Geplooide broek te koop bij AliExpress!

geplooide broek

In deze blog schrijf ik over een geplooide broek die via AliExpress verkocht wordt. Jij kunt die dus ook kopen!

Direct een geplooide broek bestellen? Klik hier!

Mijn doel voor blogs als deze is een stuk duidelijkheid te geven van wat je wilt kopen. Dit product krijgt een gemiddeld cijfer van 4,8 uit 5 sterren. Dat is op basis van de reacties van 538 kopers die dus allemaal vrij positief reageren. Dat wil zeggen, de meeste kopers zijn positief. Er zijn uitzonderingen en die ga ik bekijken in het tweede deel van deze blog. Zo weet jij precies wat je kunt kopen.

Bekijk de geplooide broek online! Klik hier!

Om jou de mogelijkheid te geven om te reageren wil ik aangeven dat je gewoon contact met mij kunt krijgen. Voor antwoorden op vragen uit het leven is het ook goed om even te kijken naar de: “Be More” campagne. Zo leer je echt om alles te bereiken.

Kopers over de geplooide broek

Blije kopers schrijven onder andere: “Goede kwaliteit”, “Binnen 2 weken al aangekomen” en “Fantastische kwaliteit”. Het is natuurlijk goed om voor jezelf ook een beeld te hebben. De beste manier om dat te krijgen is door zelf ook even de moeite te nemen om te kijken.

Zelf de geplooide broek bekijken? Klik hier!

Laat ik dan ook de minst positieve reacties gaan bekijken. Kopers schrijven namelijk ook: “Slecht genaaid” en “Niets ontvangen”. Het is echt goed om zelf ook te kijken, want het gaat om jouw geld en dat kan je echt maar 1 keer uitgeven.

Ga de geplooide broek bekijken! Klik hier!

Nu wil ik het hier eigenlijk bij laten. Mocht jij dan toch nog vragen hebben, laat ze gewoon achter door te reageren onder deze blog. Iedere vraag mag je natuurlijk stellen en waar nodig geef ik ook persoonlijk antwoord.

OpenBank en bestellen bij AliExpress!

Openbank

OpenBank is een Nederlandse bank met een Spaans IBAN nummer. Het is gratis en kan ook zonder app worden gebruikt! Daarom heb ik het!

Wil jij met OpenBank bij AliExpress kopen? Klik hier!

Met deze gratis bankrekening kan jij een gratis creditcard krijgen. Een gratis creditcard waar je online betalingen mee kunt doen. De creditcard waar je ook offline betalingen mee kunt doen kost eenmalig 1,99. Ik wil jou graag laten weten dat ik jou 40 euro kan geven als jij de rekening opent voor eind 2020. Je hebt daarvoor de code 76764114101317571118 nodig. Dat kan alleen voor de eerste 10 nieuwe rekeninghouders!

Bekijk waarom ik OpenBank gebruik! Klik hier!

Heb jij vragen en wil jij vragen stellen, neem gerust contact met mij op. Natuurlijk help ik jou verder en blijf ik jou verder helpen. Betalingen met iDEAL gaan helaas regelmatig mis. Zo komen we zelf allemaal tot de conclusie dat de creditcard beter is.

Waarom OpenBank?

Er is een eenvoudige reden. Ik krijg zo enorm veel reacties op iDEAL problemen dat ik nu deze bank ga blijven promoten. Dit is de enige bank die ik ken die bij de rekening ook een gratis online creditcard aanbied voor online betalingen. Zo heb ik bij Coolblue bestellingen geplaatst en ook bij AliExpress zelf.

Open jouw OpenBank rekening! Klik hier!

Wanneer jij de code 76764114101317571118 gebruikt tijdens het aanmeldproces krijg jij zelfs 40 euro op jouw nieuwe OpenBank rekening. Laten we daarom heel snel de kennis delen over iDEAL en de problemen die deze betaalvorm oplevert!

Snel een OpenBank rekening openen? Klik hier!

Mijn doel is jou een compleet en eerlijk beeld te geven. Hoe meer vragen je hebt, hoe beter ik jou ook kan helpen. Alles wat jij wilt weten wil ik jou graag antwoord op geven. Neem daarom gewoon contact met mij op.

Originally posted 2020-11-05 05:22:27.

