Website maken? Kijk wat ik hier doe!

Website maken

Waar wij tot vorige week nog AliExpress Nederland hete is de naam nu VraagAlex.com. In deze blog vertel ik hoe een website maken mogelijk is.

Direct een website maken? Klik hier!

Ik help jou altijd graag verder. Naast dat jij een volledig stappenplan kunt volgen kan ik jou ook helpen door jou uitleg te geven over hoe jij kunt groeien als bedrijf. Vanzelfsprekend heb ik daar de beste cursussen voor gevonden. Deze cursussen kosten 45 euro per stuk (met 1 uitzondering voor een communicatiecursus die iets meer kost) en helpen altijd. Mijn advies, maak een gratis persoonlijkheidstest om de juiste cursus te vinden.

Maak meteen een website! Klik hier!

Voor alle vragen die jij hebt nodig ik jou graag uit om een bericht achter te laten onder deze blog. Natuurlijk weet ik dat er veel meningen zijn over Scientology, waar de cursussen door gegeven worden. Mijn advies, kom gewoon een keer kijken.

Meer over een website maken

Nu is het zo dat jij uiteindelijk moet weten hoe jij kunt groeien als persoon. Wanneer jij als persoon groeit kan jij ook met jouw bedrijf groeien. Het is belangrijk om te weten dat een website maken geen manier is om van niets een enorm bedrijf te bouwen.

Bekijk de mogelijkheden zelf! Klik hier!

Wat heel erg van belang is is dat jij weet waarom kleine ondernemers vaak veel geld uitgeven. Dat wordt gedaan omdat kleine ondernemers denken dat een website maken handig is voor de groei van de ondernemer. De groei van een bedrijf zit uiteindelijk in de ondernemer.

Toch een website maken? Klik hier!

Vragen blijven welkom. Of dat nu gaat om een eenvoudig visitekaartje of een uitgebreid social media platform. Wat belangrijk is is dat jij gewoon weet wat jij koopt. Ik kan het natuurlijk voor je doen. De kosten zijn niet goedkoop en je krijgt ook echt geen top site. Wat je wel krijgt is een website die goed converteert.

Originally posted 2019-12-10 11:16:00.

301 redirect maat VraagAlex.com mogelijk!

301 redirect

Deze website, VraagAlex.com kan alleen maar bestaan door een gratis 301 redirect service die ik heb gevonden. Ook de gratis SSL dienst helpt enorm mee!

Meer weten over de gratis 301 redirect service? Klik hier!

Een SSL certificaat is in deze tijd ook erg handig. Daarom maak ik gebruik van de diensten van Cloudflare. Die helpen overigens ook tegen hackers en zorgen ervoor dat de website (of in dit geval de domeinnaam) optimaal blijft draaien. Mijn doel voor deze blog is een duidelijk beeld te geven over wat jij allemaal kunt bereiken met een website zonder hoge kosten. Natuurlijk deel ik ook tips voor wat ik verder doe om te groeien.

Bekijk de 301 redirect dienst! Klik hier!

Mijn doel is ervoor te zorgen dat meer Nederlands een veilig bestaan creëren voor zichzelf. Dat zonder overheid en andere ‘diensten’ die jou in een soort moderne slavernij gevangen houden. Laat gerust een bericht achter onder deze blog om jouw mening over dit onderwerp te delen.

Waarom een gratis 301 redirect?

Zoals in deze tijd steeds belangrijker wordt is een gratis service een hele makkelijke manier om nieuwe klanten binnen te krijgen. Vanaf gratis ga je natuurlijk als bedrijf kijken naar manieren om te verkopen, maar de basis blijft gratis. Onze live-chat bijvoorbeeld is ook gratis, net als de 301 redirect.

Meer weten over wie ik ben en wat ik doe? Klik hier!

Voor mij is het heel belangrijk dat jij weet dat er heel erg veel gratis mogelijk is. De 301 redirect en de chat (van Tawk.to) zijn daar slechts voorbeelden van. Waarom deze gratis zijn? Omdat ze zo de grootste van de wereld kunnen worden en ook betaalde diensten aan kunnen bieden.

Lees je volledig in op de 301 redirect! Klik hier!

Nu is het natuurlijk zo dat er vaak mensen zijn die vragen hebben. Laat die daarom gewoon achter onder deze blog, zodat ik jou op een makkelijke manier antwoord kan geven.

Originally posted 2019-12-09 17:43:00.

Goedkoop kopen doe je bij AliExpress!

Goedkoop

Als ik kijk naar goedkoop kopen, dan is AliExpress wel een hele mooie manier om dat te doen. VraagAlex.com maakt het mogelijk!

Direct goedkoop bestellen? Klik hier!

Mijn grootste doel voor deze blog is jou een compleet en eerlijk beeld te geven van de manieren om goedkoop te bestellen. Vanzelfsprekend blijf ik hier ook gewoon blogs te schrijven om alle deals rond te maken. Ik blijf informeren over alles wat er gekocht en betaald kan worden. Natuurlijk blijf ik ook informeren over de mogelijke BTW en inklaringskosten die mogelijk betaald moeten worden. Natuurlijk wil ik die kosten zoveel mogelijk voorkomen.

Bekijk manieren om goedkoop te bestellen! Klik hier!

Het is mijn doel om al jouw vragen te beantwoorden. Het doel voor deze blog is eerlijk te zijn en al jouw vragen te kunnen lezen. Laat daarom vooral een bericht achter onder de blog. Natuurlijk mag je ook gewoon direct contact met mij opnemen.

