Vastgehouden door de douane, wat nu?

Vastgehouden

In deze blog omschrijf ik wat jij moet doen als jouw pakketje wordt vastgehouden door de douane. Waarschijnlijk is het makkelijker dan je denkt.

Kijken of jouw pakket is vastgehouden? Klik hier!

Het doel voor deze blog is jou de juiste informatie te geven. Jou te laten weten wat jij allemaal moet doen om tot een oplossing te komen. Een pakket wordt overigens maximaal 30 dagen vastgehouden. Dat is deels om te controleren of de overheid nog geld van jou kan stelen middels BTW en inklaringskosten en deels om namaak producten tegen te gaan. Deze blog is ervoor bedoelt om te zorgen dat jij eerlijk en veilig gaat bestellen.

Bekijk of jouw pakket is vastgehouden! Klik hier!

Heb jij vragen over dit onderwerp en wil jij weten hoe het ervoor staat met jouw product, laat een reactie achter onder deze blog. Natuurlijk ben je ook altijd vrij om direct contact met mij op te nemen.

Waarom wordt een pakket vastgehouden?

Er zijn exact 2 redenen. Controle en geld. De overheid wil burgers afhankelijk laten zijn. Het is de bedoeling dat jij beseft dat jij middels jouw akte van geboorte of paspoort afhankelijk bent van de staat. Voor mij ook een reden om dit bedrijf binnenkort te vestigen in Liberland. Dat is een plek op de aarde waar vrijheid staat boven geld en controle.

Benieuwd naar hoe jij uit het systeem kunt stappen? Klik hier!

Het grootste doel voor alles wat ik doe is jou een compleet, helder en eerlijk beeld te geven van alles wat jij doet. Ik wil natuurlijk niet dat jouw pakketjes worden vastgehouden bij de douane en dat jij jouw bestellingen gewoon gaat ontvangen.

Weet waarom dit soort dingen gebeuren! Klik hier!

Zijn er nog andere dingen die jij wilt weten, laat het mij weten. Mijn doel is jou een compleet en duidelijk beeld te geven van alles wat jij doet.

Help anderen! Daarover gaat deze blog.

help anderen

Deze blog is meer een oproep dan iets anders. De oproep is eenvoudig. Help anderen! Mijn doel is dat we duidelijkheid geven over wat jij allemaal kunt doen.

Help anderen? Klik hier!

Wanneer jij mensen wilt helpen kan jij dat doen door ze te verwijzen naar de juiste informatie. Die informatie deel ik in deze blog. Wil jij specifieke informatie weten over waar jij mensen naar kunt doorverwijzen, lees deze blog gewoon. Het grootste doel van deze blog is dat jij ook goed weet wat er allemaal mogelijk is. Dat is heel erg veel. Mijn doel is jou te blijven ondersteunen en helpen. Natuurlijk ook met AliExpress!

Help anderen! Klik hier!

Voor alle vragen die jij hebt over dit onderwerp nodig ik jou graag uit om een bericht achter te laten onder deze blog. Hoe meer jij wilt weten, hoe beter ik jou kan helpen. Ik wil jou natuurlijk ook de mogelijkheid geven om contact met mij op te nemen.

Help anderen met ieder probleem

Onder deze blog kan jij delen wat jij wilt weten. Wat voor mensen kom jij tegen? Als jij wilt reageren op deze oproep kan jij gewoon zeggen van: “Help anderen, dat wil ik ook!”, stuur een eenvoudige email naar help@vraagalex.com.

Wil jij ook hulp bieden? Klik hier!

Mijn grootste doel is jou een compleet en duidelijk beeld te geven van alles wat jij wilt bereiken. Het belangrijkste doel voor wat jij kunt doen is reageren op deze oproep. Help anderen gewoon zodat jij precies weet wat er mogelijk is. Wat jij kunt doen om anderen hulp te bieden.

Help mensen ook Klik hier!

Natuurlijk mag jij ook hulp verstrekken met AliExpress problemen. Hoe meer jij wilt weten, hoe beter ik jou ook kan helpen. Iedere vraag, iedere opmerking, alles is mogelijk! Hoe meer vragen, hoe beter ik jou kan helpen.

Servicekosten bij AliExpress? Waarom?

servicekosten

Ik kreeg een vraag over de servicekosten die wij berekenen als AliExpress Nederland. In deze blog geef ik antwoord op de vraag waarom wij dat doen.

Kijken hoe hoog de servicekosten zijn? Klik hier!

Wat ik in deze blog ook duidelijk wil maken is dat jij alles gratis kunt krijgen. Wanneer jij contact met mij opneemt kom jij ook te weten hoe jij zonder servicekosten problemen op kunt lossen. Ik geef jou gewoon de informatie die jij nodig hebt om een compleet antwoord te krijgen en jouw probleem ook op te lossen. Het doel blijft gewoon om jou te helpen.

Voorkom servicekosten en vraag het gewoon! Klik hier!

Mijn doel is altijd om jou te helpen. Daarom wil ik jou ook vragen om gewoon een bericht achter te laten onder deze blog. Hoe meer jij wilt weten, hoe beter ik jou kan helpen. Iedere vraag en iedere reactie is welkom onder deze blog.

