AliExpress iDeal betalingen gewoon mogelijk!

AliExpress iDealDe grootste webwinkel ter wereld heeft ook voor de Nederlandse markt iets goeds gedaan. De AliExpress iDeal betaling is eenvoudig te activeren en in deze blog leg ik uit wat jij precies moet doen om zo te betalen.

Persoonlijk ben ik geen fan van deze betaalmethode, omdat de foutmarge hoog ligt. Dit komt omdat een AliExpress iDeal betaling feitelijk een overboeking is, waar de transactie pas wordt voltooid nadat het geld al van jouw rekening af is.

Wel geef ik jou hier de stappen om een AliExpress iDeal betaling mogelijk te maken in jouw account en ervoor te zorgen dat deze betaaloptie ook altijd mogelijk blijft.

Wat moet ik doen om de AliExpress iDeal optie te activeren?

Je hebt feitelijk maar 3 stappen nodig zodat deze optie werkt:

Stap 1: Ga naar https://s.click.aliexpress.com/e/mIE6eQb om in te loggen bij jouw account. Via deze link weet je zeker dat de AliExpress iDeal optie ook geactiveerd wordt.

Stap 2: Zoek jouw producten en plaats deze in jouw winkelmandje.

Stap 3: Kies voor “Overige betaalmethodes” en jij krijgt de mogelijkheid voor de AliExpress iDeal methode te zien.

Kom jij er toch niet uit? Spreek mij dan gerust aan via de chat op deze pagina. Ik help jou graag.

Waarom werkt de AliExpress iDeal betaalmethode niet standaard?

Dit heeft ermee te maken dat alleen Nederland deze manier van betalen kent. Vrijwel ieder ander land kiest Mastercard en VISA als elektronisch betaalmiddel. Daarnaast stappen ook steeds meer mensen over op Bitcoin (wat AliExpress helaas nog niet als betaaloptie heeft).

Hoe dan ook, wil jij zeker weten dat jij met iDeal kunt betalen bij AliExpress? Klik hier of gebruik de speciale VRLX.ga/ali link voor iedere bestelling om de betaaloptie geactiveerd te houden.

Tot slot, kom jij er ondanks alle tips niet uit? Neem contact met mij op via chat of email.

Originally posted 2018-02-21 04:41:53.

Hoe bereik ik het AliExpress PostNL depot?

AliExpress PostNLMet een organisatie die telefoontjes verwerkt hoor ik letterlijk iedere dag vragen over het AliExpress PostNL depot. Laat ik daarom deze blog openen met volledige transparantie. Ik heb niets te maken met beide bedrijven, maar help mensen gewoon graag om problemen opgelost te krijgen.

Wil jij in contact komen met vragen over zendingen die AliExpress PostNL heeft toevertrouwd? Klik hier of spreek mij aan via de chat op deze site.

Wekelijks ontvangen wij hier pakketjes van deze Chinese webwinkel. Dagelijks lees ik berichten van klanten die een pakketje willen traceren. Ook iedere dag kom ik de nodige fouten tegen die heel erg begrijpelijk zijn. De meest gemaakte fouten die te maken hebben met het verzenden van pakketten vat ik hier nog even samen.

Waarom bestaat het AliExpress PostNL punt niet?

Nederland is een klein land. Duizenden producten worden verzonden, maar uiteindelijk is Nederland maar een heel klein deel van de markt van dit bedrijf. De complete regie wordt draaiende gehouden vanuit China.

Schiedam is waar de Douane zich bevind voor binnenkomende zendingen vanuit het buitenland. Het is geen postbus, geen afhaalpunt, gewoon het punt waar retour gezonden pakketten langsgaan voordat ze teruggaan naar China.

Waarom kan AliExpress PostNL niet motiveren om mijn adres aan te passen?

Een postbedrijf is verplicht om een pakketje te leveren op het adres wat op de envelop staat. Staat er geen huisnummer op, wat helaas maar al te vaak gebeurt. Dan mag het postbedrijf officieel niet leveren.

Gelukkig gaat het soms mis en krijg je alsnog geleverd als het huisnummer ontbreekt, maar daar kan je niet vanuit gaan. Controleer daarom altijd of jouw adres volledig is. Dat kan door hier jouw gegevens te controleren. Even inloggen (of de app openen) en jij weet of jouw pakketje aan gaat komen.

Kom jij er echt niet uit? Dan zijn wij hier ook voor jou! Neem gerust contact op via chat, dan help ik jou graag verder. Door de grote hoeveelheid pagina’s waar je langs moet kan ik telefonisch helaas geen ondersteuning bieden, hoe graag ik dat ook zou willen.

Originally posted 2018-02-21 04:28:45.

Bellen naar Nederland tegen lage kosten

bellen naar nederland

Wil jij bellen naar Nederland om bijvoorbeeld met mij in contact te komen? Dan is het een goed idee om deze blog van begin tot einde door te nemen.

Vaak bellen naar Nederland? Klik hier!

Natuurlijk help ik jou altijd verder. Dat doe ik overigens zelf het liefst niet via de telefoon. Reden daarvoor is dat de telefoon mij maar 1 persoon tegelijk laat helpen. Het is mogelijk om meer mensen tegelijk te helpen via bijvoorbeeld chat, email of WhatsApp. Dat is dan ook meteen de reden dat ik op deze manier te werk ga. Ik ben zelfs bezig met een team om de chat 24 uur per dag beschikbaar te maken.

Kijk hoe bellen naar Nederland mogelijk is! Klik hier!

Nu blijft mijn doel altijd om te helpen. Om die reden wil ik jou ook mijn persoonlijke website laten zien. Daar help ik mensen om slimmer met geld om te gaan.

Ga bellen naar Nederland!

