AliExpress tracking met PostNL

AliExpress TrackingHet volgen van een pakketje noemt AliExpress tracking. Hierdoor kan je een pakketje letterlijk volgen van deur tot deur.

In deze blog leg ik uit hoe jij aan het trackingnummer komt en hoe jij deze kunt gebruiken. Het is niet altijd zo vanzelfsprekend als wat jij misschien denkt.

Direct jouw trackingnummer opvragen? Klik hier!

Met het trackingnummer is het idee dat jij jouw pakketje kunt volgen, logisch, toch? Maar zo makkelijk is het helaas niet altijd. Jij hebt namelijk meerdere websites nodig om jouw pakketje volledig te kunnen volgen.

Persoonlijk gebruik ik er 3. Allereerst natuurlijk die van AliExpress tracking zelf. Via de speciale link VanDijl.ga/tracking kom jij direct op de pagina uit waar jij het trackingnummer kunt vinden. Dat was het makkelijke stuk. Daarna heb jij een algemene trackingsite nodig als bijvoorbeeld track24.net, waar jij aan de hand van het trackingnummer jouw pakketje kunt volgen. Eenmaal in Nederland kan je het pakketje verder volgen via InternationalParcelTracking.com zodra het pakketje bij PostNL binnen is.

Kom jij er zelf niet helemaal uit? Neem gerust even contact met mij op.

Waarom werkt AliExpress tracking soms niet?

AliExpress tracking werkt alleen wanneer de informatie bij PostNL bekend is. Dat kan soms best wel even duren. Verder zijn er ook een paar andere punten om te controleren.

Controleer altijd jouw adres via vraagalex.com/adres. Jouw huisnummer en woonplaats moeten kloppen. Als iets niet klopt, dan is de kans vrijwel zeker dat jouw pakketje niet aan gaat komen. Jij kunt daar dan ook niets aan doen. Wil jij geld terugkrijgen of het pakket opnieuw laten toesturen? Dan zal jij contact moeten opnemen met de verkoper. In de blog “Verkeerd adres, pakketje retour, wat nu?” lees jij exact wat jij moet doen en welk bericht jij kunt sturen naar de verkoper.

Kom jij er zelf niet helemaal uit? Ik help jou graag om het probleem opgelost te krijgen. Neem gerust contact met mij op.

Originally posted 2018-10-23 08:01:44.

EpicStack blijkt een dropshipping store te zijn!

EpicStack

Ik kan nu een mooi verhaal gaan ophangen, maar heb jij bij Epicstack besteld, dan koop je feitelijk bij AliExpress zonder enige service!

Direct bij AliExpress kopen en EpicStack overslaan? Klik hier!

Nu kan ik dagelijks wel over dit soort websites schrijven en dat zal ik ook zeker blijven doen. Mijn doel is een eerlijke wereld. Hoe meer van dit soort websites er zijn, hoe herder ik er iets aan wil gaan doen. Gelukkig heb ik daar ook absoluut de mogelijkheden voor. Er is een belangrijk gegeven wat jij moet weten om te weten wie je kunt vertrouwen. Als je dat eenmaal begrijpt komt alles goed.

Gebruik EpicStack niet! Klik hier!

Voor vragen die jij hebt ben je natuurlijk altijd welkom om contact met mij op te nemen. Hoe meer jij weet, hoe beter ik jou ook kan helpen. Stel jouw vragen daarom vooral om duidelijkheid te krijgen. Alle vragen zijn absoluut welkom!

Is EpicStack aan te pakken?

In daar antwoord op te geven moet ik eerst duidelijkheid hebben over wie er achter de website en achter het bedrijf zit. Zoals bij veel van dit soort dropshipping websites zijn de gegevens van de eigenaar goed verborgen. Dat wil ook zeggen dat ik nog geen informatie heb over hoe EpicStack aangepakt kan worden.

Direct bij AliExpress kopen? Klik hier!

Het is mijn doel om er letterlijk alles aan te doen om een einde te maken aan de oneerlijke handelswijze. Bedrijven als EpcStrack maken behoorlijk misbruik van het vertrouwen van mensen. Daar moet iets aan gebeuren en daar gaat ook absoluut iets aan gebeuren.

Bekijk wat EpicStack doet! Klik hier!

Voor mij is het belangrijkste doel dat jij duidelijkheid krijgt. Bestel hoe dan ook nooit bij een bedrijf als EpicStack zodat jij gewoon weet dat jij veilig koopt. Hoe meer jij weet, hoe veiliger het ook wordt.

Originally posted 2020-07-25 21:01:56.

VETEMENTS t-shirt te koop bij AliExpress!

Vetements T-shirtVETEMENTS t-shirts zijn nu ook te koop via de AliExpress webwinkel. Ik kende het merk en label niet, maar zie wel dat de t-shirts erg populair zijn.

Direct zien welke VETEMENTS t-shirts AliExpress verkoopt? Klik hier!

VETEMENTS t-shirts zijn er met heel veel verschillende soorten opdrukken, van Friends tot AC/DC en van South Side Serpants tot Anti Social Goth Gang. Werkelijk ongeveer alles wat jij maar zou willen hebben. Natuurlijk zijn er ook VETEMENTS hoodies, en andere kledingstukken.

