Alphen aan de Rijn AliExpress pakketjes?

alphen aan de rijn aliexpress pakketjes

Of het komt door de vlogs van Enzo Knol of andere berichten, Alphen aan de Rijn AliExpress pakketjes mag je niet kopen! Het is diefstal!

Toch kijken naar de mogelijkheden? Klik hier!

Er is een betere, eerlijkere weg om aan spullen te komen en om toch ook voordelig uit te zijn. Dat doe je door gewoon via de AliExpress website jouw aankopen te doen. Wil jij dan toch de Alphen aan de Rijn AliExpress pakketjes? Weet dat je uiteindelijk gewoon gestolen pakketjes aan het kopen bent. Mensen als Enzo Knol en zijn team maken video’s om geld te verdienen. Of ze bewust zijn van het feit dat pakketjes oneerlijk verkregen zijn weet ik niet.

Bekijk wat er wel kan! Klik hier!

Ik wordt altijd blij als ik van je hoor. Laat jouw reactie dan ook gewoon weten. Je mag contact met mij opnemen als je iets wilt weten. Het is ook zo dat je een stuk duidelijkheid moet hebben over het leven. Bekijk daarom ook de: “Be More” campagne om alles te bereiken in jouw leven!

Waarom Alphen aan de Rijn AliExpress pakketjes?

Voor Enzo knol is het duidelijk. Die gebruikt de pakketjes om video content te maken. Omdat zijn video’s heel erg goed worden bekeken en hij ook geld verdient aan de YouTube advertenties snap ik dat. Het blijft wel iets waar je heel erg voorzichtig mee moet zijn.

Weten wat wel kan? Klik hier!

Natuurlijk ben ik hier ook om jou te helpen om slimmere keuzes te maken in het leven. Dat doe ik door jou te vertellen dat Alphen aan de Rijn AliExpress pakketjes niet legaal zijn om te kopen of verkopen.

Ga de mogelijkheden zien! Klik hier!

Alle vragen mag je gewoon stellen. Ik kijk er dan ook naar uit om jou een compleet, eerlijk en duidelijk beeld te geven. Hoe meer vragen je hebt, hoe beter ik jou ook kan blijven ondersteunen. Het is hoe dan ook aan te raden om deze spullen niet te kopen.

Kan ik elders pakketjes kopen?

Zeker! Maar houd het wel bij de officiële kanalen. Een zak vol verloren pakketjes kopen is nooit legaal en mag je dus ook echt niet doen. Ook niet ergens anders.

Waarom worden pakketjes aangeboden?

Uiteindelijk heel simpel, geld! Er zijn minder eerlijke mensen op deze wereld die graag willen verdienen door anderen te benadelen. Daar doe ik niet aan mee.

Wat kost een zak pakketjes?

Ik weet de prijs niet omdat ik ook niet met criminelen in gesprek wil gaan. Blijf er zelf dan ook uit de buurt en weet dat er andere mogelijkheden zijn om geld te verdienen.

AliExpress verloren pakketjes kopen?

AliExpress verloren pakketjes kopen

Wil jij AliExpress verloren pakketjes kopen? Weet dat het mogelijk niet legaal is om dat te doen. Ik kan jou helpen en blijven helpen.

Kijken naar de eerlijke mogelijkheden? Klik hier!

Het is natuurlijk zo dat je mogelijkheden ziet op internet. Mijn doel voor deze blog is jou te vertellen waarom AliExpress verloren pakketjes kopen geen goed idee is. Het antwoord op die vraag is eigenlijk zeer eenvoudig. Als iets vermist is moet het terug naar de afzender. De enige manier om een postpakket kwijt te raken is wanneer het ergens in het proces gestolen is. Wanneer er iets gestolen is mag je het niet aanschaffen. Zo simpel is het eigenlijk.

Bekijk de mogelijkheden tot eerlijk kopen! Klik hier!

Nu wil ik jou natuurlijk ook mogelijkheden laten zien om slimmer om te gaan met jouw vragen. Neem daarom ook gewoon contact met mij op als je iets wilt weten. Weet ook dat je via de: “Be More” campagne hoe dan ook beter in het leven kunt staan.

Kan je AliExpress verloren pakketjes kopen?

Om antwoord te geven moet ik duidelijk zijn door te laten weten dat het niet mag. Dus het feit dat het kan betekent niet dat het handig is om te doen. Wel kan je natuurlijk altijd kijken.

Weten hoe je eerlijk kunt kopen? Klik hier!

Er zijn nog veel meer vragen die gesteld worden. Dagelijks vragen mensen mij over AliExpress verloren pakketjes kopen. Ik blijf zeggen dat het niet mag en heb het natuurlijk ook bij de politie gemeld zodat ze op de hoogte zijn van deze vorm van criminaliteit.

Ga de mogelijkheden bekijken! Klik hier!

Alles wat je dan verder nog wilt weten mag je natuurlijk vragen. Ik kijk er naar uit om voor jezelf ook een beter beeld te krijgen. Laat jouw vragen en reacties gewoon achter onder deze blog.

Ongeopende AliExpress pakketjes kopen?

ongeopende AliExpress pakketjes kopen

Wil jij ongeopende AliExpress pakketjes kopen? Wees voorzichtig. Jij weet niet wat je koopt en hebt dus geen enkele garantie.

Toch bestellen? Klik hier!

Mijn doel is jou eerlijk te laten kopen. Ik wil jou van harte aanraden om bij AliExpress te kopen, maar dan wel op een eerlijke manier. Hoe meer je weet, hoe beter jij ook kunt kopen. Alle vragen zijn natuurlijk gewoon van harte welkom onder iedere blog. Ik kom heel erg graag met jou in contact zodat je weet wat je koopt. Hoe meer je vraagt, hoe beter ik jou kan blijven helpen.