Ik werk samen met bedrijven waar ik achter sta. Waar de service goed is en waar de prijs redelijk is. De uitzondering is wel deze telecom aanbieder. De service is absoluut niet optimaal. En hoewel ik altijd open sta voor hulp en verbetering doe ik dat enkel omdat ik wil dat mijn klanten goed worden geholpen.

Is bellen naar Nederland voor jou? Klik hier!

Vanzelfsprekend wil ik jou helpen door slimmere keuzes te maken. Iedere vraag, iedere reactie, ieder opmerking is absoluut meer dan welkom. Wanneer jij gaat bellen naar Nederland is het wel handig om dat op een voordelige manier te doen.

Bekijk wat er voor jou mogelijk is! Klik hier!

Daarmee sluit ik deze blog. Maar heb jij nog vragen over andere onderwerpen? Laat gerust een reactie achter onder deze blog. Met jouw reactie kan ik weer betere blogs schrijven en zo meer mensen bereiken.

Originally posted 2020-07-09 08:05:07.

Bijzondere producten bij AliExpress: Useless Box!

Useless BoxSuper zinloos, maar wel super leuk, de “Useless Box”, een knopje die je om kunt zetten, waarna een hand, vinger of iets anders de knop weer terug omzet.

Wil jij een Useless Box bestellen? Klik hier!

De Useless Box heeft totaal geen functie, maar is wel een super grappige gadget om cadeau te geven.

De versie die je hier op de afbeelding ziet heeft zelfs een kat wat als enige functie heeft

Waarom kopen mensen de Useless Box?

Voornamelijk als een cadeautje, maar ook omdat het een uiterst grappig ding is om gewoon te hebben staan. Een serieuze functie heeft het echt niet. Maar, het is en blijft en leuk ding om te hebben.

Er zijn veel meer gadgets die net zo nutteloos zijn, allemaal te vinden op deze site.

Andere veel gekochte gadgets zijn de squishy speeltjes, ook niet bijzonder nuttig, ook wel heel erg leuk om weg te geven of te krijgen.

Wat kost een Useless Box?

Een Useles box kopen in Nederland begint bij 18,50. Daar komen dan nog verzendkosten bij, waardoor de prijs al snel oploopt. Via deze site liggen de prijzen lager en zijn de verzendkosten meestal inbegrepen. Zo betaal je in Nederland dus 18,50 plus 6,95 verzendkosten, terwijl je via deze site in totaal slechts 8,95 of minder kwijt bent.

Ik ben altijd op zoek naar leuke gadgets op te kopen, weg te geven of om hier over te schrijven. Heb jij daarom een tip, of wil jij dat ik hier schrijf over een gadget wat jij hebt gekocht? Deel jouw reactie dan aan het einde van deze pagina.

Om jou verder te stimuleren om een reactie achter te laten geef ik ook af en toe iets extra weg aan mensen die reageren. Zo geef ik zeer regelmatig leuke gadgets en zelfs cryptocurrency in de vorm van Bitcoin weg! Laat dus jouw reactie achter.

Meer weten? Neem contact op!

Originally posted 2018-02-20 17:44:07.

Nederlandse AliExpress, hoe kom je daar?

Nederlandse AliExpress

De Nederlandse AliExpress website vind je door naar VraagAlex.com/bestel te gaan. Mijn doel is jou te helpen de beste producten te vinden en te kopen.

Direct naar de Nederlandse AliExpress website gaan? Klik hier!

Het is belangrijk dat jij weet dat alles uiteindelijk vanuit China komt. Dus je zult waarschijnlijk ook gewoon een product uit China kopen. Er zijn wel enkele verkopers die vanuit Rusland of zelfs vanuit de EU kunnen verkopen. Dat maakt het wel bijzonder, want hoe meer jij koopt, hoe groter de kans dat het ooit ook mogelijk wordt om direct vanuit Nederland te bestellen. Dan nog kan het wel langer duren dan wanneer jij bijvoorbeeld bij Bol.com koopt.

Bekijk de Nederlandse AliExpress website! Klik hier!

Natuurlijk wil ik jou op ieder vlak verder helpen. Daarom help ik mensen ook verder met ondernemerschap, persoonlijke groei en ook om geld te verdienen met een website als deze. Mijn doel is jou uiteindelijk gewoon te helpen.

Waarom is er een Nederlandse AliExpress?

Uiteindelijk zijn er heel veel mensen in dit land die geen Engels spreken. Chinees wordt helemaal ingewikkeld. Wie daarom van de Nederlandse AliExpress gebruikmaakt kan in ieder geval begrijpen wat er wordt verkocht. Mijn doel is dat aan te vullen met ondersteuning. Bijvoorbeeld via de gratis chat.

Bekijk wat er verder mogelijk is! Klik hier!

Vanzelfsprekend wil ik jou ook helpen door jou te leren hoe je een probleem oplost. Zo blijf je niet van mij afhankelijk, maar kan je blijven groeien door te blijven leren. Mijn doel is jou die kennis aan te bieden, zodat jij op meer vlakken vooruit komt door AliExpress Nederland.

Direct bestellen bij AliExpress Nederland? Klik hier!

Wat ik uiteindelijk wil doen is jou helpen. Dat is altijd de basis voor mij voor het opzetten van een website. Hoe beter ik jou kan helpen, hoe meer ik ook voor je kan doen.

Originally posted 2020-07-09 07:39:00.

Vis vinder te koop bij AliExpress!

vis vinder

Wanneer jij jouw vis vinder wil kopen kan je snel weten waar het een goed idee is om te gaan vissen. Alle vragen zijn natuurlijk ook welkom.

Direct jouw vis vinder kopen? Klik hier!

