Website maken? Kijk wat ik hier doe!

Website maken

Waar wij tot vorige week nog AliExpress Nederland hete is de naam nu VraagAlex.com. In deze blog vertel ik hoe een website maken mogelijk is.

Direct een website maken? Klik hier!

Ik help jou altijd graag verder. Naast dat jij een volledig stappenplan kunt volgen kan ik jou ook helpen door jou uitleg te geven over hoe jij kunt groeien als bedrijf. Vanzelfsprekend heb ik daar de beste cursussen voor gevonden. Deze cursussen kosten 45 euro per stuk (met 1 uitzondering voor een communicatiecursus die iets meer kost) en helpen altijd. Mijn advies, maak een gratis persoonlijkheidstest om de juiste cursus te vinden.

Maak meteen een website! Klik hier!

Voor alle vragen die jij hebt nodig ik jou graag uit om een bericht achter te laten onder deze blog. Natuurlijk weet ik dat er veel meningen zijn over Scientology, waar de cursussen door gegeven worden. Mijn advies, kom gewoon een keer kijken.

Meer over een website maken

Nu is het zo dat jij uiteindelijk moet weten hoe jij kunt groeien als persoon. Wanneer jij als persoon groeit kan jij ook met jouw bedrijf groeien. Het is belangrijk om te weten dat een website maken geen manier is om van niets een enorm bedrijf te bouwen.

Bekijk de mogelijkheden zelf! Klik hier!

Wat heel erg van belang is is dat jij weet waarom kleine ondernemers vaak veel geld uitgeven. Dat wordt gedaan omdat kleine ondernemers denken dat een website maken handig is voor de groei van de ondernemer. De groei van een bedrijf zit uiteindelijk in de ondernemer.

Toch een website maken? Klik hier!

Vragen blijven welkom. Of dat nu gaat om een eenvoudig visitekaartje of een uitgebreid social media platform. Wat belangrijk is is dat jij gewoon weet wat jij koopt. Ik kan het natuurlijk voor je doen. De kosten zijn niet goedkoop en je krijgt ook echt geen top site. Wat je wel krijgt is een website die goed converteert.

301 redirect maat VraagAlex.com mogelijk!

301 redirect

Deze website, VraagAlex.com kan alleen maar bestaan door een gratis 301 redirect service die ik heb gevonden. Ook de gratis SSL dienst helpt enorm mee!

Meer weten over de gratis 301 redirect service? Klik hier!

Een SSL certificaat is in deze tijd ook erg handig. Daarom maak ik gebruik van de diensten van Cloudflare. Die helpen overigens ook tegen hackers en zorgen ervoor dat de website (of in dit geval de domeinnaam) optimaal blijft draaien. Mijn doel voor deze blog is een duidelijk beeld te geven over wat jij allemaal kunt bereiken met een website zonder hoge kosten. Natuurlijk deel ik ook tips voor wat ik verder doe om te groeien.

Bekijk de 301 redirect dienst! Klik hier!

Mijn doel is ervoor te zorgen dat meer Nederlands een veilig bestaan creëren voor zichzelf. Dat zonder overheid en andere ‘diensten’ die jou in een soort moderne slavernij gevangen houden. Laat gerust een bericht achter onder deze blog om jouw mening over dit onderwerp te delen.

Waarom een gratis 301 redirect?

Zoals in deze tijd steeds belangrijker wordt is een gratis service een hele makkelijke manier om nieuwe klanten binnen te krijgen. Vanaf gratis ga je natuurlijk als bedrijf kijken naar manieren om te verkopen, maar de basis blijft gratis. Onze live-chat bijvoorbeeld is ook gratis, net als de 301 redirect.

Meer weten over wie ik ben en wat ik doe? Klik hier!

Voor mij is het heel belangrijk dat jij weet dat er heel erg veel gratis mogelijk is. De 301 redirect en de chat (van Tawk.to) zijn daar slechts voorbeelden van. Waarom deze gratis zijn? Omdat ze zo de grootste van de wereld kunnen worden en ook betaalde diensten aan kunnen bieden.

Lees je volledig in op de 301 redirect! Klik hier!

Nu is het natuurlijk zo dat er vaak mensen zijn die vragen hebben. Laat die daarom gewoon achter onder deze blog, zodat ik jou op een makkelijke manier antwoord kan geven.

Goedkoop kopen doe je bij AliExpress!

Goedkoop

Als ik kijk naar goedkoop kopen, dan is AliExpress wel een hele mooie manier om dat te doen. VraagAlex.com maakt het mogelijk!

Direct goedkoop bestellen? Klik hier!

Mijn grootste doel voor deze blog is jou een compleet en eerlijk beeld te geven van de manieren om goedkoop te bestellen. Vanzelfsprekend blijf ik hier ook gewoon blogs te schrijven om alle deals rond te maken. Ik blijf informeren over alles wat er gekocht en betaald kan worden. Natuurlijk blijf ik ook informeren over de mogelijke BTW en inklaringskosten die mogelijk betaald moeten worden. Natuurlijk wil ik die kosten zoveel mogelijk voorkomen.

Bekijk manieren om goedkoop te bestellen! Klik hier!

Het is mijn doel om al jouw vragen te beantwoorden. Het doel voor deze blog is eerlijk te zijn en al jouw vragen te kunnen lezen. Laat daarom vooral een bericht achter onder de blog. Natuurlijk mag je ook gewoon direct contact met mij opnemen.

