Robotstofzuiger koop je bij AliExpress

RobotstofzuigerOmdat het aantal mensen die een robotstofzuiger kopen via AliExpress toeneemt vond ik het tijd om daar serieus over te gaan schrijven. Daarom deze blog.

Alles lezen over een robotstofzuiger? Klik hier!

Met ruim 15.000 verschillende soorten robotstofzuiger is er altijd wel een die geschikt is voor jou en jouw wensen. De prijzen verschillen, evenals de kwaliteit. Daarom komt ieder product met een lijst van beoordelingen van eerdere kopers.

Meer zien over jouw nieuwe robotstofzuiger? Klik hier!

In deze blog ga ik wat minder in op de reacties van eerdere kopers, die kan jij zelf ook opzoeken. Wel ga ik jou uitleggen waar jij echt op moet letten. Er zijn namelijk wel wat dingen anders bij een robotstofzuiger die jij in China koopt in vergelijking met de apparatuur die jij bij winkels in Nederland koopt.

Waar jij bij het kopen van een robotstofzuiger op moet letten

Met een miljardenomzet die AliExpress maakt verkoopt het bedrijf vrijwel alles. Inmiddels heeft AliExpress werkelijk alles op het gebied van ongeveer alles. Of jij nu een fietsband wilt kopen of een autoradio, een DVD speler voor jouw auto of een trui, alles is mogelijk en vrijwel alles is te koop!

Zien wat AliExpress allemaal verkoopt? Klik hier!

Terug naar de robotstofzuiger en waar jij op moet letten. Een van de kosten waar kopers geen rekening mee houden zijn BTW en inklaringskosten. Deze kosten lopen flink op. Begin bij 21% BTW, doe daar 15 euro inklaringskosten bij en je ziet het bedrag al oplopen. De manier om die te voorkomen is een bestelling plaatsen vanuit binnen Europa. Dat is ook mogelijk bij een robotstofzuiger.

Zien hoe jij bij AliExpress binnen de EU kunt kopen? Klik hier!

Kom jij er niet helemaal uit? Heb jij vragen en wil jij meer weten? Laat het mij weten! Jij kunt natuurlijk zonder problemen contact met mij opnemen. Ik help iedereen verder om slimmer te bestellen. Mijn doel is ook de inklaringskosten en BTW te voorkomen en dat is bij de meeste producten gewoon mogelijk!

Geef een reactie