AliExpress adres invullen lukt niet [OPGELOST]

In deze blog leg ik uit wat jij moet doen wanneer het AliExpress adres invullen niet lukt. Stel je woont in het Nederlandse dorp “Oeteldonk” in Noord Brabant. Hoe krijg je “Oeteldonk” als adres ingevuld bij het invallen van het adres op de AliExpress website.

Voor de mensen buiten het carnavals gebied, Oeteldonk is de naam die de stad ‘s-Hertogenbosch krijgt tijdens carnaval. De uitleg die je hier krijgt werkt natuurlijk ook voor werkelijke steden en dorpen die gedurende het jaar dezelfde naam houden.

Waar het om gaat, een woonplaats is niet altijd makkelijk in te vullen. Het komt helaas ook voor dat een huisnummer niet is ingevuld, die is makkelijk.

AliExpress adres invullen lukt niet, hoe los je dat op?

Om te beginnen ga je naar vraagalex.com/adres en krijg je de onderstaande pagina te zien:

AliExpress adres invullen lukt niet

Dan klik je op “Edit” en zie je bij de woonplaats jouw woonplaats niet staan:

AliExpress adres invullen lukt nietTot slot kies je voor “Other” bij de provincie en kan je iedere woonplaats invullen:

AliExpress adres invullen lukt nietKlaar, ingewikkelder hoeft het niet te zijn. Staat jouw woonplaats er niet tussen onder jouw eigen provincie, kies “Other” bij provincie, en je kunt de juiste woonplaats invoeren. Een verkeerde woonplaats kan als gevolg hebben dat jouw pakket verkeerd wordt afgeleverd of terug gaat naar China.

AliExpress adres invullen lukt niet, ik ben te laat!

Goed, stel nu dat je al een bestelling hebt geplaatst. Lees dan deze blog. Daarin staat wat jij kunt doen als het adres niet klopt en het pakket al is verstuurd. Als je geluk hebt kan je nog annuleren, het adres aanpassen en opnieuw bestellen.

Voor informatie daarover ga je naar vraagalex.com/annuleer. Daar log je in en ga je naar het overzicht van bestellingen. Annuleren gaat heel eenvoudig via de knop “Annuleer”. Het is aan de verkoper om het annuleren goed te keuren (of niet). Na een goedgekeurde annulering ontvang jij jouw betaling binnen 14 dagen terug.

Originally posted 2018-08-22 10:33:28.

10 gedachten over “AliExpress adres invullen lukt niet [OPGELOST]

 1. B.J. van Arkel Beantwoorden

  Heb de stappen gevolgd, maar helaas als ik bij woonplaats other aanklik komt er geen vakje onder waar ik mijn woonplaats in kan vullen.

 2. elisabeth Beantwoorden

  ik ben verhuisd naar een klein dorp, maar als ik druk op ‘other’ krijg ik geen venster om zelf een plaatsnaam in te voeren? hebben meerdere mensen hier last van?

 3. meisje Beantwoorden

  Ik krijg geen extra vakje als je bij provincie en/of plaatsnaam op ‘other’ klik is hiervoor ook een oplossing?

 4. Margreet Elgersma Beantwoorden

  Hallo, mijn adres geeft alleen de gemeente aan, niet het dorp waar ik woon.
  De straatnaam, postcode en het huisnummer zijn wel correct.
  Komt mijn bestelling dan wel goed aan?
  Er is al een bestelling van mij niet aangekomen, hij is “zoekgeraakt” in de gemeente waar ik woon.
  Ik heb nog een bestelling geplaatst maar vraag of het aankomt.

Geef een reactie