Scherm voor een achteruitrijcamera te koop bij AliExpress

scherm voor achteruitrijcameraWie een scherm voor een achteruitrijcamera zoekt is bij AliExpress aan het juiste adres. Voor een prijs onder de 22 euro koop jij dit scherm.

Direct het scherm voor een achteruitrijcamera bestellen? Klik hier!

Het mooie van dit scherm is natuurlijk de prijs. Tijdens de 11.11 uitverkoop is de prijs nog lager dan normaal. Dit product is echt alleen het scherm. Voor een complete set met camera ben ik natuurlijk ook op zoek gegaan.

Scherm voor een achteruitrijcamera met camera kopen? Klik hier!

Op zoek naar een specifiek product wat jij nog niet hebt kunnen vinden? Voel je altijd vrij om jouw reactie achter te laten onder dit bericht of neem contact op.

Wat kost een vergelijkbaar scherm voor een achteruitrijcamera in Nederland?

Zelfs het goedkoopste scherm voor een achteruitrijcamera (zonder camera) kost in Nederland al minimaal 10 euro meer. Een vergelijkbaar scherm kost al snel 2 keer meer of zelfs nog meer.

Wat mij betreft dus AliExpress, later meer over de reacties van eerdere kopers. Klik hier voor het overzicht.

Natuurlijk is het belangrijk om de beoordelingen te bekijken. Hieruit kan jij opmaken wat de kwaliteit en prijs is. Vooral hoe eerdere kopers reageren.

Hoe is de kwaliteit van een scherm voor een achteruitrijcamera bij AliExpress?

Om te beginnen 5 beoordelingen zeggen nog niet alles. Dat ze allemaal 100% positief zijn is natuurlijk mooi meegenomen.

Het is belangrijk om rekening te houden met een levertijd die kan oplopen tot 40 dagen (volgens de reacties). Meer reacties zijn er niet. 40 dagen lijkt heel lang, omdat je in Nederland producten vaak al binnen 1 dag in huis hebt. Vanuit China is 60 dagen de limiet, dat is 2 maanden.

Zolang jij dat weet zal alles meevallen. Ik ben gewend dat producten er vaak al binnen 3 tot 4 weken zijn.

Heb jij vragen over de levertijd of over andere producten? Voel je vrij om jouw reactie achter te laten. Jij kunt natuurlijk ook gewoon even contact opnemen.

Geef een reactie