Mijn doel is jou een compleet en eerlijk beeld te geven. Hoe meer je weet, hoe beter ik jou kan helpen. Alle vragen zijn van harte welkom. Ik wil dat jij uiteindelijk alleen de beste producten weet te vinden. Hoe meer je weet, hoe beter ik jou kan helpen en blijven helpen. Letterlijk iedere vraag is welkom, want het helpt jou, dat is de reden dat ik jou wil helpen.

Bekijk alles over de vis vinder! Klik hier!

Alle vragen zijn natuurlijk van harte welkom onder deze blog. Hoe meer je weet, hoe beter ik jou kan helpen en blijven helpen. Neem gerust contact met mij op. Mijn doel is jou volledige duidelijkheid te geven over alles wat je kunt kopen. Als budgettrainer help ik jou natuurlijk ook verder.

Kopers over de vis vinder

Met 15 beoordelingen krijgt dit product slechts 4,7 uit 5 sterren. Uiteindelijk gaat het cijfer flink omlaag omdat 1 koper 1 uit 5 sterren geeft. Deze koper schrijft onder andere: “Incompleet”. Verder kijk ik dus naar positieve reacties.

Zelf ook kijken naar de vis vinder? Klik hier!

Laat ik dan gaan kijken naar de positievere berichten. Kopers schrijven bijvoorbeeld: “Ziet er goed uit”, “Binnen 2 weken al ontvangen” en “Groot en stabiel”. Het is natuurlijk wel goed om ook zelf een beeld te vormen. Daarmee kan jij ook bepalen of een product echt voor jou is.

Bekijk de vis vinder online! Klik hier!

Daar laat ik het bij voor het inhoudelijke deel van deze blog. Mocht je nog iets willen weten, deel jouw reactie in de afsluiting. Alleen zo kan ik jou echt verder helpen.

Originally posted 2021-03-22 13:39:33.

AliExpress klachten: Waar worden mensen zoal boos over?

AliExpress klachtenOm maar meteen met de spreekwoordelijke deur in huis te vallen, jouw AliExpress klachten kan jij onderaan deze pagina melden. Deze helpen mij vervolgens om meer inhoudelijke informatie en oplossingen te kunnen bieden over dit bedrijf.

Wil jij jouw klacht direct bij de klantenservice melden? Ga naar https://s.click.aliexpress.com/e/bEamu76 voor de chat.

Krijg jij jouw AliExpress klachten via de klantenservice niet opgelost? Of heb jij juist wel een oplossing gevonden? Deel jouw ervaring aan het einde van dit bericht. Dit helpt ook lezers van deze blog om de betrouwbaarheid en oplossingsgerichtheid van AliExpress klachten op te lossen.

Deze blog gaat verder over de punten waar ik al van op de hoogte ben. Natuurlijk ben jij ook welkom om daar jouw mening over te delen, dat kan eveneens aan het einde van dit artikel.

Waar komen AliExpress klachten vandaan?

Net als iedere webwinkel heeft ook deze webwinkel regels. De AliExpress klachten komen voornamelijk van mensen die de regels niet kennen of die vergelijkbare wetgeving verwachten als in Nederland. Dat is niet het geval.

De meest voorkomende AliExpress klachten komen omdat pakketjes soms niet aankomen. Wanneer een pakket niet aankomt moet jij dit als koper melden. Daar zijn systemen voor, te vinden op de website. “Open Dispute” is daar de basis van. Een dispute (of geschil) openen geeft aan dat jouw pakketje niet bij jou thuis is. Vanaf dag 60 (na de dag van bestelling) is dat mogelijk, na dag 75 vervalt de mogelijkheid.

Geen dispute betekent ook geen “recht” op geld terug. Het bekende argument “ja, maar ik heb er wel voor betaald” gaat hierin ook niet op. Natuurlijk kan je proberen met de verkoper contact te krijgen, dat kan via https://s.click.aliexpress.com/e/iqj6yfm door op de “contact seller” knop te klikken.

Engels is de taal waarin wordt gecommuniceerd, je zult wel merken dat het Engels veelal vertaald is vanuit het Chinees, waardoor sommige zinnen niet helemaal lopen.

Heb jij AliExpress klachten? Deel ze onderaan deze pagina!

Hoewel het geven van een reactie onder deze blog de snelste manier is kan jij natuurlijk ook altijd contact met mij opnemen.

Originally posted 2018-03-21 16:54:36.

AliExpress Euro betalingen, hoe werkt dat?

AliExpress euro

De wereld veranderd in een heel hoog tempo nu met het zogenaamde Corona virus. Maar AliExpress Euro betalingen zijn nog wel goed voor ons.

Direct AliExpress Euro betalingen doen? Klik hier!

Voor alle vragen, reacties en opmerkingen nodig ik jou van harte uit om een reactie te plaatsen onder deze blog. Ik ben partner van de (gratis) chat dienst Tawk.to. Dat doe ik omdat ik deze dienst al jaren gebruik en ze wil helpen. Dat is ook precies hoe ik in het leven sta. Mijn doel is om jou en anderen te helpen. Dat is ook precies de reden dat ik deze website heb opgestart.

Bekijk de AliExpress Euro prijzen! Klik hier!

Mocht jij om wat voor reden dan ook een andere valuta zien (bijvoorbeeld de Amerikaanse dollar), dan kan je altijd contact met mij opnemen. Meestal is het een eenvoudige instelling die je even aan zou moeten passen om de prijs in de juiste valuta weer te geven.

Is AliExpress Euro betalen wel handig?

Als partner van de webwinkel krijg ik zelf in Dollars betaald. Dat maakt mij ook niet zoveel uit, aangezien de valuta uiteindelijk om mijn rekening komt in Euro’s. In mijn boek leg ik stap voor stap uit hoe jij dat ook kunt doen.

Direct bestellen? Klik hier!

