Hondenstoel voor in de auto te koop bij AliExpress!

Hondenstoel voor in de auto

Ik moest even 2 keer kijken toen ik dit product zag. Het gaat echt om een hondenstoel voor in de auto. Zo kan jij jouw huisdier veilig vervoeren.

Direct jouw hondenstoel voor in de auto kopen? Klik hier!

Het unieke aan deze hondenstoel voor in de auto is dat deze waterdicht is en jouw hond op een veilige manier laat bewegen. Zo past deze ook in een kleinere auto, zolang er maar een achterbank is. Met 3 mensen die dit product tot nu toe hebben beoordeeld krijgt dit product het hoogste cijfer van 5 uit 5 sterren. De inhoud van de reacties volgen in het tweede deel van de blog.

Bestel jouw hondenstoel voor in de auto vandaag! Klik hier!

Straks dus de reacties. Heb jij voordat jij tot een aankoop overgaat vragen? Ik ben hier om jou te helpen. Neem gerust contact met mij op of laat jouw reactie achter aan het einde van deze blog.

Kopers over de hondenstoel voor in de auto

Ik kan hier niet veel over zeggen. Er zijn al maar 3 reacties, 2 kopers hebben niets inhoudelijks geschreven. De enige reactie is dan ook: “Perfect, kwaliteit zoals verwacht”. Ik zal voor de volledigheid ook even gaan kijken naar andere producten van deze verkoper om een completer beeld te geven. Deze krijgt overigens op 98,5% van alle verkopen het hoogste cijfer.

Alles lezen over de hondenstoel voor in de auto? Klik hier!

Het meest populaire product is niet de hondenstoel voor in de auto. Het populaire product is een naamplaatje voor de hond. Gegraveerd voor nog geen 5 euro inclusief verzendkosten vanuit China. Het product krijgt 4,9 uit 5 sterren. Kopers schrijven: “Super!”, “Binnen 3 weken geleverd”, “Goede kwaliteit” en “Fantastisch”.

Alle reacties lezen? Klik hier!

Heb jij nog vragen of opmerkingen? Ik ben hier om jou te helpen. Door jouw reactie achter te laten onder deze blog gaat dat het snelst.

Originally posted 2019-02-22 06:52:30.

Kleurrijk gordijn te koop bij AliExpress!

Kleurrijk gordijn

Wil jij een kleurrijk gordijn kopen? Kijk dan eens bij AliExpress. Onder andere verkrijgbaar in de kleuren blauw, groen, rood, paars en grijs.

Direct een kleurrijk gordijn kopen? Klik hier!

Een kleurrijk gordijn wordt volgens deze verkoper veelal gebruikt voor bruiloften. Wil jij daar meer over zien en lezen? Kijk dan even op de website. Met 42 stemmen krijgt dit product ook nog 4,9 uit 5 sterren. Het laagste cijfer wat kopers geven is 4 uit 5 sterren. In het tweede deel van deze blog schrijf ik over de reacties van de diverse kopers. Het doel, jou aan het beste product te helpen voor jou.

Meer over het kleurrijk gordijn? Klik hier!

Heb jij nog andere vragen en opmerkingen? Laat het mij dan weten. Jij kunt contact met mij opnemen of jouw reactie achterlaten onder deze blog. Hoe dan ook, ik wil pas dat jij koopt zodra jij zeker bent van jouw aankoop.

Kopers over het kleurrijk gordijn

Kopers schrijven onder andere: “Super snelle levering”, “Ben hier super blij mee”, “Binnen 10 dagen al geleverd”, “Goede kwaliteit” en “Kleur klopt precies”. Al met al krijgt het kleurrijk gordijn super goede beoordelingen. Kopers die 4 uit 5 sterren geven laten geen inhoudelijke reactie weten.

Lees zelf alle reacties door. Klik hier!

Het kleurrijk gordijn is het meest populaire product van deze verkoper. Er worden echter ook heel wat andere producten verkocht, allemaal gerelateerd aan trouwen. Voor mij een bijzonder iets, omdat ook ik plannen heb om een het avontuur van het huwelijk te gaan beginnen. Heel veel positieve beoordelingen, hoe dan ook goed om zelf ook even te kijken naar wat mensen schrijven.

Alle producten en reacties bekijken? Klik hier!

Heb jij nog vragen over dit product of een van de andere producten op de AliExpress website? Neem gerust even contact met mij op, zodat ik jou persoonlijk verder kan helpen.

Originally posted 2019-02-22 06:12:30.

Reageerbuis te koop bij AliExpress!

reageerbuis

In deze blog schrijf ik over de reageerbuis die via AliExpress verkocht kan worden. Het gaat hier echt om een goedkoop product.

Direct jouw reageerbuis kopen? Klik hier!

Waar ik jou graag mee wil helpen is een duidelijk beeld. Helaas zijn er op het moment van schrijven van deze blog nog geen reacties van kopers. Daar kan ik dus inhoudelijk nog niets over schrijven. Wat ik wel weet is dat je vragen altijd kunt blijven stellen. Hoe meer je weet, hoe meer ik ook voor jou kan doen en hoe beter jij een beslissing kunt nemen.

Bekijk de reageerbuis online! Klik hier!

Mijn doel is duidelijkheid. De beste manier voor jou om duidelijkheid te krijgen is door contact met mij op te nemen. Verder is het ook goed om de nieuwe website van Scientology te bekijken voor antwoorden op vraagstukken uit het leven.