Meer over de servicekosten

Waarom ik servicekosten in rekening breng is om een eerlijke ruil neer te zetten. Als ik iets moet doen wat jij ook prima zelf kunt doen kost mij dat tijd. Mijn tijd is extreem waardevol. Het opzoeken van een pakketje bijvoorbeeld kan gewoon zelf. Ik geef daar gewoon gratis uitleg over.

Zelf een pakketje vinden? Klik hier!

Natuurlijk ben jij vrij om antwoorden te krijgen. Daarom ben ik hier wel om jou te helpen. Neem contact met mij op zodat jij de antwoorden krijgt die jij wilt weten. Iedere vraag en iedere reactie is absoluut welkom.

Lees over de servicekosten! Klik hier!

Voor vragen, reacties en opmerkingen vind ik het erg fijn om een vraag te stellen. Doe dat gewoon onder deze blog. Hoe meer jij wilt weten, hoe meer vragen jij kunt stellen. Iedere vraag is natuurlijk welkom onder deze blog. Hoe meer jij wilt weten, hoe meer jij vragen kunt stellen.

Nieuwsgierig naar wat ik met AliExpress te maken heb?

Nieuwsgierig

Er zijn toch best een hoop mensen die nieuwsgierig zijn naar wat ik met AliExpress te maken heb. In deze blog geef ik uitleg om jou te kunnen helpen.

Nieuwsgierig naar de zin van het leven? Klik hier!

De website AliExpress is om heel erg veel te verkopen. De verkoop is aan consumenten. Hoe meer jij wilt kopen, hoe beter AliExpress het ook doet. Wat ik met AliExpress te maken hebt is dat ik marketing partner ben. Ik kijk naar hoe ik Nederlandse kopers naar de website kan krijgen. Nieuwsgierig naar hoe ik dat doe? Daarover schrijf ik in het tweede deel van de blog.

Lees de uitleg om niet meer nieuwsgierig te zijn! Klik hier!

Heb jij iets wat jij wilt vragen, doe dat dan gewoon. Een reactie onder de blog is absoluut welkom. Laat die gewoon achter zodat jij ook precies weet wat jij kunt kopen en wat jij beter kunt laten liggen. Je mag ook altijd contact met mij opnemen.

Nieuwsgierig naar de eenvoudige stappen?

Het grootste doel is jou duidelijk te maken dat iedereen dit soort dingen kan doen. Alles beging met nieuwsgierig zijn naar mogelijkheden. Deze website trekt vandaag de dag ruim 1000 bezoekers per dag. Dat is meer geweest, maar helaas zijn de cijfers gedaald door het overstappen naar andere website hosting.

Direct een vraag aan mij stellen? Klik hier!

Mijn doel voor dit soort blogs is jou op de hoogte te brengen van wat er mogelijk is. De huidige inkomsten verschillen aanzienlijk en zijn sommige maanden ruim meer dan een modaal salaris. Heb jij een passie en wil jij die ook delen? Start dan ook jouw eigen website!

Laat mij jou ook nog helpen aan de promotie! Klik hier!

Voordat ik dan afsluit wil ik benadrukken dat nieuwsgierig zijn een hele goede kwaliteit is. Ik ben ook nieuwsgierig naar wat jij doet. Heb jij een eigen blog of website, laat de link dan ook achter bij jouw reactie.

Klacht over AliExpress? Dit is hoe jij het oplost!

Klacht

Een klacht heb je niet zomaar. Toch vinden veel mensen het lastig om tot een oplossing te komen. Deze blog geeft uitleg voor de beste oplossingen.

Gewoon een klacht indienen? Klik hier!

Mijn doel voor iedere blog is jou een compleet en eerlijk beeld te geven van de mogelijkheden die jij hebt. Jij mag jouw klacht ook altijd achterlaten onder deze blog. Wat jij ook wilt weten of wilt bereiken, met heel veel dingen kan ik wel verder helpen. Wat ik niet kan doen zijn de regels veranderen. Er zijn nog altijd mensen die na een jaar nog komen met een bestelling die niet is aangekomen.

Bekijk hoe jij jouw klacht kunt indienen! Klik hier!

Is er iets wat jij hier openbaar wilt melden? Laat gewoon even een bericht achter onder de blog. Mijn doel is en blijft jou een compleet en eerlijk beeld te geven. Natuurlijk mag je ook altijd gewoon contact met mij opnemen.

Wordt een klacht wel opgelost?

Als jij gaat bedenken waar een klacht vandaan komt ga jij ook beseffen dat jij heel veel kunt doen om die te voorkomen. Ik ga jou laten zien hoe jij ongeveer ieder probleem in het leven op kunt lossen. Of dat nu met AliExpress te maken heeft of iets anders.

Problemen in het leven oplossen? Klik hier!

Het voornaamste doel blijft altijd jou te helpen. Hoe meer jij wilt weten, hoe beter ik dat ook kan doen. We hebben veel gedaan om deze site te laten groeien en proberen regelmatig nieuwe dingen. Daarom help ik jou ook graag om een klacht opgelost te krijgen.