Mijn ultieme doel is iedereen vooraf te laten weten wat iets kost en dus makkelijk te kunnen laten beslissen om te kopen of dat juist niet te doen. Als jij de AliExpress Euro prijzen ziet weet jij in ieder geval wat iets kost op basis van een valuta die je kent.

Koop jouw AliExpress euro producten! Klik hier!

Nu is mijn vraag aan nou, waar kan ik jou verder nog mee helpen? Ik kan jou sturen naar het juiste antwoord. Laat gewoon een reactie onder deze blog. Zo weet ik ook wat ik moet schrijven in de toekomst.

Originally posted 2020-07-09 05:46:07.

Persoonlijk antwoord via video van AliExpress!

persoonlijk antwoord

Wil jij een persoonlijk antwoord op een AliExpress vraag, dat is nu ook hier mogelijk. Je kunt onder deze blog reageren om vragen te stellen.

Bekijk hoe jij persoonlijk antwoord kunt krijgen! Klik hier!

Alle vragen zijn natuurlijk welkom onder deze blog. Wanneer jij geen standaard berichten wilt ontvangen moet je daar wel voor betalen. De kosten zijn 7,77. Dat bedrag kan je betalen via een overboeking. Je krijgt dan een persoonlijke video met antwoord op jouw vraag. Hoe meer je weet, hoe beter ik jou kan helpen en blijven helpen. Als je gratis antwoord wil op jouw vraag, dat kan gewoon via WhatsApp.

Kijken naar de mogelijkheid voor een persoonlijk antwoord? Klik hier!

Bekijk alles wat je wilt weten, dan help ik jou heel erg graag verder. In het tweede deel van deze blog ga ik kijken naar de manier om mij te betalen. Je betaalt 7,77 en krijgt gegarandeerd binnen 24 uur jouw reactie op video.

Hoe werkt een persoonlijk antwoord?

Een persoonlijk antwoord kan je krijgen via telefoon of persoonlijke video krijgen. Ik kan je ook helpen door per post te reageren. Hoe meer informatie je mij geeft, hoe beter ik jou kan helpen. Als je mij jouw inloggegevens geeft kan ik voor jou inloggen en het probleem mogelijk in de video oplossen.

Direct jouw reactie krijgen? Klik hier!

Het gaat mij om de manier om te helpen en te blijven helpen. Ik kan jou blijven helpen door de donaties die ik ontvang. In deze tijd moeten we elkaar helpen en blijven helpen.

Vraag jouw persoonlijk antwoord aan! Klik hier!

Bekijk alle vragen online zodat we elkaar kunnen helpen. Mijn doel blijft jou te helpen en te blijven helpen. Alles wat je wilt weten help ik jou heel graag mee verder. Hoe meer je weet, hoe beter ik jou kan helpen.

Originally posted 2021-03-22 13:39:29.

Wat is leuk om te bestellen bij Aliexpress?

Oh Aliexpress, wat staat er dit keer weer op je website. Je maakt me nieuwsgierig en ik zie door de bomen gewoon het bos niet meer: Wat is leuk om te bestellen bij Aliexpress? Ik kan me helemaal voorstellen dat jij jezelf die vraag stelt. Er is ook zoveel leuks te vinden bij deze online gigant. Al die verschillende winkeltjes waar je allerlei leuke spulletjes kunt kopen. En bij de één is het nog goedkoper dan bij de ander…?!

Help! Waar moet ik beginnen?

Het leuk van Aliexpress vind ik, is dat je er werkelijk alles kunt bestellen wat je kunt bedenken. Wat ik meestal doe is eerst zoeken op Aliexpress, omdat de kans groot is dat een product ook daar te vinden is.

Maar ik zal je op weg helpen met een aantal dingen om rekening mee te houden.

Hobby Spullen

Heb je een hobby? Wat voor hobby dan ook? Kijk voor je hobbyspullen eerst eens op Aliexpress. Kans is heel groot dat je op Aliexpress vind wat je nodig hebt. Misschien vind je wel spullen waar je anders niet aan gedacht zou hebben.

Houd je van vissen? Dan vind je alles wat je nodig hebt om te vissen. Van aas tot hengels.

Of heb je een bullet journal? Zoek dan eens op brushpennen, micropennen, bullet journal of notebook. Je zult versteld staan van wat er allemaal te krijgen is.

Op dit moment is diamond painting helemaal de trend. Ook op Aliexpress vind je de spullen die je nodig hebt. Zelfs complete pakketten om aan de slag te gaan met je eerste diamond painting.

Gadgets

Wat is leuk om te bestellen bij Aliexpress
JESHOOTScom / Pixabay

Heb je iets met geinige apparaatjes of elektronische snufjes? Op Aliexpress is er genoeg te vinden om je behoefte te bevredigen. Geloof me, voor alles is een hulpstuk.

Ook voor je smartphone. Zo heb ik via Aliexpress een micro SD gekocht voor mijn telefoon. Normaal kosten die dingetjes een fortuin, maar bij Aliexpress was ik voor een paar euro klaar en dat voor de SD kaart van 32gb.

Je vind ook hoesjes voor je smartphone in allerlei soorten en maten. Zo heb je uiteindeljik iets wat niemand anders heeft.

Baby- en kinderkleding

Als je alleen al het woord baby invoert in de zoekbalk krijg je verschillende specifieke opties als het gaat om babykleding. Er is zo veel te vinden. Van de superkleinsten tot kids van 4 jaar. Het is echt de moeite waard om iets te bestellen.

Twee jaar geleden heb ik voor mijn dochter een Anna prinsessenjurk (je weet wel van Frozen) gekocht. Voor een paar euro een hartstikke leuke jurk waar ze ontzettend plezier van heeft gehad. En mijn zoontje is helemaal gek van Spiderman. Voor hem kocht ik een Spiderman pak. Hij speelt er nog steeds mee.