Meer over goedkoop bestellen

Vanzelfsprekend wil ik jou nooit te veel laten betalen. Daarmee wil ik ook zeggen dat ik het belangrijk vind dat jij ervoor zorgt dat jij producten altijd vanuit binnen de EU laat verzenden. Daarmee voorkom je alle extra kosten en kan jij daadwerkelijk goedkoop bestellen.

Zelf de mogelijkheden bekijken? Klik hier!

Het is mijn grootste doel om ervoor te zorgen dat jij echt voordelige dingen kunt vinden. Daarom is de naam nu ook VraagAlex.com, zodat ik ook makkelijk goedkope producten kan benoemen van andere organisaties dan alleen AliExpress. Een voorbeeld daarvan is bijvoorbeeld GearBest.

Bekijk alles over goedkoop bestellen! Klik hier!

Voorlopig verandert er nog niets. Vanaf 2020 gaan we meer schrijven over andere bedrijven en organisaties. Dan ga ik ook echt kijken naar hoe jij kunt besparen door goede vergelijkingen te maken en echt goedkoop te kunnen bestellen. Stel jouw vragen onder de blog zodat ik jou ook echt verder kan helpen.

Naamswijziging: Binnenkort heten we VraagAlex.com

Naamswijziging

Vandaag schrijf ik over een grote naamswijziging. Wij mogen de AliExpress naam niet meer gebruiken in de domeinnaam, daarom gaan we over naar VraagAlex.com.

Gewoon een bestelling plaatsen na de naamswijziging? Klik hier!

Natuurlijk zal het email adres ook veranderen. We zijn straks bereikbaar via aliexpress@vraagalex.com. Het grootste verschil zit er voor 2020 aan te komen. We zullen namelijk gaan kijken naar veel meer webwinkels dan alleen AliExpress. Gearbest staat al op de lijst, samen met Bol.com en mogelijk ook Coolblue in de nabije toekomst. Wil jij een beoordeling over jouw webwinkel? Doe mij gewoon een voorstel zodat ik kan kijken of het bij ons past.

Koop ook na de naamswijziging gewoon! Klik hier!

Vanzelfsprekend nodig ik jou ook uit om een bericht achter te laten onder de blog. Hoe meer vragen jij hebt, hoe beter ik jou kan helpen. Mijn doel is jou een compleet en eerlijk beeld te geven. Ik weet echter nog niet helemaal zeker wat er gaat gebeuren.

Meer over de naamswijziging

Wat voor mij heel belangrijk is is dat ik echt niet weet wat er gaat gebeuren. Wat ik wel weet is dat er duizenden bezoekers per dag naar deze site komen. De kans is heel erg groot dat daar niets aan gaat veranderen.

Zelf kijken naar hoe je kunt bestellen? Klik hier!

Mijn doel is er ook na de naamswijziging te kijken hoe ik deze site nog veel groter kan krijgen. De vrijheid om ook andere bedrijven te promoten is natuurlijk heel erg prettig.

Bestel direct na de naamswijziging! Klik hier!

Natuurlijk mag jij altijd vragen stellen. Of dat nu voor of na de naamswijziging gebeurt, ik help jou altijd verder. Laat gewoon een bericht achter onder deze blog. Mijn doel is jou in alle gevallen zo goed mogelijk te helpen. Iedere vraag is natuurlijk welkom.

Belastingdienst zorgt voor een oneerlijke markt!

Belastingdienst

Deze blog gaat over de belastingdienst. Een overheidsorganisatie die zorgt voor een oneerlijke markt in deze wereld. Dit is waar ik in 2020 aan ga werken.

Belastingdienst negeren en gewoon bestellen? Klik hier!

Mijn doel voor deze blog is oneerlijke concurrentie uit de markt te halen. Ik weet dat de nieuwsmedia schrijft over de oneerlijke concurrentie door China. Als ik echter echt ga kijken is de enige oorzaak de wetgeving en vooral de belastingen die je in Nederland moet betalen. Wil jij weten hoe de media echt werkt? Bekijk deze video. Wat ik belangrijk vind is dat jij ook echt komt te weten hoe de belastingdienst te werk gaat.

Bestel zonder belastingdienst! Klik hier!

Voor alle vragen, reacties en opmerkingen nodig ik jou van harte uit om een bericht achter te laten onder de blog. Hoe meer vragen jij hebt, hoe beter ik jou ook meteen kan helpen. Wil jij meepraten over de oplossingen? Neem contact met mij op!

Waarom is de belastingdienst slecht?

Laat ik je even meenemen naar een supermarkt. Als jij daar spullen pakt ga jij naar een kassa en betaal jij voor de spullen die jij meeneemt. De supermarkt doet dus iets om geld te verdienen. De belastingdienst steelt echter een deel van de omzet van de supermarkt via de ‘belasting toegevoegde waarde’.

Ga jij voor een eerlijke wereld zonder belastingdienst? Klik hier!

Het is natuurlijk belangrijk om je te realiseren dat er ook burgers zijn die slechte dingen doen. Dat is niet perse jouw eigen schuld. Je wordt niet opgevoed om creatief te denken. Het leven wordt echt te makkelijk gemaakt door de overheid. Ik heb het hier over mensen die een uitkering krijgen zonder daar ook maar iets voor terug te doen.

De waarheid over media en de belastingdienst weten? Klik hier!

Wat voor mij heel erg belangrijk is is dat ik weet wat jij wilt weten. Ben jij klaar voor dit soort berichtgeving of niet? Laat jouw reactie achter onder de blog.

3000 blogs staan deze week online!