Kopers over de reageerbuis

Laat ik jou antwoord geven op de vragen die jij hebt. Dit is hoe dan ook geen duur product, dus het is iets wat je prima online kunt kopen. Hoe meer je weet, hoe beter ik jou ook kan ondersteunen. Als je dit product wilt hebben, kijk er vooral zelf ook naar.

Zelf de reageerbuis bekijken? Klik hier!

Het grootste doel is dat jij weet wat je koopt en daar ook blij mee bent. Stel daarom altijd jouw vragen door te reageren onder blogs als deze. Uiteindelijk is dat de manier waarop ik jou ook kan blijven helpen. Ik kijk er naar uit om jouw reacties te lezen.

Kijk zelf ook naar de reageerbuis! Klik hier!

Daar wil ik het nu graag bij laten. Als je toch nog vragen hebt, laat jouw reactie dan vooral achter onder deze blog. Hoe meer je vraagt en dus te weten komt, hoe beter ik jou ook kan helpen.

Retouren van AliExpress bestellingen

Retouren van AliExpress bestellingen

Wij ontvangen met regelmaat retouren van AliExpress bestellingen. Deze blog geeft uitleg over de juiste retoursprocedure, zodat jij ook geld terug krijgt.

Vragen over retouren van AliExpress bestellingen? Neem contact op met de AliExpress klantenservice.

Hoewel wij in Nederland natuurlijk gewend zijn om altijd binnen 14 dagen iets terug te sturen en kleding te ruilen als het te klein is. Bij het retouren van AliExpress bestellingen werkt dat absoluut anders. Je moet om te beginnen toestemming hebben van de verkoper. Heb jij die toestemming, dan moet jij het pakket aangetekend sturen naar een adres in China. De kosten daarvan komen voor jouw eigen rekening en zijn rond de 20 euro.

Meer informatie over retouren van AliExpress bestellingen? Klik hier!

Wij willen jou heel graag op weg helpen om de juiste procedure te vinden. Via de Premium Service heb jij de mogelijkheid om jouw volledige retour uit handen te geven. Voor vragen over de premium service, neem gerust contact met mij op.

Welke retouren van AliExpress bestellingen zijn nu binnen?

Wij hebben 2 verschillende kledingstukken ontvangen als retouren van AliExpress bestellingen. Omdat deze wel juist geadresseerd waren hebben wij deze ook geaccepteerd. Na het openen bleek echter dat beide outfits een verkeerde maat waren. Hier kunnen wij niets mee, de koper is haar geld helaas kwijt.

Meer weten over de procedure? Klik hier!

Een cadeau sturen is natuurlijk altijd mogelijk. Daarvoor mag ons adres zeker worden gebruikt. Houdt er simpelweg rekening mee dat wanneer jij retouren van AliExpress bestellingen wilt doen jij het niet naar ons adres kunt sturen. Doe jij dat wel, dan ben jij het product kwijt en krijg jij jouw geld niet terug.

Verdere vragen? Klik hier!

Dan ter afsluiting, heb jij een product wat niet goed is? Heb jij een andere maat ontvangen dan jij hebt besteld? Heb jij elektronica besteld wat niet werkt? Open dan een dispute.

Originally posted 2019-02-20 22:05:16.

AliExpress pakketje ontvangen maar elders besteld!

AliExpress pakketje ontvangen

Heb jij een AliExpress pakketje ontvangen terwijl je bij een andere webwinkel iets hebt gekocht? Dat noem ik persoonlijk oplichting!

Problemen met een andere webwinkel? Klik hier!

Mijn doel blijft jou te helpen. Daarom help ik jou ook als jij een AliExpress pakketje ontvangen hebt terwijl je elders iets hebt gekocht. Helaas moet je voor problemen bij de Nederlandse oplichter zijn om het opgelost te krijgen. Dat is dan ook waar het mis gaat. Incidenteel zijn er wel eerlijke verkopers, maar de overgrote meerderheid is dat simpelweg niet. Zorg dat jij gewoon bij bekende webwinkels koopt of bij kleine winkels waar je echt vertrouwen in hebt.

Toch een AliExpress pakketje ontvangen? Klik hier!

Wat ik wil bereiken is dat je weet dat er mogelijkheden zijn. Ik wil dat jij weet dat een oplichter niet ongestraft mag blijven. Vanuit Scientology praten we over ethiek en eerlijkheid. Als je gewoon iets wilt kopen, koop dan gewoon bij de bron!

Waarom toch een AliExpress pakketje ontvangen?

Het is natuurlijk vervelend als je verwacht een waardevol product te bestellen bij een grote webwinkel en je iets van veel lagere waarde ontvangt vanuit China. Ik heb letterlijk van alles gekocht! Van een trouwjurk tot een smartphone. Ongeveer alles is te koop!

Problemen met een pakketje? Klik hier!

Nu is het zo dat er altijd mogelijkheden zijn om problemen op te lossen. Wanneer jij een AliExpress pakketje ontvangen hebt en hebt gekocht bij een andere webwinkel, dan is het wel goed om daar melding van te maken. Een dergelijke melding kan je gewoon bij ons doen, zodat ik daar weer meer over kan schrijven.

Los jouw problemen gewoon op! Klik hier!

Mijn grootste doel is jou te helpen. Ik wil dat jij volledig op de hoogte bent van alles wat je wilt doen. Hoe meer vragen jij hebt, hoe beter ik jou ook kan helpen.

Originally posted 2020-08-18 08:20:30.

Geschil in uitvoering, wat doe je nu?

geschil in uitvoering

Dus je hebt de melding geschil in uitvoering, maar de verkoper geeft aan dat het moet worden gesloten om geld terug te geven.