Meer weten over de andere VETEMENTS producten? Klik hier!

Ben jij op zoek naar een specifiek kledingstuk of product? Jij kunt natuurlijk altijd jouw reactie achterlaten onder deze blog. Daarbij kan jij ook zeker contact met mij opnemen, zodat ik jou verder kan helpen.

Wat is de kwaliteit van de VETEMENTS t-shirts?

Aan de reacties van eerdere kopers te zien is de kwaliteit erg hoog. Iedereen geeft tot nu toe 4 of 5 sterren uit de 5, dus een prima score. Woorden als “Zeer goede kwaliteit” en “Snelle levering” behoren tot de reacties van eerdere kopers.

Wil jij kijken wat er voor jou zoal beschikbaar is? Klik hier!

Of het design collectief daadwerkelijk betrokken is bij de productie van de t-shirts die op de AliExpress aangetroffen worden verwacht ik niet. De kans is echter wel klein dat de douane kleding van dit collectief in beslag neemt zoals wel gebeurt bij grote merken als Nike of Adidas. Meer daarover lees jij hier.

Waar moet ik op letten bij het kopen van een VETEMENTS t-shirt?

Met alles wat je bij AliExpress koopt, let op de reviews van eerdere kopers. Alleen op die manier kan jij daadwerkelijk zien hoe de kwaliteit van de producten zijn. Natuurlijk kan jij ook altijd het zekere voor het onzekere nemen en jouw aankoop betalen met creditcard.

Door met creditcard te betalen kan jij het geld terugkrijgen mocht er toch iets mis zijn met het product wat jij hebt gekocht.

Originally posted 2018-10-22 13:18:29.

Magnetische telefoonhoes kopen? AliExpress!

magnetische telefoonhoes

Wil jij een magnetische telefoonhoes kopen, kijk dan op de AliExpress website. In deze blog deel ik graag de reacties van kopers.

Direct jouw magnetische telefoonhoes bestellen? Klik hier!

Mijn doel is jou een compleet en eerlijk beeld te geven. Het cijfer wat 1 koper geeft is 5 uit 5 sterren. Letterlijk alles wat je wilt weten en vragen mag je natuurlijk ook vragen. Hoe meer je weet, hoe beter ik jou ook kan ondersteunen. Letterlijk alles wat je wilt zien, weten en vragen wil ik jou ook graag mee helpen. Letterlijk iedere vraag mag gewoon worden besteld en help ik jou ook graag mee.

Bestel de magnetische telefoonhoes online! Klik hier!

Vragen mogen natuurlijk wel gewoon worden gesteld. Voel je dus ook vrij om contact met mij op te nemen. Ik wil graag dat je weet dat je vragen kunt stellen door gewoon een bericht achter te laten. Mijn verdere doel is jou te helpen met geld en geldzaken. Bekijk daarom ook de budgettraining website om echt vooruit te komen.

Kopers over de magnetische telefoonhoes

Laat ik beginnen met de meest positieve reacties. Omdat er maar 1 koper is kan ik ook maar naar 1 beoordeling kijken. Er is helaas geen inhoudelijke reactie, dus daar kan ik je ook niet mee helpen. Letterlijk iedere vraag mag gewoon worden gesteld.

Wil jij de magnetische telefoonhoes bekijken? Klik hier!

Ik wil jou graag een duidelijk beeld geven van wat je wilt kopen. Hoe meer je weet, hoe beter ik jou ook kan helpen. Letterlijk iedere vraag mag natuurlijk wel worden besteld.

Ga de magnetische telefoonhoes bekijken! Klik hier!

Hier wil ik het eigenlijk bij laten. Als je nog vragen hebt, stel ze dan gewoon onder deze blog. Hoe meer je weet, hoe beter je vragen kunt stellen. Letterlijk alles wat je wilt vragen mag je mij ook laten weten.

Touchscreen handschoen kopen? AliExpress!

touchscreen handschoen

Als jij een touchscreen handschoen wilt bestellen doe je dat op de AliExpress website. In deze blog deel ik de beoordelingen van kopers.

Zelf de touchscreen handschoen kopen? Klik hier!

Het gemiddelde cijfer wat kopers geven is 4,6 uit 5 sterren. dat is op basis van de beoordelingen van 7 kopers. Letterlijk iedere vraag is natuurlijk gewoon van harte welkom. Hoe meer je weet, hoe beter ik jou ook kan ondersteunen. Dit cijfer is niet een heel erg hoog cijfer. Hoe meer je weet, hoe beter ik jou ook kan ondersteunen. Letterlijk alle vragen zijn gewoon absoluut van harte welkom.

Bestel de touchscreen handschoen online! Klik hier!

Vragen zijn gewoon van harte welkom. Neem dus ook gewoon contact met mij op. Weet daarbij ook dat ik jou en anderen kan helpen om vooruit te komen in jouw financiële leven. Bekijk daarom ook mijn website over mij als budgettrainer. Ik kijk er naar uit om jou een eerlijk beeld te geven.

Kopers over de touchscreen handschoen

Laat ik beginnen met de meest positieve beoordelingen. Kopers schrijven onder andere: “Zeer snelle verzending” en “Kwaliteit is uitstekend”. Natuurlijk kan ik jou een compleet, eerlijk en duidelijk beeld te geven. Hoe meer je weet, hoe beter ik jou kan helpen.