Meer over goedkoop bestellen

Vanzelfsprekend wil ik jou nooit te veel laten betalen. Daarmee wil ik ook zeggen dat ik het belangrijk vind dat jij ervoor zorgt dat jij producten altijd vanuit binnen de EU laat verzenden. Daarmee voorkom je alle extra kosten en kan jij daadwerkelijk goedkoop bestellen.

Zelf de mogelijkheden bekijken? Klik hier!

Het is mijn grootste doel om ervoor te zorgen dat jij echt voordelige dingen kunt vinden. Daarom is de naam nu ook VraagAlex.com, zodat ik ook makkelijk goedkope producten kan benoemen van andere organisaties dan alleen AliExpress. Een voorbeeld daarvan is bijvoorbeeld GearBest.

Bekijk alles over goedkoop bestellen! Klik hier!

Voorlopig verandert er nog niets. Vanaf 2020 gaan we meer schrijven over andere bedrijven en organisaties. Dan ga ik ook echt kijken naar hoe jij kunt besparen door goede vergelijkingen te maken en echt goedkoop te kunnen bestellen. Stel jouw vragen onder de blog zodat ik jou ook echt verder kan helpen.

Originally posted 2019-12-07 20:50:00.

Aroma machine kopen? AliExpress!

aroma machine

Wanneer jij een aroma machine wilt kopen, kijk dan op de AliExpress website. In deze blog deel ik ook de beoordelingen van kopers.

Zelf de aroma machine kopen? Klik hier!

Natuurlijk bepaal jij zelf wat je wilt kopen. Andere kopers beoordelen dit product met een gemiddeld cijfer van 4,8 uit 5 sterren. Er zijn in totaal 198 kopers die een cijfer hebben gegeven. Hoe meer je weet, hoe beter jij ook kunt bepalen wat jij wilt kopen. Het is natuurlijk een jou om te weten wat je wilt bestellen. Ik ga jou helpen door heel veel beoordelingen te laten zien.

Bestel jouw aroma machine online! Klik hier!

Vragen zijn natuurlijk van harte welkom. Ik kijk er ook naar uit om jou nog veel meer duidelijkheid te geven van wat je wilt kopen. Stel jouw vragen door contact met mij op te nemen. Weet ook dat de media niet helemaal eerlijk is geweest over wat je nu moet betalen.

Kopers over de aroma machine

Laat ik beginnen met de meest positieve reacties. Kopers schrijven bijvoorbeeld: “Absoluut goed”, “Kleiner dan ik dacht, wel goed”, “Verstuurd uit Polen” en “Snel aangekomen”. Het is natuurlijk goed om jou ook de duidelijkheid te geven van wat je wilt kopen.

Wil jij de aroma machine bekijken? Klik hier!

Er zijn kopers die minder blij zijn. Deze schrijven bijvoorbeeld: “Niets ontvangen”, “Werkt niet altijd goed” en “Na 3 maanden pas ontvangen”. Het is goed om zelf ook te kijken naar de beoordelingen van kopers. Hoe meer je weet, hoe beter ik jou ook kan ondersteunen.

Ga de aroma machine ook bekijken! Klik hier!

Hier wil ik het bij laten. Hoe meer je weet, hoe beter ik jou kan helpen en blijven helpen. Letterlijk alle vragen zijn natuurlijk welkom en kan je onder deze blog stellen. Hoe meer vragen, hoe beter ik jou kan helpen.

Originally posted 2021-08-18 08:19:01.

Naamswijziging: Binnenkort heten we VraagAlex.com

Naamswijziging

Vandaag schrijf ik over een grote naamswijziging. Wij mogen de AliExpress naam niet meer gebruiken in de domeinnaam, daarom gaan we over naar VraagAlex.com.

Gewoon een bestelling plaatsen na de naamswijziging? Klik hier!

Natuurlijk zal het email adres ook veranderen. We zijn straks bereikbaar via [email protected]. Het grootste verschil zit er voor 2020 aan te komen. We zullen namelijk gaan kijken naar veel meer webwinkels dan alleen AliExpress. Gearbest staat al op de lijst, samen met Bol.com en mogelijk ook Coolblue in de nabije toekomst. Wil jij een beoordeling over jouw webwinkel? Doe mij gewoon een voorstel zodat ik kan kijken of het bij ons past.

Koop ook na de naamswijziging gewoon! Klik hier!

Vanzelfsprekend nodig ik jou ook uit om een bericht achter te laten onder de blog. Hoe meer vragen jij hebt, hoe beter ik jou kan helpen. Mijn doel is jou een compleet en eerlijk beeld te geven. Ik weet echter nog niet helemaal zeker wat er gaat gebeuren.

Meer over de naamswijziging

Wat voor mij heel belangrijk is is dat ik echt niet weet wat er gaat gebeuren. Wat ik wel weet is dat er duizenden bezoekers per dag naar deze site komen. De kans is heel erg groot dat daar niets aan gaat veranderen.

Zelf kijken naar hoe je kunt bestellen? Klik hier!

Mijn doel is er ook na de naamswijziging te kijken hoe ik deze site nog veel groter kan krijgen. De vrijheid om ook andere bedrijven te promoten is natuurlijk heel erg prettig.

Bestel direct na de naamswijziging! Klik hier!

