iRobot Roomba alternatief? AliExpress

iRobot Roomba alternatief

Toen ik vandaag een iRobot Roomba alternatief te koop zag bij AliExpress dacht ik, tijd voor een blog! Dat inclusief de reacties van eerdere kopers.

Direct zien wat dit iRobot Roomba alternatief kost? Klik hier!

Dit iRobot Roomba alternatief kan worden verstuurd vanuit een EU land. Hierdoor hoef jij je dus geen zorgen te maken over inklaringskosten en BTW en hoef jij deze dus ook niet te betalen. Dat scheelt al snel tientallen euro’s en voorkomt alle extra kosten.

Kijken of deze iRobot Roomba voor jou geschikt is? Klik hier!

Heb jij vragen over dit product? Wil jij zeker weten dat jij het juiste product koopt? Laat het weten! Neem contact met mij op zodat ik jou persoonlijk verder kan helpen. Natuurlijk help ik jou ook verder wanneer jij jouw reactie achterlaat aan het einde van deze blog.

Kopers over dit iRobot Roomba alternatief

Als ik kijk naar de reacties zie ik 2 mensen 3 uit 5 sterren geven, 14 mensen 4 uit 5 sterren en 348 kopers geven 5 uit 5 sterren! Het gemiddelde cijfer is daarmee 4,9 uit 5, veel hoger is niet mogelijk!

Wil jij alle iRobot Roomba reacties lezen? Klik hier!

Als ik dan de reacties ga lezen lees ik dat een koper uit Frankrijk klaagt omdat het product te lang onderweg was. Een koper uit Duitsland klaagt omdat de verkoper contact opnam om te vragen wanneer de betaling plaats zou gaan vinden.

Liever positieve reacties lezen? Klik hier!

Kopers die gelukkig wel positief zijn schrijven over hoe het product al binnen 5 dagen in huis was. Andere kopers schrijven dat het binnen 11 dagen in huis was, hoe dan ook, super snel. Kopers met eerdere ervaring met robot stofzuigers zijn uiterst tevreden met dit iRobot Roomba alternatief. Natuurlijk kijk ik er altijd naar uit om van je te horen en duidelijkheid te vinden.

Geef een reactie