Knikkerbaan gekocht bij AliExpress

KnikkerbaanEen knikkerbaan is iets waar ik vroeger mee speelde, vond het dan ook super leuk te zien dat het nog altijd te koop is. Niet meer bij Bart Smit, maar bij AliExpress.

Wil jij de knikkerbaan zien? Klik hier!

Het leuke van deze knikkerbaan is dat het een soort “Duplo” product is met grote onderdelen. Dit betekend dat het verstikkingsgevaar voor de kleintjes minimaal is. Daarbij is het een fantastisch cadeau voor Sinterklaas.

Deze knikkerbaan direct bestellen? Klik hier!

Met bijna 1500 bestellingen en uitsluitend positieve reviews (daarover later meer), laat zien dat de kwaliteit echt uitstekend is. Er zijn kleine en grotere sets beschikbaar met prijzen vanaf 8 euro 90.

Hoe zijn de reacties op deze knikkerbaan?

De meest uitgebreide reactie is van een Nederlandse koper. Het mooie daarvan is dat het iemand is wiens reactie niet is vertaalt. De reactie op de knikkerbaan is:

Knikkerbaan
“set van 156 blokken besteld, een mooi aantal waarmee je voldoende hebt om leuke banen te bouwen, een set aanschaffen van 52 blokken is daar wel weinig voor. De blokken zijn van dezelfde kwaliteit als het originele merk duplo, ze zijn dan ook perfect met elkaar te gebruiken. Je hoeft niet te twijfelen om ze aan te schaffen. Snelle levering en netjes verpakt (zonder doos besteld).”

Wil jij het complete overzicht aan reacties lezen? Klik hier!

Heb jij andere vragen of wil jij tips? Voel je altijd vrij om contact met mij op te nemen.

Heb ik deze knikkerbaan voor Sinterklaas?

Uit de reacties is te lezen dat de kans groot is dat je de knikkerbaan op tijd in huis hebt. Natuurlijk is niets te garanderen. Houd er rekening mee dat de grootste vertraging in Nederland zit. De douane mag een product namelijk tot 30 dagen vast houden om de waarde te bepalen en om te controleren op illegale inhoud.

Zeker in de drukkere periodes (zoals Sinterklaas en kerst) kan dit aantal dagen flink oplopen.

Wil jij toch jouw knikkerbaan bestellen? Klik hier!

Ben jij op zoek naar een ander product? Voel je natuurlijk vrij om jouw reactie achter te laten onder deze blog. Met jouw reacties kan ik betere blogs schrijven en meer mensen verder op weg helpen.

Geef een reactie