Anti stralings producten te koop bij AliExpress!

anti stralings producten

In deze blog schrijf ik over anti stralings producten die bij AliExpress te koop zijn. Heb jij daar vragen over, laat het mij weten!

Direct anti stralings producten kopen? Klik hier!

Mijn doel is jou altijd vooruit te helpen. Hoe meer je weet, hoe beter ik dat ook kan doen. Normaal help ik om de beste producten te selecteren door te kijken naar de reacties van kopers. In dit specifieke geval gaat het om een product wat voorkomt dat GPS en WIFI werkt en je dus ook niet gevolgd kunt worden. Houd wel rekening met BTW en inklaringskosten omdat dit product meer kost dan 22 euro en vanuit buiten de EU wordt verzonden.

Bekijk de anti stralings producten online! Klik hier!

Hoe meer jij weet, hoe beter ik jou ook kan helpen. Alle vragen zijn natuurlijk ook van harte welkom, ook onder deze blog. Voel je ook altijd volledig vrij om contact met mij op te nemen en bekijk wat ik doe als budgettrainer.

Kopers over anti stralings producten

Ondanks dat er nog geen reacties van kopers zijn reserveer ik dit deel van de blog wel alvast graag voor deze reacties. Mijn doel blijft om het duidelijkst mogelijke beeld te geven. Dat gaat eigenlijk alleen met de reacties van kopers.

Zelf de reacties bekijken? Klik hier!

Wat ik wil bereiken is dat jij een compleet en eerlijk beeld krijgt van het product. Voor nu kan ik je enkel aanraden om de reacties van kopers goed te lezen. Hoe meer je leest, hoe beter ik jou ook kan helpen. Deze anti stralings producten lijken mij in ieder geval goed voor wat ze doen.

Kijk of er al reacties zijn! Klik hier!

Mocht je reacties hebben gevonden, laat het mij weten. Laat gewoon een reactie achter onder deze blog. Hoe meer je vraagt, hoe beter ik jou ook kan helpen.

SEO tips van AliExpress Nederland helpen naar groei!

SEO tips

In deze blogs deel ik de SEO tips die ik gebruik om deze blog dag in dag uit te laten groeien. De basis is gewoon te schrijven wat lezers willen lezen.

Weten hoe ik mijn website verder laat groeien? Klik hier!

Wat ik heel belangrijk vind is dat jij niet alleen gaat schrijven met als doel om geld te verdienen. Mijn doel is dat jij gaat schrijven om mensen te helpen. De SEO tips zijn dus op basis van hulp. Geef veel aan jouw potentiële klant en geef een duidelijke mogelijkheid om jou te betalen. Ik herinner mij nog goed dat ik voor groepen presentaties gaf en daar continu tips gaf over manieren om een website te laten groeien.

Bekijk de groeimogelijkheden via SEO tips! Klik hier!

Verdere vragen, reacties en opmerkingen zijn meer dan welkom onder deze blog. Iedere vraag die jij stelt helpt mij verder om jou aan antwoorden te helpen. Neem gerust contact op als je mij persoonlijk wilt spreken.

Welke SEO tips gebruik ik zelf?

Alle SEO tips deel ik graag. Wanneer jij de blogs leest over de conditie van macht waar ik nu in verkeer kan jij stap voor stap een vergelijkbare site als deze opzetten.

Alle tips voor zakelijke groei? Klik hier!

Om te beginnen gebruik ik al jaren WordPress als content management systeem. Daar schrijf ik nu dagelijks minimaal 8 blogs op die automatisch gedurende de dag worden ingepland. Hoe meer blogs, hoe meer bezoekers. De basis van de SEO tips is te blijven schrijven.

Bekijk alle SEO tips en groei mee! Klik hier!

Ik wil jou ook graag spreken en ontmoeten. Mijn doel is jou een compleet en eerlijk beeld te geven van alle mogelijkheden. Wat voor mij heel belangrijk is, jij moet weten wat jij wilt bereiken en wat jouw klanten precies willen. Mijn doel is jou te helpen en te blijven helpen. Daarom schrijf ik ook met regelmaat over een gratis persoonlijkheidstest.

Originally posted 2019-11-20 12:57:00.

Afterpay achteraf betalen bij AliExpress!

Afterpay achteraf betalen

Wie denkt dat afterpay achteraf betalen handig is heeft wellicht wat gemist. In deze blog leg ik uit hoe ik als budgettrainer anti achteraf betalen ben.

Toch met afterpay achteraf betalen? Klik hier!

Mijn doel voor deze blog is jou te helpen om goede service te krijgen en problemen te voorkomen. De problemen ontstaan door diensten als Klarna. Met Klarna krijg je helaas veel extra kosten. Verder verwacht het bedrijf dat jij betaalt voordat jij het product ontvangt. Gelukkig kan je wel contact krijgen met Klarna om ervoor te zorgen dat jij mogelijkheden krijgt om toch later te betalen. Ik wil dat jij altijd vooraf betaalt. Dat verwacht ik ook van klanten van mij.

Bekijk afterpay achteraf betalen! Klik hier!

Voor vragen die jij hebt nodig ik jou uit om een bericht achter te laten onder deze blog. Hoe meer jij weet, hoe beter ik jou kan helpen. Neem ook gerust contact met mij op voor vragen die jij hebt.

