WhatsApp als klantenservice voor groei!

WhatsApp als klantenservice
Photo by Anton on Pexels.com

Met inmiddels bijna 15.000 contacten kan ik zeggen dat ik weet hoe je WhatsApp als klantenservice gebruikt. In deze blog leg ik dat uit.

Direct WhatsApp als klantenservice ervaren? Neem contact op!

Als ondernemer ben ik continu bezig om andere ondernemers te helpen. Dat doe ik voor een groot deel als spiritueel coach. Ik heb enkele van de meest succesvolle ondernemers in Nederland geïnterviewd. Allemaal zeggen ze dat groei alleen kan met spirituele groei. Om die reden beveel ik Scientology aan. Neem gerust contact met mij op als jij vragen hebt. Iedere vraag is welkom en helpt mij ook weer om betere informatie te delen.

Bekijk mijn WhatsApp als klantenservice! Klik hier!

Het ultieme doel is uitleg te geven over hoe jij kunt blijven groeien als ondernemer. Wegens covid-19 is het pand van Scientology op dit moment nog even gesloten voor nieuwe bezoekers. Op het moment dat het weer open gaat ontvang ik jou graag aan de Wibautstraat 112 in Amsterdam.

Waarom WhatsApp als klantenservice?

Uiteindelijk is het wat mensen gebruiken. Als iemand mij wil bereiken via telefoon is het lastig. De reden is dat ik telefonisch maar 1 iemand tegelijk kan helpen. Daar komt bij dat het ook direct moet gebeuren. Door WhatsApp als klantenservice te gebruiken kan ik gelukkig meerdere mensen tegelijk helpen. Net als bij de chat.

Weten hoe je een website als deze maakt? Klik hier!

Ik heb wat onderzoek gedaan naar de beste cursussen op het gebied van sales (verkoop), service, training, coaching, alles! Uiteindelijk blijft mijn doel jou te helpen. Daarom wil ik iedereen aanmoedigen om een persoonlijkheidstest te maken. Dat kost je niets en is extreem waardevol!

Gebruik WhatsApp als klantenservice! Klik hier!

Het ultieme doel is jou te helpen. Hoe meer jij weet, hoe beter ik jou ook kan helpen. Alle vragen, reacties en opmerkingen zijn absoluut meer dan welkom!

Originally posted 2020-07-08 05:25:17.

Geef een reactie