Hello Fresh korting krijg je hier!

hello fresh korting

Wil jij 20 euro Hello Fresh korting voor het bestellen van jouw eerste box? Lees deze blog dan gewoon even door. Vragen zijn welkom.

Zelf de Hello Fresh korting krijgen? Klik hier!

Met deze maaltijd box bestel je wekelijks 3, 4 of 5 maaltijden voor jou en jouw familie. Je kunt zelfs een box bestellen voor 1 persoon en de bezorging is bij de eerste box ook nog eens gratis. Het is natuurlijk goed om te weten hoeveel je moet bestellen. Daarom krijg je bij deze deal de mogelijkheid om direct na de eerste box gewoon op te zeggen. Zo zit je dus letterlijk nergens aan vast.

Bekijk de Hello Fresh korting online! Klik hier!

Ik wil dat jij voordelig uit bent en ook nog veilig koopt. Daarom ga ik jou ook uitleggen hoe jij eenvoudig en snel contact met mij kunt krijgen als je vragen hebt. Weet natuurlijk ook dat ik jou ook op andere vlakken kan helpen aan besparingen en kortingen. Kijk daarvoor op de website van de budgettrainer.

Waarom deze Hello Fresh korting?

Nu is het zo dat mensen die bij AliExpress kopen graag voordelig willen kopen. Daarom heb ik ervoor gekozen om ook deze deal hier te plaatsen. Mocht jij een gratis box willen ontvangen, je kunt altijd even reageren onder deze blog.

Wil jij de Hello Fresh korting? Klik hier!

Als jij nog meer wilt weten of vragen hebt over de producten, laat het mij gewoon weten. Ik bestel wekelijks mijn box en ben er heel erg tevreden over.

Ga de deals bekijken! Klik hier!

Voor vragen kan je natuurlijk altijd reageren onder deze blog. Hoe meer je weet, hoe beter ik jou ook kan helpen. Letterlijk alle vragen zijn natuurlijk van harte welkom. Nu is het ook zo dat je altijd verder kunt komen in het leven.

Originally posted 2021-03-21 20:24:30.

Overstapservice en geld terug van AliExpress!

Overstapservice

Wanneer je een betaling doet en er iets mis gaat komt het geld terug op dezelfde rekening als waar je ooit van betaald hebt. De overstapservice lost dat op.

Meer weten over de overstapservice? Klik hier!

Feitelijk komt het erop neer dat wanneer jij van de overstapservice gebruikmaakt jouw betalingen gedurende 13 maanden worden doorgestuurd. Dat betekend dus ook dat wanneer jij geld terug krijgt van AliExpress (of een ander bedrijf) jij het geld dus op de nieuwe rekening krijgt. Wat niet mogelijk is is het geld naar een andere rekening te laten overmaken. Dat gaat ook niet als jij de andere rekening niet meer hebt.

Bekijk alles over de overstapservice! Klik hier!

Waarom het niet mogelijk is leg ik uit in het tweede deel van deze blog. Natuurlijk mag jij jouw vragen ook altijd stellen en mag jij ook altijd contact met mij opnemen voor antwoorden op jouw vragen.

Waarom de overstapservice?

Het zou natuurlijk ideaal zijn als je gewoon hetzelfde bankrekening kon houden bij het overstappen van bank naar bank. Dat gaat in Nederland helaas niet. Daarom is de overstapservice ook bedacht. Zo heb je in ieder geval 13 maanden de tijd om iedereen te informeren over de nieuwe bankrekening.

Meer weten over de overstapservice? Klik hier!

De complete overstapservice kost jou letterlijk helemaal niets. De oude bankrekening blijft gewoon bestaan en alle betalingen worden netjes doorgestort naar de nieuwe rekening. Ook is het zo dat incasso-opdrachten automatisch van de nieuwe rekening worden gehaald. Je moet de bedrijven nog wel even informeren.

Gewoon een bestelling plaatsen? Klik hier!

Heb jij dan nog andere vragen? Laat gewoon een bericht met reactie achter onder deze blog. Hoe meer vragen jij stelt, hoe beter ik jou ook kan helpen. Ieder bericht en iedere vraag is welkom als reactie onder deze blog.

Originally posted 2020-01-11 12:55:29.

Waar ben jij naar op zoek?

Wat wil jij kopen?

Wat wil jij lezen?

Wat wil jij horen?

Wat wil jij weten?

Laat het horen door te reageren onder dit bericht!

Originally posted 2020-11-09 17:40:52.

PPRO financial contact, hoe kan je dat doen?

PPRO financial contact

In deze blog schrijf ik hoe je met PPRO financial contact kunt hebben. De reden dat veel mensen dat willen doen is door fouten die zijn gemaakt.

Direct met PPRO financial contact opnemen? Klik hier!

Het doel van deze blog is jou op de hoogte te brengen van dingen die goed gaan en dingen die kunnen verbeteren met AliExpress. Uiteindelijk gaat het er natuurlijk om dat jij de juiste spullen koopt, daarvoor betaald en die ook ontvangt. Waar het nog wel eens misgaat zijn lokale betaalmethodes. In Nederland praten we dan over iDEAL. Die betaalmethode wordt ook echt alleen in Nederland gebruikt en dus uitgevoerd door dat bedrijf.

Neem met PPRO financial contact op! Klik hier!

Mocht jij dan vragen hebben, dan kan je 3 dingen doen. Allereerst kan je ook het tweede deel van deze blog lezen. Je kan natuurlijk ook ervoor kiezen om dat niet te doen en een reactie achter te laten onder deze blog. De laatste mogelijkheid is contact met mij op te nemen.

Waarom is het moeilijk om met PPRO financial contact op te nemen?

De reden is eigenlijk vrij eenvoudig. Jij hebt in principe als koper niets met dit bedrijf te maken. De volledige verantwoordelijkheid voor de verkoop en verzending van het product ligt natuurlijk bij AliExpress en de AliExpress verkopers.