Los jouw klacht zelf op! Klik hier!

Er zijn ook absoluut manieren om vragen achter te laten onder deze blog. Hoe meer jij te vertellen hebt, hoe meer wij elkaar ook kunnen helpen. Laat gewoon de reactie achter onder deze blog.

Achteraf betalen, kan dat bij AliExpress?

Achteraf betalen

Het eenvoudige antwoord is: Ja! Het kan. Je kunt achteraf betalen bij AliExpress. Echter, jij kunt ook veilig via creditcard betalen. Daarover deze blog.

Waarom ik achteraf betalen niet aanbeveel? Klik hier!

In de basis zeg ik, kijk naar de prepaid creditcard. Met die kaart koop jij feitelijk het product van de creditcardmaatschappij. Ik gebruik die kaart zelf ook met veel tevredenheid. Ik zat laatst zelfs in een vliegtuig waar ik de kaart kon opwaarderen via de WIFI aan boord. Het is zeker nog niet standaard, maar het was wel heel erg prettig. Voor vragen die jij verder nog hebt nodig ik jou natuurlijk uit om een bericht achter te laten onder de blog.

Gebruik achteraf betalen gewoon niet! Klik hier!

Wil jij mij gewoon direct een vraag stellen, laat een bericht achter onder de blog. Hoe meer vragen jij hebt, hoe beter ik jou ook kan helpen. Iedere vraag en iedere reactie is natuurlijk welkom. Je mag ook altijd contact met mij opnemen.

Toch achteraf betalen?

Laat mij duidelijk zijn. Vanuit VraagAlex.com en AliExpress Nederland ondersteun ik achteraf betalen niet. Ook niet als jij met incasso partners te maken krijgt of een onenigheid hebt met Klarna. Ik help jou niet omdat er betere, veiligere methodes te vinden zijn.

Het alternatief bekijken? Klik hier!

Om jou te laten zien welk bedrijf ik gebruik noem ik enkel Transferwise. Dat is een systeem van prepaid creditcard, waarmee jij ook gewoon bij Lidl, Aldi en de meeste andere supermarkten kunt betalen. Albert Heijn blijft het bedrijf wat achterblijft. Gebruik gewoon geen achteraf betalen, dat is mijn advies.

Bekijk de mogelijkheden! Klik hier!

Mijn grootste doel is dat jij niet alleen weet wat jij koopt, maar vooral ook hoe jij moet betalen. Hoe meer vragen, hoe beter ik jou kan helpen. De grootste tips zijn altijd om deze site te bekijken voordat je koopt.

BTW en inklaringskosten, wanneer betaal je die?

btw

In deze blog schrijf ik naar aanleiding van een vraag die veel mensen gesteld hebben de laatste tijd. Het gaat over BTW, wat niet is inbegrepen.

Liever zonder BTW kopen? Klik hier!

Het doel voor mij is dat jij weet wat jij betaalt. Jij moet natuurlijk weten dat je boven de 22 euro mogelijk dus BTW moet betalen. Natuurlijk is het zo dat de douane uiteindelijk bepaald wanneer jij moet betalen. Het doel blijft ervoor te zorgen dat jij in Nederland koopt en bang wordt om vanuit andere landen te kopen. Niets meer, niets minder. Weet dat, dan weet jij wanneer jij het beste kunt kopen.

Bestel vanuit Europa zonder BTW! Klik hier!

Zijn er vragen die jij verder hebt over dit onderwerp, voel je vrij om die achter te laten onder deze blog. Mijn grootste doel is dat jij gewoon weet hoe het systeem oneerlijk is, maar helaas wel hoe het werkt.

Meer weten over BTW?

Om wat meer uitleg te geven over wat BTW precies is kan ik enkel antwoorden met: “Suppressie”. Het is een manier om ons klein te houden. Wanneer jij beseft dat bijna een kwart van de prijs van ieder product direct naar de belastingdienst gaat zal je het met mij eens zijn.

Gewoon bestellen? Klik hier!

Nu zijn er ook vragen over hoe je de BTW het beste kunt voorkomen. Dat blijkt niet zo heel moeilijk te zijn. Er zijn best wel verkopers die gewoon vanuit de EU verzenden. Door vanuit de EU te kopen voorkom jij de oneerlijke extra kosten.

Koop altijd zonder BTW! Klik hier!

Voor de beste informatie die jij krijgt kom je gewoon naar deze website. Mijn doel is jou een compleet en eerlijk beeld te geven. Ik wil dat jij weet wat AliExpress doet en vooral ook wat de overheid doet om jou klein te houden.

Reclame zorgt voor groei van deze website!

Reclame

Wanneer jij een bericht stuurt naar mij via WhatsApp ontvang je af en toe een berichtje terug. Deze reclame zorg ervoor dat de website kan blijven groeien.

Hoe wij de reclame precies gebruiken? Klik hier!

