Geplooide broek te koop bij AliExpress!

geplooide broek

In deze blog schrijf ik over een geplooide broek die via AliExpress verkocht wordt. Jij kunt die dus ook kopen!

Direct een geplooide broek bestellen? Klik hier!

Mijn doel voor blogs als deze is een stuk duidelijkheid te geven van wat je wilt kopen. Dit product krijgt een gemiddeld cijfer van 4,8 uit 5 sterren. Dat is op basis van de reacties van 538 kopers die dus allemaal vrij positief reageren. Dat wil zeggen, de meeste kopers zijn positief. Er zijn uitzonderingen en die ga ik bekijken in het tweede deel van deze blog. Zo weet jij precies wat je kunt kopen.

Bekijk de geplooide broek online! Klik hier!

Om jou de mogelijkheid te geven om te reageren wil ik aangeven dat je gewoon contact met mij kunt krijgen. Voor antwoorden op vragen uit het leven is het ook goed om even te kijken naar de: “Be More” campagne. Zo leer je echt om alles te bereiken.

Kopers over de geplooide broek

Blije kopers schrijven onder andere: “Goede kwaliteit”, “Binnen 2 weken al aangekomen” en “Fantastische kwaliteit”. Het is natuurlijk goed om voor jezelf ook een beeld te hebben. De beste manier om dat te krijgen is door zelf ook even de moeite te nemen om te kijken.

Zelf de geplooide broek bekijken? Klik hier!

Laat ik dan ook de minst positieve reacties gaan bekijken. Kopers schrijven namelijk ook: “Slecht genaaid” en “Niets ontvangen”. Het is echt goed om zelf ook te kijken, want het gaat om jouw geld en dat kan je echt maar 1 keer uitgeven.

Ga de geplooide broek bekijken! Klik hier!

Nu wil ik het hier eigenlijk bij laten. Mocht jij dan toch nog vragen hebben, laat ze gewoon achter door te reageren onder deze blog. Iedere vraag mag je natuurlijk stellen en waar nodig geef ik ook persoonlijk antwoord.

Originally posted 2021-03-15 05:04:09.

OpenBank en bestellen bij AliExpress!

Openbank

OpenBank is een Nederlandse bank met een Spaans IBAN nummer. Het is gratis en kan ook zonder app worden gebruikt! Daarom heb ik het!

Wil jij met OpenBank bij AliExpress kopen? Klik hier!

Met deze gratis bankrekening kan jij een gratis creditcard krijgen. Een gratis creditcard waar je online betalingen mee kunt doen. De creditcard waar je ook offline betalingen mee kunt doen kost eenmalig 1,99. Ik wil jou graag laten weten dat ik jou 40 euro kan geven als jij de rekening opent voor eind 2020. Je hebt daarvoor de code 76764114101317571118 nodig. Dat kan alleen voor de eerste 10 nieuwe rekeninghouders!

Bekijk waarom ik OpenBank gebruik! Klik hier!

Heb jij vragen en wil jij vragen stellen, neem gerust contact met mij op. Natuurlijk help ik jou verder en blijf ik jou verder helpen. Betalingen met iDEAL gaan helaas regelmatig mis. Zo komen we zelf allemaal tot de conclusie dat de creditcard beter is.

Waarom OpenBank?

Er is een eenvoudige reden. Ik krijg zo enorm veel reacties op iDEAL problemen dat ik nu deze bank ga blijven promoten. Dit is de enige bank die ik ken die bij de rekening ook een gratis online creditcard aanbied voor online betalingen. Zo heb ik bij Coolblue bestellingen geplaatst en ook bij AliExpress zelf.

Open jouw OpenBank rekening! Klik hier!

Wanneer jij de code 76764114101317571118 gebruikt tijdens het aanmeldproces krijg jij zelfs 40 euro op jouw nieuwe OpenBank rekening. Laten we daarom heel snel de kennis delen over iDEAL en de problemen die deze betaalvorm oplevert!

Snel een OpenBank rekening openen? Klik hier!

Mijn doel is jou een compleet en eerlijk beeld te geven. Hoe meer vragen je hebt, hoe beter ik jou ook kan helpen. Alles wat jij wilt weten wil ik jou graag antwoord op geven. Neem daarom gewoon contact met mij op.

Originally posted 2020-11-05 05:22:27.

Klarna probleem melden kan hier!

Klarna probleem melden

We zitten weer in de aanloop naar 11 november. De grootste uitverkoop bij AliExpress ooit! Een Klarna probleem melden gaat weer voorkomen.

Direct jouw Klarna probleem melden? Klik hier!

Mijn doel voor deze blog is feitelijk om jou van het AliExpress achteraf betalen af te krijgen. Helaas blijven mensen hier toch gebruik van maken, maar als budgettrainer kan ik daar totaal niet achter staan. Ik wil juist dat mensen op een manier gaan betalen waarmee problemen ook opgelost kunnen worden. De beste manier die ik daarvoor heb gevonden is een creditcard. Ik heb wel oplossingen om dit gratis te krijgen, zelfs prepaid!

Ga jouw Klarna probleem melden! Klik hier!

Natuurlijk mag je ook gewoon contact met mij opnemen en help ik jou ook via die weg verder. Hoe meer je weet, hoe beter ik dat ook kan doen. Ik wil er gewoon voor zorgen dat jij met jouw vragen ergens heen kunt.

Waarom een Klarna probleem melden?

Kijk, ik ben geen consumentenbond, want ik sta wel in voor de consument. Ik ben geen justitie, want ik geloof wel in eerlijkheid en ethiek. Mijn doel is jou juist te helpen. Hoe meer je weet, hoe beter ik dat kan doen. Loop je ergens vast, laat het mij gewoon weten!

