Goedkope schoenen te koop bij AliExpress!

hoge kwaliteit schoenen

Vandaag werden er weer goedkope schoenen aangeboden bij AliExpress. Geen namaak van een of ander groot merk, gewoon een goed product!

Meer weten over deze goedkope schoenen? Klik hier!

Hoewel deze goedkope schoenen slechts 1 beoordeling hebben is deze wel afkomstig van een Nederlandse koper. Deze heeft geen verdere reactie gegeven, dus daar kan ik in deze blog weinig over schrijven. Wat ik wel kan zeggen is dat andere goedkope schoenen van dezelfde verkoper beoordeeld worden met 4,5 uit 5 sterren. Naar mijn mening een prima cijfer.

Zien hoe deze goedkope schoenen bevallen? Klik hier!

Ben jij op zoek naar een ander type schoen? Wellicht een totaal ander product? Maak gebruik van de personal shopper service. Wij helpen jou gratis en snel om het perfecte product te vinden voor jou. Natuurlijk ben jij ook van harte welkom om contact met mij op te nemen. 

Meer over de goedkope schoenen

Ik schrijf zeer regelmatig over diverse producten die AliExpress verkoopt. Zo ook over Nike, Adidas en andere producten van een groot, bekend merk die jij beter niet kunt kopen. Wanneer jij een product aangeboden krijgt van een groot merk, koop het vooral niet bij AliExpress.

Lezen wat kopers schrijven over deze goedkope schoenen? Klik hier!

Er zijn op dit moment 2 paar gekocht, beide door Nederlandse kopers. Een koper schreef zeer positief, met 5 uit 5 sterren. De tweede koper heeft pas op 15 december de bestelling geplaatst en heeft het product dan ook nog niet in huis. Ben jij die koper? Schrijf jouw beoordeling dan ook aan het einde van deze blog.

Meer informatie en direct bestellen? Klik hier!

Dan ter afsluiting. Heb jij vragen of wil jij er zeker van zijn dat jij het juiste product ontvangt? Neem contact met mij op. Ik help jou via WhatsApp, email of chat persoonlijk verder.

Originally posted 2018-12-16 15:35:22.

AliExpress bellen: Waarom zou je dat doen?

AliExpress bellen

Heb jij problemen met een bestelling? Dan wil jij AliExpress bellen. Althans, zo denken veel mensen. In deze blog krijg jij het telefoonnummer!

Direct een bestelling plaatsen? Klik hier!

AliExpress bellen gaat hoe dan ook via China. Wij werken aan een doorverbindservice, wat het mogelijk maakt om vanuit een Nederlands 0900-nummer doorverbonden te worden naar het hoofdkantoor in China. Het gaat dus mogelijk worden om direct telefonisch contact te krijgen met de grootste webwinkel ter wereld. Sta jij achter deze mogelijkheid? Laat het weten! Deel dit bericht en reageer aan het einde van de blog.

Vragen waar jij nu antwoord op wilt? Klik hier!

Heb jij vragen waar jij antwoord op wil en die ik niet persoonlijk kan beantwoorden? Neem dan contact op met de klantenservice in China. Nu nog via chat, binnenkort dus ook telefonisch.

Waarom AliExpress bellen eigenlijk geen zin heeft

Om te beginnen, bellen naar China kost op zich al 49 cent per minuut bij Ziggo. Overige aanbieders verstoppen de tarieven erg goed, waardoor de prijzen waarschijnlijk alleen maar hoger zullen zijn. Zeker vanaf een mobiele telefoon zullen de kosten hoog zijn. AliExpress bellen is dus kostbaar.

Contact met de klantenservice via chat? Klik hier!

Ga jij toch met AliExpress bellen en krijg jij iemand aan de telefoon? Dan ga jij nog een probleem hebben met de taal. Een Chinees spreekt over het algemeen slecht Engels. Nederlands kan je vergeten, Chinees is natuurlijk ook een optie. Naast de hoge kosten zal de taal dus ook een probleem worden.

Heb jij andere vragen? De chat van de klantenservice is hier.

Ik heb nu voldoende gewaarschuwd om jou AliExpress bellen af te raden. Daarom ga ik nu wel het telefoonnummer delen. Het directe telefoonnummer is +86 571 8502 2088. Nogmaals, wij adviseren de chat. AliExpress bellen heeft geen zin!

Originally posted 2018-12-16 08:35:03.

Pakketje blijft vastzitten, wat kan ik doen?

Pakketje blijft vastzitten

Wat doe jij als jouw pakketje blijft vastzitten? Ligt het aan het postbedrijf? Is er een fout gemaakt? Of is er toch een andere oorzaak? De oplossing hier!

Pakketje blijft vastzitten: Klik hier!

Kom jij via een traceernummer tegen dat jouw pakketje blijft vastzitten in China? Dan kan jij de verkoper vragen wat er aan de hand is. Hoewel deze vaak ook niet veel kan doen open jij daarmee wel de mogelijkheid naar een oplossing. Zit het in Nederland vast? Dan kan het mogelijk bij de douane liggen. Die mogen pakketjes tot wel 30 dagen vasthouden!

Traceernummer vinden? Klik hier!

Kan jij wat hulp gebruiken om dit probleem opgelost te krijgen? Laat het weten. Jij kunt eenvoudig en heel snel contact opnemen met mij. Ik ga jou dan persoonlijk verder helpen om een oplossing te vinden. Is een product 60 dagen of langer onderweg? Open dan een geschil (dispute), zodat jij jouw geld terug kunt krijgen en opnieuw kunt bestellen.

