Auto DVD speler, te koop bij AliExpress!

Auto DVD spelerEen auto DVD speler is ideaal voor iedereen die kinderen heeft of passagiers vervoert. Met een auto DVD speler kan je onderweg rustig een filmpje kijken!

Meer weten over deze auto DVD speler? Klik hier!

Het leuke van dit product is dat het werkt met Android, dat betekend dat het ook mogelijk is om Netflix filmpjes te kijken (natuurlijk ben je dan wel afhankelijk van een betrouwbare internetverbinding) of YouTube.

Kijken welke auto DVD speler in jouw auto past? Klik hier!

Een product als deze zit gewoon in de hoofdsteun van de bestuurder en bijrijder. Voorin is meestal niet mogelijk, dit in verband met de veiligheid. De bestuurder moet natuurlijk wel gefocust kunnen blijven op de weg.

Waarom weer een blog over de auto DVD speler?

Voor de oplettende lezer, dit is niet de eerste blog over dit onderwerp. Ik schreef op 12 juni 2018 ook al een blog: DVD speler voor in de auto? Deze werd vandaag gekocht! Dit omdat ik het product toen voor het eerst tegen kwam.

In juni 2018 waren er slechts aan select aantal producten om films af te spelen in de auto. De iPad kan dat natuurlijk ook, evenals de smartphone. De auto DVD speler maakt het gewoon weer makkelijker. Omdat het systeem werkt met Android is het ook mogelijk om gedownloade films af te spelen.

Hoe is de kwaliteit van deze auto DVD speler?

Met 252 producten vanaf zo’n 160 euro, oplopend tot bijna 500 euro. Omdat de goedkopere over het algemeen het meest populair zijn ben ik aan kijken naar een die meerdere beoordelingen heeft.

Ik heb een auto DVD speler gevonden met 15 beoordelingen. Daarvan zijn 87% 5 uit 5 sterren, 7% 4 uit 5 sterren en de laatste 6% 3 uit 5 sterren. Met termen als “installatie zonder problemen”, “alles past perfect” en “mooi cadeau” geeft aan dat het hier om een product gaat wat prima is.

Ik ben altijd voorzichtig met het plaatsen van een bestelling zonder beoordelingen, je weet gewoon niet hoe het gaat zijn. Garantie zoals we dat in Nederland kennen is er niet bij AliExpress.

De enige negatieve ervaring heeft overigens met de post te maken. Het pakket is kapot aangekomen, de verkoper heeft dit keurig netjes opgelost. Helaas heeft de koper de negatieve ervaring laten staan.

Wil jij de beoordelingen en reacties lezen? Klik hier!

Geef een reactie