Pakketjes opkopen? AliExpress!

pakketjes opkopen

Wist jij dat pakketjes opkopen mogelijk is? In deze blog deel ik reacties van verschillende mensen en geef ik ook mijn mening.

Zelf pakketjes opkopen? Klik hier!

Ik praat hier vanuit het juridische aspect en ik help jou natuurlijk ook heel erg graag verder. Hoe meer je weet, hoe beter ik jou kan helpen. Letterlijk iedere vraag kan ik jou gewoon mee helpen. Het belangrijkste doel is jou te helpen om een compleet, eerlijk en duidelijk beeld te geven van alles wat je wilt weten. Ik kijk er natuurlijk naar uit om jou ook een eerlijk beeld te geven van de regels.

Ga jouw pakketjes opkopen! Klik hier!

Houd er rekening mee dat je altijd meer uit het leven moet kunnen halen. Weet daarom ook dat je de: “Be More” campagne moet kunnen bekijken om echt het maximale uit het leven te halen. Ik ga jou altijd blijven helpen over alles wat je wilt weten!

Eerlijk pakketjes opkopen?

Mocht jij echt op een eerlijke manier zaken willen doen, houd er dan rekening mee dat dit niet legaal is. Mocht je dus pakketjes niet ontvangen, weet dan ook dat er veel meer te weten is over dit onderwerp. Vragen zijn natuurlijk ook gewoon van harte welkom.

Wil jij pakketjes opkopen? Klik hier!

Omdat het hier om een oneerlijke manier van zaken doen gaat wil ik het absoluut afreden om dit te doen. Letterlijk alle vragen zijn gewoon welkom. Ik ga duidelijkheid geven en wil jou dus nogmaals zeggen dat je gewoon online mag kopen.

Bekijk de mogelijkheid tot pakketjes opkopen! Klik hier!

Laat ik jou dan ook de duidelijkheid geven zodat je echt weet wat je koopt. Hoe meer je weet, hoe makkelijker het wordt om jou een eerlijk beeld te geven. Ik kijk er naar uit om duidelijkheid te blijven geven over alles wat je kunt weten en kopen.

Originally posted 2021-04-30 07:00:07.

Truien

Wij zitten al 4maanden te wachten op de truien en her duurt me nu  wat te lang

Originally posted 2019-02-09 17:37:23.

Koperbescherming-geldteruggarantie waardeloos

Bij een website Jabra oordopjes besteld voor € 58,30 die origineel zouden zijn. Ze wijken echter af van die getoond op de officiële website van Jabra. Ze hebben o.a. geen luchtgaten bovenin, geen ANC en de Jabra app kan er geen contact mee maken. Verder heb ik regelmatig geluidsonderbrekingen. Ik heb hierover een “dispute”  geopend maar de verkoper ontkent mijn problemen zonder enige motivering. Schoorvoetend vond hij het goed dat ik de dopjes zou retourneren en hij zou mij het aankoopbedrag minus € 5 verzendkosten dan retourneren. Terugzenden via Post.nl kost mij € 25,55. Alles bijeen ben ik dan meer dan de helft van mijn betaald bedrag kwijt aan een artikel dat niet aan de op de website getoonde specificaties voldoet. De kopersbescherming en geldteruggarantie is dus een wassen neus! De verkoper wil eventueel $ 15 “compensation” betalen als ik de oordopjes houd maar dan moet ik weer iets onduidelijks doen (Dear, if you want to return $15, you should put forward it directly in the after-sales plan. Otherwise, we cannot refund you.). Als ik kan bewijzen met een vide-opname dat de telefoons haperen dan kan ik als een soort garantie gratis nieuwe krijgen maar hoe moet ik met een video bewijze n dat het geluid in de telefoons hapert?

Al met al voel ik me opgelicht en Aliexpress speelt geen bemiddelende rol in de afwikkeling van mijn klachten.

Originally posted 2021-12-13 20:30:10.

Slechte service

Recentelijk 4 producten besteld. 1 in een te kleine maat gekregen. 1 als tshirt ontvangen terwijl dat een polo moest zijn. 1 bestelling geannuleerd maar verkoper levert toch. Je kan retour sturen maar dat kost de verzender geld. 1 vest goed besteld en goed ontvangen.

3 uit 4 is fout dus dat kan echt niet. Ik stop dus met bestellen.