Andere redenen dat jouw pakketje blijft vastzitten

Het komt helaas ook voor dat mensen een verkeerd adres invullen. Bijvoorbeeld een verkeerde woonplaats (soms omdat het niet in de lijst voorkomt), of een huisnummer vergeten. Wanneer dit gebeurt ligt de fout natuurlijk niet bij de verkoper, maar kan de verkoper jou wel vaak helpen. 

Product opnieuw aan laten bieden bij een fout in het adres? Klik hier!

Kan jij jouw woonplaats niet invullen, ook daarvoor is een eenvoudige oplossing. Het invullen van de gemeente is geen goede oplossing. De enige oplossing is het kiezen voor “Overig” bij de provincie. Wanneer jij dat doet kan jij iedere woonplaats invoeren.

Iets bestellen bij AliExpress? Klik hier!

Heb jij dan nog tips of advies nodig? Bij AliExpress Nederland zijn wij hier voor jou. Ook wanneer een pakket blijft vastzitten help ik jou graag verder naar een oplossing. Houdt er wel rekening mee dat problemen na 75 dagen niet meer op te lossen zijn. Neem dus altijd voor die tijd contact op.

Originally posted 2018-12-16 07:35:34.

Alphen aan de Rijn AliExpress pakketjes?

alphen aan de rijn aliexpress pakketjes

Of het komt door de vlogs van Enzo Knol of andere berichten, Alphen aan de Rijn AliExpress pakketjes mag je niet kopen! Het is diefstal!

Toch kijken naar de mogelijkheden? Klik hier!

Er is een betere, eerlijkere weg om aan spullen te komen en om toch ook voordelig uit te zijn. Dat doe je door gewoon via de AliExpress website jouw aankopen te doen. Wil jij dan toch de Alphen aan de Rijn AliExpress pakketjes? Weet dat je uiteindelijk gewoon gestolen pakketjes aan het kopen bent. Mensen als Enzo Knol en zijn team maken video’s om geld te verdienen. Of ze bewust zijn van het feit dat pakketjes oneerlijk verkregen zijn weet ik niet.

Bekijk wat er wel kan! Klik hier!

Ik wordt altijd blij als ik van je hoor. Laat jouw reactie dan ook gewoon weten. Je mag contact met mij opnemen als je iets wilt weten. Het is ook zo dat je een stuk duidelijkheid moet hebben over het leven. Bekijk daarom ook de: “Be More” campagne om alles te bereiken in jouw leven!

Waarom Alphen aan de Rijn AliExpress pakketjes?

Voor Enzo knol is het duidelijk. Die gebruikt de pakketjes om video content te maken. Omdat zijn video’s heel erg goed worden bekeken en hij ook geld verdient aan de YouTube advertenties snap ik dat. Het blijft wel iets waar je heel erg voorzichtig mee moet zijn.

Weten wat wel kan? Klik hier!

Natuurlijk ben ik hier ook om jou te helpen om slimmere keuzes te maken in het leven. Dat doe ik door jou te vertellen dat Alphen aan de Rijn AliExpress pakketjes niet legaal zijn om te kopen of verkopen.

Ga de mogelijkheden zien! Klik hier!

Alle vragen mag je gewoon stellen. Ik kijk er dan ook naar uit om jou een compleet, eerlijk en duidelijk beeld te geven. Hoe meer vragen je hebt, hoe beter ik jou ook kan blijven ondersteunen. Het is hoe dan ook aan te raden om deze spullen niet te kopen.

Kan ik elders pakketjes kopen?

Zeker! Maar houd het wel bij de officiële kanalen. Een zak vol verloren pakketjes kopen is nooit legaal en mag je dus ook echt niet doen. Ook niet ergens anders.

Waarom worden pakketjes aangeboden?

Uiteindelijk heel simpel, geld! Er zijn minder eerlijke mensen op deze wereld die graag willen verdienen door anderen te benadelen. Daar doe ik niet aan mee.

Wat kost een zak pakketjes?

Ik weet de prijs niet omdat ik ook niet met criminelen in gesprek wil gaan. Blijf er zelf dan ook uit de buurt en weet dat er andere mogelijkheden zijn om geld te verdienen.

King badjas kopen? AliExpress!

king badjas

Wil jij een king badjas kopen? Kijk dan eens op de website van AliExpress! In deze blog deel ik ook de nodige reacties van kopers.

Zelf een king badjas bestellen? Klik hier!

Mijn belangrijkste doel is jou duidelijkheid te geven over wat je wilt kopen. In het tweede deel van deze blog deel ik dan ook de inhoudelijke reacties van enkele kopers. Het blijft natuurlijk belangrijk dat je weet wat je koopt zodat jij ook zelf verantwoordelijkheid neemt. Ook als je recht hebt op bepaalde dingen is het wel aan jou om dat recht te krijgen. Natuurlijk help ik jou graag.

Bekijk de king badjas online! Klik hier!

Natuurlijk wil ik jou ook de mogelijkheid geven om contact met mij op te nemen. Hoe meer je weet, hoe beter ik jou ook kan blijven ondersteunen. Weet daarom ook dat je altijd de: “Be More” campagne kunt bekijken om het maximale uit het leven te halen.

Kopers over de king badjas

Met een gemiddeld cijfer van 4,8 uit 5 sterren verwacht ik veel positieve kopers. Kopers schrijven onder andere: “Erg tevreden”, “Super kwaliteit” en “Prachtig”. Het laagste cijfer wat een koper geeft is 4 uit 5 sterren. Dat betekent gewoon dat we hier over een goed product praten.

Wil jij de king badjas bekijken? Klik hier!

Ook de kopers die 4 sterren geven zijn gewoon positief. Om zelf bewust te zijn van het gene wat je koopt is het natuurlijk wel goed om ook jouw vragen te stellen. Hoe meer je vraagt, hoe beter ik jou ook kan blijven ondersteunen.

