AliExpress Retouren en Terugbetalingen: Wat te Doen Als Je Een Verkeerd Product Ontvangt

Hallo, ik ben Alexander, jouw AliExpress Specialist. Het kan iedereen overkomen: je ontvangt een verkeerd product van AliExpress en weet niet wat je moet doen. Hoewel we eerder al wat tips hebben gegeven, blijkt dat deze niet altijd voldoende zijn. Daarom gaan we nu dieper in op het proces van “Retouren / Terugbetaling” op AliExpress.

Stap 1: Ga naar ‘Mijn Bestellingen’

Log in op je AliExpress-account en ga naar ‘Mijn Bestellingen’. Zoek de bestelling waar het om gaat.

Stap 2: Klik op ‘Retouren / Terugbetaling’

Naast de bestelgegevens zie je een knop met ‘Retouren / Terugbetaling’. Klik hierop om het proces te starten.

Stap 3: Volg de Stappen

Je wordt nu door een reeks vragen geleid om het probleem te specificeren. Volg deze stappen zorgvuldig.

Stap 4: Wacht op Reactie

Na het indienen van je verzoek, zal de verkoper of AliExpress contact met je opnemen om het probleem op te lossen.

Stap 5: Klarna als Back-up

Als je via Klarna hebt betaald, kun je de betaling pauzeren totdat het probleem is opgelost.

Voor meer informatie en hulp, bezoek onze contactpagina.

Bij je volgende bestelling, gebruik dan de AliExpress affiliate link om ons te steunen.

Douane kosten AliExpress omlaag?

douane kosten aliexpress

Ja, de douane kosten AliExpress zijn lager geworden! Dat is natuurlijk goed nieuws. Het minder goede nieuws is de BTW die je betaalt!

Direct weten wat de douane kosten AliExpress zijn? Klik hier!

Het is natuurlijk aan jou om een compleet, eerlijk en duidelijk beeld te geven. Hoe meer vragen je hebt, hoe beter ik jou ook kan helpen. Letterlijk alle vragen mogen gewoon worden gesteld. Ik kijk er ook naar uit om jou volledige duidelijkheid te geven om te weten wat je koopt. Je betaalt vanaf 1 juli enkel de 21% BTW, geen extra kosten meer. Het is goed om voor jezelf ook duidelijkheid te hebben.

Zorg dat je de douane kosten AliExpress weet! Klik hier!

Vragen blijven natuurlijk welkom. Neem gerust contact met mij op om te weten wat je koopt. Weet dan ook dat je volledig op de hoogte kunt zijn over alles wat je kunt zien, weten en kopen.

Kopers over de douane kosten

Letterlijk alle vragen zijn van harte welkom. Weet dan ook dat je altijd op de hoogte mag zijn van alle vragen die je kunt stellen. Zorg natuurlijk ook dat je op de hoogte bent van alle vragen, reacties en opmerkingen. Hoe meer je weet, hoe beter ik jou ook kan helpen.

Liever douane kosten voorkomen? Klik hier!

Natuurlijk wil ik jou helpen om een compleet, eerlijk en duidelijk beeld te geven van wat je wilt zien, weten en kopen. Letterlijk alle vragen zijn natuurlijk ook van harte welkom. Mijn grootste doel is duidelijkheid. Hoe meer je weet, hoe beter ik jou ook kan helpen.

Ga de douane kosten AliExpress bekijken! Klik hier!

Iedere vraag die je verder hebt lees ik graag onder deze blog. Hoe meer vragen, hoe beter ik jou ook kan helpen. Alles wat je wilt weten ga ik ook antwoord op geven.

Originally posted 2021-07-06 06:56:54.

AliExpress account gehackt! Wat nu?

AliExpress account gehackt

Is jouw AliExpress account gehackt? In deze blog leg ik stap voor stap uit wat jij het beste kunt doen. Lees daarom vooral snel verder.

Direct een oplossing? Klik hier!

Over het algemeen wordt een AliExpress account gehackt door plagers. Want wat zou iemand nu echt kunnen doen met de informatie die in jouw account staat? Over het algemeen is er iets anders aan de hand. Daarover geef ik in deze blog feitelijk de uitleg. Want de kans dat iemand echt toegang wil tot jouw account is gewoon heel erg klein. Mijn doel voor deze blog is te laten blijken dat er over het algemeen een eenvoudige oplossing is voor ieder probleem.