Natuurlijk mag jij altijd vragen stellen. Of dat nu voor of na de naamswijziging gebeurt, ik help jou altijd verder. Laat gewoon een bericht achter onder deze blog. Mijn doel is jou in alle gevallen zo goed mogelijk te helpen. Iedere vraag is natuurlijk welkom.

Originally posted 2019-12-06 21:56:00.

Belastingdienst zorgt voor een oneerlijke markt!

Belastingdienst

Deze blog gaat over de belastingdienst. Een overheidsorganisatie die zorgt voor een oneerlijke markt in deze wereld. Dit is waar ik in 2020 aan ga werken.

Belastingdienst negeren en gewoon bestellen? Klik hier!

Mijn doel voor deze blog is oneerlijke concurrentie uit de markt te halen. Ik weet dat de nieuwsmedia schrijft over de oneerlijke concurrentie door China. Als ik echter echt ga kijken is de enige oorzaak de wetgeving en vooral de belastingen die je in Nederland moet betalen. Wil jij weten hoe de media echt werkt? Bekijk deze video. Wat ik belangrijk vind is dat jij ook echt komt te weten hoe de belastingdienst te werk gaat.

Bestel zonder belastingdienst! Klik hier!

Voor alle vragen, reacties en opmerkingen nodig ik jou van harte uit om een bericht achter te laten onder de blog. Hoe meer vragen jij hebt, hoe beter ik jou ook meteen kan helpen. Wil jij meepraten over de oplossingen? Neem contact met mij op!

Waarom is de belastingdienst slecht?

Laat ik je even meenemen naar een supermarkt. Als jij daar spullen pakt ga jij naar een kassa en betaal jij voor de spullen die jij meeneemt. De supermarkt doet dus iets om geld te verdienen. De belastingdienst steelt echter een deel van de omzet van de supermarkt via de ‘belasting toegevoegde waarde’.

Ga jij voor een eerlijke wereld zonder belastingdienst? Klik hier!

Het is natuurlijk belangrijk om je te realiseren dat er ook burgers zijn die slechte dingen doen. Dat is niet perse jouw eigen schuld. Je wordt niet opgevoed om creatief te denken. Het leven wordt echt te makkelijk gemaakt door de overheid. Ik heb het hier over mensen die een uitkering krijgen zonder daar ook maar iets voor terug te doen.

De waarheid over media en de belastingdienst weten? Klik hier!

Wat voor mij heel erg belangrijk is is dat ik weet wat jij wilt weten. Ben jij klaar voor dit soort berichtgeving of niet? Laat jouw reactie achter onder de blog.

Originally posted 2019-12-06 09:53:00.

Betalen met Klarna kan ook bij AliExpress!

Betalen met Klarna

Wil jij achteraf jouw bestelling afrekenen? Betalen met Klarna is bij AliExpress mogelijk. Ik leg jou uit waarom dat niet handig is.

Toch betalen met Klarna? Klik hier!

Mijn doel is jou een volledig, eerlijk en duidelijk beeld te geven van alles wat je wilt doen en wilt kopen. Op deze manier jouw producten afrekenen betekent dat je binnen 30 dagen geld moet overmaken. Dit terwijl AliExpress nu tijdens deze pandemie een levertijd heeft die kan oplopen tot 90 dagen. Hoe meer je weet, hoe beter ik jou ook kan helpen. Daarom kan ik jou enkel adviseren om nooit op die manier te kopen.

Ga niet betalen met Klarna! Klik hier!

Uiteindelijk is achteraf producten afrekenen een manier om jezelf in de schulden te werken. Dat is iets waar ik als budgettrainer absoluut niet achter kan staan. Neem gerust contact op om te weten hoe jij wel veilig producten kunt kopen.

Waarom niet betalen met Klarna?

Het grootste doel is altijd om te helpen. Hoe meer je weet, hoe beter ik jou ook kan ondersteunen. Veilig betalen kan altijd met een creditcard en vaak ook via PayPal. Zo kan jij, wanneer er toch iets niet goed gaat, eenvoudig geld terug krijgen.

Zelf veilig bestellen? Klik hier!

Alles waar jij vragen over hebt beantwoord ik natuurlijk graag. Het enige waar ik geen antwoord op geef zijn vragen over achteraf betalen met Klarna. Daarbij verwijs ik simpelweg door naar de klantenservice omdat ik deze manier van kopen gewoon niet ondersteun. Daar is geen uitzondering op.

Ga niet betalen met Klarna! Klik hier!

Waar ik hier uiteindelijk voor ben is jou te helpen. Ik wil dat jij de beste producten hebt en de beste spullen koopt. Hoe meer je weet, hoe beter ik jou ook kan helpen en blijven helpen. Stel al jouw vragen gewoon onder deze blog.

Originally posted 2020-10-30 07:11:23.

123 superdeals koopt in bij AliExpress!

123 superdeals

Wist jij dat 123 superdeals inkoopt bij AliExpress? In deze blog vergelijk ik enkele producten. Zo kan jij zien dat je beter bij AliExpress kunt kopen!

Direct betere deals dan 123 superdeals vinden? Klik hier!

In het tweede deel van deze blog ga ik met jou kijken naar enkele producten. Ik vergelijk dan de prijs van de website met die van AliExpress. Mijn doel is jou een compleet en eerlijk beeld te geven. Hoe meer jij weet, hoe beter ik jou kan helpen. Mijn voornaamste doel is jou uit te leggen hoe jij eerlijk kunt kopen en niet wordt bedrogen door dit soort websites.