Wil jij de touchscreen handschoen bekijken? Klik hier!

Dan voor het laagste cijfer zie ik een koper die 3 uit 5 sterren geeft. Deze koper schrijft: “Gebruikt voor een paintball spel”. Het is natuurlijk goed om jou een eerlijk product te geven. Hoe meer je weet, hoe beter ik jou ook kan ondersteunen.

Ga de touchscreen handschoen bekijken! Klik hier!

Ik wil jou een eerlijk beeld geven zodat je weet wat je kunt kopen. Hoe meer je weet, hoe beter ik jou kan ondersteunen. Letterlijk alles wat je wilt weten mag je natuurlijk ook kopen.

Glazen lichtknop kopen? AliExpress!

glazen lichtknop

Als jij een glazen lichtknop wilt bestellen doe je dat op de AliExpress website. In deze blog deel ik ook graag de reacties van kopers.

Wil jij de glazen lichtknop bestellen? Klik hier!

Laat ik jou dan ook een duidelijk beeld geven van wat je wilt kopen. Op dit moment zijn er 80 beoordelingen van kopers. Het gemiddelde cijfer is 4,9 uit 5 sterren. Het is natuurlijk goed om jou een compleet, eerlijk en duidelijk beeld te geven van alles wat je wilt kopen. In het tweede deel van deze blog deel ik graag ook de inhoudelijke beoordelingen van kopers.

Bestel de glazen lichtknop online! Klik hier!

Vragen mogen natuurlijk gewoon worden gesteld. Houd er rekening mee dat je altijd vragen kunt stellen. Neem dus ook gewoon contact met mij op. Ik kijk er ook naar uit om jou en anderen te helpen via mijn werk als budgettrainer. Er zijn helaas nog veel mensen die slecht met geld om kunnen gaan.

Kopers over de glazen lichtknop

Ik begin graag met de meest positieve beoordelingen. Kopers schrijven bijvoorbeeld: “Goed product”, “Erg mooi” en “Zeer goed product”. Het is natuurlijk goed om zelf ook een compleet, eerlijk en duidelijk beeld te hebben van alles wat je wilt kopen.

Zelf de glazen lichtknop bekijken? Klik hier!

Hoe meer vragen je stelt, hoe makkelijker ik ook kan helpen. Voor nu deel ik graag de inhoudelijke reacties van kopers. Deze schrijven bijvoorbeeld: “Moeilijke installatie”. Het is natuurlijk goed om een eerlijk beeld te hebben van wat je kunt kopen.

Ga de glazen lichtknop bekijken! Klik hier!

Natuurlijk mag je ook gewoon onder deze blog reageren. Hoe meer je weet, hoe beter ik jou ook kan ondersteunen. Letterlijk alles wat je wilt weten wil ik jou graag ook vragen. Hoe beter je op de hoogte bent, hoe beter jij zelf kunt bepalen wat je wilt kopen.

Leger vest kopen? AliExpress!

leger vest

Als jij een leger vest wilt bestellen kan je dat doen via de AliExpress website. Mijn doel is jou een beeld te geven van wat je wilt kopen.

Direct een leger vest bekijken? Klik hier!

Natuurlijk wil ik jou ook de duidelijkheid geven over wat je wilt kopen. Er is slechts 1 koper die een cijfer geeft. Het cijfer is 5 uit 5 sterren. In het tweede deel van de blog ga ik hoe dan ook de beoordeling bekijken. Als er een inhoudelijke reactie is zal ik die natuurlijk ook delen. Zo kom jij ook te weten wat je zoal kunt kopen.

Bestel het leger vest online! Klik hier!

Vragen aan mij zijn natuurlijk ook altijd van harte welkom. Je kunt gewoon contact met mij opnemen. Weet daarbij ook dat ik mensen help om als budgettrainer vooruit te komen in het leven waar het gaat om geld en geldzaken.

Kopers over het leger vest

Ik wil jou een compleet, eerlijk en duidelijk beeld geven van wat je wilt kopen. Hoe beter je op de hoogte bent, hoe meer ik ook voor je kan doen. Zonder inhoudelijke reacties kan ik jou helaas nog niet verder helpen. Alles wat je wilt weten en vragen mag je natuurlijk ook weten.

Wil jij het leger vest online bekijken? Klik hier!

Het liefst help ik jou natuurlijk vooruit door juist wel reacties te laten zien. Ik wil dus ook dat je op de hoogte bent van de mogelijkheden en dat je absoluut vooruit komt in het leven.

Ga het leger vest bekijken! Klik hier!

Ergens wil ik jou wel graag helpen als je nog iets wilt delen of weten. Stel jouw vragen daarom ook gewoon online. Ik kijk er naar uit om jouw reacties onder deze blog te lezen. Hoe meer reacties, hoe beter ik jou ook kan ondersteunen.

Goud horloge kopen? AliExpress!

goud horloge

Als jij een goud horloge wilt bestellen koop je via de AliExpress website. In deze blog deel ik ook de reacties van enkele kopers.

Zelf een goud horloge bestellen? Klik hier!

