Onderzoek starten AliExpress zending

Onderzoek starten

Wil jij een onderzoek starten voor een AliExpress zending die PostNL is kwijt geraakt? Deze blog geeft daar inhoudelijk uitleg over.

Direct een onderzoek starten? Klik hier!

In de basis is een dispute openen de enige oplossingen. Daarmee kan AliExpress natuurlijk kijken wat er aan de hand is met een pakketje. In de praktijk geeft het bedrijf meestal gewoon geld terug. Dus daadwerkelijk gaan kijken waar een pakket op dit moment is gaat niet zo makkelijk. Met miljoenen zendingen gaat het heel erg vaak goed met de zendingen. Helaas komt het ook voor dat het heel soms mis gaat. Het doel is altijd een oplossing te vinden.

Bekijk de mogelijkheden voor een onderzoek starten! Klik hier!

Vanzelfsprekend met jij over dit soort onderwerpen altijd vragen stellen. Natuurlijk mag jij ook altijd met de klantenservice contact zoeken. Hoe meer jij daarover wilt weten, hoe beter ik jou ook kan helpen. Verder mag jij ook altijd contact met mij opnemen.

Meer over een onderzoek starten

Helaas doet PostNL er alles aan om te doen alsof het de normaalste zaak van de wereld is. Dat blijkt voor een bedrijf als AliExpress niet zo logisch te zijn. Het grootste doel is dat jij voor een onderzoek starten gewoon de juiste informatie gaat krijgen.

Meer weten over dit onderwerp? Klik hier!

Een groot doel blijft jou een compleet en eerlijk beeld te geven van alles wat er mogelijk is. Dat is hoe dan ook heel erg veel. Een onderzoek starten heeft echter over het algemeen gewoon geen zin.

Bekijk de mogelijkheden! Klik hier!

Reacties zijn natuurlijk altijd welkom. Hoe meer jij wilt weten, hoe beter ik jou kan helpen. Iedere vraag en iedere oplossing is absoluut meer dan welkom. Zijn er vragen die jij echt wilt stellen, doe dat dan gewoon en laat een bericht achter onder deze blog.

Originally posted 2020-02-03 21:08:14.

Car tuning met AliExpress onderdelen!

car tuning

Ongeveer alles is te koop bij AliExpress. Dus dat car tuning ook met onderdelen van AliExpress kan is helemaal niet gek. Daarover deze blog.

Direct car tuning onderdelen kopen? Klik hier!

Waar ik het in deze blog vooral over wil hebben zijn de reacties van mensen die eerder hebben gekocht. Zo kan ik jou ook laten zien hoe de kwaliteit is van de spullen die deze specifieke verkoper verkoopt. Hoe meer jij daarover wilt weten, hoe beter ik jou kan helpen. Houd wel altijd rekening met de mogelijke BTW en inklaringskosten. Bestel hoe dan ook nooit teveel tegelijk. De kosten kunnen aardig tegenvallen.

Bekijk alle car tuning onderdelen! Klik hier!

Eigenlijk wil ik ook jou om hulp vragen. Ik heb totaal geen verstand van auto’s, dus ik ben op zoek naar autoliefhebbers die graag willen schrijven over wat er mogelijk is met AliExpress onderdelen. Stel jouw vragen gerust ook onder deze blog.

Kopers over car tuning

Mijn belangrijkste doel is jou te laten zien hoe de kwaliteit van de producten zijn. Dat kan eigenlijk alleen door naar de reacties van eerdere kopers te kijken. Daarom begin ik met het meest verkochte product. Het gemiddelde cijfer is slechts 4,6 uit 5 sterren. Dat zegt nog niet veel goeds over de car tuning producten.

Zelf de reacties bekijken? Klik hier!

De meest positieve kopers schrijven over de goede kwaliteit en de goede producten. Er zijn natuurlijk ook minder positieve beoordelingen over het feit dat het niet goed past op de auto’s waar het voor gekocht is. Car tuning blijft voor veel mensen een leuke hobby.

Bekijk de reacties ook zelf! Klik hier!

Voor alle verdere vragen, reacties en opmerkingen nodig ik jou graag uit om een bericht achter te laten onder deze blog. Ik wil jou daarom ook uitnodigen om alle opmerkingen achter te laten onder deze blog.

Originally posted 2020-02-01 20:00:50.

Verkeerde schoenen ontvangen, wat nu?

Verkeerde schoenen ontvangen

Heb jij verkeerde schoenen ontvangen van AliExpress? De oplossing is altijd eenvoudig. Volg de instructies stap voor stap en jij komt tot een oplossing.

Heb jij verkeerde schoenen ontvangen? Klik hier!

Natuurlijk help ik jou altijd als er iets mis gaat. Hoe meer vragen jij hebt, hoe beter ik jou natuurlijk ook weer kan helpen. Helaas komt het wel voor dat mensen iets bestellen wat niet voldoet aan de verwachtingen. Mocht dat gebeuren, weet dat je altijd een dispute kunt openen. Doe dat wel alleen wanneer de fout bij de verkoper ligt. Het komt helaas ook voor dat een koper een fout maakt. De grootste fout is een incompleet of verkeerd adres.

Verkeerde schoenen ontvangen moet niet meer gebeuren! Klik hier!