Deze website is begonnen in 2018 met als doel alle AliExpress problemen op te lossen. Ieder probleem heeft natuurlijk ook een oplossing. Al snel ontdekte ik dat WhatsApp een handig kanaal is voor communicatie. Het zorgt ervoor dat ik mijn tijd efficient in kan delen en zo jou optimaal kan ondersteunen. Het zorgt er bovendien ook voor dat jij altijd dezelfde dag nog een antwoord kunt verwachten.

Zelf ook de reclame ontvangen? Klik hier!

Natuurlijk zijn er ook andere manieren om met mij in contact te komen. Zo ben jij altijd welkom om een bericht achter te laten onder deze blog. Iedere reactie helpt mij ook weer om meer te schrijven op basis van waar jij naar op zoek bent.

Waarom reclame maken?

Ik werk volgens de management technieken van L. Ron Hubbard en WISE. Deze schrijven voor dat je door een aantal condities gaat voor het bestaan van een onderneming. Iedereen begint in een conditie van niet bestaan. Dat is een conditie waarin niemand jouw onderneming kent. Uiteindelijk ga je door naar een conditie van normaal wat zorgt voor een stabiele groei. Reclame maken helpt om de groei voort te kunnen zetten.

Meer weten over de condities en groei? Klik hier!

Sinds ik weet hoe je een bedrijf kunt laten groeien en wat je moet doen als de groei stopt moet ik wel reclame blijven maken. Er staan inmiddels ruim 10.000 mensen op mijn WhatsApp lijst. Natuurlijk kan je ook eenvoudig afmelden voor de reclame. Ook daarvoor werkt communicatie uitstekend.

Bekijk hoe ik reclame gebruik! Klik hier!

Wat voor mij erg belangrijk is is dat jij weet wat jij kunt bereiken en kunt doen. Laat vooral jouw vragen ook achter als reactie onder deze blog.

Slimmer worden is gewoon mogelijk!

slimmer worden

Wist jij dat slimmer worden echt voor iedereen kan? Alles begint bij de juiste vorm van studeren. Wil jij daar meer over weten? Lees deze blog!

Direct slimmer worden? Klik hier!

Het grotere doel is er natuurlijk voor te zorgen dat jij dichterbij jezelf zal komen. Daarom ga ik er ook voor zorgen dat jij weet hoe jij daadwerkelijk jouw intelligentie kunt verhogen. Het eerste wat je echt moet weten is dat er dingen zijn die jij niet weet. Sommige dingen kan je ook niet weten, want die worden door het systeem gewoon geheim gehouden. Daarom wil ik jou heel graag uitnodigen om een keer op gesprek te komen.

Bekijk hoe slimmer worden mogelijk is! Klik hier!

Verder mag jij altijd vragen stellen. Een vraag die mensen stellen is: “Is het Scientology?”, en het antwoord daarop is JA! Ik hoor graag alles wat jij daarover gehoord en gelezen hebt. Neem gerust ook contact op om jouw vragen te stellen.

Meer over slimmer worden

De stappen voor slimmer worden zijn er een aantal. Om te beginnen moet jij alles wat jou tegenhoud weg zien te krijgen. Als dat eenmaal is gedaan ga je ervoor zorgen dat jij alles weet wat jij zou moeten weten om daadwerkelijk tot een beter persoon te komen.

Kom voor een GRATIS rondleiding! Klik hier!

Verder mag jij ook altijd de gratis persoonlijkheidstest maken. Zijn er kosten aan Scientology verbonden? Ja! Daarover kan ik jou heel veel vertellen, in de basis betaal jij 45 euro voor een eenvoudige cursus of 90 euro voor een communicatiecursus. Dat is het! Slimmer worden is niet gratis, maar wel absoluut mogelijk!

Zelf de persoonlijkheidstest maken? Klik hier!

Dat is het dan weer voor deze blog. Heb jij nog vragen, reacties of opmerkingen, laat jouw reacties gerust achter. Alles is welkom, dus laat het mij ook gewoon weten.

Studeren kan met AliExpress Nederland!

studeren

Als ik jou vertel dat studeren mogelijk is met de kennis van AliExpress Nederland, ben jij dan bereid om verder te kijken of sta jij liever stil?

Beginnen met studeren via AliExpress Nederland? Klik hier!

Wanneer jij aan een studie wilt beginnen moet jij een persoonlijkheidstest maken. Dat zeg ik omdat jij er ook klaar voor moet zijn om te begrijpen dat de standaard manier van studeren niet optimaal werkt. Stel je voor dat 5,5 als voldoende wordt gezien in het bedrijfsleven. Dat slechts 55% van de AliExpress bestellingen bijvoorbeeld aankomen? Dat kan natuurlijk niet. Bij ‘normaal’ studeren kan het wel. Dat vind ik vreemd.

Meer weten over studeren? Klik hier!

Het doel van wat ik doe is iedereen beter te maken. Daarop baseer ik de inhoud van al mijn websites. Of het nu gaat om meer te weten, beter te leren of sneller tot oplossingen te komen, ik help jou. Laat daarom ook een reactie achter onder deze blog of neem contact op als jij vragen hebt.

Direct aanmelden om te studeren?

