Christelijkwinkelen is geen eerlijke webwinkel!

Christelijkwinkelen

Als Scientoloog verbaast het mij enorm dat de website Christelijkwinkelen geen eerlijke winkel is. Mogelijk zit hier ook een niet gelovig persoon achter.

Op zoek naar een alternatief voor Christelijkwinkelen? Klik hier!

Mijn doel voor deze blog is complete eerlijkheid te krijgen voor deze wereld. Helaas zijn er sites als Christelijkwinkelen die gewoon AliExpress producten verkopen voor een (veel) hogere prijs. Jij kunt dezelfde producten dus ook gewoon kopen door direct bij AliExpress te kopen. Zonder problemen koop jij daar exact hetzelfde en weet jij ook precies hoeveel de winstmarge is voor een website zoals deze. Laat het mij ook weten wanneer jij iets gekocht hebt bij deze winkel.

Bekijk het alternatief voor Christelijkwinkelen! Klik hier!

Nu is het natuurlijk zo dat ik altijd op zoek ben naar betere websites. Er zijn altijd manieren om eerlijk te kopen en helaas ook manieren om veel te veel geld uit te geven. Neem contact op als jij iets tegen komt.

Waarom doet Christelijkwinkelen dit?

Helaas willen veel mensen veel geld verdienen in deze tijd. Deze crisis heeft voor veel mensen zoveel opgeleverd omdat dit soort winkels uit de grond zijn gestampt. Koop nooit bij Christelijkwinkelen, maar kijk gewoon op de AliExpress website.

Direct betrouwbaar kopen? Klik hier!

Goed, dus jij weet nu dat jij dezelfde producten bij AliExpress kunt kopen. Jij weet dat Christelijkwinkelen geen eerlijke winkel is. Binnen Scientology praten we over ethiek. Dit is geen ethische winkel. Mijn advies zou hoe dan ook zijn om niet te kopen. Ik help jou natuurlijk wel graag als jij de producten van de winkel bij AliExpress wilt vinden.

Bekijk waar jij kunt kopen! Klik hier!

Voor alles wat jij dan nog wilt weten nodig ik jou van harte uit om een bericht achter te laten onder deze blog. Hoe meer jij weet, hoe beter ik jou ook kan helpen.

Originally posted 2020-05-23 23:40:38.

Feliceshop is een dropshipping bedrijf, koop daar niet!

Feliceshop

Even een tip voor mensen die denken goedkoop te kopen bij Feliceshop, denk even goed na. Het bedrijf koopt gewoon in vanuit China.

Beter alternatief voor Feliceshop? Klik hier!

Mijn doel is dit jij gewoon weet bij welke webshops jij beter niet kunt bestellen. Feliceshop is er een van, maar er zijn er nog heel veel meer. De komende weken wil ik er in ieder geval 1 onder de aandacht brengen, zodat jij ook volledig op de hoogte bent. Mocht jij nu zelf een website hebben gevonden waar AliExpress producten worden verkocht tegen woekerprijzen, laat het mij vooral weten. Ik zal uitleg geven hoe je dat eenvoudig kunt doen.

Stop met Feliceshop! Klik hier!

Waar het vooral om gaat is dat jij mij weet te bereiken. Je kunt mij via de contact pagina eenvoudig bereiken. Geef mij de naam van een webwinkel die jij tegenkomt, dan zal ik daar persoonlijk aandacht aan geven.

Waarom doet Feliceshop dit?

Mensen hebben geld nodig. Helaas kiezen sommigen ervoor om middels advertenties op websites als Facebook en andere sociale media de dropshopping bedrijven te adverteren. Schandalig, maar waar. Prijzen gaan veelal 5 tot 10 keer over de kop en worden nog altijd gewoon vanuit China geleverd.

Goedkoper bestellen? Klik hier!

Uiteindelijk wil ik dit soort websites zien te sluiten. Hoe minder van dit soort websites, hoe beter. Daar wil ik graag aan toevoegen dat het hier helaas niet om oplichting gaat. Wat Feliceshop en andere ondernemers doen is helaas volledig legaal. Bekijk zelf natuurlijk altijd eerst het aanbod op AliExpress zelf.

Bekijk het alternatief voor Feliceshop! Klik hier!

Zijn er vragen die jij hebt, dan nodig ik jou van harte uit om een bericht achter te laten onder deze blog. Mijn doel is tijdens deze crisis een compleet overzicht op te bouwen van al dit soort webwinkels.

Waarom doet Feliceshop dit?

Geld! Een ander antwoord kan ik echt niet geven. Het bedrijf heeft geen telefonische klantenservice en ook geen goede retourprocedure. Er wordt geen afhandeling gedaan van klachten of problemen.

De eenvoudige oplossing, koop er gewoon niet!

Is de werkwijze van Feliceshop legaal?

Dropshippen en doorverkopen mag. Echter, wat dit bedrijf niet goed doet is pakketjes op tijd leveren. Wat het ook niet doet is duidelijk maken wat je moet doen om iets te retourneren. Logisch, want het bedrijf krijgt de pakketjes zelf niet in handen.

Hoeveel mensen kopen bij Feliceshop?

Ik heb daar geen cijfers over. Wel krijg ik in toenemende maten klachten over deze firma. Waarschijnlijk een eenmansbedrijf die tijdens de corona crisis het idee heeft opgepakt om even snel geld te verdienen.

Originally posted 2020-05-23 23:03:05.

Zaken doen met AliExpress, hoe doe je dat?

zaken doen met AliExpress

Wil jij zaken doen met AliExpress? Dan is het goed om te kijken op deze website. Ik help jou, of jij wilt gaan dropshippen of mijn concurrent wilt worden!

