Onjuist adres: Wat moet ik nu doen?

Onjuist adres

Wanneer jij een onjuist adres invoert bij AliExpress komt een pakket in principe niet aan. Helaas is het niet altijd duidelijk wat er mis gaat.

Direct een onjuist adres corrigeren? Klik hier!

Waar het om gaat is een verkeerde woonplaats, vergeten huisnummer of erger nog, helemaal geen straatnaam. Helaas zijn er veel mensen die denken dat PostNL een adres gewoon kan aanpassen. De klantenservice geeft met enige regelmaat aan dat wij dat vanuit AliExpress Nederland ook gewoon door kunnen geven. Het is echter niet het geval. Eenmaal verzonden kan wat er op een envelop staat niet meer worden aangepast.

Pas een onjuist adres direct aan! Klik hier!

Heb jij vragen, laat dan gewoon een reactie achter onder de blog. Mijn doel is jou compleet te helpen. Iedere vraag die jij onder de blog achterlaat helpt mij om jou verder te helpen. Alle vragen die jij stelt door een reactie achter te laten worden altijd binnen 24 uur beantwoord.

Meer over een onjuist adres

Dus hoe herken je dan een onjuist adres? Laat ik beginnen met wat er zoal ontbreekt uit mijn ervaring. Dat zijn onder meer:

  • Een gemeente in plaats van een woonplaats.
  • Geen straatnaam.
  • Geen huisnummer.
  • Geen postcode.

Het komt ook voor dat er helemaal niets is ingevoerd. Toch is alles nodig. Heb jij niet alle gegevens, dan zal een bestelling nooit aankomen.

Direct jouw gegevens aanpassen? Klik hier!

Voor vragen, reacties en opmerkingen wil ik jou van harte uitnodigen om een reactie achter te laten onder de blog. Hoe meer vragen jij stelt, hoe beter ik jou ook kan helpen.

Alles wat jij wilt weten over een onjuist adres? Klik hier!

Zijn er andere vragen, reacties of opmerkingen die jij wilt stellen en achter wilt laten? Jij mag natuurlijk ook gewoon contact met mij opnemen, zodat ik jouw vraag direct kan beantwoorden.

Originally posted 2019-10-12 23:08:22.

Geef een reactie