Klant worden bij AliExpress, hoe werkt dat?

Klant worden bij AliExpres

Wil jij klant worden bij AliExpress? Ik deze blog leg ik uit hoe dat werkt en welke stappen jij moet doorlopen. Ook geef ik uitleg over de gemaakte fouten.

Direct klant worden bij AliExpress? Ga naar vraagalex.com/inloggen.

In het tweede deel van deze blog leg ik uit welke fouten mensen maken die klant worden bij AliExpress. Dat heeft onder andere te maken met het feit dat het bedrijf internationaal levert en daardoor het adres anders structureert. Verder is de standaardvaluta de Amerikaanse dollar. Dat is op zich voordelig, want in euro’s betaal je dan wel een stukje minder.

Nu klant worden bij AliExpress? Klik hier!

Heb jij vragen voordat jij de stap zet? Is er iets wat jij zeker wilt weten? Of zijn er andere vragen? Jij kunt natuurlijk contact met mij opnemen. Door dat te doen weet ik precies over welke onderwerpen ik moet schrijven. Verder kan jij ook jouw reactie achterlaten onder deze blog.

Meer over klant worden bij AliExpress

Dit bedrijf heeft miljoenen klanten. Alleen in Nederland worden er duizenden bestellingen per dag geplaatst. Sterker nog, alleen al via deze website plaatsen al ruim 100 mensen per dag een bestelling. Klant worden bij AliExpress is dus echt voor iedereen. De grote fout die mensen maken is geen woonplaats in te vullen of het huisnummer te vergeten.

Meer weten over wat te doen bij een verkeerd adres? Klik hier!

Zijn er dan nog andere vragen of onderwerpen waar jij het over wilt hebben? Laat jouw reactie achter onder deze blog. Door dat te doen kan ik de informatie hier beter afstemmen op de wensen van jou en andere lezers. Heb jij nog twijfels of klant worden bij AliExpress een goed idee is? Laat het dan ook gerust weten.

Direct klant worden bij AliExpress? Klik hier!

Heb jij dan nog andere vragen of opmerkingen? Laat jouw reactie achter onder deze blog. Daarmee help jij namelijk ook meteen andere klanten die met dezelfde vraag zitten.

Originally posted 2019-03-01 08:52:06.

Rijkdom via AliExpress! Het nieuwe boek!

Rijkdom via AliExpress

Toen ik begon met deze blog had ik nooit het idee dat ik rijkdom via AliExpress zou bereiken. Inmiddels lopen de inkomsten aardig op.

Direct jouw interesse aangeven voor “Rijkdom via AliExpress”? Klik hier!

Of jij nu net als ik minimaal 7 blogs per dag wilt schrijven of een eigen dropshopping bedrijf wilt starten, rijkdom via AliExpress biedt uitkomst. In het boek vertel ik over hoe ik ben begonnen, hoe ik de keuzes maak over waar ik over schrijf en hoe ik mijn geld verdien. Zodra de eerste 100 mensen hebben aangegeven interesse te hebben in dit eerste boek zal ik gaan schrijven.

Laat weten dat jij interesse hebt in “Rijkdom via AliExpress”! Klik hier!

Natuurlijk kan het zijn dat jij totaal andere vragen of opmerkingen hebt. Mocht dat zo zijn, voel je altijd vrij om gewoon contact met mij te zoeken. Wil jij gewoon iets kopen? Ga dan naar vraagalex.com/bestel.

Meer over Rijkdom via AliExpress

Tijdens het schrijven van het boek zal ik de hoofdstukken ook hier presenteren. Zo kan jij direct al meelezen. Sterker nog, bijna alle informatie die straks in het boek staat zal ook op deze website beschikbaar zijn. Het enige grote verschil is dat jij via het boek: “Rijkdom via AliExpress” ook de kans hebt om met mij persoonlijk samen te werken.

Nu al de volgende bestseller aanvragen? Klik hier!

Met zo’n 700 bezoekers per dag op deze website verwacht ik binnen nu en 2 maanden toch wel 100 mensen te hebben bereikt die dit boek willen kopen. Het boek zal 24,95 gaan kosten en geeft jou het recht op een eigen AliExpressNederland website. Zo kan jij precies doen wat ik doe en daar ook goed geld mee te verdienen. Ben jij klaar om alleen verder te gaan? Gaan probleem! Jij bent altijd welkom om jouw eigen dingen te doen.

Vraag “Rijkdom via AliExpress” nu vast aan! Klik hier!

Heb jij nog andere vragen of opmerkingen? Voel je altijd vrij om contact op te nemen. Door dat te doen kan ik jou persoonlijk verder helpen op meerdere vlakken.

Originally posted 2019-02-28 08:58:19.

Boete illegaal streamen bij AliExpress?

Boete illegaal streamen

Helaas kan je inderdaad een boete illegaal streamen krijgen. Het is belangrijk dat je op de hoogte bent van wat je kunt kopen.

Liever geen boete illegaal streamen krijgen? Klik hier!

Natuurlijk kan je ook kiezen voor diensten als Netflix, Amazon Prime of een andere streaming service. Het is absoluut aan jou om eerlijk te kopen of niet. Als jij oneerlijk wilt kopen en dus iets wilt hebben wat je eigenlijk niet mag hebben. De bedragen die je moet betalen voor iets kijken wat je niet mag kijken kan echt oplopen. Het kan echt tot duizenden euro’s gaan. Bekijk vooral ook eens de mogelijkheden als je wel legaal wilt kijken.

Kijk zelf eens naar de oplossing voor de boete illegaal streamen! Klik hier!