Voor vragen die jij hebt over dit onderwerp wil ik jou graag verder helpen. Hoe meer vragen jij hebt, hoe beter ik jou kan helpen. Mijn doel is jou te helpen om de juiste producten te laten kopen. Stel gerust jouw vragen onder deze blog of neem direct contact met mij op.

Zelf verkeerde schoenen ontvangen?

Welke producten jij ook koopt, het kan gewoon gebeuren dat er iets mis gaat. Verkeerde schoenen ontvangen komt voor. Helaas zijn er ook veel mensen die namaak merkproducten kopen.

Direct kijken wat jij kunt kopen? Klik hier!

Vanzelfsprekend mag jij mij altijd vragen stellen. Mijn doel is jou te helpen om antwoorden te vinden op al jouw vragen. Er zijn heel erg veel dingen die mensen willen weten. Er zijn helaas ook veel miskopen. Zorg er daarom ook voor dat jij je inleest op de kosten om iets retour te sturen.

Bekijk alles wat jij kunt bestellen! Klik hier!

Het grootste doel is jou te helpen met alles wat jij wilt kopen. Iedereen die een vraag wilt stellen voor het grote publiek kan natuurlijk ook gastblogger worden.

Originally posted 2020-01-28 07:15:31.

Factuur van AliExpress nodig?

Factuur van AliExpress

Heb jij een factuur van AliExpress nodig? Dan is het goed om deze blog even compleet door te lezen. Hoe meer je weet, hoe beter!

Direct een factuur van AliExpress aanvragen? Klik hier!

Mijn doel is jou te helpen om jou duidelijkheid te geven. Met name over waarom je dit absoluut niet nodig hebt. Hoe meer je weet, hoe beter ik jou kan helpen. Het is belangrijk om je te realiseren dat je geen BTW betaalt over AliExpress producten. Daarom heb je absoluut helemaal niets aan een document wat enkel jouw aankoop bewijst. Je kunt een bewijs van aankoop gewoon uitprinten van de AliExpress website,

Bekijk de factuur van AliExpress! Klik hier!

Vragen blijven natuurlijk welkom. Neem daarom contact met mij op als je nog iets wilt weten. Bekijk ook hoe ik jou help om slimmere keuzes te maken in het leven door naar Scientology TV te kijken. Ik ben hier om jou vooruit te helpen!

Waarom een factuur van AliExpress?

Dit is een vraag die ik altijd stel aan ondernemers die vragen naar dit document. Omdat je geen BTW betaald kan je die ook niet terug krijgen. Wanneer je via het postbedrijf wel BTW en inklaringskosten moet betalen heb je van hen uit een bewijs nodig.

Kijken naar een oplossing? Klik hier!

Waar ik uiteindelijk mee wil helpen is mensen slimmer maken. Daarom werk ik ook bij Scientology. Dat is een organisatie waar we ons specialiseren in het bekwamer maken van de (toch al) bekwame mensen. Ik hoop hiermee duidelijkheid te hebben kunnen geven over waarom een factuur van AliExpress gewoon niet nodig is.

Bekijk alles over de factuur van AliExpress! Klik hier!

Alle vragen die je hebt zijn absoluut van harte welkom onder deze blog. Hoe meer je weet, hoe beter ik jou ook kan helpen en blijven helpen.

PPRO financial ltd gokken? Of iets anders?

PPRO financial ltd gokken

Wist jij dat PPRO financial ltd gokken faciliteert? Maar dat het ook andere diensten levert. Zo bijvoorbeeld iDEAL betalingen bij AliExpress!

Is PPRO financial ltd gokken? Klik hier!

Mijn doel voor deze blog is jou te helpen om je de beste producten te laten zien. Hoe meer je weet, hoe beter ik jou kan helpen en blijven helpen. Ik leg natuurlijk ook uit hoe jij eerlijk en veilig kunt betalen. Waar het mij om gaat is dat jij complete duidelijkheid krijgt. Ik wil dat alles veilig is wat je doet. Daarom heb ik veel liever dat je met Mastercard of PayPal betaalt.

Bekijk of PPRO financial ltd gokken is! Klik hier!

Waar ik jou mee wil helpen is duidelijkheid. Ik werk ook bij Scientology. Daar worden onder andere cursussen aangeboden om jou meer duidelijkheid te geven voor alle aspecten van het leven. Neem gerust contact met mij op als je vragen hebt over welk onderwerp dan ook.

Dus is PPRO financial ltd gokken?

Nee! Het is veel eenvoudiger dan dat. Het bedrijf faciliteert lokale betaalmethodes (zoals iDEAL) voor internationale bedrijven, (zoals AliExpress). Mijn doel blijft jou te helpen en te blijven helpen. Ik wil dan ook duidelijkheid blijven geven.

Direct weten hoe je veilig kunt betalen? Klik hier!

Mijn doel is jou duidelijkheid te blijven geven. Hoe ik dat doe is continu te kijken welke vragen mensen hebben. Hoe meer je weet, hoe beter ik jou kan helpen en blijven helpen. Alle vragen zijn absoluut volledig welkom zodat ik jou ook zo goed mogelijk kan blijven helpen.

Bekijk de veilige betaalmethodes! Klik hier!

Ik wil jou wel blijven helpen. Daarom nodig ik jou ook uit om een bericht achter te laten onder deze blog. Hoe meer je weet, hoe beter ik jou kan helpen. Als je iets wilt weten, ik hoor het graag van je!

