Jongdoord8 is het nieuwe jongerenplatform!

Jongdoord8

Zojuist zat ik in een Facebook webinar van Jongdoord8! Een nieuw online jongerenplatform voor jongeren die problemen hebben met opgroeien!

Meer weten over Jongdoord8? Neem contact op!

Het doel van deze blog is jou te helpen om de beste manier te vinden om het Jongdoord8 platform te gebruiken. Mijn idee is dat het idee goed is, maar ik moet zelf nog zien hoe goed het gaat lopen. Voor nu sluit ik mij als budgettrainer aan bij het platform. Mijn grootste doel is mensen te helpen. Hoe meer mensen ik kan helpen, hoe beter! Ik heb een vast tarief voor trainingen en mensen die mij echt per uur in willen huren mogen dat ook.

Bekijk Jongdoord8! Neem contact op!

Voor wie ziet dat er meer mogelijk is ben je hier juist. Heb je een vraag over het platform, vraag het mij gewoon. Ik wil heel voorzichtig en veilig zijn met alles wat ik doe.

Waarom Jongdoord8?

Deze community is bedoelt om coaches te helpen en te ondersteunen. Hoe meer coaches er ook echt voor jongeren zijn, hoe beter. Toen ik tijdens de presentatie hoorde dat de psychiatrische medicijnen die veel jongeren gedwongen moeten slikken welkom zijn op het platform ben ik afgehaakt.

Weten over het Jongdoord8 platform? Neem contact op!

Een betere oplossing is natuurlijk Dianetics! Het boek (en DVD) van L. Ron Hubbard. In dat boek leer je hoe je mensen kunt helpen om zonder een platform als Jongdoord8 jongeren kunt helpen. Natuurlijk mag je mij daar altijd vragen over stellen.

Dianetics bestellen? Klik hier!

Voor alle vragen over Jongdoord8 of de prijs (70 euro per maand exclusief BTW) en hoe ik daarover denk, laat een reactie achter onder deze blog. Hoe meer jij weet, hoe beter ik jou ook kan helpen. Iedere vraag blijft natuurlijk absoluut van harte welkom!

Originally posted 2020-08-18 20:04:36.

Hondenstoel voor in de auto te koop bij AliExpress!

Hondenstoel voor in de auto

Ik moest even 2 keer kijken toen ik dit product zag. Het gaat echt om een hondenstoel voor in de auto. Zo kan jij jouw huisdier veilig vervoeren.

Direct jouw hondenstoel voor in de auto kopen? Klik hier!

Het unieke aan deze hondenstoel voor in de auto is dat deze waterdicht is en jouw hond op een veilige manier laat bewegen. Zo past deze ook in een kleinere auto, zolang er maar een achterbank is. Met 3 mensen die dit product tot nu toe hebben beoordeeld krijgt dit product het hoogste cijfer van 5 uit 5 sterren. De inhoud van de reacties volgen in het tweede deel van de blog.

Bestel jouw hondenstoel voor in de auto vandaag! Klik hier!

Straks dus de reacties. Heb jij voordat jij tot een aankoop overgaat vragen? Ik ben hier om jou te helpen. Neem gerust contact met mij op of laat jouw reactie achter aan het einde van deze blog.

Kopers over de hondenstoel voor in de auto

Ik kan hier niet veel over zeggen. Er zijn al maar 3 reacties, 2 kopers hebben niets inhoudelijks geschreven. De enige reactie is dan ook: “Perfect, kwaliteit zoals verwacht”. Ik zal voor de volledigheid ook even gaan kijken naar andere producten van deze verkoper om een completer beeld te geven. Deze krijgt overigens op 98,5% van alle verkopen het hoogste cijfer.

Alles lezen over de hondenstoel voor in de auto? Klik hier!

Het meest populaire product is niet de hondenstoel voor in de auto. Het populaire product is een naamplaatje voor de hond. Gegraveerd voor nog geen 5 euro inclusief verzendkosten vanuit China. Het product krijgt 4,9 uit 5 sterren. Kopers schrijven: “Super!”, “Binnen 3 weken geleverd”, “Goede kwaliteit” en “Fantastisch”.

Alle reacties lezen? Klik hier!

Heb jij nog vragen of opmerkingen? Ik ben hier om jou te helpen. Door jouw reactie achter te laten onder deze blog gaat dat het snelst.

Originally posted 2019-02-22 06:52:30.

Kleurrijk gordijn te koop bij AliExpress!

Kleurrijk gordijn

Wil jij een kleurrijk gordijn kopen? Kijk dan eens bij AliExpress. Onder andere verkrijgbaar in de kleuren blauw, groen, rood, paars en grijs.

Direct een kleurrijk gordijn kopen? Klik hier!