Wil je iets leuks voor Kerst of unieke kleding voor andere gelegenheden? Aliexpress is dé plek om als eerste te gaan zoeken.

Speelgoed

Heb je kinderen? Speelgoed is zo duur in de gewone speelgoedwinkel. Ook hier loont het de moeite om eerst op Aliexpress rond te struinen. Hier in Nederland betaal je bijvoorbeeld voor een Thor masker en hamer zo €30,- en op Aliexpress vind je zoiets als voor nog geen €8,-. En je weet hoe kids zijn. Al snel zijn ze erop uitgekeken en willen ze een volgend speelgoedje omdat het ‘in’ is.

Kortom…

Doe je zelf een groot plezier en kijk voor je hobbyspullen en gadgets, kinderkleding en speelgoed eerst eens op Aliexpress. Wie weet wat je allemaal tegenkomt. Je hoeft je zelf nooit meer af te vragen: Wat is leuk om te bestellen bij Aliexpress?

 

Originally posted 2018-06-19 13:14:15.

AliExpress Rolex te koop! Vanaf deze blog krijg jij de links!

Het is even zoeken, maar wie een AliExpress Rolex wilt kopen is hier aan het juiste adres. Laat ik wel even beginnen met zeggen dat de horloges nep zijn, maar dat maakt ze niet minder mooi.

Laten we dan meteen beginnen. De AliExpress Rolex vind je hier of een groter selectie vind je hier.

Natuurlijk blijft het een namaak product, wat mogelijk onderschept kan worden door de douane. Echter, als je de prijs van de namaak AliExpress Rolex en de echte ligt zo ver uit elkaar dat het mogelijk het risico wel waard kan zijn.

Wat kost een AliExpress Rolex

AliExpress RolexMet een beetje zoeken kom je horloges tegen voor bedragen van tussen de €12,46 en de €146,47, een stuk minder dan de ruim €10.000 die het merk zelf vraagt voor haar horloges. Natuurlijk koop je dan wel een andere kwaliteit en een ander gevoel, de vraag is wat voor jou belangrijker is.

Meer weten en op zoek naar het overzicht? Klik hier en bekijk het aanbod.

Heb jij problemen met jouw aankoop of met een verkoper? Via de chat kan je de klantenservice 24 uur per dag bereiken. Op deze site kan je natuurlijk ook met mij chatten in het Nederlands en zijn veel problemen ook op te lossen.

Wat als je een nep AliExpress Rolex krijgt?

Dat is ook precies wat je koopt! Een echt merk horloge koop je niet voor 100 euro, de echte versie van een AliExpress Rolex kost minimaal 10.000 dollar, waarschijnlijk nog veel meer.

Houd er natuurlijk ook rekening mee dat het strafbaar is om namaak merkartikelen te kopen. Jij kunt dus een boete krijgen als er een merk op een artikel staat. Je kunt dus beter een AliExpress Rolex bestellen zonder logo of merknaam.

Kijk hier voor verdere informatie en de mogelijkheid om te bestellen voor slechts een paar tientjes. Laat ook gerust jouw reactie achter voor vragen.

Originally posted 2018-02-19 15:01:26.

AliExpress App: Wat kan je daar allemaal mee?

AliExpress AppDe AliExpress App is een snelle manier om aankopen te doen. Waar de AliExpress App wel deels tekort schiet is de mogelijkheid om contact op te nemen met de klantenservice. Dat kan gelukkig wel via de website van het bedrijf.

Om de AliExpress App te downloaden, klik hier voor iPhone of klik hier voor Android.

Via de AliExpress App kan je nu heel snel alle producten kopen die ook via de computer beschikbaar zijn.

Wat kan je verder met de AliExpress App?

Via de AliExpress app kan je ook zien hoe jouw adres bij AliExpress bekend staat, jouw bestellingen volgen en zien wanneer jij jouw pakket kunt verwachten. Verder heb je via de AliExpress app de mogelijkheid om een trackingnummer te vinden, waarmee het mogelijk is om via diverse websites jouw bestelling te volgen.

Kom jij er echt niet uit, neem dan gerust even contact met mij op via de chat. Liever een email sturen? Dat kan ook. Stuur de email naar [email protected] en wij reageren snel. Meestal al binnen een paar minuten, altijd uiterlijk de volgende dag.

Waarom bestellen zoveel mensen via China?

Naast dat producten super goedkoop zijn is het ook mogelijk om jouw creditcard te koppelen of een iDeal betaling via jouw eigen bank uit te voeren. Wil je daar meer over weten? Klik hier voor de gedetailleerde uitleg.

Natuurlijk, mocht jij er via de site niet uitkomen, neem gerust contact met mij op via de chat op deze website. Ik ben over het algemeen gedurende de week overdag vrijwel altijd online.

Wie liever telefonisch contact wil moet helaas bij een andere webwinkel bestellen. Het bedrijf is helaas telefonisch niet bereikbaar. Alle contact gaat via chat of het berichtensysteem. Direct contact met de verkoper is ook mogelijk via de overzichtspagina met bestelde producten.

Wat is jouw mening? Laat jouw reactie achter onder dit bericht.

Originally posted 2018-02-19 10:47:02.

Garantie AliExpress, hoe is dat eigenlijk geregeld?

Garantie AliExpressDe term garantie AliExpress gaan niet echt samen. Bevalt een product niet? Jammer! Heb jij een ander product gekregen dan wat je had besteld? Dan kan jij mogelijk nog iets doen. Daarover gaat deze blog.

Jij hebt simpelweg andere rechten dan wat je in Nederland hebt. Feitelijk gaat alles op basis van de goedkeuring van de verkoper en klantenservice van AliExpress.