Klarna probleem melden kan hier!

Klarna probleem melden

We zitten weer in de aanloop naar 11 november. De grootste uitverkoop bij AliExpress ooit! Een Klarna probleem melden gaat weer voorkomen.

Direct jouw Klarna probleem melden? Klik hier!

Mijn doel voor deze blog is feitelijk om jou van het AliExpress achteraf betalen af te krijgen. Helaas blijven mensen hier toch gebruik van maken, maar als budgettrainer kan ik daar totaal niet achter staan. Ik wil juist dat mensen op een manier gaan betalen waarmee problemen ook opgelost kunnen worden. De beste manier die ik daarvoor heb gevonden is een creditcard. Ik heb wel oplossingen om dit gratis te krijgen, zelfs prepaid!

Ga jouw Klarna probleem melden! Klik hier!

Natuurlijk mag je ook gewoon contact met mij opnemen en help ik jou ook via die weg verder. Hoe meer je weet, hoe beter ik dat ook kan doen. Ik wil er gewoon voor zorgen dat jij met jouw vragen ergens heen kunt.

Waarom een Klarna probleem melden?

Kijk, ik ben geen consumentenbond, want ik sta wel in voor de consument. Ik ben geen justitie, want ik geloof wel in eerlijkheid en ethiek. Mijn doel is jou juist te helpen. Hoe meer je weet, hoe beter ik dat kan doen. Loop je ergens vast, laat het mij gewoon weten!

Gewoon een bestelling plaatsen? Klik hier!

Zeker in deze tijd van het jaar krijg ik vooral klachten binnen over een lange levertijd. Verder ook incassopartner die al aandringt op betalen voordat het product in huis is. De oplossing is altijd communicatie. Wil jij een Klarna probleem melden? Communiceer!

Leer hoe goed te communiceren? Klik hier!

Voor deze blog wil ik het daar graag blij laten. Ik weet wel dat er nog vragen zullen zijn. Voel je dan ook vrij om doe te stellen door een reactie onder deze blog achter te laten.

Originally posted 2020-11-05 04:32:10.

PPRO financial limited verwerkt betalingen voor AliExpress!

PPRO financial limited

Dagelijks bezoeken bijna honderd mensen deze website omdat ze iets over PPRO financial limited willen weten. Ik ben hier natuurlijk om te helpen.

Vragen over PPRO financial limited? Klik hier!

Zoals iedere blog wil ik jou een stukje uitleg geven. Gewoon wat duidelijkheid over wat het bedrijf doet en waar mensen zoal vragen over hebben. Laat ik dan ook meteen duidelijk zijn, het zijn geen oplichters. Het is zoiets als een bank. Een bank ontvangt digitaal geld namens een bedrijf. Bij zowel de bank als bij het bedrijf kunnen foutjes gemaakt worden, maar die kans is gelukkig relatief klein. Het systeem waar het nog al eens mis gaat is iDEAL.

Bekijk de iDEAL oplossing van PPRO financial limited! Klik hier!

Nu is het zo dat er hoe dan ook vragen binnen zullen komen naar aanleiding van deze informatie. Ik wil jou dan ook uitnodigen om gewoon bij AliExpress te blijven bestellen.

Waarom PPRO financial limited?

Het is voor een Chinese webwinkel (wat AliExpress uiteindelijk is) niet makkelijk om lokale betaalmethodes te accepteren. Daarom maakt het gebruik van internationale partners. Dat onder andere voor lokale diensten zoals iDEAL, Bancontact en vergelijkbare betaalmethodes in andere landen. Het grootste deel van de wereld betaalt gelukkig standaard via Mastercard of VISA.

Gratis creditcard aanvragen? Klik hier!

Vanzelfsprekend wil ik jou helpen met problemen. Ik heb zo langzaam maar zeker steeds beter contact met de organisatie achter de iDEAL betalingen van AliExpress. Mijn doel is dat contact met PPRO financial limited steeds verder uit te bereiden zodat ik ook meer voor jou kan doen.

Bekijk hoe ik jou kan helpen! Klik hier!

Dat is dan ook meteen een gelegenheid om deze blog af te ronden. Wie vragen heeft over de onderwerpen op deze pagina is meer dan welkom om een reactie achter te laten. Zo kunnen ook anderen de vragen en de antwoorden bekijken.