Bekijk direct de oplossing voor ieder probleem! Klik hier!

Voordat ik dan de uitleg geef voor hoe jij weer toegang kunt krijgen tot een account die jij eerder hebt gebruikt, eerst jouw reactie. Wat wil jij weten over dit onderwerp en wat is jouw ervaring?

Is jouw AliExpress account gehackt?

Meestal valt het dus wel mee. Probeer eerst eens een wachtwoord te resetten. Vaak lost dat het probleem al op. Heb jij een toch een reden om aan te nemen dat iemand toegang heeft tot jouw AliExpress account, laat het dan weten door een reactie achter te laten onder deze blog.

Kijken of het inloggen lukt? Klik hier!

Hoewel ik jou natuurlijk in iedere situatie wil helpen is het wel zo dat een account regelmatig geblokkeerd wordt. De kans dat jouw AliExpress account gehackt is blijft echt heel erg klein. Voor alle overige vragen nodig ik jou uit om contact op te nemen of een reactie achter te laten onder de blog.

Log meteen in! Klik hier!

Mijn doel voor deze blogs is jou een compleet beeld te geven. Jou eerlijke informatie te geven. Ervoor te worden dat jij precies weet wat jij koopt. Hoe meer van dit soort blogs jij leest, hoe beter jij op de hoogte bent.

Originally posted 2019-09-14 17:18:14.

Verkeerd Product Ontvangen van AliExpress: Wat Zijn Je Opties?

Hallo, ik ben Alexander, jouw AliExpress Specialist. Het kan iedereen overkomen: je hebt iets besteld op AliExpress, maar ontvangt een verkeerd product. Wat nu? Chris Bruinsma uit Enschede overkwam dit ook en vroeg om advies. Hier zijn enkele stappen die je kunt volgen:

 1. Contacteer de Verkoper: De eerste stap is altijd om contact op te nemen met de verkoper. Leg de situatie uit en vraag om een oplossing.
 2. Open een Dispute: Als de verkoper niet meewerkt, kun je een geschil openen via AliExpress.
 3. Gebruik Klarna: Als je via Klarna hebt betaald, zoals Chris, kun je de betaling pauzeren totdat het probleem is opgelost.
 4. Raadpleeg de Website: Alle opties voor het oplossen van dit soort problemen staan op de AliExpress website. Vervelend dat je een verkeerd product hebt ontvangen. Je zult dit met de verkoper of AliExpress moeten oplossen.

Voor meer informatie en hulp, kun je altijd terecht op onze contactpagina.

Bij je volgende bestelling, gebruik dan de AliExpress affiliate link om ons te steunen.

MondkapjePro licht klanten op!

MondkapjePro

Overweeg jij bij MondkapjePro te bestellen? Doe het niet! Wanneer jij een mondkapje wilt kopen is het verstandig om naar een betrouwbare website te gaan!

Direct een legitiem MondkapjePro bestellen? Klik hier!

Het voordeel van kopen via deze website is dat onze partner (AliExpress) een systeem heeft om kopers te beschermen. Gaat er dus ondanks alles toch iets mis, dan kan je het geld gewoon terug krijgen. Mijn doel is jou bij een betrouwbare website als AliExpress te laten kopen en niet bij een onbetrouwbare website zoals MondkapjePro. Wat ik heel erg belangrijk vind is dat jij niet wordt opgelicht.

Bestel de originele MondkapjePro! Klik hier!

Voor het belangrijkste deel van deze website wil ik jou heel graag uitnodigen om contact met mij op te nemen. Hoe meer jij weet, hoe beter ik jou ook kan helpen. Laat je gewoon niet oplichten, ik help jou hoe dan ook om slimmere keuzes te maken.

Over MondkapjePro

Mijn doel is jou duidelijkheid te geven. Ik wil dat jij eerlijk koopt. Dat jij dus ook eenvoudig de juiste spullen kunt kopen. Deze website controleert en leest natuurlijk ook de beoordelingen van eerdere kopers. Dat blijft ook wel de goeden tip. Zo kan jij voorkomen dat jij bij de verkeerde MondkapjePro iets koopt.

Direct bestellen? Klik hier!