Gewoon een bestelling plaatsen? Klik hier!

Zeker in deze tijd van het jaar krijg ik vooral klachten binnen over een lange levertijd. Verder ook incassopartner die al aandringt op betalen voordat het product in huis is. De oplossing is altijd communicatie. Wil jij een Klarna probleem melden? Communiceer!

Leer hoe goed te communiceren? Klik hier!

Voor deze blog wil ik het daar graag blij laten. Ik weet wel dat er nog vragen zullen zijn. Voel je dan ook vrij om doe te stellen door een reactie onder deze blog achter te laten.

Originally posted 2020-11-05 04:32:10.

PPRO financial limited verwerkt betalingen voor AliExpress!

PPRO financial limited

Dagelijks bezoeken bijna honderd mensen deze website omdat ze iets over PPRO financial limited willen weten. Ik ben hier natuurlijk om te helpen.

Vragen over PPRO financial limited? Klik hier!

Zoals iedere blog wil ik jou een stukje uitleg geven. Gewoon wat duidelijkheid over wat het bedrijf doet en waar mensen zoal vragen over hebben. Laat ik dan ook meteen duidelijk zijn, het zijn geen oplichters. Het is zoiets als een bank. Een bank ontvangt digitaal geld namens een bedrijf. Bij zowel de bank als bij het bedrijf kunnen foutjes gemaakt worden, maar die kans is gelukkig relatief klein. Het systeem waar het nog al eens mis gaat is iDEAL.

Bekijk de iDEAL oplossing van PPRO financial limited! Klik hier!

Nu is het zo dat er hoe dan ook vragen binnen zullen komen naar aanleiding van deze informatie. Ik wil jou dan ook uitnodigen om gewoon bij AliExpress te blijven bestellen.

Waarom PPRO financial limited?

Het is voor een Chinese webwinkel (wat AliExpress uiteindelijk is) niet makkelijk om lokale betaalmethodes te accepteren. Daarom maakt het gebruik van internationale partners. Dat onder andere voor lokale diensten zoals iDEAL, Bancontact en vergelijkbare betaalmethodes in andere landen. Het grootste deel van de wereld betaalt gelukkig standaard via Mastercard of VISA.

Gratis creditcard aanvragen? Klik hier!

Vanzelfsprekend wil ik jou helpen met problemen. Ik heb zo langzaam maar zeker steeds beter contact met de organisatie achter de iDEAL betalingen van AliExpress. Mijn doel is dat contact met PPRO financial limited steeds verder uit te bereiden zodat ik ook meer voor jou kan doen.

Bekijk hoe ik jou kan helpen! Klik hier!

Dat is dan ook meteen een gelegenheid om deze blog af te ronden. Wie vragen heeft over de onderwerpen op deze pagina is meer dan welkom om een reactie achter te laten. Zo kunnen ook anderen de vragen en de antwoorden bekijken.

Originally posted 2020-06-08 05:32:06.

Barometer kopen kan je gewoon bij AliExpress doen!

barometer kopen

Wil jij een barometer kopen? Kijk dan eens op de website van AliExpress. Hoe meer je koopt, hoe beter ik jou ook kan helpen en blijven helpen.

Direct jouw barometer kopen? Klik hier!

Met 19 beoordelingen en een gemiddeld cijfer van 4,9 uit 5 sterren zijn de beoordelingen hoe dan ook heel erg goed. Het is nu belangrijk om te weten dat jij mogelijk nog wel BTW en inklaringskosten moet gaan betalen. Het is goed om daar rekening mee te houden en in ieder geval vooraf op de hoogte te zijn. Zo kan jij plannen en budgetteren, wat ik ook als budgettrainer doe.

Ga jouw barometer kopen! Klik hier!

Het grootste doel voor alles wat je wilt bereiken is de juiste kennis te hebben. Neem gerust contact op voor alle vragen die je hebt. Hoe meer je wilt weten, hoe beter ik jou ook kan helpen en blijven helpen. Ik ben hier altijd om jou verder op weg te helpen.

Waarom deze barometer kopen?

Ik ga in dit deel van de blog kijken naar de reacties van de verschillende kopers. Deze schrijven bijvoorbeeld: “Prima verkoper”, “Alles goed ontvangen”, “Perfect” en “Goede producten”. Als jij denkt dat een barometer kopen voor jou ook goed is, lees dan ook vooral zelf de reacties door.

Zelf kijken naar alle reacties? Klik hier!

Als ik ga kijken naar negatieve reacties zie ik 4 uit 5 sterren als laagste cijfer. Dat is van 1 koper die dus ook echt geen negatieve reactie achterlaat. Hij had alleen een iets groter apparaat verwacht.

Jouw barometer kopen? Klik hier!

Uiteindelijk wil ik er gewoon voor gaan zorgen dat jij de juiste producten koopt. Juist daarom wil ik er ook voor zorgen dat jij complete duidelijkheid hebt in alles wat je koopt. Laat gerust een reactie achter onder de blog voor de vragen die je hebt.

Originally posted 2020-11-01 05:58:44.

Gekleurde hondenriem kopen? AliExpress!

gekleurde hondenriem

Als jij een gekleurde hondenriem zoekt, kijk op de AliExpress website. Mijn doel is jou te helpen om de juiste producten te kopen.

Jouw gekleurde hondenriem kopen? Klik hier!