Ga de ongeopende AliExpress pakketjes kopen! Klik hier!

Vragen mag je altijd contact over opnemen. Het is van essentieel belang dat je ook op de hoogte bent van de “Be More” campagne zodat je absoluut weet wat je koopt. Ik kijk er absoluut naar uit om jou een eerlijk en duidelijk beeld te geven.

Waarom geen ongeopende AliExpress pakketjes kopen?

Je mag geen gestolen producten aanschaffen. Als jij weet dat pakketjes ongeopend zijn en worden aangeboden vanaf aan bijzondere locatie is het goed om zelf ook te weten wat je wel en niet moet doen. Ik ben hier om jou daar duidelijkheid over te geven.

Zelf kijken? Klik hier!

Zolang jij de duidelijkheid krijgt die jij nodig hebt kan jij kopen wat jij wil. Dit soort oneerlijke producten kan ik jou echter niet aanraden. Hoe meer je weet, hoe beter ik jou wel kan blijven helpen. Letterlijk alle vragen hierover kunnen we gewoon gaan stellen.

Weet alles over ongeopende AliExpress pakketjes kopen! Klik hier!

Hier laat ik het bij. Als je toch nog vragen hebt, weet dat je die gewoon kunt stellen. Hier krijg je eerlijke informatie en mogelijk niet direct wat je wilt horen. Wel kijk ik er naar uit om jouw reacties te lezen.

Camera onderdelen te koop bij AliExpress!

camera onderdelen

Wie camera onderdelen wil kopen doet dat gewoon bij AliExpress. In deze blog deel ik onder andere de reacties van de verschillende kopers.

Direct jouw camera onderdelen kopen? Klik hier!

Voor mij is het belangrijkste doel van al deze berichten dat jij de beste producten koopt. Hoe meer je koopt, hoe beter ik jou ook kan helpen. Het is namelijk wel zo dat deze website enkel kan bestaan door jouw steun. Ik krijg een klein percentage van iedere euro die jij bij AliExpress uitgeeft. Voor dag geld moet ik alles doen. Dus ook de gratis hulp die ik aanbied kan enkel worden geboden als mensen blijven kopen.

Bekijk de camera onderdelen online! Klik hier!

Natuurlijk ga ik zo schrijven over de reacties die de verschillende kopers geven. Hoe meer jij weet, hoe beter ik jou ook kan helpen. Alle vragen, alle reacties en alle opmerkingen zijn natuurlijk absoluut van harte welkom! Neem contact op als je iets direct wilt vragen.

Kopers over de camera onderdelen

Mijn werk voelt soms een beetje dubbel. Aan de ene kant werk ik als budgettrainer en aan de andere kant help ik mensen om geld uit te geven. Dat in combinatie met mijn werk bij Scientology maakt het tot een heel bijzonder leven. De camera onderdelen maken daar gewoon deel van uit.

Zelf de reacties bekijken? Klik hier!

Kopers schrijven bijvoorbeeld: “Helemaal top” en laten verder goede cijfers achter. Uiteindelijk is er slechts 1 koper die een cijfer geeft lager dan 5 uit 5 sterren. Dat maakt deze camera onderdelen tot een goed product volgens eerdere kopers.

Bekijk de reacties ook zelf! Klik hier!

Voor vragen, reacties en opmerkingen nodig ik jou van harte uit om een bericht achter te laten onder de blog. Hoe meer jij vraagt, hoe beter ik jou ook kan helpen.

Originally posted 2020-08-04 07:40:37.

Klarna problemen komen veel voor…

Klarna problemen

Waar Klarna problemen vandaan komen probeer ik in deze blog uit te leggen. In de basis komt het door de afspraken met AliExpress.

Direct een oplossing voor Klarna problemen? Klik hier!

Uiteindelijk is de oplossing heel eenvoudig. Gewoon nooit bestellen met achteraf betalen. Je zult de producten toch moeten betalen en omdat AliExpress los staat van het achteraf betalen moet je bij 2 bedrijven een oplossing vinden. Met een creditcard is dat heel anders. Daar kan je ook daar nog geld terug krijgen als er iets mis gaat. Mijn doel is mensen geen gebruik te laten maken van achteraf betalen.

Bekijk de oplossing voor Klarna problemen! Klik hier!

Als budgettrainer kan ik jou enkel een prepaid creditcard aanraden. Een ‘gewone’ creditcard kan jou namelijk heel eenvoudig dieper in de schulden drukken. Dat is iets wat ik echt volledig wil voorkomen. Juist daarom wil ik ook ieder probleem oplossen, het liefst al voordat het ontstaat.

Reacties op Klarna problemen

Met de klantenservice kom ik persoonlijk helaas niet verder. Ook incassopartners is een bedrijf waar ik geen reactie van krijg. Ik hoop daarom dat deze blog de beide bedrijven een beetje wakker zal schudden, maar dat moet ik nog gaan zien. Bij deze dus de oproep, neem contact op!

Direct Klarna problemen oplossen? Klik hier!

Natuurlijk wil ik jou best helpen. Het probleem wanneer ik als buitenstaander een probleem met 2 bedrijven op moet lossen is dat iedereen een andere mening heeft. Vaak worden de Klarna problemen ook volledig doorgeschoven naar AliExpress. Voor mij is de oorzaak altijd duidelijk. Het is de koper die de keus maakt. Gebruik het gewoon niet!

Zoek naar oplossingen! Klik hier!