AliExpress CSC 72000 stopt Klarna betalingen!

AliExpress CSC 72000

Heb jij de AliExpress CSC 72000 code weleens gezien? Of een andere foutmelding? In deze blog leg ik het alternatief uit om jou te helpen!

Direct betalen zonder AliExpress CSC 72000 code? Klik hier!

Mijn doel is jou te helpen en te blijven helpen. Ik wil dat jij op een andere manier gaat betalen dan via Klarna. Daarom stuurde ik jou net naar een bank. Dit is een bank waar je een gratis Mastercard debit card kunt krijgen. Gewoon een kaart waar geld direct van jouw bankrekening wordt afgeschreven, dus zonder lening. Achteraf betalen via Klarna is wel een vorm van lening waar ik als budgettrainer niet achter kan staan.

Bekijk waar AliExpress CSC 72000 vandaan komt! Klik hier!

Vragen zijn volledig welkom onder de blog. Hoe meer je vraagt, hoe beter ik jou kan helpen en blijven helpen. Alles wat je wilt weten is absoluut van harte welkom. Mijn doel is jou duidelijkheid te geven voor alles wat je wilt doen.

Over de AliExpress CSC 72000 code

Helaas wil Klarna mij geen duidelijkheid geven over waar deze code vandaan komt. Hoe meer je weet, hoe beter ik jou ook kan helpen en blijven helpen. Iedere vraag is absoluut van harte welkom.

Zelf de oplossing bekijken voor dit probleem? Klik hier!

Natuurlijk wil ik zorgen dat jij producten wel ontvangt. Alleen is het niet zo dat als je iets wat via Klarna achteraf betaald wordt niet betaald hoeft te worden als het niet aankomt. Daarom ben ik altijd blij als iemand mij verteld dat de AliExpress CSC 72000 code weer voorbij kwam.

Bekijk alle oplossingen en los het op! Klik hier!

Wanneer jij alle informatie hebt kan ik jou helpen en blijven helpen. Ik maak de keus om dat te doen en wil dat ook zo goed mogelijk doen. Vraag het mij daarom ook gewoon als je iets wilt weten.

Wat is inklaring? Het antwoord in deze blog!

wat is inklaring

Wat is inklaring? Volgens de definitie van ‘Van Dale‘ betekent inklaren: “goederen aangeven om invoerrechten te betalen”.

Dus wat is inklaring? Klik hier!

Feitelijk betekent het hier dat de douane gaat kijken welke kosten berekend mogen worden. Betekend dat er altijd extra kosten bij komen? Absoluut niet! Volgens de wet in Nederland (in ieder geval geldig op het moment van schrijven van deze blog) komen de kosten als iets meer dan 22 euro waard is. De waarde mag helaas wel door de douane worden vastgesteld, dus kan afwijken van het bedrag wat je hebt betaald.

Zorg dat jij weet wat is inklaring! Klik hier!

Natuurlijk help ik jou ook verder met andere vragen. Ik nodig je graag uit om vragen te stellen onder deze blog. Hoe meer je weet, hoe beter ik jou kan helpen en blijven helpen. Nee, gerust contact op als je mij een directe vraag wil stellen.

Gevolgen van wat is inklaring

Ik weet dat er reacties gaan komen op deze blog. Ik weet ook dat mensen vragen zullen blijven stellen en dat er klachten zullen blijven komen. Dat is nu al iedere dag het geval. Nu komen mensen al dagelijks naar mij toe om te vragen wat ze kunnen doen om de kosten tegen te houden.

Waarom het belangrijk is? Klik hier!

Dus nu weet je ongeveer wat is inklaring. In ieder geval het doel en wat voor krankzinnige kosten de overheid kan rekenen voor een bestelling van mens tot mens, gewoon omdat de ander in een ‘verkeerd’ land woont.

Zorg dat jij weet was is inklaring! Klik hier!

Mijn ultieme doel is een einde te maken aan kosten waar je niets voor terug krijgt. Hoe meer informatie, hoe beter ik jou ook kan helpen en blijven helpen. Laat het mij weten als je verder vragen hebt.

AliExpress retour afzender handig of niet?

AliExpress retour afzender

Als je iets van AliExpress retour afzender stuurt gaat het meestal naar een postbus in Schiedam. Dat is niet het juiste adres!

Direct het AliExpress retour afzender adres weten? Klik hier!

Mijn doel voor deze blog is jou te helpen en te blijven helpen. Ik wil dat jij de manier weet om een pakketje op de juiste manier naar het bedrijf te sturen. Dat kan overigens per verkoper verschillen. Soms kan het gratis via DHL, soms moet je betalen en het via PostNL naar China sturen. Het is erg belangrijk dat jij je vooraf goed inleest voordat je iets op gaat sturen.

Bekijk hoe AliExpress retour afzender werkt! Klik hier!

Vragen zijn natuurlijk altijd welkom. Neem gerust contact met mij op zodat je mij vragen kunt stellen. Het is ook belangrijk om volledig te begrijpen hoe het systeem werkt. Bekijk daarom ook de video en cursus over de studie technologie om alles echt te begrijpen.