AliExpress klantenservice bereiken? Klik hier!

Nu gaat er nog wel eens iets mis met betalingen. Meestal wordt dit na enkele dagen al netjes opgelost. Waar het mis gaat is dat jij bij een iDEAL betaling als koper de betaling doet voordat de bestelling daadwerkelijk is geplaatst. Wanneer de betaling blijft ‘hangen’ kan het soms wel handig zijn om met PPRO financial contact op te nemen.

Bereik de klantenservice direct! Klik hier!

Ik verdien mijn geld aan bestellingen van AliExpress kopers. Hoe meer mensen deze site bezoeken en naar aanleiding daarvan een bestelling plaatsen, hoe meer ik verdien. Heb jij daar vragen over? Laat gerust ook dan een bericht achter onder deze website.

Originally posted 2020-01-09 05:16:31.

Smartwatch stuk? Geeft AliExpress garantie?

smartwatch stuk

Is jouw smartwatch stuk, dan hoef je van AliExpress niet heel veel te verwachten. Het is namelijk zo dat garantie echt niet vanzelfsprekend is. 

Zien wat jij moet doen als jouw smartwatch stuk is? Klik hier!

Het doel voor deze blog is jou stap voor stap te laten zien wat jij kunt doen wanneer dit soort problemen zich voordoen. Het is belangrijk om te weten dat je in de basis gewoon echt pech hebt. Je kunt proberen om garantie te krijgen, maar meestal is het flink makkelijker om gewoon een nieuw product te kopen. Bij duurdere producten is dat natuurlijk heel erg vervelend. Ondanks wat jouw rechten zijn in Nederland betekend dat niet dat AliExpress zich daar volledig aan zal houden.

Bekijk wat je kunt doen als jouw smartwatch stuk is! Klik hier!

Natuurlijk ben ik hier om jouw vragen te beantwoorden. Voel je daarom ook vrij om gewoon een reactie achter te laten onder de blog. Daarbij kan je zelfs direct contact opnemen via bijvoorbeeld WhatsApp. 

Is jouw smartwatch stuk? Lees verder!

Dus wat moet jij nu concreet doen? De eerste stap is openen van een dispute. Dit wordt ook wel een geschil genoemd. Daarin kan jij aangeven wat er mis is en heeft de verkoper 5 dagen om met een oplossing te komen. Vaak is een product retour sturen geen oplossing. De kosten zijn namelijk dusdanig hoog dat het vaak helemaal geen zin heeft. 

Gewoon een bestelling plaatsen? Klik hier!

Wat ik uiteindelijk wil bereiken is dat AliExpress gewoon de garantie gaat geven die jij mag verwachten. Dat kan nog wel even duren voordat we echt zover zijn, maar we komen er zeker.

Weten hoe het zit met garantie? Klik hier!

Heb jij dan nog vragen of is jouw smartphone stuk gegaan? Laat het weten door een reactie achter te late onder deze blog.

Originally posted 2020-01-08 16:44:39.

CSC 7200015 foutmelding bij Klarna betalingen!

CSC 7200015

Als jij met Klarna wilt betalen en CSC 7200015 te zien krijgt op de AliExpress website betekent het dat het niet gaat lukken.

Direct de CSC 7200015 foutmelding oplossen? Klik hier!

Feitelijk is de oplossing super simpel. Betaal gewoon met iDEAL of beter nog, betaal met een prepaid creditcard zoals je bijvoorbeeld gratis kunt krijgen bij OpenBank. Ik heb zelfs nog een code om jou wat geld te geven als je deze rekening opent! Gewoon echt gratis geld dus. Geld waar je dus niet meer voor hoeft te werken maar wat je gewoon cadeau krijgt!

Bekijk de CSC 7200015 foutmelding! Klik hier!

Voor alle vragen die je hebt nodig ik je uit om contact met mij op te nemen. Hoe meer vragen je hebt, hoe beter ik jou ook kan helpen en blijven. Alle vragen zijn natuurlijk ook van harte welkom onder deze blog. Laat het mij weten als jij met Klarna wilt betalen.

Waarom de CSC 7200015 melding?

Natuurlijk help ik jou om een compleet en eerlijk beeld te krijgen. Hoe meer je weet, hoe beter ik jou ook kan helpen. De CSC 7200015 melding krijg je echt alleen als je met Klarna wilt betalen, iets wat ik jou absoluut af wilt raden.

Direct een bestelling plaatsen? Klik hier!

Vragen zijn natuurlijk van harte welkom. Ik kijk er altijd naar uit om de berichten te lezen. Hoe meer je weet, hoe beter ik jou ook kan helpen. Ik wil mensen geen geld laten lenen, dus ook niet achteraf voor diensten te laten betalen.

Bekijk de CSC 7200015 melding! Klik hier!

Alles wat je weet maakt het beheren van deze website voor mij makkelijker. Daarom schrijf ik nu steeds meer over wat mensen daadwerkelijk zoeken en willen weten. Laat jouw vraag weten door een reactie achter te laten onder deze blog.

Originally posted 2020-11-09 05:49:16.

Geld terug bij niet geleverde AliExpress bestelling

Geld terug

Vrijwel dagelijks stellen bezoekers die via AliExpress kopen mij vragen hoe ze geld terug kunnen krijgen. Zelfs mensen die het zelf terug willen halen.

Weten hoe jij geld terug kunt krijgen en kunt annuleren? Klik hier!

Het doel is jou uiteindelijk bewust te maken van de mogelijkheden en onmogelijkheden van een iDEAL betaling. Dat is helaas de meest gebruikte betaalmethode van Nederlandse kopers. Hoewel Nederland niet het grootste land is voor AliExpress levert iDEAL wel problemen op die ik in het tweede deel van deze blog verder toe zal lichten. Belangrijk is dat jij weet dat iDEAL ervoor zorgt dat je eerst geld overmaakt om daarna pas de bestelling af te ronden. 