Oplossing bij een geschil in uitvoering? Start hier!

Nadat je de eerste stap hebt gevolgd is een optimale communicatie essentieel. Waar het hier om gaat is dat jij een kanaal kiest en via dat kanaal blijft communiceren. Dat is de snelste manier om hulp te krijgen. Ga niet van email naar WhatsApp naar chat en probeer vooral niet te bellen. Telefonisch geven we geen advies. Mensen die eigenwijs genoeg zijn om toch te willen bellen moeten daarvoor betalen.

Bekijk het geschil in uitvoering! Start hier!

Mijn doel blijft mensen te helpen. Ik wil dat jij ook goede hulp krijgt. Deze site is voortgekomen uit de budgettrainer, waar ik mensen help om slimmer met geld om te gaan. Waar het mij om gaat is dat jij ook echt slimmer met geld om leert gaan.

Waarom geschil in uitvoering sluiten?

Vanuit AliExpress en de verkoper is het zo dat wanneer jij het sluit er geen terugbetaling meer nodig is. Juist daarom is het zo belangrijk dat jij het altijd open laat staan. Sluiten doe je pas nadat het is opgelost. Geen moment eerder.

Probleem oplossen? Start hier!

Nu is het natuurlijk ook zo dat er zielige verhalen komen van verkopers. Dat de verkoper een slechte reputatie krijgt bij AliExpress. Dat deze het geld zelf terug zal betalen. Allemaal redenen om een geschil in uitvoering te sluiten. Doe het gewoon niet! Je krijgt je geld echt niet terug als je het wel sluit!

Los alle problemen op! Klik hier!

Iedere stap (het zijn er 18 in totaal) vraagt om mensen. Ik wil dan ook voor het einde van het jaar een manier vinden om 18 mensen aan het werk te houden. Wil jij daaraan bijdragen? Neem contact op!

Originally posted 2020-08-18 07:37:37.

Geld verdienen via app, hoe doe ik dat?

Geld verdienen via app

Weet jij dat geld verdienen via app gewoon mogelijk is? Mijn doel is jou een compleet en duidelijk beeld te geven van wat jij kunt doen! Leer de stappen!

Direct geld verdienen via app? Klik hier!

Mijn doel is jou eerlijkheid te geven. Naast deze website heb ik ook een website onder mijn eigen naam. Die website heet dus AlexandervanDijl.nl. Daar kan je een gratis boek downloaden. In dat boek leer jij exact hoe ik deze website heb opgezet en hoe jij daarvan kunt leren. Hoe meer jij weet, hoe beter ik jou ook kan helpen. Mijn grootste doel is jou te leren om slim met geld om te gaan.

Lees informatie over geld verdienen via app downloaden! Klik hier!

Het grootste doel is jou een compleet, eerlijk en duidelijk beeld te geven. Mijn doel is jou een compleet, eerlijk en duidelijk beeld te geven. Hoe meer jij weet, hoe beter ik jou kan helpen.

Leer geld verdienen via app!

Bekijk zelf de mogelijkheden heel erg goed. Financiële overvloed kan iedereen helpen. Hoe meer jij weet, hoe beter jij ook kunt worden geholpen. Mijn belangrijkste doel is dat jij letterlijk alles uit het leven haalt wat er in zit. Hoe meer informatie, hoe beter.

Alles weten over dit onderwerp? Klik hier!

Wat ik heel erg belangrijk vind is dat jij weet dat geld verdienen via app niets uit het niets komt. Jij moet er echt iets voor doen. Hoe meer jij weet, hoe beter ik jou kan helpen. Alle vragen zijn natuurlijk van harte welkom.

Bekijk en leer alles wat je kunt leren! Klik hier!

Mijn belangrijkste doel is dat jij weet wat je gaat doen. Wil jij vanuit huis dingen voor elkaar gaan krijgen? Er zijn absoluut mogelijkheden. Hoe meer jij te weten komt, hoe beter ik jou ook kan helpen.

Originally posted 2020-04-01 08:26:21.

Vacatures thuiswerk zijn absoluut mogelijk!

vacatures thuiswerk

Wist jij dat vacatures thuiswerk overal beschikbaar zijn? Jij moet alleen goed leren kijken. Ik help jou natuurlijk ook om alles mogelijk te maken.

Direct thuiswerk vacatures bekijken? Klik hier!

Mijn grootste doel is dat jij alle informatie krijgt die je nodig hebt. Ik wil dat jij AliExpress gaat gebruiken om geld te verdienen. Niet om kosten te maken. Ik wil dat jij alleen maar de beste producten koopt. Hoe meer jij koopt, hoe beter ik jou kan helpen. Er is zo enorm veel mogelijk dat jij echt vanuit huis miljoenen kunt verdienen. Hoe je dat doet leer je in de sales training. Ik kan jou in ieder geval leren om duizenden euro’s per maand te verdienen.

Bekijk de thuiswerk vacatures zelf! Klik hier!

Alle vragen, alle berichten, alle reacties en alle opmerkingen zijn natuurlijk welkom. Hoe meer jij weet, hoe beter ik jou kan helpen. Neem gerust contact met mij op zodat jij precies weet wat jij kunt doen.

Over de thuiswerk vacatures

Ik krijg dagelijks de vraag: “Wat levert het op?”. Daarop heb ik maar 1 antwoord. Dat is: “Wat lever jij op?”. Ik spreek letterlijk mensen die vanuit het niets 15 euro per uur willen. Dat zonder dat ik weet dat ik er geld aan ga verdienen. Ik wil dat best betalen, maar alleen als jij voor mij minimaal 150 euro per uur oplevert.