Originally posted 2021-12-13 18:20:45.

Bestelling annuleren, krijg ik dan geld terug?

Bestelling annuleren

Zo rond het Chinese nieuwjaar krijg ik vrijwel dagelijks de vraag of een bestelling annuleren ook geld terug krijgen betekend. Het antwoord is: soms.

Direct jouw bestelling annuleren? Klik hier!

In deze blog deel ik waarom een bestelling annuleren niet altijd geld terug betekend. Sterker nog, het komt vaak voor dat jij het product gewoon ontvangt. Het proces werkt namelijk zo:

  1. Jij gaat naar https://s.click.aliexpress.com/e/iqj6yfm en vraagt de annulering aan.
  2. De verkoper kijkt of het product al voorbereid is voor verzending en keurt de annulering binnen 5 werkdagen goed (of af).
  3. Wordt het goedgekeurd, dan krijg jij binnen 2 weken het geld terug op dezelfde manier als dat jij hebt betaald. Wordt het afgekeurd, dan krijg jij het product zoals jij het hebt gekocht.

In het tweede deel van deze blog geef ik tips om een aankoop goed voor te bereiden.

Jouw bestelling annuleren? Klik hier!

Wanneer jij vragen hebt over dit onderwerp, laat jouw reactie achter onder dit bericht. Natuurlijk mag jij ook direct met mij contact opnemen.

Waarom een bestelling annuleren?

Zeker zo rond het Chinese nieuwjaar worden bestellingen wat later geleverd dan normaal. Alsnog moeten producten binnen 60 dagen worden geleverd, dat is niet veranderd. Kopers die een bestelling annuleren doen dat veelal omdat ze het product sneller verwachten.

Direct de mogelijkheden bekijken? Klik hier!

Laat ik dan even inhoudelijk kijken naar het proces van een bestelling annuleren. Helaas hebben kopers het idee dat een product “gewoon” teruggestuurd kan worden. Dat is natuurlijk ook waar, echter betekend terugsturen niet dat jij jouw geld terug krijgt. Een aangetekende zending naar AliExpress in China (wat nodig is voor een retourzending) kost rond de 20 euro. Ook daarover schrijf ik binnenkort een blog.

Direct jouw bestelling annuleren? Klik hier!

Ter afsluiting van deze blog wil ik jou de kans geven om jouw ervaring te delen. Lees jouw reactie onder deze blog en zorg ervoor dat jij precies weet wat jij doet voordat jij jouw bestelling plaatst.

Originally posted 2019-02-09 08:20:46.

tablet werkt niet na 3 weken

tablet 10 inch werkt het toetsenbord niet optimaal contact met de verkoper gezocht zit wel garantie op word verteld stuur maar op kosten per dhl 75 euro op een tablet van 99,40 euro heb hem verteld stuur mij een retour ticket van dhl is bij hun goedkoper en ik wil er rutig wat bij betalen maar krijg hier geen andwoord op hoe nu verder voor twee maand geleden over een wifi camera een geschil geopend op gestuurd naar schiedam per dhl is aangekomen maar heb na 10 weken nog steeds niks ontvangen totaal wel voor 130 euro

Originally posted 2021-04-29 16:11:10.

Product tester gezocht voor AliExpress Nederland!

Product tester

Met duizenden producten en miljoenen aankopen zoekt AliExpress Nederland een product tester. In deze blog geef ik uitleg voor hoe dat werkt.

Zelf product tester worden? Neem contact op!

Een product tester krijgt producten uit een bepaalde categorie thuisgestuurd. De spullen die jij krijgt blijven van jou. Wat wij van jou vragen is een beoordeling te schrijven over een paar aspecten die met de levering te maken hebben. Zo willen wij lezen over de levertijd, de kwaliteit en over de verpakking. Een video is natuurlijk ook meer dan welkom. Laat even weten of jij video’s wilt maken of liever blogs wilt schrijven.

Direct aanmelden als product tester? Neem contact op!

Iedereen is welkom om zich aan te melden. In het tweede deel van deze blog leg ik uit wat de minimale verwachtingen zijn en waarom wij op deze manier te werk gaan. Zo lees jij ook over het type persoon die wij zoeken.