Bekijk alles over geld terug krijgen! Klik hier

Natuurlijk ben jij ook altijd vrij om vragen te stellen. Dat kan bijvoorbeeld door een reactie achter te laten onder deze blog. Dankzij de vragen die dagelijks binnenkomen kan ik jou alleen maar beter ondersteunen door ook dit soort blogs te blijven schrijveen. Neem daarom gerust contact met mij op.

Wat gaat er mis bij geld terug krijgen

Waar het als eerste misgaat zijn de verwachtingen. Geld terug krijgen kan tot 20 werkdagen duren. Dat is ongeveer een maand. Daarbij kan PPRO (het bedrijf wat de betalingen faciliteert) geld terugstorten met een eerdere datum. Zo kan een terugstorting dus zomaar eerder op jouw bankafschrift staan. Het bijzondere hieraan is dat je daarom soms terug moet kijken in jouw afschriften.

Zelf kijken naar de mogelijkheden? Klik hier

Dan is er nog het stuk over annuleren. Wist jij dat het aan de koper is om jouw annulering goed te keuren? Jij kunt dus annuleren en toch het pakket ontvangen. Dat is erg lastig, want dat heb je niet altijd door. Het komt daarom ook voor dat kopers geld terug verwachten omdat de bestelling is geannuleerd en verwijderd. Toch wordt het dan nog geleverd en kan er niets maar aan gedaan worden.

Bekijk wat er mogelijk is om geld terug te krijgen! Klik hier!

In de basis heb ik nu de uitleg gegeven. Er is nog 1 ander probleem wat voorkomt en dat is de firma Klarna. Een bedrijf wat achteraf betalen faciliteert voor AliExpress klanten. Deze maken het alleen maar moeilijker omdat mensen verwachten dat er pas een betaling gedaan hoeft te worden nadat een product is ontvangen. Ik ga in deze blog verder over hoe geld terug krijgen bij Klarna werkt.

Hoe werkt het dan bij Klarna?

Er zijn 2 veel voorkomende situaties. Om te beginnen kan het zijn dat jij iets hebt gekocht, het niet bevalt (of niet past) en jij het product hebt teruggestuurd. Wanneer jij dat in overleg en met toestemming van de verkoper hebt gedaan is er niets aan de hand. De factuur zal binnen enkele weken worden ingetrokken. Waar het mis gaat is wanneer jij hebt betaald en geld terug wilt hebben omdat een product bijvoorbeeld niet goed werkt.

Weten over de dispute procedure? Klik hier!

Heb jij via Klarna een betaling gedaan, dan moet je ook bij Klarna zijn voor eventuele vragen. Vanuit AliExpress Nederland heb ik ervoor gekozen om Klarna niet te ondersteunen. Het is recent ook in het nieuws geweest dat veel te veel mensen in de schulden komen door dat soort diensten. De origine van deze website komt voort uit mijn passie. De passie is mensen helpen om slimmer om te gaan met financiën. Zo heb ik ook een gratis boek online staan die jij kunt lezen om jouw financiële situatie te verbeteren. In dat boek lees je ook over cursussen die beschikbaar zijn die jou verder helpen.

Bekijk meer over Klarna en achteraf betalen! Klik hier!

In het laatste deel van deze blog ga ik verder in op de makkelijkste manier om geld terug te krijgen en ook hoe jij veilig kunt betalen zonder eventuele negatieve gevolgen. Het doel is jou altijd verder op weg te helpen. Dat lukt voor een groot deel omdat er altijd mogelijkheden zijn. 

Hoe betaal ik veilig zodat ik wel geld terug kan krijgen?

Feitelijk zijn er 2 manieren om veilig te betalen. De eerste is PayPal, wat niet altijd wordt ondersteund. De tweede methode werkt wel altijd en dat is betalen met creditcard. Dat kan helemaal gratis en is mogelijk via onze partner Transferwise. Wanneer je deze gratis prepaid creditcard via onze link aanschaft krijg jij overigens ook nog eens de mogelijkheid om online betalingen te doen en in vreemde valuta te betalen zonder extra kosten. 

Direct de Transferwise creditcard aanvragen? Klik hier!

Om daadwerkelijk geld terug te krijgen via de creditcard neem je simpelweg contact op met Transferwise. Zodra daar vragen over komen zal ik die ook gaan beantwoorden. Dit jaar wil ik op iedere vraag die binnenkomt via WhatsApp en email antwoord geven via dit soort blogs. Dat maakt het voor jou makkelijker omdat je niet op antwoorden hoeft te wachten. Natuurlijk blijven vragen wel altijd welkom en nodig ik jou van harte uit om die te blijven stellen. 

Bekijk alles over de Transferwise creditcard! Klik hier!

Voor de volledige transparantie wil ik wel zeggen dat Transferwise mij een vergoeding geeft voor iedere actieve aanmelding. Dat wil zeggen, iedereen die daadwerkelijk gebruikmaakt van de Transferwise diensten. Om meer te weten te komen over het verdienmodel achter deze website en de mogelijkheid om ook zelf een vergelijkbare website op te zetten, neem gerust even contact met mij op. 

Kan ik met een BKR codering de creditcard aanvragen?

Ja, dat kan. Je moet 18 jaar of ouder zijn, dat is wel belangrijk om rekening mee te houden. Omdat het hier om een prepaid product gaat kan jij geen schulden opbouwen en betekend het ook dat jij met een BKR codering de kaart gewoon aan kunt vragen. Het is ook een erg handig product om te hebben om bijvoorbeeld vliegtickets mee te boeken. Verder kan je nu ook in Nederland bij de betere supermarkten met creditcard betalen. Dat zijn in ieder geval Lidl, Aldi en Dirk. 

Direct de prepaid creditcard aanvragen? Klik hier!

