Blog spel: Speel het AliExpress Nederland blog spel mee!

blog spelMet eigen website: Meld je aan voor het AliExpress partnerprogramma. Klik hier!

Geen eigen website? Lees dan verder en speel het blog spel!

AliExpress Nederland groeit. Iedere maand verwelkomen wij meer bezoekers op deze website dan de maand daarvoor. Dat alles door ons blog spel!

Iedereen kan zich aanmelden, slechts enkele verdienen een plek in de bloggers ranglijsten. Het blog spel verdeelt de inkomsten die voortvloeien uit de AliExpress Nederland website volgens een zeer eenvoudige staffel.

15% van de inkomsten zijn gereserveerd voor de bloggers, 15% voor het support team, 20% zijn voor marketing, overhead en andere kosten. De 50% die overblijft is voor mijn eigen salaris.

Het blog spel is opgedeeld in 3 fases, fase 1, fase 2 en fase 3. We zitten nu in de eerste fase, met inkomsten van iets meer dan $1000 per maand (dat zijn duizend Amerikaanse dollars). In de eerste fase is 10% van de omzet beschikbaar voor de bloggers. Dat gaat omhoog naar 15% zodra we fase 2 bereiken. Dat gebeurt zodra de omzet $5000 per maand bereikt.

Hoe speel jij het blog spel?

De eerste 3% komt beschikbaar zodra er als team 240 blogs zijn geschreven in 1 maand. Dat zijn 8 blogs per dag gemiddeld. Dat is een totaal aantal blogs, dus hoeft zeker niet per blogger. In het spel verdien jij op basis van het aantal geschreven blogs. Daarvoor een paar regels:

  • De blog is in het Nederlands of Engels.
  • De inhoud van de blog is uniek en wordt niet elders gebruikt.
  • De blog is SEO geoptimaliseerd volgens de Yoast plugin.

De punten worden als volgt verdeelt:

  • Voor een blog van 300 tot 750 woorden telt als 1 blog.
  • Iedere blog van 751 tot 1000 woorden telt als 2 blogs.
  • Een blog van meer dan 1000 woorden levert niets op. Lange blogs kunnen worden opgesplitst in meerdere kortere blogs.

In fase 2 wordt het support team toegevoegd aan het blog spel. Zodra beide teams de volle score bereiken komt er voor beide teams een bonus van 5% bovenop de bestaande vergoeding van 10%.

Wil jij meespelen in het blog spel? Neem gerust even contact met mij op!

Niet meespelen maar wel bestellen? Klik hier!