Bekijk de mogelijkheden voor zaken doen met AliExpress! Klik hier!

Voor vragen over dit onderwerp nodig ik jou van harte uit om contact met mij op te nemen. Hoe meer vragen jij hebt, hoe beter ik jou ook echt kan helpen. Het grootste doel van deze blog is dat jij stap voor stap te weten komt wat jij moet doen om te groeien. Daarom heb ik recent ook alles verteld over hoe ik deze website heb kunnen laten groeien.

Zaken doen met AliExpress? Klik hier!

Het is een standaard om een complete uitleg te schrijven wanneer ik mijn functie als oprichter en eigenaar overdraag naar nieuwe mensen. Hoewel ik nog geen plannen heb wil ik er wel voor zorgen dat er voldoende informatie beschikbaar is.

Over zaken doen met AliExpress

Als ik dan ga kijken wat het Chinese bedrijf met mij doet zie ik dat er continu meer geld binnenkomt. Feitelijk schrijf ik daar een paar blogs voor, zodat duidelijk is de kopers welke producten het beste gekocht kunnen worden. Er zijn heel erg veel tips te vinden, ik schrijf veel op deze website.

Meer weten over dit onderwerp? Klik hier!

Heb jij een leuk idee voor zaken doen met AliExpress? Deel het vooral! Ik ga jouw plan echt niet overnemen, maar kan jou wel helpen om die stappen op de juiste manier in te zetten. Ik noem dat de formules voor het bestaan. Er is heel veel te schrijven.

Bekijk hoe jij met zaken doen met AliExpress kunt beginnen! Klik hier!

Zijn er vragen waar jij het antwoord op wilt weten, laat het mij gewoon weten. Er zijn genoeg mogelijkheden te vinden.

Originally posted 2019-10-21 08:52:50.

Mondkapjes binnen 48 uur geleverd!

mondkapjes

Op zoek naar mondkapjes? Een collega van mij heeft er duizenden liggen en kan die binnen 48 uur bij jou krijgen. Geen AliExpress, wel voordelig!

Direct 50 mondkapjes kopen voor 34,95? Klik hier!

Deze mondkapjes zijn geschikt voor in het openbaar vervoer en zijn goedgekeurd voor algemeen gebruik. Ze worden uiterlijk de volgende dag op de post gedaan en er zijn zo’n 10.000 dozen beschikbaar. Heb jij vragen over de aankoop van deze producten? Neem even contact met mij op via email, chat of door een WhatsApp te sturen. De prijzen zijn ongeveer 10 euro lager dan vergelijkbare producten via de bekende websites.

Bestel jouw 50 mondkapjes via deze site! Klik hier!

Natuurlijk ben ik hier ook om jou te helpen om vragen beantwoord te krijgen. Daarom nodig ik jou van harte uit om contact met mij op te nemen, zodat ik jou uit kan leggen hoe dit werkt en hoe jij daar optimaal van kunt profiteren.

Waarom mondkapjes?

Voor de oplettende lezer ben ik volledig tegen de lockdown. Ik sta dus ook absoluut niet achter het idee van mondkapjes dragen in het openbaar vervoer en overweeg sterk om het gewoon te weigeren. Toch zijn er wel heel wat mensen die zich wel veilig voelen met deze producten. Daarom wil ik ze ook voor een normale prijs aanbieden.

Direct bestellen? Klik hier!

Wanneer jij een doos van deze mondkapjes koopt help jij mij natuurlijk ook om deze site in de lucht te houden. De crisis treft ons allemaal en heeft mij ook absoluut geraakt. Daarom wil ik nu snel dit soort producten kunnen leveren.

Bestel jouw mondkapjes direct! Klik hier!

Vragen over de producten en de manier van leveren? Neem gerust contact met mij op zodat ik jou ook optimaal verder kan helpen. Vanzelfsprekend doe ik er alles aan om jouw vragen zo snel mogelijk te beantwoorden.

Originally posted 2020-05-23 20:10:04.

Staal schroeven kopen? AliExpress!

staal schroeven

Wanneer jij staal schroeven wilt kopen bestel je op de AliExpress website. In deze blog deel ik ook de reacties van kopers.

Jouw staal schroeven bestellen? Klik hier!

Met een gemiddeld cijfer van 4,9 uit 5 sterren is het cijfer hoe dan ook vrij hoog. Dat cijfer is gegeven op basis van 3057 beoordelingen van kopers. Letterlijk iedere vraag is natuurlijk van harte welkom onder deze blog. Ik ga jou natuurlijk ook de mogelijkheid geven om meer duidelijkheid te krijgen van wat je wilt kopen. Weet daarbij dat je altijd kunt weten hoe producten zijn door zelf ook naar de reacties te kijken.

Bestel jouw staal schroeven online! Klik hier!

Vragen zijn natuurlijk gewoon welkom onder deze blog. Iedere vraag mag worden gesteld en kan je dus ook stellen. Neem dus gewoon contact met mij op als je iets wilt weten. Vragen kan je altijd stellen en help ik jou ook mee. Onthoud ook dat de media momenteel bezig is met een grote propaganda campagne om jou niet meer vanuit China te laten kopen.

Kopers over de staal schroeven

Laat ik beginnen met de meest positieve reacties. Deze kopers schrijven bijvoorbeeld: “Uitstekend”, “Ok” en “Binnen 18 dagen geleverd”. Het is natuurlijk goed om ook te kijken naar de minder positieve beoordelingen om jou wel een beeld te kunnen geven.

Wil jij de staal schroeven ook bekijken? Klik hier!