Natuurlijk wil ik jou helpen om veilig door het leven te gaan. Mijn directe advies is altijd om slimme trucjes te voorkomen. Koop bij een betrouwbare bron of vraag het als jij het niet zeker weet. Bekijk de originele MondkapjePro zodat jij de juiste spullen koopt!

Bekijk de producten online! Klik hier!

Het belangrijkste is dat jij precies weet wat jij koopt. Voor alles wat jij wilt kopen nodig ik jou van harte uit om een bericht achter te laten onder deze blog. Hoe meer jij weet, hoe beter jij bent geholpen!

Originally posted 2020-05-12 21:34:52.

AliExpress Pakket Naar Verkeerd Adres: Wat Nu?

Goedemorgen, ik ben Alexander, jouw AliExpress Specialist. Het is een veelvoorkomend probleem: je wacht op je AliExpress-pakket, maar het is naar je oude adres gestuurd. Wat nu? Hier zijn enkele stappen die je kunt volgen:

 1. Contacteer de Nieuwe Bewoner: Als je oude adres nog bereikbaar is, probeer dan contact op te nemen met de nieuwe bewoner. Misschien kunnen zij het pakket voor je bewaren.
 2. Neem Contact op met AliExpress: Via de klantenservice van AliExpress kun je proberen het probleem op te lossen.
 3. Check de Track en Trace: Houd de track en trace code goed in de gaten om te zien waar je pakket zich bevindt.
 4. Wees Voorbereid voor de Volgende Keer: Zorg ervoor dat je altijd het juiste adres invoert bij het plaatsen van een bestelling. In het meest extreme geval kun je ook communiceren met de bewoner van je oude huis.

Voor meer informatie en hulp, kun je altijd terecht op onze contactpagina.

Bij je volgende bestelling, gebruik dan de AliExpress affiliate link om ons te steunen.

Verkeerd Adres op je AliExpress Pakket: Wat Nu?

Hallo, ik ben Alexander, jouw AliExpress Specialist. Een verkeerd adres op je AliExpress-pakket kan voor veel stress zorgen. Je bent niet de enige die dit overkomt. In dit blog leg ik uit wat je kunt doen als je merkt dat je pakket naar het verkeerde adres is gestuurd.

 1. Contacteer de Verkoper: De eerste stap is om contact op te nemen met de verkoper op AliExpress. Zij kunnen je mogelijk verder helpen.
 2. Neem Contact op met de Klantenservice: Als de verkoper je niet kan helpen, probeer dan de klantenservice van AliExpress te bereiken.
 3. Check de Track en Trace: Houd de track en trace code goed in de gaten om te zien waar je pakket zich bevindt.
 4. Contacteer de Bezorgdienst: In sommige gevallen kun je de bezorgdienst vragen om het pakket naar het juiste adres te sturen.
 5. Wees Geduldig: Het kan even duren voordat je pakket wordt omgeleid of teruggestuurd.

Ik kan helaas niets voor je doorsturen. Dit moet je echt zelf met de verkoper of klantenservice regelen. Voor meer informatie en hulp, kun je altijd terecht op onze contactpagina.

Bij je volgende bestelling, gebruik dan de AliExpress affiliate link om ons te steunen.

Wat te doen als je AliExpress-bestelling niet is aangekomen: Een gids voor ontevreden klanten

Hallo, ik ben Alexander, jouw AliExpress Specialist. Ik begrijp dat je ontevreden bent over je recente bestelling bij AliExpress. Je bent niet de enige; er zijn veel mensen die in een soortgelijke situatie verkeren. In dit blog leg ik uit wat je kunt doen als je bestelling niet is aangekomen en je geld wel is afgeschreven.

 1. Contacteer de Klantenservice: Het eerste wat je moet doen, is contact opnemen met de klantenservice van AliExpress. Zij kunnen je meer informatie geven over de status van je bestelling.
 2. Check je E-mail en Account: Soms ontvang je een e-mail met informatie over de verzending. Controleer ook je AliExpress-account voor updates.
 3. Open een Dispute: Als je na een redelijke termijn nog steeds niets hebt ontvangen, kun je overwegen een geschil (dispute) te openen. Dit is een formele klacht die je indient bij AliExpress.
 4. Wacht op Reactie: Na het openen van een geschil, zal AliExpress onderzoek doen en binnen een bepaalde termijn reageren.
 5. Neem Contact op met je Bank: Als laatste redmiddel kun je contact opnemen met je bank om te kijken of er mogelijkheden zijn om je geld terug te krijgen.