Alle thuiswerk vacatures bekijken? Klik hier!

Ik wil uiteindelijk dat iedereen in Nederland op een eerlijke manier leert om te verkopen. Dat doe je namelijk door mensen te helpen. Hoe beter jij mensen kunt helpen, hoe meer jij ook kunt verdienen met thuiswerk vacatures.

Meer weten? Lees mijn boek!

Mijn doel blijft jou te helpen. Hoe meer jij weet, hoe beter ik dat ook kan doen. De verkooptraining die ik volg is gratis online te volgen!

Originally posted 2020-04-01 06:24:35.

Stap 9: Wij willen ook groeien, help ons!

Stap 9

Om te blijven groeien heb ik hier bij stap 9 een lijst met wensen samengesteld. Dingen waar we nog naar op zoek zijn voor deze site.

Help jij ons met stap 9? Klik hier!

Laat ik beginnen. Ik heb een aantal simpele computers nodig. Ik werk met Chromeboxen omdat ik daar WhatsApp op kan installeren en omdat Remote Desktop daar makkelijk op werkt. Zo kan ik support leveren vanuit meerdere locaties. Uiteindelijk kan het support team daar ook mee groeien. Support is het belangrijkste onderdeel van wat ik doe met AliExpress Nederland. Het is ook waar ik verreweg de meeste vragen over krijg.

Bekijk mijn wensenlijst voor stap 9! Klik hier!

Iedereen heeft andere wensen en koppelt mogelijk ook een andere waarde aan de ondersteuning die ik lever. Dat kan ik ook heel goed begrijpen. Wat veel mensen niet begrijpen is dat ik los sta van AliExpress. Ik help mensen omdat ik mensen wil helpen.

Waar is stap 9 voor bedoelt?

Veel mensen denken alles voor niets te kunnen krijgen. Dat betekent iets te krijgen zonder er iets voor terug te hoeven doen. Dat mag wat mij betreft hierbij stoppen. Ik ben geen fan van gratis geld (uitkeringen), ik hou er niet van dat werkgevers mensen moeten betalen die niet productief zijn.

Mijn wensenlijst voor stap 9 bekijken? Klik hier!

Ethiek is waar het in eerste instantie allemaal om draait. Als budgettrainer ben ik daar ook veel mee bezig. Mensen het bewustzijn te geven dat het krijgen van geld zonder tegenprestatie echt niet normaal is. Helaas zijn we in Nederland wel zo opgevoed. Dat maakt dat ik voor stap 9 meer moet doen dan alleen maar vertellen wat ik wil hebben.

Koop iets wat ik nodig heb voor stap 9! Klik hier!

Mijn adres is te vinden op de contact pagina. Laat mij wel altijd even weten dat je iets toe gaat sturen. Dan weet ik ook dat ik iets kan verwachten.

Originally posted 2020-08-17 05:47:51.

Vaporizer te koop bij AliExpress!

Vaporizer

Een vaporizer is razend populair. Dat komt omdat roken steeds minder is toegestaan. Hoe minder mensen roken, hoe populairder dit product wordt.

Direct een vaporizer kopen? Klik hier!

Met 138 bestelling en 62 beoordelingen krijgt dit product 4,8 uit 5 sterren. Een van de hoogst beoordeelde producten uit deze categorie. Roken blijft natuurlijk ongezond, deze vaporizer maakt het in ieder geval een stukje voordeliger. Verder is dit product verkrijgbaar in heel veel kleuren. In totaal 16 verschillende. De verend kosten naar Nederland zijn helemaal gratis en zolang jij onder de 22 euro blijft betaal jij ook geen BTW of inklaringskosten.

Bestel jouw vaporizer online! Klik hier!

Ben jij op zoek naar een specifieke soort of maat? Laat jouw reactie dan achter onder deze blog. Zo helpen wij elkaar. Verder kan jij natuurlijk ook contact met mij opnemen, zodat ik jou persoonlijk verder kan helpen.

Kopers over de vaporizer

Kopers schrijven onder andere: “Prachtig”, “Zoals omschreven”, “Erg tevreden” en “Goede tank”. Al met al, uitstekende reacties. Er zijn ook een paar kopers die iets minder blij zijn en dus ook een lager cijfer geven. Een koper klaagt over het ontvangen van de verkeerde kleur vaporizer, de ander is gewoon niet helemaal tevreden.

Meer reacties lezen? Klik hier!

Nu verkoopt deze verkoper heel veel vergelijkbare producten. Deze worden eveneens erg goed beoordeeld. Ondanks dat van alle verkopen 97,9% de volle 5 uit 5 sterren krijgt, zijn er nog relatief weinig aankopen op andere producten. Wel is het zo dat een andere vapirozer met een nog hogere 4,9 uit 5 sterren word beoordeeld.

Alles over de vaporizer lezen? Klik hier!

Dan sluit ik deze blog graag weer af. Het blijft mijn doel jou zo goed mogelijk te informeren. Met de juiste informatie weet jij welk product jij het beste kunt kopen. Vooral ook wat jij beter niet kunt kopen.

Originally posted 2019-02-19 12:41:49.

Buitenverlichting te koop bij AliExpress!

Buitenverlichting

Wie zoekt naar buitenverlichting kijkt bij AliExpress! Waar gemeentes, provincies en overheden duizenden euro’s uitgeven, kan jij dat goedkoop!

Direct jouw buitenverlichting kopen? Klik hier!

