Zondag met Lubach praat over AliExpress!

Zondag

Afgelopen zondag had Arjan Lubach het onder andere over AliExpress. Waar het daar om gaat is dat jij weet wat AliExpress daadwerkelijk levert.

Waarom praat Zondag met Lubach hierover? Klik hier!

Nu gaat deze blog natuurlijk over AliExpress. Nu ben ik aan het kijken naar programma’s zoals Zondag met Lubach die dus ook over dit soort onderwerpen praten. Ik zou heel graag zien dat meer mensen over hierover gaan praten, want veel producten zijn onnodig duur omdat mensen verwachten dat ze het lang volhouden. Ik kom regelmatig bij de Action en zie daar mensen de kleinste kabeltjes terugbrengen omdat ze snel kapot gaan.

Kijk Zondag met Lubach ook zelf! Klik hier!

Mochten er dan vragen zijn over dit onderwerp, laat gerust een bericht achter onder deze blog. Hoe meer vragen jij hebt, hoe beter ik jou ook kan helpen. Mijn doel is uiteindelijk gewoon de overheid buiten spel te zetten.

Meer over Zondag met Lubach

Vandaag is het Cyber Monday, wat bekend dat er weer een grote uitverkoop aankomt. Dat gebeurt op de maandag na Black Friday omdat de digitale winkels natuurlijk ook wel iets willen kunnen verkopen. Dat kan gewoon omdat iedereen zo’n dag in het leven kan roepen.

Gewoon iets bestellen bij AliExpress? Klik hier!

Wat voor mij belangrijk is, bestel nooit dingen die jij niet perse nodig hebt. Houd er bijvoorbeeld rekening mee dat jij een compleet en eerlijk beeld hebt van alles wat jij koopt. Het maakt niet uit of dat nu een goedkoop poppetje is of iets anders, koop alleen wat jij echt wilt hebben.

Bekijk de complete Zondag met Lubach uitzending! Klik hier!

Natuurlijk wil ik ook van jou horen. Laat het mij dan ook vooral weten wanneer jij een ander programma hebt gezien wat over AliExpress praat. Ik schrijf daar graag ook blogs over om jou een beeld te geven van wat de media zegt.

Originally posted 2019-12-02 08:18:00.

Brexit maakt zelfs producten uit de EU duurder!

Brexit

De reden dat Brexit er nog is komt omdat de overheid geld nodig heeft. Het zijn keer op keer smoesjes om producten duurder te maken.

Negeer Brexit en bestel bij AliExpress! Klik hier!

Het is van essentieel belang dat we de overheid minder macht gaan geven. Bedenk dan even welke kanalen de overheid gebruikt. Kanalen zoals bij voorbeeld de Nederlandse Propaganda Omroep (N.P.O). We worden echt voor de gek gehouden! We moeten echt uit gaan kijken voor een overheid die onze keuzes gaat beïnvloeden. Ik zeg daarmee niet dat Brexit goed of slecht is. Wel zeg ik dat de overheid slecht is. Daarom stem ik dus ook niet!

Ga tegen alle overheid in, negeer Brexit en bestel! Klik hier!

Verder wil ik jou graag in de gelegenheid brengen om eerlijk en open te zijn. Jij kunt jouw berichten zo anoniem maken als wat jij wil. Wij slaan geen gegevens van jou op. Neem gerust contact met mij op voor vragen.

Waarom schrijf ik over Brexit?

Kijk even wat er is gebeurt sinds de aankondiging van het verlaten van het verenigd koninkrijk van de EU. De BTW op gezonde voeding ging omhoog van 6% (wat al krankzinnig is) naar 9% (wat werkelijk idioot is). Er worden dingen achter onze rug om gedaan om de overheid meer geld te geven.

Gewoon een bestelling plaatsen? Klik hier!

Natuurlijk ben ik geheel tegen alles wat ook maar met de overheid te maken heeft. Ik hoop dat ik dat duidelijk heb gemaakt. Een van de meest krankzinnige dingen die de overheid doet is bijvoorbeeld medicijnen en zelfs E.C.T. toestaan om mensen letterlijk dood te maken. We moeten in Nederland een stap verder gaan dan Brexit. Wij kunnen het eerste land zijn zonder overheid!

Bestel gewoon en negeer Brexit! Klik hier!

Waarom ik hierover schrijf? Ik vind het belangrijk om te laten weten dat de overheid nog niets goeds heeft gedaan voor de mensheid!

Originally posted 2019-12-02 07:13:00.

AliExpress of Wish? Waar kan je beter kopen?

AliExpress of Wish

Wanneer jij de keus moet maken tussen AliExpress of Wish is de keus voor mij makkelijk. Maar dat heeft ermee te maken dat de ene mij betaald.

Weten wat ik kies tussen AliExpress of Wish? Klik hier!

Natuurlijk ga ik zoveel mogelijk informatie proberen te geven. Ik heb wel gezien dat je bij de Chinese reus waar ik in deze blog over schrijf niet hoeft in te loggen, dat moet bij de ander wel. Zo is mijn keus dus snel gemaakt. Ik kijk liever eerst voordat ik allemaal gegevens doorgeef. De keus is voor mij dan ook snel gemaakt. Heb jij een andere mening, laat het weten!

Bekijk wat ik kies tussen AliExpress of Wish! Klik hier!

Vragen zijn natuurlijk van harte welkom. Zo kan ik in ieder geval antwoord geven op wat jij wilt weten. Ben jij op zoek naar een specifieke product, dan help ik jou natuurlijk ook om die te vinden.