Waarom gebruiken mensen afterpay achteraf betalen

De logica die veel mensen helpen is dat het handig is om eerst te kijken hoe een product is. Het probleem is echter dat wanneer een product niet bevalt het alsnog gewoon betaald moet worden.

Vragen over dit onderwerp? Klik hier!

Natuurlijk mag jij doen wat jij zelf wil. Helaas kan ik heel weinig doen voor mensen die via afterpay achteraf betalen iets hebben gekocht. Vanuit de privacy wetgeving mag ik geen gegevens opvragen van anderen. Heel erg jammer. Vanzelfsprekend wil ik jou wel helpen.

Bekijk alles hierover! Klik hier!

Voor vragen, reacties en opmerkingen nodig ik jou natuurlijk uit om een reactie achter te laten onder de blog. Vanzelfsprekend ben jij ook geheel welkom om contact met mij op te nemen. Zo kan ik jou altijd verder helpen, alleen niet met problemen hierover.

Originally posted 2020-05-29 21:46:28.

Oorzaak over jouw leven worden? Lees deze blog!

Oorzaak

Wanneer jij opgelicht wordt ben jij effect van het leven. Wil jij liever oorzaak worden? Dan geef ik graag uitleg in deze blog.

Direct oorzaak worden? Klik hier!

AliExpress oplichting komt absoluut voor. Dat zal ik ook geen moment ontkennen. Waar het mij om gaat is dat jij leert waarom jij soms oorzaak bent in het leven en soms effect. Uiteindelijk is het belangrijk dat jij je realiseert waar ups en downs in het leven vandaan komen. Het antwoord voor het tegengaan van oplichting deel ik in de voordelige cursus die jij kunt volgen wanneer jij de link volgt op deze pagina.

Bekijk alles over het oorzaak zijn in het leven! Klik hier!

Mijn doel is jou te helpen. Waar het mij om gaat is dat jouw leven er beter uit komt te zien. Waar het mij om gaat is dat jij jouw leven op de eerste plek gaat zetten. Geef nooit een ander de schuld van dingen die jou lijken te overkomen.

Meer over oorzaak zijn

Wil jij liever zorgen dat problemen worden opgelost? Dan is het belangrijk om goed te kijken wat de werkelijke oorzaak is van waar problemen vandaan komen. Er zijn enorm veel vragen over dit onderwerp, daarom kan je dagelijks terecht bij Scientology in Amsterdam.

Meer weten over dit onderwerp? Klik hier!

Wat heel erg belangrijk is dat jij precies weet waar problemen vandaan komen. Problemen komen veelal vanuit de omgeving. Wanneer mensen uit jouw omgeving jou tegen houden om goede stappen te zetten wil ik graag kijken naar hoe jij oorzaak kunt zijn.

Ontdek of jij oorzaak kunt zijn van jouw leven! Klik hier!

Voor alle vragen en opmerkingen nodig ik jou uit om een reactie achter te laten onder deze blog. Hoe meer vragen, hoe beter ik jou kan helpen. Iedere vraag zal door mij persoonlijk worden beantwoord.

Originally posted 2019-11-19 06:39:25.

Geld is niet wat jij ervan had verwacht!

geld

In deze blog leg ik uit waarom de euro geen geld is. De euro is in werkelijkheid valuta. Dat is feitelijk een manier om waarde te verminderen.

Precies weten wat wel geld is? Klik hier!

Begrijp even dat er een groep mensen zijn die hebben bedacht dat er geen onderliggende waarde hoeft te zijn voor geld. Daarom kan een centrale bank ook gewoon euro’s blijven printen en kunnen banken het ook blijven uitdelen. Mijn grootste doel is dat jij precies weet wat jij kunt doen om slimmer om te gaan met jouw inkomsten. Deze blog is een voorbeeld van hoe ik aan inkomsten kom. Daarnaast houd ik mij ook bezig met Bitcoin.

Ontdek de werkelijke waarde van geld! Klik hier!

Heb jij vragen omdat het hier gaat om een onderwerp wat jij mogelijk niet had verwacht, laat een reactie achter onder deze blog. Voor nu kan jij het mij gewoon laten weten als jij een vraag hebt.

Meer over de waarde van geld

Er was dus een tijd dat de basis van de meest gebruikte valuta (zoals de Dollar en de Britse Pond) gebaseerd werd op de waarde van goud. Zo’n 50 jaar geleden is daarvan afgeweken, waardoor we nu in een spiraal van inflatie terecht komen. Geld is gewoon niet meer wat het is.

Hoe werkt het dan wel? Klik hier!

Natuurlijk wil ik wel alvast een stukje uitleggen over wat geld daadwerkelijk is. Het is namelijk niets meer en niets minder dan een methode van waarde uitwisselen. De enige reden dat wij denken dat de euro daadwerkelijk iets waard is komt omdat het schoolsysteem ons dat verteld.

Ontdek de werkelijke waarde van geld! Klik hier!

Heb jij dan nog vragen of wil jij iets weten over dit onderwerp? Laat een reactie achter onder deze blog. Mijn doel is jou een eerlijk en duidelijk beeld te geven.

Originally posted 2019-11-18 08:50:44.

Opgelicht door AliExpress? Zo los je dat op!

opgelicht

Ben jij opgelicht door AliExpress? In deze blog deel ik manieren op dat op te lossen. Mensen worden op meerdere manieren benadeeld, dat wil ik voorkomen.