Met 36 kopers en 24 beoordelingen krijgt deze buitenverlichting een cijfer van 4,9 uit 5 sterren. Bijzonder hoog voor een product met een relatief wat hogere prijs. Afhankelijk van de sterkte van het licht ligt de prijs tussen de 22 en 145 euro. Daar komen dan nog de BTW en inklaringskosten bij als de douane het pakket onderschept. Natuurlijk kan het zijn dat de douane het pakket zo doorlaat, dat is echter nooit met zekerheid te zeggen.

Bestel jouw buitenverlichting nu online! Klik hier!

Mocht jij naar aanleiding van deze blog nog vragen hebben, neem gerust contact met mij op. Ik help jou dan graag verder. Natuurlijk is het ook toegestaan om een reactie achter te laten onder de blog. Daarmee kunnen andere kopers jou ook helpen.

Kopers over de buitenverlichting

De meest positieve kopers van de buitenverlichting schrijven: “Goed product”, “Goede kwaliteit”, “Super snel geleverd” en “Compleet volgens de omschrijving”. Al met al, een goed product. Natuurlijk zijn er ook wat minder positieve reacties, daar schrijf ik nu verder over.

Zelf alle reacties lezen? Klik hier!

Er is slechts 1 reactie lager dan 5 uit 5 sterren. Dit is een koper die 3 uit 5 sterren geeft. Het product was naar deze koper later verstuurd dan verwacht. Hierdoor deed het product er geen 15 dagen over, maar 40. Dit klopt ook wel, alleen klopt de vertaling niet helemaal.

Meer over de buitenverlichting? Klik hier!

Heb jij dan nog andere vragen of opmerkingen? Laat jouw reactie dan achter onder deze blog. Door jouw reactie te plaatsen kunnen ook andere kopers reageren. Daarmee heb jij vaak veel sneller een reactie. Ook help jij mij, omdat ik dan niet continu naar de berichten hoef te kijken.

Originally posted 2019-02-19 12:26:15.

Gereedschapskist te koop bij AliExpress!

Gereedschapskist

Zoek jij een gereedschapskist, dan kijk jij bij AliExpress! We praten hier niet over de standaard grijze doos die je ook bij Action kan kopen, lees verder.

Direct jouw gereedschapskist kopen? Klik hier!

Met 1101 beoordelingen en 2367 kopers is dit een van de best beoordeelde producten waar ik tot nu toe over heb geschreven. Dat wil zeggen, de meeste beoordelingen. Het cijfer, 4,9 uit 5 is natuurlijk ook ongeveer het hoogst mogelijke cijfer. In het tweede deel van de blog ga ik kijken naar de positieve kopers, maar ook over de paar negatievere kopers. Er zijn zelfs 11 kopers die slechts 1 uit 5 geven voor dit product.

Koop jouw gereedschapskist nu! Klik hier!

Ter afsluiting van het eerste deel van deze blog maak ik het mogelijk om te reageren. Dat kan bijvoorbeeld onderaan deze blog. Natuurlijk kan jij ook gewoon deze site bereiken via de contact pagina. Jij krijgt altijd binnen maximaal 24 uur een reactie.

Kopers over de gereedschapskist

Omdat er zo enorm veel kopers zijn en de overgrote meerderheid 5 uit 5 sterren geeft zal ik daar de focus op hebben. Een klein deel van de kopers geven negatieve reacties, daar zal ik wel naar kijken. Kopers schrijven: “Fantastische tas”, “Precies zoals omschreven”, “Steviger dan verwacht” en “Super snel geleverd”.

Lees zelf alle reacties over de gereedschapskist! Klik hier!

Laat ik dan toch ook even kijken naar de negatievere reacties. Deze gereedschapskist is door enkele kopers niet ontvangen. Deze schrijven: “Verkoper is een leugenaar”, “Niet ontvangen”, “BTW en inklaringskosten moeten ontvangen” en “Moeilijk open te maken”.

Bekijk ook de negatieve reacties over deze gereedschapskist! Klik hier!

Dan gaan wij kijken naar de mogelijkheden. Zoals alles hebben wij ook bij dit product de mogelijkheid om een reactie te plaatsen. Natuurlijk kan het zo zijn dat jij op zoek bent naar een ander product. Laat het mij gerust weten als jij nog iets wilt weten.

Originally posted 2019-02-19 06:59:21.

Kattenbed te koop via AliExpress!

Kattenbed

Zoek jij een kattenbed? Kijk dan eens op de website van AliExpress! Daar heb jij er een voor onder de 20 euro per stuk. Super zacht en goed beoordeeld!

Direct jouw kattenbed kopen? Klik hier!

Hoewel ik dit product zelf nog niet heb is het wel iets waarvan ik verwacht dat onze kater het gaat waarderen. Het kattenbed wordt door 89 kopers die een beoordeling hebben geschreven beoordeeld met 4,5 uit 5 sterren. Zeker niet het hoogste cijfer, maar ook zeker niet de laatste. Verkrijgbaar in 3 maten en ook in 3 kleuren. In het tweede deel van deze blog praat ik over de reacties van kopers.

Bestel jouw kattenbed nu online! Klik hier!

Voor alle andere vragen kan jij natuurlijk contact met mij opnemen. Ook kan jij reageren onder deze blog of via de nieuwe Facebook groep. Het doel van de groep is elkaar te helpen om de juiste producten te kopen en met elkaar in gesprek te komen.

Kopers over het kattenbed

Volgens de meest negatieve kopers is de kwaliteit slecht en zelfs een scam (of wel, oplichting). Volgens andere klagende kopers is het echte product totaal anders dan het kattenbed wat mensen thuis ontvangen. Dan zijn er ook nog mensen die aangeven dat de kwaliteit van het materiaal wat tegenvalt.