De keuze tussen AliExpress of Wish

Er zijn natuurlijk heel veel gadgets en goedkope producten die beide bedrijven verkopen. Het verschil in prijs is niet heel erg hoog. Beide bedrijven hebben ook een app. Bij de een is het makkelijker om via de website te bestellen, bij den ander bestel je beter via de app.

Zelf de vergelijking maken? Klik hier!

Beide bedrijven ontvangen ook klachten. Heel veel gaat over BTW en inklaringskosten die betaald moeten worden bij bestellingen met een waarde boven de 22 euro. Wat dat betreft maakt de keus tussen AliExpress of Wish ook niet heel veel verschil.

Leer hoe jij een blog over AliExpress of Wish maakt! Klik hier!

Zijn er vragen, reacties en opmerkingen die jij hebt kan jij natuurlijk gewoon een reactie achterlaten onder de blog. Hoe meer vragen jij stelt, hoe beter ik jou ook kan helpen. Het grootste doel is dat jij de juiste keus maakt voor het plaatsen van een bestelling.

Originally posted 2019-12-01 18:56:00.

IPTV abonnement Nederland legaal kopen, kan dat?

IPTV abonnement Nederland legaal

Het aanschaffen van een IPTV abonnement Nederland legaal kan heel eenvoudig. Maar niet via AliExpress, dan krijg je niet de zenders die jij wilt.

Meer weten over IPTV abonnement Nederland legaal? Klik hier!

Waar het probleem zit zijn de rechten. Voor de Nederlandse televisie zijn de regels anders dan in veel andere landen. Het is mij nog niet helemaal duidelijk wie nu aan wie betaald, wel weet ik dat alles uiteindelijk om geld gaat. Zenders verdienen hoe dan ook aan reclame en ergens ook een abonnees en kijkers. Daarom kan jij ook niet zomaar een televisieabonnement aanschaffen bij een buitenlandse aanbieder.

Kijk goed of een IPTV abonnement Nederland legaal is! Klik hier!

Alles wat jij wilt weten kan jij natuurlijk gewoon vragen. Laat een reactie achter onder deze blog zodat jij precies weet wat jij koopt. Hoe meer vragen, hoe beter ik jou ook kan helpen. Mijn doel is jou eerlijke producten te laten kopen. Neem gerust contact op voor vragen.

Meer over het IPTV abonnement Nederland legaal kopen

Het vervelende van de illegale bronnen is dat het vaak deels werkt via systemen als torrents. Dat wil zeggen, jij stuurt naast het downloaden ook informatie uit zodat anderen weer via jou kunnen downloaden. Wat dan belangrijk is, jij mag niet zomaar alles delen.

Zelf de informatie bekijken? Klik hier!

Veel illegale aanbieders bieden bijvoorbeeld ook een ‘onbeperkt films’ aan tegen een veel lagere prijs dan Netflix of Disney+. Dat is natuurlijk ook niet toegestaan. De enige manier om daadwerkelijk een IPTV abonnement Nederland legaal te kopen is via de grote kabel en internetbedrijven. Dat kost een stuk meer, maar dat voorkomt wel mogelijke boetes of vervelende situaties.

Schaf jouw abonnement aan! Klik hier!

Natuurlijk ben ik hier altijd om jou te helpen. Laat het mij weten als jij vragen hebt. Dat doe je het snelst door een reactie onder deze blog te plaatsen. Hoe meer vragen jij hebt, hoe beter ik jou ook kan helpen. Het belangrijkste is dat jij gewoon weet wat je koopt. Zonder de juiste informatie kan jij makkelijk fouten maken en illegale diensten of producten kopen.

Originally posted 2019-12-01 15:13:00.

AliExpress account tijdelijk geblokkeerd, wat nu?

AliExpress account tijdelijk geblokkeerd

Is jouw AliExpress account tijdelijk geblokkeerd? Lees deze blog dan helemaal tot het einde. Mijn doel is jou een compleet beeld te geven.

Waarom jouw AliExpress account tijdelijk geblokkeerd is? Klik hier!

Deze blog geeft jou niet alleen uitleg over waarom iets is gebeurt, het geeft vooral ook de oplossing. Hoe kan jij ervoor zorgen dat jij weer gewoon toegang kunt krijgen. Er zijn nogal wat vragen die jou helpen om antwoorden te krijgen. Mijn doel voor iedere blog is te ontdekken wat jij wilt weten. Voor een deel helpt Google mij daarmee, verder ga ik kijken naar de vragen die jij stelt zodat ik antwoord kan geven.

Bekijk of jouw AliExpress account tijdelijk geblokkeerd is! Klik hier!

Natuurlijk help ik jou graag verder. Laat daarom al jouw vragen, reacties en opmerkingen achter. Jij mag vanzelfsprekend ook contact met mij opnemen als jij liever direct een vraag wilt stellen. Mijn doel is jou een compleet en eerlijk beeld te geven.

Is jouw AliExpress account tijdelijk geblokkeerd?

De oplossing is uiteindelijk heel erg eenvoudig. Mijn doel is jou te helpen om ieder probleem op te lossen. Om jouw login te resetten of een wachtwoord op te vragen heb je een code nodig. Deze kan jij zelf opvragen. Voor uitleg daarover, klik hier.

Antwoord om te deblokkeren? Klik hier!

Hoewel het nog altijd gebeurt dat een AliExpress account tijdelijk geblokkeerd wordt is het niet heel moeilijk om het op te lossen. Waar het mij om gaat is dat jij zelf problemen oplost.

Bekijk alles over dit onderwerp! Klik hier!