Vragen zijn natuurlijk gewoon van harte welkom. Neem dus ook gewoon contact met mij op. Hoe meer vragen je hebt, hoe beter ik jou ook kan ondersteunen.

Reacties op de boete illegaal streamen

Dagelijks en met grote regelmaat krijg ik vragen over IPTV en andere diensten die gewoon niet gekocht (of verkocht) mogen worden. Het is uiteindelijk wel aan jou om te bepalen wat je koopt. Dat je iets online kunt kopen betekent nog niet dat het mag. Kijk dus echt uit.

Wil jij de boete illegaal streamen voorkomen? Klik hier!

Ik ben hier om jou een compleet, eerlijk en duidelijk beeld te geven van de mogelijkheden. Hoe meer je weet, hoe beter ik jou ook kan ondersteunen. Letterlijk alles wat je wilt vragen mag ook worden gevraagd.

Ga zelf de boete illegaal streamen ontwijken! Klik hier!

Laat ik het hier dan bij laten. Als je meer wilt weten mag jij jouw vragen ook gerust even stellen. Ik kijk er naar uit om jou een compleet, eerlijk en duidelijk beeld te geven zodat jij ook eerlijk kunt kopen. Maak dar gebruik van! Als je ooit vragen hebt over dit onderwerp, laat dan ook gerust jouw reacties achter onder deze blog. Ik kijk er naar uit om jou te blijven ondersteunen zodat je altijd eerlijk kunt blijven kopen.

Originally posted 2022-01-03 05:23:43.

Kruidenbakjes te koop bij AliExpress!

Kruidenbakjes

Ben jij op zoek naar perfecte kruidenbakjes voor in jouw keuken? Zoek niet verder! AliExpress heeft ook voor deze toepassing de ideale oplossing gevonden.

Direct jouw kruidenbakjes online bestellen? Klik hier!

Nu is het zo dat deze kruidenbakjes nog slechts 3 keer zijn verkocht. Ondanks dat kan ik wel zeggen dat deze verkoper in een enorme 100% van alle verkopen het hoogste cijfer ontvangt. Deze verkoper heeft dus letterlijk nog nooit een klacht ontvangen. Voor meer informatie daarover, blijf lezen. In het tweede deel van deze blog ga ik daar inhoudelijk op verder. Natuurlijk krijg jij ook de gelegenheid om te reageren.

Koop jouw kruidenbakjes nu online! Klik hier!

Voor alle vragen en opmerkingen naar aanleiding van dit product, of iets anders wat jij hebt gekocht bij AliExpress, neem gerust contact op. Voor een snellere afhandeling kan jij ook jouw reactie achterlaten onder deze blog. Dat heeft als voordeel dat anderen jouw vraag en mijn antwoord ook meteen kunnen zien.

Kopers over de kruidenbakjes en andere producten

Hoewel ik erop vertrouw dat er binnenkort reacties zullen komen zijn die er nu nog niet. Deze winkel is nog relatief nieuw, en voor de duidelijkheid, AliExpress werkt met duizenden individuele verkopers. Deze verkoper heeft nog veel meer voor in de keuken dan alleen kruidenbakjes.

Alles bekijken van deze verkoper? Klik hier!

Ondanks dat deze verkoper pas sinds december 2018 actief is, heeft het best verkochte product toch al 10 kopers. Dit product ontvangt natuurlijk ook de volledige 5 uit 5 sterren. Met als eenvoudige reactie: “Zeer goed”. Nu verwacht ik dat ook wel van een verkoper met 100% positieve beoordelingen. In totaal heeft deze verkoper 220 artikelen te koop staan. Naast kruidenbakjes ook nog pannen, borden, dingen voor koffie en nog veel meer.

Lees wat er naast kruidenbakjes te koop is! Klik hier!

Natuurlijk kan het zo zijn dat jij toch nog vragen hebt. Waarom, bijvoorbeeld, plaats ik maar 1 beoordeling? Waarom schrijf ik over zo’n nieuwe verkoper? Heb jij een mening, deel deze dan! Laat jouw reactie achter onder deze blog!

Originally posted 2019-02-28 06:40:18.

Nederlandse IPTV goedkoper kijken? Gouden tips!

Nederlandse IPTV

Deze blog gaat over Nederlandse IPTV. Feitelijk een manier om goedkoper televisie te kunnen kijken dan als je het koopt via Ziggo of KPN.

Direct het Nederlandse IPTV aanbod bekijken? Klik hier!

Mijn doel voor dit soort blogs is jou te wijzen op de kansen een risico’s voor het doen van een aankoop als deze. De kans is natuurlijk dat je veel goedkoper naar meuk als NPO en RTL kunt kijken. Het risico is groter. Namelijk dat je een boete krijgt voor illegaal kijken. Daarnaast ook nog dat het abonnement het begeeft binnen een relatief korte tijd. Houd daar absoluut rekening mee.

Bekijk het Nederlandse IPTV aanbod! Klik hier!

Voor vragen ben je altijd welkom om contact met mij op te nemen. Het is goed om op de hoogte te zijn van ethiek en eerlijkheid voordat je iets als dit gaat kopen. Als budgettrainer heb ik natuurlijk altijd oor naar besparingen en manieren om meer te verdienen.

Kopers over de Nederlandse IPTV

Laat ik dan even kijken naar de reacties van mensen die dit product gekocht hebben. Reacties als: “Heel erg blij hiermee”, “Werkt perfect” en “Beste Nederlandse IPTV op AliExpress”. De kwaliteit lijkt dus wel goed te zijn. Blijft de vraag alleen of het ook gaat blijven werken.

Zelf de reacties bekijken? Klik hier!