Een kleurrijk gordijn wordt volgens deze verkoper veelal gebruikt voor bruiloften. Wil jij daar meer over zien en lezen? Kijk dan even op de website. Met 42 stemmen krijgt dit product ook nog 4,9 uit 5 sterren. Het laagste cijfer wat kopers geven is 4 uit 5 sterren. In het tweede deel van deze blog schrijf ik over de reacties van de diverse kopers. Het doel, jou aan het beste product te helpen voor jou.

Meer over het kleurrijk gordijn? Klik hier!

Heb jij nog andere vragen en opmerkingen? Laat het mij dan weten. Jij kunt contact met mij opnemen of jouw reactie achterlaten onder deze blog. Hoe dan ook, ik wil pas dat jij koopt zodra jij zeker bent van jouw aankoop.

Kopers over het kleurrijk gordijn

Kopers schrijven onder andere: “Super snelle levering”, “Ben hier super blij mee”, “Binnen 10 dagen al geleverd”, “Goede kwaliteit” en “Kleur klopt precies”. Al met al krijgt het kleurrijk gordijn super goede beoordelingen. Kopers die 4 uit 5 sterren geven laten geen inhoudelijke reactie weten.

Lees zelf alle reacties door. Klik hier!

Het kleurrijk gordijn is het meest populaire product van deze verkoper. Er worden echter ook heel wat andere producten verkocht, allemaal gerelateerd aan trouwen. Voor mij een bijzonder iets, omdat ook ik plannen heb om een het avontuur van het huwelijk te gaan beginnen. Heel veel positieve beoordelingen, hoe dan ook goed om zelf ook even te kijken naar wat mensen schrijven.

Alle producten en reacties bekijken? Klik hier!

Heb jij nog vragen over dit product of een van de andere producten op de AliExpress website? Neem gerust even contact met mij op, zodat ik jou persoonlijk verder kan helpen.

Originally posted 2019-02-22 06:12:30.

Reageerbuis te koop bij AliExpress!

reageerbuis

In deze blog schrijf ik over de reageerbuis die via AliExpress verkocht kan worden. Het gaat hier echt om een goedkoop product.

Direct jouw reageerbuis kopen? Klik hier!

Waar ik jou graag mee wil helpen is een duidelijk beeld. Helaas zijn er op het moment van schrijven van deze blog nog geen reacties van kopers. Daar kan ik dus inhoudelijk nog niets over schrijven. Wat ik wel weet is dat je vragen altijd kunt blijven stellen. Hoe meer je weet, hoe meer ik ook voor jou kan doen en hoe beter jij een beslissing kunt nemen.

Bekijk de reageerbuis online! Klik hier!

Mijn doel is duidelijkheid. De beste manier voor jou om duidelijkheid te krijgen is door contact met mij op te nemen. Verder is het ook goed om de nieuwe website van Scientology te bekijken voor antwoorden op vraagstukken uit het leven.

Kopers over de reageerbuis

Laat ik jou antwoord geven op de vragen die jij hebt. Dit is hoe dan ook geen duur product, dus het is iets wat je prima online kunt kopen. Hoe meer je weet, hoe beter ik jou ook kan ondersteunen. Als je dit product wilt hebben, kijk er vooral zelf ook naar.

Zelf de reageerbuis bekijken? Klik hier!

Het grootste doel is dat jij weet wat je koopt en daar ook blij mee bent. Stel daarom altijd jouw vragen door te reageren onder blogs als deze. Uiteindelijk is dat de manier waarop ik jou ook kan blijven helpen. Ik kijk er naar uit om jouw reacties te lezen.

Kijk zelf ook naar de reageerbuis! Klik hier!

Daar wil ik het nu graag bij laten. Als je toch nog vragen hebt, laat jouw reactie dan vooral achter onder deze blog. Hoe meer je vraagt en dus te weten komt, hoe beter ik jou ook kan helpen.

Rode beha te koop bij AliExpress!

rode beha

Wil jij een rode beha kopen? Wist jij dat je dat nu ook veilig online thuis kunt doen? In deze blog deel ik de reacties van enkele kopers.

Direct jouw rode beha bestellen? Klik hier!

Met 1444 beoordelingen krijgt dit product een gemiddeld cijfer van 4,5 uit 5 sterren. Dat is niet heel erg hoog, dus daar zal ik in het tweede deel van deze blog inhoudelijk verder naar gaan kijken. Wel is het zo de de prijs erg laag is. Je betaalt dus hoe dan ook geen BTW en inklaringskosten. Zo steun je dus niet de criminele organisatie die zichzelf de Rijksoverheid noemt.

Bekijk de rode beha en koop online! Klik hier!

Vragen zijn natuurlijk ook altijd welkom. Laat iedere vraag achter onder deze blog of neem contact met mij op. Hoe meer je weet, hoe beter ik jou kan helpen. Bekijk daarom ook de vraagstukken over het leven op de nieuwe website van Scientology.

Kopers over de rode beha

Laat ik jou dan ook verder helpen door naar de inhoudelijke reacties te kijken. Kopers schrijven bijvoorbeeld: “Borsten zien er erg goed uit”, “Precies zoals omschreven” en “Zit goed in elkaar”. Ik zal natuurlijk ook even kijken naar de kopers die het cijfer omlaag halen.