Ga de king badjas bekijken! Klik hier!

Hier wil ik het graag bij laten. Als je nog iets wilt weten, laat de reacties gewoon horen. Hoe beter je op de hoogte bent, hoe meer ik ook voor je kan doen. Letterlijk alle vragen mogen gewoon gesteld worden.

HP toetsenbord kopen? AliExpress!

HP toetsenbord

Als jij een HP toetsenbord nodig hebt, kijk dan op de website van AliExpress. Zorg er natuurlijk wel voor dat je weet wat je koopt.

Wil jij een HP toetsenbord kopen? Klik hier!

Belangrijk voor dit soort blogs is zoveel mogelijk informatie te delen. De enige die kan besluiten om een product te kopen of niet ben je zelf. Juist daarom wil ik jou ook de informatie geven. Ik ga jou ook vertellen hoe jij in zijn algemeenheid betere keuzes kunt maken in het leven. Letterlijk alles wat je wilt weten mag je ook vragen. Hoe meer vragen, hoe verder jij ook kunt komen.

Ga het HP toetsenbord bekijken! Klik hier!

Natuurlijk mag je ook altijd contact met mij opnemen als je vragen hebt. Iedere vraag mag je natuurlijk ook gewoon stellen, maar om echt meer te weten te komen over het leven bekijk je de: “Be More” campagne van Scientology.

Kopers over het HP toetsenbord

Op het moment van schrijven zijn er helaas nog geen beoordelingen voor dit product. Daar komt zelfs bij dat het product op dit moment helemaal niet leverbaar is. Mogelijk is dat tijdelijk, maar het kan ook zijn dat het product helemaal uit de handel is genomen.

Zelf een HP toetsenbord bekijken? Klik hier!

Het kan altijd zo zijn dat er andere versies zijn die wel te koop zijn. Daarom schrijf ik de blog ook alsnog. Het gaat mij erom dat jij zo te weten kunt komen wat de mogelijkheden zijn voor het plaatsen van AliExpress bestellingen. Hoe meer je weet, hoe beter ik jou ook kan helpen.

Bekijk het HP toetsenbord online! Klik hier!

Daar wil ik het graag bij laten. Hoe meer je weet, hoe meer ik ook voor je kan doen. Letterlijk alles wat je wilt kopen en weten mag je ook gewoon vragen.

Veiligheidsschoenen kopen? AliExpress!

veiligheidsschoenen

Deze blog gaat over veiligheidsschoenen die via AliExpress te koop zijn. Het is een goedkoop product die ook zonder BTW gekocht kan worden.

Zelf veiligheidsschoenen kopen? Klik hier!

Ik schrijf dan wel dat het zonder BTW gekocht kan worden, maar bedoel voornamelijk de combinatie van BTW en inklaringskosten. Die kosten kunnen zo 50% bovenop de prijs gooien. Daarom is het altijd verstandig om dit soort producten vanuit Spanje (of een ander EU land) te laten versturen. De overheid vind het namelijk nodig om je te straffen wanneer je producten koopt vanuit buiten de regio. Dat heeft alles met mismanagement te maken, maar kunnen we nu nog weinig tot niets tegen doen.

Bekijk de veiligheidsschoenen online! Klik hier!

Alle vragen over dit product zijn natuurlijk van harte welkom. Weet daarom ook dat je altijd de: “Be More” campagne kunt bekijken om jouw leven te verbeteren. Belangrijk voor dit product is dat je ook contact met mij op kunt nemen voor eventuele vragen.

Kopers over de veiligheidsschoenen

Met 103 beoordelingen krijgt dit product een gemiddeld cijfer van 4,6 uit 5 sterren. Dat is zeker niet hoog. Kopers schrijven onder andere: “Snelle levering”, “Past comfortabel” en “Zachte binnenkant”. Het is natuurlijk goed om die reacties te zien, maar ik wil jou ook wel de minder positieve reacties laten zien.

Wil jij de veiligheidsschoenen ook zelf bekijken? Klik hier!

De minst positieve kopers klagen over de kleur, maat en slechte klantenservice. Natuurlijk mag je altijd vragen blijven stellen over alles wat je wilt weten. Hoe meer je vraagt, hoe beter ik jou ook kan ondersteunen.

Ga de veiligheidsschoenen online bekijken! Klik hier!

Hier wil ik het voor deze blog bij laten. Als je dan toch nog vragen hebt, weet dat je gewoon een reactie achter kunt laten onder deze blog. Die lees ik ook allemaal zelf en daar help ik jou dus ook heel erg graag mee.

Remlichten kopen? AliExpress!

remlichten

Wil jij remlichten kopen voor jouw auto? Kijk dan om te beginnen eens op de website van AliExpress en lees de reacties die kopers geven.

Zelf remlichten kopen? Klik hier!

Op het moment van schrijven van deze blog is dit specifieke product nog slechts 1 keer verkocht. Dat wil dus ook zeggen dat ik nog geen reacties of beoordelingen heb die ik kan delen. Wat ik wel heb is een prijs. .Deze ligt boven de grens voor BTW en inklaringskosten. Hoewel de regels binnenkort gaan veranderen is het belangrijk om rekening te houden met de mogelijkheden. Hoe meer vragen je hebt, hoe beter ik jou ook kan helpen.

Bekijk de remlichten online! Klik hier!

Als jij nu vragen hebt, neem dan natuurlijk gewoon contact met mij op. Weet daarbij dat ik jou ook kan helpen om vooruit te komen in het leven. Iedere vraag mag je ook gewoon stellen. Vragen stellen doe je door ook de: “Be More” campagne te bekijken.