Het is natuurlijk goed om eert te kijken naar het gemiddelde cijfer. Gemiddeld geven deze kopers een cijfer van 4,8 uit 5 sterren. Nu is het goed om zelf ook te kijken naar de inhoudelijke reacties. Ik ga jou daar in het tweede deel van deze blog mee helpen. Hoe meer je weet, hoe beter ik jou kan helpen. In het tweede deel van deze blog help ik jou door een totaal en eerlijk beeld te geven van alles wat je wilt zien, weten en kopen.

Bestel jouw gekleurde hondenriem online! Klik hier!

Vragen zijn natuurlijk van harte welkom. Bekijk dan ook de mogelijkheid om direct contact met mij op te nemen. Natuurlijk is het ook goed om jou een compleet, eerlijk en duidelijk beeld te krijgen omdat de media wat leugenachtig is geweest.

Kopers over de gekleurde hondenriem

Laat ik beginnen met de meest positieve reacties. Kopers schrijven bijvoorbeeld: “Goede kwaliteit”, “Product is goed” en “Past heel goed”. Het is natuurlijk goed om zelf ook een compleet en eerlijk beeld te krijgen van alles wat je wilt kopen. I kijk dus ook naar de minder positieve reacties.

Wil jij de gekleurde hondenriem bekijken? Klik hier!

De minst positieve koper schrijft ook dat er niet duidelijk bij stond dat het voor kleine honden is. Het is natuurlijk ook goed om zelf de duidelijkheid te hebben over wat je wilt kopen.

Ga de gekleurde hondenriem bekijken! Klik hier!

Hier wil ik het natuurlijk bij laten. Als je vragen hebt, dan help ik jou natuurlijk ook graag verder. Iedere vraag die je wilt stellen mag je ook stellen. Ik kijk er naar uit om jou een compleet en eerlijk beeld te krijgen van wat je wilt kopen.

Originally posted 2021-08-14 15:43:50.

FoxConn cooler kopen? AliExpress!

foxconn cooler

Ben jij op zoek naar een FoxConn cooler? Kijk dan op de website van AliExpress. In deze blog deel ik natuurlijk ook de reacties van kopers.

Zelf de FoxConn cooler bestellen? Klik hier!

Met nog slechts 1 beoordeling is het gemiddelde cijfer 1 uit 5 sterren. Het is goed om jou een compleet, duidelijk en eerlijk beeld te geven van alles wat je wilt kopen. Het is goed om duidelijkheid te krijgen van alles wat je wilt kopen. Natuurlijk kan je zelf ook kijken naar de verschillende inhoudelijke beoordelingen. Ondanks dat er nu nog meer 1 reactie is ga ik het tweede deel van de blog gebruiken om die reactie te delen.

Bestel jouw FoxConn cooler online! Klik hier!

Vragen zijn natuurlijk van harte welkom. Neem dus ook gewoon contact op als je vragen hebt. Weet daarbij ook dat je altijd vragen kunt stellen als je iets wilt weten, bijvoorbeeld over de huidige BTW regels. De media is daar compleet oneerlijk en onduidelijk over geweest. Bij AliExpress betaal je nu geen extra kosten meer, anders dan BTW.

Kopers over de FoxConn cooler

De enige koper die een cijfer geeft laat geen inhoudelijke reactie achter. Het is natuurlijk goed om zelf ook duidelijkheid te hebben en zo te weten komen wat je allemaal wilt kopen. Hoe meer je weet, hoe beter ik jou ook kan helpen.

Wil jij de FoxConn cooler zelf bekijken? Klik hier!

Zonder enige inhoudelijke reactie is het natuurlijk niet mogelijk om jou een compleet en duidelijk beeld te geven. Het is altijd mogelijk om te kopen, maar de beslissing laat ik wel bij jou.

Ga de FoxConn cooler bekijken! Klik hier!

Hier wil ik het bij laten. Als je nog vragen, reacties of opmerkingen hebt, laat een bericht achter onder deze blog. Ik kijk er naar uit om van je te horen.

Originally posted 2021-08-11 06:40:33.

Drijfspeelgoed te koop bij AliExpress!

Drijfspeelgoed

Relaxen in een openbaar zwembad zit er even minder in deze zomer. Toch kan je wel gewoon drijfspeelgoed kopen op de website van AliExpress.

Direct jouw drijfspeelgoed bestellen? Klik hier!

Hoewel dit product met 5 uit 5 sterren wordt beoordeeld kan ik daarmee nog niet zeggen dat het een perfect product is. De kans bestaat, maar het is alles behalve zeker. Reden daarvoor is dat er nog slechts 1 beoordeling werd gegeven. Dat is niet genoeg om een eerlijk oordeel te kunnen geven. In het tweede deel van deze blog zal ik wel gaan kijken of deze verkoper nog ander drijfspeelgoed verkoopt en hoe dat wordt beoordeeld.

Bekijk het drijfspeelgoed ook zelf! Klik hier!

Natuurlijk mag jij mij ook vragen stellen. Dat kan simpelweg door contact op te nemen. Alle vragen zijn welkom en ik kijk er naar uit om de vragen voor jou te beantwoorden. Hoe meer jij weet, hoe dichterbij mijn doel ik ben.

Kopers over het drijfspeelgoed

De enige koper van dit product tot nu toe laat enkel een cijfer achter. Dat is het slechte nieuws. Het positieve daaraan is weer dat de enige koper wel een koper is uit Nederland. Een vergelijkbaar product wordt gelukkig wel meer beoordeeld en krijgt een cijfer van 4,7 uit 5 sterren.

Zelf de reacties bekijken? Klik hier!