3000

De komende week schrijf ik blog nummer 3000 die ik persoonlijk online zet. Mijn doel voor deze blog is jou een compleet en eerlijk beeld te geven van ALLES!

Direct een bestelling plaatsen? Klik hier!

Het is natuurlijk een mooi getal, 3000. Dat zijn dus bijna 1.000.000 woorden die ik persoonlijk heb geschreven om jouw aankoopervaring bij AliExpress te verbeteren. Mijn doel voor alle blogs is ook een compleet en eerlijk beeld te geven. Natuurlijk vind ik het ook erg belangrijk om open en eerlijk te zijn over alles wat ik schrijf. Waar het mij dan ook nog om gaat is dat jij alleen de beste producten koopt.

Alle 3000 blogs lezen? Klik hier!

Natuurlijk wil ik jou alles vertellen wat jij wilt lezen. Dit is overigens nog niet blog nummer 3000 die ik persoonlijk heb geschreven. Mijn doel voor iedere blog is jou een compleet en eerlijk beeld te geven van alles wat je koopt of wilt kopen.

Meer over de 3000 blogs

Het idee om veel te schrijven komt niet uit het de lucht vallen. Mijn doel voor iedere blog uit de 3000 die ik heb geschreven is openheid en eerlijkheid. Daar komt bij dat veel van de blogs zo goed worden gelezen dat de omzet maand op maand blijft stijgen!

Zelf ook gaan bloggen? Klik hier!

Natuurlijk zijn er heel veel mensen die de blogs lezen. Inmiddels al ruim 1500 per dag. Dat aantal blijft ook groeien. Ik vertel jou graag over de statistieken en de manier waarop ik werk. Het is natuurlijk altijd mogelijk om de 3000 blogs terug te lezen!

Bekijk alles wat jij wilt bekijken! Klik hier!

Voor alle vragen die jij wilt stellen ben jij van harte welkom om een reactie achter te laten. Hoe meer reacties, hoe beter ik jou ook kan helpen.

Lane assist kabel te koop bij AliExpress!

lane assist kabel

Wie een lane assist kabel wilt kopen doet er goed aan om bij AliExpress te kijken. Beoordeeld door 31 kopers met een gemiddeld cijfer van 5 uit 5 sterren.

Direct de lane assist kabel kopen? Klik hier!

Wanneer jij dit soort producten gaat bestellen hoef jij je in dit geval geen zorgen te maken over BTW en inklaringskosten. Het is een product wat minder kost dan de 22 euro grens. Wel is het belangrijk om te weten dat jij producten echt los van elkaar moet kopen. Wil jij meer bestellen? Bestel er dan 1, wacht tot die is verzonden en bestel daarna pas de tweede.

Bestel de lane assist kabel! Klik hier!

Voor vragen die jij hebt nodig ik jou uit om een bericht achter te laten onder de blog. Hoe meer berichten jij wilt achterlaten, hoe beter ik jou kan helpen. Natuurlijk mag jij ook direct contact met mij opnemen.

Kopers over de lane assist kabel

Er is exact 1 koper die een lager cijfer geeft dan 5 uit 5 sterren. Een fantastisch cijfer. Die ene koper geeft 4 uit 5 sterren. De reactie is: “Goed product, echter zaten er verkeerde pinnen bij. De verkoper heeft het wel netjes opgelost”.

Zelf de reacties bekijken? Klik hier!

Dan over naar de meest positieve kopers. Reacties zoals bijvoorbeeld: “Goede kwaliteit”, “Snelle verkoper” en “Alles zoals beschreven”. Wat natuurlijk heel belangrijk is, ik wil dat jij weet hoe de kwaliteit van de lane assist kabel is.

Bekijk alle beoordelingen ook zelf! Klik hier!

Natuurlijk ben ik hier om jou te helpen. Hoe meer vragen, hoe beter ik jou ook kan helpen. Het doel is jou een compleet en eerlijk beeld te krijgen. Mijn advies is natuurlijk ook om duidelijk te zijn over alles wat er wordt verkocht. Het advies is jou absoluut en compleet verder te helpen.

Korting krijgen bij AliExpress wordt makkelijker!

Korting

Wil jij meer korting op de toch al goedkope producten die AliExpress verkoopt? Kijk dan eens op deze website. Wij hebben alle mogelijkheden!

Direct korting krijgen? Klik hier!

Door alle soorten korting die jij krijgt kan jij alleen maar meer kopen. Natuurlijk is het wel van belang dat jij alleen maar spullen koopt die jij ook daadwerkelijk nodig hebt en gaat gebruiken. Wanneer er dingen zijn die jij koopt die jij niet gaat gebruiken is het natuurlijk zonde van jouw geld. Het maakt daarbij niet uit hoeveel je hebt, koop gewoon nooit meer dan wat je daadwerkelijk gebruikt. Meer hierover verder in deze blog.

Bekijk alle korting! Klik hier!

Natuurlijk wil ik ook van jou horen. Zijn er dingen die jij hebt gekocht waar jij heel blij mee bent? Heb jij miskopen gedaan? In beide gevallen, laat het weten! Mijn doel is jou een compleet en overzichtelijk beeld te geven.

Meer over korting

Houd er natuurlijk ook rekening mee dat korting voornamelijk wordt gebruikt om jou meer te laten kopen. Hoe lager de prijs, hoe meer jij ook kunt betalen. Wist jij bijvoorbeeld ook dat het versturen van producten vanuit China soms zo goedkoop is dat jij iets al voor onder de euro in huis kunt hebben?