De minst positieve kopers schrijven ook: “Na 3 maanden nog niets ontvangen” en “Zeer slechte kwaliteit”. Het is natuurlijk goed om zelf ook een duidelijk beeld te krijgen van wat je wilt kopen.

Ga de staal schroeven bekijken! Klik hier!

Hier wil ik het dan bij laten. Als je toch nog vragen hebt, laat het gewoon weten door een bericht onder deze blog achter te laten. Hoe meer vragen, hoe beter ik jou ook kan blijven ondersteunen.

Schrijf voor ons: AliExpress Nederland!

Schrijf voor ons

Ben jij een fan van AliExpress? Schrijf voor ons! Het zal jouw naam bekendheid geven en onder iedere blog komt ook een link naar jouw website!

Direct beginnen? Klik hier!

Wanneer jij je aanmeld voor het nieuwe ‘Schrijf voor ons’ programma kom jij in aanmerking voor coaching van de beste budgettrainer van Nederland. Ik kan jou uitleggen hoe ik ben gegroeid van niets naar een inkomen waar ik maandelijks ruimschoots van kan leven. Wij zoeken naar onderwerpen die over AliExpress gaan. Dat kunnen persoonlijke ervaringen zijn en ook tips voor gebruikers van de website. Hoe meer jij wilt schrijven, hoe bekender jouw website ook zal worden.

Schrijf voor ons! Klik hier!

Dan wil ik jou ook op de hoogte brengen van de vragen die jij kunt stellen. Laat gewoon een bericht achter onder deze blog. Hoe meer jij wilt vragen, hoe beter ik jou kan helpen. Laat jouw vragen daarom gewoon achter onder deze blog.

Meer over het ‘Schrijf voor ons’ programma

Aanmelden voor dit programma kost jou helemaal niets. Het enige wat wij vragen is dat jij minimaal 1 keer een bericht schrijft van 300 woorden of meer. Jij krijgt natuurlijk ook de begeleiding zodat jouw blogs ook hoog in de zoekresultaten van Google komen te staan.

Aanmelden voor ‘Schrijf voor ons’? Klik hier!

Het andere wat jij kunt doen is direct gebruikmaken van de gratis website. Daar kan jij ook zelf beginnen om hoog in de zoekresultaten te verschijnen. Hoe meer jij wilt schrijven, hoe groter de kans dat jij op veel zoekwoorden hoog in de zoekresultaten verschijnt. Lees ook over de ‘Power‘ conditie, waarin ik de complete uitleg geef over hoe jij dit systeem kunt gebruiken.

Alles weten over AliExpress? Klik hier!

Wil jij meer weten? Laat jouw vragen dan gewoon achter onder deze blog. Ik help jou graag om de allerbeste berichten te schrijven.

Originally posted 2019-10-20 16:45:20.

Bonuskaart barcode nu gewoon te printen!

Bonuskaart barcode

Voor korting bij Albert Heijn heb je een bonuskaart nodig. Het is nu eenvoudiger dan ooit om een bonuskaart barcode te printen.

Direct jouw bonuskaart barcode printen? Klik hier!

Door deze afbeelding uit te printen en te gebruiken in de supermarkt help je deze website ook aan een donatie zonder geld uit te geven. Mijn grootste doel is iedereen deze afbeelding te laten gebruiken in plaats van jouw eigen kaart. De airmiles helpen mij natuurlijk ook. Daarnaast krijg jij ook extra korting wanneer meer mensen dezelfde kaart gebruiken. Het is natuurlijk wel gekoppeld aan mijn eigen airmiles kaart zodat het mij ook wat oplevert.

Print de bonuskaart barcode! Klik hier!

Natuurlijk help ik jou ook om slimmere keuzes te maken. Via mijn andere website AlexandervanDijl.nl help ik mensen om uit de financiële problemen te komen. Het doel is altijd mensen zelfstandig te laten worden. Om precies die reden wil ik jou ook vragen om mijn gratis boek te downloaden.

Waarom een bonuskaart barcode?

Om te beginnen is het handig om altijd een code te kunnen printen of gewoon op te roepen op jouw mobiele telefoon. Er zijn zelfs apps waar je de code gewoon direct in kunt scannen. Op die manier heb jij altijd jouw pas bij de hand.

Direct downloaden? Klik hier!

Natuurlijk help ik jou ook wanneer jij mijn bonuskaart barcode gebruikt. Wanneer er meer wordt gekocht krijg jij namelijk ook meer korting. Dat valt onder de persoonlijke bonus die ik ook wekelijks op deze site zal delen. Zij krijg jij dus nog extra korting ook met de bonuskaart barcode van mij.

Download de afbeelding direct! Klik hier!

Vanzelfsprekend sta ik altijd open voor ideeën. Hoe meer, hoe beter. Voel je altijd vrij om contact op te nemen zodat ik jou persoonlijk verder kan helpen. Een reactie mag ook achter worden gelaten onder deze blog.

Originally posted 2020-05-23 14:53:44.

Wat betekent ingeklaard door de douane?

Wat betekent ingeklaard door de douane

In deze blog geef ik antwoord op de vraag: “Wat betekent ingeklaard door de douane?”. Daarmee hoop ik jou gerust te kunnen stellen en antwoord te geven.

Meer informatie over dit onderwerp? Klik hier!

Belangrijk om rekening mee te houden is de grens van 22 euro. Zolang jij onder die grens blijft is er niets aan de hand. Zodra jij daarboven uit komt kan jij zomaar 21% BTW en ook nog eens inklaringskosten moeten betalen. Dit komt helaas zeer regelmatig voor en is bijzonder frustrerend, zeker wanneer jij maar net boven het bedrag zit. Mijn doel met deze blog is die kosten te voorkomen.