Weten hoe jij opgelicht kunt worden? Klik hier!

De makkelijkste manier om alle problemen op te lossen is op tijd een dispute te openen als er iets mis gaat. Verder adviseer ik ook om altijd met een creditcard te betalen. De reden daarvoor is dat je met een creditcard meer mogelijkheden hebt om problemen op te lossen. Mijn doel voor deze blog is ervoor te zorgen dat jij niet opgelicht wordt. Gebeurt het toch, dan moet je er wel iets aan kunnen doen.

Bekijk alles over hoe jij opgelicht kunt worden! Klik hier!

Heb jij vragen over dit onderwerp? Laat gerust een reactie achter onder deze blog. Wanneer jij dat doet ken ik jou ook zo goed mogelijk verder helpen. Ik wil het ook weten wanneer er bij jou iets mis is gegaan.

Opgelicht worden? Betaal via iDEAL!

Wil jij zelf graag opgelicht worden? Betaal jouw bestellingen dan via iDEAL. Wanneer jij dat namelijk doet kan jij geld niet terughalen zonder tussenkomst van de partij naar wie het geld is overgemaakt. Dat is in het geval van AliExpress meestal PPRO financial ltd.

Gewoon een bestelling plaatsen? Klik hier!

Het is natuurlijk mijn doel om jou veilig te laten bestellen. Daarom adviseer ik ook absoluut geen diensten als Klarna en vergelijkbare diensten. Ik wil voorkomen dat jij wordt opgelicht en help jou daarom met dit soort blogs. Als jij nog iets wilt toevoegen, doe dat dan onderaan deze blog.

Zorg dat jij niet wordt opgelicht! Klik hier!

Natuurlijk mag jij ook altijd vragen stellen. Ook dat kan je onder deze blog doen. Mijn doel is dat jij veilig gaat bestellen zonder problemen. Laat het mij daarom weten als jij vragen hebt.

Originally posted 2019-11-16 20:07:57.

Eigen product verkopen via AliExpress!

eigen product

Wil jij een eigen product verkopen via AliExpress? Dan moet jij mij beslist deze blog doorlezen tot het einde. Ik help jou verder om succesvol te worden.

Meer weten over het verkopen van een eigen product? Klik hier!

Als jij echt serieus bent over verkoop, dan is het essentieel dat jij eerst zelf kunt verkopen. Als jij met mij contact opneemt help ik jou daar natuurlijk ook verder mee. Ik help jou eerst om stappen te zetten naar slimmer ondernemerschap. De beste eerste stap is een persoonlijkheidstest te maken. Zo kan ik jou helpen om het beste advies te krijgen om te groeien als ondernemer.

Bekijk alles over het eigen product verkopen! Klik hier!

Voor alles wat jij wilt weten kan jij natuurlijk gewoon een bericht achterlaten onder deze blog. Hoe meer jij wilt weten over deze manier van werken, hoe beter ik jou kan helpen. Voel je ook vrij om gewoon contact op te nemen.

Alles over het verkopen van een eigen product

Dan wil ik jou heel graag de mogelijkheid aanbieden om jouw product op deze site aan te bieden. De commissie die ik bereken voor een verkoop is 10%. Het complete afreken traject moet daarbij geautomatiseerd zijn. Wil jij dat ik jou help om een complete website op te bouwen om jouw eigen product te laten zien aan duizenden mensen? Neem ook dan even contact met mij op.

Direct de persoonlijkheidstest maken? Klik hier!

Natuurlijk wil ik jou helpen om jouw eigen product te verkopen op welke manier dan ook. Gaat het om iets compleet nieuw? Dan moeten we kijken naar de haalbaarheid. Ik ben nu ruim 15 jaar ondernemer en wil jou daarom ook helpen om het maximale te bereiken!

Bekijk alles voor het verkopen van een eigen product! Klik hier!

Voor alle andere vragen nodig ik jou van harte uit om een reactie achter te laten onder deze blog.

Originally posted 2019-11-15 20:52:47.

Blogger worden? Leer hoe bij AliExpress Nederland!

blogger worden

In deze blog wil ik jou uitleggen hoe blogger worden voor iedereen mogelijk is en hoe ook iedereen er goed geld mee kan verdienen.

Direct blogger worden? Klik hier!

Omdat ik een handleiding heb geschreven kan je zo alle stappen volgen die nodig zijn om zelf jouw eigen blog te starten. Er zijn een paar basis begrippen die van belang zijn. Ik praat dan over termen als SEO en keywords. Voor geld verdienen praat ik over termen als affiliate marketing en sponsoring. Hoe meer jij weet, hoe beter ik jou ook kan helpen. Wil jij helemaal vanuit het niets beginnen? Dan heb ik twee mogelijkheden voor jou!

Ga nu blogger worden! Klik hier!

Als jij direct wilt starten en toch nog wat vragen hebt, neem gerust contact met mij op. Ik kijk ook graag naar jouw blog zodat ik jou kan helpen om meer succes te bereiken. Voor alles wat je wilt weten mag je altijd vragen stellen.

Hoe kan ik blogger worden?

Ik heb een 3-daagse cursus waarin jij alle ins-en-outs leert voor het maken van een succesvolle blog. Deze blog alleen al levert zo’n 2500 euro per maand op, met uitschieters naar boven. Voor de 3-daagse cursus vraag ik 1975 euro inclusief BTW per persoon.