Kopers over remlichten

Met nog slechts 1 bestelling heb ik nog geen reactie. Ik reserveer deze ruimte in de blog wel voor eventuele reacties die binnenkort gaan volgen. Over het algemeen worden producten beter verkocht nadat ik er blogs over heb geschreven. Dat gun ik veel van de verkopers op AliExpress ook.

Wil jij de remlichten bekijken? Klik hier!

Zoals ik ook vaak aan kopers laat weten, de dealer is de beste plek om onderdelen te kopen. Als jij goedkoop bij AliExpress gaat bestellen, weet dan dat je mogelijk producten krijgt van mindere kwaliteit.

Ga de remlichten bekijken! Klik hier!

Natuurlijk moet ik een blog ergens afsluiten. Maar het einde voor mij betekent jouw kans om te reageren. Laat jouw vragen en reacties gewoon achter onder deze blog, zodat jij ook echt weet waar de mogelijkheden liggen. Iedere vraag is van harte welkom.

Elektrisch kolfapparaat kopen? AliExpress!

elektrisch kolfapparaat

Het is voor de kleinste in deze wereld en vooral de moeders goed om een elektrisch kolfapparaat in huis te nemen! Daarover gaat deze blog.

Direct jouw elektrisch kolfapparaat kopen? Klik hier!

Voor mij is het belangrijk dat je weet wat je koopt. Zeker waar het gaat om moeders en kinderen wil ik dat je heel erg voorzichtig bent. Kopers geven dit product in ieder geval een gemiddeld cijfer van 4,9 uit 5 sterren, wat op zich hoog is. In het tweede deel van deze blog ga ik kijken naar de inhoud van die reacties. Het doel is dat jij een keuze gaat maken en besluiten wat je wilt weten en kopen.

Bekijk het elektrisch kolfapparaat online! Klik hier!

Mijn doel is jou duidelijkheid te geven zodat je ook echt weet wat je kunt kopen. Neem daarom vooral contact op als je vragen hebt. Mogelijk nog belangrijker, om echt een blije baby op de wereld te zetten, bekijk de: “Be More” campagne.

Kopers over het elektrisch kolfapparaat

Met 89% van de kopers die het hoogste cijfer geeft zal ik die reacties eerst even bekijken. Zo schrijven kopers bijvoorbeeld: “Zeer snelle levering”, “Super goed” en “Erg aanbevolen”. Het blijft goed om zelf ook te kijken, jij bent uiteindelijk de gene die hier geld aan uitgeeft.

Zelf het elektrisch kolfapparaat bekijken? Klik hier!

De minst blije koper (en dat is er echt maar 1) geeft een cijfer van 3 uit 5 sterren. Deze schrijft dat het apparaat te weinig zuigkracht heeft. Dat is natuurlijk vervelend en maakt het niet makkelijker om het apparaat te gebruiken.

Ga het elektrisch kolfapparaat zelf gebruiken! Klik hier!

Hier wil ik het dan graag bij laten. Als je nog vragen of opmerkingen hebt, voel je altijd welkom om die te stellen. De beste plek daarvoor is onder deze blog.

Vintage damesshirt kopen? AliExpress!

vintage damesshirt

Als jij een vintage damesshirt zoekt kan AliExpress wel eens de beste plek zijn om te kijken. In deze blog schrijf ik ook over de kwaliteit.

Zelf een vintage damesshirt kopen? Klik hier!

Met inmiddels nog slechts 10 kopers en 2 beoordelingen verwacht ik in de nabije toekomst wel veel van dit product. Dit product krijgt namelijk een gemiddeld cijfer van 5 uit 5 sterren. Daarover zal ik meer schrijven in het tweede deel van de blog. Hoe meer je weet, hoe beter ik jou ook kan helpen. Verder kijk ik er ook naar uit om jouw reacties op het product te lezen.

Bekijk het vintage damesshirt online! Klik hier!

Natuurlijk mag je altijd contact met mij opnemen om vragen te stellen. Hoe meer vragen je hebt, hoe beter ik jou ook kan helpen. Voor concrete antwoorden op vragen uit het leven nodig ik jou van harte uit om ook duidelijkheid te krijgen door de: “Be More” campagne te bekijken.

Kopers over het vintage damesshirt

Beide kopers geven dit product het hoogste cijfer. Beide laten ook een inhoudelijke reactie achter. De eerste schrijft: “Geweldig” en laat ook een foto achter. Het is natuurlijk goed om daar zelf naar te kijken. Om redenen van copyright mag ik die foto hier niet plaatsen.

Wil jij het vintage damesshirt bekijken? Klik hier!

De andere koper schrijft: “Snel geleverd en ziet er erg mooi uit”. Daar staat geen foto bij, maar alsnog is het goed om ook zelf even te kijken voordat je iets gaat kopen. Ik wil dat jij echt de beste producten in huis gaat halen.

Ga het vintage damesshirt bekijken! Klik hier!

Hier wil ik het dan bij laten voor deze blog. Stel jouw vragen gerust als je iets wilt weten, ik ben hier om jou verder te helpen en de beste beslissingen te laten nemen in het leven. Hoe meer je weet, hoe beter ik jou ook kan helpen.

Suède minirok kopen? AliExpress!

suède minirok

Wil jij een suède minirok kopen? Kijk dan eens op de website van AliExpress en lees vooral ook de reacties van de verschillende kopers.

Zelf een suède minirok kopen? Klik hier!