Zelf alle reacties bekijken? Klik hier!

Minder blije kopers schrijven bijvoorbeeld: “Zit veel te strak”, “Verkeerde maat” en “Verkoper is een leugenaar”. Het is goed om zelf ook te kijken als je de rode beha wilt kopen. Er zijn nog meer dan genoeg reacties die je kunt bekijken.

Kijk zelf ook naar de rode beha! Klik hier!

Daar wil ik het dan ook wel bij laten. Mocht je toch nog vragen hebben, laat het weten. Iedere reactie is natuurlijk van harte welkom onder deze blog. Hoe meer je weet, hoe meer ik ook voor jou kan doen.

Retouren van AliExpress bestellingen

Retouren van AliExpress bestellingen

Wij ontvangen met regelmaat retouren van AliExpress bestellingen. Deze blog geeft uitleg over de juiste retoursprocedure, zodat jij ook geld terug krijgt.

Vragen over retouren van AliExpress bestellingen? Neem contact op met de AliExpress klantenservice.

Hoewel wij in Nederland natuurlijk gewend zijn om altijd binnen 14 dagen iets terug te sturen en kleding te ruilen als het te klein is. Bij het retouren van AliExpress bestellingen werkt dat absoluut anders. Je moet om te beginnen toestemming hebben van de verkoper. Heb jij die toestemming, dan moet jij het pakket aangetekend sturen naar een adres in China. De kosten daarvan komen voor jouw eigen rekening en zijn rond de 20 euro.

Meer informatie over retouren van AliExpress bestellingen? Klik hier!

Wij willen jou heel graag op weg helpen om de juiste procedure te vinden. Via de Premium Service heb jij de mogelijkheid om jouw volledige retour uit handen te geven. Voor vragen over de premium service, neem gerust contact met mij op.

Welke retouren van AliExpress bestellingen zijn nu binnen?

Wij hebben 2 verschillende kledingstukken ontvangen als retouren van AliExpress bestellingen. Omdat deze wel juist geadresseerd waren hebben wij deze ook geaccepteerd. Na het openen bleek echter dat beide outfits een verkeerde maat waren. Hier kunnen wij niets mee, de koper is haar geld helaas kwijt.

Meer weten over de procedure? Klik hier!

Een cadeau sturen is natuurlijk altijd mogelijk. Daarvoor mag ons adres zeker worden gebruikt. Houdt er simpelweg rekening mee dat wanneer jij retouren van AliExpress bestellingen wilt doen jij het niet naar ons adres kunt sturen. Doe jij dat wel, dan ben jij het product kwijt en krijg jij jouw geld niet terug.

Verdere vragen? Klik hier!

Dan ter afsluiting, heb jij een product wat niet goed is? Heb jij een andere maat ontvangen dan jij hebt besteld? Heb jij elektronica besteld wat niet werkt? Open dan een dispute.

Originally posted 2019-02-20 22:05:16.

Bijzondere sokken koop je bij AliExpress!

Bijzondere sokken

Deze blog gaat over bijzondere sokken die via AliExpress gekocht kunnen worden. Mijn doel is jou te helpen om de beste producten te kopen.

Jouw bijzondere sokken kopen? Klik hier!

Mijn doel is duidelijkheid. De beste manier om dat te doen is de reacties van kopers te delen. Die reacties deel ik in het tweede deel van deze blog. Voor nu kan ik wel het gemiddelde cijfer delen. Dat cijfer is 4,8 uit 5 sterren. De prijs ligt ook ruim onder de grens van BTW en inklaringskosten, daar maak ik mij dus ook geen zorgen om. Als je vragen hebt, reageer vooral onder deze blog.

Bekijk de bijzondere sokken online! Klik hier!

Voor vragen mag je natuurlijk ook contact met mij opnemen. Hoe meer je vraagt, hoe beter ik jou ook kan blijven ondersteunen. Vragen uit het leven kan je stellen via de nieuwe website van Scientology die recent online is gegaan.

Kopers over bijzondere sokken

Met 847 reacties is het gemiddelde cijfer dus best hoog. Kopers schrijven onder andere: “Zeer snelle levering”, “Goede producten” en “Prima kwaliteit”. Ik zal ook even kijken naar de minder positieve reacties. Zo krijg jij een compleet beeld van de producten en weet jij exact wat je in huis haalt.

Zelf kijken naar de bijzondere sokken? Klik hier!

Reacties van kopers die minder blij zijn laat ik ook zien. Het in minderheid, dus houd daar wel rekening mee. Kopers schrijven ook: “Verkeerde maat ontvangen”, “Slechte kwaliteit” en “Komt niet overeen met de omschrijving”.

Kijk zelf naar de bijzondere sokken! Klik hier!