Direct blogger worden? Klik hier!

Als jij deel wilt nemen aan de cursus, maar het geld niet hebt, dan heb ik ook een alternatief. Jij kunt namelijk ook blogger worden (met de cursus) door de eerste module gratis te volgen en dan 100 blogs te schrijven volgens de structuur die ik jou geef. Daarvoor heb ik maandelijks maximaal 2 plekken beschikbaar.

Ga direct blogger worden! Klik hier!

Wegens de overheidsmaatregelen rondom het virus kan ik de cursus momenteel alleen op afstand geven. Ik vind het wel erg leuk als jij deel wilt nemen, dus laat jouw reactie achter onder de deze blog als jij mee wilt doen.

Telefonische klantenservice van AliExpress?

Telefonische klantenservice

Steeds meer mensen willen bellen met AliExpress Nederland. Daarom heb ik voor het komend jaar de intentie om de telefonische klantenservice op te starten.

Heb jij ervaring met een telefonische klantenservice? Klik hier!

Nu is het natuurlijk zo dat ik mensen nodig heb om dit voor elkaar te krijgen. Naast mensen is er natuurlijk ook geld nodig om de mensen te betalen. Met de criminaliteit van onze overheid wordt ruim 50% van de inkomsten gestolen door verplichte verzekeringen en inkomstenbelasting. Dat geld moet er natuurlijk wel zijn. Wil jij een netto inkomen van 1500 euro per maand, dan moet er minimaal 3000 euro binnenkomen. Dat is alleen voor de medewerker.

Praat mee over de telefonische klantenservice! Klik hier!

Heb jij dan nog vragen, reacties of opmerkingen over dit onderwerp? Laat het mij gerust weten. Hoe meer vragen jij hebt, hoe beter ik jou ook kan helpen. Mijn doel is jou van onze activiteiten op de hoogte te houden.

Meer over de telefonische klantenservice

Om überhaupt in aanmerking te komen om voor AliExpress Nederland te werken is een persoonlijkheidstest van essentieel belang. Dit kan jij overigens ook maken als jij wilt ontdekken wat jij precies wilt gaan doen. Een telefonische klantenservice lijkt heel simpel, maar de combinatie van verkoop en service is van essentieel belang.

Zelf een AliExpress website maken? Klik hier!

Vanuit AliExpress Nederland kan jij overigens ook getraind worden om echt een top ondernemer te worden. Ik wil jou stap voor stap exact uitleggen wat jij kunt doen om snel, eenvoudig en efficient naar een top inkomen te gaan. Hoe meer jij weet, hoe beter de telefonische klantenservice ook kan zijn.

Maak jouw eigen AliExpress website! Klik hier!

Ben jij overtuigd van jouw kunnen? Kijk of de telefonische klantenservice iets voor jou is. Mijn doel is jou te helpen om verder te komen in het leven. Een belangrijk deel daarvan is dat jij alle kennis hebt die jij nodig hebt.

Originally posted 2019-11-14 12:43:49.

DVI kabel te koop bij AliExpress!

DVI kabel

Wie een DVI kabel wilt kopen kan dat bij AliExpress doen. In deze blog laat ik het product zien en deel ik ook de reacties van kopers.

Zelf de DVI kabel kopen? Klik hier!

Mijn doel is jou een compleet en duidelijk beeld te geven. Ik wil ook echt dat jij alleen maar de beste producten koopt. Dit product krijgt een gemiddeld cijfer van 4,9 uit 5 sterren. In het tweede deel van deze blog deel ik ook de beoordelingen van verschillende kopers. Zo kan jij inhoudelijk ook zien welke reacties kopers geven. Jij kunt aan de hand daarvan bepalen of je dit product wilt kopen of niet.

Bestel jouw DVI kabel online! Klik hier!

Heb jij vragen voordat je een bestelling plaatst? Neem gerust even contact met mij op. Werk jij vanuit huis en heb jij wat tijd over? Download en lees dan ook de handleiding voor hoe ik deze website heb opgezet.

Kopers over de DVI kabel

Er is 1 koper die 3 uit 5 sterren geeft. Deze laat weten dat de DVI kabel niet goed is. Gelukkig zijn de meeste kopers (namelijk alle andere kopers) wel positief. Zo schrijven kopers bijvoorbeeld: “Aan te raden”, “Alles ging goed” en “Snelle levering”.

Zelf de reacties ook bekijken? Klik hier!

Verder zijn er ook veel kopers die enkel een cijfer geven zonder inhoudelijke beoordeling. Het gemiddelde cijfer is hoe dan ook goed. Wil jij er zelf ook naar kijken? Dat is absoluut aan te raden. Zo bepaal jij ook of de DVI kabel voor jou geschikt is.

Bekijk alle beoordelingen ook zelf! Klik hier!

Mijn doel is jou een compleet en duidelijk beeld te geven. Mocht je daarom nog vragen hebben, laat dan gewoon een bericht achter onder deze blog. Alle berichten onder de blog kunnen ook door anderen worden gelezen.

Online goedkoop mondkapjes kopen

online goedkoop mondkapjes kopen

Deze blog staat volledig in het teken van online goedkoop mondkapjes kopen. Dat kan nu namelijk ook gewoon bij AliExpress!