Naast dat jij deze creditcard aan kunt vragen met een BKR codering weet jij nu ook dat jij eenvoudig geld terug kunt krijgen wanneer er iets mis gaat bij een AliExpress bestelling. Omdat het mogelijk is zijn de risico’s vele malen lager dan bij een iDEAL betaling. Daarom heb ik deze kaart zelf ook en gebruik ik die met grote regelmaat.

Bekijk alles over de prepaid creditcard! Klik hier!

De basis van deze blog is geld terug krijgen. Daarover heb ik ook uitleg gegeven. Is eer iets wat jij nog wilt weten over dit onderwerp, laat gewoon een reactie achter onder deze blog. Op die manier kan ik jouw vragen ook beantwoorden. 

Originally posted 2020-01-08 13:34:11.

Levertijd AliExpress 2020, wat gebeurt er allemaal?

levertijd AliExpress 2020

Laten we even kijken wat er is gebeurt met de levertijd AliExpress 2020. Dat is best wel achteruit gegaan. Het kan nu 90 dagen duren!

Bestellen met de levertijd AliExpress 2020? Klik hier!

Mijn doel is jou een compleet en eerlijk beeld te geven zodat jij weet wat je kunt verwachten. Ik schrijf deze blog op 9 november, dat betekend dat je nu dus al te laat bent om spullen te bestellen voor kerst. Hoewel de limiet zit op 90 dagen zijn de levertijden onder die limiet nog altijd een inschatting. Het kan dus langer duren. Neem gerust contact op met vragen.

Bekijk de levertijd AliExpress 2020! Klik hier!

Natuurlijk wil ik jou helpen om antwoord te krijgen op al jouw vragen, reacties en opmerkingen. Lees ook de weg naar een gelukkig leven of bekijk de video’s om er zeker van te zijn dat jij beter uit deze tijd gaat komen.

Wat is de levertijd AliExpress 2020

Ik heb voor het eerst iets gekocht wat gewoon niet is aangekomen. Natuurlijk een dispute geopend en over iets meer dan 3 dagen hoor ik van de verkoper of neemt AliExpress het over. Het gaat slechts om een (heel) klein bedrag, maar toch geld wat ik liever zelf heb dan dat ik het aan een AliExpress verkoper geef.

Zelf kijken wat jij wilt kopen? Klik hier!

Mijn doel is duidelijkheid. Meer niet. Ieder jaar schrijf ik hoe lang pakketjes er over doen. Gelukkig kunnen producten steeds vaker vanuit de EU worden geleverd, waardoor die tijd enorm vooruit gaat. Bekijk daarom ook de levertijd AliExpress 2020 om zeker te weten dat jij wilt bestellen!

Bestel direct! Klik hier!

Daar laat ik het bij voor deze blog. Toch wil ik jou wel in de gelegenheid stellen om een reactie achter te laten onder deze blog.

Originally posted 2020-11-09 05:26:13.

Pakket uit China traceren, hoe doe je dat?

Pakket uit China traceren

Op deze vraag kan ik meerdere antwoorden geven. Om te beginnen, een pakket uit China traceren is lastiger dan een vanuit een lokaal postbedrijf.

Direct jouw pakket uit China traceren? Klik hier!

Mijn doel voor deze blog is jou duidelijkheid te geven over de verschillende type trackingnummers. Bijvoorbeeld de nummers die beginnen met LX en eindigen op NL. Die zijn over het algemeen vrij makkelijk te traceren. Pakketjes met enkel nummers zijn een stuk lastiger. Ook de pakketjes die beginnen met NL, een serie 0-en en dan wat cijfers zijn lastiger om te volgen. Proberen is altijd een mogelijkheid, maar zekerheid kan ik je niet geven.

Ga jouw pakket uit China traceren! Klik hier!

Wat ik met deze blog wil bereiken is dat jij weet waar jij op moet letten bij het volgen van een pakketje. Natuurlijk kan je gewoon een bestelling plaatsen. Bij voorkeur betaal je met een (prepaid) creditcard.

Hoe werkt een pakket uit China traceren?

Er zijn heel veel trackingsites. De gene die in mijn ogen het beste werkt is InternationalParcelTracking.com van PostNL. Daarvoor moet je wel een trackingnummer hebben die te volgen is. Heb jij dat niet, dan is het een stuk lastiger. Je kunt een inschatting krijgen via sites als Track24.net, maar moet uiteindelijk uitgaan van de 60 dagen maximale levertijd.

Meer weten over het volgen van zendingen? Klik hier!

Natuurlijk ben ik hier altijd om jou te helpen. Wat ik al even heb aangestipt is het juiste adres. Helaas gaat dat nog al eens fout. Een juiste woonplaats is de plaats waar jij woont. Niet een gemeente of grotere stad in de buurt. Let daar dus op, ook als jij een pakket uit China traceren wil.

Bekijk de mogelijkheden! Klik hier!

Daarbij sluit ik deze blog en open ik de verdere communicatie. Laat het mij weten als jij vragen, reacties of opmerkingen hebt.

Originally posted 2020-06-12 08:13:28.

AliExpress API, hoe werkt dat precies?

AliExpress API

Eind 2018 begon ik met deze website. Ik vroeg ook vrij snel toegang aan tot de AliExpress API. Helaas heb ik nog altijd geen toegang en hoor ik ook vanuit meerdere bronnen hetzelfde. 

Direct kijken of jij AliExpress API toegang kunt krijgen? Klik hier!

Wanneer jij gaat bloggen help ik jou natuurlijk graag verder. Daarbij ontvang ik ook regelmatig mensen die met een dropshipping bedrijf willen starten. Het leuke van dropshipping is dat jij de prijzen kunt bepalen en op die manier ook complete controle hebt over jouw marges. Natuurlijk kan jij daarbij ook jouw commissie krijgen en op die manier nog meer geld verdienen. Het voordeel van wat ik doe is dat ik niet verantwoordelijk ben voor de zending omdat jij direct vanuit China koopt. Retouren hoef ik dus ook niets mee te doen. Hoewel er wel enele kopers zijn geweest die producten naar mij op hebben gestuurd.