Alles wat jij verder wilt weten kan je gewoon vragen. Hoe meer vragen jij hebt, hoe beter ik jou kan helpen. Mijn doel is jou een compleet en eerlijk beeld te geven. Voor antwoorden op al jouw vragen help ik natuurlijk ook verder wanneer jij de vragen stelt. Hoe meer vragen, hoe beter ik ook kan helpen. Laat het dus gewoon weten als er iets is wat je op deze website niet hebt kunnen vinden. Op die manier kan ik precies gaan schrijven over wat jij wilt lezen.

Originally posted 2019-12-01 13:34:00.

AliExpress dropshipping center

AliExpress dropshipping center

In deze blog schrijf ik over het AliExpress dropshipping center en een makkelijkere manier om geld te verdienen met jouw eigen website!

Direct het AliExpress dropshipping center bezoeken? Klik hier!

Mijn doel voor deze website is jou te helpen om slimmere keuzes te maken. Hoe meer jij gaat nadenken over producten uit China rechtstreeks te laten leveren, hoe meer jij gaat beseffen dat het eigenlijk niet handig is. Sinds de corona crisis zijn het aantal klachten van dat soort sites hier alleen maar toegenomen. Ik geef daarom een gratis handleiding om uitleg te geven voor hoe jij slimmer een website kunt starten.

Terug naar het AliExpress dropshipping center! Klik hier!

Voor vragen, reacties en opmerkingen nodig ik jou uit om een bericht achter te laten onder deze blog. Hoe meer jij weet, hoe beter ik jou ook kan helpen. Voel je daarom ook altijd vrij om contact met mij op te nemen.

Over het AliExpress dropshipping center

Het probleem ontstaat wanneer klanten gaan zien dat de producten die vanuit Nederland lijken te komen toch vanuit China afkomstig zijn. Helaas is het zo dat veel Nederlandse websites zich niet realiseren dat retouren geaccepteerd moeten worden. Dat betekend dat jij een Nederlands adres moet hebben waar dat heen gestuurd kan worden.

Informatie over deze manier van werken? Klik hier!

Mijn doel blijft jou te helpen. Naast het AliExpress dropshipping center is er ook het partnerprogramma. Daarmee kan jij ook een site zoals deze beginnen. Ik wil jou heel graag helpen en heb daar ook programma’s voor om dat mogelijk te maken.

Download het power plan! Klik hier!

Voor vragen, reacties en opmerkingen ben jij absoluut van harte welkom om een bericht te plaatsen. Hoe meer jij weet, hoe beter ik jou ook kan helpen. Natuurlijk ben ik absoluut welkom om contact met mij op te nemen voor alle vragen, reacties en opmerkingen.

Is dropshipping wel verstandig?

Persoonlijk vind ik van niet. In ieder geval wanneer je het via AliExpress doet. AliExpress is al een platform waar consumenten kunnen bestellen.

Wanneer jij je gaat beseffen dat er manieren zijn om eerlijk te dropshippen kan je daar natuurlijk gewoon gebruik van maken. Neem rustig even contact op als je vragen hebt over dit onderwerp. Ik help je graag.

Kan ik ook dropshippen vanuit Nederland?

Ja, maar niet vanuit AliExpress. Er zijn bedrijven die je betaalt voor het dropshippen. Daar laat je een hoeveelheid van de producten afleveren en kan je direct vanuit dropshippen.

Mijn persoonlijke advies zou zijn om eens te kijken naar affiliate marketing.

Waarom dropshippen mensen?

Het is uiteindelijk een manier om op een onethische manier geld te verdienen. Als je kijkt op de website naar het power plan zie je hoe jij een website kunt maken die geld verdient.

Wanneer jij gaat zien hoeveel bedrijven nu het dropshippen promoten voor eigen winst zie je ook hoe oneerlijk die mensen zijn. Ik noem hier geen namen.

Originally posted 2020-06-03 06:29:50.

PPRO financial ltd telefoonnummer

PPRO financial ltd telefoonnummer

Met een grote hoeveelheid vragen ga ik in deze blog het PPRO financial ltd telefoonnummer opzoeken. Zo kan jij bellen met vragen als er iets mis gaat.

Direct het PPRO financial ltd telefoonnummer vinden? Klik hier!

Er komen steeds meer vragen binnen, dus ook steeds meer klachten. Waar het dan om gaat is dat er betalingen zijn gedaan naar dit bedrijf die als tussenpersoon fungeren. Dat betekend dat er andere bedrijven zijn die deze tussenpersoon gebruiken om lokale betaalmethodes te accepteren. Een voorbeeld van een lokale betaalmethode is dus iDEAL in Nederland. Mijn doel is jou duidelijk te maken dat bellen met dit soort bedrijven meestal geen zin heeft.

Bekijk het PPRO financial ltd telefoonnummer! Klik hier!

Wat hopelijk duidelijk is is dat de methode om contact te krijgen simpelweg een contactformulier is. Niet bellen dus, altijd schriftelijk. Zo heb jij ook altijd bewijs van wat jij hebt geschreven en kan het bedrijf problemen uitzoeken.

Is er dan geen PPRO financial ltd telefoonnummer?

Natuurlijk heb ik wel een nummer. Dat is een nummer in Engeland en is +44 203 00 29 170. Ik noem het nummer bewust pas hier in de blog omdat ik het bedrijf niet te veel lastig wil vallen met wat beter via email doorgegeven kan worden.

Meer weten over wat er mis gaat? Klik hier!

Ik heb hoe dan ook de CEO een bericht gestuurd om te kijken hoe we de communicatie kunnen stroomlijnen. Het PPRO financial ltd telefoonnummer bellen kost jou veel geld en kost feitelijk ook alleen maar tijd wat niet nodig is.

