Ερωτήσεις για το AliExpress, το DX.com και άλλες κινεζικές ιστοσελίδες; Είμαι εδώ για να σας βοηθήσω!

Ερωτήσεις για το AliExpress, το DealExtreme, το Shein, το MiniInTheBox και άλλες κινεζικές ιστοσελίδες τώρα μπορούν να γίνουν στα ελληνικά μέσω αυτού του ιστότοπου. Απλά μέσω του WhatsApp ή της συνομιλίας!

Συχνές Ερωτήσεις:

Πώς μπορώ να κάνω δωρεάν επιστροφές στο AliExpress;

Αυτό το μήνυμα είναι τόσο σημαντικό που πιστεύω ότι θα πρέπει να βρίσκεται στην αρχική σελίδα του ιστότοπου. Μπορείτε να επιστρέψετε προϊόντα δωρεάν. Αυτό γίνεται μέσω της DHL, όχι μέσω ενός ταχυδρομείου. Ακολουθήστε τα ακριβή βήματα για να πάρετε τα χρήματά σας πίσω το συντομότερο δυνατό.

Εκτυπώνετε μια ετικέτα μόνοι σας, την οποία παίρνετε από το AliExpress. Μην γίνεστε δημιουργικοί, μην πάτε στο PostNL, είναι πραγματικά δωρεάν. Στη συνέχεια, μπορείτε να επιστρέψετε τα πακέτα εύκολα και γρήγορα και συχνά θα έχετε τα χρήματά σας πίσω μέσα σε δύο εβδομάδες.

Εάν στείλετε μέσω του PostNL, υπάρχει η πιθανότητα να μην πάρετε τα χρήματά σας πίσω ή να πρέπει να περιμένετε πραγματικά μήνες.

Γιατί υπάρχει αυτός ο ιστότοπος;

Ο στόχος μου είναι να λύσω προβλήματα. Ο στόχος μου είναι να απαντήσω σε όλες τις ερωτήσεις σας. Εκτός από τη δουλειά μου ως ειδικός του AliExpress, βοηθάω πολλούς άλλους ανθρώπους. Έτσι βοηθάω τους ανθρώπους ως εκπαιδευτής προϋπολογισμού. Δεν ζητάω πολλά χρήματα γι’ αυτό, έτσι έχω αυτόν τον ιστότοπο για να κερδίσω χρήματα. Εάν θέλετε να μάθετε πώς να χειρίζεστε τα χρήματα πιο έξυπνα, επισκεφτείτε το AlexandervanDijl.nl.

Όταν αποφάσισα να πουλήσω μια προηγούμενη εταιρεία και ιστότοπο και να ξεκινήσω εγώ ο ίδιος ως εκπαιδευτής προϋπολογισμού, δεν είχα ιδέα πώς θα μπορούσα να ζήσω από αυτό. Με το AliExpress Ελλάδα κερδίζω ένα ποσοστό από ό,τι αγοράζετε μετά την επίσκεψή σας σε αυτόν τον ιστότοπο. Έτσι με βοηθάτε να κρατήσω αυτόν τον ιστότοπο ζωντανό, ώστε να μπορώ να συνεχίσω να σας βοηθάω με συμβουλές και συμβουλές για αγορές από το AliExpress.

Επιπλέον, κατά τη διάρκεια των εργάσιμων ημερών είμαι μέλος του προσωπικού της Εκκλησίας της Σαηεντολογίας στο Άμστερνταμ. Εκεί βοηθάω τους ανθρώπους να προχωρήσουν πραγματικά στη ζωή τους.

Μπορώ να πάρω δωρεάν βοήθεια;

Ναι, μπορείτε να πάρετε δωρεάν βοήθεια. Αυτό που κάνω είναι να σας βοηθήσω να βοηθήσετε τον εαυτό σας. Δηλαδή, σας δίνω τα ακριβή βήματα για να λύσετε τα προβλήματα μόνοι σας, αυτό είναι δωρεάν.

Φυσικά, μπορώ επίσης να βοηθήσω με πράγματα για τα οποία πρέπει πραγματικά να κάνω κάτι. Η βοήθεια για αυτά δεν είναι δωρεάν. Απλώς επικοινωνήστε για να συζητήσετε τις δυνατότητες.

Πώς μπορώ να κάνω την καλύτερη παραγγελία στο AliExpress;

Θέλετε να κάνετε μια παραγγελία αμέσως; Κάντε κλικ εδώ!

Ο στόχος αυτής της σελίδας είναι να σας καθοδηγήσει στα βήματα που κάνω για να μπορέσω να σας καθοδηγήσω με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Θα σας ζητήσω επίσης να μου δώσετε μια εικόνα για το τι ακριβώς ψάχνετε, θέλετε και περιμένετε. Με αυτόν τον τρόπο, μπορεί να απαντήσω στις ερωτήσεις σας για το AliExpress εκ των προτέρων και να σας βοηθήσω πιο γρήγορα.

Θέλετε να βοηθήσετε; Συμπληρώστε το ερωτηματολόγιο!

Για να σας εμπνεύσω, έχω κάνει μια μικρή επιλογή δημοφιλών προϊόντων. Έχετε κάτι που θα θέλατε να προσθέσετε; Απλώς επικοινωνήστε μαζί μου.

Όσον αφορά τα προβλήματα, τα λύνουμε εδώ μαζί σας. Αρχίζοντας από τη διεύθυνση. Συχνά συμβαίνει μια διεύθυνση να μην είναι συμπληρωμένη ή να είναι εσφαλμένη, με αποτέλεσμα οι παραγγελίες να μην φτάνουν. Αυτό αλλάζει τώρα! Εάν πάτε στο VanDijl.ga/adres μπορείτε να αλλάξετε τη διεύθυνσή σας. Εάν έχετε κάνει μια παραγγελία, προσπαθήστε να την ακυρώσετε. Εάν δεν μπορείτε, επικοινωνήστε μαζί μου.

Εάν έχετε άλλες ερωτήσεις, μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μου. Είμαι εδώ για να σας βοηθήσω!