Zelf alle klachten lezen? Klik hier!

Gelukkig zijn er ook voldoende positieve kopers (en gebruikers) van het kattenbed. Reacites als: “Fantastisch product”, “Snel geleverd, binnen 3 weken” en “Perfect”. Dit product wordt prima beoordeeld door 71% van de kopers. Heb jij daar vragen over, laat gerust jouw reactie achter aan het einde van deze blog. Zo kunnen andere kopers jou ook verder helpen.

Direct de positieve reacties zien? Klik hier!

Originally posted 2019-02-18 22:09:13.

Winkelwagen verplicht? Ik doe niet mee!

Winkelwagen verplicht

Is een winkelwagen verplicht om boodschappen te doen? Denk dan zelf goed na of jij daar jouw geld wel wil uitgeven. Ik persoonlijk niet!

Komen zonder dat een winkelwagen verplicht is? Klik hier!

Het dwingende karakter waar de overheid gebruik van maakt is iets waar ik volledig niet achter sta. Vandaag ook heb ik bij 3 winkels aankopen gedaan en koffie gedronken bij de lokale Starbucks. Overal heb ik gewoon met contant geld kunnen betalen. Bij de nieuwe Albert Heijn op het centraal station in Utrecht deden ze een beetje moeilijk, bij de rest ging het heel eenvoudig. Alleen bij Etos moest ik even wachten op een medewerker.

Kop niet als een winkelwagen verplicht is! Klik hier!

Als budgettrainer zijn er twee redenen om alleen met contant geld te werken. Om te beginnen weet jij zo exact wat je uitgeeft. Verder kan je zo ook veel beter sparen omdat je het geld gewoon kunt zien!

Waarom is een winkelwagen verplicht?

Het is enorm belangrijk dat jij je realiseert dat de keuze altijd bij jou ligt. Jij mag kiezen of jij bij Lidl, Aldi, Albert Heijn of een andere supermarkt boodschappen doet. Hoe meer jij weet, hoe beter ik jou ook kan helpen.

Koop zonder dat een winkelwagen verplicht is! Klik hier!

Zijn er vragen die jij hebt? Neem gewoon contact met mij op. Alle vragen zijn natuurlijk van harte welkom. Uiteindelijk kan een winkelwagen verplicht gemaakt worden als jij daar ook in mee wilt gaan. Voel je gewoon vrij om al jouw vragen te stellen.

Toch veilig kopen? Klik hier!

Natuurlijk zijn alle vragen welkom. Hoe meer jij weet, hoe beter ik jou kan helpen en kan blijven helpen. Voor alles wat jij wilt weten, hoe beter ik altijd kan helpen! Stel gerust alle vragen die jij wilt stellen en wilt blijven stellen.

Originally posted 2020-08-16 12:25:12.

Tandenborstel opbergrek te koop bij AliExpress!

tandenborstel opbergrek

Wil jij een tandenborstel opbergrek kopen? Kijk dan eerst eens op de website van AliExpress. Meer informatie volgt in deze blog.

Zelf een tandenborstel opbergrek kopen? Klik hier!

Alle vragen zijn natuurlijk welkom en help ik jou ook heel erg graag mee. Hoe meer je weet, hoe beter ik jou ook kan helpen en blijven helpen. Letterlijk alle vragen zijn gewoon welkom onder deze blog. Hoe meer je vraagt en hoe meer je weet, hoe beter ik jou ook kan helpen en blijven helpen. Ik kijk er ook naar uit om jouw vragen te beantwoorden. Hoe meer je weet, hoe beter ik jou kan helpen.

Bekijk het tandenborstel opbergrek online! Klik hier!

Vragen zijn natuurlijk welkom. Neem contact met mij op voor alle vragen die je hebt. Alles is gewoon welkom onder deze blog. Mijn doel blijft jou te helpen om antwoorden te vinden. Bekijk ook hoe ik jou help voor antwoorden uit het leven via mijn werk bij Scientology.

Kopers over het tandenborstel opbergrek

Met 3 reacties krijgt het product een gemiddeld cijfer van 5 uit 5 sterren. Dat betekend dat alle kopers tot nu toe het hoogste cijfer geven. Ik zal enkele van de reacties laten zien om jou ook een beeld te kunnen geven.

Kijken naar de reacties op een tandenborstel opbergrek? Klik hier!

Helaas zijn er nog geen inhoudelijke reacties van kopers. Wel geven de 3 kopers het hoogste cijfer met 5 uit 5 sterren. Geen enkele inhoudelijke reactie dus. Ik kon jou dus nog geen duidelijkheid geven voor deze blog en reacties.

Alles weten over het tandenborstel opbergrek? Klik hier!

Ook erg belangrijk is dat je weet dat je kunt reageren onder deze blog. Hoe meer je weet, hoe beter ik jou ook kan helpen. Alle vragen zijn ook absoluut welkom onder deze blog. Hoe meer je vraagt, hoe beter ik jou ook kan helpen.

Geld verdienen via AliExpress!

Geld verdienen via AliExpress

Je wordt er haast mee doodgegooid! Dropshipping… Maar geld verdienen via AliExpress kan nog veel makkelijker en met veel minder risico.

Direct geld verdienen via AliExpress? Klik hier!

En ja, je moet er wel wat voor doen. Je moet zelfs wat kosten maken. Het gaat absoluut niet vanzelf. Je gaat er niet eens snel rijk van worden. Het is echt werken, werken, werken voordat je echt gaat verdienen. Zelfs nu in het corona tijdperk zijn er redenen waardoor ik minder goed verdien. Toch zal ik altijd blijven kijken naar manieren om mijn website, inkomen en aantal bezoekers te laten groeien.