Bekijk de betere deals dan 123 superdeals! Klik hier!

Hoe meer jij weet, hoe beter ik jou ook kan helpen. Iedere vraag, iedere reactie en iedere opmerking is absoluut meer dan welkom. Voel je ook vrij om contact met mij op te nemen. Ik help jou altijd verder.

Vergelijking met 123 superdeals

Laat ik even een product uitkiezen. Bijvoorbeeld een screen protector van de Samsung mobiele telefoon. Bij AliExpress kost het een euro, bij 123 superdeals ruim 5 euro. Beter dus om bij AliExpress te kopen. Het is belangrijk dat jij op de hoogte bent van wat jij kunt kopen en wat jij beter niet kunt kopen.

Direct voordelig bestellen? Klik hier!

Ieder product wat je vind op 123 superdeals kom je ook op de AliExpress website tegen voor een lagere prijs. Veelal een flink lagere prijs. Mijn advies is altijd goed te kijken voordat je iets online gaat kopen.

Bekijk wat jij kunt kopen! Klik hier!

Voor alle vragen die jij hebt nodig ik jou natuurlijk ook uit om een reactie te plaatsen onder de blog. Mijn doel is jou eerlijkheid te bieden. Hoe eerlijker ik ben, hoe beter jij ook weet waar jij wel en niet zou moeten kopen.

Originally posted 2020-06-04 22:15:05.

123 super deals koopt in bij AliExpress!

123 super deal

Wie denkt slim te zijn en bij 123 super deals te gaan kopen komt bedrogen uit. De website koopt namelijk simpelweg in bij AliExpress!

Direct de 123 super deals bekijken? Klik hier!

Mijn doel voor deze blog is eerlijkheid te krijgen in deze wereld. Ik zou jou best wel willen laten zien hoe een bedrijf als deze eerlijk zaken zou kunnen doen, maar ik krijg geen contact met ze. Mocht de eigenaar van dit bedrijf contact met mij op willen nemen, kijk op de contact pagina op deze website. Het is voor mij belangrijk om jou een compleet en eerlijk beeld te geven.

Bekijk de 123 super deals online! Klik hier!

Heb jij vragen, reacties of opmerkingen, voel je dan ook vrij om contact met mij op te nemen. In het tweede deel van deze blog ga ik een product vergelijken. De AliExpress prijs en de prijs van deze oplichters.

Vergelijking met 123 super deals

Voor mij is het van essentieel belang dat jij weet wat voor producten er worden verkocht. Ik heb bijvoorbeeld een gootsteenontstopper gevonden. Een die op de website 12,99 kost als aanbieding en bij AliExpress ongeveer 3 euro. Natuurlijk krijg je ook de link naar dit product.

Zelf de gootsteenontstopper kopen? Klik hier!

Een ander product wat ik zag is iets van Beyblade Burst. Kost bij 123 super deals 9,99 en bij AliExpress nog geen 3 euro. Weer een product wat echt veel goedkoper is bij AliExpress dan bij de website van de oplichters. Mijn doel is jou altijd te helpen.

Bekijk de Beyblade Burst! Klik hier!

Voor vragen die jij dan verder nog hebt nodig ik jou uit om een reactie achter te laten onder de blog. Hoe meer vragen jij hebt, hoe beter ik jou ook kan helpen. Iedere vraag, iedere reactie, iedere opmerking, alles is welkom.

Originally posted 2020-06-04 21:47:56.

123superdeals koopt in bij AliExpress!

123superdeals

Wist je dat 123superdeals gewoon inkoopt bij een Chinese webwinkel als AliExpress. Helaas, want het betekend dat er nogal iets mis kan gaan.

Weten hoe je 123superdeals producten kunt kopen? Klik hier!

Mijn doel is jou een compleet en eerlijk beeld te geven. Dit soort bedrijven zijn met een mooi woord dropshipping bedrijven. Helaas, want wat er tot nu toe niet gebeurt is dat mensen gewaarschuwd worden voor bedrijven als 123superdeals. Eenvoudig gezegd, de deals zijn niet zo super. Jij kunt zelf eenvoudig voordelige producten kopen, direct bij AliExpress. Sterker nog, AliExpress heeft vaak een gratis retour mogelijkheid. Iets wat 123superdeals niet heeft.

Bekijk de goedkoopste manier om te bestellen! Klik hier!

Hoe meer vragen jij hebt, hoe beter ik jou kan helpen. Voel je daarom ook altijd vrij om contact met mij op te nemen. Ik help jou altijd om voordelige en goede producten te vinden. Zorg er voor dat jij jouw vragen aan mij stelt.

Meer over 123superdeals

Wat ik nu graag wil laten zien is wat voor producten jij op 123superdeals kunt vinden en hoe de prijzen zich verhouden tot die van AliExpress. Er staat bijvoorbeeld een magische ijskrabber. Afgeprijsd van 23,99 voor 10,99. Dat lijkt een uitstekende korting. De prijs op AliExpress is echter nog geen 2 euro.

Zien om welk product het gaat? Klik hier!

Heb jij een product gezien op 123superdeals wat jij wilt kopen, laat het mij gewoon weten. Ik zoek dan de AliExpress versie voor jou op, zodat jij gewoon voor de normale prijs kunt bestellen. Geen extra kosten meer.

Bekijk de producten van 123superdeals! Klik hier!