Over AliExpress retour afzender

Laat ik dan even gaan kijken naar waar het nog al eens mis gaat. Bijvoorbeeld met mijn prive adres, de Jaap Edendreef in Utrecht. Dat is geen retouradres, maar helaas sturen mensen dingen daar wel heen.

Weten wat het juiste adres is? Klik hier!

Voor nu is het belangrijk dat je weet dat je altijd toestemming moet vragen om iets terug te sturen. Wat je van een Nederlandse webwinkel mogelijk gewend bent is compleet anders voor zendingen die vanuit China komen. AliExpress retour afzender is hoe dan ook niet de oplossing.

Bekijk hoe je iets wel moet sturen! Klik hier!

Alle vragen zijn absoluut volledig welkom. Hoe meer je weet, hoe beter ik jou kan helpen en blijven helpen. Ik wil dat jij volledig op de hoogte bent en daarom ook dat je reageert onder deze blog met de vragen die je hebt.

Error CSC_7200015 bij Klarna betaling!

error csc_7200015

Wil jij met Klarna betalen en krijg jij de error csc_7200015 te zien? Dan is de betaling mogelijk mislukt. Ik zeg mogelijk, want soms is er iets anders mis.

Direct bestellen zonder error csc_7200015? Klik hier!

Mijn voornaamste doel voor deze blog is jou te helpen om slimmer te gaan betalen. Gebruik bij voorkeur een creditcard. Daarmee kan jij namelijk altijd geld terug krijgen als er iets mis gaat. Het is niet perse makkelijk, maar hoe dan ook altijd makkelijker dan wanneer jij via iDEAL een betaling doet. Een betaling via iDEAL is feitelijk een directe overboeking. Dat is net als cash.

Bekijk en bestel zonder error csc_7200015! Klik hier!

Verder wil ik natuurlijk helpen om een eerlijk en duidelijk beeld te geven. Hoe meer jij weet, hoe beter ik jou kan helpen. Het grootste doel is jou een compleet, eerlijk en duidelijk beeld te geven. Heb jij vragen, neem gerust contact met mij op!

Waarom error csc_7200015?

Laten we eens kijken waar foutmeldingen vandaan komen. Wanneer iemand een bestelling plaatst via Klarna moet er een goedkeuring worden gegeven. Er wordt gecontroleerd wat de kans is op een betaling van de factuur. Overigens moet je nog altijd een dispute openen als er iets mis gaat. Anders blijft Klarna achter jou aanzitten.

Liever veilig betalen? Klik hier!

Om dan even te kijken naar waar error csc_7200015 vandaan komt, het heeft te maken met een fout in de terugkoppeling vanuit Klarna. Helaas gebeurt dit best wel vaak en moet er ook zeker iets aan gedaan worden.

Bekijk hoe jij error csc_7200015 kunt voorkomen! Klik hier!

Natuurlijk ben jij altijd welkom om een reactie achter te laten onder deze blog. Hoe meer jij weet, hoe beter ik jou kan helpen. Kennis is macht en helpt jou om nog meer te weten te komen.

Originally posted 2020-06-18 05:39:58.

Smart verwarming te koop bij AliExpress!

smart verwarming

Wie een smart verwarming wil kopen doet dat gewoon bij AliExpress. In deze blog deel ik ook de reacties van de verschillende kopers.

Zelf jouw smart verwarming kopen? Klik hier!

Mijn doel is jou duidelijkheid te geven. Op die manier kan jij bepalen wat jij wilt kopen. Hoe meer jij wilt weten, hoe beter ik jou ook kan helpen en blijven helpen. Ik wil jou duidelijkheid geven over alles wat jij wilt weten. Neem gewoon contact op als je vragen hebt. Hoe meer je weet, hoe beter ik jou kan helpen en blijven helpen. Kijk ook hoe ik jou help als budgettrainer.

Bestel de smart verwarming nu online! Klik hier!

Voor alle vragen help ik jou natuurlijk ook door reacties te lezen die onder deze blog worden geplaatst. Hoe meer je weet, hoe beter ik jou kan helpen en blijven helpen. Iedere vraag mag je gewoon stellen en blijven stellen.

Kopers over de smart verwarming

Het laagste cijfer wat kopers nu geven is 4 uit 5 sterren. Dat voor een gemiddeld cijfer van 4,9 uit 5 sterren. Kopers schrijven bijvoorbeeld: “Ok” en de rest van de kopers geeft enkel een cijfer zonder inhoudelijke reactie. Ik kan daar dus niet meer over schrijven.

Bekijk de reacties op de smart verwarming! Klik hier!

Gelukkig zijn er wel 92 bestellingen, dus verwacht ik de komende tijd nog wel heel veel meer reacties. Mijn doel is jou complete duidelijkheid te geven over alles wat je koopt. Hoe meer je koopt, hoe beter ik jou ook kan helpen.

Zelf kijken naar de reacties op de smart verwarming? Klik hier!

Als je dan nog vragen hebt nodig ik jou natuurlijk ook uit om een reactie achter te laten onder deze blog. Hoe meer je vraagt, hoe makkelijker ik jou ook kan helpen en blijven helpen. Ik lees alle reacties zelf ook door.

Mini powerbanks te koop bij AliExpress!

mini powerbanks

Voor wie mini powerbanks zoekt kan bij AliExpress kopen. In deze blog deel ik een voorbeeld van zo’n product en de reacties van kopers.

