Product testing Nederland en hoe dat werkt!

Product testing Nederland

In deze blog schrijf ik over hoe product testing Nederland werkt. Tenminste, hoe ik dat voor deze website aanpak.

Direct product testing Nederland aanvragen? Klik hier!

Er zijn een paar dingen heel erg van belang. Om te beginnen moet je mijn boek lezen. Verder is het ook noodzakelijk dat je een persoonlijkheidstest maakt en de persoonlijke evaluatie ondergaat. Dat laat zien welke problemen er opgelost moeten worden in het leven. Hoe beter jij die aan kunt pakken, hoe beter jij ook wordt op veel meer vlakken. Hoe sneller jij ook gaat groeien en wellicht ook zelf iets op kunt zetten wat groter is dan dit.

Bekijk waarom product testing Nederland er is! Klik hier!

Voor mij is het van groot belang dat spullen echt bekeken worden. Uiteindelijk gaat alles om content. Iedere maand bepaal ik opnieuw een budget wat uitgegeven kan worden aan testaankopen. In dat budget zit ook meteen de beloning die testers kunnen ontvangen.

Meer over product testing Nederland

Wat ik wil bereiken is dat er uiteindelijk honderden producten per dag getest worden. Met dat soort aantallen kunnen we samen heel veel mensen bereiken. Natuurlijk wil ik ook dat je daar heel veel geld aan verdient. Dat geeft mij ook enkel een goede naam.

Direct mijn boek downloaden? Klik hier!

Reacties van alle testers kan worden gegeven via een blog, via een video of op andere creatieve manieren. Het doel is een los deel op deze blog te maken speciaal voor product testing Nederland. Dat deel krijgt ook een compleet eigen financiële stroom.

Start direct! Neem contact op!

Voor alles wat jij verder nog wil weten nodig ik je uit om een bericht achter te laten onder de blog. Hoe meer je weet, hoe beter ik je ook kan helpen. Standaard vragen krijg ik genoeg, dus daag mij uit!

Ajax producten worden nog verkocht bij AliExpress!

Ajax

Wie denkt slim te zijn en voordelig Ajax producten te kopen doet er echt niet goed aan door bij AliExpress te kopen. In deze blog uitleg.

Een voorbeeld Ajax product bekijken? Klik hier!

Mijn grotere doel is jou te blijven helpen. Ik vind het natuurlijk prima als jij een product van Ajax wilt kopen. Maar, als je dat doet, doe het altijd op een manier zodat de club er ook beter van wordt. Koop hoe dan ook geen producten via AliExpress omdat deze absoluut namaak zijn. Dat kan je weten door simpelweg naar de prijs te kijken. Ik heb daar al eerder over geschreven.

Bekijk het Ajax product waar het nu over gaat! Klik hier!

Nu spreek ik als budgettrainer natuurlijk over handige manieren om met geld om te gaan. Het is daarbij wel zo dat ik ook wil dat je ethisch bent. Ook dat jij je houd aan de 21 leefregels voor de weg naar een gelukkig leven.

Kopers over de Ajax producten

Ik kijk hier specifiek naar het best verkochte product wat is gekocht van deze verkoper. Omdat producten gelukkig vrij snel offline worden gehaald is het gelukkig nog maar een aankoop geweest. Wel gaat het om een Ajax product.

Zelf de reacties bekijken? Klik hier!

Het ene Ajax product wat is verkocht heeft wel 31 kopers. Dat maakt het voor mij een nog belangrijker iets om over te schrijven. Ik wil dat jij je realiseert dat dit soort producten ook illegaal zijn om te kopen. Jij kunt als koper dus ook gewoon een boete krijgen.

Bekijk de Ajax producten! Klik hier!

Voor alles wat jij verder nog wilt weten over dit soort producten, laat een reactie achter onder de blog. Hoe meer je vraagt, hoe beter ik jou ook kan helpen. Zowel nu als in de toekomst.

Lego vliegveld te koop bij AliExpress!

Lego vliegveld

Wie een Lego vliegveld wilt kopen kan dat nu ook bij AliExpress doen. Het nadeel? De prijs ligt boven de grens voor BTW en inklaringskosten.

Direct het Lego vliegveld bekijken? Klik hier!

Voor het kopen moet je helemaal zelf de beslissing nemen. Mijn doel is dat jij weet wat de mogelijkheden zijn. Ik wil dat jij op de hoogte bent van wat jij kunt betalen en wat jij moet betalen door de mogelijke extra kosten. Als budgettrainer is mijn doel mensen bewust van geld te maken. Niet zomaar alleen bewust van wat geld is, maar ook van de mogelijke extra kosten vanuit de overheid.

Bekijk het Lego vliegveld online! Klik hier!

Het grootste doel voor mij is jou duidelijkheid te geven voor alles wat je wilt kopen. Dat kan alleen als je compleet op de hoogte bent. Natuurlijk mag je altijd contact met mij opnemen om volledige duidelijkheid te krijgen. Ik wil gewoon dat jij weet wat je koopt.

Kopers over het Lego vliegveld

Wanneer jij volledig op de hoogte bent van de mogelijkheden weet jij ook welke producten handig zijn om te kopen en welke niet. Met slechts 4 reacties kan ik van de kopers uit nog weinig zeggen over het Lego vliegveld. De meest negatieve koper schrijft een Russische tekst wat betekent dat een van de vleugels van het vliegtuig was gebroken.

Zelf de reacties bekijken? Klik hier!

De positieve reacties zijn bijvoorbeeld: “Prima product” en de rest van de kopers laten enkel een cijfer achter zonder inhoudelijke beoordeling. Dat is meteen alles wat ik over het Lego vliegveld kan schrijven.