Direct met mij contact krijgen? Klik hier!

Heb jij vragen over dit onderwerp of over een van de vele andere onderwerpen waar ik over schrijf? Laat gerust een bericht achter onder de blog. Hoe meer vragen jij stelt, hoe beter ik jou ook kan helpen. Mijn doel is jou altijd een compleet en eerlijk beeld te geven van alles wat ik schrijf. Ik wil jou niet op extra kosten jagen. Voor sommige diensten vraag ik wel geld, maar dat doe ik pas nadat ik de uitleg heb gegeven voor hoe jij problemen zelf op kunt lossen.

Originally posted 2019-12-01 12:41:00.

Goedkope ringen kopen doe je bij AliExpress!

goedkope ringen kopen

Wanneer jij goedkope ringen kopen wilt kan je dat gewoon bij AliExpress doen. Hier een product wat met 5 uit 5 sterren wordt beoordeeld.

Direct goedkope ringen kopen? Klik hier!

Mijn doel voor blogs als deze is jou de beste producten te laten kopen voor de beste prijs. Hoe meer je koopt, hoe beter ik jou ook kan helpen en kan blijven helpen. Dit product is goedkoop genoeg om zonder BTW en inklaringskosten geleverd te worden. Hoe meer je weet, hoe beter ik jou ook kan ondersteunen. Als budgettrainer kan ik dit product ook als cadeau aanraden. Houd wel rekening met een lange levertijd.

Ga nu online jouw goedkope ringen kopen! Klik hier!

Nu wil ik jou natuurlijk ook ondersteunen als je vragen hebt. Neem daarom gerust ook gewoon contact met mij op. Alle vragen zijn welkom en waar mogelijk help ik jou ook met de informatie die je nodig hebt om het probleem zelf op te lossen.

Reacties van mensen die goedkope ringen kopen

Niet alle kopers geven het hoogste cijfer. Er is er 1 die 4 uit 5 sterren geeft. Kopers schrijven als reactie: “Mooie ring”, “Blij mee” en “Mooier nog dan op de foto”. Het is natuurlijk altijd goed om ook zelf naar de reacties te kijken en ze allemaal te beoordelen.

Zelf kijken naar de reacties? Klik hier!

Die ene koper die 4 uit 5 sterren geeft laat geen inhoudelijke reactie achter. Het is natuurlijk wel goed om zelf ook een duidelijk beeld te hebben om te weten wat jij zoal kunt kopen. Als jij goedkope ringen kopen gaat is het wel goed om ook echt te weten wat je in huis haalt.

Bekijk alles over de producten! Klik hier!

Alles wat jij wilt weten is absoluut van harte welkom onder deze blog. Hoe meer vragen, hoe meer ik jou daar ook over kan vertellen.

IMEC afdeling inklaring is de boosdoener!

IMEC afdeling inklaring

De IMEC afdeling inklaring zorgt dat jouw pakketjes worden bekeken. Het is de afdeling die ervoor zorgt dat jij extra kosten moet betalen. Niet goed!

Meer over IMEC afdeling inklaring weten? Neem contact op!

Het doel van deze blog is jou te informeren. Ik wil dat jij de juiste informatie krijgt. Mijn doel is jou altijd te helpen. Toen ik achter deze organisatie ben gekomen ben ik er verder in gedoken. Ik ben zeker nog niet klaar, maar weet inmiddels wel wat meer. Het is de organisatie die ervoor zorgt dat jij langer op pakketjes moet wachten. Dit zogenaamd uit veiligheid, maar in de praktijk om extra kosten te rekenen.

Voorkom IMEC afdeling inklaring! Klik hier!

Voor alle vragen ben jij natuurlijk absoluut welkom om mij te benaderen. Neem gewoon contact met mij op, zodat ik jou kan helpen. Natuurlijk help jij mij ook, want ieder contact helpt mij weer aan meer input.

Problemen met IMEC afdeling inklaring

Als ik over alle problemen ga schrijven zal dit een boek worden langer dan de Harry Potter serie. Dat ga ik niet doen. Wel benoem ik waar veel mensen tegenaan lopen. Gelukkig wordt er al minder illegaal gekocht dankzij onder andere deze website.

Meer weten over de hulp die ik kan bieden? Neem contact op!

Dankzij alle informatie die ik binnenkrijg, onder andere vanuit de vragen kan ik jou alleen maar helpen. Ik heb ook deze IMEC afdeling inklaring gevonden omdat iemand daarnaar zocht tijdens het zoeken van deze website. Zo heb ik dus waardevolle informatie voor jou op kunnen schrijven.

Help mij ook! Neem contact op!

Wat ik vooral belangrijk vind is dat jij de informatie krijgt die jij nodig hebt. Hoe meer jij weet, hoe beter ik jou ook kan helpen. Iedere vraag, iedere reactie en iedere opmerking is absoluut meer dan welkom.

Originally posted 2020-06-03 05:48:16.

Bloggen voor geld kan bij AliExpress Nederland!

bloggen voor geld

De uitleg op deze pagina gaat over bloggen voor geld. Feitelijk is dat precies wat ik ook doe. Meestal schrijf ik over producten, nu even iets heel anders.

Alles over bloggen voor geld weten? Klik hier!

Natuurlijk ga ik jou uitleggen waarom ik jou hiermee wil helpen. Ik weet dat wij leven in een wereld van overvloed. Een wereld die alleen maar groeit. Een wereld waar we klein worden gehouden door de overheid. Mijn doel voor deze blog is iedereen een kans te geven om iets te verdienen naast wat er nu gedaan wordt aan inkomsten. Het moet iets zijn wat leuk is om te doen.

