. Jouw gebruikersnaam is jouw emailadres.

Ik weet dat er dan ook nog andere problemen zijn. Ervaar jij een ander probleem met de AliExpress App? Neem even contact met mij op.

Wat is het probleem met de AliExpress App?

Dankzij iedereen die bestelt via de speciale link vraagalex.com/check helpen wij inmiddels ruim 1000 mensen met ondersteuning voor AliExpress problemen via WhatsApp. Daar geven wij dagelijks advies over heel veel verschillende problemen.

Het meest voorkomende probleem is het adres. Heel veel mensen geven een verkeerd adres door. Dat kan komen omdat de woonplaats niet in de standaard lijst staat bij een provincie. Is dat het geval, lees deze instructie.

Bij de AliExpress App werkt het openen van een dispute niet altijd, het aanpassen van het adres is op dit moment lastig en de complete gebruikerservaring op de app is anders dan de website zelf.

Wat zijn de plannen met de AliExpress App?

Ik heb persoonlijk weinig contact met AliExpress. Wel heb ik het idee dat er iets gaat gebeuren met de iDeal optie. Betalen met iDeal heeft als enorm nadeel dat herhaalbetalingen (nog) niet mogelijk zijn. Dat kan met creditcard wel.

Mijn verwachting is dat AliExpress in de toekomst mogelijk met een soort abonnement gaat werken. Ik hoor graag jouw mening daarover. Laat daarom jouw reactie achter onder dit bericht.

Originally posted 2018-11-01 06:17:49.

Aliexpress zending geannuleerd, wat moet ik doen?

aliexpress zending geannuleerdIs jouw AliExpress zending geannuleerd? Dan ga ik jou helpen om het probleem op te lossen. Heb jij iets besteld en wil jij annuleren? Klik hier!

Direct zien wat de status is van jouw bestelling? Klik hier!

Helaas komt het voor dat een AliExpress zending geannuleerd wordt. Dat is op zich geen enkel probleem, jij krijgt het geld gewoon netjes terug, alleen moet jij daar soms wel iets voor doen. Daarover gaat deze blog.

Is jouw AliExpress zending geannuleerd en heb jij 14 dagen na de annulering nog geen geld terug gekregen? Dan is het zaak om een dispute te openen. Doe jij dit niet dan loop je het risico om geen product te ontvangen en daar wel voor te hebben betaald.

Kom jij er zelf niet helemaal uit? Neem gerust even contact met mij op.

AliExpress zending geannuleerd terwijl je het wel wilt hebben

De grootste webwinkel op deze aardbol is AliExpress. Het kan dan ook voorkomen dat er foutjes worden gemaakt of dat de voorraad toch niet helemaal klopt. Als jij het product toch wilt hebben, dan is het zaak om opnieuw te bestellen. Er zijn bijna altijd wel andere verkopers die hetzelfde product, of iets vergelijkbaars verkopen tegen aan vergelijkbare prijs.

Kan jij het product zelf niet vinden? Neem gerust even contact met mij op.

Is het cadeau voor een speciale gelegenheid en heb jij het binnen een bepaalde tijd nodig, dan is AliExpress niet de webwinkel voor jou. Gelukkig gaan bestellingen vrijwel altijd goed, het kan er wel tot 2 maanden over doen voordat jij het product in huis hebt. Ik schrijf deze blog op 31 oktober 2018, nog niet op tijd voor kerst.

Gelukkig gaat het steeds sneller en komen producten vaak al binnen een paar weken aan. Het is echter niet te garanderen en geld terug krijgen, zeker na een iDeal betaling, kan even duren.

Originally posted 2018-10-31 07:49:41.