Bekijk de beoordelingen zelf! Klik hier!

Natuurlijk ben je altijd welkom om verdere vragen te stellen. Hoe meer je vraagt, hoe beter ik jou ook kan helpen. Een reactie onder de blog is de snelste manier om een reactie te krijgen.

Zwempak te koop bij AliExpress!

Zwempak

Wanneer jij een zwempak wilt kopen is AliExpress een serieus goede plek om eens te kijken. Jij betaalt daar nog geen 30 euro!

Direct jouw zwempak bestellen? Klik hier!

Dan kijk ik natuurlijk zoals in iedere blog naar de reacties van de verschillende kopers. Deze beoordelen het zwempak gemiddeld met 4,7 uit 5 sterren. De reacties van de kopers lees jij in het tweede deel van de blog. Daar geef ik ook uitleg over de redenen dat het cijfer niet hoger is uitgevallen. Het uiteindelijke doel van deze blog is jou te helpen aan het beste product voor jou.

Bestel jouw zwempak online! Klik hier!

Dan ter afsluiting van het eerste deel van deze blog. Heb jij vragen of opmerkingen over dit product of een van de andere producten? Laat jouw reactie achter aan het einde. Jij mag natuurlijk ook altijd contact opnemen, zodat de informatie die jij hebt direct vanuit de bron komt.

Kopers over het zwempak

Deze verkoper van sportieve producten krijgt geen cijfer lager dan 3 uit 5 sterren voor dit zwempak. De koper die het laagste cijfer geeft schrijft: “Te klein”. Dat betekend dat deze verkoper simpelweg een te kleine maat heeft gekocht. Wat mij betreft geen reden om dit lage cijfer te geven. Ik ga nu verder op de positieve reacties.

Alle reacties lezen? Klik hier!

Positieve kopers reageren met: “Super mooi”, “Past perfect”, “Super snel geleverd” en “Maat iets kleiner dan verwacht”. Lees vooral de reacties van kopers ook zelf om er zeker van te zijn dat dit zwempak jou perfect gaat passen. Het belangrijkste doel is jou een perfect product te geven.

Lees alle reacties zelf! Klik hier!

Neem vooral alle reacties door. Ik help jou dan persoonlijk verder. Wanneer jij een ander soort zwemproduct zoekt help ik jou natuurlijk ook verder. Ik weet zeker dat het product wat jij zoekt gewoon beschikbaar is.

Originally posted 2019-02-06 21:43:26.

Papieren lamp te koop bij AliExpress

Papieren lamp

Wie een papieren lamp wilt kopen kijkt bij AliExpress. Dit product werd met 4,8 uit 5 sterren goed beoordeeld. Met 20 stuks per verpakking.

Direct jouw papieren lamp bestellen? Klik hier!

Inmiddels is dit product door 524 mensen gekocht en 104 keer beoordeeld. Dat zegt ook al veel, want er zijn genoeg producten die ruimschoots minder vaak zijn gekocht of beoordeeld. Blijf daarom vooral ook lezen om alle reacties op de papieren lamp te bekijken. Let daarbij vooral goed op de kwaliteit en de maat van het product. Die moet natuurlijk wel overeenkomen met jouw wensen en verwachtingen.

Koop jouw papieren kamp online! Klik hier!

Laten we dan snel dit deel van de blog gaan afronden. Natuurlijk wil ik dat jij een perfect product koopt, dus neem contact op als jij nog vragen hebt. Mijn voornaamste doel is jou aan het perfecte product voor jou te helpen, dus laat het mij weten! Jij kunt jouw reactie ook onder deze blog achterlaten.

Kopers over de papieren lamp

In dit deel van de blog schrijf ik over de reacties van kopers over de papieren lamp. Doel is daarmee een ideaal overzicht te schrijven van goede en slechte punten. Omdat deze lamp met de grote meerderheid zeer positief beoordeeld wordt zal ik daar wel de focus in leggen.

Alle reacties bekijken? Klik hier!

Reacties zijn onder andere: “Super snelle levering”, “Perfect” en “Binnen 9 dagen in Nederland”. Geen enkele koper geeft 1 uit 5 sterren. Ook niemand geeft 2 uit 5 sterren. Dat zegt heel veel, want ik kom zelden producten tegen met zo’n hoog aantal beoordelingen waar niemand de lagere cijfers geeft. Lees vooral ook zelf de reacties op de papieren lamp.

Lees de reacties op de papieren lamp zelf! Klik hier!

Ter afsluiting van deze blog, lees altijd de reacties goed door. Zo weet jij zeker dat jij een prima product koopt die geheel voldoet aan jouw wensen.

Originally posted 2019-02-05 18:39:34.

Astronauten pak te koop bij AliExpress!

Astronauten pak

Voor kinderen die wel van een verkleedfeestje houden is het astronauten pak fantastisch. Deze blog gaat daarover, inclusief reacties van kopers.

Direct jouw astronauten pak bestellen? Klik hier!

Omdat dit product wordt aangeboden door een koper die al 4 jaar actief is, maar dit specifieke astronauten pak nog slechts een paar keer is verkocht, schrijf ik in het tweede deel van deze blog over andere producten. Dit omdat dit product nog geen inhoudelijke beoordelingen heeft gekregen. Natuurlijk heb jij ook de gelegenheid om jouw reactie achter te laten aan het einde van deze blog. De reacties lees ik persoonlijk en zal ik dan ook op reageren.

Meer over het astronauten pak weten? Klik hier!

Mocht jij nog vragen hebben over dit product voordat jij overgaat op een aankoop? Neem gerust contact met mij op, zodat ik jou persoonlijk verder kan helpen. Mijn doel is jou aan het beste product te helpen voor jou, of in dit geval jouw kinderen.

