Ali Express Nederland Contact

De Ali Express Nederland Contact pagina is officieel partner van AliExpress, maar niet AliExpress zelf. Helpen en oplossen van problemen is wat ik hier doe.

Neem gerust contact op via de onderstaande contactmogelijkheden: Ik help jou waar ik kan zodat jij zelf problemen op kunt lossen. Hoe meer vragen, hoe meer ik ook voor je kan doen.

Ali Express Nederland contact opties:

Hoe bereik jij AliExpress het liefst? Beantwoord deze vragen!

Email: [email protected]

Twitter: @AlexandervDijl

WhatsApp (niet om te bellen): +31 10 200 6666

AliExpress hoofdkantoor: +86 571 8502 2088

Ali Express Nederland contact

Meer over Ali Express Nederland Contact

Als we dan verder gaan kijken met wie jij contact hebt als jij Ali Express Nederland contact gebruikt. Mijn naam is Alexander van Dijl, 38 jaar uit Utrecht. Met duizenden bestellingen geplaatst bij AliExpress weet ik als geen ander wat er mis kan gaan. Natuurlijk is Ali Express Nederland contact er om jou te helpen om dit soort problemen gewoon niet meer te hebben.

Hierbij een paar van de meest voorkomende problemen:

Op deze blog lees jij de verschillende mogelijkheden die jou kunnen helpen om vrijwel ieder probleem opgelost te krijgen. Het WhatsApp kanaal is op dit moment het meest populair. Met ruim 2000 mensen die wij hebben geholpen in de laatste 12 maanden en dagelijks nieuwe vragen blijft Ali Express Nederland Contact groeien.

Waarom deze website

Deze site bestaat omdat er heel veel problemen zijn die eenvoudig op te lossen zijn wanneer jij de wegen kent. Het doel uiteindelijk is tevreden klanten voor de webwinkel. Aangezien Ali Express Nederland Contact de enige mogelijkheid is om daadwerkelijk in het Nederlands te communiceren kan ik mensen hier beter helpen dan vanuit China.

Direct contact met de werkelijke klantenservice? Klik hier!

Afhankelijk van jouw daadwerkelijke vraag kan ik kijken of ik jou zelf kan helpen of dat ik jou moet doorverwijzen naar China. In vrijwel alle gevallen kan ik jou persoonlijk helpen.

Vanaf 2022 werk ik aan een daadwerkelijk bereikbaar telefoonnummer zodat jij makkelijk met Ali Express Nederland contact kunt hebben. Dit zal zeker geen gratis nummer zijn en het zal dus aanzienlijk voordeliger zijn om ook zelf te kijken naar alternatieve mogelijkheden. Het is natuurlijk goed om altijd zelf te kijken en precies te weten te komen wat je kunt kopen.

Kan ik AliExpress Nederland ook bellen?

Het eenvoudige antwoord op deze vraag is: Nee. Je kunt niet bellen, want dat heeft ook geen zin. Alle problemen kunnen opgelost worden, maar daarvoor zijn enkele linkjes nodig, die zijn telefonisch niet door te geven. Als je echt wilt bellen kan je bellen naar een telefoonnummer in China.

Helaas hebben wij moeten stoppen met het gratis doorverbinden. Dit wegens de hoge kosten die wij hebben moeten betalen.

Waarom is contact met AliExpress Nederland zo moeilijk?

Ten eerste zijn er miljoenen transacties die via het AliExpress platform plaatsvinden. Dat is niet bij te houden met een email of telefonische klantenservice. Wel is het zo dat de klantenservice bereikbaar via een chatsysteem op de website.

Hoe kan ik een klacht indienen over AliExpress?

Heb jij een probleem met een AliExpress aankoop? Dan kan je een dispute openen waarmee jij de problemen opgelost kunt krijgen. Heb jij een probleem met AliExpress zelf, dan zal je met het bedrijf contact op moeten nemen.