Wil jij online goedkoop mondkapjes kopen? Klik hier!

Voor een wasbaar stuk stof betaal je in Nederland (in de winkel) al snel 4 tot 5 euro. Als je bij AliExpress gaat kijken kan dat ongeveer voor de helft. Net zo onbetrouwbaar en voor dezelfde schijnveiligheid. Persoonlijk ben ik begonnen met een feitenonderzoek om eens te kijken of ik ook concreet wat namen kan krijgen van mensen die corona hebben of hebben gehad. Ik begin steeds meer de indruk te krijgen dat die mensen helemaal niet bestaan.

Ga online goedkoop mondkapjes kopen! Klik hier!

Mijn doel is jou te helpen om de beste producten te vinden. Dat doe ik deels door jou de mogelijkheid te geven om met mij contact op te nemen. Die mogelijkheid heb je door mij een email te sturen of een WhatsApp bericht. Via chat ben ik ook regelmatig bereikbaar.

Waarom online goedkoop mondkapjes kopen?

Ik ben het persoonlijk 100% oneens met de huidige regels en maatregelen, maar ik begrijp wel dat mensen bang worden. Daarom promoot ik deze manier van verkoop ook. Iedereen mag doen wat hij of zij zelf wil. Alleen wordt de mogelijkheid van sommige mensen nu wel afgenomen.

Kijk zelf wat je wilt doen! Klik hier!

Erg belangrijk voor mij is dat jij ook zelf na gaat denken. Iedere keer dat ik schrijf over deze maskers merk ik dat ik meer na ga denken. Helaas is dat nog niet voor iedereen het geval.

Zelf kijken wat je wilt kopen? Klik hier!

Mocht je vragen hebben over deze blog, laat een reactie achter. Hoe meer je weet, hoe beter ik jou ook in de toekomst kan blijven helpen. Alles is welkom en zo helpen we elkaar om deze periode door te komen.

Wasbare mondkapjes kopen bij AliExpress!

wasbare mondkapjes kopen

Wil jij dit wasbare mondkapjes kopen? Deze heeft een opdruk van de televisieserie ‘How I met your mother’ die inmiddels is afgelopen.

Direct de wasbare mondkapjes kopen? Klik hier!

Het specifieke product waar ik nu over schrijf is voor de schijnveiligheid waar we allemaal aan moeten voldoen in deze tijd. AliExpress zelf schrijft ook dat het niet een product is wat beschermt tegen enig virus. Waarom mensen het dan toch massaal dragen begrijp ik werkelijk niet. Gister in een winkel werd mij zelfs verzocht om even afstand te houden. Dit terwijl een klein eigen feitenonderzoek erop wijst dat er helemaal niet veel mensen zijn die deze ziekte daadwerkelijk krijgen.

Ga jouw wasbare mondkapjes kopen! Klik hier!

Ik begrijp overigens prima waar de angst vandaan komt. Als je de hele dag naar de propaganda omroep kijkt en hoort hoeveel ‘besmettingen’ er zijn zou ik zelfs bang kunnen worden. Neem gerust contact op als je wilt weten hoe je daar vanaf kunt komen. Het is namelijk helemaal niet moeilijk.

Reacties van mensen die wasbare mondkapjes kopen

Er zijn nu complete winkels ingericht die niets ander doen dan dit soort nutteloze rommel verkopen. Dit alleen omdat een of andere minister heeft bedacht dat het tijd is om het volk in angst te krijgen. Voor dit product zijn er helaas nog geen inhoudelijke reacties.

Zelf kijken of dat inmiddels is veranderd? Klik hier!

Voor mensen die serieus wasbare mondkapjes kopen voor de veiligheid, blijf alsjeblieft gewoon thuis. Inmiddels bezorgen vrijwel alle supermarkten en is de angst ook echt nergens meer voor nodig. Toch wat nodig om gezond te blijven? Volg de blijf gezond protocollen.

Ga jouw wasbare mondkapjes kopen! Klik hier!

Nu is het wel zo dat er vaak nog vragen zijn. Als jij ook nog iets wilt weten, laat dan gerust jouw reactie ook achter onder deze blog. Hoe meer je weet, hoe beter ik jou ook kan helpen. Je mag natuurlijk alles vragen, zodat jij ook meer te weten kunt komen. Er zijn altijd manieren om nog meer te leren, dat is waar jouw leven om gaat.

Kampeerverwarming te koop bij AliExpress!

kampeerverwarming

Voor wie een kampeerverwarming wil kopen is AliExpress ook een prima plek. Dit product werkt eenvoudig op draagbare campingaz.

Direct jouw kampeerverwarming kopen? Klik hier!

Mijn doel is altijd om hulp te bieden. Die hulp kan ik enkel en alleen maar bieden door jou en anderen te helpen de juiste producten te vinden. Mocht jij nu naar iets specifieks op zoek zijn, laat het weten! Omdat ik schrijf over wat er verkocht wordt zoek ik geen producten op die nog niet verkocht worden. Voel je natuurlijk ook vrij om te reageren onder deze blog als je een idee hebt voor een product om over te schrijven.

Bekijk de kampeerverwarming online! Klik hier!