Veilig bestellen? Klik hier!

Vragen, reacties en opmerkingen zijn absoluut welkom. Laat gewoon een bericht achter onder deze blog. Ik zal er altijd alles aan doen om jou antwoord te geven op jouw vragen. Hoe meer vragen jij hebt, hoe beter ik jou ook kan helpen.

Dus wat betekent ingeklaard door de douane?

Wat het feitelijk is ga ik eerlijk over zijn. Het is een gelegaliseerde diefstal. Meer niet. Het is een manier om de overheid geld afhandig te laten maken. Dat is BTW op zich al, maar wanneer een product vanuit buiten de EU komt is het alleen maar erger. De overheid doet letterlijk helemaal niets en eigent zich toch dit geld toe.

Veilig kopen zonder extra kosten? Klik hier!

Ben jij klaar om je te voegen tot de actiegroep, laat een bericht achter onder deze blog. Hoe meer vragen jij hebt, hoe beter ik jou ook kan helpen. Het zal het beste zijn als we gewoon allemaal gaan weigeren om in deze gelegaliseerde diefstal te voorzien.

Bestel onder de 22 euro! Klik hier!

Dus heb jij problemen met de douane of met de extra kosten? Laat het gewoon weten. Hoe meer vragen jij hebt, hoe beter ik jou ook kan helpen.

Originally posted 2019-10-20 10:52:06.

Kenmerk iDEAL ltd voor AliExpress betalingen!

Kenmerk iDEAL ltd

Het viel mij op dat mensen zoeken naar het kenmerk iDEAL ltd, waardoor ik ben gaan kijken wat mensen precies bedoelen. Mogelijk jij ook.

Direct het kenmerk iDEAL ltd weten? Klik hier!

Met een klein beetje speurwerk kwam ik tot de conclusie dat PPRO wordt bedoelt. Dat is het bedrijf die de betalingen van betaalmethodes als de meest gebruikte in Nederland faciliteert. In deze blog geef ik jou de uitleg zodat jij ook begrijpt waarom jij geen AliExpress ziet op jouw bankafschrift. Dat leg ik in deze blog tot in detail uit. Jij gaat geheimen leren uit deze business die jij anders niet had geweten.

Bekijk het echte kenmerk iDEAL ltd! Klik hier!

Wat ik voornamelijk wil bereiken is dat jij verder komt in het leven. Daarom help ik ook op basis van de problemen die mensen hebben. Hoe meer vragen, hoe meer dingen die ik op kan lossen. In de blog over geld verdienen schreef ik al dat het oplossen van problemen inkomen kan opleveren!

Wat is het kenmerk iDEAL ltd?

Laat ik het nu eenvoudig houden. Betalingen van AliExpress worden gedaan door verschillende tussenpersonen. Dat kan natuurlijk gewoon AliPay zijn, maar in het geval van deze betalingen gaat het via PPRO Financial.

Meer weten over PPRO? Klik hier!

Voor de duidelijkheid, er gaat weleens iets mis. Zowel bij betalingen als door fouten op websites. Wanneer jij gaat zoeken naar het kenmerk iDEAL ltd kom jij te weten dat er met dat type betalingen wel vaak iets mis gaat. De reden is eenvoudig en belangrijk. Jij maakt namelijk feitelijk geld over voordat de bestelling ook echt is geplaatst. Dat zorg voor problemen.

Bestel gewoon veilig! Klik hier!

Daarmee sluit ik deze blog, maar niet voordat ik de kans heb gehad om jou aan te geven dat jij gewoon contact op kunt nemen met vragen die jij hebt over dit onderwerp.

Originally posted 2020-05-23 07:58:56.

Baby ballonnen te koop bij AliExpress!

baby ballonnen

Of jij nu een jonge of een meisje krijgt, baby ballonnen zijn een leuke manier om het te laten zien aan familie en vrienden.

Direct jouw baby ballonnen kopen? Klik hier!

Mijn doel voor deze blog is jou te laten zien hoe de kwaliteit van deze producten zijn. Hoe dan ook gaat het hier om een set van 169 stuks en geven 594 kopers een gemiddeld cijfer van 4,8 uit 5 sterren hiervoor. Ik ga jou enkele van deze reacties laten zien zodat jij ook kunt bepalen of dit iets is voor jou of niet. Je hoeft in ieder geval geen BTW en inklaringskosten te betalen.

Bestel de baby ballonnen online! Klik hier!

Wat ik wil bereiken is dat jij de beste producten koopt. Dat doe je door goed te kijken. Voel je ook vrij om contact met mij op te nemen als je vragen hebt. Ik beantwoord jouw vragen graag.

Kopers over de baby ballonnen

Reacties zijn bijvoorbeeld: “Prachtig”, “Super snel geleverd”, “Heel erg blij mee” en “Precies zoals omschreven”. Het is natuurlijk ook erg goed om zelf de reacties te bekijken om zelf een compleet en eerlijk beeld te krijgen. Ik zal in ieder geval even kijken naar de minder positieve reacties.

Zelf naar de reacties kijken? Klik hier!

Laat ik dan ook even kijken naar de minst positieve reacties. Zo schrijven kopers ook: “Gewoon standaard baby ballonnen” en “Kleuren zijn anders dan verwacht”. Mijn doel nu is jou complete duidelijkheid te geven van wat je koopt. Ik wil er natuurlijk voor zorgen dat jij blij bent met de baby ballonnen!

Bekijk de beoordelingen ook zelf! Klik hier!

Heb jij dan nog vragen? Voel je vrij om een bericht achter te laten onder deze blog. Hoe meer vragen jij hebt, hoe beter ik jou ook kan helpen en kan blijven helpen. Lees ook gerust de handleiding over hoe deze website werkt.