Verwachtingen van een product tester

Wat wij verwachten van een product tester is 1 blog van minimaal 300 woorden of een video van ten minste 4 minuten. De blog kan geplaatst worden op de website van AliExpress Nederland via een login die jij van ons krijgt. De video kan worden doorgestuurd naar ons via een speciale link.

Direct aanmelden? Neem contact op!

Daarnaast is het ook zeer relevant om te weten wat jij gaat testen. Dat is feitelijk aan jou. Wij zoeken producten die minimaal 1000 keer zijn verkocht in elke prijscategorie. Heb jij een product waar jij een beoordeling over wilt schrijven voor op deze website, stuur jouw reactie dan direct in. Als product tester mag jij namelijk ook een reactie schrijven op basis van iets wat jij al hebt gekocht.

Aanmelden als product tester? Neem contact op!

Wanneer jij een beoordeling schrijft op basis van iets wat jij al hebt gekocht en wij plaatsen het artikel, dan betalen wij de kosten van het product terug.

Originally posted 2019-02-08 20:35:42.

Zwempak te koop bij AliExpress!

Zwempak

Wanneer jij een zwempak wilt kopen is AliExpress een serieus goede plek om eens te kijken. Jij betaalt daar nog geen 30 euro!

Direct jouw zwempak bestellen? Klik hier!

Dan kijk ik natuurlijk zoals in iedere blog naar de reacties van de verschillende kopers. Deze beoordelen het zwempak gemiddeld met 4,7 uit 5 sterren. De reacties van de kopers lees jij in het tweede deel van de blog. Daar geef ik ook uitleg over de redenen dat het cijfer niet hoger is uitgevallen. Het uiteindelijke doel van deze blog is jou te helpen aan het beste product voor jou.

Bestel jouw zwempak online! Klik hier!

Dan ter afsluiting van het eerste deel van deze blog. Heb jij vragen of opmerkingen over dit product of een van de andere producten? Laat jouw reactie achter aan het einde. Jij mag natuurlijk ook altijd contact opnemen, zodat de informatie die jij hebt direct vanuit de bron komt.

Kopers over het zwempak

Deze verkoper van sportieve producten krijgt geen cijfer lager dan 3 uit 5 sterren voor dit zwempak. De koper die het laagste cijfer geeft schrijft: “Te klein”. Dat betekend dat deze verkoper simpelweg een te kleine maat heeft gekocht. Wat mij betreft geen reden om dit lage cijfer te geven. Ik ga nu verder op de positieve reacties.

Alle reacties lezen? Klik hier!

Positieve kopers reageren met: “Super mooi”, “Past perfect”, “Super snel geleverd” en “Maat iets kleiner dan verwacht”. Lees vooral de reacties van kopers ook zelf om er zeker van te zijn dat dit zwempak jou perfect gaat passen. Het belangrijkste doel is jou een perfect product te geven.

Lees alle reacties zelf! Klik hier!

Neem vooral alle reacties door. Ik help jou dan persoonlijk verder. Wanneer jij een ander soort zwemproduct zoekt help ik jou natuurlijk ook verder. Ik weet zeker dat het product wat jij zoekt gewoon beschikbaar is.

Originally posted 2019-02-06 21:43:26.

AlieExpress bestellingen plaatsen?

AlieExpress

Wil jij bij AlieExpress bestellingen plaatsen? Mijn doel is jou de duidelijkheid te geven. Letterlijk alles wat je wilt weten mag je vragen.

Zelf de AlieExpress bestellingen plaatsen? Klik hier!

Laat ik proberen om wat duidelijkheid te geven over wat je zoal kunt kopen. Ik kan bijna zeggen dat je ongeveer alles kunt kopen wat je maar zou willen. Mijn doel is jou ook die duidelijkheid te geven zodat je ook echt op de hoogte bent van de mogelijkheden. Daarom wil ik jou natuurlijk ook een gelegenheid geven om mij te bereiken voor eventuele vragen. Ik kijk er naar uit om jou ook dat stukje duidelijkheid te geven.

Bekijk de AlieExpress producten! Klik hier!

Waar het mij echt om gaat is jou te bereiken. Dat kan gewoon door even contact met mij op te nemen. Weet daarbij ook dat je veel meer uit het leven kan halen door ook de: “Be More” campagne te bekijken.

Waarom bij AlieExpress bestellen?