Doel is jou natuurlijk te blijven helpen. Neem daarom gewoon contact met mij op als je vragen hebt. Help mij daarnaast ook met een klein feitenonderzoek om te achterhalen hoe het nu echt zit met het virus waar we allemaal bang voor worden gemaakt.

Kopers over de kampeerverwarming

Met 9 beoordelingen krijgt dit product de volledige 5 uit 5 sterren. Dat maakt dat ik deze kampeerverwarming ook prima kan aanbevelen. Kopers schrijven dingen als: “Perfect”, “Binnen 10 dagen ontvangen” en de rest laat enkel een cijfer achter. Negatieve reacties zijn er niet, dus daar kan ik ook niets over schrijven.

Zelf de reacties op de kampeerverwarming bekijken? Klik hier!

Dankzij de huidige korting is het zo dat de prijs van dit product onder de grens voor BTW en inklaringskosten valt. Houd daar wel rekening mee mocht je het product willen kopen. Hoe meer je weet, hoe beter ik je ook kan helpen.

Bekijk de reacties op de kampeerverwarming ook zelf! Klik hier!

Waar ik jou dan verder nog op wil wijzen is de mogelijkheid om te reageren onder deze blog. Alle vragen zijn daar welkom en ook anderen kunnen daarop reageren.

Leesplankje kopen? Begin bij AliExpress!

leesplankje kopen

Aap, noot, mies, je kent het wel. Maar wil jij een leesplankje kopen en bij jij ook nog creatief? Dan is deze diamondpainting perfect!

Zelf een leesplankje kopen? Klik hier!

Ook dit product heb ik al eerder over geschreven. De specifieke versie waar ik echter nu over schrijf is beoordeeld met slechts 4,6 uit 5 sterren. Wat daar de reden voor is bekijk ik in het tweede deel van deze blog. Daar kijk ik namelijk naar de inhoudelijke reacties die eerdere kopers over dit product schrijven. Mocht jij beter willen leren lezen? Bekijk dan ook eens de website over studie technologie (en het filmpje).

Ga jouw leesplankje kopen! Klik hier!

Het leuke van dit product is dat het zo herkenbaar is voor mensen van mijn generatie en vermoedelijk ook de generatie hiervoor. Mocht je hier zelf vragen over hebben, neem gerust contact met mij op. Ik ben hier om jou te helpen.

Reacties van mensen die het leesplankje kopen

Er zijn in totaal 11 beoordelingen. Het laagste cijfer wat een koper geeft is 3 uit 5 sterren. Die koper klaagt over de langzame levertijd. Hoewel dat een beetje standaard is bij AliExpress kan ik daar verder niets nuttigs over schrijven.

Wil jij een leesplankje kopen? Klik hier!

Positievere kopers laten weten dat het er precies zo uit ziet als verwacht. Anderen zijn blij over de goede verpakking en zelfs dat het product eerder is aangekomen dan verwacht. Wil jij ook een leesplankje kopen? Dan is het een goed idee om zelf ook even naar de beoordelingen te kijken.

Bekijk alle beoordelingen zelf! Klik hier!

Daar laat ik het bij voor deze blog. Mocht jij nu nog vragen hebben, laat die gewoon achter als reactie. Hoe meer jij weet, hoe beter ik jou ook kan blijven helpen in de toekomst.

Sproei systeem te koop bij AliExpress!

sproei systeem

Voor wie een sproei systeem voor in de tuin wil kopen om planten eenvoudig water te geven is AliExpress de perfecte plek.

Direct jouw sproei systeem kopen? Klik hier!

Ik heb al eerder over een vergelijkbare set geschreven, wat mogelijk de aanleiding is ook voor deze blog. Dagelijks schrijf ik namelijk over producten die ook daadwerkelijk verkocht zijn. Nu is deze nog slechts 1 keer beoordeeld en geeft de enige koper die een beoordeling heeft gegeven een cijfer van 4 uit 5 sterren. In het tweede deel van deze blog ga ik daar inhoudelijk wat meer naar kijken. Het product valt in ieder geval binnen de grens van BTW en inklaringskosten.

Bekijk het sproei systeem online! Klik hier!

Mijn doel is jou zo goed mogelijk te helpen. Dat gaat het beste als ik weet waarmee jij geholpen wil worden. Neem daarom gewoon contact met mij op als je vragen hebt. Voor grotere problemen in het leven kan je ook kijken naar de gratis persoonlijkheidstest.

Kopers over het sproei systeem

Dan nu het deel van de blog waar ik graag de reacties van kopers deel. Helaas is dat er nog slechts 1 en geeft deze koper geen inhoudelijke reactie. Daarmee weet ik dus ook niet waarom de koper slechts 4 uit 5 sterren geeft voor dit sproeisysteem.

Zelf kijken of er al meer reacties zijn? Klik hier!

Laat ik dan verder gaan door jou te vragen om de reacties ook in de gaten te houden. Als jij een nieuwe reactie zit, laat het mij weten. Dat geeft mij weer de mogelijkheid om deze blog aan te vullen en anderen meer te laten weten over het sproei systeem.

Bekijk alles over het sproei systeem! Klik hier!

Als jij dan nog vragen hebt, laat die gerust achter onder deze blog. Iedere vraag helpt zowel mij als andere kopers om een compleet en eerlijk beeld te krijgen.