Voor meer informatie en hulp, kun je altijd terecht op onze contactpagina.

Ik hoop dat deze gids je helpt in je zoektocht naar een oplossing. Bij je volgende bestelling, gebruik dan de AliExpress affiliate link om ons te steunen.

Wat te Doen Als Je AliExpress Pakket Niet Aankomt: Een Praktische Gids

Hallo allemaal, ik ben Alexander, jouw AliExpress Specialist. Vandaag wil ik het hebben over een probleem waar veel mensen mee te maken krijgen: je hebt een bestelling geplaatst, maar het pakket komt maar niet aan.

De Situatie

Je hebt een bestelling gedaan, en PostNL geeft aan dat het pakket is ontvangen. Echter, de leverdatum is verstreken en je hebt nog steeds niets ontvangen. Wat nu?

Eerste Stap: Open een Dispute

Als je pakket niet binnen de beloofde tijd is geleverd, is het tijd om een dispute te openen op AliExpress. Ik moet je wel waarschuwen, als het al maanden geleden is, ben je waarschijnlijk te laat.

Andere Opties

Als het openen van een dispute niet meer mogelijk is, kun je proberen contact op te nemen met de verkoper of met PostNL. Echter, de kans op een oplossing wordt kleiner naarmate er meer tijd verstrijkt.

Laatste Redmiddel

Als niets werkt, kun je als laatste redmiddel een klacht indienen bij AliExpress zelf. Maar let op, dit is geen garantie voor succes.

Conclusie

Het is frustrerend als je lang moet wachten op een pakket dat maar niet lijkt te komen. Het openen van een dispute is vaak de beste oplossing, maar wees er snel bij.

Voor meer vragen en tips, neem gerust contact met mij op. En bij je volgende bestelling, gebruik de AliExpress affiliate link.

Wachtwoord Veranderd op AliExpress en Nu Je Bestellingen Kwijt? Hier Is Wat Je Moet Doen

Hallo allemaal, ik ben Alexander, jouw AliExpress Specialist. Vandaag wil ik een veelvoorkomend probleem bespreken dat sommige mensen ervaren na het wijzigen van hun wachtwoord op AliExpress: ze kunnen hun eerdere bestellingen niet meer zien.

Waarom gebeurt dit?

Dit kan verschillende oorzaken hebben, maar meestal is het een technisch probleem aan de kant van AliExpress. Het kan ook zijn dat je per ongeluk bent ingelogd op een ander account.

Wat kun je doen?

Dit soort vragen zijn echt voor de klantenservice van AliExpress. Het beste wat je kunt doen, is contact opnemen met de klantenservice via deze link. Zij kunnen je het beste helpen om dit probleem op te lossen.

Andere opties

Als de klantenservice je niet kan helpen, probeer dan het volgende:

 1. Log uit en log weer in.
 2. Controleer of je het juiste account gebruikt.
 3. Probeer een andere browser of wis je cookies.

Conclusie

Het is frustrerend als je je bestellingen niet kunt zien, vooral als je net je wachtwoord hebt gewijzigd. Maar maak je geen zorgen, de klantenservice van AliExpress kan je hierbij helpen.

Voor meer vragen over AliExpress, voel je vrij om contact met mij op te nemen. En vergeet niet, bij je volgende bestelling, gebruik de AliExpress affiliate link.

Tot de volgende keer!

Wat te doen als je AliExpress bestelling nooit is aangekomen: Een Praktische Gids

Hallo allemaal, ik ben Alexander, jouw AliExpress Specialist. Vandaag wil ik een veelvoorkomend probleem bespreken dat veel mensen ervaren: je hebt een bestelling gedaan op AliExpress, maar het pakketje is nooit aangekomen. Wat nu?

Het Probleem

Een van onze lezers stuurde ons het volgende bericht: “Ik heb een week of 6 geleden een bestelling gedaan voor een vacuum cleaner, maar nooit gekregen. Nu zie ik in mijn PostNL app dat er een pakketje wordt teruggestuurd. Maar er is nooit iemand bij mij aan de deur geweest.”