Voor mij blijft het altijd belangrijk om zelf ook een goed en duidelijk beeld te hebben van het geen je wilt weten en kopen. Het gemiddelde cijfer wat kopers geven is helaas slechts 4,6 uit 5 sterren, wat niet heel erg hoog is. In het tweede deel van deze blog ga ik daar inhoudelijk verder naar kijken. Mogelijk gaat dat wat verklaringen opleveren zodat jij makkelijker een keuze kunt maken.

Bekijk de suède minirok online! Klik hier!

Nu ben ik hier natuurlijk om jou te helpen om een beslissing te nemen. Hoe meer je weet, hoe meer ik ook voor je kan doen. Neem daarom ook contact op als je vragen hebt. Wil je meer uit het leven halen, weet dan ook dat je gewoon de: “Be More” campagne kunt bekijken.

Kopers over de suède minirok

Als jij de reacties zelf ook bekijkt heb je een veel beter beeld. Kopers schrijven op dit moment onder andere: “Super cute”, “Mooie stof” en “Binnen 2 weken aangekomen”. Natuurlijk zijn er ook enkele kopers die wat minder positief zijn. Die reacties ga ik ook bekijken.

Wil jij de suède minirok zien? Klik hier!

Het laagste cijfer wat een koper geeft is 2 uit 5 sterren. Deze laat weten zeer teleurgesteld te zijn omdat het niet de kwaliteit is die verwacht mocht worden. Het is goed om zelf ook even naar de reacties te kijken om zo ook een goed beeld te krijgen.

Ga zelf ook de suède minirok bekijken! Klik hier!

Om deze blog dan af te ronden wil ik jou graag uitnodigen om een compleet, eerlijk en vooral duidelijk beeld te krijgen door al jouw vragen ook onder deze blog achter te laten. Hoe meer mensen reageren, hoe beter ik jou ook kan blijven helpen.

Ingeklaard door douane betekenis

Ingeklaard door douane betekenis

Deze blog geeft uitleg over “ingeklaard door douane betekenis”, wat betekenen die woorden nu precies en wat kan jij doen als je het leest.

Zien of jouw pakketje is ingeklaard? Klik hier!

Wat precies de betekenis is van ingeklaard door douane is dat onze overheidsmaffia het pakket heeft vrijgegeven. Dat het pakket dus bij jou terecht kan komen. Het betekent niet dat het pakket vrij van BTW en inklaringskosten. De kans is nog altijd aanwezig dat jij nog een flink bedrag moet betalen om het pakket in ontvangst te nemen. 

Dus, ingeklaard door douane betekenis, jouw pakketje komt jouw kant op! Meer weten? Neem contact op!

Heb jij hier verder vragen over? Jij mag natuurlijk altijd jouw reactie achterlaten onderaan deze blog. Kan jij iets toelichten op de ingeklaard door douane betekenis? Voeg jouw reactie dan ook toe.

Waarom deze ingeklaard door douane betekenis? 

Deze blog is geschreven met als doel meer bekendheid te geven aan de vage termen die onze overheid gebruikt. De postbedrijven (vooral PostNL) doen daar ook vrolijk aan mij. Mijn doel is jou bekendheid te geven aan alle extra kosten en onmogelijkheden die de overheid jou geeft.

Vragen over een andere term? Klik hier!

Dus wat is de feitelijke ingeklaard door douane betekenis? Feitelijk is het zo dat de douane bepaalt wat jij wel en niet mag hebben. Iets van meer dan 22 euro mag jij wel hebben, maar kost jou 21% extra. Wil jij iets van meer dan 150 euro kopen? Reken dan op 25% extra kosten. Daar komt dan ook nog 13 euro bij voor de kosten van het postbedrijf. Makkelijk geld verdienen, toch?

Inklaringskosten voorkomen? Klik hier!

Goed, dus de overheid heeft manieren gevonden om geld van jou te stelen. Waarom? Oorlog en macht! Ik hoor graag hoe jij hierover denkt, dus laat jouw reactie weten.

Originally posted 2018-12-13 22:00:59.

Goedkope achteruitrijcamera kopen? AliExpress!

goedkope achteruitrijcamera

Heb jij een goedkope achteruitrijcamera nodig? Weet dat ze te koop zijn via AliExpress en uit eigen ervaring dat ze heel erg handig zijn.

Zelf een goedkope achteruitrijcamera kopen? Klik hier!

Mijn doel voor deze blog is jou te helpen om een keuze te maken en de beste producten te zien, vinden en kopen. Hoe meer je weet, hoe beter ik jou ook kan helpen. Letterlijk iedere vraag mag je ook gewoon stellen. Ik kijk er natuurlijk naar uit om jou die duidelijkheid ook te geven zodat je volledig op de hoogte bent van de mogelijkheden. Kopers (dat zijn er tot nu toe nog slechts 2) geven dit product momenteel gemiddeld 4 uit 5 sterren. Daarover meer in het tweede deel van de blog.

Bestel de goedkope achteruitrijcamera online! Klik hier!

Nu wil ik jou natuurlijk zo goed als mogelijk blijven helpen. Neem daarom ook contact op als je vragen hebt. Hoe meer vragen, hoe makkelijker het voor mij wordt om jou de duidelijkheid te geven die je nodig hebt. Weet ook dat je via de nieuwe: “Be More” campagne echt het maximale uit het leven kunt halen.

Kopers over de goedkope achteruitrijcamera

Met 2 beoordelingen kan ik nog niet heel erg veel schrijven. De enige inhoudelijke reactie is van de koper die 3 uit 5 sterren geeft. De koper laat weten dat de schroeven voor het aansluiten ontbreken.

Wil jij de goedkope achteruitrijcamera bekijken? Klik hier!

Ik wil jou ook graag meer duidelijkheid geven, maar kan dat op dit moment niet doen. Er zijn wel enkele andere kopers, maar die hebben nog geen cijfer of reactie gegeven. Mogelijk volgt dat in de nabije toekomst.