Bekijk alles over AliExpress API toegang! Klik hier!

Voor vragen, reacties en opmerkingen nodig ik jou van harte uit om een reactie achter te laten onder deze blog. Hoe meer jij wilt weten, hoe beter ik jou ook kan helpen. 

Maar over de AliExpress API

Met de AliExpress API kan jij veel meer doen. Jij kunt bijvoorbeeld reacties van kopers op verschillende producten zien. Hoe meer reacties, hoe nuttiger de API ook wordt. Verder kunnen prijzen op de website automatisch worden bijgewerkt wanneer prijzen wijzigen in het systeem. 

Meer weten over de mogelijkheden? Klik hier!

Vanzelfsprekend kan ik veel meer schrijven over dit onderwerp zodra ik zelf ook toegang heb. Mocht jij wel toegang hebben, dan wil ik er heel graag meer over weten. 

Bekijk alles over wat er kan! Klik hier!

Voor alle vragen die jij hebt nodig ik je natuurlijk van harte uit om contact op te nemen. Een reactie onder deze blog is ook absoluut mogelijk.

Originally posted 2020-01-08 13:24:15.

Betalingsachterstand is onacceptabel!

betalingsachterstand

Deze blog gaat over mensen met een betalingsachterstand. Iets wat in mijn ogen onacceptabel is, maar ook iets waar ik persoonlijk mee te maken heb gehad.

Zonder betalingsachterstand betalen? Klik hier!

Het grote doel voor deze blog is mensen bewuster te maken. Dat begint deels met veilig betalen en natuurlijk kopen zonder schuld. Daar ben ik al jaren mee bezig, ooit via een website met achterliggende nummers om dure 0900-nummers te voorkomen. Inmiddels kan ik wel zeggen dat ik de kosten voor het bellen naar een klantenservice drastisch heb weten te verlagen. Nu is het tijd voor de volgende stap. Mensen uit een betalingsachterstand en andere vormen van schuld helpen.

Direct een betalingsachterstand oplossen? Klik hier!

Wat ik erg belangrijk vind is open te staan voor jouw vragen. Laat om die reden ook een reactie achter onder deze blog. Hoe meer vragen jij hebt, hoe beter ik jou ook meteen kan helpen. Neem gerust ook contact op voor vragen die jij direct wilt stellen.

Hoe ontstaat een betalingsachterstand?

Eigenlijk is het heel simpel. Je koopt iets met een verplichting om te betalen. Het deel wat gaat over de betaling loopt via een extern bedrijf zoals (bij AliExpress) Klarna. Klarna heeft als enig doel het geld zo snel mogelijk binnen te krijgen. Voor Klarna maakt het ook niet uit of het product nu wel of niet is geleverd.

Veilig en zonder betalingsachterstand kopen? Klik hier!

Wat ik heel erg belangrijk vind is dat jij weet wat de gevolgen zijn van een betalingsachterstand. Wist jij bijvoorbeeld dat het jou zomaar veel meer kan kosten dan wat jij in eerste instantie verwacht te betalen?

Betaal zonder betalingsachterstand! Klik hier!

Daarnaast wil ik er natuurlijk altijd voor jou zijn. Heb jij problemen omdat je toch via Klarna een betaling hebt gedaan? Laat het mij weten door een reactie achter te laten onder deze blog.

Originally posted 2020-01-06 09:13:18.

PostNL pakketjes? De nieuwe regels!

PostNL pakketjes

Wist jij dat PostNL pakketjes uit het buitenland nu soms meer kosten en vaak goedkoper zijn. Het belangrijke is dat jij vooraf al BTW betaalt.

Direct jouw PostNL pakketjes volgen? Klik hier!

Het is mijn doel om jou zoveel mogelijk duidelijkheid te geven. Ik wil dat jij op een manier bestelt waar jij blij van wordt. Natuurlijk is het zo dat je heel veel kunt bestellen, maar dat er nu standaard BTW berekend kan worden. AliExpress doet dat, maar dan nog kan er veel vertraging ontstaan nu, omdat de BTW gecontroleerd wordt. Het is natuurlijk goed om jou ook een eerlijk beeld te krijgen.

Kijk naar hoe het nu gaat met PostNL pakketjes! Klik hier!

Vragen zijn natuurlijk ook welkom naar mij. Voel je natuurlijk vrij om een compleet en eerlijk beeld te krijgen door jouw vragen ook te stellen en contact op te nemen. Ik kijk er hoe dan ook naar uit om van je te horen.

Reacties op PostNL pakketjes

Als ik kijk naar het aantal klachten wat nu binnenkomt stijgt dat behoorlijk. Ook wij hebben deze kunnen behandelen. Helaas is het bedrijf niet echt voor rede vatbaar. Het is natuurlijk goed om daar zelf ook naar te kijken zodat jij echt weet wat er te koop is.

Ga de PostNL pakketjes bekijken! Klik hier!

Ik kijk uit naar verbetering. Helaas gaat de overheid nu snel achteruit met de beslissingen die worden genomen. Letterlijk alle vragen mogen natuurlijk ook worden gesteld. Ik kijk er ook naar uit om van jou te horen. Hoe meer je weet, hoe meer ik ook voor je kan doen.

Wil jij de PostNL pakketjes ook bestellen? Klik hier!

Natuurlijk wil ik jou nog veel meer vertellen. Letterlijk alles wat je wilt vragen kan je ook vragen. Ik kijk er naar uit om gewoon van je te horen.

Originally posted 2021-09-01 22:46:30.

AliExpress iPhone app downloaden?