Natuurlijk zijn er ook minder positieve beoordelingen. Dat is wel belangrijk om te benoemen, want het geeft uiteindelijk wel weer een beeld van wat er mogelijk is. Er is 1 koper die laat weten geen beeld te krijgen. Nu klinkt het alsof deze Nederlandse IPTV kijker wat minder verstand heeft van de techniek.

Bekijk de reacties ook zelf! Klik hier!

Daarmee sluit ik deze blog. Mocht je nog vragen hebben, laat het dan gerust ook weten. Mijn doel blijft jou te helpen met alles wat je wil weten.

Originally posted 2020-08-21 06:37:29.

30W LED lamp te koop bij AliExpress!

30W LED lamp

Wie een 30W LED lamp wilt kopen, of en nog sterkeren, koopt bij AliExpress. De reacties zijn goed, zodat jij weet wat jij koopt.

Direct jouw 30W LED lamp bestellen? Klik hier!

Inmiddels zijn er 83 beoordelingen geplaatst van dit product. Verder zijn er 192 kopers geweest, dus nog genoeg beoordelingen die nog kunnen volgen. Heb jij daar vragen of opmerkingen over, laat gerust jouw reactie gerust achter. Mijn doel is altijd de juiste producten te vinden voor jou. De 30W LED lamp wordt beoordeeld met 4,9 uit 5 sterren. In het tweede deel van deze blog deel ik de reacties van enkele van deze koper.

Meer weten over de 30W LED lamp? Klik hier!

Heb jij vragen over dit product of een van de vele andere producten op de AliExpress website? Neem gerust contact met mij op, zodat ik jou persoonlijk verder kan helpen. Het helpt allemaal om jou op weg te helpen.

Kopers over de 30W LED lamp

Met 83 stemmen en het laagste cijfer van 4 uit 5 sterren belooft dit een heel goed product te zijn. In totaal hebben slechts 7 van de 83 kopers het cijfer 4 uit 5 gegeven, de rest allemaal 5 uit 5. Natuurlijk deel ik zomenteen enkele reacties van de 30W LED lamp, voor die tijd stel ik jou graag in de gelegenheid om jouw reactie te plaatsen onder dit bericht.

Zelf de reacties lezen? Klik hier!

Kopers schrijven onder andere: “Goed licht”, “Zeer tevreden met de aankoop”, “Zeer helder licht” en “WOW!”. Al met al, zeer goede reacties voor een goed te betalen 30W LED lamp. Deze is overigens ook verkrijgbaar met een sterkere lichtopbrengst. Heb jij daar vragen over, laat het gerust weten door jouw reactie achter te laten.

Meer reacties over de 30W LED lamp lezen? Klik hier!

Voor verdere vragen, reacties en opmerkingen nodig ik jou van harte uit om een reactie te plaatsen onder deze blog.

Originally posted 2019-02-27 09:11:56.

Ajax pak nog altijd te koop bij AliExpress!

Ajax pak

In deze blog schrijf ik over een Ajax pak wat via AliExpress te koop is. Natuurlijk namaak en dus kan ik het niet ondersteunen.

Direct het Ajax pak bekijken? Klik hier!

Met 89 kopers en exact 0 reacties en ook geen enkele positieve reactie op andere producten van deze verkoper zegt het mij genoeg. Dit product is niet wat je ervan mag verwachten en is hoe dan ook niet origineel. Het is wel een manier om zo’n outfit te kopen zonder de club te steunen. Ik kan mij persoonlijk niet voorstellen dat dat iets is wat je zou willen doen.

Bekijk het Ajax pak online! Klik hier!

Het doel voor deze blog blijft jou te helpen. Ik wil dat jij antwoord krijgt op alle vragen die je hebt. Als budgettrainer ben ik volledig voor koopjes en kortingen. Als eigenaar ven deze website wil ik wel ethische kopers helpen om verder te komen. Niet zomaar iedereen.

Kopers over het Ajax pak

Met een grote hoeveelheid kopers en geen enkele reactie kan ik mij zo voorstellen dat de kwaliteit te wensen over laat. Het kan in theorie ook zo zijn dat producten van al deze kopers gewoon nog onderweg zijn. Dat zou jammer zijn, maar mochten er reacties komen wil ik die zeker plaatsen.

Zelf kijken naar de reacties op het Ajax pak? Klik hier!

Het grotere doel blijft eerlijke mensen te ondersteunen. Zoals je natuurlijk kunt verwachten bij een oplichter als deze kan je het product dus ook niet gratis terugsturen als er iets mee aan de hand is. Mijn advies blijft, koop het Ajax pak niet!

Bekijk de reacties ook zelf! Klik hier!

Voor alle verdere vragen nodig ik je van harte uit om een bericht achter te laten onder de blog. Hoe meer je weet, hoe beter je ook op de hoogte bent van alles wat je wil weten.

Originally posted 2020-08-21 06:05:29.

Pandora horloge te koop bij AliExpress!

Pandora horloge

Als jij een Pandora horloge voor nog geen 15 euro denkt te kopen bij AliExpress kom je bedrogen uit. Informatie volgt in deze blog.

Direct het AliExpress Pandora horloge bekijken? Klik hier!

Het doel voor mij blijft eerlijk en ethisch te werk gaan. Dat is dan ook precies de rede dat ik zeg dat je dit product beter niet kunt kopen. Het is namaak en daarbij nog illegaal om te kopen ook. Hoewel de kans op een boete klein is mag je er wel op rekenen dat de kwaliteit flink lager is dan dat van het origineel. Zorg dat je de regels kent voordat je iets gaat kopen!

Kop het Pandora horloge NIET bij AliExpress! Klik hier!

Wat ik ook erg belangrijk vind om te noemen is hoe ik jou kan helpen om de juiste stappen te zetten. Als budgettrainer ben ik absoluut voor een koopje. Maar de grens ligt wel bij eerlijkheid.