Originally posted 2020-06-08 05:32:06.

Barometer kopen kan je gewoon bij AliExpress doen!

barometer kopen

Wil jij een barometer kopen? Kijk dan eens op de website van AliExpress. Hoe meer je koopt, hoe beter ik jou ook kan helpen en blijven helpen.

Direct jouw barometer kopen? Klik hier!

Met 19 beoordelingen en een gemiddeld cijfer van 4,9 uit 5 sterren zijn de beoordelingen hoe dan ook heel erg goed. Het is nu belangrijk om te weten dat jij mogelijk nog wel BTW en inklaringskosten moet gaan betalen. Het is goed om daar rekening mee te houden en in ieder geval vooraf op de hoogte te zijn. Zo kan jij plannen en budgetteren, wat ik ook als budgettrainer doe.

Ga jouw barometer kopen! Klik hier!

Het grootste doel voor alles wat je wilt bereiken is de juiste kennis te hebben. Neem gerust contact op voor alle vragen die je hebt. Hoe meer je wilt weten, hoe beter ik jou ook kan helpen en blijven helpen. Ik ben hier altijd om jou verder op weg te helpen.

Waarom deze barometer kopen?

Ik ga in dit deel van de blog kijken naar de reacties van de verschillende kopers. Deze schrijven bijvoorbeeld: “Prima verkoper”, “Alles goed ontvangen”, “Perfect” en “Goede producten”. Als jij denkt dat een barometer kopen voor jou ook goed is, lees dan ook vooral zelf de reacties door.

Zelf kijken naar alle reacties? Klik hier!

Als ik ga kijken naar negatieve reacties zie ik 4 uit 5 sterren als laagste cijfer. Dat is van 1 koper die dus ook echt geen negatieve reactie achterlaat. Hij had alleen een iets groter apparaat verwacht.

Jouw barometer kopen? Klik hier!

Uiteindelijk wil ik er gewoon voor gaan zorgen dat jij de juiste producten koopt. Juist daarom wil ik er ook voor zorgen dat jij complete duidelijkheid hebt in alles wat je koopt. Laat gerust een reactie achter onder de blog voor de vragen die je hebt.

Originally posted 2020-11-01 05:58:44.

Drijfspeelgoed te koop bij AliExpress!

Drijfspeelgoed

Relaxen in een openbaar zwembad zit er even minder in deze zomer. Toch kan je wel gewoon drijfspeelgoed kopen op de website van AliExpress.

Direct jouw drijfspeelgoed bestellen? Klik hier!

Hoewel dit product met 5 uit 5 sterren wordt beoordeeld kan ik daarmee nog niet zeggen dat het een perfect product is. De kans bestaat, maar het is alles behalve zeker. Reden daarvoor is dat er nog slechts 1 beoordeling werd gegeven. Dat is niet genoeg om een eerlijk oordeel te kunnen geven. In het tweede deel van deze blog zal ik wel gaan kijken of deze verkoper nog ander drijfspeelgoed verkoopt en hoe dat wordt beoordeeld.

Bekijk het drijfspeelgoed ook zelf! Klik hier!

Natuurlijk mag jij mij ook vragen stellen. Dat kan simpelweg door contact op te nemen. Alle vragen zijn welkom en ik kijk er naar uit om de vragen voor jou te beantwoorden. Hoe meer jij weet, hoe dichterbij mijn doel ik ben.

Kopers over het drijfspeelgoed

De enige koper van dit product tot nu toe laat enkel een cijfer achter. Dat is het slechte nieuws. Het positieve daaraan is weer dat de enige koper wel een koper is uit Nederland. Een vergelijkbaar product wordt gelukkig wel meer beoordeeld en krijgt een cijfer van 4,7 uit 5 sterren.

Zelf de reacties bekijken? Klik hier!

Laat ik dan wel positief beginnen. Het cijfer van dit drijfspeelgoed is tenslotte ook niet heel erg laag. Kopers schrijven bijvoorbeeld: “Snelle levering”, “Fantastisch”. “Zoals omschreven” en “Perfect”. Mijn doel voor deze blog is jou te laten zien dat dit drijfspeelgoed ook bij AliExpress prima is. Dan kan jij zelf de keus maken om het te kopen of niet.