Voor de oplettende koper zit er een kleine spelfout in deze blog. De oorspronkelijke website heeft een ‘e’ minder in de titel. Ik schrijf specifiek op deze manier omdat ik merk dat veel mensen naar de spelfout zoeken. Bijna 700 potentiële bezoekers per week!

Wil jij AlieExpress bestellingen bekijken? Klik hier!

Mijn doel is altijd om te helpen. Als jij dan ook een specifiek product zoekt, laat het mij gewoon weten. Door jou het stuk duidelijkheid te geven weet jij ook wat je koopt. Het is mijn belangrijkste doel om jou te helpen.

Ga de AlieExpress producten bekijken! Klik hier!

Laat ik jou ook helpen door jou extra duidelijkheid te geven. Hoe meer je weet, hoe beter ik weet dat ik jou ook kan helpen. Laat mij jouw vragen dan ook weten onder deze blog, waar ik ook snel antwoord kan geven.

Originally posted 2021-04-29 08:28:36.

Eigen AliExpress website: Bestellen en verdienen!

Eigen AliExpress website

Wil jij jouw eigen AliExpress website hebben en daar geld mee verdienen? Dat kan op een paar manieren. Ik geef hier uitleg over de mogelijkheden.

Wil jij je direct aanmelden voor het partnerprogramma? Klik hier!

Jij kunt het natuurlijk allemaal zelf doen. Zelf uitzoeken waar jij het best over kunt schrijven, zelf kijken naar de beste zoekwoorden, gewoon alles zelf doen. Jij kunt er ook voor kiezen om ons alles te laten doen. Daarover geef ik uitleg in deze blog. Wil jij een eigen AliExpress website zonder alles zelf te doen? Lees dan vooral het tweede deel van deze blog. Daar schrijf ik over wat de kosten zijn voor het pakket als wij alles voor jou doen.

Eenvoudig en snel jouw eigen AliExpress website opzetten? Klik hier!

Jouw eigen AliExpress website werkt met WordPress, mocht jij daar geen kennis van hebben, neem gerust even contact met mij op, zodat ik jou kan helpen.

Eigen AliExpress website

De verdiensten

Laat ik dan even kort wat schrijven over de verdiensten. AliExpress Nederland draait op dit moment een omzet van rond de 2000 euro per maand. Dat heeft 12 maanden geduurd om op te bouwen en groeit nu stabiel. Wil jij dat ook? Lees dan verder.

De kosten

Jij moet geld uitgeven om geld te verdienen, toch? En het antwoord is, deels. Jij kunt met jouw eigen site beginnen. Dat kost wat geld. Wanneer wij deze voor jou opzetten, zodat alles klaar staat, de checklists voor het schrijven van een blog, de uitleg en natuurlijk links van vraagalex.com naar jouw nieuwe website om het direct in Google te krijgen betaal jij een vast bedrag per maand.

Jij huurt jouw eigen webhosting via onze partnerlink: Klik hier. Dat kost jou na de gratis proefperiode 10 dollar per maand. Betaling gaat via PayPal. 

Zodra jij de hosting hebt regelen wij alles voor je. De WordPress installatie, scripts, zelfs de domeinnaam regelen wij. Jij betaalt AliExpress Nederland een bedrag van 97 per maand aan licentie en trainingskosten. Wanneer jij het exacte stappenplan volgt heb jij dat bedrag binnen een dag alweer terugverdient.

Om de beslissing voor jou nu nog makkelijker te maken krijg jij jouw website nu 6 maanden op proef. Dat wil zeggen, jij krijgt de volledige begeleiding, de website, de domeinnaam en natuurlijk de mogelijkheid om ook 2000 dollar per maand te verdienen. Jij betaalt alleen de eenmalige administratiekosten van 197 euro. Levert jouw site binnen 6 maanden geen 2000 euro per maand op? Dan mag jij de website gewoon houden. Jij bent ons dan helemaal niets verschuldigd!

Direct jouw 6 maanden op proef aanvragen? Klik hier!

Originally posted 2019-02-04 22:04:04.

Astronauten pak te koop bij AliExpress!

Astronauten pak

Voor kinderen die wel van een verkleedfeestje houden is het astronauten pak fantastisch. Deze blog gaat daarover, inclusief reacties van kopers.

Direct jouw astronauten pak bestellen? Klik hier!