Daar wil ik het voor deze blog graag bij laten. Als je toch nog vragen wilt stellen, doe dat. Laat jouw reacties achter onder deze blog zodat ik ook precies weet over welk product jouw vragen gaan. Hoe meer vragen, hoe beter ik jou ook kan ondersteunen.

KN95 mondkapjes kopen doe je bij AliExpress!

KN95 mondkapjes kopen

Wie KN95 mondkapjes kopen wil doet dat bij AliExpress! In deze blog schrijf ik over een goed beoordeeld product met snelle levering!

Zelf jouw KN95 mondkapjes kopen? Klik hier!

Ik ben zelf een van de vele complotdenkers van Nederland. Dat wil zeggen, ik weet dat er iets niet klopt van wat de overheid aan het doen is. De schade door de gevolgen van de maatregelen is veel groter dan de daadwerkelijke schade die ontstaan is door het zogenaamde virus. Het is wel goed om daar ook zelf bij stil te staan als je dit soort producten gaat bekijken en mogelijk kopen.

Ga direct jouw KN95 mondkapjes kopen! Klik hier!

Voor mij is het wel belangrijk dat je weet waar je terecht kunt al je vragen hebt. Hoe meer je vraagt, hoe beter ik jou ook kan helpen. Neem contact op als je vragen hebt en stel jouw vragen vooral onder deze blog.

Reacties op KN95 mondkapjes kopen

Het voordeel van het schrijven van deze blog is dat ik zelf mijn reactie al heb kunnen geven. Andere kopers schrijven onder andere: “Gewoon perfect”, “Binnen 2 weken al in huis”, “Erg comfortabel” en “Perfect”. Hoe meer je kijkt, hoe meer positieve reacties je tegenkomt.

Wil jij de reacties ook bekijken? Klik hier!

Enkele kopers reageren ook minder positief. Deze schrijven bijvoorbeeld: “Bandjes zijn veel te klein”, “Enkel 2 kleuren ontvangen” en “Kwaliteit is niet geweldig”. Het is goed om te weten wat je in huis haalt als je de KN95 mondkapjes kopen gaat via een webwinkel als deze.

Kijk zelf ook naar de reacties! Klik hier!

Daar wil ik het dan graag bij laten. Mocht je toch nog vragen hebben, laat die gewoon achter onder de blog. Iedere vraag is natuurlijk van harte welkom. Ik help jou waar mogelijk heel snel verder.

IPTV AliExpress 2020 niet verstandig om te kopen!

IPTV AliExpress 2020

Wist jij dat IPTV AliExpress 2020 (of welk jaar dan ook) illegaal is om te gebruiken? Het is dus ook echt niet verstandig om het te kopen.

Kijken naar de IPTV AliExpress 2020? Klik hier!

Het probleem is dat er ook betaalde zenders en films worden aangeboden. Zo ben je (zeker zonder VPN) makkelijk te traceren en kunnen de boetes ook echt hoog oplopen. Vanuit de ethiek van AliExpress Nederland kan ik jou niet ondersteunen bij problemen met dit soort illegale producten. Helaas worden ze nog wel heel veel aangeboden via de website. Vragen over andere onderwerpen zijn welkom.

Bekijk de IPTV AliExpress 2020 online! Klik hier!

Mijn doel is jou duidelijkheid te geven. Ik wil dat jij weet wat je koopt en ook echt vooruit komt. Neem dan ook vooral contact met mij op en weet dat je bij mij terecht kunt voor vraagstukken uit het leven. Daarvoor laat ik jou de website zien van Scientology in Nederland.

Kopers over de IPTV AliExpress 2020

Voor het specifieke product waar ik nu over schrijf is er nog geen inhoudelijke reactie. Sterker nog, er is nog slechts 1 koper. Het is goed dat jij niet de volgende wordt en dat jij dit product dus ook vooral niet gaat kopen.

Zelf de IPTV AliExpress 2020 bekijken? Klik hier!

Natuurlijk geef ik jou graag zo veel mogelijk informatie. Ik wil dat jij alle antwoorden hebt voordat je iets gaat kopen. Dit soort producten kan je echt beter kopen voor een iets hogere prijs via de internetproviders in Nederland. Persoonlijk kies ik ervoor om gewoon geen televisie te kijken.

Kijk zelf naar de reacties! Klik hier!

Alle vragen zijn natuurlijk van harte welkom onder deze blog. Hoe meer je vraagt, hoe beter ik jou ook kan helpen. Mijn doel is volledige duidelijkheid en ervoor te zorgen dat jij koopt wat goed is voor jou.

Behang AliExpress gewoon online te koop.

behang aliexpress

Wil jij behang AliExpress kopen? Kijk dan vooral eerst eens op de website zodat ik jou ook optimaal kan helpen en blijven helpen.

Direct jouw behang AliExpress kopen? Klik hier!