Kopers over het astronauten pak

Hoewel kopers nog geen reactie geven ziet het astronauten pak er wel erg leuk uit in mijn persoonlijke mening. Voor dit deel van de blog kan ik echter niets anders doen dan andere reacties van kopers van andere producten bekijken. Natuurlijk kan jij jouw vragen en reacties altijd achterlaten aan het einde van deze blog.

Zelf de reacties bekijken? Klik hier!

Deze verkoper verkoopt naast het astronauten pak ook heel veel andere kostuums. Ik zal voor de reacties kijken naar het best verkochte product. Deze is 155 keer gekocht, 33 keer beoordeeld en krijgt 4,5 uit 5 sterren als cijfer. Zeker niet het hoogst wat ik ooit heb gezien, ook niet bijzonder laag. Met reacties als: “Geweldige kwaliteit”, “Goed aangekomen”, “Perfect” en “Binnen 3 weken in huis”.

Astronauten pak bestellen? Klik hier!

Natuurlijk staat deze blog volledig open voor alle vragen die jij eventueel nog hebt. Laat jouw reactie gerust achter onder deze blog, zodat ik jou persoonlijk verder kan helpen aan het antwoord.

Originally posted 2019-02-02 08:45:35.

E-bike accu te koop bij AliExpress!

E-bike accu

Er zijn dagen dat ik mij nog verbaas wat AliExpress allemaal verkoopt. Vandaag bijvoorbeeld zag ik een e-bike accu die daar gewoon verkocht wordt.

Direct jouw e-bike accu bestellen? Klik hier!

Het product is overigens leverbaar vanuit Duitsland, dus jij hoeft je niet eens zorgen te maken over de hoge kosten in verband met BTW en inklaring. Dit product wordt beoordeeld met de volle 5 uit 5 sterren, waar geen enkele koper een negatieve reactie achterlaat. In het tweede deel van deze blog ga ik daar verder op in. Daar leg ik ook de voor- en nadelen uit van het kopen van een e-bike accu op deze manier.

Zien wat deze e-bike accu kost? Klik hier!

Natuurlijk zijn er mensen die vragen hebben, dus als dat bij jou ook het geval is, stel ze gerust. Mijn belangrijkste doel is dat jij alleen het juiste product koopt. In dit geval dus een product geschikt voor jouw fiets.

Kopers over de e-bike accu

Met een product van meer dan 200 euro maak ik mij soms een beetje zorgen. Als de kwaliteit namelijk niet optimaal is blijft het veel geld om weg te gooien. In dit deel van de blog kijk ik naar de reacties van enkele kopers. Mocht jij deze e-bike accu hebben gekocht en wil jij jouw mening laten horen? Dat kan gewoon onder deze blog.

Alle reacties lezen? Klik hier!

Volgens een Spaanse koper geeft de verkoper snel antwoord op vragen en om uitleg te geven welke e-bike accu nodig is. Een andere Spaanse koper praat enkele over de perfecte communicatie. Dit terwijl een Italiaanse koper niet verder komt dan het woord: “Perfect”. De rest van de kopers laten het bij de 5 uit 5 sterren en geven geen inhoudelijke reactie.

Zelf zien wat kopers schrijven over de e-bike accu? Klik hier!

Dan sta ik op het punt om deze blog weer af te sluiten. Heb jij iets wat jij nog kwijt wilt? Neem gerust contact met mij op.

Originally posted 2019-02-02 06:39:39.

Bonuskaart van Albert Heijn nu GRATIS en anoniem!

Bonuskaart

AliExpress Nederland verkocht al een anonieme bonuskaart en gaat daar nu ook 28 gratis van weggeven. In de maand februari 2019 1 per dag.

Direct jouw Albert Heijn bonuskaart aanvragen? Neem contact op!

Jij kunt jouw anonieme bonuskaart natuurlijk ook kopen. De prijs van de kaart is hier te vinden. Bij deze bonuskaart zit 128mb USB opslagruimte, zodat jij jouw noodzakelijke data ook onderweg mee kunt nemen. meer informatie daarover lees jij in het tweede deel van deze blog. Het doel van deze actie is meer bekendheid te geven aan AliExpress Nederland en deze website. Jij krijgt gewoon de normale kortingen en omdat tientallen mensen deze kaart gebruiken ben jij volledig anoniem.

Wil jij de bonuskaart GRATIS krijgen? Neem contact op.

Het leuke van dit product is dat wij het geheel gratis naar jou toesturen. Jij hoeft er dus werkelijk niets voor te betalen. Ons doel is jou van extra kortingen te voorzien.

Meer informatie over de bonuskaart

Omdat de bonuskaart nog altijd werkt met een barcode kunnen wij deze eenvoudig zelf printen. Persoonlijk gebruik ik deze kaart vrijwel dagelijks. Jij kunt deze pagina natuurlijk ook gewoon afdrukken en de barcode scannen bij de kassa. Jij krijgt dan ook jouw kortingen bij de Albert Heijn supermarkt. Voor wie interesse heeft, wij werken ook aan een anonieme Etos en Kruitvat klantenkaart.

Jouw Bonuskaart gratis aanvragen? Neem contact op!

Natuurlijk kopen wij deze bonuskaart via AliExpress. De levertijd is daarmee minimaal enkele weten. Mocht jij de kaart sneller in ontvangst willen nemen? Laat het gerust weten. Laat jouw reactie achter onderaan deze pagina. Bij voldoende reacties zullen wij deze kaart op voorraad nemen en vanuit Nederland gaan versturen.

Andere producten kopen bij AliExpress? Klik hier!