AliExpress iPhone app

In deze blog schrijf ik over de AliExpress iPhone app die gewoon gratis gedownload kan worden. Iedere vraag en iedere reactie is meer dan welkom.

Direct de AliExpress iPhone app downloaden? Klik hier!

Mijn doel voor deze blog is jou een compleet en duidelijk beeld te geven. Hoe meer jij wilt weten, hoe beter ik jou kan helpen. Het grootte doel is dat jij veilig gaat kopen. Iedere vraag en ieder antwoord is absoluut meer dan welkom. Voor alle vragen die jij hebt nodig ik jou uit om die te stellen onder deze blog. Natuurlijk mag je ook gewoon contact met mij opnemen.

Bekijk alles over de AliExpress iPhone app! Klik hier!

Wat ik erg belangrijk vind is dat jij een compleet en duidelijk beeld weet te vinden. Hoe meer vragen, hoe beter ik jou ook kan helpen. Daarom geef ik in iedere blog de mogelijkheid om open en eerlijk zaken te doen via deze webwinkel.

Meer over de AliExpress iPhone app

Zijn er vragen, reacties en opmerkingen waar ik nog geen antwoord op heb gegeven? Via de AliExpress iPhone app kan je ook met de klantenservice in contact komen. Hoe meer jij wilt weten, hoe beter ik jou ook kan helpen.

Direct downloaden? Klik hier!

Wist jij ook dat er via de AliExpress iPhone app continu nieuwe aanbiedingen komen? Klein, groot, hoog, laag, ongeveer alles kan wel worden besteld via de website. Het is natuurlijk wel handig om ook zelf de reacties van de verschillende kopers te bekijken. Houd daar wel rekening mee.

Download meteen! Klik hier!

Heb jij nog vragen over bestellingen of de manier van zaken doen? Laat gewoon een reactie achter onder de blog. Hoe meer jij wilt weten, hoe beter ik jou ook kan helpen. Er zijn geen geheimen en er is niets waar ik jou niet mee kan helpen. Natuurlijk kan je mij ook bereiken via diensten als WhatsApp, chat en email. Ik gebruik de informatie die ik binnenkrijg ook om jou antwoorden te kunnen geven. Iedere vraag is daarom zeer welkom en wordt ook op prijs gesteld.

Originally posted 2020-01-06 07:18:06.

PPRO financial, wat doen die eigenlijk?

PPRO financial

Het hele spel wat AliExpress betreft is niet heel ingewikkeld. Betalingen via iDEAL bijvoorbeeld lopen via PPRO financial, een tussenpersoon.

Meer weten over PPRO financial? Klik hier!

Nu is het natuurlijk belangrijk om te weten hoe een iDEAL transactie werkt. Dat leg ik in het tweede deel van deze blog uit. Waar het om gaat is dat jij een compleet en eerlijk beeld krijgt van wat jij gaat kopen. Daarbij is het ook belangrijk dat jij weet hoe dat gebeurt. Hoe meer vragen, hoe beter ik kan helpen. Het doel blijft jou compleet en zeer duidelijk te informeren naar alles wat je ook maar wilt kopen en de manier waarop.

Bekijk alles over PPRO financial! Klik hier!

Daarmee is deze blog pas net begonnen. Heb jij echter nu al vragen, laat die dan gewoon achter onder de blog. Hoe meer vragen, hoe beter ik jou ook kan helpen. Verder is het zo dat alle hulp mogelijk is.

Over iDEAL en PPRO financial

Dus hoe werkt een iDEAL transactie? Dat leg ik even uit. Het begint namelijk met een eenvoudige overboeking naar een willekeurig rekeningnummer. Daarna (dus nadat er feitelijk al geld van jouw rekening af is) wordt de bestelling pas geplaatst. PPRO financial heeft dit niet bedacht, het is bedacht door de bedenkers van iDEAL.

Veilig een bestelling plaatsen bij AliExpress? Klik hier!

Natuurlijk ga ik kijken naar betrouwbare en eerlijke manieren om te kopen. Hoewel ik niet achter een creditcard sta is er een manier om daarmee te betalen zonder geld te lenen. Dat gaat direct via AliExpress en niet via PPRO financial. Dat op zich is al veiliger.

Bekijk de veilige betaalmethode van AliExpress! Klik hier!

Er is natuurlijk altijd een manier om vragen te stellen. Hoe meer je wilt weten en betalen, hoe beter ik jou kan helpen.

Originally posted 2020-01-06 06:42:41.

Opslag Schiedam is geen AliExpress locatie!

Opslag Schiedam

Ik merk dat meer mensen zoeken naar de opslag Schiedam. Voor de duidelijkheid, er is geen AliExpress locatie in Nederland!

Zien wat de opslag Schiedam wel is? Klik hier!

Mijn doel is jou te helpen om duidelijkheid te krijgen. Waar het mis gaat is dat mensen niet goed lezen wat er op de envelop staat. Vanuit de douane wordt er een sticker geplakt met de tekst: “If undelivered” dat betekent dat dat het adres is als het niet afgeleverd kon worden. Het is geen retour adres. Dat is een ander adres dan wat er werkelijk op de envelop staat. De procedure wordt wel uitgelegd op de website.

Er is geen opslag Schiedam! Klik hier!

Voor vragen die je hebt, voel je vrij om contact met mij op te nemen. Hoe meer je weet, hoe beter ik jou ook kan helpen. Alle vragen zijn absoluut van harte welkom. Lees ook hoe ik help als budgettrainer!

Waarom staat er een opslag Schiedam op de envelop?

Ik wil even heel erg duidelijk zijn. Er staat inderdaad een adres op de envelop. Dat is een postbus van de douane. Geen warenhuis, geen tussen locatie en absoluut geen opslag Schiedam! Kijk dus goed voordat je iets op gaat sturen.

Zelf de beoordelingen bekijken? Klik hier!