Ga de goedkope achteruitrijcamera bekijken! Klik hier!

Hier wil ik het dan graag bij laten. Als je nog vragen hebt, weet dat je ze altijd online kunt stellen. Hoe meer je weet, hoe beter ik jou ook kan ondersteunen.

Graffiti shirt kopen? AliExpress!

graffiti shirt

Kanye West heeft een shirt uitgebracht die een graffiti shirt wordt genoemd. Verder ken ik het niet, maar ik schrijf er hier wel over.

Zelf een graffiti shirt bestellen? Klik hier!

Hoewel je hier natuurlijk niet de originele kwaliteit koopt gaat het hier wel om een product wat een gemiddeld cijfer van 4,7 uit 5 sterren krijgt. Hoe meer je weet, hoe beter ik jou ook kan blijven ondersteunen. Letterlijk iedere vraag kan je gewoon onder deze blog stellen. Ook zijn er al 1448 kopers die dit product een cijfer hebben gegeven. Daar zullen dus ook wel genoeg reacties tussen zitten.

Bekijk het graffiti shirt online! Klik hier!

Voor alle vragen mag je natuurlijk contact met mij opnemen. Weet daarbij ook dat ik jou kan helpen met vraagstukken uit het leven. Hoe meer vragen je hebt, hoe beter ik jou ook kan helpen. Weet dus ook dat je altijd de mogelijkheid hebt om verder te komen door eerst de: “Be More” campagne te bekijken.

Reacties op het graffiti shirt

Laten we kijken naar wat kopers schrijven. Om dan maar met de meest positieve te beginnen, wat neer komt op 84% van de kopers zijn er reacties genoeg. Zo schrijven kopers: “Super cool”, “Zeer goede kwaliteit”, “Perfect” en “Hele leuke trui”.

Wil jij het graffiti shirt bekijken? Klik hier!

Nu wil ik jou ook de minst positieve reacties late zien. Deze kopers schrijven ook: “Compleet verkeerde maat ontvangen”, “Veel te klein” en “Beschadigd aangekomen”. Het is natuurlijk goed om zelf ook een compleet en eerlijk beeld te krijgen van alles wat je wilt weten.

Ga het graffiti shirt online bestellen! Klik hier!

Hier wil ik het bij laten voor deze blog. Als je toch nog vragen hebt, stel ze gewoon door onder deze blog te reageren. Hoe meer je weet, hoe beter ik jou ook kan helpen.

Tuning kit kopen? AliExpress!

tuning kit

Als jij een tuning kit zoekt, kijk op de website van AliExpress! In deze blog deel ik waar mogelijk ook reacties van enkele kopers.

Direct jouw tuning kit bestellen? Klik hier!

Mijn doel is jou te helpen om duidelijkheid te krijgen voor alles wat je wilt weten. Hoe meer je koopt, hoe meer duidelijkheid ik jou ook kan geven. Helaas is er op het gebied van reacties van kopers nog erg weinig te melden. Wel is het zo dat ik jou graag vooruit help door te kijken naar mogelijkheden. Hoe meer je weet en hoe meer je ziet, hoe meer ik ook voor je kan doen.

Bestel de tuning kit online! Klik hier!

Het is altijd mijn doel om jou zo goed als mogelijk te helpen. Letterlijk iedere vraag mag je dan ook gewoon stellen. Hoe meer je weet, hoe beter. Neem dus gewoon contact op als je een vraag hebt. Het is natuurlijk ook zo dat ik jou wil helpen om meer uit het leven te halen. Bekijk daarom ook de: “Be More” campagne.

Kopers over de tuning kit

Ik heb het al even genoemd, maar er zijn op het moment van schrijven nog geen reacties van kopers. Wel is het zo dat jij jouw vragen gewoon kunt stellen door onder deze blog te reageren. Zo kunnen zowel ik als anderen jou alsnog verder helpen.

Wil jij de tuning kit bekijken? Klik hier!

Nu is het ook zo dat je natuurlijk iets over de prijs moet weten. De prijs ligt namelijk hoger dan de grens voor BTW en inklaringskosten. Gelukkig kan het wel vanuit de EU worden verzonden en kunnen die kosten dus worden voorkomen.

Ga de tuning kit bekijken! Klik hier!

Ben je reacties tegengekomen of wil jij gewoon een vraag stellen? Maak gebruik van de mogelijkheden die er zijn. Ik kijk er naar uit om van je te horen en jou ook te blijven helpen.

Pakket traceren, hoe doe je dat?

Pakket traceren

Een pakket traceren is soms ingewikkelder dan ik dacht. Dagelijks krijg ik meerdere vragen van mensen die iets hebben gekocht en willen weten waar het is.

De basis van het pakket traceren is het vinden van het traceernummer. Om het makkelijk te maken, via VanDijl.ga/traceer kom jij direct op de pagina waar jij die informatie kunt vinden.

Met het traceernummer kunnen wij verder. Het vinden van een bestelling bestaat uit 3 stappen. Om te beginnen krijgt een bestelling een traceernummer voordat het is verzonden. De enige plek waar het pakket traceren mogelijk is wordt dan op VanDijl.ga/traceer zelf.

Later, wanneer jouw bestelling bij het Chinese postbedrijf is kan jij het pakket traceren via sites als Track24.net. Gemiddeld duurt het zo’n 3 tot 6 weken voordat de bestelling gevolgd kan worden via de site van PostNL. InternationalParcelTracking.com is de site die ik daarvoor gebruik, ook wanneer ik mensen help via WhatsApp of email.