Studeren kan via ons op 3 manieren. We hebben eenvoudige cursussen die jij thuis kunt doen aan de hand van boeken en lezingen. We hebben ook eenvoudige cursussen die je op locatie in Amsterdam kunt doen. Tot slot hebben we complexere cursussen die jij op locatie in Amsterdam kunt doen.

Direct aanmelden en een afspraak maken? Klik hier!

Heb jij dan nog vragen of wil jij iets weten? Laat gewoon een reactie achter onder de blog. Hoe meer jij weet, hoe beter ik jou ook kan helpen. Studeren doe je niet alleen voor jou, maar ook voor anderen uit jouw omgeving.

Alle antwoorden weten? Klik hier!

Mijn grootste doel is de bekwame mensen op deze wereld bekwamer te maken. Ben jij bereidt om te kijken, dan nodig ik jou graag uit om een afspraak te maken of een reactie achter te laten onder deze blog.

Tony Robbins does not have problems with AliExpress!

Tony Robbins

Did you know that Tony Robbins does not have problems with AliExpress? This is the biggest self help speaker on the planet and he used 1 book to start!

Want to know the secret of Tony Robbins? Click here!

The book I am speaking about was published in the 1950’s and is stil a bestseller today. It is truly amazing how much it is helping people and how you can also use it to help yourself and others. My goal is to help you move forward. So if there is anything that I can help with, do let me know.

Ready to follow Tony Robbins? Click here!

So that is the introduction. In the next part of the blog I will explain to you what the book is all about and how it really does change lives. I make very little money selling the book, my goal is to help you live the best life ever!

Can you be Tony Robbins?

The easy answer is NO! You cannot be Tony Robbins and you do not need to be. However, did you know we only use about 10% of our true potential? And did you know there is something that can be done about that. That why I am writing this blog.

Want to know what CAN be done? Click here!

Now buying the book is really the easy part. The challenge is getting through the book. That is why the book is split into 3 parts. There is even a section at the back that explains any difficult words that are used in the book. Tony Robbins uses the exact same techniques to progress you and himself forward!

Buy the best book you can ever read! Click here!

For me, that’s it for now. If you have any questions or comments, do please let me know by leaving a reply to this blog.

AliExpress problems and where they start

AliExpress problems

Did you know all AliExpress problems and other challenges in life come from the exact same source? It has nothing to do with AliExpress!

Want to know the source of AliExpress problems? Click here!

My goal for this specific blog is to help you. So far over 99% of theses blogs have been written in dutch, so I figured its time to get into a new market. The more you learn, the better I am able to help you to live and improve your life both now and in the future. If there is anything at all you would like to change or improve in your life, please also write a reply underneath this blog.

Learn how to solve AliExpress problems! Click here!

So for every question that you have right now, I invite you to leave a comment right underneath this blog. My goal is always to give you a fantastic start in answering every single one of your questions. Feel free always to get in touch also.

More about the AliExpress problems

If you are truly ready to learn where all AliExpress problems come from, you will be reading Dianetics. It will not only solve the small challenges you may be facing, but will also help you to really grow as a person.

Are you ready to get started? Click here!

For those who are not ready, no problem. I am really only looking for the most able people that are willing and able to read a book. If you are not willing to do what it takes, I cannot help you.

Get started right now! Click here!

Did you know each AliExpress problem can only come into existence because of something you yourself have done? Do let me know if you run into problems because I would love to help you find the cause of all that is going on in your life.

Problemen in het leven opgelost!

Problemen in het leven

Heb jij problemen in het leven? Laat VraagAlex en Alexander van Dijl jou helpen om die op te lossen. Mijn doel voor dit soort blogs is jou te helpen.

Bekijk alle oplossingen voor problemen in het leven! Klik hier!

Waar het om gaat is dat jij precies weet wat jij doet en hoe jij aan oplossingen kunt komen. Ieder probleem kan opgelost worden wanneer jij de technieken weet. Ik heb zelfs een cursus voor jou die jou uitleg geeft om letterlijk oorzaak te worden over iedere situatie in het leven. Mijn doel is om er altijd voor te zorgen dat jij nooit meer problemen in het leven hebt.

Weten wat jij kunt doen? Klik hier!

Vanzelfsprekend ben jij welkom om alle vragen te stellen die jij kunt stellen. Laat jouw reactie gewoon achter onder de blog zodat ik ook meteen de vragen bij elkaar heb. Ik schrijf als antwoord nieuwe blogs zodat ook anderen daarvan kunnen profiteren.

De oplossing voor problemen in het leven

Natuurlijk is het belangrijk om te weten dat alles vanuit meerdere gezichtspunten kan worden bekeken. Iedereen kan vanuit iedere situatie beter worden. Laat het mij dan ook weten als jij vragen hebt of iets wilt weten.

Meer weten? Klik hier!

Om helemaal precies te zijn wil ik jou ook helpen door vragen, reacties en opmerkingen te lezen en jou te helpen. Hoe meer jij weet, hoe beter jij ook gaat worden in het vinden van oplossingen voor problemen in het leven. Dat is ook mijn belangrijkste doel, jou te helpen.