Voor alle verdere vragen nodig ik jou graag uit om een bericht achter te laten onder deze blog. Iedere vraag is welkom en helpt om deze site te verbeteren.

Originally posted 2020-08-04 06:21:40.

Cyber Monday deals bij AliExpress!

Cyber Monday DelasDe maandag na de black friday sale is het tijd voor de Cyber Monday deals! Tijdens deze uitverkoop gaan vooral de prijzen van gadgets flink omlaag!

Direct zien welke gadgets worden afgeprijsd? Klik hier!

Voor mij zijn de Cyber Monday deals eigenlijk veel leuker dan de black friday sale. Waarom? Omdat ik zelf toch ook wel een beetje nerd ben diep van binnen. Ik heb veel gadgets en verwacht nog veel meer gadgets te bezitten in de toekomst. Het enige wat ik niet heb is een smartphone, dat is een bewuste keus.

Jouw gadgets kopen tijdens de Cyber Monday deals? Klik hier!

Heb jij vragen of kom jij er zelf niet helemaal uit? Voel je vrij om contact met mij op te nemen. Ik help jou dan zeker verder om te zien wat op dit moment de beste deal is voor jouw product.

Waarom doet AliExpress de Cyber Monday deals?

AliExpress blijft in de basis gewoon een online winkel. Een bedrijf dus wat gewoon geld moet verdienen. Net als ieder ander bedrijf. Hoe meer klanten, hoe meer aankopen, hoe meer geld. Dankzij uitverkoop zoals de Cyber Monday deals worden er flink wat extra verkopen gerealiseerd.

Zien waar de beste Cyber Monday deals te vinden zijn? Klik hier!

Heb jij vragen of problemen rondom de cyber monday deals of wil jij gewoon zeker weten dat jij de allerlaagste prijs betaalt? Laat jouw reactie dan achter onder deze blog. Met jouw reactie kan ik betere blogs schrijven en wellicht ook gaan schrijven over de gadgets die jij wilt kopen.

Liever zelf bloggen? Dat kan ook! Neem daarvoor even contact met mij op.

Ter afsluiting van deze blog wil ik jou er graag op wijzen dat producten van AliExpress vallen onder de BTW regels van buiten de EU. Bij een bestelling onder de 22 euro merk jij helemaal niets. Het gaat jou wel meer geld kosten bij duurdere bestellingen. Lees daarom altijd eerst de blog over BTW en inklaringskosten wanneer jij iets duurder wilt gaan kopen.

Originally posted 2018-11-20 08:30:28.

AliExpress pakketjes kopen? Doe het eerlijk!

aliexpress pakketjes kopen

Wil jij AliExpress pakketjes kopen? Besef je dan dat een aanbod voor het opkopen van vermiste pakketjes niet legitiem is.

Toch AliExpress pakketjes kopen? Klik hier!

Mijn doel voor dit soort blogs is jou te helpen om duidelijkheid te krijgen voor wat je wilt weten en kopen. Hoe meer je weet, hoe beter ik jou ook kan helpen. Letterlijk alles wat je wilt weten mag je mij ook vragen. Ik kijk er natuurlijk ook naar uit om jou de informatie te geven die nodig is om juist wel eerlijk te bestellen. De enige juiste plek is de website van het bedrijf zelf.

Bekijk de mogelijkheid tot AliExpress pakketjes kopen! Klik hier!

Ik wil jou heel erg graag verder helpen om de duidelijkheid te krijgen die je nodig hebt. Hoe meer je weet, hoe beter ik dat ook kan doen. Neem daarom ook contact op als je vragen hebt. Bekijk daarnaast ook de: “Be More” campagne om het maximale uit het leven te halen.

Waarom geen AliExpress pakketjes kopen?

Er is uiteindelijk gewoon een eigenaar van de producten. Die eigenaar is de koper. Gaat er iets mis bij levering, dan is de koper nog altijd eigenaar, tenzij de verkoper het geld terugbetaald. Jij kunt dus zelf nooit juridisch eigenaar worden van de spullen.

Wil jij de mogelijkheden zien? Klik hier!

Laat ik jou ook de duidelijkheid geven door jou te laten zien waar de mogelijkheden liggen voor eerlijk AliExpress pakketjes kopen. Dat kan namelijk wel. Je kunt hele goede aanbiedingen vinden op de website.

Bekijk de beste aanbiedingen online! Klik hier!

Natuurlijk kijk ik er naar uit om jou een flink stuk extra duidelijkheid te geven. Heb jij daar toch vragen over, stel ze gewoon online. Hoe meer je vraagt, hoe beter ik jou ook kan helpen. Stel jouw vragen dus gewoon onder deze blog.

Black Friday sale bij AliExpress!

Black Friday SaleBlack Friday sale is de tweede grote uitverkoop van AliExpress. Deze is komen overwaaien uit de Verenigde Staten. De uitverkoop daarna is Cyber Monday!

Meer weten over de Black Friday sale? Klik hier!

De Black Friday Sale valt op de dag na “Thanksgiving”, wat een donderdag is. Omdat veel Amerikanen de dag daarna niet hoeven te werken wordt het gezien als een optimale dag voor kerstaankopen. Winkels geven daarom enorme kortingen, waar dan weer extra publiek op afkomt. AliExpress doet er natuurlijk ook alles aan om zoveel mogelijk kopers online te houden.

Zien hoe hoog de kortingen zijn tijdens de black friday sale? Klik hier!

Ben jij op zoek naar een specifiek product? Neem gerust contact met mij op. Jouw reactie kan jij natuurlijk ook achterlaten onder deze blog. Ik help jou hoe dan ook graag verder.

Is dit de eerste black friday sale van AliExpress?