De Eerste Stap

De eerste vraag die ik altijd stel is: “Wat is het traceernummer waar het om gaat en wat is jouw postcode?” Dit is cruciaal om verder onderzoek te kunnen doen. Zonder deze informatie is het lastig om te bepalen waar het mis is gegaan.

Mogelijke Oorzaken

Er kunnen verschillende redenen zijn waarom je pakketje niet is aangekomen:

 1. Het pakketje is verloren gegaan tijdens het transport.
 2. Er is een fout gemaakt bij het sorteercentrum.
 3. Het pakketje is bij een verkeerd afleverpunt terechtgekomen.

Oplossingen

Als je het traceernummer en de postcode hebt, kun je contact opnemen met PostNL of een ander bezorgbedrijf om te achterhalen wat er is gebeurd. Als het pakketje inderdaad is teruggestuurd naar de afzender, kun je een ‘dispute’ openen op AliExpress om je geld terug te krijgen of een nieuw product te ontvangen.

Conclusie

Het is frustrerend als je iets hebt besteld en het komt maar niet aan. Gelukkig zijn er stappen die je kunt nemen om het probleem op te lossen. Heb je nog meer vragen? Neem dan contact met ons op via VraagAlex Contact.

Bij je volgende AliExpress bestelling, gebruik dan deze AliExpress affiliate link om ons te steunen.

Tot de volgende keer!

PostNL stuurt pakketten sneller terug!

PostNL

Er is een nieuwe klacht die mijn bureau heeft bereikt. Het gaat hier om een klacht over PostNL die pakketten nu al na 7 dagen terugstuurt!

Bekijk zelf de oplossingen voor deze PostNL klacht! Klik hier!

Mijn doel voor deze blog is jou voldoende uit te leggen dat jij een pakket echt binnen 7 dagen op moet halen vanaf het afhaalpunt. Doe jij dat niet, dan gaat het product terug. Houd er ook rekening mee dat het maanden kan duren voordat het product is en voordat jij kans hebt om jouw geld terug te krijgen. Het is dus echt van essentieel belang dat jij de PostNL site gebruikt en de pakketjes ook zelf in de gaten blijft houden.

Een PostNL traceernummer vinden bij AliExpress? Klik hier!

In het tweede deel van de blog schrijf ik over verschillende soorten klachten die ik te lezen krijg. Verder kom ik met een oplossing, zodat jij problemen die jij tegenkomt zelf ook op kunt lossen.

Oplossing voor PostNL klachten

Om te beginnen kan jij het beste problemen voorkomen. Dat kan bijvoorbeeld door bestellingen volledig te volgen. Het beste kijk je altijd eerst bij jezelf. Ik kan ook iedereen aanraden om de gratis persoonlijkheidstest in te vullen.

Vragen over PostNL? Klik hier!

Nu wil ik jou graag ook helpen wanneer iets echt mis gaat met een zending van AliExpress via PostNL. Bekijk daarom ook de mogelijkheden om een dispute te openen wanneer er iets mis gaat. Wij hebben wel de harde regel dat problemen altijd onderling opgelost moeten worden. Iemand die een rechtszaak start of maatregelen treft buiten de ethiek regels kan niet door AliExpress Nederland worden geholpen.

Heb jij iets wat jij nog wilt weten? Neem contact op!

Klachten over PostNL? Laat een reactie achter onder deze blog. Wanneer ik jouw klachten ken kan ik jou ook zo goed mogelijk verder helpen.

Originally posted 2019-09-14 09:42:48.

Retourkosten bij AliExpress soms erg hoog!

Retourkosten

Als ik kijk naar de regels, dan zijn retourkosten bij iets wat gaat om garantie natuurlijk geheel onredelijk. Daar staan wij als AliExpress Nederland ook niet achter.

Meer weten over jouw rechten en ethiek? Klik hier!

Ieder conflict bestaat uit een aantal stadia. Om te beginnen kijken we natuurlijk hoe het onderling opgelost kan worden. Lukt dat niet, dan kan je gaan kijken of de organisatie (in dit geval AliExpress) iets voor je kan en wil doen. Het absolute laatste redmiddel is de gang naar de rechter. Het grote nadeel, zeker waar het gaat om hoge retourkosten, is dat niemand ooit in de geschiedenis een rechtszaak heeft gewonnen.