Wat als het pakket traceren niet lukt?

Het komt soms voor dat het pakket traceren onmogelijk lijkt. Dat is vervelend en eigenlijk altijd op te lossen. In eerste instantie is mijn advies altijd contact op te nemen met de verkoper. Dat kan eenvoudig via VanDijl.ga/verkoper. Klik daar op “Contact”. Soms heeft een verkoper een verkeerde traceercode doorgegeven en moet deze simpelweg aangepast worden.

Helpt dat niet en blijft het pakket traceren onmogelijk? Neem dan alsnog even contact met mij op, zodat ik jou kan helpen om jouw bestelling te vinden. In de uitzonderlijke gevallen dat het mij ook niet lukt kan jij een geschil (dispute) openen. Het openen van een geschil werkt ook weer met een paar eenvoudige stappen.

Een geschil open je met de volgende stappen:

Houd er rekening mee dat jij enkel een geschil moet openen wanneer de verkoper een fout heeft gemaakt of iets heeft nagelaten. Het komt helaas met regelmaat voor dat iemand een verkeerd huisnummer invult. Dit is geen reden om een dispute te openen. Het weglaten van een woonplaats ook niet.

Meer informatie daarover lees jij in de blog over het invullen van een verkeerd adres. Klik hier voor meer informatie.

Originally posted 2018-12-11 07:03:21.

Inklaringskosten voorkomen: Hoe doe je dat precies?

Inklaringskosten voorkomen

In deze blog leg ik uit hoe inklaringskosten voorkomen kunnen worden. Wanneer inklaringskosten voorkomen mogelijk is voorkom jij ook de BTW.

Het belangrijkste om jou te realiseren is dat inklaringskosten voorkomen alleen mogelijk is door voor minder dan 22 euro te bestellen. De extra kosten zijn door de overheid uitbesteed aan PostNL. Het postbedrijf kiest er dus zelf voor om jou met deze kosten op te zadelen. 

Er komen feitelijk 3 belangrijke dingen kijken bij iedere bestelling. Hoe hoger het bedrag, hoe meer belasting jij moet betalen. Inklaringskosten voorkomen zorgt ervoor dat jij geen BTW betaalt. Geef jij meer dan 150 euro uit, dan betaal jij mogelijk ook invoerrechten van ruim 4%. Persoonlijk zie ik dit als een extra belasting en een manier om nog hogere BTW tarieven te vragen.

Inklaringskosten voorkomen bij een grote bestelling

Ik zie dagelijks kopers die voor honderden euro’s producten kopen. Met de gratis verzending vanuit China is het veelal handig om bestellingen los van elkaar te plaatsen. Wanneer jij 10 bestellingen plaatst van 20 euro betaal jij niets in Nederland. Bestel jij in 1 keer voor 20 euro, dan kunnen daar flinke extra kosten bijkomen.

Persoonlijk heb ik die fout ook een keer gemaakt. Een bestelling van DVD’s. Eigen producten die ik in een grote hoeveelheid bestelde. Omdat het om een doos ging van 50 DVDs moest ik daar van alles voor betalen. Dat was niet nodig geweest als ik in kleinere hoeveelheden had besteld. 

Heb jij vragen over hoe inklaringskosten voorkomen kunnen worden of hoe jij verstandig kunt bestellen? Neem gerust contact met mij op. Ik ga dan voor jou op zoek naar de beste manier om het product te kopen waar jij naar op zoek bent. In veel gevallen betaal jij helemaal niets extra. Zelfs niet bij hogere bestellingen. Jij kunt het alleen nooit zeker weten, tenzij jij voor minder dan 22 euro bestelt. 

Originally posted 2018-12-11 06:32:16.

Ingeklaard door douane AliExpress, wat nu?

ingeklaard door douane aliexpress

Wanneer een product is ingeklaard door douane betekent het dat jouw AliExpress bestelling binnenkort bij jou wordt geleverd. 

Weten hoe de douane omgaat met extra kosten? Klik hier!

De betekenis van ingeklaard door douane is simpelweg het bericht dat het product is vrijgegeven. Na deze melding is het raadzaam om het product te volgen via PostNL om te zien waar jouw bestelling zich bevind. Vaak is het zo dat een product wordt geleverd bij een afhaalpunt maar jij daar geen bericht van krijgt. 

Weten hoe jij een bestelling kunt volgen? Klik hier

Is jouw product al ingeklaard door douane? Heb jij daar vragen over of wil jij weten of er extra kosten bij komen? Jij mag altijd contact met mij opnemen. Er zijn manieren om uit te zoeken hoeveel kosten jij moet betalen. Het makkelijkst is wanneer het pakket bij PostNL is, daar kan jij het bij te betalen bedrag namelijk direct zien.

Wat als mijn pakket niet ingeklaard door douane kan worden?

De douane bestaat met een aantal redenen. Voornamelijk om jou geld afhandig te maken onder het motto “veiligheid”. Zo worden wapens bijvoorbeeld veelal tegengehouden. De overheid staat namelijk niet toe dat jij jouzelf beschermt, maar vind dat de eigen criminele organisaties dat moeten doen.

Vragen over een pakket wat is ingeklaard door douane? Klik hier!

Het komt helaas met enige regelmaat voor dat mensen een pakket bestellen met namaak merkartikelen. Zo zie ik met grote regelmaat mensen die Nike schoenen kopen. Deze schoenen zijn namaak en worden dan ook vaak vernietigd. Geld terugkrijgen is dan ook erg lastig.

Zelf iets bestellen bij AliExpress? Klik hier!