Na Singles Day (ook wel Global Shopping Day of Global Shopping Festival) is de Black Friday Sale gewoon weer een excuus om extra te verkopen. Dit is niet de eerste keer dat AliExpress met deze actie komt. Het zal ook zeker niet de laatste keer zijn.

Profiteren van de hoogste kortingen? Klik hier!

Vrijwel alles wordt afgeprijsd tijdens deze speciale uitverkopen. Veel verkopers laten de prijzen voor de uitverkoop al zien voorafgaand aan de dag zelf. Zo kan jij een overweging maken of jij nu al wilt bestellen of toch liever wilt wachten tot de allerlaagste prijs.

Zien wat jouw product kost tijdens de black friday sale? Klik hier!

Op dit moment zijn wij hier bij AliExpress Nederland ons aan het voorbereiden op de grote hoeveelheid vragen die binnen zullen komen. Wij verwachten nieuwe records voor wat betreft het aantal bezoekers en ook wat betreft het aantal nieuwe klanten. Mocht jij er toch niet helemaal uitkomen? Voel je vrij om jouw reactie achter te laten onder deze blog.

Originally posted 2018-11-20 08:18:39.

Microfoon kopen kan gewoon bij AliExpress!

microfoon kopen

Wil jij een microfoon kopen? Kijk dan eerst eens op de website van AliExpress! In deze blog deel ik onder andere de reacties van kopers.

Direct jouw microfoon kopen? Klik hier!

Het doel voor deze blog is jou iets te laten bestellen. Maar wat ik daarbij erg belangrijk vind is dat jij een compleet en duidelijk beeld krijgt van alles wat jij wilt kopen. Hoe meer jij weet, hoe beter ik jou ook kan helpen. Uiteindelijk wil ik ervoor zorgen dat jij een compleet en eerlijk beeld krijgt. Hoe meer jij weet, hoe beter jij ook een beslissing kunt nemen.

Ga een microfoon kopen! Klik hier!

Naast mijn werk voor deze website werk ik als budgettrainer. Daar help ik mensen om financieel slimmere keuzes te maken. Neem gerust contact op als jij vragen hebt over dit onderwerp. Iedere vraag en iedere opmerking is absoluut altijd welkom. Download ook mijn boek!

Meer over een microfoon kopen

Laat ik even kijken naar wat kopers hebben geschreven. De meest positieve kopers schrijven bijvoorbeeld: “Perfect”, “Goed product” en “Zeer goed”. Wil jij een microfoon kopen? Kijk dan ook even naar de verschillende reacties en beoordelingen van minder positieve mensen. Zo krijg jij een veel beter beeld.

Weten hoe deze site werkt? Klik hier!

Natuurlijk mag je altijd vragen stellen. Hoe meer jij weet, hoe beter ik jou ook heb kunnen helpen. Natuurlijk wil ik dat jij die microfoon kopen op een fijne manier gaat doen. Dat je ook echt blij wordt van alles wat je koopt.

Lees alles over dit product! Klik hier!

Heb jij daarnaast nog andere vragen? Voel je altijd vrij om die onder deze blog te plaatsen. Hoe meer jij vraagt, hoe meer ik ook voor jou kan doen. Vragen kan ik eenvoudig omzetten in antwoorden die jou verder helpen. Alles is welkom!

Originally posted 2020-08-03 11:46:34.

Gratis service, is dat nodig? Zo ja, waarom?

gratis service

Wil jij gratis service krijgen? Daarover ga ik in deze blog schrijven. Nog veel belangrijker, hoe zou dat gefinancierd moeten worden? Jouw tips zijn welkom!

Direct contact over gratis service? Klik hier!

Op het moment van schrijven vraag ik nog wel geld en merk ik daar een duidelijke weerstand tegen. Het liefst doe ik wat de bezoekers van deze website willen. Ik moet wel een manier hebben om dat te blijven bekostigen. Stuur mij gerust een WhatsApp bericht en vertel mij wat jij voor mij kan doen. Ik ben op zoek naar mensen die mij kunnen helpen. Jij kunt mij gewoon laten weten wat jij kunt doen in ruil voor kosteloze hulp.

Praat over gratis service! Klik hier!

Heb jij vragen, reacties en opmerkingen, dan nodig ik jou uit om een bericht te plaatsen onder deze blog. Zo kan ik tips en advies krijgen van intelligente mensen zoals jij en mogelijk meer doen zonder daar geld voor te vragen.

Waarom nu geen gratis service?

Mijn rekeningen worden wel betaald. Maar waar het mij om gaat is dat er iets wordt gedaan in ruil voor de gratis service. Ik wil niets doen zonder dat daar een tegenprestatie voor wordt gegeven. Het is essentieel dat jij weet wat de mogelijkheden zijn.

Nu iets vragen? Klik hier!

Voor verdere vragen, reacties en opmerkingen nodig ik jou van harte uit onder de blog een reactie te plaatsen. Hoe meer vragen, hoe meer antwoorden ik al kan geven zonder dat ik daar tijd aan kwijt ben. Dagelijks krijg ik op dit moment al 25 tot 50 berichten via WhatsApp binnen. Die moeten toch worden beantwoord. Dat is een stuk gratis service wat ik wel aanbied.

Lees wat de kosten nu zijn! Klik hier!

Weten hoe jij met mij kunt concurreren en wellicht een nog veel betere website kunt maken? Download mijn gratis boek!

Originally posted 2020-08-03 06:06:00.

Verloren AliExpress pakketjes kopen?

verloren AliExpress pakketjes kopen

Wil jij verloren AliExpress pakketjes kopen? Realiseer je dan wat je doet. Het is mogelijk illegaal dus ik ga jou er niet bij helpen.