Bekijk de mogelijkheden om te bloggen voor geld! Klik hier!

Vragen over dit onderwerp zijn natuurlijk meer dan welkom. Hoe meer vragen jij hebt of wilt stellen, hoe beter ik jou ook kan helpen. Laat de vraag achter onder de blog, zodat ook meerdere mensen de vragen en het antwoord kunnen lezen.

Meer over bloggen voor geld

Er zijn een aantal mogelijkheden. Ooit haalde ik een inkomen uit de verkoop van producten en diensten in Nederland. Dat deed ik via partners, waardoor ik feitelijk een vergoeding kreeg voor ieder verkocht product. Tijd ruilen voor geld is iets wat niet bij mij past en iets wat ik dus ook niet aanbiedt.

Bekijk alles over het bloggen voor geld! Klik hier!

In de uitleg krijg jij precies te zien welke stappen jij kunt volgen om een vergelijkbare site als deze te maken. Natuurlijk werkt dat ook voor iets als Bol.com, echter doet AliExpress het voor mij op dit moment beter.

Direct gaan bloggen voor geld? Lees de uitleg!

Mijn grootste doel is iedereen beter te maken. Er dus vooral voor zorgen dat dat mensen uit de afhankelijkheid van de overheid (via UWV of de Gemeente) of andere criminele organisaties komen.

Originally posted 2019-11-30 21:45:00.

AliExpress klantenservice telefoonnummer is bekend!

AliExpress klantenservice telefoonnummer

Na lange tijd heb ik nu eindelijk het AliExpress klantenservice telefoonnummer gevonden. Een telefoonnummer waar jij heen kunt bellen met al jouw vragen!

Het AliExpress klantenservice telefoonnummer vinden? Klik hier!

Ik zeg specifiek vragen, want klachten kan je echt beter schriftelijk melden. Dat gaat via een zogenaamd dispute. Graag wil ik duidelijk maken dat de beste manier om informatie te vinden nooit is om te bellen. Je kunt ons bereiken via WhatsApp, email en via live chat. Mijn doel is jou een compleet en eerlijk beeld te geven van de mogelijkheden die jij kunt gebruiken om contact te krijgen. Lees daarom vooral eerst verder voordat je belt.

Bekijk het AliExpress klantenservice telefoonnummer zelf! Klik hier!

Heb jij vragen die jij nu al wilt stellen? Laat dan een reactie achter onder deze blog. Hoe meer vragen jij hebt, hoe beter ik jou kan helpen. Mijn advies is dat eerst te doen voordat je gaat bellen.

Over het AliExpress klantenservice telefoonnummer

Dan is er iets om te schrijven over de beste manieren om contact op te nemen. Dat is voor vrijwel iedere klantenservice nooit door te bellen. Het grote nadeel van bellen is dat jij geen bewijs hebt van afspraken die zijn gemaakt. Dat moet dan alsnog schriftelijk. Zelf gebruik ik standaard Twitter, Facebook of de post.

Meer informatie over wat ik doe? Klik hier!

Even terug naar het oorspronkelijke onderwerp van deze blog. Mijn doel is dat jij weet waar we over praten en dat jij begrijpt waarom ik dit schrijf. Ik heb jaren ervaring in de wereld van klantenservice. Wat nu van groot belang is is dat jij beseft dat jij als klant ook een rol speelt. Geef jij een verkeerd adres door, dan heb jij niets aan een AliExpress klantenservice telefoonnummer. Jij gaat het pakket gewoon niet ontvangen.

Bekijk de contactmogelijkheden! Klik hier!

Heb jij nog iets wat jij wilt melden? Laat een reactie achter onder deze blog.

Originally posted 2019-12-01 08:01:00.

Mintos en AliExpress als inkomstenbron!

Mintos

Deze blog gaat met name over Mintos, de investeringstool om geld uit te lenen tegen een rentepercentage van 10%! Voor mij een extra inkomen!

Wil jij van Mintos gebruikmaken? Klik hier!

In deze blog deel ik manieren om jouw inkomen te verhogen. Wil jij geld verdienen aan het AliExpress platform? Kijk dan even op de pagina over de power conditie. Natuurlijk help ik jou graag om altijd de beste deals te vinden. Daarom deel ik af en toe ook iets over andere manieren om slimmer met geld om te gaan. Hoe meer jij weet, hoe beter jij uiteindelijk ook in het leven komt te staan.

Bekijk wat Mintos voor jou kan doen! Klik hier!

Het is erg belangrijk dat jij jouw vragen ook gewoon durft te stellen. Mijn doel is jou goed op de hoogte te krijgen van alles wat jij wilt weten. Vanzelfsprekend met jij altijd contact met mij opnemen.

Hoe ik Mintos zelf gebruik

Met mijn stromen van inkomsten stort ik wekelijks 10 euro op het Mintos platform. Tot nu toe is daar nog een relatief klein bedrag heen gegaan, maar heb ik al wel een leuk bedrag teruggekregen. De komende tijd houd ik je natuurlijk via deze site op de hoogte van de ontwikkelingen.

Direct aanmelden bij Mintos? Klik hier!

Waarom ik Mintos gebruik? Ik heb meerdere programma’s gebruikt, dit is er een die ik vertrouw en waar ik een goede indruk van heb gekregen. Wanneer jij op de hoogte bent van alles wat jij over deze dienst weet weet jij ook zeker dat jij een goede investering doet.

Meldt je direct aan voor Mintos! Klik hier!

Mijn doel voor deze blog is jou te helpen compleet op de hoogte te zijn van alles waar jij geld insteekt. Hoe beter jij op de hoogte bent, hoe verder jij ook vooruit komt.