Mijn doel is jou duidelijkheid te geven over alles wat je wilt kopen. Hoe meer je weet, hoe beter ik jou ook kan helpen en blijven helpen. Ik wil dat jij alles weet voordat je producten gaat kopen. De beste manier waarop ik jou kan helpen is met duidelijkheid. Duidelijkheid over alles in het leven. Hoe meer je vraagt, hoe meer duidelijkheid ik ook kan geven. Laat het mij weten als je vragen hebt.

Bekijk het behang AliExpress! Klik hier!

Echt goed helpen doe ik natuurlijk als je even contact met mij opneemt. Stel jouw vragen gewoon en laat mij weten waar jij antwoord op wilt hebben. Voor antwoorden op vragen uit het leven bekijk je de speciale website over wat Scientology allemaal doet voor de mensheid.

Kopers over het behang AliExpress

Met 1447 beoordelingen krijgt dit product een gemiddeld cijfer van 4,8 uit 5 sterren. Dat is een goed cijfer en toch is het goed om ook zelf naar de beoordelingen te kijken. Mijn doel blijft er alles aan te doen om jou duidelijkheid te geven.

Zelf kijken naar het behang AliExpress? Klik hier!

Kopers schrijven onder andere: “Heel erg goed materiaal”, “Zeer snelle levering”, “Snel geleverd” en “Prachtig en goede kwaliteit”. Het is goed om zelf ook even te kijken om ook te zien wat de minder positieve kopers zoal schrijven.

Bekijk het behang AliExpress online! Klik hier!

Slechts 4% van de kopers geeft een cijfer lager dan 4 uit 5 sterren. Al met al dus vrijwel allemaal tevreden kopers. Heb jij dan toch nog vragen, laat die achter onder deze blog. Zo kan ik jou snel en makkelijk helpen.

Kandelaars kopen doe je gewoon online!

kandelaars kopen

Wil jij kandelaars kopen? Kijk dan vooral ook eens op de website voor de verschillende producten. Hoe meer je weet, hoe beter ik kan helpen.

Direct jouw kandelaars kopen? Klik hier!

Alle vragen zijn gewoon welkom onder deze blog. Hoe meer je helpt, hoe beter ik jou kan helpen en blijven helpen. Letterlijk iedere vraag is absoluut van harte welkom onder deze blog. Ik wil jou ook duidelijkheid geven over alles wat je kunt kopen. Hoe meer je weet, hoe beter ik jou ook kan helpen en blijven helpen. Iedere vraag is van harte welkom en help ik jou heel weg graag mee verder mee.

Ga direct jouw kandelaars kopen! Klik hier!

Vragen kan je ook stellen als je iets wilt weten. Hoe meer je weet, hoe beter ik jou kan helpen in alles wat je doet. Hoe meer je weet, hoe beter ik jou kan helpen. Neem contact op als je mij direct iets wilt vragen. Bekijk ook naar hoe ik jou kan helpen met vraagstukken uit het leven. Dat doe ik via mijn werk bij Scientology.

Reacties op kandelaars kopen

Er zijn 709 kopers cijfers die zijn gegeven. Het gemiddelde cijfer hier is 4,8 uit 5 sterren. Met de overgrote meerderheid die erg positief reageert zijn er genoeg dingen om over te schrijven. Kopers schrijven bijvoorbeeld: “Perfect verpakt”, “Prachtig en goede kwaliteit” en “Heel erg tevreden”.

Zelf kijken naar kandelaars kopen? Klik hier!

Mijn doel blijft jou duidelijkheid te geven. Mijn doel is dat ook echt te blijven doen. Laat ik even de reacties delen van enkele minder positieve kopers. Reacties zijn bijvoorbeeld: “Niet aan te raden”, “Slechte communicatie met de verkoper” en “Ik ben hier niet blij mee”.

Bekijk de reacties op de kandelaars kopen ook zelf! Klik hier!

Hoe meer je weet, hoe beter ik jou kan helpen en blijven helpen. Letterlijk iedere vraag is van harte welkom onder deze blog.

Salvatore trui te koop via de AliExpress website!

Salvatore trui

Als je kijkt naar een Salvatore trui kan je die gewoon bij AliExpress kopen. Ik ben geen voorstander van illegale namaak producten.

Direct jouw Salvatore trui kopen? Klik hier!

Mijn doel is jou te helpen en te blijven helpen. Alle vragen zijn absoluut van harte welkom. Hoe meer je weet, hoe beter ik jou kan helpen. Dit product is tot nu tot 8 keer beoordeeld en krijgt een gemiddeld cijfer van 4,8 uit 5 sterren. Het laagste cijfer wat een koper uiteindelijk geeft is 4 uit 5 sterren. Ik wil jou absolute duidelijkheid geven over alles wat je kunt kopen. Hoe meer je vraagt, hoe beter ik jou ook kan helpen.

Bekijk de Salvatore trui! Klik hier!

Door jou de gelegenheid te geven over de contact mogelijkheden. Ik wil jou ook helpen om duidelijkheid te krijgen. Hoe meer je weet, hoe meer ik voor jou kan doen. Ik help ook met vraagstukken uit het leven via mijn werk bij Scientology.