Ik wil jou een beeld geven van het product. Het gemiddelde cijfer is 4,6 uit 5 sterren. Het cijfer wat kopers geven is niet super hoog. Wel zijn er 1170 mensen die een beoordeling hebben gegeven. In het tweede deel van deze blog deel ik heel erg graag de beoordelingen van verschillende kopers. Hoe meer je weet, hoe beter ik jou ook kan ondersteunen. Letterlijk iedere vraag is natuurlijk gewoon welkom.

Bestel een goud horloge online! Klik hier!

Vragen mogen worden gesteld. Neem dus gewoon contact op als je iets direct van mij wilt weten. Houd er daarbij ook rekening mee dat je vooruit kunt komen in het leven door mijn website als budgettrainer te bekijken. Hoe meer je weet, hoe slimmer jij ook met geld om kunt gaan.

Kopers over een goud horloge

Laat ik dan beginnen met de meest positieve reacties. Zo schrijven kopers bijvoorbeeld: “Precies zoals de afbeelding”, “Mooi” en “Uitstekend”. Natuurlijk ga ik ook met je kijken naar de minder positieve reacties om een nog completer beeld te geven.

Jouw goud horloge bekijken? Klik hier!

Minder positieve kopers schrijven ook: “Verkeerde kleur ontvangen”, “Veel te groot voor mij” en “Absoluut waardeloos”. Natuurlijk is het goed om ook zelf te kijken en zo ook een compleet en eerlijk beeld te vormen voor jezelf.

Reageer op het goud horloge! Klik hier!

Hier wil ik het bij laten. Als je nog iets wilt weten of vragen, reageer dan gewoon onder deze blog. Ik lees alle reacties ook zelf en waar nodig zal ik daar ook op reageren. Door reacties te krijgen kan ik ook makkelijker meer mensen tegelijk helpen.

Zwarte stopcontacten kopen? AliExpress!

zwarte stopcontacten

Als jij zwarte stopcontacten wilt kopen wilt kopen kan je via de AliExpress website bestellen. In deze blog deel ik meer informatie.

Direct jouw zwarte stopcontacten bestellen? Klik hier!

Mijn doel is jou een compleet en eerlijk beeld te geven van wat je wilt kopen. Helaas zijn er nog geen inhoudelijke beoordelingen of cijfers. Hoe meer je weet, hoe beter ik jou ook kan helpen. Letterlijk iedere vraag mag worden gesteld en help ik jou natuurlijk ook graag mee. Hoe beter je op de hoogte bent, hoe meer ik voor je kan doen. Het is natuurlijk goed om een eerlijk beeld te krijgen.

Bestel de zwarte stopcontacten online! Klik hier!

Vragen zijn natuurlijk van harte welkom en help ik jou ook heel erg graag mee. Hoe beter je op de hoogte bent, hoe beter ik jou ook kan helpen. Neem dus ook gewoon contact met mij op. Het liefst wil ik jou helpen om vooruit te komen in het leven. Bekijk daarom ook mijn website als budgettrainer.

Kopers over de zwarte stopcontacten

Zonder inhoudelijke reacties kan ik hier natuurlijk niet heel erg veel schrijven. Het is aan jou om te bepalen wat je wilt kopen. Hoe beter je op de hoogte bent, hoe meer ik ook voor je kan doen.

Wil jij de zwarte stopcontacten online kopen? Klik hier!

Ik wil jou graag reacties laten zien om een veel duidelijker beeld te geven. De prijs gaat op 11 november gelukkig nog iets omlaag. Hoe beter je op de hoogte bent, hoe beter jij zelf kunt bepalen wat je kunt kopen.

Ga de zwarte stopcontacten online! Klik hier!

Hier wil ik het graag bij laten. Hoe meer je weet, hoe beter ik jou ook kan helpen. Letterlijk alles wat je wilt weten mag je ook vragen. Ik kijk er naar uit om jou een compleet en eerlijk beeld te geven.

Multimedia speler kopen? AliExpress!

multimedia speler

Als jij een multimedia speler wilt bestellen kan dat op de AliExpress website bestellen. Iedere vraag is gewoon volledig welkom.

Direct de multimedia speler bestellen? Klik hier!

Ik kijk er naar uit om jou een compleet en eerlijk beeld te geven van alles wat je wilt kopen. Het gemiddelde cijfer wat kopers voor dit product voor dit product geven is 4,9 uit 5 sterren. Hoe meer je weet, hoe beter ik jou ook kan ondersteunen. Alles wat je zou willen weten kan ik jou natuurlijk volledig mee helpen. Hoe meer je weet, hoe beter ik jou ook kan ondersteunen. Vragen zijn welkom onder deze blog.

Bestel de multimedia speler online! Klik hier!

Vragen zijn natuurlijk gewoon van harte welkom. Neem dus gewoon contact op als je iets wilt weten. Ik kijk er naar uit om jou een compleet en eerlijk beeld te geven. Alles wat je wilt weten mag je ook vragen. Bekijk daarom ook de website over mij als budgettrainer om vooruit te komen in het leven.

Kopers over de multimedia speler

Het laagste cijfer wat kopers geven is 4 uit 5 sterren. De positieve kopers schrijven: “Radio is goed” en “Heel erg gelukkig”. De rest van de kopers laten helaas geen inhoudelijke reactie achter.