Kopers over het Pandora horloge

Laat ik dan even kijken naar wat kopers schrijven over deze producten. Reacties zijn bijvoorbeeld: “Ziet er goed uit, maar werkte niet direct” en “Niets ontvangen en ook geen geld terug”. Dit hoef je van een echt Pandora horloge natuurlijk niet te verwachten.

Zelf de reacties bekijken? Klik hier!

Veel kopers laten ook enkel een cijfer achter. Ik heb de indruk dat deze positieve cijfers niet oprecht zijn. Mogelijk komen deze van de verkoper zelf. Ondanks dat is het gemiddelde cijfer nog slechts 4,6 uit 5 sterren. Dit Pandora horloge kan ik dus enkel afraden. Koop het vooral niet!

Kijk zelf naar de reacties! Klik hier!

Natuurlijk mag je vragen blijven stellen. Hoe meer vragen, hoe beter ik je kan helpen. Iedere vraag, iedere reactie, iedere opmerking is absoluut meer dan welkom. Ik ben en blijf hier om jou te helpen als er vragen of problemen zijn.

Originally posted 2020-08-21 05:54:14.

Strakke jumpsuit te koop bij AliExpress!

Strakke jumpsuit

Zoek jij een strakke jumpsuit? Zoek dan eerst eens op de AliExpress website. In deze blog lees jij alles over dit product, inclusief de reactie van de koper.

Direct jouw strakke jumpsuit kopen? Klik hier!

In het tweede deel van deze blog deel ik de reactie op dit product. Naast het strakke jumpsuit zal ik ook kijken naar de reacties van andere producten van deze verkoper. Mijn doel is jou een compleet beeld te geven van alles wat wordt verkocht. Deze verkoper krijgt gemiddeld op 88,5% van de bestellingen dezelfde 5 uit 5 sterren als wat dit product krijgt.

Koop jouw strakke jumpsuit direct online! Klik hier!

Mocht jij vragen of opmerkingen hebben? Laat het dan gerust weten. Ik help jou graag verder. Natuurlijk kan jij jouw reactie achterlaten onder deze blog. Verder kan jij er ook voor kiezen om contact met mij op te nemen. Ik help jou dan persoonlijk verder.

Kopers over de strakke jumpsuit

Met slechts 1 reactie kan ik niet veel over dit specifieke product schrijven. Wel is de eerste reactie enorm positief. De bestelling was snel ontvangen en van hoge kwaliteit. Voor deze strakke jumpsuit ga ik kijken naar reacties van andere producten van deze verkoper. Gelukkig verkoopt deze verkoper veel vergelijkbare producten.

Alles lezen over dit product? Klik hier!

Het best verkochte product is vergelijkbaar met het eerder besproken product. Beoordeeld met 4,6 uit 5 sterren. Toch is het laagste cijfer hier 4 uit 5 sterren. Reacties zijn er inhoudelijk helaas niet. Kopers van deze strakke jumpsuit kiezen ervoor enkel een reactie te geven.

Meer weten over de mogelijkheden? Klik hier!

Mocht jij dan nog andere vragen hebben? Laat gerust jouw reactie achter. Ik help jou dan graag om het perfecte product voor jou te vinden. Mijn doel is dat jij alleen maar koopt wat jij echt wilt hebben. Geen miskopen meer.

Originally posted 2019-02-26 10:15:48.

Mouwloze trui te koop bij AliExpress

Mouwloze trui

Toen ik deze mouwloze trui zag moest ik echt even twee keer kijken. Het is namelijk een soort sjaal met hoodie die dus over het hoofd zit.

Direct jouw mouwloze trui kopen? Klik hier!

Nu krijgt dit product 4,7 uit 5 sterren. Niet bijzonder hoog, ook zeker niet super laag. In het tweede deel van de blog ga ik kijken hoe kopers op de mouwloze trui reageren. Mijn doel is jou een zo duidelijk mogelijk beeld te geven van de kwaliteit van dit product. Wanneer er ook iets staat over de levertijd laat ik dat natuurlijk ook weten. Zo kan jij bepalen of jij dit product wilt kopen of niet.

Bestel de mouwloze trui online! Klik hier!

Nu kan het zijn dat jij wat vragen hebt over de manier van bestellen of over het product zelf. Mocht dat zo zijn, laat jouw reactie dan achter onder dit bericht. Natuurlijk kan jij ook direct contact met mij opnemen.

Kopers over de mouwloze trui

Volgens de verkoper is dit een Halloween outfit, volgens mij gewoon een mouwloze trui. Hoe dan ook, kijk er goed naar, want ik wil alleen dat jij producten koopt die echt perfect bij jou passen. Er is 1 koper die een laag cijfer geeft, namelijk 1 uit 5 sterren. Een Nederlandse koper schrijft dat het bruine ding op het hoofd erg groot is.

Alle reacties lezen? Klik hier!

Positief schrijven is eigenlijk veel leuker. Daarom ga ik nu kijken naar de rest van de kopers die allemaal 4 of 5 uit 5 sterren geven. Met reacties als: “Erg blij met de aankoop”, “Goede kwaliteit” en “Klasse” krijgt deze mouwloze trui prima beoordelingen.

Alles zien wat kopers schrijven? Klik hier!

Met alle verschillende soorten producten kan ik mij voorstellen dat het wat lastig is om een keus te maken. Laat daarom jouw reactie achter met alle vragen die jij hebt.

Originally posted 2019-02-26 08:48:56.