Kopers over de Salvatore trui

Om dan met de meest positieve kopers te beginnen. Reacties zijn bijvoorbeeld: “Helemaal prima”, “Erg mooi” en “Heel erg tevreden” en “Goede kwaliteit”. Dat zijn meteen ook alle reacties die er nu zijn. Kijk vooral zelf ook voor eventuele nieuwe reacties.

Zelf kijken naar de Salvatore trui? Klik hier!

Vragen zijn natuurlijk altijd welkom. Je kunt gewoon duidelijkheid krijgen in alles wat je wilt weten. Hoe meer je weet, hoe beter ik jou kan helpen en te blijven helpen. Iedere vraag mag je gewoon stellen.

Kijk naar de Salvatore trui! Klik hier!

Nu is het zo dat ik jou heel erg graag help om duidelijkheid te krijgen. Iedere vraag is absoluut van harte welkom onder deze blog. Hoe meer je weet, hoe beter ik jou kan helpen en blijven helpen. Ik zorg ervoor dat ik jou blijf helpen.

AliExpress hoodie te koop via de website!

AliExpress hoodie

Op zoek naar een AliExpress hoodie? Kijk op de website! Alles wat je wilt weten help ik jou absoluut graag mee. Mijn doel is jou te helpen.

Direct de AliExpress hoodie bekijken? Klik hier!

Voor vragen help ik jou natuurlijk onder deze blog. Ik wil jou duidelijkheid geven om alles te weten te komen. Voor alle vragen kan ik jou helpen en blijven helpen. Ik wil dat jij duidelijkheid hebt over alles wat je koopt. Mijn doel is jou te blijven helpen over alles wat je wilt kopen en wilt weten. Ik wil jou blijven helpen met duidelijkheid. Zo kan jij bepalen wat je kunt kopen.

Bekijk de AliExpress hoodie online! Klik hier!

Graag help ik jou ook als je even contact met mij opneemt. Iedere vraag is natuurlijk van harte welkom onder deze blog ook. Verder help ik jou met vragen uit het leven om jou vooruit te helpen. Dat doe ik via mijn werk bij Scientology.

Kopers over de AliExpress hoodie

Het gemiddelde cijfer is 4,8 uit 5 sterren. Hoe meer je weet, hoe beter ik jou ook kan helpen en blijven helpen. Letterlijk iedere vraag is absoluut van harte welkom en ik help jou natuurlijk heel erg graag.

Wil jij de AliExpress hoodie bekijken? Klik hier!

Reacties zijn bijvoorbeeld: “Kwaliteit en prijs zijn goed”, “Perfect verpakt”, “Echt mooi” en “Ziet er heel erg warm uit”. Ik help jou absoluut graag verder en wil jou aanraden om zelf te bekijken. Hoe meer je weet, hoe beter ik jou ook kan helpen en blijven helpen.

Kijk zelf naar de AliExpress hoodie! Klik hier!

Iedere vraag die jij kunt stellen is absoluut van harte welkom. Mijn doel is jou te helpen en te blijven helpen. Laat alle vragen vooral achter onder deze blog. Hoe meer je weet, hoe beter ik jou kan helpen en blijven helpen.

Armbanden AliExpress gewoon on

armbanden aliexpress

Wil jij armbanden AliExpress kopen? Kijk dan eens op de website. In deze website ga ik jou de reacties van de kopers laten zien.

Direct jouw armbanden AliExpress kopen? Klik hier!

Mijn doel is jou te helpen. Ik ga in het tweede deel van deze blog kijken naar de verschillende reacties. Het gemiddelde cijfer is 4,9 uit 5 sterren. De prijs is hoe dan ook erg laag en er zijn 12 beoordelingen. Ik ga natuurlijk voor jou kijken naar de inhoud en de beoordelingen van de kopers die er zijn. Alles wat je wilt weten kan ik jou natuurlijk mee helpen.

Bekijk de armbanden AliExpress! Klik hier!

Laat ik jou verder helpen door de mogelijkheid te bieden om contact op te nemen. Hoe meer je weet, hoe beter ik jou kan helpen. Voor alles wat je weet help ik jou ook om vragen uit het leven te stellen. Die antwoorden geef ik via mijn werk bij Scientology.

Kopers over de armbanden AliExpress

Het laagste cijfer die een koper geeft is 4 uit 5 sterren. De koper die dat cijfer geeft laat geen inhoudelijke reactie achter. Ik kan dus enkele de reacties van de meest positieve kopers laten zien. Ik zal de reacties met je doornemen.

Zelf kijken naar de armbanden AliExpress? Klik hier!

Kopers schrijven ook: “Prachtig zoals op de foto’s”, “Snelle levering” en enkele foto’s van de echte producten. Mijn doel is jou te helpen en de beste informatie te geven. Ik help jou absoluut graag verder om duidelijkheid te krijgen.

Kijk zelf naar de armbanden AliExpress! Klik hier!

