Wish uitverkoop of toch AliExpress?

Wish uitverkoopDoor de grote hoeveelheid vragen wijk ik in deze blog af van de standaard AliExpress vragen en antwoorden. In plaats daarvan schrijf ik vandaag over de Wish uitverkoop en de problemen waar mensen tegenaan lopen die tijdens de Wish uitverkoop een aankoop doen.

Heb jij vragen over de Wish uitverkoop, voel je ook vrij om ze hier te stellen! Iedere vraag, ieder antwoord. Een ding wat helaas niet beschikbaar is, een telefoonnummer. Tijdens de Wish uitverkoop krijg je kortingen die oplopen tot 70%, verzendkosten zijn meestal ook nog gratis.

Het advies wat ik altijd geef, vergelijk AliExpress deals met de Wish uitverkoop en bekijk de prijzen van beide bedrijven. Soms krijg je toch een betere deal bij de een of bij de ander.

Waarom heeft Wish uitverkoop?

Een logische vraag en daar ga ik antwoord op geven. Of jij nu let op de Wish uitverkoop, Action, AliExpress of eigenlijk welke winkel dan ook. Sale zorgt voor nieuwe kopers in de winkel. Het lokt een aankoop uit. Eenmaal gekocht is de kans ook groot dat een koper nog een keer terug komt.

Laten we dan even verder gaan op de lage prijzen. Althans, prijzen die er laag uitzien in vergelijking met de prijzen in Europa. Om te beginnen is het zo dat verzendkosten vanuit China veel lager zijn dan vanuit Nederland. Het is vaak goedkoper om een pakket direct vanuit China te sturen dan het eerst naar Nederland te halen.

Dan komt het stuk BTW er nog bij. Wie in China koopt betaalt geen BTW. Dat scheelt direct al 21%! Wie van de Wish uitverkoop gebruikmaakt en voor meer dan 22 euro koopt loopt wel het risico de BTW alsnog te moeten betalen. Daar komen dan ook meteen inklaringskosten bij, waardoor het bedrag direct al met 10 tot 20 euro duurder wordt.

Ben jij op zoek naar de allerbeste deal? Voel je dan vrij om rond te kijken op deze site. Ik praat hier over de uitverkoop, kortingen en deals die je op andere sites niet gaat vinden. Voor verdere vragen, neem gerust contact op via chat.

Originally posted 2018-08-22 08:48:25.

Geef een reactie