Gratis chat maakt ondersteuning makkelijker!

Gratis chat

Wist jij dat de gratis chat op deze website ook echt gratis is? Het wordt aangeboden door Tawk.to. Er zijn natuurlijk wel wat aanvullende diensten.

Direct van de gratis chat gebruikmaken? Klik hier!

Natuurlijk kan ik hier niet 24 uur per dag, 7 dagen per week aanwezig zijn. Daarom ga ik deze maand eindelijk beginnen met de hired help. Dat wil zeggen, een team die 24 uur per dag, 7 dagen per week beschikbaar is en ervoor zorgt dat mensen sneller hulp krijgen. Die hulp zal steeds beter worden en uiteindelijk ook in het Nederlands worden geboden. Wat dat mij kost? Slechts 1 dollar per uur. Dat is 168 dollar per week, nog geen 150 euro!

Zet de gratis chat op jouw website! Klik hier!

Mijn doel is jou ook persoonlijk zo goed mogelijk te helpen. Ik zal de berichten dus ook dagelijks leven om ervoor te zorgen dat het team blijft verbeteren en blijft groeien. Neem gerust contact met mij op als je een directe vraag wilt stellen.

Waarom is de gratis chat kosteloos?

Dit heet freemium in de online marketing wereld. Een waardevol product aanbieden zonder kosten en dan extra’s verkopen. Dat is waar het op neer komt. De gratis chat kan door ieder type ondernemer worden gebruikt.

Direct aanmelden? Klik hier!

Nu is het natuurlijk zo dat de kosten wel terugverdient moeten worden. Dat is ook de reden dat de live agents per deze maand gaan beginnen. Ik heb ze een week op proef gehad, dat is goed bevallen. Daarna begon de corona gekte en liep de omzet terug. Daarom even de gratis chat en deze maand weer de betaalde versie. Nog altijd zonder kosten voor de gebruiker!

Open een gratis chat account! Klik hier!

Heb jij hulp nodig, of wil jij een site als deze starten? Neem gerust contact met mij op, zodat ik jou kan helpen. Download ook gerust mijn boek. Dat kan via deze link.

Originally posted 2020-07-04 08:48:51.

Geef een reactie