Daar wil ik het graag bij laten. Als je toch nog vragen hebt nodig ik jou uit om duidelijkheid te krijgen. Hoe meer je weet, hoe beter ik jou kan helpen. Alle vragen zijn absoluut van harte welkom onder deze blog.

AliExpress pakketje ontvangen maar elders besteld!

AliExpress pakketje ontvangen

Heb jij een AliExpress pakketje ontvangen terwijl je bij een andere webwinkel iets hebt gekocht? Dat noem ik persoonlijk oplichting!

Problemen met een andere webwinkel? Klik hier!

Mijn doel blijft jou te helpen. Daarom help ik jou ook als jij een AliExpress pakketje ontvangen hebt terwijl je elders iets hebt gekocht. Helaas moet je voor problemen bij de Nederlandse oplichter zijn om het opgelost te krijgen. Dat is dan ook waar het mis gaat. Incidenteel zijn er wel eerlijke verkopers, maar de overgrote meerderheid is dat simpelweg niet. Zorg dat jij gewoon bij bekende webwinkels koopt of bij kleine winkels waar je echt vertrouwen in hebt.

Toch een AliExpress pakketje ontvangen? Klik hier!

Wat ik wil bereiken is dat je weet dat er mogelijkheden zijn. Ik wil dat jij weet dat een oplichter niet ongestraft mag blijven. Vanuit Scientology praten we over ethiek en eerlijkheid. Als je gewoon iets wilt kopen, koop dan gewoon bij de bron!

Waarom toch een AliExpress pakketje ontvangen?

Het is natuurlijk vervelend als je verwacht een waardevol product te bestellen bij een grote webwinkel en je iets van veel lagere waarde ontvangt vanuit China. Ik heb letterlijk van alles gekocht! Van een trouwjurk tot een smartphone. Ongeveer alles is te koop!

Problemen met een pakketje? Klik hier!

Nu is het zo dat er altijd mogelijkheden zijn om problemen op te lossen. Wanneer jij een AliExpress pakketje ontvangen hebt en hebt gekocht bij een andere webwinkel, dan is het wel goed om daar melding van te maken. Een dergelijke melding kan je gewoon bij ons doen, zodat ik daar weer meer over kan schrijven.

Los jouw problemen gewoon op! Klik hier!

Mijn grootste doel is jou te helpen. Ik wil dat jij volledig op de hoogte bent van alles wat je wilt doen. Hoe meer vragen jij hebt, hoe beter ik jou ook kan helpen.

Originally posted 2020-08-18 08:20:30.

Geschil in uitvoering, wat doe je nu?

geschil in uitvoering

Dus je hebt de melding geschil in uitvoering, maar de verkoper geeft aan dat het moet worden gesloten om geld terug te geven.

Oplossing bij een geschil in uitvoering? Start hier!

Nadat je de eerste stap hebt gevolgd is een optimale communicatie essentieel. Waar het hier om gaat is dat jij een kanaal kiest en via dat kanaal blijft communiceren. Dat is de snelste manier om hulp te krijgen. Ga niet van email naar WhatsApp naar chat en probeer vooral niet te bellen. Telefonisch geven we geen advies. Mensen die eigenwijs genoeg zijn om toch te willen bellen moeten daarvoor betalen.

Bekijk het geschil in uitvoering! Start hier!

Mijn doel blijft mensen te helpen. Ik wil dat jij ook goede hulp krijgt. Deze site is voortgekomen uit de budgettrainer, waar ik mensen help om slimmer met geld om te gaan. Waar het mij om gaat is dat jij ook echt slimmer met geld om leert gaan.

Waarom geschil in uitvoering sluiten?

Vanuit AliExpress en de verkoper is het zo dat wanneer jij het sluit er geen terugbetaling meer nodig is. Juist daarom is het zo belangrijk dat jij het altijd open laat staan. Sluiten doe je pas nadat het is opgelost. Geen moment eerder.

Probleem oplossen? Start hier!

Nu is het natuurlijk ook zo dat er zielige verhalen komen van verkopers. Dat de verkoper een slechte reputatie krijgt bij AliExpress. Dat deze het geld zelf terug zal betalen. Allemaal redenen om een geschil in uitvoering te sluiten. Doe het gewoon niet! Je krijgt je geld echt niet terug als je het wel sluit!

Los alle problemen op! Klik hier!

Iedere stap (het zijn er 18 in totaal) vraagt om mensen. Ik wil dan ook voor het einde van het jaar een manier vinden om 18 mensen aan het werk te houden. Wil jij daaraan bijdragen? Neem contact op!

Originally posted 2020-08-18 07:37:37.

Stap 18: Help ons meer mensen te bereiken!

stap 18

Wat jou reden ook is om de stappen te doorlopen, hier vraag ik jouw hulp om mensen naar de website te krijgen. Dat is stap 18.

Weten hoe jij in stap 18 kunt helpen! Klik hier!