Bekijk de reacties zelf! Klik hier!

Voor alles wat jij dan nog wilt weten nodig ik jou uit om een reactie achter te laten onder deze blog.

Originally posted 2020-05-29 05:20:05.

Maten dekbedovertrek AliExpress

maten dekbedovertrek AliExpress

Als je beddengoed wilt kopen is het fijn om de maten dekbedovertrek AliExpress ook te weten. Queen, King of gewoon de afmetingen.

Direct de maten dekbedovertrek AliExpress opvragen? Klik hier!

In het geval van dit product zijn de afmetingen uitgedrukt in centimeter. Maar soms zit je ook andere maten. De uitleg is eenvoudig. Kingsize is 220x240cm. Queensize is iets kleiner met 160x200cm. Ingewikkelder dan dat is het niet. Beddengoed mag natuurlijk wel altijd wat groter zijn dan de maat van het matras. Dat is zeker in de winter wel prettig. Je mag altijd contact met mij opnemen als je vragen hebt.

Bekijk de maten dekbedovertrek AliExpress online! Klik hier!

Alle vragen zijn natuurlijk goed. Het helpt mij ook om betere content voor deze website te kunnen schrijven. Hoe meer je weet, hoe beter ik jou ook kan ondersteunen. Bekijk ook mijn website over mijn werk als budgettrainer zodat ik jou ook daar kan helpen.

Meer over de maten dekbedovertrek AliExpress

Laten we even naar dit specifieke product gaan kijken. Kopers hebben helaas nog geen reactie achtergelaten. Daar kan ik dus verder niets over schrijven. Wel kan ik zeggen dat het verstandig is om goed te kijken, want retouren bij AliExpress is niet altijd makkelijk. Ook bij deze verkoper kan je niet gratis retourneren.

Zelf de reacties bekijken? Klik hier!

Voor de exacte maten dekbedovertrek AliExpress kan je het beste navraag doen bij de verkoper. Zo weet je altijd zeker dat je het juiste product in huis gaat halen. Bij enige twijfel, vraag het altijd.

Bekijk ook de boordelingen! Klik hier!

Natuurlijk heb je mogelijk nog vragen. Als je die achterlaat als reactie onder deze blog kan ik jou makkelijk verder helpen. Hoe meer je weet, hoe beter ik dat ook kan blijven doen. Mijn doel zal altijd blijven jou te ondersteunen.

Originally posted 2020-10-21 09:08:05.

AliExpress Bancontact problemen

AliExpress bancontact

Helaas komt het bij AliExpress Bancontact betalingen regelmatig voor dat het mis gaat. Dit omdat betalingen via een tussenpersoon worden gedaan.

Direct de AliExpress Bancontact problemen oplossen? Klik hier!

Mijn doel voor deze blog is kopers te helpen. Wat het probleem ook mag zijn, of het nu om een betaling gaat of om een probleem met een product, ik help jou verder. Wat ik hoe dan ook altijd doe is jou helpen om zelf tot een oplossing te komen. Alle informatie biedt ik aan als een stukje service. Het enige waar ik geld voor vraag is wanneer jij mij vraagt om iets te doen wat jij zelf ook kunt doen.

Los AliExpress Bancontact problemen zelf op! Klik hier!

Heb jij vragen, reacties of opmerkingen, voel je dan altijd vrij om contact met mij op te nemen. Een reactie onder deze blog is ook absoluut meer dan welkom. Hoe meer jij weet, hoe beter ik jou kan helpen.

Waar komen AliExpress Bancontact problemen vandaan?

Omdat betalingen met lokale betaalmethodes door externe bedrijven worden uitgevoerd. Welk bedrijf de AliExpress Bancontact betalingen faciliteert weet ik nog niet. Daar probeer ik de komende tijd achter te komen aan de hand van gesprekken met bezoekers van deze website.

Direct problemen oplossen? Klik hier!

Wanneer jij weet hoe problemen ontstaan kan ik jou ook makkelijk helpen. Hoe meer jij weet, hoe beter jij geholpen kunt worden. Uiteindelijk wil ik natuurlijk alle AliExpress Bancontact problemen oplossen. Daarom onderzoek ik op dit moment hoe problemen ontstaan en hoe die opgelost kunnen worden.