Originally posted 2020-10-13 17:37:18.

Afhalen van een pakketje nu uiterlijk binnen 7 dagen!

Afhalen

Wanneer jij een pakketje moet afhalen kan dat uiterlijk binnen 7 dagen. Ooit kon je 3 weken wachten, dat is verkort naar 2 weken en nu nog maar 1 week!

Direct weten of jij een pakket kunt afhalen? Klik hier!

Het is van essentieel belang dat jij pakketjes altijd zelf volgt. AliExpress heeft nog geen mogelijkheid om aan te geven waar en wanneer afhalen mogelijk is. Mijn doel voor deze blog is dat jij op tijd bent. Mocht jij op vakantie zijn, dan kan je ook altijd iemand anders sturen. Jij hoeft niet persoonlijk naar het postkantoor of het afhaalpunt te gaan.

Ga jouw pakket direct afhalen! Klik hier!

Alle vragen, reacties en opmerkingen zijn meer dan welkom. Hoe meer jij vraagt, hoe beter ik jou ook kan helpen. Het is voor mij van belang dat jij de beste informatie krijgt. Voel je altijd vrij om alles te vragen wat jij wilt weten.

Meer over afhalen

De PostNL punten waar jij een product kunt afhalen zijn ook de plaatsen waar jij de BTW en inklaringskosten betaald wanneer dat nodig is. Zolang jij onder de 22 euro blijft bij het plaatsen van een bestelling is een kans op dat soort extra kosten erg klein.

Direct een bestelling plaatsen? Klik hier!

Heb jij geen bericht gekregen dat jij een product moet afhalen. Kijk dan ook in de PostNL app of op de website om een bestelling te volgen. Zorg er in ieder geval wel altijd voor dat de adresgegevens compleet juist zijn. Er zijn helaas mensen die een verkeerd huisnummer of een verkeerde woonplaats invoeren.

Plaats jouw bestelling nu! Klik hier!

Voor alle verdere vragen over afhalen of het volgen van een product of het plaatsen van een bestelling nodig ik jou uit om een reactie achter te laten. Hoe meer jij wilt weten, hoe sneller jij een reactie achter moet laten.

Originally posted 2019-10-19 18:17:28.

IMEC afdeling inklaring zorgt voor extra kosten!

IMEC afdeling inklaring

IMEC afdeling inklaring staat voor de “International Mail and E-commerce Center” en is een noodzakelijk kwaad waar de hoge ‘inklaringskosten’ vandaan komen.

Waarom IMEC afdeling inklaring bestaat? Klik hier!

Mijn doel voor deze blog is duidelijkheid te geven van hoeveel extra kosten jij moet betalen wanneer jij voor hoge bedragen bestelt. Wat ik wil dat jij weet is dat jij bij een bestelling van 22 euro of meer in veel gevallen BTW en inklaringskosten betaalt. Wanneer jij hier rekening mee houdt weet jij ook wanneer jij iets wel of niet kunt betalen. Het is wel belangrijk om te weten dat de douane mag bepalen wat iets waard is.

Pas op met IMEC afdeling inklaring! Klik hier!

In het tweede deel van de blog leg ik uit hoe jij veilig kunt bestellen. Wanneer jij daarvan op de hoogte bent weet jij ook zeker dat jij de juiste producten koopt zonder krankzinnige extra kosten.

Problemen met IMEC afdeling inklaring

Laat ik dan beginnen met hoe jij veilig kunt kopen. Bestel hoe dan ook altijd voor 22 euro of minder. Hoe meer jij koopt, hoe beter jij op de hoogte gaat zijn van de kansen en mogelijkheden. Voor alles wat jij weet en doet is er altijd genoeg om nog te leren.

Direct jouw bestelling plaatsen? Klik hier!

Ik kan het niet vaak genoeg benadrukken. Zorg dat jij onder de 22 euro blijft zodat jij nooit BTW en inklaringskosten hoeft te betalen. IMEC afdeling inklaring is er een waar jij gewoon echt niet mee te maken moet krijgen.

Plaats jouw bestelling online! Klik hier!

Voor de afronding van deze blog wil ik jou uitnodigen om mij aan te spreken. Iedere vraag, iedere reactie, ieder antwoord is absoluut meer dan welkom! Hoe meer jij weet, hoe beter ik jou ook kan blijven ondersteunen. Het grootste doel is jou de informatie te geven.

Waarom bestaat IMEC afdeling inklaring?

Om jou geld afhandig te maken en om te controleren of de producten die jij hebt gekocht legaal zijn. Helaas wordt er op de AliExpress website nog al eens iets illegaal verkocht. Bijvoorbeeld namaak merkkleding of producten die met copyright zijn beschermt.

Wanneer jij gewoon normale producten koopt zonder een te hoge prijs is er niets aan de hand.

Is het wel veilig om vanuit China te kopen?

AliExpress

Wanneer jij je beseft dat veel spullen hoe dan ook al uit China komen geeft dat denk ik al antwoord op jouw vraag. Ja, het is veilig om vanuit China te kopen en jij kunt dat dus ook gewoon doen.

Waarom zit er niet gewoon BTW op de artikelen?

belasting is diefstal

Dat zou het leven wel heel makkelijk maken. Het wordt helaas niet gedaan omdat het land waar het product aankomt het land is waar de BTW betaalt moet worden.

Originally posted 2020-05-22 22:09:57.

Alfabet kralen kopen? AliExpress!

alfabet kralen

Als jij alfabet kralen wilt kopen kan je dat op de AliExpress website doen. In deze blog deel ik natuurlijk ook de reacties van kopers.