Ga zelf geld verdienen via AliExpress! Klik hier!

Nu is het grote punt altijd, hoe moet ik dat doen. Daarvoor kan ik jou nu een online training aanbieden. Die is mogelijk in 3 varianten. Om te beginnen via een geschreven instructie. Daar moet je nog altijd alles zelf doen. Daarnaast een video cursus. Deze kost 1975 euro en wordt dagelijks ge-update aan de hand van de vragen die jij hebt. Daarnaast natuurlijk de mogelijkheid om 1 op 1 met mij te werken. Dat gaat tijdens de corona crisis via Google Hangouts of telefoon. Dagelijks nemen wij gedurende 45 minuten jouw plannen door en bouwen we jouw website op. De kosten daarvan zijn 19750 euro per jaar.

Hoe kan ik geld verdienen via AliExpress?

Gelukkig zijn er altijd mogelijkheden. Juist daarom vind ik het zo belangrijk om jou te helpen. Wat jij kunt doen is gewoon even contact met mij opnemen zodat ik jou kan helpen.

Direct aanmelden voor het partnerprogramma? Klik hier!

Mijn grootste doel is jou te helpen om geld verdienen via AliExpress mogelijk te maken. Dat kan alleen als jij serieus bent en de tijd wil investeren die nodig is. Dat zal zeker enkele uren per dag zijn en waarschijnlijk zeker 10 weken voordat er geld binnen gaat komen.

Originally posted 2020-03-31 08:03:55.

Vintage jurk te koop bij AliExpress!

Vintage jurk

Wie een vintage jurk zoekt doet er goed aan om eens bij AliExpress te kijken. Daar koop jij nu dit soort kleding voor aantrekkelijke prijzen!

Direct jouw vintage jurk bestellen? Klik hier!

Omdat dit product te koop is in 18 verschillende kleuren en deze vintage jurk ook verkrijgbaar is in de Amerikaanse maten 2 tot 14 is er altijd iets voor jou tussen. Waar verzending bij de meeste producten gratis is moet je bij dit product wel rekening houden met verzendkosten. Ondanks dat beoordelen de 112 kopers deze vintage jurk met 4,8 uit 5 sterren. In totaal werden er 339 bestellingen geplaatst. Meer over de reacties in het tweede deel van deze blog.

Direct jouw vintage jurk bestellen? Klik hier!

Heb jij dan nog vragen of opmerkingen? Die kan jij achterlaten aan het einde van deze blog. Wil jij een directe vraag stellen? Neem dan gewoon contact met mij op. Ik help jou dan persoonlijk verder om het juiste product te vinden en te kopen.

Kopers over de vintage jurk

Hoewel de prijs hoger ligt dan veel andere kledingstukken van AliExpress blijft deze vintage jurk een goede beoordeling krijgen. Op het moment van schrijven van deze blog is het product zelfs afgeprijsd met 24%. Met reacties als: “Zeer mooie jurk”, “Heel erg blij”, “Ongelooflijk goed voor de prijs” en “Snel aangekomen in Nederland”.

Alle reacties lezen? Klik hier!

Dan zijn er ook nog een paar kopers die minder positief oordelen. Hoewel slechts 3% van het totaal wil ik wel de reacties benoemen. Bijvoorbeeld: “Lelijke jurk”, “Te klein” en “Helemaal niet ontvangen”. Natuurlijk moet de vintage jurk overeenkomen met wat jij zoekt en verwacht. Als dat niet zo is, dan ga jij de jurk al snel lelijk vinden. Mijn advies, lees alle reacties zelf door voordat jij tot een aankoop overgaat.

Meer reacties bekijken? Klik hier!

Dan komen wij tot het einde van deze blog. Houd er rekening mee dat jij BTW en inklaringskosten moet betalen bij aankopen van 22 euro en meer. Hoewel jij altijd de kans hebt dat jij deze niet hoeft te betalen wil ik jou wel bekend maken met het risico.

Originally posted 2019-02-18 07:14:05.

Waterdichte warme broek te koop bij AliExpress!

Waterdichte warme broek

Wie op zoek is naar een waterdichte warme broek kijkt eerst bij AliExpress. Daar koop jij dit soort kleding voor prijzen lager dan 22 euro!

Direct jouw waterdichte warme broek kopen? Klik hier!

Verkrijgbaar in de maten S tot 6XL, volgens de Chinese verkoper de normale maat, daarover kom ik terug in het volgende deel. Het is namelijk zo dat ik tot nu toe enkel producten heb gezien waar het gaat om kleding die (veel) te klein vallen. Zo draag ik zelf normaal ook maar M als het gaat om T-shirts en kies ik bij AliExpress maat L omdat het anders echt niet past. Over de reacties op deze waterdichte warme broek meer in het tweede deel van deze blog.

Koop jouw waterdichte warme broek vandaag nog online! Klik hier!

Voordat ik verder ga met het behandelen van de reacties wil ik jou eerst de gelegenheid geven om contact met mij op te nemen. Jij kunt mij alles vragen over dit product en het ook laten weten als jij een ander, vergelijkbaar product zoekt.

Kopers over de waterdichte warme broek

Laat ik even beginnen met wat cijfers. Deze waterdichte warme broek is door 1638 mensen gekocht. Daarvan geven 506 kopers een reactie, 417 kopers geven 5 uit 5 sterren, 45 4 uit 5 sterren en de overige 32 kopers geven een cijfer van 3 uit 5 sterren of lager. Ik ga enkele reacties doornemen.