Nu wil ik dat je begrijpt dat ik jou best wil helpen. Maar helpen gaat pas zolang jij eerst kijkt voordat je gaat doen. Heb jij een pakket opgestuurd naar de opslag Schiedam, dan kan ik jou echt niet meer helpen.

Bekijk alles over de postbus! Klik hier!

Wat ik echt essentieel vind is dat je mij vraagt voordat je actie hebt ondernomen. Mocht je meer willen weten, stel jouw vraag dan gewoon onder deze blog. Hoe meer vragen, hoe beter ik jou kan helpen en kan blijven helpen ook in de toekomst.

Originally posted 2020-11-08 06:00:02.

AliExpress Liege en wat daar gebeurt!

AliExpress Liege

We praten hier weer over iets wat niet bestaat. AliExpress Liege is geen locatie of platform van de enorme website. Uitleg volgt!

Wat is vergelijkbaar met AliExpress Liege? Klik hier!

Als je kijkt naar hoe vergelijkbaar deze twee locaties zijn zie je dat Schiedam feitelijk gewoon een overheidslocatie. Het grote verschil is dat de locatie waar deze blog over gaat een locatie is van de overheid. In de overheid zit heel erg veel suppressie. Om precies die reden kan ik deze overheid persoonlijk ook niet meer steunen. Nu dat zelfs de douane steeds meer wordt uitbesteed worden de problemen voor de eerlijke burgers alleen maar groter.

Alternatief voor AliExpress Liege? Klik hier!

Mijn doel is hulp te blijven bieden. Daarom geef ik jou ook de mogelijkheid om contact met mij op te nemen. Hoe meer je weet, hoe beter ik jou ook kan helpen en blijven helpen. Dat is wat ik wil doen en wil blijven doen.

Wat is AliExpress Liege daadwerkelijk?

Het doel is te helpen en te blijven helpen. Ik wil echt dat jij weet dat wat er gebeurt in Nederland en in de wereld absoluut suppressie is. Het is heel lastig om kwaadwillende mensen te herkennen voor wie ze zijn. Mensen als Mark Rutte en Hugo de Jonge.

Kijk wat AliExpress Liege is in Nederland! Klik hier!

Wat absoluut waar is, er zijn situaties waar extra betaald moet worden. En er zijn ook goede manieren om te bestellen bij online winkels. Hoe meer je weet, hoe beter ik jou ook kan helpen en blijven helpen.

Waarom bestaat AliExpress Liege? Klik hier!

Als jij vragen hebt, vraag het. Hoe meer je weet, hoe beter ik jou kan helpen en kan blijven helpen. Iedere vraag is natuurlijk van harte welkom! Laat het mij weten als je iets wilt weten of moet weten.

Originally posted 2020-11-08 05:38:54.

Oplichters actief op AliExpress!

oplichters

Vandaag kreeg ik via onze Facebook pagina de tip om te schrijven over oplichters. Het advies is altijd goed te kijken naar de reacties van kopers.

Deze oplichters zien? Klik hier!

Mijn grootste doel is jou een compleet en eerlijk beeld te geven van wat jij het beste kunt kopen. Hoe meer informatie jij weet en hoe beter jij weet wie de oplichters zijn, hoe beter jij een beslissing kunt nemen. Heb jij een tip waar ik over kan schrijven? Laat het vooral ook weten. Laat gewoon jouw reactie achter onder de blog. Hoe meer jij wilt weten, hoe beter ik jou kan helpen.

Bekijk de oplichters zelf! Klik hier!

Heb jij vragen over dit onderwerp of heb jij iets waar jij over wilt schrijven? Laat gewoon een reactie achter onder de blog. Hoe meer vragen, hoe beter ik dit soort blogs ook kan maken. Iedere vraag en iedere opmerking is absoluut welkom.

Meer over de oplichters

Ik ben altijd op zoek naar oplichters. Hoe meer ik daarvan kan vinden, hoe meer van dit soort blogs ik ook kan schrijven. Wellicht wordt dit een nieuw sub-thema voor deze blog. Is er iets wat jij mij graag persoonlijk zou willen vragen? Neem gerust contact met mij op.

Bekijk deze oneerlijke verkoper! Klik hier!

Nu wil ik natuurlijk meer oneerlijke verkopers vinden. Dat ga ik deels zelf doen door te zoeken naar negatieve reacties. Ondanks dat ik via Scientology absoluut een positieve uitga en dat ieder mens in wezen goed is weet ik dat er ook wat minder goede mensen rondlopemn.

Zelf de oplichters vinden? Klik hier!

Dan wil ik jou graag in de gelegenheid stellen om een reactie achter te laten onder de blog. Laat mij weten welke oplichters jij hebt gevonden. Op die manier helpen we elkaar om de beste en meest eerlijke kopers te vinden.

Originally posted 2020-01-05 17:59:36.

LIDL PLUS kaart downloaden? Lees verder!

LIDL PLUS

Als jij een LIDL PLUS kaart wilt downloaden om de hoogste kortingen te gebruiken maar geen app wilt gebruiken, lees verder!

Direct jouw LIDL PLUS kaart downloaden? Klik hier!

Mijn doel is heel de wereld zonder gebruik van apps te kunnen laten draaien. De grote supermarkten gebruiken nu allemaal dit soort apps. Mijn doel is jou wel de korting te geven zonder dat je daar echt de app voor hoeft te downloaden en te installeren. Ik activeer dagelijks de kortingen zodat jij die ook gewoon kunt gebruiken. Het is natuurlijk aan jou om een compleet en eerlijk beeld te geven van alles wat je wilt kopen.

Ga jouw LIDL PLUS kaart nu gratis downloaden! Klik hier!

Vragen over deze actie zijn natuurlijk welkom. Je kunt gewoon contact met mij opnemen. Hoe meer je weet, hoe beter ik jou ook kan helpen. Letterlijk iedere vraag kan worden gesteld. Wil jij het beste uit het leven halen? Kijk dan naar Scientology.tv.