Dan zijn er soms ook nog vragen. Bijvoorbeeld, kan ik mijn Airmiles kaart koppelen? Het antwoord op die vraag is nee. Dat hebben wij al gedaan. Zo verdienen wij een stukje van de kosten van deze gratis kaart terug. Heb jij verder nog andere vragen waar jij antwoord op wilt hebben, laat het ook gerust weten. Wij hebben geen contract met Albert Heijn en zullen dus ook jouw gegevens niet delen. Iedereen krijgt dus ook hetzelfde bonuskaartnummer.

Wat is het voordeel van deze bonuskaart?

Bonuskaart barcode

Wanneer honderden mensen deze anonieme bonuskaart gaan gebruiken gaan de persoonlijke kortingen toenemen. Die kortingen kunnen we allemaal gebruiken.

Voel je vrij om het zelf eens te proberen. Wie weet krijg jij ook extra korting op jouw boodschappen!

Kan ik ook Airmiles sparen met de anonieme bonuskaart?

Bonuskaart barcode

Nee, dat gaat niet, want ook airmiles zijn aan jou persoon gekoppeld. Om de anonieme bonuskaart anoniem te houden kan je geen airmiles sparen.

Wat ik wel heb gedaan is de kaart gekoppeld aan mijn airmiles kaart, zodat de airmiles alsnog naar een goed doel kunnen gaan.

Waarom doet Albert Heijn dit niet zelf?

Bonuskaart barcode

Ooit deden ze het zelf, maar sinds enkele jaren willen ze proberen om persoonsgegevens te verzamelen.

Om die reden zijn wij in deze markt gestapt en kan jij nu opnieuw van de anonieme bonuskaart gebruikmaken.

Originally posted 2019-02-01 13:08:53.

Skibroek te koop bij AliExpress

Skibroek

Wie zoekt naar een skibroek stopt bij AliExpress. Daar heb jij een waterdichte skibroek van spijkerstof voor onder de 25 euro!

Direct bestellen? Klik hier!

Met 118 beoordelingen en een gemiddeld cijfer van 4,8 uit 5 sterren. Ongeveer het hoogst mogelijke cijfer wat mogelijk is bij AliExpress. Daar komt bij dat de reacties op deze skibroek zeer positief zijn. Van “Snelle levering” tot “Mooie skibroek” en van “Super snel geleverd” tot “Zeer tevreden. Reacties zijn vrijwel allemaal positief. In het tweede deel van deze blog neem ik meer reacties door en zal ik ook enkele klachten toelichten.

Direct jouw skibroek bestellen? Klik hier!

Heb jij nog andere vragen of zoek jij iets anders voor de wintersport? Neem gerust contact met mij op. Ik help jou dan graag verder om het juiste product te vinden. Deze service is geheel gratis, wij verdienen ons geld middels een commissiesysteem van AliExpress.

Kopers over de skibroek

Ik heb al wat positieve reacties besproken eerder in de blog. Ga jij binnenkort wintersporten, dan adviseer ik wel om in Nederland te kopen. Heb jij nog even tijd? Dan kan jij veilig bij AliExpress kopen. Houd altijd rekening met de eventuele BTW en inklaringskosten die jij moet betalen bij een product van 22 euro of duurder.

Direct kopen? Klik hier!

Klachten over deze skibroek gaan vooral over de maat. Het laagste cijfer is overigens 2 uit 5 sterren, geen enkele koper heeft het laagste cijfer gegeven. Andere klachten gaan over het kleurverschil met de afbeelding op het scherm. Veel kopers geven verder geen enkele reactie, daar kan ik dus ook niet op reageren.

Jouw skibroek bestellen? Klik hier!

Samengevat op basis van de reacties van eerdere kopers is dit zeer waarschijnlijk een prima product. Wil jij daar meer over weten? Laat het mij ook weten. Laat jouw reactie achter onder deze blog voor de toekomstige kopers. Ik lees de reacties ook persoonlijk en zal waar nodig reageren.

Originally posted 2019-01-26 08:12:41.

Winterschoenen voor vrouwen te koop bij AliExpress!

Winterschoenen voor vrouwen

Wanneer ik met mijn vrouw door het winkelcentrum loop en winterschoenen voor vrouwen zie moeten we altijd even kijken. Zeker met een uitverkoop.

Direct zien welke winterschoenen voor vrouwen bij AliExpress worden verkocht? Klik hier!

Ik heb al eerder geschreven over producten van Nike en andere grote merken. Nu is het zo dat die producten veelal namaak zijn en van lagere kwaliteit dan het origineel. Deze winterschoenen voor vrouwen worden door 7 kopers beoordeeld met 5 uit 5 sterren. Er is simpelweg geen lager cijfer gegeven. De verkoper krijgt overigens op 98,2% van alle bestellingen dezelfde 5 uit 5 sterren. Ik heb dan ook het idee dat we hier met een zeer goed product te maken hebben.

Direct jouw winterschoenen voor vrouwen kopen? Klik hier!

Dan wel even een korte waarschuwing. Het is nu januari en het is koud buiten. Bestel jij echter vandaag, dan is de kans groot dat jij jouw bestelling pas in maart binnen gaat krijgen. Tegen die tijd wordt het alweer warmer buiten. Wil jij informatie over levertijden? Binnenkort komt er weer een blog over de actuele levertijd in 2019 en wat te doen als een pakketje niet binnenkomt.

Kopers over de winterschoenen voor vrouwen

Op het moment van schrijven van deze blog komen de meeste reacties uit Rusland. Dat is een goed teken, want als het ergens koud wordt is het daar wel. Met de vertaling van AliExpress heb ik ongeveer kunnen ontcijferen wat er staat. Reacties als: “Zeer warm”, “Goede maat” en “Goede kwaliteit” geven een aardig beeld.