Bekijk alle producten! Klik hier!

Verder vind ik het belangrijk dat jij er rekening mee houd dat BTW en inklaringskosten nog altijd berekend kunnen worden. Dat is iets waar ik binnenkort iets tegen hoop te doen. Het is natuurlijk krankzinnig dat de overheid geld mag vragen voor iets waar ze werkelijk helemaal niets voor teruggeven.

Gewoon de hoogste korting krijgen? Klik hier!

Tot slot wil ik jou vragen om mij te laten weten waar jij de beste deals hebt gevonden. Een prijsvergelijking vind ik ook altijd leuk. Zo kan ik laten zien waarom je beter in China kunt kopen dan in Nederland.

Kerst is de tijd om heel vaal te kopen bij AliExpress!

Kerst

Wist jij dat kerst de tijd van het jaar is dat er het meeste geld wordt uitgegeven over heel de wereld? Dus ook AliExpress speelt daar graag in mee!

Direct jouw kerst producten kopen? Klik hier!

Mijn doel voor deze blog is jou de pareltjes te laten vinden. Of het nu gaat om kerst versiering of totaal andere dingen, ik wil dat jij de beste deals krijgt. Houd er ook rekening mee dat de kans groot is dat jij producten niet binnen gaat hebben voor 25 december. De kans is dus groot dat jij pas in 2020 kunt genieten van de producten die jij kunt kopen.

Bestel de kerst producten online! Klik hier!

Graag wil ik ook van jou weten wat jij zoal hebt gekocht en hoe het bevalt. Of dat nu gaat om een cadeau of iets voor jezelf, versiering of iets anders, laat het mij gewoon weten. Iedere reactie is welkom onder deze blog.

Waarom kerst bij AliExpress?

De oplettende lezer weet dat kerst geen groot feest is in China zoals dat hier wel is. Toch is het zo dat ongeveer alles te koop is via de AliExpress webwinkel. Hoe meer jij daarover leest, hoe beter jij ook geïnformeerd bent over wat er allemaal te koop is.

Zelf iets bestellen? Klik hier!

Natuurlijk verkoopt AliExpress over heel de wereld. Daarom worden er niet alleen kerst producten verkocht, maar ook spullen voor andere grote feestdagen. Het maakt uiteindelijk niet uit of jij nu Sinterklaascadeaus wilt kopen of totaal andere producten, vrijwel alles is te vinden bij AliExpress!

Bestel alles voor kerst! Klik hier!

Voor mij is het grootste doel dat jij goede, eerlijke en betrouwbare producten gaat kopen. Hoe meer, hoe beter. Wat daarbij vooral van belang is is dat jij geen krankzinnige kosten betaalt. Denk hierbij aan idiote heffingen vanuit de overheid.

Gratis bellen met AliExpress is mogelijk!

gratis bellen

Wist jij dat gratis bellen met AliExpress eenvoudiger is dan wat je denkt. Het probleem hier is dat grote telecombedrijven veel te veel vragen.

Ik ben ooit bekend geworden voor het gratis bellen! Klik hier!

Natuurlijk moet je even kijken hoe jij China gaat bereiken. Het is bijvoorbeeld mogelijk om China te bereiken zonder kosten via VOIP providers zoals 12voip.com. Daarover zal ik natuurlijk meer gaan schrijven de komende tijd. Verder ben ik ook met enkele telecombedrijven in gesprek om een systeem mogelijk te maken waarmee jij gewoon een lokaal nummer kunt bellen tegen de lokale kosten en China kunt bereiken.

Direct gratis bellen met AliExpress? Klik hier!

Mijn grootste doel voor deze blog is jou te helpen om eerlijkheid te krijgen. Rekent jouw provider meer dan een paar cent per minuut voor? Laat dan een bericht achter onder de blog. Ik help jou dan heel graag verder om jou een compleet en eerlijk beeld te geven.

Waarom gratis bellen?

Het klopt eigenlijk niet helemaal. Er worden natuurlijk wel ergens kosten gemaakt. Wanneer de kosten echter laag genoeg zijn merk jij er niets meer van. Gratis bellen betekend uiteindelijk lokaal tarief. Maar omdat veel mensen nu ‘onbeperkt’ abonnementen hebben maak je dus in werkelijkheid geen extra kosten.

Meer weten hierover? Klik hier!

Wist jij dat een provider als Ziggo bijvoorbeeld ruim 10 euro per maand rekent voor afgekochte belminuten? Mobiele provider Simpel doet dat nu al voor nog geen 5 euro per maand! Daarom kijk ik naar gratis bellen. Ik heb lang in de telecomwereld gezeten en heb daar dus ook de nodige contacten.

Meer weten? Klik hier!

Natuurlijk help ik jou op meerdere vlakken verder. Alles wat jij wilt weten kan worden bekeken door gewoon open en eerlijk te blijven. Voor alle vragen, reacties en opmerkingen kan jij gewoon een bericht achterlaten onder deze blog.

Zondag met Lubach praat over AliExpress!

Zondag

Afgelopen zondag had Arjan Lubach het onder andere over AliExpress. Waar het daar om gaat is dat jij weet wat AliExpress daadwerkelijk levert.

Waarom praat Zondag met Lubach hierover? Klik hier!