Natuurlijk mag jij vragen, reacties en opmerkingen delen. Iedere vraag, iedere reactie, alles is welkom. Hoe meer jij weet, hoe beter ik jou kan helpen. Neem gerust contact met mij op, zodat ik jou optimaal verder kan helpen.

Originally posted 2020-06-04 21:04:33.

3000 blogs staan deze week online!

3000

De komende week schrijf ik blog nummer 3000 die ik persoonlijk online zet. Mijn doel voor deze blog is jou een compleet en eerlijk beeld te geven van ALLES!

Direct een bestelling plaatsen? Klik hier!

Het is natuurlijk een mooi getal, 3000. Dat zijn dus bijna 1.000.000 woorden die ik persoonlijk heb geschreven om jouw aankoopervaring bij AliExpress te verbeteren. Mijn doel voor alle blogs is ook een compleet en eerlijk beeld te geven. Natuurlijk vind ik het ook erg belangrijk om open en eerlijk te zijn over alles wat ik schrijf. Waar het mij dan ook nog om gaat is dat jij alleen de beste producten koopt.

Alle 3000 blogs lezen? Klik hier!

Natuurlijk wil ik jou alles vertellen wat jij wilt lezen. Dit is overigens nog niet blog nummer 3000 die ik persoonlijk heb geschreven. Mijn doel voor iedere blog is jou een compleet en eerlijk beeld te geven van alles wat je koopt of wilt kopen.

Meer over de 3000 blogs

Het idee om veel te schrijven komt niet uit het de lucht vallen. Mijn doel voor iedere blog uit de 3000 die ik heb geschreven is openheid en eerlijkheid. Daar komt bij dat veel van de blogs zo goed worden gelezen dat de omzet maand op maand blijft stijgen!

Zelf ook gaan bloggen? Klik hier!

Natuurlijk zijn er heel veel mensen die de blogs lezen. Inmiddels al ruim 1500 per dag. Dat aantal blijft ook groeien. Ik vertel jou graag over de statistieken en de manier waarop ik werk. Het is natuurlijk altijd mogelijk om de 3000 blogs terug te lezen!

Bekijk alles wat jij wilt bekijken! Klik hier!

Voor alle vragen die jij wilt stellen ben jij van harte welkom om een reactie achter te laten. Hoe meer reacties, hoe beter ik jou ook kan helpen.

Originally posted 2019-12-05 17:27:00.

Lane assist kabel te koop bij AliExpress!

lane assist kabel

Wie een lane assist kabel wilt kopen doet er goed aan om bij AliExpress te kijken. Beoordeeld door 31 kopers met een gemiddeld cijfer van 5 uit 5 sterren.

Direct de lane assist kabel kopen? Klik hier!

Wanneer jij dit soort producten gaat bestellen hoef jij je in dit geval geen zorgen te maken over BTW en inklaringskosten. Het is een product wat minder kost dan de 22 euro grens. Wel is het belangrijk om te weten dat jij producten echt los van elkaar moet kopen. Wil jij meer bestellen? Bestel er dan 1, wacht tot die is verzonden en bestel daarna pas de tweede.

Bestel de lane assist kabel! Klik hier!

Voor vragen die jij hebt nodig ik jou uit om een bericht achter te laten onder de blog. Hoe meer berichten jij wilt achterlaten, hoe beter ik jou kan helpen. Natuurlijk mag jij ook direct contact met mij opnemen.

Kopers over de lane assist kabel

Er is exact 1 koper die een lager cijfer geeft dan 5 uit 5 sterren. Een fantastisch cijfer. Die ene koper geeft 4 uit 5 sterren. De reactie is: “Goed product, echter zaten er verkeerde pinnen bij. De verkoper heeft het wel netjes opgelost”.

Zelf de reacties bekijken? Klik hier!

Dan over naar de meest positieve kopers. Reacties zoals bijvoorbeeld: “Goede kwaliteit”, “Snelle verkoper” en “Alles zoals beschreven”. Wat natuurlijk heel belangrijk is, ik wil dat jij weet hoe de kwaliteit van de lane assist kabel is.

Bekijk alle beoordelingen ook zelf! Klik hier!

Natuurlijk ben ik hier om jou te helpen. Hoe meer vragen, hoe beter ik jou ook kan helpen. Het doel is jou een compleet en eerlijk beeld te krijgen. Mijn advies is natuurlijk ook om duidelijk te zijn over alles wat er wordt verkocht. Het advies is jou absoluut en compleet verder te helpen.

Originally posted 2019-12-05 09:33:00.

WhatsApp vragen over AliExpress?

WhatsApp vragen

Heb jij iets wat je via WhatsApp vragen wilt? Kijk dan vooral even naar deze blog en zorg dat je ook zeker laat weten wat je wilt weten.

Zelf via WhatsApp vragen stellen? Klik hier!

In deze blog wil ik jou wel even uitleggen dat ik op dit moment nog 81 berichten open heb staan en dus nog even due achterstand moet wegwerken. Letterlijk iedere vraag is natuurlijk gewoon van harte welkom. Ik kijk er dan ook naar uit om jou eerlijk antwoord te geven over alles wat je wilt horen. Hoe meer vragen, hoe beter ik jou ook kan blijven ondersteunen.

Bekijk hoe je via WhatsApp vragen kunt stellen! Klik hier!