Toch verloren AliExpress pakketjes kopen? Klik hier!

Het is mijn doel om eerlijke mensen te vinden en die mensen ook te helpen. Het is letterlijk zo dat je altijd voorzichtig moet zijn met wat je gelooft. Het is dus niet mogelijk om dit soort producten op een legale manier te bestellen. Het is van essentieel belang dat je op de hoogte bent van ethiek en eerlijkheid. Wil jij op een frauduleuze manier producten bestellen, dan zal je dat ergens anders moeten doen.

Ga gaan verloren AliExpress pakketjes kopen! Klik hier!

Zijn er toch vragen die je aan mij wilt stellen, voel je vrij om contact met mij op te nemen. Iedere vraag is natuurlijk van harte welkom en mag je ook onder deze blog stellen. Weet ook dat het een heel goed idee is om op de hoogte te zijn van de: “Be More“.

Waarom verloren AliExpress pakketjes kopen?

Mijn doel blijft jou duidelijkheid te geven en te helpen. Ik wil niet dat je hiermee bezig gaat zijn. Wel kan ik jou helpen door op een eerlijke manier zaken te doen en op die manier ook goed geld te verdienen.

Kijk naar de mogelijkheden! Klik hier!

Als je eerlijk zaken wilt doen, vraag het mij gerust. Je bent welkom om eens een persoonlijkheidstest te maken zodat jij op een eerlijke manier echt kunt groeien. Zowel als persoon, maar ook als ondernemer.

Bekijk de mogelijkheden voor groei! Klik hier!

Daar wil ik het bij laten. Mocht je toch nog willen reageren? Doe het gerust onder deze blog. Letterlijk iedere vraag help ik jou natuurlijk mee. Zo blijf jij ook op de hoogte van de mogelijkheden die jij wel kunt gebruiken.

Kan ik verloren AliExpress pakketjes wel kopen?

Het kan wel, maar het mag niet. Houd daar dus rekening mee en bedenk zelf of jij je crimineel wilt gedragen of gewoon eerlijk wilt zijn. Ik help jou natuurlijk als je op een eerlijke manier zaken doet.

Waarom worden pakketjes aangeboden?

Uiteindelijk gewoon om geld te verdienen. Meer redenen zijn er niet voor.

Wat kost een set pakketjes?

Aangezien je ze niet mag kopen ga ik daar ook geen antwoord op geven.

Hartslagmeter voor apps te koop bij AliExpress!

HartslagmeterEen hartslagmeter is leuk, maar vaak kosten die dingen tientallen euro’s in Nederland. Deze hartslagmeter is compatibel met de meest gangbare apps!

Deze hartslagmeter voor apps direct bestellen? Klik hier!

Wil jij voor het bestellen er zeker van zijn dat deze hartslagmeter koopt? Neem dan eerst even contact op via email, WhatsApp of chat. Ik ga dan voor jou kijken of het apparaat werkt met jouw app. Zo weet jij zeker dat jij geen miskoop doet.

Zelf kijken naar deze hartslagmeter? Klik hier!

Natuurlijk zijn er flink veel producten te koop op de website van AliExpress. Mogelijk heb jij een hardloophorloge gekocht, waar deze hartslagmeter ook uitstekend bij werkt.

Hoe reageren eerdere kopers op de hartslagmeter?

Met 85 stemmen en een gemiddeld cijfer van 4,8 uit 5 in de basis al absoluut prima. Kopers schrijven over de (zeer) snelle levering, over de zeer goede kwaliteit. Mensen schrijven ook dat het apparaat zeer snel en makkelijk te gebruiken is.

Zien wat deze hartslagmeter kost? Klik hier!

Reacties over de Polar Beat is dat het apparaat meten werkt. Niet wachten op een verbinding, gewoon direct contact en direct toegang tot de hartslag op het apparaat. Ideaal dus, ook voor de onervaren of minder technische sporter.

Vragen? De antwoorden vind je hier.

Op zoek naar een ander sportief product?

Veel sporters zoeken naar andere sportieve producten. Denk hierbij aan een outfit, schoenen, een bidon of zelfs eten en drinken voor tijdens het sporten. AliExpress verkoopt ongeveer alles. Dat betekend dat wij jou ook kunnen helpen om het product te vinden wat jij zoekt.

Wil jij onze hulp inschakelen? Dat kan natuurlijk. De AliExpress Nederland Personal Shopper service is helemaal gratis. Het enige wat jij daarvoor hoeft te doen is even contact met mij op te nemen. Ik help jou dan snel verder om het product te vinden waar jij naar op zoek bent.

Originally posted 2018-11-11 12:54:04.

Doelen van AliExpress Nederland!

doelen

Als ik de doelen moet gaan omschrijven van deze website zeg ik hulp en verkoop. Ik wil mensen helpen en ik wil verkopen om geld te verdienen.

Meer weten over mijn doelen? Klik hier!

Wie uiteindelijk de manieren weet waarop veel bedrijven geld verdienen zou jij daar zelf ook niet meer kopen. De doelen van veel bedrijven is geld. Maar wat is geld nu echt? Is de euro geld? Is er meer mogelijk dan alleen wat er verteld wordt? Kan jij wellicht ook geld verdienen? Ik wil jou helpen. Dat is voor mij heel erg belangrijk. Voor mij is het belangrijk dat ik jou kan helpen en dat jij jezelf leert helpen.

Bekijk alles over de doelen! Klik hier!

Naast het werk wat ik voor deze website doe werk ik ook als budgettrainer. Daarmee help ik mensen om slimmer met geld om te gaan. Daarover gaat het tweede deel van deze blog.