Los problemen op! Klik hier!

Mijn grootste doel is ervoor te zorgen dat deze website niet meer nodig is om problemen op te lossen. Ik wil gewoon dat de problemen niet meer ontstaan of dat de tussenpersonen deze zelf pro-actief en snel oplossen. Voor vragen die jij hebt, laat gerust een bericht achter onder deze blog.

Originally posted 2020-05-21 08:18:48.

IPTV boetes makkelijk te voorkomen!

IPTV boetes

Ik merk dat IPTV boetes vaker worden uitgedeeld en kunnen flink oplopen. Wie televisie wil kijken kan dat doen via een internetprovider.

Wil jij IPTV boetes voorkomen? Klik hier!

Mijn doel voor blogs als deze is jou te helpen om problemen met AliExpress producten te voorkomen. Je kunt NordVPN al voor 3,30 per maand gebruiken. Je betaalt dan wel voor 2 jaar in 1 keer. Dat komt neer op een bedrag van ongeveer 80 euro. Dat kan zonder BTW als je simpelweg Amerika (of een ander land buiten de EU) kiest. Ik blijf er ook bij om BTW zoveel mogelijk te voorkomen omdat de overheid er nu niet is voor de mensheid.

Zorg dat jij geen IPTV boetes krijgt! Klik hier!

In het tweede deel van deze blog maak ik de rekensom, zodat jij weet wat het verschil is in prijs met NordVPN in combinatie van een televisiepakket van AliExpress en een van de grote televisiezenders. Neem voor vragen gerust contact met mij op.

Wat kost het voorkomen van IPTV boetes?

Als ik kijk naar mijn internetprovider betaal ik 15 euro per maand voor televisie (als ik televisie zou kijken). Dan komt er nog 12,50 bij voor Fox Sport, 15 euro voor Ziggo Sport totaal en 15 euro voor Film 1. Er is natuurlijk een goedkopere manier.

Goedkoper alle zenders in huis halen? Klik hier!

Bij AliExpress betaal je voor een abonnement van 14 maanden, inclusief ALLE zenders nog geen 20 euro PER JAAR! Om de IPTV boetes te voorkomen is die paar euro voor NordVPN geen ramp denk ik.

Bekijk NordVPN en voorkom IPTV boetes! Klik hier!

Natuurlijk zijn jouw vragen absoluut welkom onder de blog. Hoe meer jij weet, hoe beter ik jou ook kan helpen. Mijn doel blijft jou een volledig en eerlijk beeld te geven van alles wat je koopt. Laten we Nederland ook eerlijk gaan krijgen!

Retourneren AliExpress bestellingen is mogelijk!

retourneren AliExpress

Ik krijg vrijwel dagelijks de vraag over de mogelijkheid of retourneren AliExpress mogelijk is. Alle vragen zijn absoluut welkom.

Kijk of retourneren AliExpress mogelijk is? Klik hier!

Natuurlijk mag je mij altijd vragen stellen over dit onderwerp. Je kunt eenvoudig contact met mij opnemen. Het is ook goed om zeker te weten dat jij de regels kent. Er zijn verkopers die het mogelijk maken om producten gratis terug te sturen. Je gebruikt dan een DHL verzendlabel en brengt het naar een DHL punt. In andere gevallen moet je het op eigen kosten terugsturen naar China. Dat heeft in de meeste gevallen geen zin door de verzendkosten.

Kijk of retourneren AliExpress voor jou zin heeft! Klik hier!

Mijn doel is jou zo goed mogelijk te helpen. Dat doe ik op verschillende manieren, zodat ik jou optimaal begeleid naar de beste antwoorden. Je kunt mij eenvoudig bereiken via WhatsApp! Dat is snel en natuurlijk helemaal gratis.

Waarom kost retourneren AliExpress geld?

Om te beginnen, het kost niet altijd geld. Het is een beetje afhankelijk van de producten die je koopt. Sommige verkopers bieden een gratis retour mogelijkheid aan, andere doen dat niet. Het is goed om vooraf te kijken wat jouw verkoper aanbied en of je het risico wilt nemen.

Bekijk of retourneren AliExpress voor jou mogelijk is! Klik hier!