AliExpress waarschuwt helaas onvoldoende voor alles rondom extra kosten. Moet jij BTW en inklaringskosten betalen, dan moet jij dat ook doen. Het is een risico wat jij loopt wanneer jij iets met een waarde hoger dan 22 euro koopt vanuit buiten de EU.

Veelgestelde vragen over dit onderwerp

Onder steeds meer blogs heb ik enkele veelgestelde vragen staan. Op die manier kan jij sneller antwoord vinden op jouw vraag. Natuurlijk mag je ook altijd contact opnemen zodat ik jou persoonlijk en snel verder kan helpen.

Wat betekend ingeklaard door de douane?

Ingeklaard door de douane is simpelweg het proces van het kijken naar hoeveel extra geld er gestolen mag worden. BTW en inklaringskosten heet dat ook wel. Het grote nadeel van inklaring is dat jij niet vooraf weet of jij extra moet gaan betalen.

Mijn pakket is vastgehouden door de douane, wat nu?

Er is niets aan de hand. De douane mag een pakket maximaal 30 dagen vasthouden, dus zolang er geen illegale producten inzitten ontvang jij het pakket gewoon in huis.

Kan ik de douane ook bellen zodat ik mijn pakket sneller krijg?

Nee, de douane is niet telefonisch bereikbaar voor vragen over pakketjes of zendingen.

Originally posted 2018-12-11 05:59:30.

Dinosaurus racebaan te koop bij AliExpress!

Dinosaurus racebaan

Nog een peer weken en kerst is daar. All You Need Is Love, familie en natuurlijk cadeaus. Deze dinosaurus racebaan kan zomaar leuk zijn!

Zelf de dinosaurus racebaan kopen? Klik hier!

Het leuke van deze dinosaurus racebaan is dat de prijs super laag is en dat jij precies de onderdelen kunt uitzoeken die jij wilt hebben. Meer auto’s? Geen probleem! Langere baan? Geen probleem. Wil jij extra tunnels? Dat kan! Bruggen? Geen probleem! Alle onderdelen zijn los te koop, de set is dus compleet samen te stellen.

De dinosaurus racebaan bestellen? Klik hier!

Omdat dit speelgoed zo mega goed beoordeeld is ga ik goed kijken naar de reacties. Het komt niet vaak voor dat speelgoed met zo’n hoog cijfer wordt beoordeeld. Lees daarom verder om te zien waar dit hoge cijfer vandaan komt.

Kopers over de dinosaurus racebaan

Laat ik dan even helemaal eerlijk zijn. Er zijn 3 kopers die dit product met minder dan 5 uit 5 sterren beoordeelde. Deze kopers geven aan dat de kleur iets afwijkt van wat er op de site staat. Wil jij exact de juiste kleur? Betaal dan de Nederlandse prijs.

Zelf de reacties lezen? Klik hier!

De overige 71 kopers zijn wel allemaal zeer positief en beoordelen dit speelgoed met 5 uit 5 sterren. Woorden als “Goede kwaliteit”, “Cool ding” en “Snelle levering” vatten de reacties mooi samen. Kopers praten over de mogelijkheid om het product te verbinden met “Magic Track”, nu zegt mij dat niets, dus daar kan ik niets over zeggen.

Alle reacties zien van deze dinosaurus racebaan? Klik hier!

Dan zijn er zoals altijd heel wat kopers die geen tekst plaatsen bij de reactie. Ik doe hierbij dan ook graag een oproep. Kan jij mij uitleggen wat magic track is? Dan kan ik daar wellicht ook nog een blog over schrijven. Jij kunt natuurlijk reageren onder deze blog. Contact opnemen mag ook en kan via WhatsApp, email en chat.

Originally posted 2018-12-09 13:11:32.

Statistiek van deze week: Gevaar!

Gevaar

De afgelopen week hield de conditie van verval aan, wat ons omlaag drukt naar de conditie van gevaar. In deze blog uitleg voor de oplossing.

Meer weten over de condities? Neem contact op.

Om uit deze conditie te komen is het belangrijk dat we dingen anders gaan doen. Daarvoor heb ik er deze week voor gekozen om te bloggen over de top 10 producten die per dag de meeste omzet opleveren. Ben jij gastblogger voor ons en wil jij die producten weten? Ga naar vraagalex.com/intern.

Weten hoe de condities werken of de cursus volgen? Neem contact op.

De tweede stap om dit probleem op te lossen is vinden waar het gevaar vandaan komt. Dat is duidelijk, ik schrijf vrijwel alle blogs zelf. Dat moet anders, ik ga dus meer energie steken in het aanmoedigen van de gastbloggers om ook meer te schrijven. Doel voor december 2018, 240 blogs!

Hoe gaan we echt uit de gevaar conditie komen?

De volgende stap is mijzelf de conditie van gevaar toe te wijzen en op basis hiervan te blijven opereren. Ik ga dus niet alleen anderen aanmoedigen, ik ga er ook alles aan doen om mee te bloggen en uit de conditie te ontsnappen.

Direct aanmeldden voor de gratis cursus? Neem contact op!

Eventuele onethische dingen uit mijn persoonlijke leven en ervaring moeten worden opgelost. Daar werk ik iedere dag aan, en dat geldt dus ook voor alle gastbloggers. Tevens moeten we er gezamenlijk voor gaan zorgen dat we aan de 240 blogs komen en uit deze conditie blijven.

Ter afsluiting, lees altijd de blogs voor gastbloggers, zodat jij altijd op de hoogte bent van de conditie die deze week toegepast dient te worden.

Omdat jij de cursus hebt gevolgd zal dit puur een naslagwerk zijn. Mocht jij de cursus nog niet hebben gevolgd, laat het even weten, dan help ik jou om snel met de cursus te starten.

Originally posted 2018-12-08 13:39:20.