Zelf de alfabet kralen bestellen? Klik hier!

Het is voor mij een groot doel om te weten te komen wat je kunt kopen. Het gemiddelde cijfer wat kopers geven is 4,8 uit 5 sterren. Dat is op basis van 5564 beoordelingen. Er is hoe dan ook genoeg om over te schrijven. Letterlijk iedere vraag is gewoon van harte welkom. In het tweede deel van de blog deel ik heel erg graag de reacties van de verschillende kopers.

Bestel jouw alfabet kralen online! Klik hier!

Vragen zijn natuurlijk van harte welkom. Neem dan ook contact met mij op als je iets wilt weten. Het is natuurlijk belangrijk dat je ook rekening houd met de huidige media leugens over hoge extra kosten. Letterlijk iedere vraag is natuurlijk gewoon van harte welkom.

Kopers over de alfabet kralen

Laat ik beginnen met de meest positieve kopers. Dat zijn er ook de meeste. Kopers schrijven bijvoorbeeld: “Binnen 2 weken al aangekomen”, “Zeer goed” en “Uitstekende kwaliteit”. Het is natuurlijk goed om jou een compleet en eerlijk beeld te geven. Ik zal ook de minder positieve beoordelingen laten zien.

Wil jij de alfabet kralen bestellen? Klik hier!

De minst positieve beoordelingen zijn bijvoorbeeld: “Defect aangekomen”, “Beschamend” en “Niet wat ik had verwacht”. Het is natuurlijk aan jou om te bepalen wat je wilt kopen. Hoe meer vragen, hoe beter ik jou ook kan helpen.

Ga de alfabet kralen bekijken! Klik hier!

Iedere vraag mag je stellen. Hoe meer je weet, hoe beter ik jou ook kan helpen. Letterlijk alles wat je wilt horen kan ik jou ook mee helpen. Vragen zijn natuurlijk gewoon van harte welkom en help ik jou ook absoluut mee.

LED nagel lamp te koop bij AliExpress

LED nagel lamp

Als jij een nagelstudio hebt kan deze LED nagel lamp zomaar van pas komen. Ik help jou graag om duidelijkheid te krijgen.

Direct jouw LED nagel lamp kopen? Klik hier!

Voor vragen is het natuurlijk mogelijk om die te stellen. Wat ik zelf altijd belangrijk vind is dat je weet wat je koopt. Dat doe ik door jou de reacties van verschillende kopers te laten zien. Dit product heeft 14 reacties met een gemiddeld cijfer van 5 uit 5 sterren. Geen enkele koper geeft een lager cijfer dan het hoogste cijfer. Graag laat ik jou ook de inhoud van de reacties zien.

Bekijk de LED nagel lamp zelf! Klik hier!

Ik wil dat je echt goed op de hoogte bent van wat je koopt. Hoe meer vragen je hebt, hoe beter ik jou ook kan blijven ondersteunen. Letterlijk alles wat je wilt weten kan je mij ook gewoon vragen. Neem contact op en kijk naar mijn werk bij Scientology voor antwoorden op andere vragen uit het leven.

Kopers over de LED nagel lamp

Reacties zijn onder andere: “Werkt goed”, “Goed geleverd”, “Binnen enkele dagen geleverd” en “Goed verpakt”. Laat ik jou helpen door alle reacties te delen. Er zijn voor dit product geen negatieve reacties.

Zelf de reacties bekijken? Klik hier!

Graag wil ik ook van jou horen. Als je zelf dit product hebt gekocht wil ik graag weten hoe jouw ervaring is. Ik merk dat er toch veel mensen zijn die geen reactie achterlaten op AliExpress. Het is dus goed om dat in ieder geval hier wel te doen.

Kijk zelf ook naar de LED nagel lamp! Klik hier!

Mocht je dan toch nog iets willen toevoegen, laat jouw reactie achter onder de blog. Hoe meer je weet, hoe beter ik jou ook kan helpen. Ik kijk er naar uit om van je te horen.

Originally posted 2021-02-14 10:39:00.

Website starten kan nu ook met de AliExpress partner!

Website

Wist jij dat het nu ook mogelijk is om hulp te krijgen bij het starten van een website? In de basis is dat zelfs helemaal gratis en dat zal het ook blijven.

Direct jouw website starten? Klik hier!

Met heel veel vragen wil ik het nu ook mogelijk maken voor jou om succesvol te worden. De komende weken en maanden krijg jij regelmatig video’s te zien voor hoe jij een succesvolle website van de grond kunt krijgen. Voor een deel heeft dat te maken met de formules voor het bestaan. Deze cursus helpt jou om stap voor stap de juiste dingen te doen in alle aspecten van het leven.

Start jouw GRATIS website vandaag! Klik hier!

Wanneer jij vragen hebt nodig ik jou graag uit om een bericht te plaatsen onder deze blog. Het is mijn doel om jou zo volledig mogelijk te helpen. De beste manier om dat te doen is door jou een compleet beeld te geven en antwoord te geven op jouw vragen.

Meer over de website

Ik promoot de diensten van Hostinger omdat ik er zo enorm tevreden over ben. Ze zijn zeker niet de goedkoopste, maar ook absoluut niet de duurste. Een ding wat ze in ieder geval wel zijn is de allerbeste.

Bekijk alle informatie over deze website! Klik hier!

Het grootste doel voor mij is jou een beeld te geven. Hoe meer jij wilt weten, hoe beter ik jou ook kan helpen. Voor mij is het belangrijk dat jij een goede, snelle, betrouwbare website online krijgt. Hoe sneller hoe beter, dus begin wat mij betreft vandaag nog.

Meteen een website online zetten? Klik hier!