Omdat dit product wordt aangeboden door een koper die al 4 jaar actief is, maar dit specifieke astronauten pak nog slechts een paar keer is verkocht, schrijf ik in het tweede deel van deze blog over andere producten. Dit omdat dit product nog geen inhoudelijke beoordelingen heeft gekregen. Natuurlijk heb jij ook de gelegenheid om jouw reactie achter te laten aan het einde van deze blog. De reacties lees ik persoonlijk en zal ik dan ook op reageren.

Meer over het astronauten pak weten? Klik hier!

Mocht jij nog vragen hebben over dit product voordat jij overgaat op een aankoop? Neem gerust contact met mij op, zodat ik jou persoonlijk verder kan helpen. Mijn doel is jou aan het beste product te helpen voor jou, of in dit geval jouw kinderen.

Kopers over het astronauten pak

Hoewel kopers nog geen reactie geven ziet het astronauten pak er wel erg leuk uit in mijn persoonlijke mening. Voor dit deel van de blog kan ik echter niets anders doen dan andere reacties van kopers van andere producten bekijken. Natuurlijk kan jij jouw vragen en reacties altijd achterlaten aan het einde van deze blog.

Zelf de reacties bekijken? Klik hier!

Deze verkoper verkoopt naast het astronauten pak ook heel veel andere kostuums. Ik zal voor de reacties kijken naar het best verkochte product. Deze is 155 keer gekocht, 33 keer beoordeeld en krijgt 4,5 uit 5 sterren als cijfer. Zeker niet het hoogst wat ik ooit heb gezien, ook niet bijzonder laag. Met reacties als: “Geweldige kwaliteit”, “Goed aangekomen”, “Perfect” en “Binnen 3 weken in huis”.

Astronauten pak bestellen? Klik hier!

Natuurlijk staat deze blog volledig open voor alle vragen die jij eventueel nog hebt. Laat jouw reactie gerust achter onder deze blog, zodat ik jou persoonlijk verder kan helpen aan het antwoord.

Originally posted 2019-02-02 08:45:35.

Alkaline watersysteem te koop bij Amway!

Alkaline watersysteem

In deze blog schrijf ik over een alkaline watersysteem wat te koop is via de Amway website. Amway heeft hoge kwaliteit producten.

Zelf het alkaline watersysteem kopen? Klik hier!

Natuurlijk vertel ik jou graag waarom ik dit systeem aanbeveel. Ik ben absoluut voorstander van deze manier van hoog PH innemen. Hoe hoger de PH van jouw lichaam, hoe kleiner de kans om ziek te worden. Ik ben geen medisch specialist, maar weet wel dat je zelf ook onderzoek kunt doen en dat ik dit product ook absoluut aan ga schaffen voor mijn eigen woning. Iedere vraag is natuurlijk ook van harte welkom onder deze blog.

Bekijk het alkaline watersysteem! Klik hier!

Vragen zijn natuurlijk absoluut van harte welkom onder deze blog. Je mag ook gewoon contact met mij opnemen. Wat ik ook echt duidelijk wil maken is dat jij hier ook geld mee kunt verdienen. Daarover praat ik graag verder als budgettrainer.

Waarom dit alkaline watersysteem kopen?

Dit systeem is absoluut goed. Je krijgt zelfs 100% niet tevreden geld terug garantie van Amway. Als ik zie dat dit product een prijs heeft van zo’n 1000 euro weet ik wel dat het een investering is. Maar hoe meer je weet, hoe beter ik jou ook kan helpen.

Wil jij het alkaline watersysteem? Klik hier!

Het blijft voor mij erg belangrijk dat je duidelijkheid hebt voor wat je kunt kopen. Kijk ook eens op de website van Amway om de andere producten te bekijken. Er zijn ruim 400 producten van extreem hoge kwaliteit.

Kijk naar het alkaline watersysteem! Klik hier!

Ik wil het daar graag bij laten. Als je vragen hebt, laat de reacties achter onder deze blog. Hoe meer je weet, hoe beter ik jou ook kan helpen. Ik geef persoonlijk antwoord op de vragen die onder deze blog worden gesteld.

Originally posted 2021-01-14 21:27:21.