Shirt kopen doe je bij AliExpress!

shirt kopen

In deze blog help ik jou met een shirt kopen. Deze is van de televisieserie Rugrats uit de jaren 90. Beoordeeld met 5 sterren door 9 kopers.

Direct jouw Rugrats shirt kopen? Klik hier!

Mijn doel voor deze blog is jou producten te laten vinden en natuurlijk die producten ook te laten aanschaffen. Helaas is het wel zo dat er heel veel namaak tussen zit. Dit is ook zo’n product wat zonder toestemming van de merkhouder (Nickelodeon) wordt gemaakt. Lees meer daarover in de blog over ethiek. Hoe beter je op de hoogte bent, hoe meer ik voor je kan doen.

Ga jouw Rugrats shirt kopen! Klik hier!

Dagelijks ben ik op zoek naar producten, namen en merken om over te schrijven. Is er iets waar jij naar op zoek bent? Neem gerust even contact met mij op. Lees ook hoe ik mensen help door slimmer met geld om te gaan.

Reacties van mensen die het Rugrats shirt kopen

Met geen enkele negatieve reactie kan ik niets anders doen dan positieve berichten plaatsen. Zo schrijven kopers bijvoorbeeld: “Perfect” en zijn er veel die enkel een cijfer geven. Opvallend genoeg komen alle mensen die dit shirt kopen en een reactie geven uit Nederland tot nu toe.

Zelf de reacties bekijken? Klik hier!

Nu zijn er nog wel ruim 50 andere kopers die nog geen reactie hebben gegeven. Er kan dus nog veel veranderen. Mijn verwachting is wel dat de reacties relatief positief zullen blijven. Het komt niet vaak voor dat een product uitsluitend positieve reviews krijgt en dat het cijfer later daalt.

Ga jouw shirt kopen! Klik hier!

Daar wil ik het graag bij laten. Heb jij nog vragen, reacties of opmerkingen? Laat het gerust weten. Je mag gewoon een reactie achterlaten onder deze blog. Hoe meer mensen dat doen, hoe beter ik ook kan helpen en kan blijven helpen.

Samenvatting van de uitverkoop!

samenvatting

In de eerste blog van vandaag schrijf ik over de samenvatting van de uitverkoop. Ruim duizend producten besteld op 11.11! Op naar 2020!

Meer over de samenvatting? Klik hier!

Natuurlijk ga ik in het tweede deel van deze blog verder kijken naar de stappen die jij kunt zetten om iets vergelijkbaars te doen. Ik wil dat deze samenvatting gebruikt kan worden om vergelijkbare sites op te zetten. Mijn doel is dat meer mensen hetzelfde gaan doen als wat ik hier heb op kunnen bouwen. Hoe meer jij wilt weten, hoe beter ik jou natuurlijk ook kan helpen. Het grootste doel is jou een compleet beeld te geven.

Start met geld verdienen via deze samenvatting! Klik hier!

Voor verdere vragen, reacties en opmerkingen nodig ik jou graag uit om gewoon contact met mij te zoeken. Mijn advies is altijd de formules voor het bestaan cursus te volgen. Hoe meer jij daarover wilt weten, hoe beter ik jou kan helpen.

Meer over deze samenvatting

Wil jij meer weten, dan kan jij nog even verder lezen. In de basis krijg jij natuurlijk alle hulp die jij nodig hebt. Ik begin deze samenvatting natuurlijk met het adviseren van de gratis persoonlijkheidstest. Met deze test kan jij te zien krijgen welke cursussen jij het beste kunt volgen om verder te komen in het leven. Niet alleen met het opbouwen van een website.

Bekijk de resultaten uit de cursus! Klik hier!

Wil jij daadwerkelijk groeien met een eigen website? Weet dat ik persoonlijk minimaal 8 blogs per dag online zet. Mogelijk wordt vandaag de eerste uitzondering. De reden is dat ik op dit moment nog niet bij de gegevens kan die ik nodig heb.

Meer weten over de cursus? Klik hier!

Wil jij de complete samenvatting bekijken? Neem gerust contact met mij op zodat ik jou ook persoonlijk verder kan helpen.

Originally posted 2019-11-13 05:32:47.

Drijfspeelgoed te koop bij AliExpress!

Drijfspeelgoed

Relaxen in een openbaar zwembad zit er even minder in deze zomer. Toch kan je wel gewoon drijfspeelgoed kopen op de website van AliExpress.

Direct jouw drijfspeelgoed bestellen? Klik hier!

Hoewel dit product met 5 uit 5 sterren wordt beoordeeld kan ik daarmee nog niet zeggen dat het een perfect product is. De kans bestaat, maar het is alles behalve zeker. Reden daarvoor is dat er nog slechts 1 beoordeling werd gegeven. Dat is niet genoeg om een eerlijk oordeel te kunnen geven. In het tweede deel van deze blog zal ik wel gaan kijken of deze verkoper nog ander drijfspeelgoed verkoopt en hoe dat wordt beoordeeld.

Bekijk het drijfspeelgoed ook zelf! Klik hier!

Natuurlijk mag jij mij ook vragen stellen. Dat kan simpelweg door contact op te nemen. Alle vragen zijn welkom en ik kijk er naar uit om de vragen voor jou te beantwoorden. Hoe meer jij weet, hoe dichterbij mijn doel ik ben.