Het belangrijkste doel is jou een compleet beeld te geven. Hoe meer jij wilt weten, hoe beter ik jou ook kan helpen. Stel jouw vragen daarom gewoon online. Mijn doel is jou het beste beeld te geven van de producten en diensten.

Originally posted 2019-10-15 19:06:39.

Onjuist adres: Wat moet ik nu doen?

Onjuist adres

Wanneer jij een onjuist adres invoert bij AliExpress komt een pakket in principe niet aan. Helaas is het niet altijd duidelijk wat er mis gaat.

Direct een onjuist adres corrigeren? Klik hier!

Waar het om gaat is een verkeerde woonplaats, vergeten huisnummer of erger nog, helemaal geen straatnaam. Helaas zijn er veel mensen die denken dat PostNL een adres gewoon kan aanpassen. De klantenservice geeft met enige regelmaat aan dat wij dat vanuit AliExpress Nederland ook gewoon door kunnen geven. Het is echter niet het geval. Eenmaal verzonden kan wat er op een envelop staat niet meer worden aangepast.

Pas een onjuist adres direct aan! Klik hier!

Heb jij vragen, laat dan gewoon een reactie achter onder de blog. Mijn doel is jou compleet te helpen. Iedere vraag die jij onder de blog achterlaat helpt mij om jou verder te helpen. Alle vragen die jij stelt door een reactie achter te laten worden altijd binnen 24 uur beantwoord.

Meer over een onjuist adres

Dus hoe herken je dan een onjuist adres? Laat ik beginnen met wat er zoal ontbreekt uit mijn ervaring. Dat zijn onder meer:

  • Een gemeente in plaats van een woonplaats.
  • Geen straatnaam.
  • Geen huisnummer.
  • Geen postcode.

Het komt ook voor dat er helemaal niets is ingevoerd. Toch is alles nodig. Heb jij niet alle gegevens, dan zal een bestelling nooit aankomen.

Direct jouw gegevens aanpassen? Klik hier!

Voor vragen, reacties en opmerkingen wil ik jou van harte uitnodigen om een reactie achter te laten onder de blog. Hoe meer vragen jij stelt, hoe beter ik jou ook kan helpen.

Alles wat jij wilt weten over een onjuist adres? Klik hier!

Zijn er andere vragen, reacties of opmerkingen die jij wilt stellen en achter wilt laten? Jij mag natuurlijk ook gewoon contact met mij opnemen, zodat ik jouw vraag direct kan beantwoorden.

Originally posted 2019-10-12 23:08:22.

Invoerkosten? Hoe zit dat nu echt?

invoerkosten

Deze blog gaat over invoerkosten. In de blog deel ik de werkelijke regels zodat jij ook echt weet wat jouw mogelijkheden zijn.

Jouw invoerkosten bepalen? Klik hier!

Het is mijn doel om jou duidelijkheid te geven. Hoe meer je weet, hoe meer ik ook voor je kan doen. Het is natuurlijk aan jou om te bepalen waar jij daadwerkelijk geld aan uit wilt geven. Voor mij is het dan ook van groot belang dat je de nieuwe regels ook echt kent. Vanaf de basis tot in de details, in het tweede deel van deze blog leg ik jou de nieuwe spelregels uit.

Bekijk de invoerkosten AliExpress! Klik hier!

Uiteindelijk is het natuurlijk aan jou wat je wilt kopen. Heb je dan toch vragen over de manier waarop de overheid jou kosten afhandig maakt? Nee, gerust contact met mij op. Ik sta klaar om een betere wereld voor elkaar te krijgen.

Hoe ziet het met de invoerkosten?

Er was eerder een grens van 22 euro. Zolang bestellingen minder dan dat kosten hoefde je toen geen BTW te betalen. Jij bepaalt uiteindelijk gewoon wat je kunt kopen en moet dus ook op de hoogte zijn van de regels. Invoerkosten komen pas om de hoek kijken bij bestellingen van 150 euro of meer.

Wil jij de invoerkosten berekenen? Klik hier!

Vragen mogen natuurlijk altijd worden gesteld. Ik kijk er ook altijd naar uit om antwoorden te geven zodat je ook echt volledig op de hoogte bent van wat je wilt kopen. Iedere vraag mag je natuurlijk ook stellen.

Ga de invoerkosten bekijken! Klik hier!

Iedere vraag die je dan nog wilt stellen mag je ook stellen door gewoon onder deze blog te reageren. Ik ben er om jou te helpen om volledige duidelijkheid te krijgen over alles wat je wilt zien, weten en kopen.

Douane kosten berekenen, hoe zit het echt?

Douane kosten berekenen

Als jij douane kosten berekenen wilt, kijk dan gewoon op de website van AliExpress. In deze blog deel ik de waarheid om jou te helpen.

Zelf de douane kosten berekenen? Klik hier!

Belangrijk om je te realiseren is dat deze hoge kosten voor het overgrote deel verdwijnen. Pakketjes met een waarde tot 150 euro betaal je enkel nog 21% BTW. Ik heb een eenvoudige tool gemaakt om jou te helpen om heel snel te weten te komen welke extra kosten je gaat betalen. Koop gerust een product en weet dus ook dat je veilig kunt bestellen. Boven de 150 euro betaal je overigens een paar euro inklaringskosten en 4% invoerkosten.

Ga jouw douane kosten berekenen! Klik hier!

Mijn belangrijkste doel is jou een volledig en duidelijk beeld te geven. Ik wil dat je gewoon even contact op kunt nemen. Alles wat je wilt horen mag je ook vragen over stellen.