Originally posted 2020-06-02 14:31:41.

Agenda van besparingen volgt in 2020!

Agenda

Volgend jaar komt er een agenda op deze website met daarin de bespaarkalender. Mijn doel is jou een eerlijk en compleet beeld te geven.

De agenda van besparingen opzoeken? Klik hier!

Mijn doel voor deze blog is jou in 2020 heel erg duidelijk te maken wanneer er aanbiedingen zijn. Ik wil er alvast 2 benoemen, de ene is Global Shopping Day, ieder jaar op 11 november. De andere die in ieder geval op de agenda komt is Black Friday. Dat is de dag na de Amerikaanse Thanksgiving, wat op een donderdag valt. Natuurlijk ben jij ook welkom om de uitverkoop die jij tegenkomt te vermelden.

Bekijk de agenda online! Klik hier!

Heb jij vragen over deze manier van werken en de kortingen van het jaar? Laat een reactie achter onder deze blog. Hoe meer vragen jij hebt, hoe beter ik jou kan helpen. Mijn doel is jou een compleet en eerlijk beeld te geven.

Meer weten over deze agenda

Een groot doel is jou een compleet en duidelijk beeld te geven van wat er in deze agenda moet komen te staan. Het eerste doel is natuurlijk de complete lijst online te krijgen. Voor alle vragen die jij wilt stellen ben jij natuurlijk ook welkom om onder deze blog te reageren.

Direct een bestelling plaatsen? Klik hier!

Houd er natuurlijk ook tijdens een uitverkoop rekening mee dat het voor een overheid en dus ook een douane gaat om de waarde van een product gaat. Bedenk dan dat de waarde veelal de prijs is voor een afprijzing. Het is natuurlijk fijn om een agenda te hebben.

Bekijk alles over jouw bestellingen! Klik hier!

Vragen zijn absoluut welkom. Laat mij die dan ook gewoon weten. Hoe meer vragen jij hebt en hoe meer jij wilt weten, hoe beter ik deze agenda ook zal kunnen vullen.

Originally posted 2019-11-30 21:38:00.

Wat te bestellen? Deze blog geeft jou tips!

wat te bestellen

Als jij een idee nodig heb om te bedenken wat te bestellen, lees deze blog dan snel! Ik geef tips over leuke producten die jij kunt bestellen via de website.

Direct weten wat te bestellen? Klik hier!

Een product waar ik vandaag al enkele keren over schreef is de robotstofzuiger. Dat is een van de tips, met name omdat het producten zijn die ook vanuit de EU verstuurd kunnen worden. Daarmee voorkom je de extra kosten voor BTW en inklaring. Het is voor mij erg belangrijk dat deze kosten niet betaald worden omdat het de prijzen van veel producten flink duurder maakt.

Weet wat te bestellen! Klik hier!

Mijn doel voor deze blog is jou een compleet en eerlijk beeld te geven. Dat die ik onder andere door duidelijk te maken dat jij altijd vragen kunt stellen. De snelste manier om een reactie te krijgen is door een reactie te plaatsen onder de blog.

Ontdek wat te bestellen

Eigenlijk is de basis regel voor AliExpress heel simpel. Bestel onder de 22 euro zodat je zeker weet dat je geen extra kosten hoeft te betalen. Heb jij een idee nodig voor een product? Ga dan gewoon even naar de website. Daar heb je enorm veel ideeën voor wat te bestellen.

Tips bekijken? Klik hier!

Om langzaam naar een afronding toe te werken kan ik jou in ieder geval alvast vertellen hoeveel producten er zijn. Dat zijn er inmiddels ruim meer dan 1 miljoen. Met zoveel keus is er altijd wel iets te vinden. Houd daarbij wel rekening met een levertijd die kan oplopen tot 60 dagen.

Ontdek wat te bestellen! Klik hier!

Voor vragen die jij nu hebt nodig ik jou van harte uit om een bericht achter te laten onder de blog. Op die manier kan ik jou ook verder helpen om zo een compleet en eerlijk beeld te krijgen.

Originally posted 2019-11-30 20:52:00.

Goedkope webhost helpt AliExpress Nederland!

goedkope webhost

In deze blog leg ik uit hoe een goedkope webhost jou kan helpen om ook jouw nieuwe website te laten groeien. Veel informatie volgt in deze blog.

Direct de beste goedkope webhost vinden? Klik hier!

Het is van extreem belang dat jij jouw blog of website maakt op een manier dat jij kunt blijven groeien. Over de groei van een website kan ik heel erg veel zeggen en schrijven. Het beste advies wat ik daarover kan geven is te kijken naar de cursus: “Formules voor het bestaan“. Dat is een cursus die op het moment van schrijven van deze blog 45 euro kost en mij persoonlijk een veelvoud daarvan heeft opgeleverd binnen een paar weken.

De goedkope webhost heeft daarbij geholpen! Klik hier!

Natuurlijk sta ik open voor vragen, reacties en opmerkingen. Hoe meer jij wilt vragen, hoe beter ik jou kan helpen. Mijn doel is jou een compleet en duidelijk beeld te geven van alles wat jij wilt weten. Laat de vragen daarom achter aan het einde van deze blog.

Waarom een goedkope webhost?

Voor mij is het belangrijk om duidelijk te maken dat een goedkope webhost een perfect punt is om te starten. Jij kunt natuurlijk beginnen met het inhuren van een goede webdesigner, online marketing guru en een coach. Zo begin jij met het uitgeven van duizenden euro’s. Of je volgt een cursus van 45 euro en leert daarmee de basis die jij nodig hebt om te beginnen. De keus is aan jou!