Kom alles te weten! Klik hier!

Daar wil ik het voor deze blog graag bij laten. Hoe meer vragen, hoe beter ik jou kan helpen. Iedere blog heeft deze mogelijkheid en iedere blog is ervoor om jou te helpen om beter te worden. Maak daar dus ook gebruik van.

VraagAlex: De nieuwe naam voor AliExpress Nederland!

vraagalex

In deze blog ga ik uitleggen waarom ik de naam VraagAlex nu gebruik als nieuwe naam voor de website van AliExpress Nederland.

Direct contact met VraagAlex? Klik hier!

Waar het op neer komt is dat ik de website al eerder had. Omdat deze website nooit officieel onderdeel is geweest van AliExpress heb ik besloten om het weer VraagAlex te noemen. Zo kan ik duidelijker maken dat de website geen onderdeel is van AliExpress. Daarbij kan ik zo ook meer producten en diensten aanbieden, waardoor de website meer waard gaat worden voor jou als gebruiker. Natuurlijk mag jij ook altijd vragen stellen.

Bekijk de mogelijkheden van VraagAlex! Klik hier!

Verder wil ik jou natuurlijk welkom blijven heten als gebruiker van deze website. Heb jij iets wat jij graag zou willen lezen, laat het mij ook weten. Hoe meer vragen, hoe beter ik jou ook kan helpen. Absoluut iedere vraag en iedere opmerking is van harte welkom.

Meer over VraagAlex

De missie van VraagAlex is dagelijkse problemen op te lossen. Dat begon in 2007 al met het omzeilen van 0900-nummers. Toen ik dat probleem definitief heb weten op te lossen kon ik verder gaan door andere problemen te signaleren en ook op te lossen. Dat is ook precies wat ik nu doe.

Kom jij een probleem tegen in het leven? Klik hier!

Het is natuurlijk zo dat ik de problemen wel moet weten voordat ik die op kan lossen. Hoe meer jij wilt weten, hoe beter ik jou ook kan helpen. VraagAlex is er om jou te helpen. Niets meer, niets minder.

Los problemen uit jouw leven op! Klik hier!

Tot slot wil ik in deze blog nogmaals duidelijk maken dat ik echt op zoek ben naar jouw vragen en problemen. Door die te weten kan ik jou ook op de beste manier verder helpen.

Open dispute, hoe doe je dat?

Open dispute

Krijg jij een open dispute verzoek, doe dat dan. In deze blog leg ik uit wat dat betekend en waarom het belangrijk is om op tijd te zijn.

Hoe maak je een open dispute? Klik hier!

Iedere blog heeft een mogelijkheid om reacties achter te laten. Zo kan jij jouw vragen altijd stellen aan het einde en weet jij ook precies wat er mogelijk is. Mijn doel is jou altijd een compleet en duidelijk bericht te geven. Hoe meer jij wilt weten, hoe beter ik jou ook kan helpen. Stel jouw vragen dan ook gewoon onder deze blog. Iedere vraag is absoluut welkom.

Start een open dispute! Klik hier!

Hoe meer jij wilt weten, hoe beter ik jou natuurlijk ook help. Het grootste doel is dat jij weet wat jij koopt. Zodra jij dat doet heb jij ook nooit een geschil met een verkoper en is deze blog ook totaal niet nodig.

Meer over een open dispute

Laat ik jou dan eens informeren over wat er allemaal mogelijk is en kan gebeuren. Komt een pakketje niet aan, dan is een open dispute essentieel. Is een pakketje andere dan wat jij had verwacht, ook dan is het erg belangrijk om dat duidelijk te maken.

Meer weten over dit onderwerp? Klik hier!

Wat ik het belangrijkst vind is dat jij ook weet wat jij kunt kopen. Welke producten zijn echt goed, welke producten zijn dat echt niet. Wanneer jij een open dispute start gaat de verkoper niet heel erg blij zijn. Dus zorg er wel altijd voor dat het echt terecht is om dat te doen.

Bekijk alles over dit onderwerp! Klik hier!

Natuurlijk mag jij mij ook altijd vragen, reacties en opmerkingen stellen. Iedere vraag, iedere reactie en ieder bericht is absoluut welkom. Laat het mij gewoon weten, dan help ik jou ook verder.

AliExpress retourneren van een bestelling!

AliExpress retourneren

Wanneer jij iets koopt heb je wettelijk gezien een retourrecht. Echter is bij AliExpress retourneren een kostbare kwestie. Jij kunt snel 25 euro kwijt zijn!

Toch iets van AliExpress retourneren? Klik hier!

Zijn er vragen, reacties, opmerkingen of dingen die jij wilt weten? Laat het mij dan ook vooral direct weten. Mijn doel is jou compleet geïnformeerd te laten kopen. Dat kan natuurlijk pas wanneer jij ook precies weet wat de mogelijkheden zijn. Daarom schrijf ik af en toe dit soort blogs, ook om te kijken wat jij allemaal kunt doen en kunt bereiken. Iedere vraag en iedere reactie is absoluut meer dan welkom.