Direct de mini powerbanks kopen? Klik hier!

Mijn doel voor deze blog is te laten zien hoe de kwaliteit van een product als deze is. Ik wil jou graag helpen om jou een compleet, eerlijk en duidelijk beeld te kunnen geven. Hoe meer je weet, hoe beter ik jou ook kan helpen en blijven helpen. In het tweede deel van deze blog deel ik ook de reacties van verschillende kopers. Zo krijg jij een compleet en duidelijk beeld.

Bekijk de mimi powerbanks en bestel online! Klik hier!

Alle vragen zijn ook welkom als je contact op wilt nemen. Ik help jou zo graag verder om de beste beslissingen te nemen. Mocht je zelf dan nog vragen hebben over andere onderwerpen, reageer onder deze blog. Ik help mensen ook verder met geldproblemen vanuit mijn rol als budgettrainer.

Kopers over de mini powerbanks

Het vreemde van dit product is dat er 171 bestellingen zijn en nog geen enkele inhoudelijke reactie. Wel reserveer ik dit deel van de blog om duidelijkheid te geven van alles wat je wilt weten en wilt kopen. De mini powerbanks is op zijn minst handig.

Zelf de reacties bekijken? Klik hier!

Natuurlijk deel ik het liefst alle informatie die je nodig hebt. Je hoeft je in ieder geval geen zorgen te maken over BTW en inklaringskosten. Die kosten komen pas om de hoek kijken bij producten met een waarde boven de 22 euro.

Bekijk alles over de mini powerbanks! Klik hier!

Alle vragen blijven absoluut van harte welkom. Ik help jou natuurlijk graag om de antwoorden te vinden. Hoe meer je weet, hoe beter ik jou ook kan helpen en blijven helpen. Ik kijk er naar uit om van je te horen!

AliExpress pakketje niet ontvangen, wat nu?

AliExpress pakketje niet ontvangen

Heb jij jouw AliExpress pakketje niet ontvangen? Dan is het goed om te gaan kijken wat er aan de hand is. Mogelijk is het pakketje nog gewoon onderweg.

Weten waarom jouw AliExpress pakketje niet ontvangen is? Klik hier!

Maar wat als jij zelf een fout hebt gemaakt? Bijvoorbeeld een huisnummer bent vergeten of het product niet binnen de tijd hebt opgehaald? Dan heb je helaas gewoon dikke pech. Als een zending namelijk eenmaal terug is gestuurd, dan kan het niet meer worden tegengehouden. Daarover ontstaat veel discussie, maar het is echt niet anders. Ik heb daar ook een uitgebreide blog over geschreven.

Alles over aan AliExpress pakketje niet ontvangen! Klik hier!

Voor vragen die jij verder nog hebt nodig ik jou van harte uit om een bericht achter te laten onder de blog. Wat daarbij erg belangrijk is is dat jij helemaal duidelijk bent over wat jij wilt weten. Ik help jou dan graag verder.

Meer over een AliExpress pakketje niet ontvangen

Helaas komt het ook zeer regelmatig voor dat kopers denken dat het prima is om maar een deel van het adres in te vullen. Erger nog, kopers die denken dat het prima is om een gemeente in te vullen in plaats van de echte woonplaats.

Zelf een pakketje volgen? Klik hier!

Nu is het ook zo dat niet alle adressen in het systeem staan. Voor die mensen is het belangrijk om ‘Other’ te kiezen als provincie. Dan kan je namelijk wel iedere woonplaats invoeren. Zoals je ook zult weten is de enige reden om een AliExpress pakketje niet ontvangen te krijgen dat er adresgegevens ontbreken.

Volg het pakketje ook zelf! Klik hier!

Daarmee rond ik deze blog graag af. Hoe meer jij wilt weten, hoe meer jij natuurlijk nog gewoon kunt vragen. Iedere bericht, iedere opmerking en iedere reactie is absoluut welkom. Neem gerust contact op voor iets wat je direct wilt vragen.

Originally posted 2020-01-13 12:24:13.

OpenBank en bestellen bij AliExpress!

Openbank

OpenBank is een Nederlandse bank met een Spaans IBAN nummer. Het is gratis en kan ook zonder app worden gebruikt! Daarom heb ik het!

Wil jij met OpenBank bij AliExpress kopen? Klik hier!

Met deze gratis bankrekening kan jij een gratis creditcard krijgen. Een gratis creditcard waar je online betalingen mee kunt doen. De creditcard waar je ook offline betalingen mee kunt doen kost eenmalig 1,99. Ik wil jou graag laten weten dat ik jou 40 euro kan geven als jij de rekening opent voor eind 2020. Je hebt daarvoor de code 76764114101317571118 nodig. Dat kan alleen voor de eerste 10 nieuwe rekeninghouders!

Bekijk waarom ik OpenBank gebruik! Klik hier!

Heb jij vragen en wil jij vragen stellen, neem gerust contact met mij op. Natuurlijk help ik jou verder en blijf ik jou verder helpen. Betalingen met iDEAL gaan helaas regelmatig mis. Zo komen we zelf allemaal tot de conclusie dat de creditcard beter is.

Waarom OpenBank?

Er is een eenvoudige reden. Ik krijg zo enorm veel reacties op iDEAL problemen dat ik nu deze bank ga blijven promoten. Dit is de enige bank die ik ken die bij de rekening ook een gratis online creditcard aanbied voor online betalingen. Zo heb ik bij Coolblue bestellingen geplaatst en ook bij AliExpress zelf.