Natuurlijk ben ik hier om jou te helpen. Maar naast jou wil ik nog duizenden anderen helpen. Om dat te bereiken is het belangrijk dat jij complete duidelijkheid krijgt voor alles wat jij wilt weten. Wanneer jij die duidelijkheid hebt, vertel ook aan anderen die vragen hebben over AliExpress! Iedere vraag blijft welkom en mag ook worden gesteld. Mocht je in een eerdere stap mijn boek hebben gemist. Lees even terug.

Terug naar een stap voor stap 18? Klik hier!

Alle vragen zijn natuurlijk welkom! Hoe meer jij weet, hoe beter ik jou kan helpen! Iedere vraag is natuurlijk meer dan welkom. Laat iedere die jij kent die een probleem heeft met AliExpress deze website delen. Alleen zo kunnen we blijven groeien.

Waarom vraag ik naar stap 18?

Mijn doel blijft jou te helpen. Bij stap 18 kijk ik naar manieren waarop jij iets terug kunt doen voor mij en voor AliExpress klanten. Hoe meer mensen jij helpt, hoe meer mensen ook ook weer verder kan helpen.

Iets gemist? Ga terug naar het begin!

Het grootste doel blijft jou te helpen. Als jij compleet op de hoogte bent van alle 17 eerdere stappen kan jij via stap 18 nog veel meer mensen helpen. Bekijk altijd de mogelijkheden om problemen opgelost te krijgen. Zorg dat jij compleet op de hoogte bent.

Bekijk de eerste stap! Klik hier!

Natuurlijk mag jij altijd vragen blijven stellen. Waar het om gaat is dat jij compleet op de hoogte bent van alle mogelijkheden die jij hebt. Hoe meer jij weet, hoe beter ik jou ook kan helpen. Deze stap is geweldig.

Originally posted 2020-08-18 07:20:22.

Stap 17: Zorgen dat alles via de juiste kanalen loopt!

Stap 17

Er zijn nogal wat oplichters actief op internet. Wil jij online iets kopen, in stap 17 vertel ik jou, gebruik AliExpress! Geen Facebook advertenties!

Zeker zijn van de juiste kanalen in stap 17? Klik hier!

Mijn doel is jou te helpen. Het doel is te blijven helpen. Dat kan wanneer jij onder andere gebruikmaakt van onze kanalen. Er volgt uiteindelijk ook een stappenplan voor het plaatsen van een bestelling. Nadat ik stap 18 ook heb geschreven ga ik stappenplannen maken voor welke stappen je moet doorlopen. Mogelijk moet je soms ook terug naar eerdere stappen om dingen echt op de juiste manier te doen.

Bekijk wat er in stap 17 gebeurt! Klik hier!

Voor verdere vragen ben je natuurlijk ook altijd welkom om contact met mij op te nemen. Hoe meer jij weet, hoe beter ik jou ook kan helpen. Heb jij eerdere stappen gemist? Lees even verder om te weten waarom alle stappen mogelijk nodig zijn.

Waarom is stap 17 essentieel

Het is belangrijk om te weten dat de juiste stappen worden doorlopen. Zo kan jij ook anderen helpen. Dat is waar ik terecht wil komen. In eerdere stappen ben jij tot een certificering gekomen. Dankzij die certificering kan jij in stap 17 ook anderen helpen.

Heb jij stappen gemist? Begin bij het begin!

Mijn doel is jou helpen om door alle stappen te komen. Ik wil dat jij precies de stappen doorloopt om op de juiste manier een probleem op te lossen. Hoe meer problemen ik oplos, hoe meer mensen ook geholpen kunnen worden. Stap 17 maakt daar gebruik van.

Mocht je iets gemist hebben, ga terug naar stap 1! Klik hier!

Alle vragen zijn natuurlijk welkom. Heb jij de stappen wel doorlopen en wil jij nog iets weten? Laat gerust een reactie achter onder de blog. Hoe meer vragen, hoe beter ik jou ook kan helpen!

Originally posted 2020-08-18 05:33:16.

Oplichter

Ik heb een nagel afzuiging een week geleden gekocht voor €10.15

Met bestel nummer: 98822384118376

Nu heeft de verkoper: huilibeauty apparatus Store mij via pb gespreek laten weten  dat hij meer geld wil voor het product. Anders word het niet verzonden.

Nu is het geval dat hij niks heeft verzonden, en dit als een fake order heeft aangevinkt dat het verzonden is. Maar wat nu  het geval is.  Ik krijg me product niet wat ik gekocht heb. Ook kan ik geen disput open dit kan pas over 10 dagen. Deze shop heeft mijn geld al meer dan een week geleden ontvagen.  Hij wil dus dat ik 15,02 dollars bij betaal. Dan word mijn besteling verzonden.  Ben hier goed boos om.  Bij alli kunen ze me niet helpen om de verkoper heeft aangeven in hun systeem dat het is verzonden  wat dus fake is. 

Originally posted 2019-02-20 12:23:44.