Dus “Garantie AliExpress” passen niet in dezelfde zin. Er zijn zeker wel mogelijkheden. Via de verkoper kan jij vaak problemen opgelost krijgen. De meeste verkopers willen er alles aan doen om hun klanten blij te maken. Jou dus ook.

Waarom is garantie AliExpress zo slecht?

Ik weet niet of het echt zo slecht is, wat ik weet is dat de prijzen flink lager zijn. Vaak kan je 3 of 4 keer een product bestellen bij AliExpress voor de prijs van 1 vergelijkbaar product in Nederland. Dat zou je als garantie kunnen zien.

Is een product echt anders dan omschreven, dan kan je via de “dispute” optie jouw garantie geregeld krijgen. Door op de “Open Dispute” of “Geschil” te gebruiken kan jij aangeven wat er mis is. Een te kleine maat is veelal geen reden tot een vergoeding omdat de maten in China nu eenmaal kleiner zijn dan in Nederland.

Tot slot, kom jij er zelf niet uit met AliExpress en de garantie? Neem gerust even contact met mij op of lees meer over de premium service die ik aanbied om problemen opgelost te krijgen.

Wat kan ik doen als een product echt defect is?

Is een product echt defect? Neem contact op met de verkoper zodat jij de persoon bereikt die het product heeft geleverd. Via deze persoon kan het probleem uiteindelijk opgelost te worden. Je hebt geen EU garantie, dus het is niet zo dat als een product binnen 6 maanden defect raakt jij nog recht hebt op vervanging. Je kunt het natuurlijk altijd proberen.

Originally posted 2018-03-21 09:48:09.

Aliexpress coupon downloaden? Klik hier!

Minimaal 1 keer per dag deel ik tips en trucs over AliExpress, vandaag deel ik hoe jij aan een AliExpress coupon kunt komen om zo nog voordeliger inkopen te kunnen doen via de Chinese website.

Een AliExpress coupon vind je zodra jij je aanmeld bij de website. Ben jij al langer aangemeld, download dan ook de app. Heb jij de app ook al? Download de AliExpress coupon dan via deze link.

Kortingen lopen op tot 50% en soms zelfs nog meer. De prijzen zijn al laag en worden hiermee alleen maar lager.

Waarom bestaat de AliExpress coupon?

aliexpress couponIeder bedrijf wil altijd meer klanten bedienen en zo meer geld verdienen. De AliExpress coupon is bedacht om mensen meer geld uit te laten geven en sneller tot een aankoop over te gaan.

Naast de AliExpress coupon zijn er ook andere terugkerende aanbiedingen. Zo is er op 11 november ieder jaar Global Shopping Day, met kortingen die oplopen tot soms 80%! Om op de hoogte te blijven van de aanbiedingen plaats jij ieder product wat jij in de toekomst nog wilt kopen op jouw “Wish list” zodat jij automatisch op de hoogte wordt gehouden van wat er allemaal voor kortingen worden aangeboden.

Komen kortingen terug?

Eigenlijk weet je dat nooit. Sommige kortingen komen al na een paar weken terug, in andere gevallen moet je echt maanden, soms jaren wachten voordat de aliexpress coupon weer wordt geactiveerd.

Heb jij verder vragen over de klantenservice, bestelde producten of wat voor vraag dan ook? Spreek mij gerust aan via de chat op deze website, zodat ik jou verder kan helpen om jouw probleem op te lossen. Ik ben overdag vrijwel altijd online.

AliExpress is de grootste webwinkel ter wereld en voelt daarmee soms als onbereikbaar. Via de AliExpress chat kan jij de klantenservice 24-uur per dag bereiken. Kom jij er met de klantenservice niet uit, spreek mij dan gerust aan via deze site.

Originally posted 2018-02-19 10:09:05.

Aliexpress popsocket nu te koop vanaf 72 cent met GRATIS verzending

AliExpress popsocketDe Aliexpress popsocket is razend populair. Met een AliExpress popsocket kan je een telefoon neerzetten, vasthouden en het maakt het makkelijk om jouw telefoon te herkennen.

Klik hier om jouw AliExpress popsocket vanaf 72 cent te bestellen!

De AliExpress popsocket is populair omdat het zo goedkoop is. Bij veel Nederlandse webwinkels moet je voor minimaal 20 euro of meer bestellen om gratis verzendkosten te krijgen, anders betaal je al snel 4 tot 6 euro verzendkosten binnen Nederland.

De afbeelding laat een voorbeeld zien van een van een AliExpress popsocket die verkrijgbaar is via de website. Natuurlijk is dit slechts een voorbeeld.

Welke AliExpress popsocket soorten zijn er nog meer?

Er zijn varianten met ringen om makkelijker vast te houden, varianten die makkelijk in een carkit te bevestigen zijn. Verder zijn er kleurrijke soorten en soorten met leuke Disney afbeeldingen erop.

Het beste kan jij even hier klikken om de leukste Aliexpress popsocket te zoeken die bij jou past. 

Kom jij er niet uit? Spreek mij dan gerust aan via de chat rechts onder in beeld, zodat ik jou verder kan helpen. Houd er natuurlijk ook rekening mee dat bestellingen er tot 60 dagen over kunnen doen, dus dat je het product mogelijk pas over 2 maanden in huis hebt. Vaak gaat het wel een stuk sneller.

Welke leuke gadgets verkoopt AliExpress nog meer?

Een van de meest populaire gadgets zijn de AliExpress Squishys. Deze zijn ook super voordelig en natuurlijk zonder enorme verzendkosten die je bij een Nederlandse webwinkel wel zou betalen.