Wil jij de multimedia speler kopen? Klik hier!

Nu wil ik jou een eerlijk beeld geven over alles wat je wilt kopen. Hoe meer vragen, hoe beter ik jou ook kan ondersteunen. Letterlijk alle vragen mogen worden gesteld en help ik jou natuurlijk ook graag mee.

Ga de multimedia speler bekijken! Klik hier!

Daar wil ik het bij laten voor deze blog. Als je meer wilt weten, stel jouw vragen dan ook gewoon onder deze blog. Ik lees alle reacties en help jou natuurlijk waar mogelijk. Hoe meer vragen, hoe beter ik jou kan ondersteunen.

Wat is cosplay? Informatie in deze blog!

wat is cosplay

Wat is cosplay? Het is een manier om duidelijkheid te geven. Hoe meer je weet, hoe beter ik jou kan helpen voor duidelijkheid.

Leren wat is cosplay? Klik hier!

Mijn doel blijft jou te helpen. Daarom focus ik mij in het tweede deel van deze blog op de reacties van 1 specifiek product. Uiteindelijk verdien ik mijn geld door jou een stuk duidelijkheid te geven. Hoe meer je weet, hoe beter ik jou kan helpen en blijven helpen. Ik wil dat jij het antwoord gaat vinden en daar ook zelf achter kunt komen. Verder help ik jou ook met andere kennis uit het leven.

Bekijk wat is cosplay! Klik hier!

Voor vragen mag je altijd contact met mij opnemen. Hoe meer je weet, hoe beter ik jou kan helpen en blijven helpen. Ik help jou met andere dingen in het leven via de Scientology Tools voor het leven.

Reacties op wat is cosplay

Het gaat hier dus om 1 specifiek product. Zo schrijven kopers bijvoorbeeld: “Super snel geleverd”, “Pruik is geweldig”, “Zeer mooi” en “Mooi lang haar”. Nu gaat het hier natuurlijk om 1 specifiek product. Hoe meer je weet, hoe beter ik jou kan helpen en blijven helpen.

Bekijk wat is cosplay! Klik hier!

Waar het mij vooral om gaat is duidelijkheid. Hoe meer je weet, hoe beter ik jou ook kan helpen. Daarom ook even kijken naar de minder positieve kopers. Reacties zijn bijvoorbeeld: “Haar valt uit” en “Niet gekomen”. Het is duidelijk dat jij een compleet en eerlijk beeld krijgt en weet wat is cosplay.

Wat is cosplay? Klik hier!

Alle vragen zijn verder welkom onder deze blog. Hoe meer je weet, hoe beter jij jouw vragen ook kunt stellen. Als jij een duidelijk beeld kunt geven op de vraag kan ik jou blijven helpen. Iedere vraag is welkom.

Originally posted 2020-12-23 06:03:10.

Farko verkoopt AliExpress producten!

Farko

Vandaag kwam ik via een Facebook advertentie op de website van Farko uit. Een website die een anti 5G ketting verkoopt voor bijna 30 euro!

Direct het Farko product bij AliExpress kopen? Klik hier!

Mijn doel is jou te helpen eerlijke producten te vinden en alleen nog te kopen bij de beste online winkels. Wanneer ik naar Farko ga kijken is het duidelijk geen eerlijke winkel. Het doet alsof producten zijn afgeprijsd van bijna 40 euro voor bijna 30 euro. Natuurlijk neem ik ook zelf even contact op met de eigenaar van deze website in de hoop dat ze stoppen met deze oneerlijke manier van handelen.

Bestel niet bij Farko maar koop direct! Klik hier!

Natuurlijk zullen er mensen zijn die dit product al wel hebben gekocht. Dat is jammer en helpt jou absoluut niet. Want je geeft feitelijk 25 euro extra uit om een AliExpress te kopen. Dat noem ik persoonlijk oplichting.

Waarom doet Farko dit?

Een bedrijf doet dit met slechts 1 motivatie. Dat is geld verdienen. Service krijg je er niet voor. Sterker nog, het bedrijf heeft niet eens een telefoonnummer. De reden is simpel. Zodra jij 29,95 betaalt hebt plaatst het bedrijf de bestelling bij AliExpress voor 3,87 en houd het de winst zelf vast.

Kijken naar het originele product van Farko? Klik hier!

Ik ben absoluut geen voorstander van deze manier van werken. De reden is dat jij als klant ook zelf het product voor de lagere prijs kunt kopen. Er zit ook letterlijk geen verschil tussen. Beide pakketjes komen direct bij AliExpress vandaan. Of je nu bij Farko koopt of bij AliExpress.

Bekijk het Farko product! Klik hier!

Daar wil ik het voor deze blog bij laten. Ik ga de link doorsturen naar het bedrijf in de hoop dat ik een reactie krijg. Mocht het zo zijn dat die komt zal ik die natuurlijk ook plaatsen.

Originally posted 2020-07-25 10:07:23.

Seksspeeltjes AliExpress veilig of niet?

seksspeeltjes AliExpress

Wanneer jij seksspeeltjes AliExpress koopt is het natuurlijk wel fijn om te weten dat ze veilig zijn om te kopen en te gebruiken. Daarover gaat deze blog.