Zelf alle reacties lezen? Klik hier!

Ik begin even bij de meest positieve reacties. Dat doe ik, omdat de overgrote meerderheid hoge cijfers geeft. Het gemiddelde cijfer is 4,7 uit 5 sterren. Niet extreem hoog, ook zeker niet heel erg laag. Kopers schrijven onder andere: “Snelle levering”, “Product als omschreven”, “Goed product” en “Binnen 9 dagen in huis!”. Hoewel de waterdichte warme broek er natuurlijk langer over kan doen is het wel een goed teken als het vaak snel aankomt.

Lees alle reacties op de waterdichte warme broek! Klik hier!

Tot slot en ter afsluiting geef ik jou de kans om jouw reactie te plaatsen. Door dat te doen weet jij precies waar jij aan toe bent. Jouw reactie helpt zowel mij als toekomstige kopers om een keuze te maken over het product wat jij koopt.

Originally posted 2019-02-18 06:34:50.

Tafelkleed voor een statafel te koop bij AliExpress!

tafelkleed voor een statafel

Bij het huren van aankleding voor een feest is het tafelkleed voor een statafel het ding waar jij veelal erg veel voor betaald.

Een tafelkleed voor een statafel koop jij nu bij AliExpress voor nog geen 10 euro per stuk! Klik hier!

Op dit moment is dit tafelkleed voor een statafel door 35 mensen gekocht. Daarvan hebben 10 mensen een reactie gegeven voor een gemiddeld cijfer van 4,9 uit 5 sterren. Feitelijk heeft 1 koper 4 uit 5 sterren gegeven, de rest het maximale. In het tweede deel van deze blog deel ik de reacties van enkele kopers. Het product is overigens verkrijgbaar in 22 verschillende kleuren. Dit maakt het aanbod extreem veel ruimer dan het standaardaanbod van de gemiddelde verhuurder.

Bestel jouw tafelkleed voor een statafel direct online! Klik hier!

Om het eerste deel van de blog dan af te sluiten wil ik jou de gelegenheid geven om contact met mij op te nemen. Dat doe ik omdat ik het belangrijk vindt dat jij het juiste product koopt. Het gaat er natuurlijk om dat jij iets koopt wat perfect bij jou past.

Kopers over het tafelkleed voor een statafel

De enige inhoudelijke reactie over het tafelkleed voor een statafel is op dit moment: “Uitstekende service”. Kopers laten zelfs geen foto’s achter bij de beoordelingen. Daar kan ik dus niets over schrijven. Wat ik daarom ga doen is kijken naar de andere producten van deze verkoper. Zo verkoopt deze verkoper bijvoorbeeld ook hoezen voor stoelen.

Alle reacties op het tafelkleed voor een statafel bekijken? Klik hier!

De stoelhoezen worden vergelijkbaar beoordeeld als het tafelkleed voor een statafel. In dit geval zijn er echter 42 reacties met iets meer inhoud. Zo schrijven kopers onder andere: “Goede deal”, “Exact zoals afgebeeld” en “Snel geleverd”. De paar klachten gaan over kleurverschillen. Verder lijkt de kwaliteit volgens de beoordelingen uitstekend te zijn.

Alle reacties zien? Klik hier!

Ter afsluiting van de blog, houd rekening met BTW en inklaringskosten. Bestel dit product dus los van elkaar als jij er meerdere wilt hebben. Wacht iedere keer tot het product is verzonden voordat jij een tweede koopt.

Originally posted 2019-02-18 06:56:37.

Stap 3: Op naar perfecte service

Stap 3

Om de beste service te krijgen is er stap 3. Als er ooit iets is wat niet optimaal is kan je het hier achterlaten. Onderaan deze pagina.

Vragen over stap 3? Neem contact op!

Het is van essentieel belang dat de service zo goed mogelijk is. Met uitstekende service kan ik jou zowel nu als in de toekomst optimaal helpen en blijven helpen. Uiteindelijk wil ik alle vragen al online beantwoord hebben zodat je sneller door de 18 stappen heen bent. Ik wil dat jij een optimale service ervaring gaat beleven. Mogelijk duurt het iets langer omdat je door alle blogs heen moet, maar uiteindelijk zal het allemaal alleen maar beter worden.

Zorg dat jij vanaf stap 3 perfecte service krijgt! Klik hier!

Ik ben dus altijd op zoek naar nieuwe mensen. Iedereen kan gewoon vanuit huis werken en krijgt een evenredig deel van de maandelijkse omzet. Naarmate de omzet groeit zal ook jouw bijdrage groeien.

Waarom stap 3 belangrijk is

Ik wil dat jij vanaf het eerste begin begrijpt dat alle stappen er zijn met een reden. Iedere stap helpt om jou naar een antwoord te krijgen. Of jij nu wilt gaan promoten of dat jij de hele dag nieuwe content wilt schrijven, in stap 3 zorg ik dat alles optimaal functioneert.

Meer weten? Klik hier!

Reden dat deze stap zo vroeg in het proces zit is dat je ook weet dat het is waar mijn focus ligt. Later zul je ook te weten komen hoe de geldstromen lopen en waarom ik dit op deze manier doe.

Vraag alle informatie! Klik hier!

Hoewel ik stap 3 hiermee ook afsluit geef ik jou wel de kans om te reageren. Dat kan altijd onder de blog. Alle vragen die jij hebt kan je daar ook het beste achterlaten, omdat daar ook anderen kunnen reageren.

Originally posted 2020-08-15 14:20:42.