Global Shopping Day 2018: Weer enorme kortingen!

Global Shopping DayHet is weer tijd voor een Global Shopping Day! Tijd voor enorme kortingen, tijd voor lagere prijzen, tijd voor de allerbeste deals!

Direct alle deals van Global Shopping Day 2018 bekijken? Klik hier!

Global Shopping Day is de dag dat de allergrootste kortingen worden gegeven op duizenden producten binnen de AliExpress webwinkel. Vrijwel alle verkopers doen mee en iedereen heeft de mogelijkheid om aankopen te doen.

Deals vergelijken? Klik hier!

Alle mogelijkheden bekijken en minder betalen voor producten die toch al goedkoop zijn? Laat het weten! Voel je altijd vrij om contact met mij op te nemen, zodat ik jou verder kan helpen.

Bekijk deze video over Global Shopping Day

In de onderstaande video laat ik zien waar jij nu al kortingen kunt vinden die gedurende Global Shopping Day beschikbaar zullen zijn. Speciaal voor de Nederlands markt zijn er natuurlijk ook de nodige speciale producten, bekijk eerst de video, klik daarna hier voor de speciale deals.

Heb jij vragen naar aanleiding van deze video? Voel je dan vrij om jouw reactie achter te laten onder deze video. Voel je ook vrij om te laten weten hoeveel jij hebt uitgegeven en wat jij hebt kunnen besparen door jouw producten tijdens Global Shopping Day te kopen.

Hoeveel scheelt het door tijdens Global Shopping Day te bestellen?

De actieperiode scheelt soms tot wel 90%. Ik zie letterlijk kortingen van 80% en hoger. Het is net even welk product jij wilt kopen. Ik heb zelf ook een aardige waslijst op mijn wensenlijst staan, zodat ik tijdens Global Shopping Day de allerhoogste kortingen kan krijgen.

Ik ben op zoek naar een kraan bijvoorbeeld. Helaas kost deze nog net iets meer dan 22 euro. Wie meer dan 22 euro betaald voor 1 product via de AliExpress website loopt het risico om ook BTW en inklaringskosten te moeten betalen. Dat wil ik voorkomen.

Heb jij daar vragen over? Laat jouw reactie achter onder deze video.

Jij mag natuurlijk ook gewoon contact met mij opnemen.

Originally posted 2018-10-25 21:06:32.

Geef een reactie