Direct jouw seksspeeltjes AliExpress kopen? Klik hier!

Het doel voor deze blog is jou duidelijkheid te geven over de kwaliteit. Daarom ga ik in het tweede deel van deze blog kijken naar wat kopers precies schrijven. Ik zal daar met name gaan kijken naar het best verkochte product uit die categorie. Met 4215 beoordelingen en een gemiddeld cijfer van 4,5 uit 5 sterren als beoordeling. Een redelijk cijfer en een erg goedkoop product.

Bekijk de seksspeeltjes AliExpress! Klik hier!

Voor vragen over deze productlijn of andere producten, neem gerust contact met mij op. Hoe meer jij weet, hoe beter ik jou op korte en op lange termijn kan blijven helpen. Voor alle vragen, reacties en opmerkingen ben je ook welkom om onder deze blog te reageren.

Kopers over de seksspeeltjes AliExpress

Laat ik beginnen met de positieve reacties. Dat zijn er uiteindelijk toch de meeste. Kopers schrijven bijvoorbeeld: “Prachtig en zacht”, “Goede kwaliteit” en “Snel ontvangen”. Natuurlijk zijn er ook minder positieve beoordelingen over de seksspeeltjes AliExpress. Daar zal ik ook zeker naar gaan kijken.

Zelf de reacties bekijken? Klik hier!

Dan kijk ik naar de klachten en negatieve beoordelingen. Kopers schrijven ook: “Nooit ontvangen”, “Snel kapot gegaan” en “Waardeloze rommel”. Uiteindelijk is het wel goed om ook zelf te kijken. Overweeg jij seksspeeltjes AliExpress te kopen, dan is het extra belangrijk om echt goed te kijken.

Bekijk alle beoordelingen! Klik hier!

Wil jij een vergelijkbare blog als deze maken of wil jij zelf de inhoud schrijven over de verschillende producten uit deze categorie? Laat dan even een reactie achter onder deze blog. Natuurlijk kan je ook direct mijn gratis boek downloaden. In het boek leer je hoe je snel kunt starten.

Originally posted 2020-07-25 09:16:06.

NordVPN BTW betalen is nooit nodig!

NordVPN btw betalen

Als jij in Nederland of België woont is bij NordVPN BTW betalen gewoon niet nodig en tegen te gaan. Vragen zijn natuurlijk gewoon welkom.

Wil jij NordVPN BTW betalen voorkomen? Klik hier!

Ik kan over dit product praten omdat ik het zelf ook gebruik. Hoe meer je wilt weten, hoe beter ik jou kan helpen, hoe duidelijker ik jou kan helpen. Het is natuurlijk zo dat je vragen mag stellen. Hoe meer je weet, hoe beter ik jou ook kan helpen. Wil je mijn persoonlijke mening over deze dienst, kijk dan op de website van AliExpress. Mijn doel is jou te helpen om de beste en meest eerlijke producten te kopen.

Ga bij NordVPN BTW betalen voorkomen! Klik hier!

Natuurlijk mag je gewoon contact met mij opnemen als je vragen hebt. Hoe meer je weet, hoe beter ik jou kan helpen en blijven helpen. Letterlijk alles wat je ook over het leven wilt weten kan je ontdekken door de: “Be More” campagne te bekijken.

Waarom NordVPN BTW betalen voorkomen?

Laat mij duidelijk zijn. Ik ben niet voor de onzinnige regels van de overheid. Hoe meer je wilt weten, hoe beter ik jou kan helpen. Je kunt feitelijk zeer eenvoudig die extra kosten voorkomen. Kies gewoon een land waar die belasting niet nodig is.

Zelf NordVPN BTW betalen voorkomen? Klik hier!

Mijn doel is jou te helpen om op een eerlijke manier te kopen. Hoe meer je weet, hoe beter ik jou kan helpen en blijven helpen. Laat ik dus volledig duidelijk zijn over waar jij over wilt communiceren.

Bekijk hoe jij goedkoper kunt kopen! Klik hier!

Daar wil ik het bij laten. Hoe meer je wilt horen, hoe beter ik jou ook kan blijven helpen. Ik kijk er absoluut naar uit om jou te helpen om veel meer producten op een eerlijke manier aan te schaffen.

Originally posted 2021-04-03 09:58:22.

dispuut gesloten maar na 4 maanden nog geen geld terug

op 24-5-21 een stel gordijnen besteld die maar bl;even hangen bij de doune, tot ik op 2 Juli bericht kreeg dat er een probleem was met de zending en deze geretourneerd zou worden.

meteen een dispuut geopend en bewijzen aangeleverd, Ali gaf me gelijk en een refund zou geregeld worden, inmiddels bijna 4 maanden verder en nog steeds geen geld terug!

Ali valt niet te contacteren en op hun website wordt je alleen maar rond gestuurd en kan je nergens terecht om aan te geven dat jij je geld nog niet terug hebt gehad 🙁

het gaat om een redelijk geld bedrag voor aliexpress begrippen en hier ook zeer ontevreden/ boos over.

mvg.

Raymond

AliExpress pakket volgen, hoe doe je dat?

