Bereikbaarheid en perskamer!

Bereikbaarheid

Ik schreef niet veel persberichten, maar om nu voor eens en altijd meer bereikbaarheid en duidelijkheid te geven heb ik deze pagina nu online staan!

Meer bereikbaarheid buiten deze perskamer? Klik hier!

Om te beginnen mijn eigen gegevens, niet voor inhoudelijke AliExpress vragen, maar wel voor bereikbaarheid van de pers:

  • Mijn eigen naam: Alexander van Dijl.
  • Adres: Jaap Edendreef 26, 3562AV, Utrecht.
  • Telefoonnummer: 06 45 430 985.

Ik vertegenwoordig AliExpress als affiliate partner. Dat betekend dat ik geld verdien door producten te verkopen. Daarnaast verkoop ik ook een banner op deze website en bied ik de mogelijkheid voor andere bedrijven om te adverteren.

Meer weten over de bereikbaarheid? Klik hier!

Recent schreef ook Hart van Nederland een artikel waar mijn website bij werd genoemd. Natuurlijk een fantastische eer om door een groot programma als deze genoemd te worden. Jammer van het artikel is dat het mensen bang maakt omdat cijfers niet in perspectief worden geplaatst.

Waarom is bereikbaarheid belangrijk?

Voor AliExpress klanten was de bereikbaarheid altijd al uitstekend. Met duizenden WhatsApp berichten, email en chat. Voor de pers is dat wat minder makkelijk geweest en daar maak ik met deze pagina verandering in. Nog geen uitgebreide perskamer, wel de informatie die je nodig hebt.

Geen zin of tijd om zelf onderzoek te doen? Bel mij!

Communicatie is waar het allemaal mee begint. Daarom ondersteun ik ook graag jou als journalist zodat jij minder tijd kwijt bent aan het onderzoeken. Het enige wat ik daarvoor terug vraag is dat je mijn naam noemt in eventuele berichten. Bereikbaarheid blijft belangrijk.

Bereikbaarheid is ook voor klanten belangrijk! Klik hier!

Mocht je op zoek zijn naar persberichten of inhoudelijke artikelen, daar heb ik er niet veel van. Wel kan ik er een voor je schrijven als je iets nodig hebt. Dat wil ik zelfs exclusief doen om je een primeur te geven.