Laat ik dan wel positief beginnen. Het cijfer van dit drijfspeelgoed is tenslotte ook niet heel erg laag. Kopers schrijven bijvoorbeeld: “Snelle levering”, “Fantastisch”. “Zoals omschreven” en “Perfect”. Mijn doel voor deze blog is jou te laten zien dat dit drijfspeelgoed ook bij AliExpress prima is. Dan kan jij zelf de keus maken om het te kopen of niet.

Bekijk de reacties zelf! Klik hier!

Voor alles wat jij dan nog wilt weten nodig ik jou uit om een reactie achter te laten onder deze blog.

Originally posted 2020-05-29 05:20:05.

Maten dekbedovertrek AliExpress

maten dekbedovertrek AliExpress

Als je beddengoed wilt kopen is het fijn om de maten dekbedovertrek AliExpress ook te weten. Queen, King of gewoon de afmetingen.

Direct de maten dekbedovertrek AliExpress opvragen? Klik hier!

In het geval van dit product zijn de afmetingen uitgedrukt in centimeter. Maar soms zit je ook andere maten. De uitleg is eenvoudig. Kingsize is 220x240cm. Queensize is iets kleiner met 160x200cm. Ingewikkelder dan dat is het niet. Beddengoed mag natuurlijk wel altijd wat groter zijn dan de maat van het matras. Dat is zeker in de winter wel prettig. Je mag altijd contact met mij opnemen als je vragen hebt.

Bekijk de maten dekbedovertrek AliExpress online! Klik hier!

Alle vragen zijn natuurlijk goed. Het helpt mij ook om betere content voor deze website te kunnen schrijven. Hoe meer je weet, hoe beter ik jou ook kan ondersteunen. Bekijk ook mijn website over mijn werk als budgettrainer zodat ik jou ook daar kan helpen.

Meer over de maten dekbedovertrek AliExpress

Laten we even naar dit specifieke product gaan kijken. Kopers hebben helaas nog geen reactie achtergelaten. Daar kan ik dus verder niets over schrijven. Wel kan ik zeggen dat het verstandig is om goed te kijken, want retouren bij AliExpress is niet altijd makkelijk. Ook bij deze verkoper kan je niet gratis retourneren.

Zelf de reacties bekijken? Klik hier!

Voor de exacte maten dekbedovertrek AliExpress kan je het beste navraag doen bij de verkoper. Zo weet je altijd zeker dat je het juiste product in huis gaat halen. Bij enige twijfel, vraag het altijd.

Bekijk ook de boordelingen! Klik hier!

Natuurlijk heb je mogelijk nog vragen. Als je die achterlaat als reactie onder deze blog kan ik jou makkelijk verder helpen. Hoe meer je weet, hoe beter ik dat ook kan blijven doen. Mijn doel zal altijd blijven jou te ondersteunen.

Originally posted 2020-10-21 09:08:05.

AliExpress Bancontact problemen

AliExpress bancontact

Helaas komt het bij AliExpress Bancontact betalingen regelmatig voor dat het mis gaat. Dit omdat betalingen via een tussenpersoon worden gedaan.

Direct de AliExpress Bancontact problemen oplossen? Klik hier!

Mijn doel voor deze blog is kopers te helpen. Wat het probleem ook mag zijn, of het nu om een betaling gaat of om een probleem met een product, ik help jou verder. Wat ik hoe dan ook altijd doe is jou helpen om zelf tot een oplossing te komen. Alle informatie biedt ik aan als een stukje service. Het enige waar ik geld voor vraag is wanneer jij mij vraagt om iets te doen wat jij zelf ook kunt doen.

Los AliExpress Bancontact problemen zelf op! Klik hier!

Heb jij vragen, reacties of opmerkingen, voel je dan altijd vrij om contact met mij op te nemen. Een reactie onder deze blog is ook absoluut meer dan welkom. Hoe meer jij weet, hoe beter ik jou kan helpen.

Waar komen AliExpress Bancontact problemen vandaan?

Omdat betalingen met lokale betaalmethodes door externe bedrijven worden uitgevoerd. Welk bedrijf de AliExpress Bancontact betalingen faciliteert weet ik nog niet. Daar probeer ik de komende tijd achter te komen aan de hand van gesprekken met bezoekers van deze website.

Direct problemen oplossen? Klik hier!

Wanneer jij weet hoe problemen ontstaan kan ik jou ook makkelijk helpen. Hoe meer jij weet, hoe beter jij geholpen kunt worden. Uiteindelijk wil ik natuurlijk alle AliExpress Bancontact problemen oplossen. Daarom onderzoek ik op dit moment hoe problemen ontstaan en hoe die opgelost kunnen worden.

Los problemen op! Klik hier!

Mijn grootste doel is ervoor te zorgen dat deze website niet meer nodig is om problemen op te lossen. Ik wil gewoon dat de problemen niet meer ontstaan of dat de tussenpersonen deze zelf pro-actief en snel oplossen. Voor vragen die jij hebt, laat gerust een bericht achter onder deze blog.

Originally posted 2020-05-21 08:18:48.

Britse trouwjurk kopen? AliExpress!

Britse trouwjurk

Als jij een Britse trouwjurk wilt kopen kan je dat op de AliExpress website doen. Het is aan jou om goed te kijken en te kopen.

Wil jij ook de Britse trouwjurk kopen? Klik hier!

Hoe beter je op de hoogte bent, hoe meer ik ook voor je kan doen. Letterlijk iedere vraag mag worden gesteld. Dit product is 7 keer beoordeeld en krijgt een bemiddeld cijfer van 4,3 uit 5 sterren. Natuurlijk ga ik kijken naar de inhoudelijke beoordelingen van kopers. Hoe beter je op de hoogte bent, hoe meer ik voor je kan doen. Letterlijk iedere vraag mag natuurlijk worden gesteld.