AliExpress pakket volgen

Wil jij een AliExpress pakket volgen? Dan kan je op deze website lezen hoe je dat doet. De eerste stap is natuurlijk achter het traceernummer komen.

Direct een AliExpress pakket volgen? Klik hier!

Mijn doel voor deze blog is jou te helpen. De hulp die ik jou wil bieden is daadwerkelijk zelf problemen op te lossen. Het grootste doel voor deze website is continu te helpen. Ik wil dat jij weet waar jouw bestellingen zich bevinden. Dat gaat niet perse makkelijk, maar het is wel mogelijk om te vinden welk pakketje waar is op dit moment. De douane en de postbedrijven leveren de voornaamste vertraging.

Ga het AliExpress pakket volgen! Klik hier!

Bekijken waar een pakket is blijft natuurlijk een belangrijk punt. Voor alles wat jij wilt weten nodig ik jou graag uit om een bericht achter te laten onder deze blog. Natuurlijk mag je ook gewoon contact met mij opnemen.

Over het AliExpress pakket volgen?

Waar het hier echt om gaat is hoeveel jij wilt weten. Natuurlijk is het ook belangrijk om jouw verwachtingen goed te managen. Daarom deel ik ook dit soort teksten. Wat ik hiermee wil bereiken is dat jij duidelijkheid krijgt over alles wat te maken heeft met jou bestelling.

Direct kijken wat de status is? Klik hier!

Natuurlijk help ik jou heel graag verder naar alle antwoorden die jij zoekt. Houd altijd rekening met de vertraging die de douane kan veroorzaken. Als jij daar rekening mee houd weet je ook dat het daardoor tot wel 30 dagen extra kan duren voordat je een pakket ontvangt.

Ga zelf het AliExpress pakket volgen! Klik hier!

Voordat ik de blog dan definitief afsluit wil ik jou nog een keer de kans geven om te reageren. Laat voor jouw reacties gerust een bericht achter onder de blog. Op die manier kunnen ook andere kopers ervan leren.

Originally posted 2020-07-25 08:53:37.

NordVPN BTW niet nodig om te betalen!

nordvpn btw

Wil jij bij NordVPN BTW betalen? Dan kan je gewoon normaal bestellen. Kies anders een land waar dat niet nodig is. Bijvoorbeeld Nepal.

Bij NordVPN BTW betalen? Klik hier!

Mijn grootste doel is jou te helpen om duidelijkheid te geven. Hoe meer je weet, hoe beter ik jou ook kan helpen. Natuurlijk wil ik dat jij zo min mogelijk belasting gaat betalen. Je kunt dit product natuurlijk ook gewoon via een cryptocurrency betalen. Bijvoorbeeld via Bitcoin of andere digitale valuta’s. Hoe meer informatie je hebt, hoe beter ik jou ook kan helpen en blijven helpen. Laten we elkaar wel blijven helpen. Ik hoor graag van je!

Ga bij NordVPN BTW afschaffen! Klik hier!

Als je vragen hebt, weet gewoon dat je contact op kunt nemen. Weet natuurlijk ook dat je compleet en duidelijk kunt zijn en meer over het leven kunt weten. Hoe meer vragen, hoe beter, dus kijk ook naar de: “Be More” campagne.

Hoe bij NordVPN BTW voorkomen

Het is eigenlijk heel eenvoudig. In Nepal betaal je bijvoorbeeld geen belasting over aankopen. Daarmee heb je een eerlijk beeld over alles wat je kunt kopen. Ik ben zelf altijd voorstander van een compleet, eerlijk en duidelijk beeld wat je mag hebben als je iets koopt.

Zelf NordVPN BTW voorkomen? Klik hier!

Ik kijk er natuurlijk naar uit om je een compleet en duidelijk beeld te geven. Hoe meer vragen je hebt, hoe beter ik jou kan helpen en blijven helpen. Ik kijk er natuurlijk ook naar uit om jou volledige duidelijkheid te geven van alles wat je wilt kopen.

Ga de NordVPN BTW niet betalen! Klik hier!

Laat ik het hierbij laten. Hoe meer je weet, hoe beter ik jou ook kan helpen en blijven helpen. Letterlijk alle vragen die je wilt stellen mat je ook vragen. Hoe meer je weet, hoe beter ik jou ook kan helpen.

Originally posted 2021-04-02 21:28:50.

Paardenbloem sticker kopen? AliExpress!

paardenbloem sticker

Wil jij een paardenbloem sticker kopen? Kijk dan eens op de website van AliExpress. Ik deel natuurlijk graag de beoordelingen van kopers.

Zelf de paardenbloem sticker kopen? Klik hier!

Er zijn natuurlijk reacties van kopers. Het gemiddelde cijfer wat kopers geven is 4,6 uit 5 sterren. In het tweede deel van deze blog ga ik kijken naar de inhoudelijke reacties. Dat is op basis van de beoordelingen van 14 kopers. In het tweede deel van deze blog ga ik kijken naar de inhoudelijke reacties van kopers. Zo kan jij zelf bepalen wat je koopt. Ik ben hier hoe dan ook om jou te helpen.

Bestel de paardenbloem sticker online! Klik hier!