Nu gaat deze blog natuurlijk over AliExpress. Nu ben ik aan het kijken naar programma’s zoals Zondag met Lubach die dus ook over dit soort onderwerpen praten. Ik zou heel graag zien dat meer mensen over hierover gaan praten, want veel producten zijn onnodig duur omdat mensen verwachten dat ze het lang volhouden. Ik kom regelmatig bij de Action en zie daar mensen de kleinste kabeltjes terugbrengen omdat ze snel kapot gaan.

Kijk Zondag met Lubach ook zelf! Klik hier!

Mochten er dan vragen zijn over dit onderwerp, laat gerust een bericht achter onder deze blog. Hoe meer vragen jij hebt, hoe beter ik jou ook kan helpen. Mijn doel is uiteindelijk gewoon de overheid buiten spel te zetten.

Meer over Zondag met Lubach

Vandaag is het Cyber Monday, wat bekend dat er weer een grote uitverkoop aankomt. Dat gebeurt op de maandag na Black Friday omdat de digitale winkels natuurlijk ook wel iets willen kunnen verkopen. Dat kan gewoon omdat iedereen zo’n dag in het leven kan roepen.

Gewoon iets bestellen bij AliExpress? Klik hier!

Wat voor mij belangrijk is, bestel nooit dingen die jij niet perse nodig hebt. Houd er bijvoorbeeld rekening mee dat jij een compleet en eerlijk beeld hebt van alles wat jij koopt. Het maakt niet uit of dat nu een goedkoop poppetje is of iets anders, koop alleen wat jij echt wilt hebben.

Bekijk de complete Zondag met Lubach uitzending! Klik hier!

Natuurlijk wil ik ook van jou horen. Laat het mij dan ook vooral weten wanneer jij een ander programma hebt gezien wat over AliExpress praat. Ik schrijf daar graag ook blogs over om jou een beeld te geven van wat de media zegt.

Brexit maakt zelfs producten uit de EU duurder!

Brexit

De reden dat Brexit er nog is komt omdat de overheid geld nodig heeft. Het zijn keer op keer smoesjes om producten duurder te maken.

Negeer Brexit en bestel bij AliExpress! Klik hier!

Het is van essentieel belang dat we de overheid minder macht gaan geven. Bedenk dan even welke kanalen de overheid gebruikt. Kanalen zoals bij voorbeeld de Nederlandse Propaganda Omroep (N.P.O). We worden echt voor de gek gehouden! We moeten echt uit gaan kijken voor een overheid die onze keuzes gaat beïnvloeden. Ik zeg daarmee niet dat Brexit goed of slecht is. Wel zeg ik dat de overheid slecht is. Daarom stem ik dus ook niet!

Ga tegen alle overheid in, negeer Brexit en bestel! Klik hier!

Verder wil ik jou graag in de gelegenheid brengen om eerlijk en open te zijn. Jij kunt jouw berichten zo anoniem maken als wat jij wil. Wij slaan geen gegevens van jou op. Neem gerust contact met mij op voor vragen.

Waarom schrijf ik over Brexit?

Kijk even wat er is gebeurt sinds de aankondiging van het verlaten van het verenigd koninkrijk van de EU. De BTW op gezonde voeding ging omhoog van 6% (wat al krankzinnig is) naar 9% (wat werkelijk idioot is). Er worden dingen achter onze rug om gedaan om de overheid meer geld te geven.

Gewoon een bestelling plaatsen? Klik hier!

Natuurlijk ben ik geheel tegen alles wat ook maar met de overheid te maken heeft. Ik hoop dat ik dat duidelijk heb gemaakt. Een van de meest krankzinnige dingen die de overheid doet is bijvoorbeeld medicijnen en zelfs E.C.T. toestaan om mensen letterlijk dood te maken. We moeten in Nederland een stap verder gaan dan Brexit. Wij kunnen het eerste land zijn zonder overheid!

Bestel gewoon en negeer Brexit! Klik hier!

Waarom ik hierover schrijf? Ik vind het belangrijk om te laten weten dat de overheid nog niets goeds heeft gedaan voor de mensheid!

AliExpress of Wish? Waar kan je beter kopen?

AliExpress of Wish

Wanneer jij de keus moet maken tussen AliExpress of Wish is de keus voor mij makkelijk. Maar dat heeft ermee te maken dat de ene mij betaald.

Weten wat ik kies tussen AliExpress of Wish? Klik hier!

Natuurlijk ga ik zoveel mogelijk informatie proberen te geven. Ik heb wel gezien dat je bij de Chinese reus waar ik in deze blog over schrijf niet hoeft in te loggen, dat moet bij de ander wel. Zo is mijn keus dus snel gemaakt. Ik kijk liever eerst voordat ik allemaal gegevens doorgeef. De keus is voor mij dan ook snel gemaakt. Heb jij een andere mening, laat het weten!

Bekijk wat ik kies tussen AliExpress of Wish! Klik hier!

Vragen zijn natuurlijk van harte welkom. Zo kan ik in ieder geval antwoord geven op wat jij wilt weten. Ben jij op zoek naar een specifieke product, dan help ik jou natuurlijk ook om die te vinden.

De keuze tussen AliExpress of Wish

Er zijn natuurlijk heel veel gadgets en goedkope producten die beide bedrijven verkopen. Het verschil in prijs is niet heel erg hoog. Beide bedrijven hebben ook een app. Bij de een is het makkelijker om via de website te bestellen, bij den ander bestel je beter via de app.

Zelf de vergelijking maken? Klik hier!

Beide bedrijven ontvangen ook klachten. Heel veel gaat over BTW en inklaringskosten die betaald moeten worden bij bestellingen met een waarde boven de 22 euro. Wat dat betreft maakt de keus tussen AliExpress of Wish ook niet heel veel verschil.

