Airpods: draadloos bluetooth geluid

AirpodsDe Airpods van Apple is mateloos populair. De versie van Apple zelf is duur, de versie van AliExpress een stuk goedkoper. Daarover gaat deze blog.

Direct deze Airpods bekijken? Klik hier!

Het leuke van deze Airpods is de prijs en de kwaliteit. De versie van Apple kost gemiddeld zo’n 149 euro. De andere versie (van AliExpress) betaal je slechts zo’n 90 euro buiten de uitverkoop. Natuurlijk zijn er ook voordeligere versies verkrijgbaar. Via de diverse links op deze pagina kom je op de overzichtspagina uit.

In deze blog deel ik ook de reacties van de diverse eerdere kopers zodat jij weet wat jij koopt!

Direct alle reacties lezen? Klik hier!

Hoe reageren eerdere kopers op deze AirPods?

Als ik ze de reacties lees op deze Airpods lees zie ik Nederlandse kopers die schrijven dat het product sneller aan is gekomen dan verwacht. Kopers uit Engeland vinden de kwaliteit bizar veel beter dan wat ze hadden verwacht.

Meer weten over deze AirPods? Klik hier!

Andere Engelse kopers schrijven dat ze deze verkoper zeker vaker gaan gebruiken. Het enige kleine beetje kritiek is dat de geluidscontrole op de AirPods niet super goed is. De geluidskwaliteit gelukkig wel. Dat is wel heel erg belangrijk.

Wil jij de minder positieve reactie ook lezen? Klik hier!

Op zoek naar een ander product?

Wanneer jij op zoek bent naar een ander product help ik jou natuurlijk ook verder. Jij kunt eenvoudig en snel jouw reactie achterlaten aan het einde van deze pagina. Natuurlijk kan jij ook contact met mij opnemen.

Toch direct jouw AirPods bestellen? Klik hier!

Wij helpen jou voor alles wat jij zoekt bij AliExpress. Of het nu gaat om telefoons, geluidsapparatuur, versterkers, wat jij ook zoekt, vanuit AliExpress Nederland help ik jou verder. Mocht er dan toch iets mis gaan met een bestelling. Jij kunt altijd bij AliExpress Nederland terecht.

De contactmogelijkheden zijn op dit moment email, chat en WhatsApp, ik hoop daar binnenkort Facebook aan toe te gaan voegen.

Geef een reactie