Welke doelen zijn echt belangrijk?

De grootste doelen zijn om te helpen. Ik wil dat jij eerlijkheid krijgt, goed gaat communiceren en echt dichtbij jezelf komt. Het grootste doel is dat jij eerlijke antwoorden krijgt. Er is een enorm verschil tussen geld (wat een waarde vertegenwoordigd) en valuta (wat onbeperkt uit het niets kan worden gecreëerd).

Zelf kijken naar waar ik voor sta? Klik hier!

Mijn grootste doel is dat jij duidelijkheid hebt over wat ik wil bereiken. Maar dat is dus absoluut niet alleen voor mijzelf! Ik heb ook hele grote plannen voor jou en andere mensen die ik verder wil laten groeien. Mijn doelen gaan dus veel verder!

Lees gerust mijn boek! Klik hier!

Daar wil ik het graag bij laten. Hoe meer jij weet, hoe beter ik jou kan blijven helpen. De belangrijkste doelen zijn jou verder op weg te helpen. Vragen zijn altijd welkom! Gewoon onder deze blog.

Originally posted 2020-08-02 09:11:33.

Klarna alternatief voor veilig kopen!

Klarna alternatief

Veilig kopen doe je door een Klarna alternatief te gebruiken. Nooit achteraf betalen en nooit iets kopen wat je niet nu kunt betalen. Geld lenen kost geld!

Direct het Klarna alternatief bekijken? Klik hier!

Mijn grootste doel is jou veilig te laten kopen. Achteraf betalen klinkt natuurlijk heel erg mooi. Maar feitelijk heb je een betalingsverplichting. Dat is ongeacht of je het product ontvangt of niet. Retour sturen is absoluut niet standaard. Vaak moet je daar flink voor betalen. De betere manier om te kopen is via een prepaid creditcard betalen. Daarmee ben je namelijk verzekerd wanneer er iets mis gaat. Je kunt het geld relatief eenvoudig terug krijgen.

Kijk naar het Klarna alternatief! Klik hier!

Natuurlijk kan je heel eenvoudig contact met mij opnemen. Alles wat je mij verteld zijn dingen waar ik jou mee kan helpen. Hoe meer informatie je mij geeft, hoe beter ik dit soort blogs kan maken.

Waarom een Klarna alternatief

Ik wil dat jij veilig kunt kopen. Dat gaat helaas niet wanneer je achteraf gaat betalen. Je krijgt dan met incassobureaus en mogelijk zelfs rechtszaken te maken. Heel vervelend, vooral omdat het zo eenvoudig opgelost kan worden. Mijn advies, gebruik altijd de prepaid creditcard! Dat raad ik jou als budgettrainer ook aan!

Bekijk het Klarna alternatief! Klik hier!

Laat ik dan wel even wat eerlijkheid bieden. Ik wil dat jij weet dat ik enkel en alleen producten en diensten promoot die ik zelf ook gebruik. Enige uitzondering zijn de producten van AliExpress zelf. Daar schrijf ik op basis van de reacties van kopers. Een ding is heel erg duidelijk en dat is dat je echt het Klarna alternatief moet gebruiken.

Gebruik het Klarna alternatief! Klik hier!

Daar sluit ik deze blog mee af. Wel wil ik graag jouw ervaringen horen. Laat daarom de reacties achter onder de blog. Met jouw reactie kan ik kijken naar hoe ik jou in de toekomst mogelijk nog veel beter kan helpen.

Originally posted 2020-08-02 06:51:00.

Singles day is de grootste uitverkoop bij AliExpress!

Singles daySingles day (letterlijk vrijgezellendag) is de grootste uitverkoop bij AliExpress. Afprijzingen die op kunnen kopen tot 90% korting! Dit bovenop de toch al lage prijzen.

Direct de afprijzingen van de singles day zien? Klik hier!

Singles day is bedacht in China in 1993 en wordt gevierd op 11.11 omdat deze dat synoniem staat aan alleen zijn. Op deze dag worden enorme kortingen gegeven op heel veel producten uit Chinese webwinkels. Natuurlijk doet ook AliExpress hieraan mee.

Ben jij op zoek naar een bepaald product? Dan is 11.11 de dag om het te kopen! Klik hier voor alle afprijzingen!

Kan jij het product wat jij zoekt niet direct vinden of wil jij zeker weten dat jij de beste prijs betaalt voor alles wat jij koopt? Neem dan gerust contact met mij op!

Waarom noemt AliExpress Singles Day eigenlijk Global Shopping Day?

Omdat Singles Day feitelijk een Chinees iets is en AliExpress over heel de wereld levert kiest AliBaba (het moederbedrijf van AliExpress) voor een meer toegankelijke naam. Met Global Shopping Day geeft het bedrijf aan dat 11.11 DE dag is om jouw aankopen te doen bij de Chinese webwinkel.

In 2018 kwam AliExpress voor het eerst met kortingen die oplopen. Dus hoe dichterbij 11.11 producten worden gekocht, hoe hoger de korting. Klik hier voor de actuele kortingen.

Singles day is dus voor iedereen. Of jij nu alleenstaand bent, getrouwd, gescheiden, het maakt allemaal niet uit. Global shopping day is echt voor iedereen, met besparingen en kortingen die letterlijk op kunnen lopen tot honderden euro’s of soms nog wel meer.

Heb jij hulp nodig om het product te vinden wat jij wilt kopen? Neem dan direct contact met mij op zodat ik jou verder kan helpen. Er zijn miljoenen producten en duizenden verkopers. Iedere verkoper heeft eigen prijzen en eigen producten die worden verkocht. Hoe dan ook, iedereen wil verkopen, het is daarom ook goed om te vergelijken.