Vragen over de retourkosten? Neem contact op!

Het is mijn doel om een hoge klanttevredenheid te krijgen. Omdat ik hier in Nederland los sta van China kan ik met inhoudelijke zaken niet helpen. Wel kijk ik graag mee naar oplossingen. Zodra iemand echter begint met rechten houd het voor mij op.

Meer over de retourkosten

Heb jij als klant een fout gemaakt, dan vind ik het ook absoluut redelijk dat jij hoge retourkosten betaalt. Wanneer jij echter een product koopt die niet volledig werkt, ga dan in gesprek met de verkoper. Het mag natuurlijk niet zo zijn dat jij moet betalen voor een fout van een ander.

Meer informatie over het oplossen van problemen? Klik hier!

Mijn voornaamste doel is ervoor te zorgen dat jij de beste ervaring hebt. Daarom wil ik jou uitnodigen om jouw reactie op het onderwerp te delen onder deze blog. Heb jij hoge retourkosten gemaakt? Heb jij daar een slechte ervaring aan overgehouden? Of heeft de verkoper het vergoed? Laat het weten en deel jouw reactie.

Zelf iets kopen bij AliExpress? Klik hier!

Mocht jij dan verder nog vragen hebben, laat het gerust weten. Mijn doel is jou zo volledig mogelijk te helpen.

Originally posted 2019-09-12 09:14:29.

Wat te Doen Als Je AliExpress Pakket Vertraagd Is: Een Praktische Gids voor het Oplossen van Bezorgproblemen

Heb je ook wel eens meegemaakt dat je AliExpress pakket vertraagd is? Je bent niet de enige. In deze blog leg ik uit wat je kunt doen als je pakket vertraging oploopt.

De Frustratie van een Vertraagd Pakket

Ik begrijp goed dat je boos bent, vooral als de PostNL app aangeeft dat je pakket “vandaag” geleverd zou worden, maar dit niet gebeurt.

Wat Zegt de Track & Trace?

Het eerste wat je moet doen is de Track & Trace code controleren. Dit geeft je een idee van waar je pakket zich bevindt.

Ik Kan Verder Ook Niets Doen

Als het echt te lang duurt (denk aan 30 dagen of langer), dan kunnen we gaan kijken naar een onderzoek. Helaas maakt PostNL weleens fouten en daar kan ik je niet bij helpen.

Conclusie

Een vertraagd pakket is frustrerend, maar er zijn stappen die je kunt nemen om het probleem op te lossen. Lees voor meer informatie deze praktische gids.

Voor meer hulp bij AliExpress gerelateerde zaken, neem contact met ons op. En vergeet niet, bij je volgende bestelling, gebruik de AliExpress affiliate link.

Verkeerd Product Ontvangen van AliExpress? Zo Los Je Het Op!

Heb je een luipaardprint jurk besteld op AliExpress maar iets heel anders ontvangen? Dat is natuurlijk erg vervelend. In deze blog leg ik uit wat je kunt doen in zo’n situatie.

Verkeerd Product Ontvangen: Eerste Stappen

Als je een verkeerd product hebt ontvangen, is het belangrijk om direct actie te ondernemen. Hoe langer je wacht, hoe kleiner de kans dat je je geld terugkrijgt of het juiste product ontvangt.

Dispute Openen!

De snelste en meest effectieve manier om dit probleem op te lossen is door een dispute te openen op AliExpress. Ga naar je bestelgeschiedenis, zoek de betreffende bestelling en klik op ‘Open Dispute’.

Hoe Werkt Een Dispute?

Bij het openen van een dispute kun je kiezen voor verschillende opties. Je kunt bijvoorbeeld vragen om een terugbetaling of om het juiste product alsnog te ontvangen.

Conclusie

Een verkeerd product ontvangen is altijd vervelend, maar gelukkig zijn er manieren om het op te lossen. Door snel een dispute te openen, vergroot je de kans op een goede afloop.

Voor meer hulp bij AliExpress gerelateerde zaken, neem contact met ons op. En vergeet niet, bij je volgende bestelling, gebruik de AliExpress affiliate link.