Zelf de reacties op de winterschoenen voor vrouwen bekijken? Klik hier!

Het leuke van deze verkoper, er worden eigenlijk alleen maar vergelijkbare soorten producten verkocht. Bijvoorbeeld ook roze sneakers, beoordeeld met 4,9 uit 5 sterren door in dit geval 274 stemmen. De enige klachten daar gaan over de maat die wat klein valt, wat overigens wel vaker gebeurt bij bestellingen vanuit China.

Alle reacties op de andere producten zien? Klik hier!

Omdat de winterschoenen voor vrouwen op dit moment in de aanbieding zijn is het wel het moment om te kopen. De prijs komt ruim onder de 22 euro uit, wat ook het risico op BTW en inklaringskosten mogelijk kan voorkomen. Heb jij vragen over dit product? Laat jouw reactie achter onder de blog.

Originally posted 2019-01-21 06:31:42.

Aankoopbedrag terugwinnen? Reageer!

Aankoopbedrag terugwinnen

Ben jij ontevreden over een product? Of ben jij juist enorm tevreden? Laat jouw reactie achter onder deze blog om jouw aankoopbedrag terug te winnen!

Aankopen tot 750 euro komen in aanmerking! Heb jij BTW en inklaringskosten moeten betalen? Die kosten kan jij ook terugwinnen!

In het tweede deel van deze blog deel ik de voorwaarden voor dit spel. Belangrijk voor nu is dat jij reageert met een omschrijving van het product waar het om gaat en een reactie op het product. Deel dit bericht daarna via Facebook en laat jouw vrienden reageren op jouw reactie. Hoe meer reacties jij ontvangt op jouw reactie, hoe groter jouw kans om het aankoopbedrag terug te winnen.

Direct deelnemen? Laat jouw reactie achter!

Heb jij nog niets gekocht via de AliExpress website? Doe dat dan nu! Producten zijn vaak al super goedkoop, maar door het aankoopbedrag terug te winnen is dat natuurlijk alleen maar leuker!

Voorwaarden om het aankoopbedrag terug te winnen

Heb jij een product gekocht voor maximaal 750 euro inclusief verzendkosten? Laat jouw reactie dan achter. Laat daarbij weten waarom jij vind dat jij het verdient om het bedrag terug te krijgen. Deel dit bericht vervolgens ook via jouw sociale netwerken zoals bijvoorbeeld Facebook.

Hoe meer mensen jouw reactie zien, hoe groter de kans dat jij het aankoopbedrag terug gaat winnen. Wij zullen met de winnaar persoonlijk contact opnemen voor de gegevens van de bankrekening.

In de reactie moeten minimaal de volgende punten vermeld staan:

  1. Een reactie op het product. Wat was er goed aan of juist niet?
  2. De prijs van het product, inclusief verzendkosten.
  3. De reden voor jou om het aankoopbedrag terug te winnen.

Hoe meer mensen reageren, hoe meer mensen wij het aankoopbedrag terug kunnen geven. Deel deze blog dan ook vooral met iedereen. Dat helpt ons ook weer om meer geld beschikbaar te krijgen om nog meer mensen het aankoopbedrag te vergoeden. Heb jij vragen over deze actie? Neem contact met mij op.

Originally posted 2019-01-17 21:41:29.

Autoradio en DVD speler te koop bij AliExpress

Autoradio en DVD speler

Wie zoekt naar een autoradio en DVD speler koopt bij AliExpress. Voor nog geen 100 euro is dit apparaat al te koop. Ook foto’s zijn erop weer te geven.

Direct zien wat deze autoradio en DVD speler kost? Klik hier!

Zoals in alle product review blogs schrijf ik ook hier over de reacties van eerdere kopers. Het mooie is dat kopers van dit product een beoordeling geven van 4,9 uit 5 sterren. Net niet het hoogste, maar het komt er goed in de buurt. Geen enkele koper geeft overigens een cijfer lager dan 4 uit 5 sterren. In het tweede deel van deze blog zal ik enkele inhoudelijke reacties doornemen.

Direct de autoradio en DVD speler kopen? Klik hier!

Heb jij vragen over dit product of een van de ander producten waar ik over schrijf op deze website? Neem contact met mij op, zodat ik jou persoonlijk verder kan helpen.

Kopers over de autoradio en DVD speler

Met 21 bestellingen en 8 beoordelingen krijgt deze autoradio en DVD speler 4,9 uit 5 sterren. Bijna het hoogst haalbare cijfer. Ik ga een paar van de reacties doornemen om een zo compleet mogelijk beeld te geven. Kopers schrijven onder andere over de snelle levertijd. Daarbij zijn de producten ook uitstekend verpakt.

Meer informatie over de autoradio en DVD speler? Klik hier!

Veel kopers geven helaas geen inhoudelijke reactie. De winkel die dit product verkoopt krijgt wel voor 97,3% positieve reacties. Bijna iedereen is dus erg positief over de verkochte producten. Daar kan ik niet heel veel over zeggen, maar jij kunt natuurlijk wel zelf even kijken. Vooral omdat de producten zo ontzettend van elkaar verschillen.

Alle producten bekijken? Klik hier!

Heb jij nog vragen over de autoradio en DVD speler of wil jij iets anders weten? Neem gerust contact met mij op of laat jouw reactie achter. In beide gevallen help ik jou persoonlijk verder.

Originally posted 2019-01-17 12:34:58.

Android GPS autoradio te koop bij AliExpress

Android GPS autoradio

Wie zoekt naar een Android GPS autoradio komt al snel bij AliExpress uit. Kort geleden werd er ook weer zo’n product gekocht wat mij opviel.

Direct zien om welke Android GPS autoradio het om gaat? Klik hier!