Betrouwbare mondkapjes kopen bij Amway!

betrouwbare mondkapjes kopen

Wil jij betrouwbare mondkapjes kopen? Kijk dan op de website van Amway en meld je daar ook aan als klant. Mijn doel is jou te helpen.

Direct betrouwbare mondkapjes kopen? Klik hier!

Ik wil jou duidelijkheid geven om complete duidelijkheid te krijgt voor wat je allemaal online kunt kopen. Dit is nu geen product van AliExpress, maar van Amway en van zeer hoge kwaliteit. Alle vragen daarover zijn natuurlijk gewoon van harte welkom onder deze blog. Ik help jou om absoluut hoge kwaliteit producten te vinden op de website van Amway en jij kunt je gratis aanmelden als klant. Zo steun je ook deze website.

Ga jouw betrouwbare mondkapjes kopen! Klik hier!

Als je vragen hebt over hoe ik hier geld aan verdien en hoe jij dat ook kunt doen, neem gewoon even contact met mij op. Kijk ook hoe ik jou help vanuit mijn werk als budgettrainer om complete duidelijkheid en eerlijkheid te krijgen.

Waarom betrouwbare mondkapjes kopen?

Mijn doel is jou duidelijkheid te geven over alles wat je wilt kopen. Of je nu rommel van AliExpress koopt of kwaliteit van Amway, alles is mogelijk. Ik help jou absoluut om de beste producten te vinden. Dit is een nieuwe range van producten die ik sinds kort aanbiedt.

Kijken naar alle producten van Amway? Klik hier!

Natuurlijk wil ik jou ook veilig door het leven laten gaan. Daarom ga ik jou informatie geven over betrouwbare mondkapjes kopen, maar ook over gezond blijven. Kijk ook naar de Scientology video’s over gezond blijven.

Bekijk alle producten van Amway! Klik hier!

Daar wil ik het graag bij laten. Iedere vraag is welkom onder deze blog. Natuurlijk wil ik jou absoluut aan de mogelijkheden helpen om de beste producten te kopen. Dat is ook de reden dat ik af en toe schrijf over deze leverancier.

Originally posted 2021-01-14 20:59:01.

E-bike accu te koop bij AliExpress!

E-bike accu

Er zijn dagen dat ik mij nog verbaas wat AliExpress allemaal verkoopt. Vandaag bijvoorbeeld zag ik een e-bike accu die daar gewoon verkocht wordt.

Direct jouw e-bike accu bestellen? Klik hier!

Het product is overigens leverbaar vanuit Duitsland, dus jij hoeft je niet eens zorgen te maken over de hoge kosten in verband met BTW en inklaring. Dit product wordt beoordeeld met de volle 5 uit 5 sterren, waar geen enkele koper een negatieve reactie achterlaat. In het tweede deel van deze blog ga ik daar verder op in. Daar leg ik ook de voor- en nadelen uit van het kopen van een e-bike accu op deze manier.

Zien wat deze e-bike accu kost? Klik hier!

Natuurlijk zijn er mensen die vragen hebben, dus als dat bij jou ook het geval is, stel ze gerust. Mijn belangrijkste doel is dat jij alleen het juiste product koopt. In dit geval dus een product geschikt voor jouw fiets.

Kopers over de e-bike accu

Met een product van meer dan 200 euro maak ik mij soms een beetje zorgen. Als de kwaliteit namelijk niet optimaal is blijft het veel geld om weg te gooien. In dit deel van de blog kijk ik naar de reacties van enkele kopers. Mocht jij deze e-bike accu hebben gekocht en wil jij jouw mening laten horen? Dat kan gewoon onder deze blog.

Alle reacties lezen? Klik hier!

Volgens een Spaanse koper geeft de verkoper snel antwoord op vragen en om uitleg te geven welke e-bike accu nodig is. Een andere Spaanse koper praat enkele over de perfecte communicatie. Dit terwijl een Italiaanse koper niet verder komt dan het woord: “Perfect”. De rest van de kopers laten het bij de 5 uit 5 sterren en geven geen inhoudelijke reactie.

Zelf zien wat kopers schrijven over de e-bike accu? Klik hier!

Dan sta ik op het punt om deze blog weer af te sluiten. Heb jij iets wat jij nog kwijt wilt? Neem gerust contact met mij op.

Originally posted 2019-02-02 06:39:39.

Bonuskaart van Albert Heijn nu GRATIS en anoniem!