Bestel jouw Britse trouwjurk online! Klik hier!

Voor vragen neem je gewoon even contact met mij op. Weet ook dat er op dit moment veel leugens worden verteld in de media. Het is natuurlijk goed om ook te kijken naar de verschillende inhoudelijke beoordelingen. Hoe meer je weet, hoe beter ik jou ook kan helpen.

Kopers over de Britse trouwjurk

Laat ik dan ook even kijken naar de inhoudelijke reacties. Kopers schrijven bijvoorbeeld: “Snel ontvangen”, “Ziet er kwalitatief goed uit” en “Super goed voor het geld”. Er zijn natuurlijk ook kopers die lagere cijfers geven. Er is slechts 1 koper die echt een laag cijfer geeft.

Ook de Britse trouwjurk bekijken? Klik hier!

De koper die het laagste cijfer geeft schrijft: “Totaal niet zoals beschreven”. Het is natuurlijk goed om jou een compleet en eerlijk beeld te krijgen van wat je wilt kopen. Er zijn altijd vragen die je gewoon mag stellen.

Ga de Britse trouwjurk bekijken! Klik hier!

Hier wil ik het dan bij laten. Als je iets wilt weten, laat het mij gewoon weten. Ik kijk er naar uit om jou alle beoordelingen te laten zien. Natuurlijk kan je vragen ook gewoon stellen onder deze blog.

Originally posted 2021-07-17 07:18:13.

Zwarte haak kopen? AliExpress!

zwarte haak

In deze blog schrijf ik over een zwarte haak die je bij AliExpress kunt kopen. Inclusief reacties van kopers die zullen volgen.

Direct de zwarte haak kopen? Klik hier!

Mijn doel is jou de duidelijkheid te geven van wat je wilt kopen. Het gemiddelde cijfer wat de 16 kopers geven is 4,8 uit 5 sterren. Het is natuurlijk aan jou om een compleet en duidelijk beeld te geven. Letterlijk alles wat je wilt zien, weten en vragen mag je mij ook vragen. Het is natuurlijk goed om te kijken naar de prijs en de huidige regels die je te weten kunt komen.

Bekijk en bestel de zwarte haak online! Klik hier!

Voor vragen mag je natuurlijk altijd contact met mij opnemen. Weet ook dat er op dit moment veel leugens worden verspreid in en door de media. Het is goed om daar zelf ook van bewust te zijn en te weten wat je moet geloven en wat niet.

Kopers over de zwarte haak

Natuurlijk mag je vragen stellen. Laat ik nu beginnen met de meest positieve kopers. Zo schrijven kopers bijvoorbeeld: “Leuk”, “Ok” en “Precies zoals beschreven”. Het is natuurlijk goed om zelf ook te kijken naar de inhoudelijke beoordelingen van kopers.

Wil jij de zwarte haak bekijken? Klik hier!

Het laagste cijfer wat kopers geven is: “Niets geleverd”. Dat gebeurt helaas vaker. Zo kan je natuurlijk ook kijken naar de reacties van de beoordelingen. Hoe meer je weet, hoe beter ik jou ook kan helpen. Letterlijk alles wat je kunt vragen mag je ook vragen.

Ga de zwarte haak bekijken! Klik hier!

Daar wil ik het bij laten. Als je nog vragen hebt, weet dat je altijd vragen kunt stellen en blijven stellen. Hoe meer je weet, hoe beter ik jou ook kan helpen. Het is aan jou om een keuze te maken voor wat je wilt kopen.

Originally posted 2021-07-14 07:46:57.

Blauwe schoudertas kopen? AliExpress!

blauwe schoudertas

Als jij een blauwe schoudertas wilt kopen kijk je op de website van AliExpress. Hoe meer je weet, hoe beter ik jou ook kan helpen.

Ook een blauwe schoudertas kopen? Klik hier!

Letterlijk alle vragen zijn natuurlijk welkom. Het gemiddelde cijfer wat kopers geven is 4,9 uit 5 sterren. In het tweede deel van de blog gaan we kijken naar de inhoudelijke reacties die kopers geven. Natuurlijk is het goed om jou ook een compleet, eerlijk en duidelijk beeld te geven. Het voordeel van de inhoudelijke reacties is dat ik jou ook kan helpen. Door te kijken naar hoe eerdere kopers reageren weet jij ook of dit product voor jou goed is.

Bestel de blauwe schoudertas online! Klik hier!

Het doel is duidelijkheid. Voordat ik ga kijken naar de reacties van kopers wil ik ook dat jij de mogelijkheid hebt om contact met mij op te nemen. Hoe meer vragen, hoe beter ik jou ook kan helpen. Weet ook dat ik jou kan helpen om beter in het leven te staan. Bekijk daarom ook de: “Be More” campagne om echt verder te komen.

Kopers over de blauwe schoudertas

Nu ga ik beginnen met de meest positieve kopers. Zo schrijven kopers bijvoorbeeld ook: “Binnen 3 weken ontvangen”, “Perfecte tas”, “Blij mee” en “Net zoals omschreven”. Het is natuurlijk goed om zelf ook een compleet, eerlijk en duidelijk beeld te hebben.

Wil jij de blauwe schoudertas ook bekijken? Klik hier!

Ik ga ook kijken naar de inhoudelijke reacties die de minder positieve kopers ook geven. Zo schrijven kopers ook: “Stinkt naar verf” en “Prachtig”. Het is goed om jou ook een compleet en eerlijk beeld te geven van wat je kunt kopen.

Ga de blauwe schoudertas bekijken! Klik hier!