Open jouw OpenBank rekening! Klik hier!

Wanneer jij de code 76764114101317571118 gebruikt tijdens het aanmeldproces krijg jij zelfs 40 euro op jouw nieuwe OpenBank rekening. Laten we daarom heel snel de kennis delen over iDEAL en de problemen die deze betaalvorm oplevert!

Snel een OpenBank rekening openen? Klik hier!

Mijn doel is jou een compleet en eerlijk beeld te geven. Hoe meer vragen je hebt, hoe beter ik jou ook kan helpen. Alles wat jij wilt weten wil ik jou graag antwoord op geven. Neem daarom gewoon contact met mij op.

Klarna probleem melden kan hier!

Klarna probleem melden

We zitten weer in de aanloop naar 11 november. De grootste uitverkoop bij AliExpress ooit! Een Klarna probleem melden gaat weer voorkomen.

Direct jouw Klarna probleem melden? Klik hier!

Mijn doel voor deze blog is feitelijk om jou van het AliExpress achteraf betalen af te krijgen. Helaas blijven mensen hier toch gebruik van maken, maar als budgettrainer kan ik daar totaal niet achter staan. Ik wil juist dat mensen op een manier gaan betalen waarmee problemen ook opgelost kunnen worden. De beste manier die ik daarvoor heb gevonden is een creditcard. Ik heb wel oplossingen om dit gratis te krijgen, zelfs prepaid!

Ga jouw Klarna probleem melden! Klik hier!

Natuurlijk mag je ook gewoon contact met mij opnemen en help ik jou ook via die weg verder. Hoe meer je weet, hoe beter ik dat ook kan doen. Ik wil er gewoon voor zorgen dat jij met jouw vragen ergens heen kunt.

Waarom een Klarna probleem melden?

Kijk, ik ben geen consumentenbond, want ik sta wel in voor de consument. Ik ben geen justitie, want ik geloof wel in eerlijkheid en ethiek. Mijn doel is jou juist te helpen. Hoe meer je weet, hoe beter ik dat kan doen. Loop je ergens vast, laat het mij gewoon weten!

Gewoon een bestelling plaatsen? Klik hier!

Zeker in deze tijd van het jaar krijg ik vooral klachten binnen over een lange levertijd. Verder ook incassopartner die al aandringt op betalen voordat het product in huis is. De oplossing is altijd communicatie. Wil jij een Klarna probleem melden? Communiceer!

Leer hoe goed te communiceren? Klik hier!

Voor deze blog wil ik het daar graag blij laten. Ik weet wel dat er nog vragen zullen zijn. Voel je dan ook vrij om doe te stellen door een reactie onder deze blog achter te laten.

PPRO financial limited verwerkt betalingen voor AliExpress!

PPRO financial limited

Dagelijks bezoeken bijna honderd mensen deze website omdat ze iets over PPRO financial limited willen weten. Ik ben hier natuurlijk om te helpen.

Vragen over PPRO financial limited? Klik hier!

Zoals iedere blog wil ik jou een stukje uitleg geven. Gewoon wat duidelijkheid over wat het bedrijf doet en waar mensen zoal vragen over hebben. Laat ik dan ook meteen duidelijk zijn, het zijn geen oplichters. Het is zoiets als een bank. Een bank ontvangt digitaal geld namens een bedrijf. Bij zowel de bank als bij het bedrijf kunnen foutjes gemaakt worden, maar die kans is gelukkig relatief klein. Het systeem waar het nog al eens mis gaat is iDEAL.

Bekijk de iDEAL oplossing van PPRO financial limited! Klik hier!

Nu is het zo dat er hoe dan ook vragen binnen zullen komen naar aanleiding van deze informatie. Ik wil jou dan ook uitnodigen om gewoon bij AliExpress te blijven bestellen.

Waarom PPRO financial limited?

Het is voor een Chinese webwinkel (wat AliExpress uiteindelijk is) niet makkelijk om lokale betaalmethodes te accepteren. Daarom maakt het gebruik van internationale partners. Dat onder andere voor lokale diensten zoals iDEAL, Bancontact en vergelijkbare betaalmethodes in andere landen. Het grootste deel van de wereld betaalt gelukkig standaard via Mastercard of VISA.

Gratis creditcard aanvragen? Klik hier!

Vanzelfsprekend wil ik jou helpen met problemen. Ik heb zo langzaam maar zeker steeds beter contact met de organisatie achter de iDEAL betalingen van AliExpress. Mijn doel is dat contact met PPRO financial limited steeds verder uit te bereiden zodat ik ook meer voor jou kan doen.

Bekijk hoe ik jou kan helpen! Klik hier!

Dat is dan ook meteen een gelegenheid om deze blog af te ronden. Wie vragen heeft over de onderwerpen op deze pagina is meer dan welkom om een reactie achter te laten. Zo kunnen ook anderen de vragen en de antwoorden bekijken.

Originally posted 2020-06-08 05:32:06.

Barometer kopen kan je gewoon bij AliExpress doen!

barometer kopen

Wil jij een barometer kopen? Kijk dan eens op de website van AliExpress. Hoe meer je koopt, hoe beter ik jou ook kan helpen en blijven helpen.