Waar ik op uit hoop te komen is duidelijkheid voor jou. Ik heb inmiddels ruim 14000 gesprekken gevoerd via WhatsApp. Dat zijn stuk voor stuk allemaal mensen die problemen hebben of hadden of een vraag wilde stellen over een product.

Weten hoe het met retourneren AliExpress zit? Klik hier!

Voor mij is het vooral belangrijk dat ik weet wat er speelt. Laat daarom ook vooral een reactie achter onder deze blog. Met jouw reactie kan ik jou optimaal verder helpen en blijven helpen.

iDEAL betaling bij AliExpress, een goed idee?

iDEAL betaling

Is een iDEAL betaling bij AliExpress een goed idee? In deze blog geef ik antwoord en laat ik een alternatief zien voor deze betaalmethode.

Kijk hoe jij anders dan via iDEAL betaling kunt doen? Klik hier!

Mijn doel is jou te helpen om de beste producten te vinden en op de juiste manier aan te schaffen. Ik verwijs in de links naar een prepaid creditcard. Hoe meer jij daarover leest, hoe meer jij gaat beseffen dat het een veilige betaalmethode is. De betaalmethode van de Nederlandse banken (waar ik zelf ook geen klant meer ben) is absoluut niet veilig. Wil je meer weten over mij? Neem contact op!

Bekijk een veilig iDEAL betaling alternatief! Klik hier!

Het doel blijft jou te helpen. Hoe meer jij weet, hoe beter ik jou ook kan ondersteunen. Iemand die heeft betaalt via een Nederlandse bank kan ik enkel doorverwijzen naar PPRO of naar mijn website als budgettrainer.

Waarom is een iDEAL betaling niet veilig?

Het grote probleem is dat de feitelijke betaling plaatsvind voordat een bestelling wordt geplaatst. Het geld staat al op de rekening van de webwinkel voordat het signaal van de bestelafdeling is geplaatst. Bij creditcards en andere veilige betaalmethodes is dat niet het geval.

Direct het iDEAL betaling alternatief vinden? Klik hier!

Mijn doel is jou te helpen om veilig en eerlijk te kopen. Kijk uit voor namaak merkartikelen en zorg dat jij altijd veilig blijft kopen. Hoe meer jij weet, hoe beter ik jou ook kan blijven helpen. Zowel nu als in de toekomst. Met iDEAL betaling is gewoon geen handige betaalmethode.

Bekijk hoe jij veilig kunt betalen! Klik hier!

Het grootste doel blijft jou een compleet en eerlijk beeld te geven. Hoe meer jij weet, hoe beter ik jou ook kan helpen. Alle vragen, reacties en opmerkingen zijn natuurlijk welkom onder deze blog!

Track AliExpress bestelling eenvoudig online!

Track AliExpress

Zoek jij de informatie om een pakketje te volgen? Track AliExpress maakt het mogelijk om bestellingen eenvoudig te volgen.

Direct de track AliExpress gebruiken? Klik hier!

Heb je vragen die je direct al wilt stellen? Neem contact op! Mijn doel is jou te helpen. Hoe meer je weet, hoe beter ik jou kan helpen. Ik vind het werkelijk vreselijk om keer op keer dezelfde antwoorden te moeten geven. Voor mijn team zijn dat de standaard antwoorden als:

  • Om een pakketje te volgen moet je naar PostNL (of BPost) zijn.
  • Als jij te laat bent met het ophalen moet je het bij de verkoper melden.
  • Een pakketje kan niet tegen worden gehouden als het is teruggestuurd.

Daarom heb ik nu ook een video kanaal waar ik antwoorden geef op veel gestelde vragen.

Los jouw track AliExpress problemen op! Klik hier!

Naast mijn werk voor de klant werk ik er ook aan om mensen van het reactieve verstand af te helpen. Het doel blijft jou te helpen om jouw leven beter te krijgen.

Hoe werkt track AliExpress

Uiteindelijk is het heel eenvoudig. Je voert ergens een traceernummer in en jouw postcode en krijgt in principe te zien waar het pakketje is. Soms gebeurt dat niet. Dan kan je via andere tracking sites een bestelling volgen.

Bekijk jouw track AliExpress! Klik hier!