Natuurlijk is het aan jou om een compleet en en eerlijk beeld te krijgen. Het is uiteindelijk jouw geld wat je uitgeeft.

Originally posted 2021-07-08 07:20:57.

Retourneren AliExpress bestellingen is mogelijk!

retourneren AliExpress

Ik krijg vrijwel dagelijks de vraag over de mogelijkheid of retourneren AliExpress mogelijk is. Alle vragen zijn absoluut welkom.

Kijk of retourneren AliExpress mogelijk is? Klik hier!

Natuurlijk mag je mij altijd vragen stellen over dit onderwerp. Je kunt eenvoudig contact met mij opnemen. Het is ook goed om zeker te weten dat jij de regels kent. Er zijn verkopers die het mogelijk maken om producten gratis terug te sturen. Je gebruikt dan een DHL verzendlabel en brengt het naar een DHL punt. In andere gevallen moet je het op eigen kosten terugsturen naar China. Dat heeft in de meeste gevallen geen zin door de verzendkosten.

Kijk of retourneren AliExpress voor jou zin heeft! Klik hier!

Mijn doel is jou zo goed mogelijk te helpen. Dat doe ik op verschillende manieren, zodat ik jou optimaal begeleid naar de beste antwoorden. Je kunt mij eenvoudig bereiken via WhatsApp! Dat is snel en natuurlijk helemaal gratis.

Waarom kost retourneren AliExpress geld?

Om te beginnen, het kost niet altijd geld. Het is een beetje afhankelijk van de producten die je koopt. Sommige verkopers bieden een gratis retour mogelijkheid aan, andere doen dat niet. Het is goed om vooraf te kijken wat jouw verkoper aanbied en of je het risico wilt nemen.

Bekijk of retourneren AliExpress voor jou mogelijk is! Klik hier!

Waar ik op uit hoop te komen is duidelijkheid voor jou. Ik heb inmiddels ruim 14000 gesprekken gevoerd via WhatsApp. Dat zijn stuk voor stuk allemaal mensen die problemen hebben of hadden of een vraag wilde stellen over een product.

Weten hoe het met retourneren AliExpress zit? Klik hier!

Voor mij is het vooral belangrijk dat ik weet wat er speelt. Laat daarom ook vooral een reactie achter onder deze blog. Met jouw reactie kan ik jou optimaal verder helpen en blijven helpen.

Originally posted 2021-02-03 19:41:37.

IPTV boetes makkelijk te voorkomen!

IPTV boetes

Ik merk dat IPTV boetes vaker worden uitgedeeld en kunnen flink oplopen. Wie televisie wil kijken kan dat doen via een internetprovider.

Wil jij IPTV boetes voorkomen? Klik hier!

Mijn doel voor blogs als deze is jou te helpen om problemen met AliExpress producten te voorkomen. Je kunt NordVPN al voor 3,30 per maand gebruiken. Je betaalt dan wel voor 2 jaar in 1 keer. Dat komt neer op een bedrag van ongeveer 80 euro. Dat kan zonder BTW als je simpelweg Amerika (of een ander land buiten de EU) kiest. Ik blijf er ook bij om BTW zoveel mogelijk te voorkomen omdat de overheid er nu niet is voor de mensheid.

Zorg dat jij geen IPTV boetes krijgt! Klik hier!

In het tweede deel van deze blog maak ik de rekensom, zodat jij weet wat het verschil is in prijs met NordVPN in combinatie van een televisiepakket van AliExpress en een van de grote televisiezenders. Neem voor vragen gerust contact met mij op.

Wat kost het voorkomen van IPTV boetes?

Als ik kijk naar mijn internetprovider betaal ik 15 euro per maand voor televisie (als ik televisie zou kijken). Dan komt er nog 12,50 bij voor Fox Sport, 15 euro voor Ziggo Sport totaal en 15 euro voor Film 1. Er is natuurlijk een goedkopere manier.

Goedkoper alle zenders in huis halen? Klik hier!

Bij AliExpress betaal je voor een abonnement van 14 maanden, inclusief ALLE zenders nog geen 20 euro PER JAAR! Om de IPTV boetes te voorkomen is die paar euro voor NordVPN geen ramp denk ik.

Bekijk NordVPN en voorkom IPTV boetes! Klik hier!

Natuurlijk zijn jouw vragen absoluut welkom onder de blog. Hoe meer jij weet, hoe beter ik jou ook kan helpen. Mijn doel blijft jou een volledig en eerlijk beeld te geven van alles wat je koopt. Laten we Nederland ook eerlijk gaan krijgen!

Originally posted 2021-02-03 19:41:37.

iDEAL betaling bij AliExpress, een goed idee?

iDEAL betaling

Is een iDEAL betaling bij AliExpress een goed idee? In deze blog geef ik antwoord en laat ik een alternatief zien voor deze betaalmethode.

Kijk hoe jij anders dan via iDEAL betaling kunt doen? Klik hier!

Mijn doel is jou te helpen om de beste producten te vinden en op de juiste manier aan te schaffen. Ik verwijs in de links naar een prepaid creditcard. Hoe meer jij daarover leest, hoe meer jij gaat beseffen dat het een veilige betaalmethode is. De betaalmethode van de Nederlandse banken (waar ik zelf ook geen klant meer ben) is absoluut niet veilig. Wil je meer weten over mij? Neem contact op!

Bekijk een veilig iDEAL betaling alternatief! Klik hier!

Het doel blijft jou te helpen. Hoe meer jij weet, hoe beter ik jou ook kan ondersteunen. Iemand die heeft betaalt via een Nederlandse bank kan ik enkel doorverwijzen naar PPRO of naar mijn website als budgettrainer.