Leer hoe jij een blog over AliExpress of Wish maakt! Klik hier!

Zijn er vragen, reacties en opmerkingen die jij hebt kan jij natuurlijk gewoon een reactie achterlaten onder de blog. Hoe meer vragen jij stelt, hoe beter ik jou ook kan helpen. Het grootste doel is dat jij de juiste keus maakt voor het plaatsen van een bestelling.

IPTV abonnement Nederland legaal kopen, kan dat?

IPTV abonnement Nederland legaal

Het aanschaffen van een IPTV abonnement Nederland legaal kan heel eenvoudig. Maar niet via AliExpress, dan krijg je niet de zenders die jij wilt.

Meer weten over IPTV abonnement Nederland legaal? Klik hier!

Waar het probleem zit zijn de rechten. Voor de Nederlandse televisie zijn de regels anders dan in veel andere landen. Het is mij nog niet helemaal duidelijk wie nu aan wie betaald, wel weet ik dat alles uiteindelijk om geld gaat. Zenders verdienen hoe dan ook aan reclame en ergens ook een abonnees en kijkers. Daarom kan jij ook niet zomaar een televisieabonnement aanschaffen bij een buitenlandse aanbieder.

Kijk goed of een IPTV abonnement Nederland legaal is! Klik hier!

Alles wat jij wilt weten kan jij natuurlijk gewoon vragen. Laat een reactie achter onder deze blog zodat jij precies weet wat jij koopt. Hoe meer vragen, hoe beter ik jou ook kan helpen. Mijn doel is jou eerlijke producten te laten kopen. Neem gerust contact op voor vragen.

Meer over het IPTV abonnement Nederland legaal kopen

Het vervelende van de illegale bronnen is dat het vaak deels werkt via systemen als torrents. Dat wil zeggen, jij stuurt naast het downloaden ook informatie uit zodat anderen weer via jou kunnen downloaden. Wat dan belangrijk is, jij mag niet zomaar alles delen.

Zelf de informatie bekijken? Klik hier!

Veel illegale aanbieders bieden bijvoorbeeld ook een ‘onbeperkt films’ aan tegen een veel lagere prijs dan Netflix of Disney+. Dat is natuurlijk ook niet toegestaan. De enige manier om daadwerkelijk een IPTV abonnement Nederland legaal te kopen is via de grote kabel en internetbedrijven. Dat kost een stuk meer, maar dat voorkomt wel mogelijke boetes of vervelende situaties.

Schaf jouw abonnement aan! Klik hier!

Natuurlijk ben ik hier altijd om jou te helpen. Laat het mij weten als jij vragen hebt. Dat doe je het snelst door een reactie onder deze blog te plaatsen. Hoe meer vragen jij hebt, hoe beter ik jou ook kan helpen. Het belangrijkste is dat jij gewoon weet wat je koopt. Zonder de juiste informatie kan jij makkelijk fouten maken en illegale diensten of producten kopen.

AliExpress account tijdelijk geblokkeerd, wat nu?

AliExpress account tijdelijk geblokkeerd

Is jouw AliExpress account tijdelijk geblokkeerd? Lees deze blog dan helemaal tot het einde. Mijn doel is jou een compleet beeld te geven.

Waarom jouw AliExpress account tijdelijk geblokkeerd is? Klik hier!

Deze blog geeft jou niet alleen uitleg over waarom iets is gebeurt, het geeft vooral ook de oplossing. Hoe kan jij ervoor zorgen dat jij weer gewoon toegang kunt krijgen. Er zijn nogal wat vragen die jou helpen om antwoorden te krijgen. Mijn doel voor iedere blog is te ontdekken wat jij wilt weten. Voor een deel helpt Google mij daarmee, verder ga ik kijken naar de vragen die jij stelt zodat ik antwoord kan geven.

Bekijk of jouw AliExpress account tijdelijk geblokkeerd is! Klik hier!

Natuurlijk help ik jou graag verder. Laat daarom al jouw vragen, reacties en opmerkingen achter. Jij mag vanzelfsprekend ook contact met mij opnemen als jij liever direct een vraag wilt stellen. Mijn doel is jou een compleet en eerlijk beeld te geven.

Is jouw AliExpress account tijdelijk geblokkeerd?

De oplossing is uiteindelijk heel erg eenvoudig. Mijn doel is jou te helpen om ieder probleem op te lossen. Om jouw login te resetten of een wachtwoord op te vragen heb je een code nodig. Deze kan jij zelf opvragen. Voor uitleg daarover, klik hier.

Antwoord om te deblokkeren? Klik hier!

Hoewel het nog altijd gebeurt dat een AliExpress account tijdelijk geblokkeerd wordt is het niet heel moeilijk om het op te lossen. Waar het mij om gaat is dat jij zelf problemen oplost.

Bekijk alles over dit onderwerp! Klik hier!

Alles wat jij verder wilt weten kan je gewoon vragen. Hoe meer vragen jij hebt, hoe beter ik jou kan helpen. Mijn doel is jou een compleet en eerlijk beeld te geven. Voor antwoorden op al jouw vragen help ik natuurlijk ook verder wanneer jij de vragen stelt. Hoe meer vragen, hoe beter ik ook kan helpen. Laat het dus gewoon weten als er iets is wat je op deze website niet hebt kunnen vinden. Op die manier kan ik precies gaan schrijven over wat jij wilt lezen.