Direct jouw barometer kopen? Klik hier!

Met 19 beoordelingen en een gemiddeld cijfer van 4,9 uit 5 sterren zijn de beoordelingen hoe dan ook heel erg goed. Het is nu belangrijk om te weten dat jij mogelijk nog wel BTW en inklaringskosten moet gaan betalen. Het is goed om daar rekening mee te houden en in ieder geval vooraf op de hoogte te zijn. Zo kan jij plannen en budgetteren, wat ik ook als budgettrainer doe.

Ga jouw barometer kopen! Klik hier!

Het grootste doel voor alles wat je wilt bereiken is de juiste kennis te hebben. Neem gerust contact op voor alle vragen die je hebt. Hoe meer je wilt weten, hoe beter ik jou ook kan helpen en blijven helpen. Ik ben hier altijd om jou verder op weg te helpen.

Waarom deze barometer kopen?

Ik ga in dit deel van de blog kijken naar de reacties van de verschillende kopers. Deze schrijven bijvoorbeeld: “Prima verkoper”, “Alles goed ontvangen”, “Perfect” en “Goede producten”. Als jij denkt dat een barometer kopen voor jou ook goed is, lees dan ook vooral zelf de reacties door.

Zelf kijken naar alle reacties? Klik hier!

Als ik ga kijken naar negatieve reacties zie ik 4 uit 5 sterren als laagste cijfer. Dat is van 1 koper die dus ook echt geen negatieve reactie achterlaat. Hij had alleen een iets groter apparaat verwacht.

Jouw barometer kopen? Klik hier!

Uiteindelijk wil ik er gewoon voor gaan zorgen dat jij de juiste producten koopt. Juist daarom wil ik er ook voor zorgen dat jij complete duidelijkheid hebt in alles wat je koopt. Laat gerust een reactie achter onder de blog voor de vragen die je hebt.

Drijfspeelgoed te koop bij AliExpress!

Drijfspeelgoed

Relaxen in een openbaar zwembad zit er even minder in deze zomer. Toch kan je wel gewoon drijfspeelgoed kopen op de website van AliExpress.

Direct jouw drijfspeelgoed bestellen? Klik hier!

Hoewel dit product met 5 uit 5 sterren wordt beoordeeld kan ik daarmee nog niet zeggen dat het een perfect product is. De kans bestaat, maar het is alles behalve zeker. Reden daarvoor is dat er nog slechts 1 beoordeling werd gegeven. Dat is niet genoeg om een eerlijk oordeel te kunnen geven. In het tweede deel van deze blog zal ik wel gaan kijken of deze verkoper nog ander drijfspeelgoed verkoopt en hoe dat wordt beoordeeld.

Bekijk het drijfspeelgoed ook zelf! Klik hier!

Natuurlijk mag jij mij ook vragen stellen. Dat kan simpelweg door contact op te nemen. Alle vragen zijn welkom en ik kijk er naar uit om de vragen voor jou te beantwoorden. Hoe meer jij weet, hoe dichterbij mijn doel ik ben.

Kopers over het drijfspeelgoed

De enige koper van dit product tot nu toe laat enkel een cijfer achter. Dat is het slechte nieuws. Het positieve daaraan is weer dat de enige koper wel een koper is uit Nederland. Een vergelijkbaar product wordt gelukkig wel meer beoordeeld en krijgt een cijfer van 4,7 uit 5 sterren.

Zelf de reacties bekijken? Klik hier!

Laat ik dan wel positief beginnen. Het cijfer van dit drijfspeelgoed is tenslotte ook niet heel erg laag. Kopers schrijven bijvoorbeeld: “Snelle levering”, “Fantastisch”. “Zoals omschreven” en “Perfect”. Mijn doel voor deze blog is jou te laten zien dat dit drijfspeelgoed ook bij AliExpress prima is. Dan kan jij zelf de keus maken om het te kopen of niet.

Bekijk de reacties zelf! Klik hier!

Voor alles wat jij dan nog wilt weten nodig ik jou uit om een reactie achter te laten onder deze blog.

Originally posted 2020-05-29 05:20:05.

Maten dekbedovertrek AliExpress

maten dekbedovertrek AliExpress

Als je beddengoed wilt kopen is het fijn om de maten dekbedovertrek AliExpress ook te weten. Queen, King of gewoon de afmetingen.

Direct de maten dekbedovertrek AliExpress opvragen? Klik hier!

In het geval van dit product zijn de afmetingen uitgedrukt in centimeter. Maar soms zit je ook andere maten. De uitleg is eenvoudig. Kingsize is 220x240cm. Queensize is iets kleiner met 160x200cm. Ingewikkelder dan dat is het niet. Beddengoed mag natuurlijk wel altijd wat groter zijn dan de maat van het matras. Dat is zeker in de winter wel prettig. Je mag altijd contact met mij opnemen als je vragen hebt.

Bekijk de maten dekbedovertrek AliExpress online! Klik hier!

Alle vragen zijn natuurlijk goed. Het helpt mij ook om betere content voor deze website te kunnen schrijven. Hoe meer je weet, hoe beter ik jou ook kan ondersteunen. Bekijk ook mijn website over mijn werk als budgettrainer zodat ik jou ook daar kan helpen.