In deze blog ga ik de reacties van kopers doornemen. Deze lijken op het eerste gezicht niet super positief met 4,1 uit 5 sterren. Ik zal enkele inhoudelijke reacties doornemen en ook kijken hoe deze verkoper het verder doet. Mocht jij daar nu al vragen over hebben, neem gerust contact met mij op. Ik ga jou dan verder helpen om het juiste product te vinden.

Meer weten over de Android GPS autoradio? Klik hier!

Mijn belangrijkste doel voor deze blog is jou te helpen de juiste kennis te vergaren. Met de juiste kennis weet jij ook hoe jij het geschikte product kunt vinden. Natuurlijk kan jij ook geholpen worden door onze personal shopper service. Dat werkt ook voor gadgets en vergelijkbare producten.

Kopers over de Android GPS autoradio

Met 10 beoordelingen en een 4,2 uit 5 sterren krijgt dit product geen geweldige beoordelingen. Woorden als “Goed product”, “Super” en “Ok” vatten de positieve beoordelingen samen. Andere kopers schrijven dat het product niet werkt en dat de levering erg lang kan duren.

Meer weten over de Android GPS autoradio? Klik hier!

In totaal geven 94,5% van de kopers van andere producten van deze verkoper een positief oordeel. Dat lijkt dan weer een heel stuk beter. De best verkochte Android GPS autoradio krijgt 4,8 uit 5 sterren op basis van in totaal 31 beoordelingen. De reacties daar zijn een stuk positiever.

Zien hoe kopers reageren op de Android GPS autoradio? Klik hier!

Heb jij nog vragen of wil jij meer weten? Neem gewoon even contact met mij op. Zo kan ik jou helpen om het perfecte product te vinden.

Originally posted 2019-01-15 12:35:43.

3D printers koop je bij AliExpress!

3D printers

Wie 3D printers wilt kopen doet er goed aan om eens bij AliExpress te kijken! De prijs daar is relatief laag, de kwaliteit vaak zeer goed.

Meer weten over de 3D printers? Klik hier!

Natuurlijk moet jij met de 3D printers die te koop zijn bij AliExpress rekening houden met BTW en ook met de inklaringskosten. Deze kosten kunnen flink oplopen. Wanneer jij daar rekening mee houd in jouw berekening van de prijs ga jij absoluut plezier beleven aan dit product. Het komt overigens ook zeker voor dat de douane het pakketje niet onderschept en dat jij niets extra hoeft te betalen.

Meer weten over de 3D printers? Klik hier!

Wat voor vragen jij ook mag hebben, voel je altijd vrij om contact met mij op te nemen. Niet alleen lees ik alle reacties en berichten, ik reageer ook vaak persoonlijk. Hierdoor weet jij altijd zeker dat de AliExpress specialist naar jouw vraag heeft gekeken. Verder controleer ik ook de antwoorden die mijn team geeft.

Kopers over 3D printers

Met duizenden kopers en reacties is er veel om uit te kiezen. Ik ga een product beoordelen die door deze verkoper als beste is verkocht. In totaal hebben 1908 mensen een stem achtergelaten voor een eindcijfer van 4,8 uit 5 sterren. Ik ga daar de reacties van bekijken, zowel positief als de paar negatieve stemmen.

Meer weten over 3D printers? Klik hier!

Kopers zijn over het algemeen zeer tevreden over dit product. Kopers schrijven over een snelle levertijd en over de goede kwaliteit van het apparaat. Minder positieve kopers schrijven over 3D printers dat de kwaliteit juist niet zo goed is of dat het lastig is in het gebruik. Met een prijs van rond de 200 euro zijn deze 3D printers in iedere berekening erg goed te betalen.

Jouw 3D printers kopen? Klik hier!

Ter afsluiting van deze blog ben ik op zoek naar mensen die dit product van AliExpress hebben gekocht. Deel ook jouw foto’s van de producten die jij heb kunnen maken. Ongeveer alles is te produceren via gratis modellen die online te vinden zijn. Neem gerust contact met mij op om jouw foto’s te delen. Iedere reactie is welkom.

Originally posted 2019-01-15 09:25:36.

Dropshipping center AliExpress: Informatie!

dropshipping center AliExpress

Wie het dropshipping center AliExpress wil gebruiken, in deze blog deel ik kennis en informatie over eerlijk online zakendoen.

Dropshipping center AliExpress bekijken? Klik hier!

Mijn doel is de creatie van eerlijke verkopers. Dat krijg je alleen als je ethisch zaken doet. Natuurlijk wil ik jou altijd verder blijven helpen. Daarom adviseer ik je om mijn boek te downloaden. In dat boek staat hoe jij via een platform als deze heel erg veel geld kunt verdienen. Het verschil tussen deze sites en sites die doen alsof ze vanuit Nederland werken is dat wij eerlijk zijn. Meer in het tweede deel van deze blog.

Bekijk het dropshipping center AliExpress! Klik hier!

Voor vragen die jij hebt nodig ik je uit om contact met mij op te nemen. Hoe meer vragen, hoe beter ik jou ook kan helpen. Mijn grootste doel is jou duidelijkheid te blijven geven. Ga eerlijk en oprecht zaken doen.

Waarom een dropshipping center AliExpress

Laat ik dan eens gaan kijken wat er voor je wordt gedaan. Veel verkopers, zeker nu, doen alsof ze lokaal verkopen. Helaas zijn er veel mensen die niet eerlijk zijn. Die mensen maken kopen via internet minder betrouwbaar. Wanneer jij koopt, betaal altijd veilig met creditcard of PayPal.

Zelf eerlijk handelen? Klik hier!