Leer hoe AliExpress retourneren mogelijk is! Klik hier!

Naast reacties onder de blog nodig ik jou ook graag uit om vragen te stellen door met mij contact op te nemen. Het is dankzij jouw vragen, reacties en opmerkingen dat ik de informatie kan delen waar jij naar op zoek bent.

Alles over AliExpress retourneren

Mijn doel is dat jij precies weet wat er mogelijk is en wat de kosten zijn. Voor mij maakt het niet zoveel uit wat jij koopt, maar ik wil wel dat jij alleen meer hele goede producten koopt. Niets waar jij niet direct iets aan gaat hebben. AliExpress retourneren is nu eenmaal kostbaar.

Vragen aan de klantenservice? Klik hier!

Is er iets waar ik jou mee kan helpen, laat het dan vooral ook weten. Hoe meer vragen jij hebt, hoe beter ik jou ook kan ondersteunen. Alles over AliExpress retourneren leg ik jou heel graag uit.

Stel vragen ook aan de klantenservice! Klik hier!

Zijn er dingen die jij wilt weten, laat dan ook altijd een reactie achter onder deze blog. Hoe meer vragen, hoe beter ik jou ook kan helpen. Mijn grootste doel is dat jij weet wat jij koopt en wat jij nodig hebt.

AliExpress klantenservice gratis bellen?

AliExpress klantenservice gratis bellen

Wil jij de AliExpress klantenservice gratis bellen? Lees deze blog dan nog even verder. In deze blog geef ik jou de uitleg van hoe dat mogelijk is.

Direct de AliExpress klantenservice gratis bellen? Klik hier!

Het is natuurlijk belangrijk om te weten dat aan alles kosten verbonden zijn. Zo krijgt een telefoonbedrijf voor iedere binnenkomende belminuut een klein bedrag. Bij het doorverbinden, bijvoorbeeld naar China, moet het bedrijf weer iets betalen. Ik heb nu een abonnement voor onbeperkt bellen naar vrijwel iedere bestemming, inclusief Nederland, de rest van Europa, USA en dus ook China voor een vast laag jaarbedrag. Daar maak ik dus ook gebruik van om jou door te kunnen verbinden.

Ga de AliExpress klantenservice gratis bellen! Klik hier!

Is er iets wat jij wilt weten over waar ik als VraagAlex.com mee bezig ben? Laat het mij dan gewoon weten. Mijn doel blijft jou een compleet en eerlijk beeld te geven van alles wat jij doet.

Hoe kan jij de AliExpress klantenservice gratis bellen?

Dan leg ik even uit wat jij precies moet doen. Je belt met het telefoonnummer 010 200 6666. Dat is het eigenlijk, dan kies je in het menu voor optie 0 en je krijgt de klantenservice gewoon aan de telefoon. Houd er wel rekening mee dat de service aan de telefoon in het Chinees is of als je geluk hebt in gebrekkig Engels.

Contact via chat? Klik hier!

Heb jij dan vragen, reacties of opmerkingen nodig ik jou graag uit om een bericht achter te laten onder de blog. Hoe meer jij wilt weten, hoe meer ik voor jou ook kan betekenen. De AliExpress klantenservice gratis bellen is pas het begin van wat de plannen zijn.

Bekijk alle contactmogelijkheden! Klik hier!

Voor alles wat jij dan nog wilt vragen nodig ik jou van harte uit om een bericht achter te laten onder de blog. Hoe meer vragen, hoe beter ik jou ook kan helpen. Ieder bericht, iedere vraag en iedere reactie is ook absoluut van harte welkom. Het doel blijft jou een optimale service en dienstverlening te laten ervaren.

Plannen voor 2020 als VraagAlex.com

plannen voor 2020

In 2018 veranderde mijn leven. De plannen voor 2020 zijn nu om mijn leven nog veel verder te veranderen en flink verder te verbeteren.

Wat zijn jouw plannen voor 2020? Klik hier!

Dit complete jaar wil ik de AliExpress activiteiten uitbreiden. Daarnaast wil ik ook kijken wat bezoekers van deze website verder van mij zouden willen. Of dat nu eenvoudig een antwoord op een AliExpress vraag is of over onderwerpen zoals PPRO of iDEAL, ieder bericht en iedere reactie is absoluut van harte welkom. Mijn doel is deze site af te stemmen op de wensen van de gebruiker. Daarbij ga ik een standaard service tarief hanteren voor alle hulp.

Mijn doel is ook jouw plannen voor 2020 te vervullen! Klik hier!

Is er iets wat jij beslist zou willen lezen op deze website, laat dan gewoon een reactie achter onder deze blog. Voor mij is het belangrijk om de website steeds meer te vormen naar een kanaal wat een grote groep mensen aanspreekt.

Meer over de plannen voor 2020

Voor jou heel belangrijk is ook te bepalen wat jij wilt bereiken. Wanneer jij denkt dat alles optimaal is en niet beter kan moet je zeker goed na gaan denken. Bekijk vooral ook deze video, wat een hele goede start is van iedere dag om te beseffen dat er veel meer mogelijk is.