AliExpress Nederland verkocht al een anonieme bonuskaart en gaat daar nu ook 28 gratis van weggeven. In de maand februari 2019 1 per dag.

Direct jouw Albert Heijn bonuskaart aanvragen? Neem contact op!

Jij kunt jouw anonieme bonuskaart natuurlijk ook kopen. De prijs van de kaart is hier te vinden. Bij deze bonuskaart zit 128mb USB opslagruimte, zodat jij jouw noodzakelijke data ook onderweg mee kunt nemen. meer informatie daarover lees jij in het tweede deel van deze blog. Het doel van deze actie is meer bekendheid te geven aan AliExpress Nederland en deze website. Jij krijgt gewoon de normale kortingen en omdat tientallen mensen deze kaart gebruiken ben jij volledig anoniem.

Wil jij de bonuskaart GRATIS krijgen? Neem contact op.

Het leuke van dit product is dat wij het geheel gratis naar jou toesturen. Jij hoeft er dus werkelijk niets voor te betalen. Ons doel is jou van extra kortingen te voorzien.

Meer informatie over de bonuskaart

Omdat de bonuskaart nog altijd werkt met een barcode kunnen wij deze eenvoudig zelf printen. Persoonlijk gebruik ik deze kaart vrijwel dagelijks. Jij kunt deze pagina natuurlijk ook gewoon afdrukken en de barcode scannen bij de kassa. Jij krijgt dan ook jouw kortingen bij de Albert Heijn supermarkt. Voor wie interesse heeft, wij werken ook aan een anonieme Etos en Kruitvat klantenkaart.

Jouw Bonuskaart gratis aanvragen? Neem contact op!

Natuurlijk kopen wij deze bonuskaart via AliExpress. De levertijd is daarmee minimaal enkele weten. Mocht jij de kaart sneller in ontvangst willen nemen? Laat het gerust weten. Laat jouw reactie achter onderaan deze pagina. Bij voldoende reacties zullen wij deze kaart op voorraad nemen en vanuit Nederland gaan versturen.

Andere producten kopen bij AliExpress? Klik hier!

Dan zijn er soms ook nog vragen. Bijvoorbeeld, kan ik mijn Airmiles kaart koppelen? Het antwoord op die vraag is nee. Dat hebben wij al gedaan. Zo verdienen wij een stukje van de kosten van deze gratis kaart terug. Heb jij verder nog andere vragen waar jij antwoord op wilt hebben, laat het ook gerust weten. Wij hebben geen contract met Albert Heijn en zullen dus ook jouw gegevens niet delen. Iedereen krijgt dus ook hetzelfde bonuskaartnummer.

Wat is het voordeel van deze bonuskaart?

Bonuskaart barcode

Wanneer honderden mensen deze anonieme bonuskaart gaan gebruiken gaan de persoonlijke kortingen toenemen. Die kortingen kunnen we allemaal gebruiken.

Voel je vrij om het zelf eens te proberen. Wie weet krijg jij ook extra korting op jouw boodschappen!

Kan ik ook Airmiles sparen met de anonieme bonuskaart?

Bonuskaart barcode

Nee, dat gaat niet, want ook airmiles zijn aan jou persoon gekoppeld. Om de anonieme bonuskaart anoniem te houden kan je geen airmiles sparen.

Wat ik wel heb gedaan is de kaart gekoppeld aan mijn airmiles kaart, zodat de airmiles alsnog naar een goed doel kunnen gaan.

Waarom doet Albert Heijn dit niet zelf?

Bonuskaart barcode

Ooit deden ze het zelf, maar sinds enkele jaren willen ze proberen om persoonsgegevens te verzamelen.

Om die reden zijn wij in deze markt gestapt en kan jij nu opnieuw van de anonieme bonuskaart gebruikmaken.

Originally posted 2019-02-01 13:08:53.

iets moet betalen wat ik al betaald heb

Ik kocht op 15 april 2021  vier items en  die betaalde ik ook meteen  en nu z ! zegt men dat ik die USB stick nog moet betalen wat moet ik doen ? ik heb een screenshot van het bank afschrift hoe kan ik die tonen aan jullie ?

Originally posted 2021-04-28 09:08:49.