Meer weten over de cursus? Klik hier!

Ik wil jou helpen. Daarom schrijf ik ook veel over wat er verder speelt in mijn leven. Als jij iets wilt weten, laat gerust een reactie achter onder deze blog.

Leer over de goedkope webhost en andere tips! Klik hier!

Laat jouw vragen verder gewoon achter onder deze blog. Ik lees en beantwoord alle vragen hier om zoveel mogelijk mensen verder te helpen.

Originally posted 2019-11-30 20:08:00.

Blogger gezocht voor deze website!

blogger gezocht

Vanaf vandaag ga ik meer schrijven over wie ik nodig heb voor de groei van deze website. Blogger gezocht is het eerste onderwerp waar ik over schrijf.

Reageer op blogger gezocht en meldt je meteen! Klik hier!

Ik ga je uitleggen wat de bedoeling is. Vanuit AliExpress Nederland werk ik namelijk niet op een standaard manier. Jij krijgt geen uurloon en jij krijgt ook niet per blog betaald. In plaats daarvan krijg jij betaald aan de hand van de omzet die jij genereert. Een deel van die omzet is nodig om de website draaiende te houden en om de groei te financieren.

Waarom wordt er een blogger gezocht? Klik hier!

Het tweede deel van de blog zal ik gebruiken om meer uitleg te geven over de manier van winstdeling. Zo zal jij ook berijpen waarom wij op andere manieren te werk gaan dan ‘standaard’. Mijn doel is jou duidelijkheid te geven.

Blogger gezocht als eerste stap

Laat ik even wat cijfers delen. Zo hebben we iemand opgestart die wilde gaan vloggen. Die heb ik natuurlijk ook ondersteund en doet het nu vrij goed. Ze heeft een korte cursus gevolgd op dezelfde plek als waar ik de cursus heb gevolgd. De cursus: Formules voor het bestaan helpt mij enorm om de website te laten groeien.

Reageer op de blogger gezocht oproep! Klik hier!

Waar het nu echt om gaat is dat er dagelijks nieuwe blogs online komen. Dat kan gaan over producten (zoals ik zelf doe), of over andere onderwerpen. Dit is een voorbeeld van een ander onderwerp. Helaas kan ik geen productinformatie downloaden op dit moment.

Vragen over de blogger gezocht oproep? Klik hier!

Natuurlijk kan ik jou helpen om fantastische blogs te schrijven. Dat mag via dit platform, het mag ook via jouw eigen website. Ik heb een complete handleiding online staan van hoe jij dat doet.

Originally posted 2019-11-30 17:00:00.

Coupon nodig voor AliExpress korting?

coupon

Zoek jij een coupon om goedkoper te bestellen? Houd rekening met wat jij in deze blog zult lezen. Koop alleen producten met een waarde lager dan 22 euro.

Direct een coupon aanvragen? Klik hier!

De 22 euro staat gelijk aan het maximale bedrag waaronder jij geen BTW en inklaringskosten hoeft te betalen. Zodra jij ook maar een cent meer uitgeeft (en het gaat dan om de waarde, niet wat je betaald) kunnen deze kosten worden berekend. AliExpress heeft niets met deze kosten te maken, ze komen echt vanuit de Nederlandse douane. De coupon geeft enkel korting op het aankoopbedrag.

Bestel zoveel als mogelijk met een coupon! Klik hier!

Voor vragen die jij hebt nodig ik jou graag uit om een reactie achter te laten onder deze blog. Hoe meer vragen jij hebt, hoe beter ik jou kan helpen. Natuurlijk mag jij ook altijd contact met mij opnemen zodat ik jou direct kan ondersteunen.

Waarom is er een coupon nodig?

Als grootste webwinkel ter wereld is AliExpress continu bezig om te groeien. Het bedrijf heeft inmiddels twee winkels in Spanje en is zo ook de retailmarkt aan het overnemen. Mijn verwachting is dat Nederland ook zal volgen. Het betekend overigens niet dat producten dan in eens daar teruggebracht kunnen worden.

Gewoon zonder coupon bestellen? Klik hier!

Het doel voor deze blog is jou duidelijk te maken wat de mogelijkheden zijn. Je kunt dus naar Spanje reizen om een echte winkel te bezoeken of je kunt gewoon online bestellen. Natuurlijk kan jij altijd jouw vragen stellen via deze website en blog.

Bestel direct zonder coupon! Klik hier!

Daarmee sluit ik deze blog af. Is er nog iets wat jij wilt vragen, laat de reactie achter onder de blog. Hoe meer vragen jij hebt, hoe beter ik jou ook kan helpen. Mijn doel is jou de beste deals te laten zien en te geven.

Originally posted 2019-11-30 16:03:00.

AliExpress winkel opent buiten Barcelona!

AliExpress winkel

De tweede fysieke AliExpress winkel opent binnenkort vlak buiten Barcelona. Niet direct om de hoek, maar wel fijn om te weten.

Gewoon online bestellen zonder AliExpress winkel? Klik hier!

Het grote voordeel van online kopen is dat producten gewoon thuis worden geleverd. Ga jij naar een fysieke locatie, dan is het voordeel weer dat jij precies weet wat jij moet betalen. De BTW en inklaringskosten heb jij dan niets mee te maken. Alles heeft voordelen en alles heeft nadelen. Uiteindelijk gaat de hybride vorm van kopen steeds meer vorm krijgen in onze retail locaties. Zo kan een bedrijf een enorm assortiment online aanbieden met een select aantal producten in de fysieke locaties.

Bekijk de mogelijkheden bij de online AliExpress winkel! Klik hier!