Vragen zijn natuurlijk meer dan welkom, dus neem gewoon contact met mij op. Ik wil jou ook een eerlijk en duidelijk beeld geven van alles wat je wilt kopen. Weet daarom ook dat je hulp kunt krijgen met alles wat gaat over geld, kijk daarom op mijn budgettrainer website.

Kopers over de paardenbloem sticker

Laat ik beginnen met de meest positieve reacties. Kopers schrijven bijvoorbeeld: “Perfect”, “Precies zoals in de advertentie” en “Leuk product”. Het is natuurlijk goed om jou een compleet, eerlijk en duidelijk beeld te krijgen van alles wat je wilt kopen.

Wil jij de paardenbloem sticker bekijken? Klik hier!

Het laagste cijfer is natuurlijk 1 uit 5 sterren. Deze koper laat weten dat het niet goed op de muur plakt. Het is natuurlijk wel goed om te kijken naar de reacties die kopers geven. Hoe meer je weet, hoe beter ik jou ook kan helpen.

Ga de paardenbloem sticker bekijken! Klik hier!

Ik wil dat je vragen stelt als je iets wilt weten. Hoe meer je vraagt, hoe beter ik jou ook kan ondersteunen. Letterlijk iedere vraag mag ook gewoon worden gesteld en help ik jou dus ook heel erg graag mee.

Boho armband kopen? AliExpress!

boho armband

In deze blog schrijf ik over een boho armband die via de AliExpress website gekocht kan worden. Jij kunt altijd bepalen wat je wilt kopen.

Zelf jouw boho armband bestellen? Klik hier!

Met deze blog wil ik ook de reacties van verschillende kopers delen. Zo kan jij zelf bepalen wat je wilt kopen. Het cijfer wat alle kopers tot nu toe voor dit product geven is 5 uit 5 sterren. Dat zijn 9 kopers die dus allemaal het hoogste cijfer geven. In het tweede deel van de blog ga ik inhoudelijk kijken naar wat die kopers precies te vertellen hebben over het product.

Koop de boho armband online! Klik hier!

Vragen zijn natuurlijk van harte welkom en kunnen dus ook onder deze blog worden gesteld. Weet daarbij dat je altijd onder deze blog een reactie kunt plaatsen en voel je altijd vrij om contact met mij op te nemen. Weet ook dat ik jou als budgettrainer kan helpen om slimmer met geld om te leren gaan.

Reacties op de boho armband

Nu er enkel kopers zijn die het hoogste cijfer geven is het natuurlijk belangrijk om ook naar de inhoud te kijken. Zo schrijven kopers bijvoorbeeld: “Erg leuk en goede kwaliteit” en “Mooi”.

Wil jij de boho armband ook bekijken? Klik hier!

Het liefst had ik jou nog veel meer reacties laten zien, maar kopers laten verder helaas geen inhoudelijke reacties meer achter. Het is dan ook erg belangrijk om zelf ook te kijken zodat je weet wat er gekocht kan worden.

Ga de boho armband bestellen! Klik hier!

Alle blogs moeten ergens worden afgerond. Het is dan ook goed om zelf ook te kijken en zelf jouw vragen te stellen. Zo kan jij ook zelf bepalen wat het is wat je wilt kopen. Hoe dan ook kijk ik er naar uit om van je te horen.

Kast lamp kopen? AliExpress!

kast lamp

Ben jij op zoek naar een kast lamp? Kijk dan eerst eens op de AliExpress website. Het bericht is dat je moet weten wat er te koop is.

Zelf jouw kast lamp bestellen? Klik hier!

In deze blog deel ik natuurlijk ook graag de reacties en beoordelingen van verschillende kopers. Dit product is 48 keer beoordeeld en krijgt een gemiddeld cijfer van 4,9 uit 5 sterren. In het tweede deel van deze blog ga ik kijken naar de inhoudelijke beoordelingen. Hoe meer je weet, hoe beter ik jou ook kan ondersteunen. Letterlijk iedere vraag mag gewoon worden gesteld en help ik jou dus ook graag mee.

Bestel de kast lamp online! Klik hier!

Vragen zijn natuurlijk ook van harte welkom en kan je dus ook gewoon stellen. Neem gerust contact met mij op zodat jij weet wat er te koop is. Bekijk ook de website van de budgettrainer om te zien hoe je ook slimmer met geld om kunt gaan.

Reacties op de kast lamp

Het laagste cijfer wat kopers geven is 4 uit 5 sterren. Dat is erg goed voor een product wat vaker is verkocht. Kopers schrijven bijvoorbeeld als reactie: “Niet slecht”, “Snel geleverd” en “Goed ontvangen”. Het is natuurlijk belangrijk dat je weet wat er gekocht kan worden en waar de mogelijkheden liggen.

Wil jij de kast lamp ook bekijken? Klik hier!

Minder positieve kopers schrijven ook alleen maar goede berichten en geven enkel een iets lager cijfer. Het is altijd goed om zelf ook te kijken zodat jij zelf ook een oordeel kunt vormen.

Ga de kast lamp bekijken! Klik hier!

Nu wil ik jou wel de mogelijkheid bieden om vragen te stellen onder deze blog. Neem daar ook de tijd voor, ik lees alle berichten en bij een duidelijke vraag zal ik waar mogelijk ook een antwoord geven.