Dagelijks ga ik op zoek naar de leukste producten en schrijf ik minimaal een blog om jou op weg te helpen naar jouw volgende aankoop. Om deze site in de lucht te houden nodig ik jou ook uit om voordat jij bestelt eerst naar de pagina VRLX.ga/ali te gaan.  Zo weet AliExpress dat jij via ons op de site bent gekomen en krijgen wij daar een beetje liefde voor terug.

Jij mag de link, VRLX.ga/ali natuurlijk ook opslaan. Gebruik jij de AliExpress app? Via VRLX.ga/ali open jij nu ook de app!

Originally posted 2018-02-18 21:17:11.

Ali Expres Nederland, wat is dat eigenlijk?

Ali Express Nederland

Een heel eenvoudig antwoord op de vraag, Ali Expres Nederland is een marketing organisatie. Begonnen vanuit Bellen.VraagAlex.com en gegroeid.

Direct contact opnemen met Ali Expres Nederland? Klik hier!

Het doel is jou de beste ervaring te geven met de Chinese webwinkels. Daarom schrijf ik ook blogs over Wish en Gearbest. Eerder kocht ik zelf ook vaak bij andere websites uit China. Ik schrijf hierover om jou te helpen. Dat doe ik natuurlijk ook om geld te verdienen. Om te weten hoe ik hier geld aan verdien nodig ik je uit om het complete stappenplan te downloaden. Dat is overigens gratis en opent een deur om jou verder te kunnen helpen.

Bekijk wat Ali Expres Nederland doet! Klik hier!

Mijn ultieme doel is mensen bewust te maken. Dat maakt deze covid-19 tijd ook erg interessant. Echter, veel mensen komen zonder werk en zonder geld te zitten. Dat is wel echt een probleem. Als budgettrainer los ik dat gelukkig wel weer op.

Waarom Ali Expres Nederland?

Uiteindelijk leer ik ook heel veel van mijn ervaringen. Met zo’n 15000 WhatsApp contacten, duizenden emails en zelfs heel veel telefoontjes weet ik wat bezoekers willen. Daarnaast kijk ik ook iedere dag naar hoe mensen deze website hebben gevonden. Dat is de kracht en dat is hoe ik ook blijf groeien.

Direct bestellen bij Ali Expres Nederland? Klik hier!

Het is super belangrijk dat jij weet dat wij helemaal los staan van de grote Chinese jongens. Ik heb een team over heel de wereld, maar schrijf wel absoluut zelf een groot deel van deze blogs. Ooit heb ik gewerkt met een vaste gastblogger. Bij ons kan je wel met een mens praten! Dat maakt de ervaring wel beter.

Koop nu en help ons! Klik hier!

Ik help jou hoe dan ook. Laat een reactie achter met jouw vragen zodat ik ook weet waar ik over moet schrijven!

Originally posted 2020-07-08 04:02:40.

AliExpress account geblokkeerd, wat nu?

Aliexpress account geblokkeerdIs jouw AliExpress account geblokkeerd? Vervelend! Maar zeker op te lossen. In deze blog leer jij de exacte stappen die jij kunt zetten om jouw account te deblokkeren.

In de basis ga je naar https://s.click.aliexpress.com/e/mIE6eQb en klik je op “Wachtwoord vergeten”, door de stappen te doorlopen wordt jouw account meestal geblokkeerd.

Er zijn helaas nog wel problemen die niet met deze simpele stappen te verhelpen zijn, daarover gaat de rest van deze blog.

Kom jij er ondanks de tips nog niet uit? Neem dan even contact op via chat, email of WhatsApp.

AliExpress account geblokkeerd, wat zijn de stappen?

Er zijn een paar stappen die jij kunt volgen, afhankelijk van welke foutmelding jij te zien krijgt.

De eerste stap, die 90% van alle problemen oplost is te gaan naar https://s.click.aliexpress.com/e/mIE6eQb en daar te klikken op “Wachtwoord vergeten” of “Forgot password“. Voer jouw e-mailadres in en volg de instructies om het wachtwoord opnieuw in te stellen. Mogelijk moet je daarna ook nog jouw telefoonnummer bevestigen, meestal kan je daarna gewoon weer in jouw account.

Lukt het met die stappen ook niet, dan wordt het lastiger. Als je naar https://s.click.aliexpress.com/e/JEuVb2f gaat kan je een nieuwe account aanmaken. Daarvoor zal je wel gebruik moeten maken van een ander e-mailadres dan het adres wat je eerder gebruikte.

Kom jij er ook op deze manier niet uit? Dan heb ik als laatste optie nog de premium service, waarbij ik de mogelijkheid heb om problemen namens jou op te lossen. Wil jij zonder extra kosten gebruikmaken van de premium service? Bestel dan altijd via https://vandijl.ga/ali. Jij hoeft dan niets te betalen voor deze service.

Heb jij andere vragen?

Stel jouw overige vragen gewoon via chat of laat jouw reactie achter onder dit bericht. Ik lees alle berichten persoonlijk en help jou natuurlijk ook graag.

Vooral de nieuwe contactmogelijkheid via WhatsApp blijkt de laatste tijd heel erg populair te zijn.

Originally posted 2018-03-21 09:08:05.

Leren sokken: Bijzondere dingen die via AliExpress worden verkocht!

leren sokkenVandaag kwam ik een product tegen op AliExpress die ik nog nooit had gezien. Leren sokken gemaakt als een soort handschoen voor de voet.

Iedere keer dat ik bijzondere producten tegenkom op de AliExpress website zal ik daar een stukje over schrijven. Wil jij zelf een bijzonder product toevoegen, laat dan jouw reactie achter, zodat ik ook over jouw bijzondere aankoop een stukje kan schrijven.

Wij hebben al de AliExpress Squishy gezien en diverse speeltjes voor volwassenen.

Wil jij het volledige overzicht bekijken? Ga dan naar VRLX.ga/ali. Door die link te gebruiken kan jij ook gebruikmaken van de Nederlandstalige ondersteuning die wij hier bieden.