Draadloze oordoppen te koop bij AliExpress!

draadloze oordoppen

Wie draadloze oordoppen wil kopen kan dat gewoon bij AliExpress doen. Voor mensen die toch echte Apple kwaliteit willen, koop het niet!

Direct draadloze oordoppen bestellen? Klik hier!

Mijn grootste doel is jou altijd te helpen naar de beste producten. Hoe meer producten jij zoekt, hoe beter jij ook via AliExpress geholpen kan worden. Vrijwel alles wordt verkocht. Met bijna 7300 beoordelingen krijgt dit product zelfs een cijfer van 4,8 uit 5 sterren. Het cijfer is goed, het aantal beoordelingen ga ik in het tweede deel van deze blog verder naar kijken. In totaal geeft 87% van de kopers het hoogste cijfer.

Bekijk de draadloze oordoppen online! Klik hier!

Nu wil ik jou graag verder helpen. Als budgettrainer adviseer ik geen dure producten. Vanaf 24 augustus volgt er weer een uitverkoop. Daarmee daalt de prijs nog verder. Neem gerust contact met mij op voor de volgende prijsdaling. Vooral de grote uitverkoop is altijd erg goed.

Kopers over de draadloze oordoppen

Laat ik vooral beginnen met de meest positieve reacties. Kopers schrijven bijvoorbeeld: “Mooi product”, “Snelle levering” en “Precies zoals omschreven”. Dat is natuurlijk fijn om te lezen als je draadloze oordoppen wilt gaan kopen. Maar voor de volledigheid kijk ik ook naar de minder positieve reacites.

Zelf eerst kijken? Klik hier!

Ik ga meteen naar de 3% van de kopers die het laagste cijfer geven. Kopers schrijven ook: “Werkt niet zoals het zou moeten”, “Producten niet ontvangen” en “Geen geld terug gekregen”. Het blijft natuurlijk belangrijk dat jij volledig op de hoogte bent van alles wat jij wilt kopen. Ook draadloze oordoppen.

Bekijk de reacties ook zelf! Klik hier!

Natuurlijk zijn er meer reacties. Die kan je ook allemaal bekijken. Mijn doel is jou in ieder geval op de hoogte te brengen van het beeld wat kopers geven. Het is dan aan jou om te kopen of niet.

Originally posted 2020-08-20 17:46:01.

Wielrenners outfit te koop bij AliExpress!

Wielrenners outfit

Wie zoekt naar een wielrenners outfit begint bij AliExpress! Voor een bedrag onder de 22 euro heb jij een complete outfit! Lees snel verder.

Direct jouw wielrenners outfit kopen? Klik hier!

Omdat deze specifieke wielrenners outfit nog niet beoordeeld is kijk ik naar iets vergelijkbaars voor het tweede deel van deze blog. Een jasje beoordeeld met 4,6 uit 5 sterren. In het tweede deel van deze blog deel ik de reacties van enkele kopers. Natuurlijk krijg jij ook de gelegenheid om jouw reactie achter te laten of met mij in contact te komen. Meer daarover verderop in deze blog.

Koop jouw wielrenners outfit direct online! Klik hier!

Nu ben ik zelf niet iemand die zo’n outfit nodig heeft. Ik ben meer een hardloper dan een fietser. Wel help ik jou graag verder met de antwoorden op jouw vragen. Neem daarom gerust contact met mij op, zodat jij precies het antwoord vind op de vragen die jij hebt.

Kopers over de wielrenners outfit

Het bijzondere van deze producten is dat de outfits die ik heb gevonden relatief laag worden beoordeeld, terwijl de verkoper over het algemeen een prima cijfer krijgt. Volgens een Duitse koper is deze wielrenners outfit van slechte kwaliteit. De levertijd is gelukkig wel snel, zo schrijft een koper uit Rusland. Kopers uit Spanje en België schrijven dan weer over de goede kwaliteit.

Zelf alle reacties lezen? Klik hier!

Natuurlijk komt het altijd voor dat kopers anders reageren op andere soorten producten. Met 334 verschillende producten allemaal uit dezelfde categorie kan ik daar nog niets over schrijven. Ik heb wel een wielrenners outfit gevonden die met de volledige 5 uit 5 sterren is beoordeeld dus het is hier moeilijk om een eerlijke vergelijking te maken.

Alles over de wielrenners outfit lezen? Klik hier!

Met alle reacties en alle producten heb ik de indruk dat deze verkoper best wel kwaliteit levert. Jij moet alleen zelf echt goed kijken dat je de juiste maat koopt.

Originally posted 2019-02-25 06:52:54.

E-luiquids te koop bij AliExpress!

e-luiquids

E-luiquids is de vulling van een elektronische sigaret. Deze worden voor zeer lage prijzen verkocht bij AliExpress. Deze blog gaat daar verder over.

Direct jouw e-luiquids kopen? Klik hier!

Alle soorten en maten zijn te koop. Het best verkocht product wordt door 689 kopers beoordeeld met 4,9 uit 5 sterren. Dat voor een product wat overigens een mobiele accu is voor de elektronische sigaret zelf. De e-luiquids worden overigens vergelijkbaar beoordeeld. In het tweede deel van deze blog schrijf ik over de reacties die kopers geven. Het doel van deze blog is dat jij weet wat jij koopt. Lees daarom snel verder.

Alle soorten e-luiquids en producten bekijken? Klik hier!

Nu zijn er vast vragen. Bijvoorbeeld of de producten die hier verkocht worden ook passen in jouw elektronische sigaret. Hoewel ik jou daar niet direct antwoord op kan geven kan ik wel aan de informatie komen. Neem gerust contact met mij op, zodat ik voor jou op zoek kan gaan.