Waarom de LIDL PLUS kaart

Nu wij samen sparen gaan de kortingen heel veel sneller. Het is letterlijk zo dat we op deze manier al binnen enkele dagen de hoogte kortingen bij elkaar kunnen sparen. Het is goed om ook te kijken naar de mogelijkheden zonder een app.

Zelf ook de LIDL PLUS kaart downloaden? Klik hier!

Het is absoluut goed om zelf te kijken naar manieren om goedkoper inkopen te doen. Laten we samen kijken naar de mogelijkheden om snel en eerlijk te kunnen kopen. Laten we dat allemaal zonder app gaan doen!

Koop jouw LIDL PLUS producten nu met een gezamenlijke kaart! Klik hier!

Iedere vraag die jij wilt stellen mag ook gewoon onder deze blog. Hoe meer je weet, hoe beter ik jou ook kan helpen. Het is absoluut aan jou om slimmer boodschappen te gaan doen! Ik kijk er naar uit om van je te horen.

Originally posted 2021-08-31 21:10:16.

IPTV app voor goede programma’s!

IPTV app

Dagelijks zoeken mensen naar manieren om een IPTV app te downloaden en zo goedkoper de rommel te kijken die nu op televisie te zien is.

Direct een betrouwbare IPTV app downloaden? Klik hier!

Nee, je kijkt hier geen RTL4 mee, het NOS journaal mis je ook. Maar wel krijg je daadwerkelijke opbeurende programma’s die jou helpen om te groeien. Zowel als persoon, als ondernemer, als spiritueel wezen, het maakt niet uit! Ik kijk hier dagelijks naar en blijf verrast worden door de positiviteit die televisie kan brengen. Daarom probeer ik Scientology TV ook op de Nederlandse kabel te krijgen. Wie weet lezen Ziggo en KPN deze blog ook.

Bekijk en download de IPTV app! Klik hier!

Mijn doel is dat we meer positieve dingen gaan kijken en minder negatief gedoe. Dat bereik ik onder andere door af en toe iets anders te schrijven dan AliExpress. Er komen meer dan duizend mensen per dag naar deze website, dus wie weet wat ik kan veranderen.

Waarom een gratis IPTV app?

Voor een abonnement op televisie betaal je al snel 20 euro per maand. Het grootste deel van de tijd kijk je dan nog negatieve programma’s ook! Daarnaast bestaat de overgrote meerderheid van de programma’s uit reclame!

Zelf de IPTV app ervaren? Klik hier!

Natuurlijk kijk ik altijd verder. Er zijn genoeg illegale IPTV aanbieders te vinden op de AliExpress website. Het grote voordeel van deze IPTV app is dat deze wordt gemaakt door de zender zelf. Geen kosten en ook geen problemen.

Ervaar deze IPTV app! Klik hier!

Daarmee ga ik deze blog afsluiten. Heb jij vragen over het aanbod of heb jij een product wat jij onder de aandacht wil brengen? Neem gewoon even contact met mij op. Ik help jou verder en als je een goed product hebt schrijf ik er heel graag over. Ben je daarnaast ook nog succesvol ondernemer, wie weet kan ik jou ook een keer uitnodigen voor een interview voor het online TV kanaal!

Originally posted 2020-06-11 06:28:27.

Pakketje vinden en volgen (de complete uitleg)

Pakketje vinden

Deze blog is bedoelt als aanvulling voor als jouw zending er te lang over doet. Een pakketje vinden is over het algemeen niet moeilijk.

Het stappenplan om jouw zending te traceren:

Met het onderstaande antwoord kan jouw probleem worden opgelost. Lees ook het bericht op https://aliexpressnederland.nl/aliexpress-bestelling-volgen/

Met de volgende 5 stappen volg jij een bestelling en dien jij een klacht in als het niet binnen 60 dagen na de besteldatum binnen is. Zie jij minder stappen? Klik dan ‘Meer’ aan het einde van dit bericht voor alle stappen.

  1. Lees eerst de blog op https://aliexpressnederland.nl/juist-adres/ voor de definitie van het juiste adres. Klopt jouw adres niet, ga dan naar https://aliexpressnederland.nl/verkeerd-adres-aliexpress-pakketje-retour-nu/.
  2. Ga ook naar https://aliexpressnederland.nl/adres en zorg dat het adres volledig klopt!
  3. Om jouw pakketje op te zoeken, ga even naar http://s.click.aliexpress.com/e/ZN3zjaA. Als je daar bent, klik op Track Order of Traceer. Daar staat een trackingnummer.
  4. Kijk op de sites op https://track24.net en kijk of het pakketje te volgen is. Kijk ook op https://www.internationalparceltracking.com/#/search om het in Nederland te kunnen volgen. Vanuit België gebruik je https://track.bpost.be/btr/web/#/home?lang=nl.
  5. Is een pakket met een juist adres niet binnen 60 dagen geleverd? Open dan altijd binnen 75 dagen een dispute. Informatie daarover lees je op https://aliexpressnederland.nl/dispute/. Na 75 dagen kan AliExpress jou niet meer helpen. Het geld is dan al naar de verkoper overgemaakt.

Natuurlijk help ik jou graag met antwoorden op andere vragen. Zorg er wel voor dat eerst het bovenstaande is gedaan.

Wil jij dat ik iets voor je doe? Kijk op https://aliexpressnederland.nl/prijzen voor de tarieven.

Waarom is een pakketje vinden soms moeilijk?

Het is helaas soms lastig omdat het gaat om internationale zendingen. Hoewel postbedrijven steeds beter samenwerken klopt de informatie niet altijd volledig. Dat is wat het lastig maakt. Een pakketje vinden kan overigens ook via de klantenservice van jouw lokale postbedrijf.

Originally posted 2020-01-04 18:13:53.