Teleurgesteld in Je AliExpress Telefoon? Dit Zijn Je Opties

Ben je ontevreden over de telefoon die je via AliExpress hebt gekocht? Je bent niet de enige. In deze blog leg ik uit wat je kunt doen als je niet tevreden bent met je aankoop.

Ontevreden Over Je AliExpress Telefoon: Wat Nu?

Het is enorm frustrerend als je een product koopt dat niet aan je verwachtingen voldoet. Vooral als het om een telefoon gaat, een apparaat dat je dagelijks gebruikt.

Twee Keuzes

Je kunt kiezen, gewoon balen dat je een slecht product hebt gekocht of een dispute openen en kijken of het opgelost kan worden.

Hoe Open Je een Dispute?

Als je kiest voor het openen van een dispute, ga dan naar je AliExpress account en volg de stappen om een geschil te openen. Hier kun je aangeven wat er mis is met het product en wat je als oplossing wilt.

Wat Als Je Geld Terug Wilt?

Als je je geld terug wilt, is het belangrijk om bewijsmateriaal te verzamelen. Denk aan foto’s of video’s die het probleem duidelijk laten zien.

Conclusie

Als je niet tevreden bent over je AliExpress telefoon, heb je twee keuzes: of je accepteert het verlies, of je opent een dispute om het probleem op te lossen.

Voor meer hulp bij AliExpress gerelateerde zaken, neem contact met ons op. En vergeet niet, bij je volgende bestelling, gebruik de AliExpress affiliate link.

Hoe Vind Je Jouw Vastgelopen AliExpress Pakket: Een Praktische Gids

Heb je een AliExpress-pakket besteld en lijkt het alsof het is vastgelopen in een sorteercentrum? Je bent niet de enige. In deze blog leg ik uit wat je kunt doen om je pakket weer op de juiste route te krijgen.

De Frustratie van een Vastgelopen Pakket

Het is enorm frustrerend als je ziet dat je pakket al weken vastzit in een sorteercentrum. Vooral als je al lang wacht op je bestelling.

Jouw Postcode is Cruciaal

Ik wil jouw postcode hebben zodat ik je verder kan helpen. Zonder deze informatie is het moeilijk om de exacte locatie van je pakket te achterhalen.

De Verwachte Leverdatum

Soms krijg je een verwachte leverdatum die niet overeenkomt met de werkelijke status van het pakket. Het is belangrijk om deze informatie te verifiëren via betrouwbare bronnen zoals de officiële tracking website van de vervoerder.

Neem Contact Op met de Vervoerder

Als je de postcode hebt verstrekt, is de volgende stap om contact op te nemen met de vervoerder. Zij kunnen je meer informatie geven over waar je pakket zich bevindt.

Open een Dispute

Als het pakket na een redelijke termijn nog steeds niet is aangekomen, kun je overwegen om een dispute te openen op AliExpress. Dit is vaak de laatste stap om je geld terug te krijgen of het pakket alsnog te ontvangen.

Conclusie

Een vastgelopen pakket is frustrerend, maar er zijn stappen die je kunt nemen om het probleem op te lossen. Het begint allemaal met het verstrekken van je postcode en het verifiëren van de verwachte leverdatum.

Voor meer hulp bij AliExpress gerelateerde zaken, neem contact met ons op. En vergeet niet, bij je volgende bestelling, gebruik de AliExpress affiliate link.

Wat Te Doen Als Je AliExpress Bestelling Niet Compleet Is: Een Stap-voor-Stap Gids

Heb je onlangs een grote bestelling bij AliExpress gedaan en zijn niet alle items aangekomen? Dit is een probleem waar veel mensen mee te maken krijgen. In deze blog leg ik je stap voor stap uit wat je kunt doen om dit op te lossen.

De Problemen Met Onvolledige Bestellingen

Het is frustrerend als je een bestelling van bijvoorbeeld 100 euro hebt gedaan en slechts een deel daarvan is aangekomen. Wat nog erger is, is als je hoort dat de rest van je bestelling terug naar China wordt gestuurd.

Open een Dispute voor Elk Product

Vervelend dat dingen terug zijn naar China. Het enige wat je kunt doen is voor ieder product een dispute openen. Daarmee kunnen problemen worden opgelost. Over het algemeen krijg je geld terug, niet het product.