Kopers over de e-luiquids

Laat ik dan beginnen met het best verkochte product uit de categorie e-luiquids. Beoordeeld met 4,9 uit 5 sterren met reacties als: “Fantastisch product”, “Super”, “Top” en “Snelle levering”. Dit komt overigens redelijk overeen met andere producten van deze verkoper die gemiddeld met 97,4% van alle verkopen met 5 uit 5 wordt beoordeeld.

Alle reacties zelf doornemen? Klik hier!

Ik kijk dan toch ook even naar een van de andere producten die erg goed is verkocht. Eveneens beoordeeld met 4,9 uit 5 sterren. Vergelijkbare woorden worden hier ook gebruikt. Klachten gaan over verkeerde verwachtingen, bijvoorbeeld dat de batterij maar een uur meegaat. Lees de reacties daarom goed door als jij e-luiquids of andere producten uit China gaat kopen.

Lees alle reacties zelf! Klik hier!

Mocht jij dan nog andere vragen hebben over het elektronisch roken of een van de producten die te koop zijn via de site? Laat het weten! Het makkelijkst is jouw reactie achter te laten onder deze blog.

Originally posted 2019-02-25 06:11:16.

Super Mario 3 voor SNES te koop bij AliExpress!

Super Mario 3 voor SNES

Heb jij nog een oude spelcomputer, dan is het natuurlijk leuk om Super Mario 3 voor SNES bestellen? Meer informatie in deze blog.

Direct Super Mario 3 voor SNES kopen? Klik hier!

Dit product op AliExpress werd beoordeeld met 4,9 uit 5 sterren. Het leuke is, Super Mario 3 voor SNES blijft hetzelfde spel als jaren geleden. Het verschil is dat dit product niet het origineel is, maar een namaak van AliExpressmet het complete spel. Het product kost ongeveer 17 euro en is daarmee veilig voor BTW en inklaringskosten. De kans dat dit product wordt onderschept is achter klein, omdat het om een oud spel gaat.

Meer over Super Mario 3 voor SNES? Klik hier!

Voor alle andere vragen kan jij natuurlijk contact met mij opnemen. Verder kan jij jouw reactie achterlaten. Door dat te doen kunnen ook andere mensen reageren. Samen met jouw reacties kunnen wij betere blogs gaan schrijven.

Kopers over Super Mario 3 voor SNES

Met 4,9 uit 5 sterren en geen cijfer lager 4 uit 5 sterren is dit product absoluut prima beoordeeld. Super Mario 3 voor SNES krijgt reacties als: “Spel ziet er goed uit”, “Mooi spel”, “Fantastisch” en diverse reacties zonder inhoudelijke beoordeling. Deze verkoper verkoopt tientallen andere spellen.

Alle reacties bekijken? Klik hier!

Dan zijn er natuurlijk nog de andere spellen. Bijvoorbeeld voor de N64, ook daarvoor zijn voor vergelijkbare prijzen spellen te koop. Eveneens beoordeeld met hoge cijfers. Volgens kopers speelt dit speelt dit spel net als Super Mario 3 voor SNES net als het origineel.

Lees de reacties ook zelf. Klik hier!

Dan kan ik deze blog weer afsluiten. Heb jij vragen over hoe een namaakspel werkt? Wil jij weten hoe snel jij het spel ontvangt? Of heb jij geen oude N64? Wij helpen jou hoe dan ook graag verder. Natuurlijk kan jij jouw reactie achterlaten onder deze blog.

Originally posted 2019-02-24 06:32:23.

AliExpress namaak boete voorkomen?

aliexpress namaak boete

Wil jij een AliExpress namaak boete voorkomen? Het is eigenlijk heel logisch en makkelijk hoe je dat kunt doen. Gewoon niet kopen!

Direct jouw AliExpress namaak boete voorkomen? Klik hier!

Ik verwijs inderdaad niet naar een website van de Chinese webwinkel, maar naar de website van Scientology. Dat doe ik omdat je daar echt jouw leven kunt beteren. Puur en alleen door zelf te kijken naar wat je zelf doet. Dat is dan ook echt waar ik jou zo goed als mogelijk mee wil blijven helpen. Verder wil ik natuurlijk ook dat je een eerlijk mens wordt en niet eens bedenkt dat illegaal kopen mogelijk is.

Ga de AliExpress namaak boete voorkomen! Klik hier!

Omdat ik wel een eerlijk persoon ben krijg ik veel feedback op deze website. Ik heb zelfs campagnes gedraaid om mensen te lokken en corrigeren. Heb je vragen over mijn manier van werken, neem gewoon even contact met mij op.

Waarom krijgen mensen een AliExpress namaak boete

De regels zijn in China anders dan hier in Nederland. Het is daar veel normaler om producten te kopen die niet origineel zijn. Op de website noemen ze dat juist wel origineel, omdat de producten anders zijn dan de producten van het merk zelf.

Voorkom de AliExpress namaak boete! Klik hier!

Mijn belangrijkste doel is dat je gewoon eerlijk gaat kopen. Ik wil dat je spullen koopt die je mag kopen en waar zowel jij als de verkoper echt blij van wordt. In deze blogs omschrijf ik hoe je het beste jouw keuzes kunt maken.

Wil jij geen AliExpress namaak boete betalen? Klik hier!

Uiteindelijk ben ik hier gewoon om jou te helpen. Letterlijk alles wat je wilt weten kan ik jou natuurlijk ook mee helpen. Vraag wat je wil vragen en laat jouw reacties achter onder deze blog. Hoe meer vragen je stelt, hoe beter ik jou ook kan helpen, zowel nu als in de toekomst. Ik kijk er naar uit om alles te lezen en te weten te komen. Natuurlijk help ik je graag als je zelf een eerlijke aankoop wil doen.