Jouw doelen vormgeven? Klik hier!

Een belangrijk doel voor mij is dat jij weet wat je doet. Er zijn 3 gevaren in het leven waar het merendeel van de mensheid nog niet vanaf weet. Die gevaren zijn groter dan 5G, opwarming van de aarde en zelfs alle oorlogen bij elkaar. Maak het deel van jouw plannen voor 2020 om daar iets aan te doen. Want er kan echt iets aan gedaan worden!

Maak een start aan een beter leven! Klik hier!

Heb jij vragen, reacties of opmerkingen, laat het mij gewoon weten. Iedere reactie is absoluut meer dan welkom en helpt mij ook om betere informatie te geven.

Retourzending tegenhouden voor AliExpress pakketjes

retourzending

Een retourzending tegenhouden voor AliExpress pakketjes is iets wat mij steeds vaker gevraagd wordt sinds de afhaalpunten pakketjes korter vasthouden.

Wil jij een retourzending tegenhouden? Klik hier!

Vanzelfsprekend vind ik het ook erg vreemd dat pakketjes nog maar 7 dagen bij een afhaalpunt blijven liggen. Dat is natuurlijk erg kort. Enkele jaren geleden was dat nog 3 weken. Zelfs toen kreeg ik al klachten. Gelukkig wel een stuk minder dan nu. Voornamelijk mensen die op vakantie zijn geweest missen pakketjes en willen er alles aan doen om een retourzending te voorkomen. Helaas is dat ook volgens PostNL zelf simpelweg niet mogelijk.

Probeer een retourzending tegen te houden! Klik hier!

Natuurlijk weet ik niet alles, hoewel ik met 10.000 WhatsApp contacten het afgelopen jaar wel het idee heb dat ik veel weet van de vragen en klachten die klanten hebben. Heb jij een vraag waar ik nog geen antwoord op heb gegeven? Stel de vraag gerust onder deze blog.

Hoe werkt een retourzending?

Het is vrij eenvoudig, wanneer een pakket bij een afhaalpunt terecht is gekomen blijft het daar een week liggen. Na die week stuurt PostNL het pakket terug. Zodra dat gebeurt is een retourzending niet meer tegen te houden.

Vragen over dit onderwerp? Klik hier!

Natuurlijk hebben wij ook contact opgenomen met PostNL om te weten te komen waarom het bedrijf pakketjes zo kort vasthoud. Waarom een retourzending niet tegengehouden kan worden is simpelweg een kosten kwestie. Het is een enorme klus om een pakketje te vinden en PostNL krijgt al weinig geld voor de AliExpress pakketjes.

Bekijk alles over de retourzending! Klik hier!

Voor alle vragen, reacties en opmerkingen nodig ik jou graag uit om een bericht achter te laten. Alles wat jij wilt weten help ik jou ook graag mee verder. Hoe meer vragen, hoe beter ik jou kan helpen.

Retouradres AliExpress is niet de Jaap Edendreef!

retouradres

In deze blog wil ik nogmaals uitleggen dat het retouradres van AliExpress niet de Jaap Edendreef 26 in Utrecht is! Wij hebben weer iets ontvangen.

Direct het juiste retouradres vinden? Klik hier!

Het belangrijkste om te weten is dat het retouradres van AliExpress hoe dan ook in China is. Een pakketje terugsturen naar een postbus of woonadres in Nederland heeft absoluut geen zin. Jij krijgt het geld dan niet terug en kunt ook nergens meer aanspraak op maken. Dit is niet de eerste keer dat ik dit schrijf, het blijft mij dan ook verbazen dat mensen het toch blijven proberen.

Opzoek naar het juiste retouradres? Klik hier!

Voor vragen die jij hebt over iets retour sturen of over wat wij doen als AliExpress Nederland, laat een bericht achter onder deze blog. Mijn doel is jou te voorzien van alle informatie die jij nodig hebt om de juiste acties te ondernemen.

Hoe werkt het retouradres?

Een zending wat naar mij wordt verstuurd beschouw ik als een cadeautje. Ik bewaar het wel eerst een week zodat het eventueel teruggestuurd kan worden. Mocht er een retouradres op staan stuur ik het hoe dan ook terug. Op brieven die in het pakket zitten reageer ik enkel via email.

Een klacht indienen bij AliExpress? Klik hier!

Dan wil ik even uitleggen dat het retouradres voor een zending naar China altijd aangetekend moet gebeuren. De kosten zijn zo ongeveer 25 euro. Voor de meeste producten van AliExpress heeft dat dus ook totaal geen zin. Wel kan het zinvol zijn om producten die goed werken te verkopen via bijvoorbeeld marktplaats.

Gewoon een retouradres opvragen? Klik hier!

Alle vragen die jij hebt over dit onderwerp zijn meer dan welkom. Laat die dan ook gewoon achter. Hoe meer vragen jij hebt, hoe beter ik jou kan helpen. Ik kijk er naar uit om jouw vraag te beantwoorden. Heb jij een directe vraag? Neem contact met mij op.