Originally posted 2018-11-10 13:21:49.

Bijna 1500 mensen hebben WhatsApp voor AliExpres vragen

Whatsapp AliExpressWhatsApp is verreweg het meest gebruikte communicatiekanaal van AliExpress Nederland. Inmiddels hebben al bijna 1500 mensen van de dienst gebruik gemaakt!

Wil jij ook via WhatsApp contact krijgen? Klik hier!

Het leuke van de WhatsApp dienst is dat de dienst geheel gratis kan worden aangeboden. Dat kan alleen omdat mensen ervoor kiezen om de link vraagalex.com/bestel te gebruiken om een bestelling te plaatsen. Voor mensen die mij als oprichter goed kennen is de link VanDijl.ga een korter alternatief welke ook uitstekend werkt.

Weten hoe ik mijn gastbloggers beloon? Klik hier

De komende maanden verwacht ik dat het aantal bestellingen nog flink toe zal nemen, zodat meer blogs kunnen worden geschreven en dat ook de support via WhatsApp sterk zal worden verbeterd. Het support team zal op vergelijkbare manieren worden beloond.

Waarom werkt WhatsApp zo goed?

Een van de voornaamste redenen dat iemand contact opneemt met AliExpress Nederland is dat een account niet meer toegankelijk is. Deze account blokkade is heel snel te verhelpen, vooral wanneer iemand een emailadres en telefoonnummer doorgeeft.

Gemiddeld los ik problemen binnen 5 minuten op! Zo kunnen mensen die via WhatsApp contact opnemen al binnen 5 minuten weer aan de slag met de account. Bestellingen kunnen weer geplaatst worden, cadeaus weer gekocht en problemen zijn opgelost.

De enige problemen die ik niet kan oplossen zijn problemen die mensen zelf veroorzaken. Denk hierbij aan een verkeerd adres, waardoor een pakketje retour is gestuurd naar China. Misschien ook aan het niet kunnen invullen van de woonplaats, waar ik natuurlijk ook een oplossing voor heb. Denk vooral ook aan het traceren van een pakketje, wat ook vrijwel altijd makkelijk te doen is, zolang je de tools kent.

WhatsApp werkt goed omdat het een snelle en toegankelijke manier is waarmee ik jou snel kan helpen. WhatsApp is ook onderweg goed te gebruiken. Bovenal, WhatsApp maakt het mogelijk om heel snel contact te krijgen.

Originally posted 2018-11-09 23:22:42.

Opgelicht AliExpress en de juridische oplossingen!

opgelicht AliExpres

Ben jij opgelicht AliExpress? Dan is juridische bijstand het beste wat je kunt doen. Daarmee ga ik jou de komende tijd veel meer helpen.

De oplossing voor opgelicht AliExpress weten? Klik hier!

Natuurlijk ga ik jou helpen om de basiskennis te krijgen en zo ook zelf beter en slimmer te kunnen kopen. Waar het hier om gaat is juist wanneer het even niet zo goed gaat. Daar wil ik jou nu ook mee helpen. Of jij nu een rechtszaak wilt starten tegen dit enorme bedrijf of er om een andere reden juridisch niet uitkomt, ik ga jou via mijn netwerk helpen!

Bekijk de opgelicht AliExpress oplossing! Klik hier!

Je mag natuurlijk altijd gewoon contact met mij opnemen. Ik werk continu aan oplossingen. Dat doe ik persoonlijk ook als budgettrainer om jou verder te kunnen helpen. Het is absoluut aan jou om hulp te vragen en daar op tijd mee te komen.

Hoe worden mensen opgelicht AliExpress?

Uiteindelijk gaat het alleen mis als mensen zelf verkeerde keuzes te maken. Betalingen met iDEAL levert veel problemen op. Mensen kunnen beter kiezen voor een creditcard, wat zelfs gratis mogelijk is. Het is belangrijk dat jij goed op de hoogte bent over alles wat je kunt weten en vragen.

De opgelicht AliExpress oplossing bekijken? Klik hier!

De juridische hulp gaat zeker niet gratis zijn. Je moet daar gewoon voor betalen en gezien de relatief lage prijzen heeft het in veel gevallen geen zin. Ik zit in de afrondende fase van een deal met een organisatie die mij daarbij kan ondersteunen.

Bekijk de opgelicht AliExpress oplossingen! Klik hier!

Daar wil ik het voor nu bij laten. Er zullen meer dingen aankomen en ik zal jou ook beter gaan helpen. Mijn doel is duidelijkheid te geven zodat jij ook weet wat je kunt doen. Hoe meer je vraagt, hoe beter ik jou ook kan helpen.

Originally posted 2021-01-02 05:13:07.

Retourgoederen opkopen? Lees de mogelijkheden!

retourgoederen opkopen

In de tekst die ik vandaag schrijf vertel ik over de mogelijkheid tot retourgoederen opkopen. Daarbij ook de risico’s en kansen.

Zelf retourgoederen opkopen? Klik hier!

We moeten allemaal op een eerlijke manier te werk gaan. Ondanks dat er krachten zijn die ons daarvan proberen te weerhouden kunnen we steeds verder komen in het leven door juist wel de juiste dingen te doen. Graag wil ik jou ook de mogelijkheid geven om echt vooruit te komen. De grootste groei maak je door door aan jezelf te werken. Niet door onethische dingen te doen. Ik wil dat jij dat beseft en op die manier in het leven komt te staan.

Ga retourgoederen oplopen! Klik hier!