Originally posted 2021-05-12 07:44:37.

Gratis foto website? Ze bestaan echt!

gratis foto website

Nadat ik een bedrag hebt moeten betalen omdat een medewerker van mij niet van een gratis foto website gebruik maakte schreef ik deze blog!

Direct de gratis foto website vinden die ik gebruik? Klik hier!

Ik gebruik naast deze site soms ook andere websites. Betalen voor foto’s zal ik echter niet doen. Het bedrijf wat mij ruim duizend euro heeft gekost was Hollandse Hoogte. Dit bedrijf heeft inmiddels ANP foto en doet niets anders dan mensen beboeten voor het gebruik van foto’s. Het verdienmodel is slim, maar absoluut niet eerlijk. Natuurlijk help ik jou graag om de beste afbeeldingen te vinden.

Bekijk de gratis foto website! Klik hier!

Vragen zijn natuurlijk van harte welkom. Neem dus ook gewoon contact met mij op als je vragen wilt stellen over hoe ik deze website heb opgebouwd. Ik wil dat jij op een slimme manier afbeeldingen gebruikt om zo ook echt slimmer content online te zetten.

Reacties op de gratis foto website

Omdat ik ook eigen afbeeldingen upload kan ik ook wat grote successen delen waar ik niet eerder over schreef. Ik deel bijvoorbeeld ook mijn Albert Heijn bonuskaart via die website. Zo krijg ik per week gemiddeld zo’n 1000 AirMiles bij elkaar wat ik gebruik voor korting bij de supermarkt.

Wil jij de gratis foto website bekijken? Klik hier!

Het is natuurlijk goed om jou ook een compleet, eerlijk en duidelijk beeld te geven van waar jij dingen vandaan kunt halen. Als je kijkt naar de mogelijkheden zie je flink veel websites. Deze is echt gratis en legaal. Dat is natuurlijk goed om te weten.

Ga de gratis foto website bekijken! Klik hier!

Daar wil ik het bij laten. Hoe meer je weet, hoe beter ik jou ook kan ondersteunen. Letterlijk iedere vraag mag natuurlijk worden gesteld en ik help jou natuurlijk ook heel erg graag. Hoe dan ook wil ik jou altijd de beste sites geven. Mocht er later meer komen zal ik die natuurlijk ook delen. Voel je ook vrij om de sites te delen waar jij gebruik van maakt.

Originally posted 2021-12-31 07:44:00.

Gratis dropshipping op een eerlijke manier?

gratis dropshipping

Ja, het kan echt! Gratis dropshipping doe je op de manier waarop ik dat doe. Ga niet op Bol.com adverteren en AliExpress producten verkopen!

Ook de gratis dropshipping mogelijkheden bekijken? Klik hier!

Natuurlijk wil ik jou ook uitleggen hoeveel jij zou kunnen verdienen. Ik heb een aardig beeld gekregen. Mijn beste maand tot nu toe is zo’n 4000 dollar. De afgelopen maanden zijn die bedragen wat afgenomen en heb ik zelfs maanden gehad dat ik slechts zo’n 400 dollar verdiende. Inmiddels loopt het wel weer op met een gemiddeld bedrag van 20 tot 30 dollar per dag. Het blijft iets om aan te werken.

Download de gratis dropshipping handleiding! Klik hier!

Uiteindelijk ben jij de enige die bepaalt wat je gaat doen met jouw tijd en met jouw geld. Neem gerust contact op als je wilt overleggen over de mogelijkheden. Ik ben klaar om jou te helpen om slimme stappen te gaan zetten voor een financieel zekere toekomst.

Waarom gratis dropshipping?

De manier waarop ik werk betekent dat ik geen voorraad hoef te hebben, maar ook niet verantwoordelijk ben (juridisch) voor problemen met producten. Natuurlijk heb ik wel een morele plicht om te helpen als er iets mis gaat. Vanuit mijn rol in het leven als Scientoloog kijk ik daarom wel goed naar de informatie die ik hier deel.

Zelf de gratis dropshipping bekijken? Klik hier!

Er is natuurlijk maar 1 iemand die kan bepalen wat je wilt kopen. Die persoon ben jij zelf. Het is daarom ook absoluut goed en waardevol om te bepalen hoe jij jouw geld gaat verdienen.

Kijk zelf naar gratis dropshipping! Klik hier!

Hier wil ik het dan bij laten. Het is aan jou om te bepalen wat je wilt kopen. Hoe meer vragen, hoe beter ik jou ook kan ondersteunen. Ik kijk er naar uit om van je te horen.

Originally posted 2021-12-31 06:26:44.

Meer klachten via AliExpress Nederland!

Meer klachten via AliExpress Nederland

Met enige regelmaat wijs ik kopers op de manier om via ons een probleem te melden. Nu komen er weer meer klachten via AliExpress binnen.

Meer klachten via AliExpress? Jouw klacht indienen? Klik hier!

De gemiddelde klacht is er niet. Wel zijn er een paar terugkerende thema’s. Zo staat in de formulieren geen plek waar jij jouw huisnummer kunt vermelden. Dit moet gewoon bij de straat. Toch zijn er mensen die veel geld betalen zonder een compleet adres door te geven. Ook hierdoor komen er meer klachten via AliExpress binnen. Heb jij vragen of wil jij iets melden? Laat jouw reactie dan achter onder dit bericht.

Er zijn meer klachten via AliExpress! Direct melden? Klik hier!

Mocht jij dan andere vragen hebben, neem gerust contact met mij op. Vanuit hier helpen wij jou naar de juiste stappen om een klacht zelf op te lossen. Klachten die online zijn gemeld krijgen altijd voorrang.