PPRO financial ltd telefoonnummer

PPRO financial ltd telefoonnummer

Met een grote hoeveelheid vragen ga ik in deze blog het PPRO financial ltd telefoonnummer opzoeken. Zo kan jij bellen met vragen als er iets mis gaat.

Direct het PPRO financial ltd telefoonnummer vinden? Klik hier!

Er komen steeds meer vragen binnen, dus ook steeds meer klachten. Waar het dan om gaat is dat er betalingen zijn gedaan naar dit bedrijf die als tussenpersoon fungeren. Dat betekend dat er andere bedrijven zijn die deze tussenpersoon gebruiken om lokale betaalmethodes te accepteren. Een voorbeeld van een lokale betaalmethode is dus iDEAL in Nederland. Mijn doel is jou duidelijk te maken dat bellen met dit soort bedrijven meestal geen zin heeft.

Bekijk het PPRO financial ltd telefoonnummer! Klik hier!

Wat hopelijk duidelijk is is dat de methode om contact te krijgen simpelweg een contactformulier is. Niet bellen dus, altijd schriftelijk. Zo heb jij ook altijd bewijs van wat jij hebt geschreven en kan het bedrijf problemen uitzoeken.

Is er dan geen PPRO financial ltd telefoonnummer?

Natuurlijk heb ik wel een nummer. Dat is een nummer in Engeland en is +44 203 00 29 170. Ik noem het nummer bewust pas hier in de blog omdat ik het bedrijf niet te veel lastig wil vallen met wat beter via email doorgegeven kan worden.

Meer weten over wat er mis gaat? Klik hier!

Ik heb hoe dan ook de CEO een bericht gestuurd om te kijken hoe we de communicatie kunnen stroomlijnen. Het PPRO financial ltd telefoonnummer bellen kost jou veel geld en kost feitelijk ook alleen maar tijd wat niet nodig is.

Direct met mij contact krijgen? Klik hier!

Heb jij vragen over dit onderwerp of over een van de vele andere onderwerpen waar ik over schrijf? Laat gerust een bericht achter onder de blog. Hoe meer vragen jij stelt, hoe beter ik jou ook kan helpen. Mijn doel is jou altijd een compleet en eerlijk beeld te geven van alles wat ik schrijf. Ik wil jou niet op extra kosten jagen. Voor sommige diensten vraag ik wel geld, maar dat doe ik pas nadat ik de uitleg heb gegeven voor hoe jij problemen zelf op kunt lossen.

Nep Louis Vuitton tas te koop bij AliExpress!

nep louis vuitton tas

Jij kunt een nep Louis Vuitton tas kopen via AliExpress, maar de vraag is of dat het een goed idee is. In mijn eerlijke mening kan ik jou verder helpen.

Direct de nep Louis Vuitton tas bekijken? Klik hier!

Nu gaat het er natuurlijk om dat dit om illegale producten gaat. Als jij dit soort producten koopt kan ik jou niet verder helpen. Jij kunt boetes krijgen en gaat volledig tegen de ethiek regels van dit bedrijf in. Dat wil zeggen, jij benadeelt mensen die een product hebben ontworpen en koopt iets wat niet werkelijk van de verkoper is. De enige manier waarop wij wel kunnen helpen is door een flink bedrag te betalen.

Bekijk de nep Louis Vuitton tas! Klik hier!

Vragen zijn altijd welkom. Is er iets wat jij over dit product wilt weten, laat het mij ook weten. Een reactie onder de blog is de makkelijkste manier om dat te doen. Hoe meer vragen jij hebt, hoe beter ik jou ook kan helpen.

Meer over de nep Louis Vuitton tas

Dat het illegaal is om dit soort dingen te kopen mag dus wel duidelijk zijn. Er worden ook producten van merken als Nike en Adidas verkocht via AliExpress. Ik heb inmiddels van Adidas al vernomen dat ze hoge boetes laten uitschrijven en rechtszaken starten tegen kopers van dit soort producten.

Kijken naar het product? Klik hier!

Wat ik dan erg belangrijk vind om te benoemen is dat namaak meestal heel makkelijk te herkennen is. De nep Louis Vuitton tas is gelukkig al offline gehaald maar kost slechts enkele tientjes, terwijl het origineel duizenden euro’s kan kosten.

Bekijk zelf de producten! Klik hier!

Mijn doel is een einde te maken aan illegale aankopen. Laat daarom een reactie achter als jij iets wilt weten of zelf wilt voorkomen dat jij verkeerde dingen koopt. Wij hebben heel veel meegemaakt en spreken helaas dagelijks mensen die iets voordelig denken te kopen, maar dat niet hebben gedaan. Heb jij ervaring met de boetes die je kunt krijgen? Laat het mij dan ook weten door een reactie achter te laten.

AliExpress klantenservice telefoonnummer is bekend!

AliExpress klantenservice telefoonnummer

Na lange tijd heb ik nu eindelijk het AliExpress klantenservice telefoonnummer gevonden. Een telefoonnummer waar jij heen kunt bellen met al jouw vragen!

Het AliExpress klantenservice telefoonnummer vinden? Klik hier!

Ik zeg specifiek vragen, want klachten kan je echt beter schriftelijk melden. Dat gaat via een zogenaamd dispute. Graag wil ik duidelijk maken dat de beste manier om informatie te vinden nooit is om te bellen. Je kunt ons bereiken via WhatsApp, email en via live chat. Mijn doel is jou een compleet en eerlijk beeld te geven van de mogelijkheden die jij kunt gebruiken om contact te krijgen. Lees daarom vooral eerst verder voordat je belt.