Neem Contact Op met AliExpress

Als het openen van een dispute niet helpt, is het belangrijk om contact op te nemen met de klantenservice van AliExpress. Zij kunnen je verder helpen en mogelijk een oplossing bieden.

Conclusie

Het is belangrijk om actie te ondernemen als je bestelling niet compleet is. Door een dispute te openen en contact op te nemen met de klantenservice, vergroot je de kans op een succesvolle oplossing.

Voor meer informatie en hulp bij AliExpress gerelateerde zaken, neem contact met ons op. En vergeet niet, bij je volgende bestelling, gebruik de AliExpress affiliate link.


Hoe Krijg Je Je Geld Terug Na Annulering bij AliExpress: Een Stap-voor-Stap Gids

Heb je onlangs een bestelling bij AliExpress geannuleerd en wacht je nog steeds op je terugbetaling? Je bent niet de enige. Het is een veelvoorkomend probleem waar veel mensen mee te maken krijgen. In deze blog leg ik uit wat je kunt doen als je in deze situatie zit.

De Terugbetalingsprocedure van AliExpress

AliExpress belooft meestal dat je je geld binnen 2 tot 5 dagen terugkrijgt na annulering. Echter, dit is niet altijd het geval. Het kan soms langer duren, en het enige wat je te horen krijgt is: “Heb geduld.”

Neem Contact Op met AliExpress

Dit is iets wat je via AliExpress zult moeten oplossen. Over het algemeen gaat het wel goed met geld terug krijgen. Het is belangrijk om direct contact op te nemen met de klantenservice van AliExpress als je problemen ondervindt met je terugbetaling.

Geduld is een Schone Zaak

Het klinkt cliché, maar soms is geduld echt het enige wat je kunt doen. Zorg ervoor dat je alle nodige stappen hebt ondernomen en wacht dan af.

Conclusie

Het kan frustrerend zijn om te wachten op een terugbetaling na het annuleren van een bestelling bij AliExpress. Echter, met de juiste stappen en een beetje geduld, komt het meestal goed.

Voor meer informatie en hulp bij AliExpress gerelateerde zaken, neem contact met ons op. En vergeet niet, bij je volgende bestelling, gebruik de AliExpress affiliate link.

Inklaringskosten AliExpress vanaf 1 juli 2021!

inklaringskosten AliExpress

De regels rondom inklaringskosten AliExpress zijn veranderd sinds 1 juli 2021. In deze blog leg ik uit wat er voor jou anders wordt.

Zonder inklaringskosten AliExpress bestellen? Klik hier!

In de basis is het simpel. Wanneer jij een bestelling plaatst binnen de Europese Unie betaal je direct bij het plaatsen van jouw bestelling ook de 21% BTW. Jij hoeft daarna geen inklaringskosten meer te betalen omdat deze simpelweg niet van toepassing zijn. Het is natuurlijk goed om zelf ook een compleet, eerlijk en duidelijk beeld te hebben van wat je kunt kopen. Tot 150 euro hoef jij je hoe dan ook nergens druk meer om te maken.

Bestel direct zonder inklaringskosten AliExpress! Klik hier!

Natuurlijk maakt de media het wel lastig om te weten hoe het echt zit. Bekijk daarom ook het ware verhaal om te zien waar de leugens uit de media vandaan komen en waarom de leugens er ook zijn.

Wat waren inklaringskosten AliExpress?

Eerder was het zo dat je bij een bestelling van 22 euro of meer zowel kosten als BTW moest betalen. Inmiddels betaal je direct de BTW en zijn de overige kosten niet meer van toepassing. Overigens zijn de kosten sinds 1 juli ook lager geworden wanneer je ze wel moet betalen.

Wil jij zonder inklaringskosten AliExpress bestellen? Klik hier!

Er zijn altijd vragen, en die zullen ook wel blijven komen. Hoe meer je weet, hoe beter ik jou kan helpen. Het is aan jou om duidelijkheid te krijgen. Alles wat je wilt weten mag je ook vragen.

Ga de inklaringskosten AliExpress bekijken! Klik hier!

Alle vragen zijn natuurlijk van harte welkom en kan je ook stellen. Hoe meer je weet, hoe makkelijker het is om jou te helpen. Stel jouw vragen dan ook gewoon, dan weet ik waar ik antwoord op zou moeten geven.

Originally posted 2021-07-05 08:34:20.