Met miljoenen producten en een vergelijkbaar aantal klanten is er echt een enorme vraag naar de webwinkel gigant. Spanje is de grootste EU markt voor de Chinese webwinkel. Ben jij toe aan een fysieke locatie in Nederland? Laat een reactie achter onder de blog.

Wat is de AliExpress winkel?

Ik ben even gaan zoeken. Ooit zijn er ‘shop in shops’ geweest in verschillende Spaanse locaties. Nu is er 1 fysieke AliExpress winkel in Madrid. Het adres van de Spaanse locatie heb ik helaas niet kunnen vinden.

Bekijk alles over de online verkoop! Klik hier!

Nu is het natuurlijk een feit dat de nieuwsmedia bericht dat online de retail kapot maakt. Winkels als Coolblue en ook de AliExpress winkel maken duidelijk dat er absoluut ruimte is voor fysieke locaties van online verkooppunten.

Meer weten over de online verkoop? Klik hier!

Het grootste doel is jou een duidelijk en compleet beeld te geven. Hoe meer jij wilt weten, hoe beter het is om een reactie achter te laten onder de blog. Voor alles wat jij wilt horen en lezen ben jij natuurlijk welkom om te reageren.

Originally posted 2019-11-30 06:31:00.

Zonder BTW kopen doe je bij AliExpress!

Zonder BTW kopen

Wil jij producten zonder BTW kopen? Dan is het goed om eens bij AliExpress te kijken. Het is dan wel belangrijk om onder de 22 euro te blijven.

Direct zonder BTW kopen? Klik hier!

Mijn doel voor deze blog is duidelijk te maken wat een slechte dingen de overheid werkelijk doet met belastinggeld. Een voorbeeld is uitkeringen. Dat lijkt heel goed, maar besef hoe weinig iemand die een uitkering ontvangt hoeft te doen om aanspraak te maken op de uitkering. Denk ook eens aan onderwijs. Wist jij dat 1 op de 5 studenten zelfmoord overweegt? Dat is volgens onderzoek van dagblad Trouw van 7 april 2018. Dat us wat de overheid faciliteert.

Ga direct zonder BTW kopen! Klik hier!

In het tweede deel van deze blog kijk ik voor andere oplossingen om het probleem wat de overheid deels veroorzaakt op te lossen. Reageer ook gerust onder deze blog als jij vragen hebt.

Waarom zou jij zonder BTW kopen?

Mijn doel voor deze blog is een compleet en duidelijk beeld te geven van hoe krankzinnig de overheid is. Het is geen organisatie die opkomt voor de mensheid, maar doet in werkelijkheid hele nare dingen. Wanneer er miljarden euro’s worden gecreëerd betekend het niets anders dan dat jouw geld alleen maar minder waard wordt.

Zelf kijken naar een betere oplossing? Klik hier!

Natuurlijk stem ik ook niet meer op een politieke partij. De reden is dat stemmen voor een partij is stemmen voor het systeem. Wat mij betreft moet het systeem juist aangepast worden. Hoe eerder hoe beter. Zonder BTW kopen helpt ook enorm om dat de overheid dan minder financiële voeding krijgt.

Vragen over dit onderwerp? Neem contact op!

Dan wil ik jou nogmaals uitnodigen om te reageren op dit onderwerp. Ben jij het met mij eens of juist niet? Iedere mening is absoluut welkom.

Originally posted 2019-11-29 20:11:00.

Belastingfraude via AliExpress of eerlijke handel?

belastingfraude

Geloof jij de nieuwsmedia, dan praat jij mee over de belastingfraude. In deze blog leg ik uit hoe het complete belastingsysteem op zich fraude is!

Direct belastingfraude plegen en bestellen? Klik hier!

Mijn doel is dat de werkelijke fraude zit in het heffen van BTW op zich. Waar het hier om gaat is belastingfraude. De overheid mag (als grootste criminele organisatie van Nederland) geld rekenen zonder daar ook maar iets voor te doen. Wat mij betreft zit het complete systeem dus krom in elkaar. Bekijk vooral de regels voor BTW en inklaringskosten zodat jij weet wat jij kunt kopen om legaal zonder extra kosten te kopen.

Pleeg belastingfraude en bestel! Klik hier!

Mijn doel voor deze blog is jou een andere kant te laten zien van de werkelijkheid. Waar de overheid ‘ja’ zegt zeg ik ‘nee’. Ik bekijk de wereld liever vanuit een eerlijke bril. Daarover schrijf ik meer in deze blog.

Meer over belastingfraude

Mijn mening is dus duidelijk. Belasting is al fraude, dus waar de overheid spreekt over belastingfraude klopt wat mij betreft niet. We moeten open en eerlijk blijven. We moeten als publiek een vuist maken en ook vooral niet meer gaan stemmen. Dat is in ieder geval mijn persoonlijke mening.

Gewoon een bestelling plaatsen? Klik hier!

Dan wil ik het nog even hebben over waar jouw belastinggeld heen gaat. En kijk dan even goed. Er gaat heel veel geld naar salarissen van mensen die in de praktijk niet heel veel doen. Zelfs het opsporen van belastingfraude (zoals de overheid het ziet) gaat veel geld in zitten.

Bekijk alle producten en plaats jouw bestelling! Klik hier!

Heb jij vragen, reacties of opmerkingen, laat gerust een bericht achter onder de blog. Hoe meer jij wilt weten, hoe beter ik jou ook kan helpen. Mijn doel is jou in ieder geval duidelijkheid te geven over de werkelijkheid waarop deze wereld werkt.

Originally posted 2019-11-29 19:58:00.