Kopers over het drijfspeelgoed

De enige koper van dit product tot nu toe laat enkel een cijfer achter. Dat is het slechte nieuws. Het positieve daaraan is weer dat de enige koper wel een koper is uit Nederland. Een vergelijkbaar product wordt gelukkig wel meer beoordeeld en krijgt een cijfer van 4,7 uit 5 sterren.

Zelf de reacties bekijken? Klik hier!

Laat ik dan wel positief beginnen. Het cijfer van dit drijfspeelgoed is tenslotte ook niet heel erg laag. Kopers schrijven bijvoorbeeld: “Snelle levering”, “Fantastisch”. “Zoals omschreven” en “Perfect”. Mijn doel voor deze blog is jou te laten zien dat dit drijfspeelgoed ook bij AliExpress prima is. Dan kan jij zelf de keus maken om het te kopen of niet.

Bekijk de reacties zelf! Klik hier!

Voor alles wat jij dan nog wilt weten nodig ik jou uit om een reactie achter te laten onder deze blog.

Originally posted 2020-05-29 05:20:05.

Extra omzet door uitverkoop bij AliExpress!

extra omzet

Wanneer jij de extra omzet wilt maken binnen jouw bedrijf, volg het voorbeeld van AliExpress. Start een uitverkoop en verdien veel geld!

Meer over extra omzet weten? Klik hier!

Om jou een compleet beeld te geven heb ik stap voor stap uitleg gegeven over hoe ik deze website heb opgebouwd. Houd er rekening mee dat ik nu op een koud station midden in Utrecht zit om deze blog te schrijven. Ik verdien goed geld, maar moet er ook flink voor werken. Gemiddeld werk ik 15 uur per week naast mijn fulltime werk bij de Scientology Kerk in Amsterdam. Weten wat die twee met elkaar te maken hebben? Kom een keer langs!

Gewoon zelf iets kopen voor extra omzet? Klik hier!

Heb jij vragen, reacties en opmerkingen? Laat die dan gewoon achter onder de blog! Wil jij met mij persoonlijk spreken? Maak een persoonlijkheidstest en kom langs in Amsterdam. Als jij start op een cursus spreek ik jou daarna graag even.

Meer over extra omzet

Er moet wel even wat duidelijkheid komen. Extra omzet betekend niet automatisch meer winst. Voor iedere euro die binnenkomt bestaat de kans dat jij kosten maakt. Hoe meer kosten, hoe lager de uiteindelijke winst. Daarom is een financieel plan ook van essentieel belang.

Alles weten over een financieel plan? Klik hier!

Om jou dan echt goed te helpen ga ik jou enkele Scientology cursussen aanraden. Ik wil dat jij eerst de gratis persoonlijkheidstest maakt en daarna in gesprek gaat in Amsterdam. Hoe meer jij wilt weten, hoe beter ik jou ook kan helpen. De extra omzet komt vanzelf wanneer jij goed in het leven staat. Het is die volgorde, niet andersom.

Bekijk alles over jouw planning! Klik hier!

Heb jij dan nog vragen, reacties of andere opmerkingen? Laat gewoon een berichte achter onder de blog. Iedere vraag is welkom en helpt mij weer om jou een beter, vollediger en duidelijker beeld te geven.

Originally posted 2019-11-12 08:36:32.

Vleesthermometers te koop bij AliExpress!

vleesthermometers

Voor wie vleesthermometers wil kopen is AliExpress een perfecte winkel om te kijken. In deze blog deel ik reacties van enkele kopers.

Jouw vleesthermometers kopen? Klik hier!

Mijn doel is jou een perfect product te laten kopen. Hoe meer je weet, hoe beter ik dat kan doen. Alle vragen en alle opmerkingen zijn absoluut meer dan welkom. Bedenk wel dat je BTW en inklaringskosten betaalt als je meerdere vleesthermometers in een keer koopt. Het is heel belangrijk om goed te kijken naar de reacties van eerdere kopers. Die reacties deel ik in het tweede deel van deze blog zodat jij een oordeel kunt vormen.

Bekijk de vleesthermometers online! Klik hier!

Ik wil jou heel graag verder helpen. Dat doe ik onder andere door jou de mogelijkheid te geven om contact met mij op te nemen. Vragen zijn altijd welkom en ik help jou natuurlijk ook heel erg graag verder. Hoe meer vragen, hoe beter ik jou ook kan helpen. Kijk ook wat ik doe als budgettrainer.

Kopers over de vleesthermometers

Met 129 beoordelingen krijgt dit product een gemiddeld cijfer van 4,8 uit 5 sterren. Kopers schrijven bijvoorbeeld: “Snel geleverd”, “Goed product” en “Heel erg goed”. Er zijn natuurlijk ook minder positieve reacties wat jou een nog completer beeld zal geven.

Zelf de reacties bekijken? Klik hier!

Kopers die wat minder blij zijn schrijven ook: “Niets ontvangen”, “Werkt niet” en “Geen vleesthermometers ontvangen”. Het is natuurlijk ook als je dit product gaat kopen van groot belang dat je goed kijkt naar wat je koopt. Zo kan jij bepalen of het product echt voor jou is of toch niet.

Bekijk de beoordelingen zelf! Klik hier!

Nu is het ook zo dat je altijd vragen mag blijven stellen. Laat gewoon een reactie achter onder deze blog als je nog iets wilt weten. Mijn doel is jou volledig op weg te helpen.