Meer over de maten dekbedovertrek AliExpress

Laten we even naar dit specifieke product gaan kijken. Kopers hebben helaas nog geen reactie achtergelaten. Daar kan ik dus verder niets over schrijven. Wel kan ik zeggen dat het verstandig is om goed te kijken, want retouren bij AliExpress is niet altijd makkelijk. Ook bij deze verkoper kan je niet gratis retourneren.

Zelf de reacties bekijken? Klik hier!

Voor de exacte maten dekbedovertrek AliExpress kan je het beste navraag doen bij de verkoper. Zo weet je altijd zeker dat je het juiste product in huis gaat halen. Bij enige twijfel, vraag het altijd.

Bekijk ook de boordelingen! Klik hier!

Natuurlijk heb je mogelijk nog vragen. Als je die achterlaat als reactie onder deze blog kan ik jou makkelijk verder helpen. Hoe meer je weet, hoe beter ik dat ook kan blijven doen. Mijn doel zal altijd blijven jou te ondersteunen.

AliExpress Bancontact problemen

AliExpress bancontact

Helaas komt het bij AliExpress Bancontact betalingen regelmatig voor dat het mis gaat. Dit omdat betalingen via een tussenpersoon worden gedaan.

Direct de AliExpress Bancontact problemen oplossen? Klik hier!

Mijn doel voor deze blog is kopers te helpen. Wat het probleem ook mag zijn, of het nu om een betaling gaat of om een probleem met een product, ik help jou verder. Wat ik hoe dan ook altijd doe is jou helpen om zelf tot een oplossing te komen. Alle informatie biedt ik aan als een stukje service. Het enige waar ik geld voor vraag is wanneer jij mij vraagt om iets te doen wat jij zelf ook kunt doen.

Los AliExpress Bancontact problemen zelf op! Klik hier!

Heb jij vragen, reacties of opmerkingen, voel je dan altijd vrij om contact met mij op te nemen. Een reactie onder deze blog is ook absoluut meer dan welkom. Hoe meer jij weet, hoe beter ik jou kan helpen.

Waar komen AliExpress Bancontact problemen vandaan?

Omdat betalingen met lokale betaalmethodes door externe bedrijven worden uitgevoerd. Welk bedrijf de AliExpress Bancontact betalingen faciliteert weet ik nog niet. Daar probeer ik de komende tijd achter te komen aan de hand van gesprekken met bezoekers van deze website.

Direct problemen oplossen? Klik hier!

Wanneer jij weet hoe problemen ontstaan kan ik jou ook makkelijk helpen. Hoe meer jij weet, hoe beter jij geholpen kunt worden. Uiteindelijk wil ik natuurlijk alle AliExpress Bancontact problemen oplossen. Daarom onderzoek ik op dit moment hoe problemen ontstaan en hoe die opgelost kunnen worden.

Los problemen op! Klik hier!

Mijn grootste doel is ervoor te zorgen dat deze website niet meer nodig is om problemen op te lossen. Ik wil gewoon dat de problemen niet meer ontstaan of dat de tussenpersonen deze zelf pro-actief en snel oplossen. Voor vragen die jij hebt, laat gerust een bericht achter onder deze blog.

Originally posted 2020-05-21 08:18:48.

Retourneren AliExpress bestellingen is mogelijk!

retourneren AliExpress

Ik krijg vrijwel dagelijks de vraag over de mogelijkheid of retourneren AliExpress mogelijk is. Alle vragen zijn absoluut welkom.

Kijk of retourneren AliExpress mogelijk is? Klik hier!

Natuurlijk mag je mij altijd vragen stellen over dit onderwerp. Je kunt eenvoudig contact met mij opnemen. Het is ook goed om zeker te weten dat jij de regels kent. Er zijn verkopers die het mogelijk maken om producten gratis terug te sturen. Je gebruikt dan een DHL verzendlabel en brengt het naar een DHL punt. In andere gevallen moet je het op eigen kosten terugsturen naar China. Dat heeft in de meeste gevallen geen zin door de verzendkosten.

Kijk of retourneren AliExpress voor jou zin heeft! Klik hier!

Mijn doel is jou zo goed mogelijk te helpen. Dat doe ik op verschillende manieren, zodat ik jou optimaal begeleid naar de beste antwoorden. Je kunt mij eenvoudig bereiken via WhatsApp! Dat is snel en natuurlijk helemaal gratis.

Waarom kost retourneren AliExpress geld?

Om te beginnen, het kost niet altijd geld. Het is een beetje afhankelijk van de producten die je koopt. Sommige verkopers bieden een gratis retour mogelijkheid aan, andere doen dat niet. Het is goed om vooraf te kijken wat jouw verkoper aanbied en of je het risico wilt nemen.

Bekijk of retourneren AliExpress voor jou mogelijk is! Klik hier!

Waar ik op uit hoop te komen is duidelijkheid voor jou. Ik heb inmiddels ruim 14000 gesprekken gevoerd via WhatsApp. Dat zijn stuk voor stuk allemaal mensen die problemen hebben of hadden of een vraag wilde stellen over een product.

Weten hoe het met retourneren AliExpress zit? Klik hier!

Voor mij is het vooral belangrijk dat ik weet wat er speelt. Laat daarom ook vooral een reactie achter onder deze blog. Met jouw reactie kan ik jou optimaal verder helpen en blijven helpen.