Niet opgehaalde pakketjes kopen? Het kan!

niet opgehaalde pakketjes kopen

Wist jij dat niet opgehaalde pakketjes kopen mogelijk is? Mijn doel is jou te helpen om de juiste producten te vinden en te kopen.

Vragen zijn natuurlijk welkom! Klik hier!

Mijn doel is jou een heel stuk duidelijkheid te geven. Ik wil dat jij weet wat je doet en dat jij op een eerlijke manier gaat kopen. Als jij niet opgehaalde pakketjes kopen wilt kan ik jou echt optimaal helpen. Ik wil dat je weet wat je koopt zodat je duidelijkheid hebt over alles wat je doet. Ik wil ook dat je de: “Be More” campagne bekijkt zodat je absoluut op de juiste manier in het leven staat.

Wil jij de mogelijkheden bekijken? Klik hier!

Ik wil dat jij een compleet en duidelijk beeld hebt van wat je kunt kopen. Hoe meer je weet, hoe beter ik jou ook kan helpen. Het is voor mij belangrijk om duidelijkheid te hebben.

Over niet opgehaalde pakketjes kopen

Het is van essentieel belang dat jij je beseft dat er duidelijkheid is. Hoe meer je weet, hoe beter ik jou ook op de hoogte kan brengen van alles wat je wilt weten. Ik wil dat jij volledig op de hoogte bent van alle mogelijkheden.

Bekijk de mogelijkheden! Klik hier!

Absoluut belangrijk is dat je weet dat niet opgehaalde pakketjes kopen absoluut onmogelijk is. Voor iedere vraag mag je gewoon een duidelijk beeld geven. Ik wil dat je volledig weet dat het een criminele actie is om mee te doen met dit soort acties. Het is van essentieel belang dat je op de hoogte bent.

Zelf de mogelijkheden zien voor niet opgehaalde pakketjes kopen? Klik hier!

Daar wil ik het bij laten. Voel je vrij om via mij te kopen en je zult er beter uit komen. Mogelijk krijg je niet wat je verwacht. Ik kijk er wel naar uit om jou duidelijkheid te blijven geven.

Originally posted 2021-04-28 07:52:51.

100 AliExpress pakketjes kopen? Hoe dan?

100 AliExpress pakketjes kopen

Wist jij dat 100 AliExpress pakketjes kopen mogelijk is? In deze blog leg ik uit hoe je dat doet en wat de mogelijkheden zijn.

Direct bestellen? Klik hier!

Het is mijn doel om jou te helpen om eerlijk producten te bestellen. De enige manier om echt eerlijk te kopen is door jou te helpen om volledig op te hoogte te zijn van de regels. Als jij iets koopt van een ander zonder dat de ander het weet maak jij jezelf medeplichtig aan diefstal. Natuurlijk kan ik dat niet ondersteunen. Juist daarom wil ik dat je via mij de pakketjes koopt omdat ik ook de kopers schadeloos stel.

Bekijk hoe 100 AliExpress pakketjes kopen mogelijk is! Klik hier!

Ik wil dat jij weet wat je kunt kopen. Daarom wil ik jou ook de duidelijkheid geven over de mogelijkheid om echt eerlijk door het leven te gaan. Bekijk daarom ook de: “Be More” campagne en weet alles wat je kunt doen.

Waarom 100 AliExpress pakketjes kopen?

Sommige doen het voor een kick, anderen doen het omdat ze verwachten geld te kunnen verdienen eraan. Persoonlijk sta ik niet achter deze actie, maar biedt ik het enkel aan omdat veel mensen er nu naar vragen. Ik zal dit ook niet blijven doen.

Wil jij een bestelling plaatsen? Klik hier!

Ik maak mij wel zorgen over de grote hoeveelheid mensen die 100 AliExpress pakketjes kopen willen. Het is gewoon een criminele actie, dat betekend dat veel mensen (bewust of onbewust) criminele intenties hebben. Mijn doel is jou daar van te weerhouden. Vraag het gerust als je een oplossing wilt hebben.

Bekijk wat er mogelijk is! Klik hier!

Met eerlijke mensen wil ik graag het gesprek aangaan. Ik leg ook iedereen die koopt uit dat het een criminele intentie is en vraag dan of ze echt door willen gaan met de koop. Wanneer mensen echt op de hoogte zijn kan je vragen stellen onder deze blog.

Originally posted 2021-04-28 07:29:52.