Waarom is een iDEAL betaling niet veilig?

Het grote probleem is dat de feitelijke betaling plaatsvind voordat een bestelling wordt geplaatst. Het geld staat al op de rekening van de webwinkel voordat het signaal van de bestelafdeling is geplaatst. Bij creditcards en andere veilige betaalmethodes is dat niet het geval.

Direct het iDEAL betaling alternatief vinden? Klik hier!

Mijn doel is jou te helpen om veilig en eerlijk te kopen. Kijk uit voor namaak merkartikelen en zorg dat jij altijd veilig blijft kopen. Hoe meer jij weet, hoe beter ik jou ook kan blijven helpen. Zowel nu als in de toekomst. Met iDEAL betaling is gewoon geen handige betaalmethode.

Bekijk hoe jij veilig kunt betalen! Klik hier!

Het grootste doel blijft jou een compleet en eerlijk beeld te geven. Hoe meer jij weet, hoe beter ik jou ook kan helpen. Alle vragen, reacties en opmerkingen zijn natuurlijk welkom onder deze blog!

Originally posted 2021-02-03 19:28:56.

Track AliExpress bestelling eenvoudig online!

Track AliExpress

Zoek jij de informatie om een pakketje te volgen? Track AliExpress maakt het mogelijk om bestellingen eenvoudig te volgen.

Direct de track AliExpress gebruiken? Klik hier!

Heb je vragen die je direct al wilt stellen? Neem contact op! Mijn doel is jou te helpen. Hoe meer je weet, hoe beter ik jou kan helpen. Ik vind het werkelijk vreselijk om keer op keer dezelfde antwoorden te moeten geven. Voor mijn team zijn dat de standaard antwoorden als:

  • Om een pakketje te volgen moet je naar PostNL (of BPost) zijn.
  • Als jij te laat bent met het ophalen moet je het bij de verkoper melden.
  • Een pakketje kan niet tegen worden gehouden als het is teruggestuurd.

Daarom heb ik nu ook een video kanaal waar ik antwoorden geef op veel gestelde vragen.

Los jouw track AliExpress problemen op! Klik hier!

Naast mijn werk voor de klant werk ik er ook aan om mensen van het reactieve verstand af te helpen. Het doel blijft jou te helpen om jouw leven beter te krijgen.

Hoe werkt track AliExpress

Uiteindelijk is het heel eenvoudig. Je voert ergens een traceernummer in en jouw postcode en krijgt in principe te zien waar het pakketje is. Soms gebeurt dat niet. Dan kan je via andere tracking sites een bestelling volgen.

Bekijk jouw track AliExpress! Klik hier!

Mijn belangrijkste doel is jou te helpen en te blijven helpen. Het is natuurlijk belangrijk dat jij complete eerlijkheid hebt. Dat ga ik jou ook geven. Als ik jou help met de track AliExpress weet jij dat ik jou verantwoordelijk houd voor de oplossing.

Zelf het probleem oplossen? Klik hier!

Het blijft van essentieel belang dat jij antwoorden krijgt op jouw vragen. Hoe meer jij weet, hoe beter ik jou ook kan helpen. Alle vragen zijn natuurlijk welkom! Ik help jou persoonlijk!

Originally posted 2021-02-03 19:24:34.

GlittyPennen vraagt veel voor… AliExpress!

GlittyPennen

De laatste weken krijg ik met grote regelmaat berichten van kopers die via de website van GlittyPennen producten hebben gekocht. Helaas voor veel geld.

Direct GlittyPennen kopen bij de bron? Klik hier!

Nu zou ik dit natuurlijk ook gewoon zelf kunnen doen. Pennen van zo’n 10 euro verkopen voor 40 euro en dus 30 euro per keer verdienen. Zelfs als ik 20 euro aan Facebook advertenties uitgeef maak ik nog winst. Toch doe ik dat niet. Mijn doel is open, eerlijk en ethisch te zijn. Hoe meer jij uiteindelijk te weten komt over hoe GlittyPennen te werk gaat, hoe beter jij voorbereid kunt zijn op vergelijkbare oplichters.

Bestel de GlittyPennen voor de AliExpress prijs! Klik hier!

Mijn grootste doel is de wereld open, eerlijk en ethisch te krijgen. Gewoon daadwerkelijk te bekijken hoe jij oplichting kunt voorkomen. Ben jij toch in dit bedrijf getrapt? Neem gewoon even contact met mij op.

Hoe werkt GlittyPennen?

Dit zijn de advertenties op Facebook om mensen dure producten te laten kopen. Nu levert GlittyPennen op zich wel, alleen niet de kwaliteit wat je mag verwachten voor een prijs van bijna 40 euro! Daar komt dan ook nog even bij dat retour sturen mogelijk niet eens kan.

Weten hoe jij oneerlijke mensen kunt vinden? Klik hier!

Helaas wordt deze ‘Covid-19’ tijd ook misbruikt om mensen dit soort producten te laten kopen. GlittyPennen plaatst dus advertenties op Facebook. Dat is iets wat ik niet ga doen. Wel kan jij helpen door de link naar deze blog (VraagAlex.nl/glittypennen) te delen via Facebook en andere sociale media.

Zorg dat jij oneerlijke mensen uit jouw leven krijgt! Klik hier!

Mijn doel blijft jou te helpen. Deze site is er om problemen met AliExpress te delen. Hoe meer jij weet, hoe beter ik jou kan helpen.

Originally posted 2020-04-26 07:28:11.

AliExpress bestelling annuleren na betaling

AliExpress bestelling annuleren

Wil jij een AliExpress bestelling annuleren? Lees deze blog dan volledig door. Helaas is het geen recht, een verkoper moet ermee akkoord gaan.