Vragen zijn natuurlijk gewoon van harte welkom. Ik kijk er ook naar uit om jou duidelijkheid te geven over wat je wilt kopen. Weet ook dat ik jou graag help via mijn werk bij Scientology. Communicatie is daar erg belangrijk, dus ik ga de achterstand wel wegwerken.

Kopers over de WhatsApp vragen

Absoluut alles wat je wilt vragen mag je mij ook laten weten. Het is natuurlijk goed om zelf ook duidelijkheid te hebben over wat je wilt kopen. Ik kijk er ook naar uit om jou een eerlijk beeld te geven van wat je wilt kopen.

Ook via WhatsApp vragen stellen? Klik hier!

Natuurlijk kijk ik er naar uit om jou duidelijkheid te geven over alles wat je wilt vragen. Hoe meer je weet, hoe beter ik jou ook kan ondersteunen. Letterlijk iedere vraag mag je dus ook gewoon stellen door een reactie achter te laten onder deze blog.

Ga via WhatsApp vragen stellen! Klik hier!

Tot slot wil ik jou graag helpen om duidelijkheid te krijgen over alles wat je wilt kopen. Hoe meer vragen je stelt, hoe beter ik jou ook kan laten zien. Alle vragen zijn natuurlijk van harte welkom.

School uniform te koop bij AliExpress!

school uniform

Wie een school uniform wil kopen doet dat bij AliExpress. Meer informatie volgt in deze blog. Inclusief de reacties van enkele van de kopers.

Direct jouw school uniform kopen? Klik hier!

Mijn doel is jou natuurlijk te blijven helpen. Hoe meer je weet, hoe beter ik dat ook kan doen. Waar het mij om gaat is dat jij een compleet, eerlijk en duidelijk beeld krijgt van wat jij zoal kunt kopen. Dit product zit nu tijdens de uitverkoop op het randje van BTW en inklaringskosten. De normale prijs is wel vrij hoog. Lees mijn website als budgettrainer om goed te weten hoe je met geld om kunt gaan.

Bekijk het school uniform online! Klik hier!

Vragen zijn absoluut altijd welkom onder deze blog. Hoe meer je weet, hoe beter ik jou ook kan helpen en blijven helpen. Er zijn altijd mogelijkheden en manieren om contact met mij op te nemen, maak daar dus ook vooral gebruik van als je vragen hebt.

Kopers over het school uniform

Met nog slechts 5 reacties krijgt dit product een gemiddeld cijfer van 4,8 uit 5 sterren. Dat betekent feitelijk 1 koper die 4 sterren geeft, de rest allemaal het hoogste cijfer. Ik heb dan ook een goede indruk bij dit school uniform.

Zelf kijken naar de reacties? Klik hier!

Er zijn niet veel inhoudelijke reacties. Een koper laat weten dat de outfit wat strak zat en dat de stropdas wat kort was. De andere koper laat weten dat de knoopsgaten niet waren uitgesneden. Het is altijd goed om zelf ook naar de reacties te kijken.

Lees alles over het school uniform! Klik hier!

Alles wat jij wilt weten mag je natuurlijk altijd blijven vragen. Laat het liefst een bericht achter onder deze blog. Hoe meer je weet, hoe beter ik jou ook kan helpen en blijven helpen.

Originally posted 2020-10-29 06:00:03.

Goedkope LED strip gewoon bij AliExpress te koop!

goedkope led strip

Voor wie een goedkope led strip wil kopen is AliExpress een hele goede plek om te kijken. In deze blog deel ik ook de reacties van kopers.

Direct de goedkope LED strip bekijken? Klik hier!

In deze blog deel ik de reacties van de verschillende kopers met je. Dat doe ik in het tweede deel van de blog. De beoordeling is 4,6 uit 5 sterren. Wel zijn er 13753 beoordelingen, dus ruim genoeg om naar te kijken. Ik nodig jou ook van harte uit om te kijken. Belangrijk om te weten is dat je mogelijk BTW en inklaringskosten moet betalen bij de duurdere producten.

Bekijk de goedkope LED strip online! Klik hier!

Mijn doel is jou een compleet en duidelijk beeld te geven van alles wat je wilt kopen. Hoe meer vragen je hebt, hoe beter ik jou ook kan helpen. Neem gerust ook contact met mij op als je zelf vragen hebt. Weten hoe het met geld gaat? Bekijk mijn budgettrainer website.

Kopers over de goedkope LED strip

Laat ik meteen met de positieve beoordelingen beginnen. Kopers schrijven bijvoorbeeld: “Heel erg goed”, “Snel geleverd”, “Cool” en “Goede verkoper”. Ik ga natuurlijk ook even kijken naar de minder positieve reacties om jou ook een compleet beeld te kunnen geven.

Zelf de reacties bekijken? Klik hier!

De minder blije kopers schrijven ook: “Koop niet van deze verkoper”, “Defect aangekomen”, “Teleurgesteld” en “Zeer slechte kwaliteit”. Het is echt goed om zelf ook te kijken zodat jij kunt bepalen of deze goedkope LED strip voor jou geschikt is. Ik help jou natuurlijk ook graag met jou keuze.

Bekijk de beoordelingen ook zelf! Klik hier!

Vragen zijn volledig welkom onder deze blog. Hoe meer je weet, hoe beter ik jou ook kan helpen en blijven helpen. Je mag mij vragen blijven stellen, hoe meer je vraagt, hoe beter ik ook kan blijven helpen. Laat een bericht achter onder deze blog.

Originally posted 2020-10-29 05:45:13.