Alle vragen die binnen komen mag je ook stellen. Hoe meer je weet, hoe beter jij ook op de hoogte kunt worden gebracht. Weet daarom ook dat het goed is om contact met mij op te nemen als je een keer vragen hebt.

Waarom willen mensen retourgoederen opkopen?

Geld is een belangrijk doel voor veel mensen. Maar als geld jouw voornaamste reden is om te bestaan kan ik jou niet gaan ondersteunen. Wil jij daadwerkelijk verbeteren als mens, dan heb ik zeker mogelijkheden voor jou. Daarom ook deze blog.

Wil jij retourgoederen opkopen? Klik hier!

Al het goede management draait op statistieken. Meer verkoop, minder pakketjes die niet goed aankomen. Meer bestellingen, meer tevreden klanten, enzovoort. Zo is deze website ook begonnen en groeit deze nog altijd met een razend tempo door. Wel door enkel en alleen eerlijke berichten te blijven schrijven.

Stop met retourgoederen opkopen! Klik hier!

Daar wil ik het bij laten. Mocht je toch zelf nog vragen hebben, voel je vrij om die te stellen. Hoe meer je vraagt, hoe beter ik jou ook kan blijven ondersteunen. Ik kijk er absoluut naar uit om jou te helpen om te doen wat nodig is.

Verloren AliExpress pakketjes opkopen?

verloren AliExpress pakketjes opkopen

Wil jij verloren AliExpress pakketjes opkopen? Mijn doel is jou te helpen om duidelijkheid te krijgen over alles wat je wilt zien en weten.

Zelf geld verdienen? Klik hier!

Mijn doel voor deze blog is jou te begeleiden naar een eerlijke manier van werken. Die eerlijke manier kan ik creëren door jou de mogelijkheden te laten zien om echt vooruit te komen in het leven. Die mogelijkheden baseer ik op de kennis die ik heb gekregen over het leven. Die kennis komt niet vanuit school, maar vanuit de boeken die ik heb gelezen van schrijver L. Ron Hubbard.

Ga gaan verloren AliExpress pakketjes opkopen! Klik hier!

Als jij denkt aan Sci-Fi als je aan de boeken van L. Ron Hubbard denkt, dat klopt! Zo heeft hij zijn onderzoek kunnen betalen en bestaat zijn organisatie nog altijd voort onder de noemer van Scientology. Neem gerust even contact met mij op als je daar vragen over hebt.

Waarom verloren AliExpress pakketjes opkopen?

Uiteindelijk doen mensen heel erg veel met geld als doel. Mijn doel is jou te helpen om geld niet meer als doel te hebben, maar als resultaat. Daarom ben ik ook op zoek naar eerlijke mensen die zelf de mensheid vooruit willen helpen. Die mensen noem ik Volunteer Ministers.

Wil jij je aanmelden bij de volunteer ministers? Klik hier!

Als jij daadwerkelijk geld wilt verdienen met verloren AliExpress pakketjes opkopen en je niet wilt realiseren dat je mensen daarmee schade aandoet kan ik jou ook niet verder helpen. Als jij bereidt bent om te kijken, volg dan de gratis online cursus over ethiek en de condities.

Bekijk de mogelijkheden voor jouw bedrijf en jouw leven! Klik hier!

Mocht jij op andere manieren willen groeien, reageer onder deze blog. Ik ben altijd op zoek naar ingangen en manieren om mensen verder te helpen. Hoe ik die mogelijkheden ga vinden is met jouw hulp!

AliExpress pakketjes opkopen? Kan dat?

aliexpress pakketjes opkopen

In deze blog schrijf ik over AliExpress pakketjes opkopen en waar de mogelijkheden zitten. Ook leg ik uit of het kan en of het mag.

Zelf AliExpress pakketjes opkopen? Klik hier!

Het antwoord is dus dat het niet mag. Als een zending retour wordt gestuurd gaat het terug naar China. Dat betekend dat de koper wordt gecompenseerd en dat de verkoper het product terug krijgt. Bij sommige producten is dat heel erg vreemd, want het kost relatief veel om het terug te sturen. In het tweede deel van deze blog ga ik in op de ethische gronden om dit soort dingen niet te doen.

Ga AliExpress pakketjes opkopen! Klik hier!

Laat ik jou dan verder helpen door jou ook de mogelijkheid te bieden om contact met mij op te nemen. Ik gebruik tools van Scientology om te groeien. Net als dat veel grootheden dat hebben gedaan. Ik doe dat omdat het werkt en wil daar graag duidelijk over zijn.

Waarom zou je AliExpress pakketjes opkopen?

Het idee hierachter is uiteindelijk gewoon geld. Weinig betalen voor veel spullen en die dan door verkopen voor een gezonde winst. Het is eigenlijk net zo onethisch als dat veel dropshipping bedrijven werken. Gelukkig zijn er ook ethische manieren om te groeien als persoon en als bedrijf.

Wil jij AliExpress pakketjes opkopen? Klik hier!

Ik wil dat jij eerlijk bent. Dus dat jij ook iets doet waar iedereen beter van wordt. Ik verdien mijn geld met het schrijven van dit soort teksten, maar krijg alleen betaald aan de hand van wat mensen kopen. Hoe meer je koopt, hoe beter ik dus ook kan helpen. Zo blijf ik met mensen communiceren met als doel om iedereen vooruit te helpen.

Maak zelf de stap vooruit! Klik hier!

Natuurlijk zijn er veel meer manieren om verder te komen. De manieren die ik jou hier laat zien zijn gratis. Er zijn daarnaast ook betaalde mogelijkheden, maar daar hoef je echt pas naar te kijken als je er aan toe bent.