Direct jouw AliExpress bestelling annuleren? Klik hier!

Hoewel het vaak wel goed gaat moet een verkoper akkoord geven voordat de bestelling teruggedraaid wordt. De verkoper zal het pakket dan niet versturen en jij krijgt het geld terug. Sommige verkopers werken met een automatische proces, waardoor het terugdraaien echt niet mogelijk is. Zo kan het dus zijn dat jij iets koopt, het wilt afzeggen en het dan toch gewoon ontvangt. Retouren is ook geen mogelijkheid, houd daar ook rekening mee.

Vragen over een AliExpress bestelling annuleren? Klik hier!

Voor alle vragen en opmerkingen nodig ik jou uit om een reactie te plaatsen onder deze blog. Natuurlijk ben jij ook van harte welkom om direct contact met mij op te nemen. Ik behandel alle reacties, chats, e-mails en WhatsApp berichten persoonlijk. Door de snelle groei van deze website kan het even duren om antwoord te kunnen geven.

Meer over een AliExpress bestelling annuleren

Er zijn mensen die producten liever op een ander adres af laten leveren dan thuis. Daarvoor zijn wij met een programma bezig om ook dat mogelijk te maken. Voor dit moment is het zo dat je een werkelijk adres door moet geven om een pakket te laten leveren. Direct leveren bij een afhaalpunt is helaas nog niet mogelijk.

Wil jij een AliExpress bestelling annuleren? Klik hier!

Laat ik dan nog even stilstaan bij het annuleringsproces. Jij als koper geeft aan dat jij het product niet meer wilt ontvangen. Er gaat een bericht naar de verkoper en deze heeft 5 werkdagen de tijd om het goed te keuren of af te keuren. Doet de verkoper niets, dan gaat de AliExpress bestelling annuleren door.

Meer weten? Klik hier!

Alle verdere reacties, vragen en opmerkingen zijn absoluut meer dan welkom. Laat gerust jouw reactie achter, zodat ik jou persoonlijk verder kan helpen. Het is mijn ultieme doel om jou zo goed als mogelijk te helpen. Wanneer dat met dit onderwerp niet lukt hoop ik dat het met andere dingen wel lukt.

Originally posted 2019-05-11 08:32:55.

PPRO financial ltd, wat is dat precies?

PPRO financial ltd

Mocht jij deze blog voor het eerst bezoeken en denken, waar gaat dit over, dat leg ik uit! PPRO financial ltd is de tussenpersoon voor iDEAL bij AliExpress.

Meer weten over de problemen? Klik hier!

Het grote nadeel van PPRO financial ltd is dat het een bedrijf is wat los staat van AliExpress zelf. Dat betekend dat wanneer er iets mis gaat jij het probleem tussen 2 bedrijven moet oplossen. Over het algemeen gaat dat redelijk automatisch en heb jij het geld al binnen een paar weken zonder problemen terug op de rekening. Wanneer dat echter niet gebeurt wordt het een stuk lastiger.

Meer over PPRO financial ltd weten? Neem contact op!

In het tweede deel van deze blog leg ik uit hoe jij het makkelijkst contact kunt krijgen met beide bedrijven. Beide organisaties zijn zelfs telefonisch te bereiken. Laat ik wel zeggen dat bellen absoluut de duurste optie is.

Dus, PPRO financial ltd, wat is dat?

Wanneer een bedrijf uit China zaken wilt doen in de EU (Europa), dan gaat dat niet altijd makkelijk. Creditcards en PayPal worden weliswaar wereldwijd geaccepteerd, dat is niet de norm in Nederland. Wanneer systemen als iDEAL (voor Nederland) of Bankcontact (voor Belgiƫ) worden gebruikt gaat dat gewoon niet. Dat is waar de tussenpersoon nodig is.

Feitelijk zorgt PPRO financial ltd ervoor dat de iDEAL transactie wordt afgehandeld. Het geld komt daar terecht en wordt naar AliExpress overgemaakt. Dat is nu precies ook de reden dat het nog al eens mis gaat. Want als jij een bedrag overmaakt en er is toch iets mis gegaan krijg jij met 2 bedrijven te maken.

Vanuit AliExpress Nederland doen wij ons best om jou zo goed mogelijk te ondersteunen. Dat kan via WhatsApp, Facebook, email en binnenkort zelfs via telefoon. Omdat de telefoon het duurste communicatiemiddel is gaan wij daar wel een bedrag voor vragen.

Direct een bestelling plaatsen bij AliExpress? Klik hier!

Wat is PPRO Financial Ltd. precies?

Feitelijk is het een tussenhandel. Dus een bedrijf wat betalingen faciliteert namens internationale bedrijven. Als voorbeeld voor Nederland is er iDEAL. Een betaalmethode wat alleen in Nederland wordt gebruikt. Zo heeft ieder land wel wat eigen dingen om betalingen mee te doen. PPRO zorgt ervoor dat ook bedrijven buiten Nederland iDEAL kunnen accepteren.

Waarom gebruiken zoveel bedrijven het rekeningnummer BE44735045712145?

Het rekeningnummer wat PPRO Financial Ltd. gebruikt voor iDEAL transacties is BE44735045712145. Dat is dan ook de reden dat het nummer zo vaak wordt gebruikt.

Kan ik via PPRO Financial Ltd. ook met PayPal betalen?

Of dat via PPRO Financial Ltd. zelf kan weet ik niet. Wel weet ik dat veel bedrijven PayPal inderdaad accepteren om zo betalingen makkelijker te maken.

Originally posted 2019-04-27 05:30:44.