Heb jij dingen die je wilt weten, laat ieder bericht achter onder de blog. Overweeg jij om van het dropshipping center AliExpress gebruik te maken, blijf hoe dan ook open en eerlijk. Vertel jouw klanten hoe dan ook dat je inkoopt bij AliExpress.

Koop en verkoop eerlijk! Klik hier!

Daar ga ik deze blog mee afsluiten. Is er iets wat jij wilt weten, voel je altijd vrij om met mij contact op te nemen. Hoe meer je vraagt, hoe beter ik ook kan helpen. Vragen staat vrij en dat gaat ook niet veranderen.

Pakketje? Waar is het? Ik ga jou verder helpen!

pakketje

Heb jij hulp nodig om een pakketje te vinden? Dan ben je hier op de juiste plek. Met steeds meer online mogelijkheden, steeds belangrijker!

Direct jouw pakketje vinden? Klik hier!

Natuurlijk is het belangrijk om te zien en te weten hoeveel je kunt kopen. Wat je veilig kunt bestellen en waar jij het beste kunt kopen. Door de informatie en data die ik nu verzamel weet ik dat een pakketje vinden altijd wel te doen is. Waar het veel misgaat is dat mensen te lang wachten met het openen van een dispute. Dat doe je wanneer een pakketje niet goed is of niet op tijd aankomt.

Vindt jouw pakketje! Klik hier!

Graag vertel ik jou ook even over het boek wat jij kunt lezen. In mijn boek kan jij precies lezen hoe jij een website als deze kunt maken. Dat betekent veel werken en in eerste instantie weinig verdienen. Wel zet je iets serieus neer.

Is mijn pakketje in Schiedam?

Daar wil ik ook wel even heel erg duidelijk over zijn. Wat er in Schiedam gebeurt is de douane. Daar worden pakketjes gecontroleerd en bewaart voor doorsturen naar PostNL. Daar worden ook de BTW en inklaringskosten bepaald. Zorg dat jij daar ook van op de hoogte bent.

Zelf kijken? Klik hier!

Voor het vinden van een pakketje mag jij altijd berichten sturen. Laat gewoon een reactie achter onder deze blog. Hoe meer jij bekijkt en hoe meer jij vraagt, hoe beter jij kan worden geholpen. Mijn doel blijft jou optimaal te helpen en de ondersteunen.

Bekijk waar jouw pakketje is! Klik hier!

Daar laat ik het voor deze blog bij. Heb jij vragen, reacties of opmerkingen, voel je vrij om een bericht achter te laten onder deze blog. Hoe meer jij weet, hoe beter ik jou ook kan helpen. Iedere vraag is absoluut welkom.

Klacht.nl lost AliExpress klachten niet op! Wij wel!

Klacht.nl AliExpress

De website Klacht.nl doet er alles aan om klachten te verzamelen. Het bedrijf geeft ons echter geen toegang tot AliExpress klachten en lost deze niet op.

Heb jij een klacht via Klacht.nl gemeld? Neem contact op!

Mijn doel is daadwerkelijk tot een oplossing te komen. Dat is niet in alle gevallen mogelijk. Gelukkig lukt het in vrijwel alle gevallen wel om tot een oplossing te komen. Bijvoorbeeld door geld terug te krijgen of door het product opnieuw te laten aanbieden. Belangrijk is dat jij toegang hebt tot jouw AliExpress account en uiterlijk 60 dagen geleden een bestelling hebt geplaatst.

Iets bij AliExpress kopen zonder problemen? Klik hier!

Ik help jou graag met antwoorden op alle vragen. Het komt soms voor dat ik het antwoord niet direct voor jou heb. Wanneer dat het geval is ga ik het voor jou uitzoeken. Ik heb goed contact met China en kan in sommige gevallen ook namens jou contact opnemen met de klantenservice daar.

Waarom lost Klacht.nl de klachten niet op?

Het bedrijf achter klacht.nl bestaat omdat jij klachten hebt. Ben jij tevreden over alle bedrijven, dan kan klacht.nl niet aan jou verdienen. Als een bedrijf niet aan jou kan verdienen, dan ben jij niet interessant. Het is voor een organisatie als klacht.nl dus alleen maar interessant om negatief over bedrijven te schrijven.

Wel een oplossing voor jou vinden voor jouw klacht? Neem contact op!

Wist jij dat klacht.nl bedrijven ook geld rekent voor bepaalde informatie? Zo krijg jij als bedrijf bijvoorbeeld veel meer mogelijkheden tegen betaling dan bij de gratis mogelijkheden. Helaas krijgen wij dus geen toegang tot de klachten en kan ik jou enkel oproepen om via deze weg jouw klacht opnieuw in te sturen. Er zijn helaas verkopers die minder goede producten leveren.

Lezen welke producten welk goed zijn? Klik hier!

Natuurlijk help ik jou met vragen en antwoorden. Kijk ook eens naar onze personal shopper service.

Originally posted 2018-12-29 15:19:38.

Creditcard zonder BKR! Betaal veilig bij AliExpress!

Creditcard zonder BKR

Een creditcard zonder BKR is de meest veilige manier om te betalen bij AliExpress. Deze blog gaat niet over een product, maar een alternatief voor iDeal!

Direct een creditcard zonder BKR aanvragen? Klik hier!

Later in deze blog leg ik uit hoe deze creditcard zonder BKR werkt. Voor nu vertel ik hoe ik deze kaart gebruik en gebruikt heb in het verleden. Voor nog geen 20 euro per jaar maak jij gebruik van deze veilige betaalmethode. Het grote voordeel van de prepaid creditcard zonder BKR is dat jij geen geld leent! Jij koopt dus altijd met eigen geld.

Iedereen komt in aanmerking! Meldt je hier aan!