Waar komen meer klachten via AliExpress vandaan?

Om te beginnen krijgen wij steeds meer bezoekers op de website. Dat betekend ook meer klachten via AliExpress. Met dat besef ben ik ook de mogelijkheden om meldingen te maken aan het uitbreiden. Zo kan jij nu via vraagalex.com/klacht-indienen jouw probleem eenvoudig en snel melden. Het doel is dat wij beter op de hoogte zijn van wat er zoals mis gaat.

Online melding maken? Klik hier!

Heb jij ook meer klachten via AliExpress? Bijvoorbeeld omdat jij regelmatig iets koopt? Laat het dan zeker ook weten! Wil jij vaker berichten schrijven? Jij kunt natuurlijk ook kijken naar de mogelijkheden die jij als gastblogger hebt. Wij werken continu de vergoedingen bij om iedereen die een bijdrage levert zo goed mogelijk te belonen. Laat het gerust weten als jij meer informatie zoekt.

Meer klachten over AliExpress? Dien jouw klacht in!

Dan ter afsluiting. Heb jij al melding gemaakt? Deel jouw melding dan ook via Facebook, Twitter en andere sociale media. Door dat te doen kan jij een exacte inschatting maken van wat jij nodig hebt voor de oplossing.

Originally posted 2019-02-23 08:07:46.

YouTube AliExpress koop je beter niet…

YouTube AliExpress

Waarom geen Premium YouTube AliExpress kopen? Het is een van de vele illegale producten die via dit kanaal wordt verkocht.

Toch kijken naar YouTube AliExpress? Klik hier!

Het is natuurlijk zo dat je wel leuke en goede producten kunt kopen. Hoe meer je koopt, hoe beter ik jou ook kan ondersteunen. Het is letterlijk aan jou om een compleet, eerlijk en duidelijk beeld te hebben van wat je wilt kopen. Koop hoe dan ook altijd eerlijk. Ik wil graag dat je weet wat je kunt kopen. Hoe eerlijker je koopt, hoe beter ik jou ook kan ondersteunen met alles in de toekomst.

Betel Premium YouTube AliExpress online! Klik hier!

Vragen zijn natuurlijk absoluut van harte welkom, dus neem hoe dan ook contact met mij op. Ik wil ook graag dat je kijkt op mijn website over mijn werk als budgettrainer. Hoe meer vragen je hebt, hoe beter ik jou ook kan ondersteunen.

Waarom YouTube AliExpress niet kopen

Uiteindelijk gaat het hier om gehackte accounts. Dat mag dus niet gebruikt worden. Het is absoluut illegaal en ik kan jou dus ook niet ondersteunen als er iets mis is met dit abonnement. Hoe meer je weet en hoe meer je vraagt, hoe beter ik jou kan ondersteunen.

Zelf de YouTube AliExpress bekijken? Klik hier!

Natuurlijk wil ik jou heel erg graag helpen om echt eerlijke spullen te kopen. Hoe eerlijker je koopt, hoe beter jouw leven er ook uit zal zien. Het is natuurlijk aan jou om te bepalen wat je wilt hebben. Bestel eerlijk en koop dus echt wat je wilt kopen.

Ga YouTube AliExpress bekijken! Klik hier!

Ik wil het hier graag bij laten. Als je vragen hebt, reageer dan onder deze video. Het is absoluut aan jou om een compleet, eerlijk en duidelijk beeld te geven van wat je wilt kopen.

Originally posted 2021-12-30 08:14:38.

Hondenstoel voor in de auto te koop bij AliExpress!

Hondenstoel voor in de auto

Ik moest even 2 keer kijken toen ik dit product zag. Het gaat echt om een hondenstoel voor in de auto. Zo kan jij jouw huisdier veilig vervoeren.

Direct jouw hondenstoel voor in de auto kopen? Klik hier!

Het unieke aan deze hondenstoel voor in de auto is dat deze waterdicht is en jouw hond op een veilige manier laat bewegen. Zo past deze ook in een kleinere auto, zolang er maar een achterbank is. Met 3 mensen die dit product tot nu toe hebben beoordeeld krijgt dit product het hoogste cijfer van 5 uit 5 sterren. De inhoud van de reacties volgen in het tweede deel van de blog.

Bestel jouw hondenstoel voor in de auto vandaag! Klik hier!

Straks dus de reacties. Heb jij voordat jij tot een aankoop overgaat vragen? Ik ben hier om jou te helpen. Neem gerust contact met mij op of laat jouw reactie achter aan het einde van deze blog.

Kopers over de hondenstoel voor in de auto

Ik kan hier niet veel over zeggen. Er zijn al maar 3 reacties, 2 kopers hebben niets inhoudelijks geschreven. De enige reactie is dan ook: “Perfect, kwaliteit zoals verwacht”. Ik zal voor de volledigheid ook even gaan kijken naar andere producten van deze verkoper om een completer beeld te geven. Deze krijgt overigens op 98,5% van alle verkopen het hoogste cijfer.

Alles lezen over de hondenstoel voor in de auto? Klik hier!

Het meest populaire product is niet de hondenstoel voor in de auto. Het populaire product is een naamplaatje voor de hond. Gegraveerd voor nog geen 5 euro inclusief verzendkosten vanuit China. Het product krijgt 4,9 uit 5 sterren. Kopers schrijven: “Super!”, “Binnen 3 weken geleverd”, “Goede kwaliteit” en “Fantastisch”.

Alle reacties lezen? Klik hier!

Heb jij nog vragen of opmerkingen? Ik ben hier om jou te helpen. Door jouw reactie achter te laten onder deze blog gaat dat het snelst.

Originally posted 2019-02-22 06:52:30.