Bekijk het AliExpress klantenservice telefoonnummer zelf! Klik hier!

Heb jij vragen die jij nu al wilt stellen? Laat dan een reactie achter onder deze blog. Hoe meer vragen jij hebt, hoe beter ik jou kan helpen. Mijn advies is dat eerst te doen voordat je gaat bellen.

Over het AliExpress klantenservice telefoonnummer

Dan is er iets om te schrijven over de beste manieren om contact op te nemen. Dat is voor vrijwel iedere klantenservice nooit door te bellen. Het grote nadeel van bellen is dat jij geen bewijs hebt van afspraken die zijn gemaakt. Dat moet dan alsnog schriftelijk. Zelf gebruik ik standaard Twitter, Facebook of de post.

Meer informatie over wat ik doe? Klik hier!

Even terug naar het oorspronkelijke onderwerp van deze blog. Mijn doel is dat jij weet waar we over praten en dat jij begrijpt waarom ik dit schrijf. Ik heb jaren ervaring in de wereld van klantenservice. Wat nu van groot belang is is dat jij beseft dat jij als klant ook een rol speelt. Geef jij een verkeerd adres door, dan heb jij niets aan een AliExpress klantenservice telefoonnummer. Jij gaat het pakket gewoon niet ontvangen.

Bekijk de contactmogelijkheden! Klik hier!

Heb jij nog iets wat jij wilt melden? Laat een reactie achter onder deze blog.

Bloggen voor geld kan bij AliExpress Nederland!

bloggen voor geld

De uitleg op deze pagina gaat over bloggen voor geld. Feitelijk is dat precies wat ik ook doe. Meestal schrijf ik over producten, nu even iets heel anders.

Alles over bloggen voor geld weten? Klik hier!

Natuurlijk ga ik jou uitleggen waarom ik jou hiermee wil helpen. Ik weet dat wij leven in een wereld van overvloed. Een wereld die alleen maar groeit. Een wereld waar we klein worden gehouden door de overheid. Mijn doel voor deze blog is iedereen een kans te geven om iets te verdienen naast wat er nu gedaan wordt aan inkomsten. Het moet iets zijn wat leuk is om te doen.

Bekijk de mogelijkheden om te bloggen voor geld! Klik hier!

Vragen over dit onderwerp zijn natuurlijk meer dan welkom. Hoe meer vragen jij hebt of wilt stellen, hoe beter ik jou ook kan helpen. Laat de vraag achter onder de blog, zodat ook meerdere mensen de vragen en het antwoord kunnen lezen.

Meer over bloggen voor geld

Er zijn een aantal mogelijkheden. Ooit haalde ik een inkomen uit de verkoop van producten en diensten in Nederland. Dat deed ik via partners, waardoor ik feitelijk een vergoeding kreeg voor ieder verkocht product. Tijd ruilen voor geld is iets wat niet bij mij past en iets wat ik dus ook niet aanbiedt.

Bekijk alles over het bloggen voor geld! Klik hier!

In de uitleg krijg jij precies te zien welke stappen jij kunt volgen om een vergelijkbare site als deze te maken. Natuurlijk werkt dat ook voor iets als Bol.com, echter doet AliExpress het voor mij op dit moment beter.

Direct gaan bloggen voor geld? Lees de uitleg!

Mijn grootste doel is iedereen beter te maken. Er dus vooral voor zorgen dat dat mensen uit de afhankelijkheid van de overheid (via UWV of de Gemeente) of andere criminele organisaties komen.

Agenda van besparingen volgt in 2020!

Agenda

Volgend jaar komt er een agenda op deze website met daarin de bespaarkalender. Mijn doel is jou een eerlijk en compleet beeld te geven.

De agenda van besparingen opzoeken? Klik hier!

Mijn doel voor deze blog is jou in 2020 heel erg duidelijk te maken wanneer er aanbiedingen zijn. Ik wil er alvast 2 benoemen, de ene is Global Shopping Day, ieder jaar op 11 november. De andere die in ieder geval op de agenda komt is Black Friday. Dat is de dag na de Amerikaanse Thanksgiving, wat op een donderdag valt. Natuurlijk ben jij ook welkom om de uitverkoop die jij tegenkomt te vermelden.

Bekijk de agenda online! Klik hier!

Heb jij vragen over deze manier van werken en de kortingen van het jaar? Laat een reactie achter onder deze blog. Hoe meer vragen jij hebt, hoe beter ik jou kan helpen. Mijn doel is jou een compleet en eerlijk beeld te geven.

Meer weten over deze agenda

Een groot doel is jou een compleet en duidelijk beeld te geven van wat er in deze agenda moet komen te staan. Het eerste doel is natuurlijk de complete lijst online te krijgen. Voor alle vragen die jij wilt stellen ben jij natuurlijk ook welkom om onder deze blog te reageren.

Direct een bestelling plaatsen? Klik hier!

Houd er natuurlijk ook tijdens een uitverkoop rekening mee dat het voor een overheid en dus ook een douane gaat om de waarde van een product gaat. Bedenk dan dat de waarde veelal de prijs is voor een afprijzing. Het is natuurlijk fijn om een agenda te hebben.

Bekijk alles over jouw bestellingen! Klik hier!

Vragen zijn absoluut welkom. Laat mij die dan ook gewoon weten. Hoe meer vragen jij hebt en hoe meer jij wilt weten, hoe beter ik deze agenda ook zal kunnen vullen.