Thuiswerk vacatures: Werk vanuit huis

Thuiswerk vacatures

AliExpress Nederland is de afgelopen 12 maanden met een factor 10 gegroeid. De mogelijkheden voor thuiswerk vacatures zijn daarmee geopend!

Direct aanmelden voor werken vanuit huis? Klik hier!

Op dit moment bieden wij 3 verschillende thuiswerk vacatures. Hoewel deze kunnen worden uitgebreid en aangepast zullen deze in de basis blijven bestaan:

Op zoek naar een andere functie of weten hoe onze organisatie werkt? Neem contact met mij op. Wij gaan dan samen op zoek naar mogelijkheden.

Iedereen krijgt betaalt op basis van de verbeteringen van de eigen statistieken. Heb jij in jouw eerste maand bijvoorbeeld 50 blogs geschreven en schrijf jij de volgende maand 75 blogs, dan gaat het percentage van de omzet wat jij krijgt omhoog. Schrijf jij meer dan 21 blogs per week, dan zit jij hoe dan ook goed. Met 42 blogs per week krijg jij overigens daar nog een vaste bonus bovenop.

Direct aanmelden of meer informatie over deze thuiswerk vacatures? Klik hier!

De rest van deze blog gaat over de gratis trainingen die jij volgt om als gastblogger aan de slag te gaan. Hoewel ik uit ga van een stukje basiskennis zijn er bepaalde dingen die wij binnen AliExpress Nederland gewoon anders doen dan standaard. Zo krijg jij bijvoorbeeld geen vast salaris. Geen baan op kantoor. Geen pensioen. Jij bent zelf verantwoordelijk voor jouw afdrachten aan de belastingdienst.

Cursussen voor de thuiswerk vacatures

Om tot een optimaal resultaat te komen is 1 cursus verplicht. Na het volgen van deze verplichte cursus kan jij zoveel cursussen volgen als jij wil om beter te worden in het werk wat jij doet. Natuurlijk mag jij de kennis die jij uit de cursus haalt toepassen op jouw dagelijks leven en overige werkzaamheden.

Meer informatie over de cursussen? Neem contact op!

De basiscursus gaat over statistieken. Hoe werken deze? Hoe houd jij deze voor jezelf bij? Wat doe jij eraan om in een stijgende lijn te blijven? Wat voor invloed hebben de statistieken op het resultaat? Nadat jij deze cursus hebt afgerond ontstaan er meer mogelijkheden en kan jij nog veel meer cursussen volgen. Tevens krijg jij na afronding de mogelijkheid om cursussen onder begeleiding te volgen bij onze unieke cursuslocatie in Amsterdam.

Meer weten over de cursussen? Neem contact op!

Ik verwacht dat deze thuiswerk vacatures erg populair zullen worden. Daarom gaan de aanmeldingen op volgorde van binnenkomst. Wie als eerste de cursus afrond krijgt als eerste een plek binnen de organisatie. Door jou te laten blijven leren krijgen wij ook meer mogelijkheden. Meer kennis betekent meer mogelijkheden. Meer ervaring betere resultaten, betere resultaten hogere omzet. Een hogere omzet zorgt uiteindelijk ook voor een hogere uitbetaling voor jou.