Verkoopt AliExpress naast leren sokken ook gewone sokken?

Absoluut! En ook dat in alle soorten en maten. Bekijk hier het overzicht van alle soorten sokken die AliExpress verkoopt. Vaak zijn de sokken via AliExpress een stuk voordeliger en van hogere kwaliteit dan sokken die je in Nederland kunt kopen.

Naast leren sokken verkoopt AliExpress nog heel veel andere dingen van leer. Ook broeken, truien en natuurlijk ook heel veel gadgets. Wij hebben zelfs iemand gezien die een DVD speler voor in de auto kocht bij AliExpress.

Natuurlijk hoor ik ook graag van jou wat jouw meest bijzondere aankoop is die jij bij AliExpress hebt gedaan. Laat jouw reactie achter onder dit bericht!

Hoeveel mag je besteden bij AliExpress?

Uiteindelijk maakt het niet uit hoeveel geld jij uitgeeft. Het enige waar jij wel rekening mee moet houden is dat producten van buiten de EU voor BTW en inklaringskosten in aanmerking komen. Hierdoor kan het dus zijn dat jij extra moet betalen bij ontvangst.

Om dit te voorkomen koop jij jouw leren sokken los van elkaar in aparte bestellingen van maximaal 22 euro per keer. Vanaf 22 euro rekent de douane namelijk de extra kosten als ze het pakketje onderscheppen.

Originally posted 2018-02-18 11:50:31.

Illegaal TV kijken is niet slim en zeker niet handig!

illegaal tv kijken

Mensen die illegaal TV kijken moeten echt uitkijken. Het is gevaarlijk, zeker als je het enkel doet om minder geld te betalen hiervoor.

Veilig illegaal TV kijken? Klik hier!

Alle vragen zijn natuurlijk van harte welkom. Hoe meer je weet, hoe beter ik jou ook kan helpen en blijven helpen. Uiteindelijk wil ik wel dat je de kant kiest van eerlijkheid en ethiek. Daar heb ik zelfs een gratis online cursus voor die je gewoon thuis kunt volgen. Iedere vraag is natuurlijk van harte welkom onder deze blog. Hoe meer je weet, hoe beter ik jou ook kan helpen en blijven helpen.

Ga veilig illegaal TV kijken! Klik hier!

Stel jouw vragen absoluut onder deze blog. Je mag ook gewoon contact met mij opnemen. Hoe meer je weet, hoe beter ik jou kan helpen en blijven helpen. Alle vragen zijn altijd van harte welkom onder deze blog. Ik ben hier om jou zo goed mogelijk te helpen.

Meer over veilig illegaal TV kijken

Nu is het zo dat jij duidelijkheid krijgt. Ik wil dat jij echt veilig producten en diensten gebruikt. Hoe meer je weet, hoe beter ik jou kan helpen en blijven helpen. Om echt goed te kijken is het belangrijk dat je een VPN gaat gebruiken.

Direct de VPN downloaden? Klik hier!

Het is absoluut zo dat je duidelijkheid krijgt. Hoe meer je weet, hoe beter ik jou kan helpen en blijven helpen. Veilig illegaal TV kijken doe je altijd met een VPN. NordVPN is de meeste veilige manier om online te betalen.

Bekijk de beste VPN online! Klik hier!

Waar ik jou mee wil helpen is alles op de juiste manier te doen. Hoe meer je weet, hoe beter ik jou kan helpen. Stel vooral alle berichten onder deze blog. Hoe meer je weet, hoe beter ik jou kan helpen en blijven helpen.

Originally posted 2021-03-22 13:39:02.

Klarna bellen heeft geen zin! Ik heb de oplossing!

klarna bellen

Sommige bedrijven reageren op dit soort artikelen. Helaas heeft Klarna bellen voor mij als blogger ook absoluut geen zin.

Toch Klarna bellen? Klik hier!

Iedere vraag is absoluut van harte welkom onder deze blog. Hoe meer je weet, hoe beter ik jou kan helpen en blijven helpen. Iedere vraag mag ja natuurlijk ook gewoon stellen. In het tweede deel van deze blog deel ik hoe jij het probleem met achteraf betalen op kunt lossen. Het is heel eenvoudig en is zelfs helemaal gratis! Het is essentieel dat je op de hoogte bent van de meest veilige manier van betalen.

Ga Klarna bellen! Klik hier!

Wil je de betere oplossing? Neem contact met mij op. Hoe meer je weet, hoe beter ik jou kan helpen en blijven helpen. Iedere vraag is absoluut van harte welkom. Laat jouw vragen altijd achter onder deze blog. Hoe meer je weet, hoe beter ik jou kan helpen.

De oplossing voor Klarna bellen!

Het is belangrijk dat jij je realiseert dat een betaling via dit bedrijf niet betekent dat je pas hoeft te betalen als een product goed is. Het betekent enkel dat je later kunt betalen. Maar betalen is wel het belangrijke punt.

Wil jij Klarna bellen? Klik hier!

Nu is het zo dat je feitelijk beter via een creditcard kunt betalen. Een creditcard is iets wat veel mensen niet willen gebruiken. Toch kan het op een veilige (en gratis) manier. Kijk daarvoor eens op de website van OpenBank voor de gratis bankrekening.

Ga Klarna bellen! Klik hier!

Alle vragen zijn natuurlijk volledig welkom onder deze blog. Hoe meer je weet, hoe beter ik jou kan helpen en blijven helpen. Mijn doel is jou duidelijkheid te geven. Gebruik geen achteraf betalen, maar maak gebruik van de gratis prepaid creditcard! Alle vragen zijn welkom onder deze blog.

Originally posted 2021-03-22 13:39:01.