Heb jij vragen over waarom iDeal geen veilige betaalmethode is? Wil jij weten waarom ik juist adviseer om te betalen op alternatieve manieren? Laat jouw reactie achter onder dit bericht of neem contact met mij op.

Hoe werkt de creditcard zonder BKR?

Omdat het hier feitelijk gaat om een prepaid VISA / Mastercard praten we hier over een ander soort product. Het gaat om een kaart waar jij geld op moet laden voordat er iets gekocht kan worden. Om voorbereid te zijn op de toekomst is deze kaart ook te gebruiken met Bitcoin, Litecoin, Ripple, Euro, Amerikaanse Dollar en Britse ponden.

Zelf een creditcard zonder BKR aanvragen? Klik hier!

Dat betekent ook dat jij de “hoofd” valuta van jouw kaart kunt instellen als euro, Amerikaanse dollar of Britse ponden. Ik heb zelf hotels geboekt, computerschermen, 360 graden camera’s en ben uit eten geweest. Alles betaald met deze creditcard zonder BKR. Zelfs betalingen bij Lidl, Dirk, Action, Hema en veel andere winkels is mogelijk met deze creditcard zonder BKR!

Meer weten over deze kaart? Klik hier!

Tot slot, ik wil graag jouw ervaring weten. Heb jij betalingen gedaan met iDeal bij AliExpress? Zijn er dingen mis gegaan? Laat het weten! Laat jouw reactie achter onderaan deze blog. Daarmee help jij ook anderen om een stap te zetten naar alternatieve betaalmethodes.

Originally posted 2018-12-29 07:58:50.

AliExpress Marktplaats: Nieuw in Nederland!

AliExpress Marktplaats

Is er iets wat jij hebt gekocht en waar jij toch niet helemaal blij mee bent? Via de AliExpress Marktplaats verkoop jij jouw spullen nu snel online!

Heb jij vragen over de mogelijkheden voor kopen en verkopen? Neem contact op!

Omdat retour sturen van een product veelal veel geld kost is de AliExpress Marktplaats een uitkomst. Hier kan jij namelijk eenvoudig en zeer snel jouw advertentie plaatsen. Door het plaatsen van een advertentie weten heel veel kopers in een keer dat producten beschikbaar zijn. Niet alleen kunnen kopers het product sneller in huis hebben, jij komt ook snel van jouw product af.

Zelf een product kopen bij AliExpress zelf? Klik hier!

Hoe dit systeem in de eerste fase gaat werken is pagina’s met producten. Jouw product wordt op een speciale pagina geplaatst, waarmee jij dus contact kunt krijgen met potentiële kopers.

Ruilen via de AliExpress Marktplaats

Natuurlijk kan het ook zijn dat jij een maat te groot hebt gekocht en iemand anders een maat te klein. Ruilen is gewoon mogelijk. Daarover mag jij jouw eigen afspraken maken. Er zijn een paar spelregels voor het plaatsen van een product:

  • Schrijf een bericht van minimaal 300 woorden om jouw product te verkopen of te ruilen.
  • Geef duidelijk aan of jij naast verkoop ook open staat voor ruilen.
  • Plaats een foto van het product bij jouw bericht.

Stuur het bericht in een email naar [email protected], zodat ik het bericht binnen korte tijd kan plaatsen op deze website. Met gemiddeld 500 bezoekers per dag op deze website en flink veel promotie via de sociale media is de kans groot dat jij een koper gaat vinden voor het product.

Natuurlijk mag jij ook altijd reageren op de verschillende berichten om een deal te sluiten of jouw product aan te bieden. Het voordeel van de reacties is dat jij daar direct kunt communiceren met bezoekers.

Originally posted 2018-12-28 22:58:37.

4000 blogs staan nu echt online!

4000

Vandaag heb ik het voor elkaar gekregen om blog nummer 4000 online te zetten! Daarvan heb ik er ruim 3700 persoonlijk geschreven.

Meer weten over de 4000 blogs? Klik hier!

Het blijft een belangrijk doel om jou te helpen. Daarom blijf ik ook schrijven. Alles is vraag gestuurd, dus als jij iets wilt weten, laat een reactie achter onder een willekeurige blog. Hoe meer jij weet, hoe beter ik jou kan helpen. Iedere vraag, iedere reactie en iedere opmerking is absoluut meer dan welkom. Met 4000 blogs heb ik heel veel informatie over producten en over problemen die jij hebt.

Verdien geld en schrijf ook 4000 blogs! Klik hier!

Mijn grootste doel is jou te blijven helpen. Laat het mij daarom vooral ook weten als je vragen hebt. Hoe meer vragen, hoe beter ik jou ook kan helpen. Iedere vraag, is absoluut welkom! Hoe meer je weet, hoe beter ik jou ook in de toekomst kan blijven helpen.

Waarom doorgaan bij 4000 blogs?

Ik blijf schrijven omdat er zoveel informatie is. De website van AliExpress blijft ook groeien en op veel punten verbeteren. Een ding wat echt niet vooruit gaat is de klantenservice. Dat wordt steeds meer automatisch. Bij ons blijven we werken met echte mensen. Nu doe ik het nog zelf, binnenkort is de chat 24-uur per dag bemand.

Meer weten? Klik hier!

Er zijn heel veel vragen die gesteld worden. Het is belangrijk dat jij je realiseert dat 4000 blogs niet zomaar geschreven zijn. Er is enorm veel om om te schrijven, heb je inspiratie nodig? Kom langs in Amsterdam!

Bekijk alle 4000 blogs! Klik hier!

Wat ik extreem belangrijk vind is dat jij een duidelijk beeld hebt. Dat jij weet welke vragen jij kunt stellen. Binnenkort komen er nog veel meer blogs, ook over andere bedrijven zoals Amazon.nl.