Over douane kosten berekenen

Wat ik heel erg belangrijk is dat je volledig op de hoogte bent van wat je kunt kopen. Ik wil dat je weet hoeveel geld je gaat uitgeven. Letterlijk alle vragen mogen gewoon worden gesteld en ik kijk er naar uit om jou nog heel veel meer berichten te laten zien.

Ook weten hoe douane kosten berekenen werken? Klik hier!

Natuurlijk wil ik niet te veel woorden vuil maken aan de problemen die de overheid heeft veroorzaakt. Wat ik wel belangrijk vind is dat je zelf beseft dat er redenen zijn waardoor dingen soms anders zijn dan wat is verteld. Met name de NPO is een erg goed in het vertellen van leugens.

Bekijk hoe douane kosten berekenen werkt! Klik hier!

Hier wil ik het dan wel bij laten. Als je nog vragen hebt, laat gewoon een berichtje achter voor onder deze website. Ik kijk er natuurlijk ook naar uit om jou nog veel meer duidelijkheid te geven zodat je echt weet waar de mogelijkheden liggen. Hoe meer vragen, hoe meer ik ook voor je kan doen. Letterlijk alles wat je maar wilt weten kan ook gevraagd worden.

Klarna kosten? Wat betaal je eigenlijk?

Klarna kosten

Toen ik zag hoe hoog de Klarna kosten kunnen zijn wanneer je niet exact doet wat het bedrijf wil ben ik gaan schrijven. Dat doe ik voor jou!

Direct de Klarna kosten voorkomen? Klik hier!

Mijn doel is jou te helpen om op een eerlijke en duidelijke manier voordelig te bestellen. Hoe meer je weet, hoe meer ik ook voor je kan doen. Als je dan ook weet dat de extra betalingen voorkomen kunnen worden komt het allemaal wel goed. Waar het op neer komt is dat het bedrijf uiteindelijk de betaalverplichting van jou overneemt en de leverplicht van AliExpress.

Bekijk hoe je Klarna kosten kunt voorkomen! Klik hier!

Ik wil jou graag helpen door jou ook een compleet, eerlijk en duidelijk beeld te geven van waar de mogelijkheden zijn. Hoe meer vragen, hoe meer ik ook voor je kan doen. Neem dus ook gerust contact met mij op om jouw vragen te blijven stellen.

Hoe zit het met Klarna kosten?

Uiteindelijk verdient een bedrijf als deze geld door jou met extra kosten op te zadelen. Het is dus goed om je ervan bewust te zijn. Als jij niets hebt ontvangen hoef jij dus ook niets te betalen. Communiceren met het bedrijf is natuurlijk wel handig.

Zelf ook de Klarna kosten voorkomen? Klik hier!

De makkelijkste manier om de kosten niet te hebben is natuurlijk een andere, veilige manier van betalen. Die manier is een creditcard. Daarmee kan je namelijk ook eenvoudig geld terugkrijgen als er iets mis is of wanneer je niets hebt ontvangen.

Vraag jouw creditcard aan en voorkom Klarna kosten! Klik hier!

Informatie in deze blog is niet gesponsord. Ik schrijf over OpenBank omdat ik deze bank zelf ook gebruik. Wat ik niet gebruik is een Nederlandse bankrekening. De reden daarvoor is dat ik merk dat de controle vanuit de overheid veel te sterk aan het worden is.

AliExpress extra kosten? Hoe zit het echt?

AliExpress extra kosten

In deze blog deel ik de nieuwe AliExpress extra kosten. Feitelijk laat ik gewoon zien hoe het allemaal eigenlijk gewoon heel erg meevalt.

Direct zien hoe het echt zit met de AliExpress extra kosten? Klik hier!

Mijn belangrijkste doel is jou een compleet en eerlijk beeld te geven en de regels ook echt te kennen. Ik wil dat je volledig op de hoogte bent en dus ook weet waar deze berichten vandaan komen. Bekijk natuurlijk hoe de media echt werkt. Wanneer je dat beseft ga je zien hoeveel je echt kunt kopen. Ik ben hier om complete duidelijkheid te geven over wat je kunt kopen en wat het echt gaat kosten.

Bekijk de AliExpress extra kosten! Klik hier!

Laat ik jou duidelijkheid geven zodat je echt kunt weten wat er te koop is en hoeveel je echt betaalt. Ben je toch nog onzeker, neem dan even contact met mij op.

Hoe zit het echt met AliExpress extra kosten?

Waar we bang voor zijn gemaakt is de BTW en de inklaringskosten. Het stukje BTW gaat inderdaad omhoog. Tenminste, voor alles onder de 22 euro. Je betaalt nu direct bij AliExpress de 21% BTW. Wat je echter niet meer betaalt zijn de inklaringskosten die je eerder bij AliExpress betaalde.

Wil jij zien hoe het zit met de AliExpress extra kosten? Klik hier!

Uiteindelijk betekend het gewoon dat je volledige duidelijkheid moet krijgen. Het is echt heel erg belangrijk dat je op de hoogte bent van hoe het echt zit en hoe de mainstream media jou volledig voor de gek houdt.

Ga de AliExpress extra kosten bekijken! Klik hier!

Hier ga ik het bij laten. Ik wil deze blog afsluiten door jou te vertellen hoe de nieuwe regels echt zijn. Kijk gewoon eens even naar de regels. Koop jij iets bij AliExpress, dan betaal je enkel nog 21% BTW tot de 150 euro. Inklaringskosten komen daarmee te vervallen wanneer je in ieder geval BTW hebt betaald. Mijn grootste doel is jou de duidelijkheid te geven zodat jij weet dat je gewoon veilig kunt bestellen. Alle vragen hierover zijn natuurlijk gewoon welkom.