Korting krijgen bij AliExpress wordt makkelijker!

Korting

Wil jij meer korting op de toch al goedkope producten die AliExpress verkoopt? Kijk dan eens op deze website. Wij hebben alle mogelijkheden!

Direct korting krijgen? Klik hier!

Door alle soorten korting die jij krijgt kan jij alleen maar meer kopen. Natuurlijk is het wel van belang dat jij alleen maar spullen koopt die jij ook daadwerkelijk nodig hebt en gaat gebruiken. Wanneer er dingen zijn die jij koopt die jij niet gaat gebruiken is het natuurlijk zonde van jouw geld. Het maakt daarbij niet uit hoeveel je hebt, koop gewoon nooit meer dan wat je daadwerkelijk gebruikt. Meer hierover verder in deze blog.

Bekijk alle korting! Klik hier!

Natuurlijk wil ik ook van jou horen. Zijn er dingen die jij hebt gekocht waar jij heel blij mee bent? Heb jij miskopen gedaan? In beide gevallen, laat het weten! Mijn doel is jou een compleet en overzichtelijk beeld te geven.

Meer over korting

Houd er natuurlijk ook rekening mee dat korting voornamelijk wordt gebruikt om jou meer te laten kopen. Hoe lager de prijs, hoe meer jij ook kunt betalen. Wist jij bijvoorbeeld ook dat het versturen van producten vanuit China soms zo goedkoop is dat jij iets al voor onder de euro in huis kunt hebben?

Bekijk alle producten! Klik hier!

Verder vind ik het belangrijk dat jij er rekening mee houd dat BTW en inklaringskosten nog altijd berekend kunnen worden. Dat is iets waar ik binnenkort iets tegen hoop te doen. Het is natuurlijk krankzinnig dat de overheid geld mag vragen voor iets waar ze werkelijk helemaal niets voor teruggeven.

Gewoon de hoogste korting krijgen? Klik hier!

Tot slot wil ik jou vragen om mij te laten weten waar jij de beste deals hebt gevonden. Een prijsvergelijking vind ik ook altijd leuk. Zo kan ik laten zien waarom je beter in China kunt kopen dan in Nederland.

Originally posted 2019-12-02 10:55:00.

Kerst is de tijd om heel vaal te kopen bij AliExpress!

Kerst

Wist jij dat kerst de tijd van het jaar is dat er het meeste geld wordt uitgegeven over heel de wereld? Dus ook AliExpress speelt daar graag in mee!

Direct jouw kerst producten kopen? Klik hier!

Mijn doel voor deze blog is jou de pareltjes te laten vinden. Of het nu gaat om kerst versiering of totaal andere dingen, ik wil dat jij de beste deals krijgt. Houd er ook rekening mee dat de kans groot is dat jij producten niet binnen gaat hebben voor 25 december. De kans is dus groot dat jij pas in 2020 kunt genieten van de producten die jij kunt kopen.

Bestel de kerst producten online! Klik hier!

Graag wil ik ook van jou weten wat jij zoal hebt gekocht en hoe het bevalt. Of dat nu gaat om een cadeau of iets voor jezelf, versiering of iets anders, laat het mij gewoon weten. Iedere reactie is welkom onder deze blog.

Waarom kerst bij AliExpress?

De oplettende lezer weet dat kerst geen groot feest is in China zoals dat hier wel is. Toch is het zo dat ongeveer alles te koop is via de AliExpress webwinkel. Hoe meer jij daarover leest, hoe beter jij ook geïnformeerd bent over wat er allemaal te koop is.

Zelf iets bestellen? Klik hier!

Natuurlijk verkoopt AliExpress over heel de wereld. Daarom worden er niet alleen kerst producten verkocht, maar ook spullen voor andere grote feestdagen. Het maakt uiteindelijk niet uit of jij nu Sinterklaascadeaus wilt kopen of totaal andere producten, vrijwel alles is te vinden bij AliExpress!

Bestel alles voor kerst! Klik hier!

Voor mij is het grootste doel dat jij goede, eerlijke en betrouwbare producten gaat kopen. Hoe meer, hoe beter. Wat daarbij vooral van belang is is dat jij geen krankzinnige kosten betaalt. Denk hierbij aan idiote heffingen vanuit de overheid.

Originally posted 2019-12-02 10:37:00.

AliExpress kinderarbeid? Of valt dat wel mee?

AliExpress kinderarbeid

Toen ik zag dat klanten wilden weten of AliExpress kinderarbeid toepast ben ik gaan zoeken. Er zijn in veel landen dingen die minder erg zijn.

Weten of AliExpress kinderarbeid toepast? Klik hier!

Mijn doel is jouw complete ervaring te verbeteren. Dus niet alleen de aankoop, maar ook het gevoel wat jij erbij hebt. Ik help jou heel graag met alle vragen, reacties en opmerkingen die jij hebt. Wat ik niet kan doen is zien wat iedere individuele verkoper doet op het platform. Volledige garantie kan ik jou dus ook niet bieden. Wel kan ik zeggen dat het mogelijk niet zo slecht is.

Bekijk of AliExpress kinderarbeid toepast! Klik hier!

Dit is een onderwerp waarover ik graag met jou in contact kom. Wat jij ook wil weten, ik geef jou het antwoord. Mijn belangrijkste doel is dat jij weet of jij uiteindelijk met een goed gevoel kunt kopen. Neem gerust contact op als jij vragen hebt.

