DVD speler voor in de auto? Deze werd vandaag gekocht!

DVD speler kopen voor in de autoEen DVD speler in de auto is leuk! Vooral als je een lange rit wilt maken met kinderen op de achterbank.

Vandaag kocht een van de bezoekers van deze website deze DVD speler met MP3 en de mogelijkheid om gedownloade films af te spelen.

Omdat het systeem ook nog draait op het Android besturingssysteem is het ook mogelijk om de nodige apps te installeren, zodat spelletjes bijvoorbeeld ook mogelijk is.

Bestel deze direct via https://s.click.aliexpress.com/e/e2jamuB.

Waarom zou je een DVD speler in China kopen?

De gemiddelde DVD speler komt hoe dan ook al uit China, waardoor de producten daar veelal een heel stuk voordeliger zijn dan hier in Nederland. Je krijgt mogelijk een stukje minder service, maar als je daarmee $200 kunt besparen is dat toch mooi meegenomen.

Houd er wel rekening mee dat je bij iedere bestelling met een waarde van 22 euro of hoger de kans bestaat dat je BTW (21%) en inklaringskosten moet betalen. Wil je daar meer over weten? Lees dan deze blog.

De DVD speler uit dit voorbeeld kost ongeveer 300 euro, er zijn natuurlijk ook goedkopere opties, zoals bijvoorbeeld de DVD spelers die hier te vinden zijn.

Tips nodig voor de beste DVD speler?

Heb jij tips nodig voor het uitzoeken van de beste DVD speler voor jou? Neem dan even contact met mij op via chat. Liever uitgebreider advies? Klik hier om een afspraak in te plannen. Ik help jou dan graag via een scherm-deel systeem, waarmee we gezamenlijk de AliExpress website kunnen verkennen.

Ik heb ook ervaring met de aankoop van mobiele telefoons, t-shirts en ik weet hoe de AliExpress klantenservice werkt. Ook daarover deel ik natuurlijk graag mijn tips en adviesen. Soms is het handig om met iemand te spreken die weet hoe je omgaat met de klantenservice van dit bedrijf. Het kan soms best lastig zijn.

Heb jij ervaring met producten van AliExpress? Klik hier en laat jouw reactie achter.

Originally posted 2018-02-16 19:19:02.

Geef een reactie