Waarom zou AliExpress kinderarbeid gebruiken?

Voor de duidelijkheid, ik zeg niet dat het zo is. Maar de reden om het wel te doen zijn kosten. Het is simpelweg een manier om de kosten omlaag te krijgen. Overigens ben ik 10 jaar geleden in India geweest en heb ik de kinderen van dichtbij zien werken. Er was een ding erger om te zien, en dat zijn de kinderen die niet werken. Die hebben het een stuk slechter.

Gewoon bestellen? Klik hier!

Ik ben ervan overtuigd dat AliExpress kinderarbeid niet toepast. Wat ik niet weet is hoe het met de losse verkopers zit. Het is uiteindelijk net zoiets als Marktplaats, die niets illegaals doet. Wel kunnen er oplichters op het platform zitten. Dat weet je niet.

Bekijk de AliExpress kinderarbeid! Klik hier!

Nu wil ik jou helpen met meer informatie. Ik wil dat jij volledig op de hoogte bent voordat jij koopt. Kan jij iets aanvullen? Laat de reactie achter onder de blog.

Originally posted 2020-06-04 05:13:23.

Grappig muizengat kopen? AliExpress!

grappig muizengat

Wil jij een grappig muizengat kopen? Kijk dan op de AliExpress website. In deze blog deel ik graag ook reacties van kopers.

Zelf een grappig muizengat bestellen? Klik hier!

Het gemiddelde cijfer van dit product is relatief laag. Het cijfer is namelijk 4,4 uit 5 sterren. Het is natuurlijk goed om zelf ook te kijken naar de beoordelingen van kopers. Het is natuurlijk uitstekend om jou ook een compleet beeld te geven. In het tweede deel van de blog deel ik enkele beoordelingen van kopers. Er zijn in totaal 841 beoordelingen van kopers. Ik kijk een compleet beeld van wat je wilt kopen.

Bekijk een grappig muizengat online! Klik hier!

Vragen zijn natuurlijk altijd welkom. Voel je dus ook vrij om contact met mij te zoeken. Ik kijk er dan ook naar uit om jou te helpen om ook slimmer met geld om te gaan. Hoe meer je vraagt aan de budgettrainer, hoe beter ik jou ook kan ondersteunen.

Reacties op een grappig muizengat

Laat ik beginnen met de meest positieve kopers. Deze schrijven bijvoorbeeld: “Perfect, precies zoals afgebeeld”, “Zeer snel geleverd” en “Erg goede kwaliteit”. Het is natuurlijk goed om ook de minder positieve reacties te bekijken. Ik kijk er naar uit om van je te horen.

Ook jouw grappig muizengat bekijken? Klik hier!

Ik kijk ook graag naar de minst positieve beoordelingen. Kopers schrijven bijvoorbeeld: “Walgelijke print kwaliteit”, “Super klein” en “Slechte kwaliteit”. Het is natuurlijk goed om een compleet, eerlijk en duidelijk beeld te krijgen van wat je wilt kopen.

Kijk naar een grappig muizengat online! Klik hier!

Alle vragen zijn van harte welkom, dus ik help jou daar ook heel erg graag mee. Hoe meer je weet, hoe beter ik jou ook kan ondersteunen. Het is absoluut goed om jou een eerlijk beeld te geven van wat je wilt kopen.

Inklaring gelukt, maar wat betekend dat echt?

inklaring gelukt

Wanneer jij het bericht krijgt dat inklaring gelukt is zie je dat er mogelijkheden zijn om producten te ontvangen, daarover deze pagina.

Direct weten wat je moet doen als inklaring gelukt is? Klik hier!

Feitelijk hoef je niets te doen. Het is echt afwachten. Soms duurt het nog wel een paar dagen of zelfs een paar weken voordat het pakket bij jou aankomt. Het is natuurlijk belangrijk dat je op de hoogte bent van wat je wilt kopen. Hoe meer je weet, hoe beter jij ook kunt bepalen wanneer het belangrijk (soms zelfs essentieel is) om actie te ondernemen. Open op tijd een dispute als iets niet op tijd aankomt.

Kijk wat je moet doen als inklaring gelukt is! Klik hier!

Vragen zijn natuurlijk van harte welkom. Neem dan ook gerust contact met mij op als je nog iets wilt weten. Houd er daarbij ook rekening mee dat ik jou ook kan helpen met financiële kwesties. Bekijk daarom ook de website over mijn werk als budgettrainer.

Hoe werkt het nadat inklaring gelukt is?

Natuurlijk is het fijn als een pakketje zo snel mogelijk bij jou is. Hoe eerder hoe beter. Helaas heeft de Europese Unie (waar Nederland helaas nog onder valt) bepaalt dat er heel veel controles nodig zijn. Dit vertraagt verzendingen naar Nederland enorm.

Zien hoe het werkt als inklaring gelukt is? Klik hier!

Jij bent uiteindelijk de enige die echt verantwoordelijk is voor wat je moet doen. Hoe meer vragen, hoe beter je ook op de hoogte kunt zijn. Ik kijk er naar uit om van je te horen als er iets is.

Ga kijken wat er gebeurt als inklaring gelukt is! Klik hier!

Hier laat ik het graag bij. Als je toch nog vragen hebt, stel jouw vragen dan ook gewoon online. Jij bepaalt wat je kunt kopen en hoeveel je daaraan uit wilt geven.

Originally posted 2022-04-27 05:23:32.