Mijn belangrijkste doel is jou te helpen en te blijven helpen. Het is natuurlijk belangrijk dat jij complete eerlijkheid hebt. Dat ga ik jou ook geven. Als ik jou help met de track AliExpress weet jij dat ik jou verantwoordelijk houd voor de oplossing.

Zelf het probleem oplossen? Klik hier!

Het blijft van essentieel belang dat jij antwoorden krijgt op jouw vragen. Hoe meer jij weet, hoe beter ik jou ook kan helpen. Alle vragen zijn natuurlijk welkom! Ik help jou persoonlijk!

GlittyPennen vraagt veel voor… AliExpress!

GlittyPennen

De laatste weken krijg ik met grote regelmaat berichten van kopers die via de website van GlittyPennen producten hebben gekocht. Helaas voor veel geld.

Direct GlittyPennen kopen bij de bron? Klik hier!

Nu zou ik dit natuurlijk ook gewoon zelf kunnen doen. Pennen van zo’n 10 euro verkopen voor 40 euro en dus 30 euro per keer verdienen. Zelfs als ik 20 euro aan Facebook advertenties uitgeef maak ik nog winst. Toch doe ik dat niet. Mijn doel is open, eerlijk en ethisch te zijn. Hoe meer jij uiteindelijk te weten komt over hoe GlittyPennen te werk gaat, hoe beter jij voorbereid kunt zijn op vergelijkbare oplichters.

Bestel de GlittyPennen voor de AliExpress prijs! Klik hier!

Mijn grootste doel is de wereld open, eerlijk en ethisch te krijgen. Gewoon daadwerkelijk te bekijken hoe jij oplichting kunt voorkomen. Ben jij toch in dit bedrijf getrapt? Neem gewoon even contact met mij op.

Hoe werkt GlittyPennen?

Dit zijn de advertenties op Facebook om mensen dure producten te laten kopen. Nu levert GlittyPennen op zich wel, alleen niet de kwaliteit wat je mag verwachten voor een prijs van bijna 40 euro! Daar komt dan ook nog even bij dat retour sturen mogelijk niet eens kan.

Weten hoe jij oneerlijke mensen kunt vinden? Klik hier!

Helaas wordt deze ‘Covid-19’ tijd ook misbruikt om mensen dit soort producten te laten kopen. GlittyPennen plaatst dus advertenties op Facebook. Dat is iets wat ik niet ga doen. Wel kan jij helpen door de link naar deze blog (VraagAlex.nl/glittypennen) te delen via Facebook en andere sociale media.

Zorg dat jij oneerlijke mensen uit jouw leven krijgt! Klik hier!

Mijn doel blijft jou te helpen. Deze site is er om problemen met AliExpress te delen. Hoe meer jij weet, hoe beter ik jou kan helpen.

Originally posted 2020-04-26 07:28:11.

AliExpress bestelling annuleren na betaling

AliExpress bestelling annuleren

Wil jij een AliExpress bestelling annuleren? Lees deze blog dan volledig door. Helaas is het geen recht, een verkoper moet ermee akkoord gaan.

Direct jouw AliExpress bestelling annuleren? Klik hier!

Hoewel het vaak wel goed gaat moet een verkoper akkoord geven voordat de bestelling teruggedraaid wordt. De verkoper zal het pakket dan niet versturen en jij krijgt het geld terug. Sommige verkopers werken met een automatische proces, waardoor het terugdraaien echt niet mogelijk is. Zo kan het dus zijn dat jij iets koopt, het wilt afzeggen en het dan toch gewoon ontvangt. Retouren is ook geen mogelijkheid, houd daar ook rekening mee.

Vragen over een AliExpress bestelling annuleren? Klik hier!

Voor alle vragen en opmerkingen nodig ik jou uit om een reactie te plaatsen onder deze blog. Natuurlijk ben jij ook van harte welkom om direct contact met mij op te nemen. Ik behandel alle reacties, chats, e-mails en WhatsApp berichten persoonlijk. Door de snelle groei van deze website kan het even duren om antwoord te kunnen geven.

Meer over een AliExpress bestelling annuleren

Er zijn mensen die producten liever op een ander adres af laten leveren dan thuis. Daarvoor zijn wij met een programma bezig om ook dat mogelijk te maken. Voor dit moment is het zo dat je een werkelijk adres door moet geven om een pakket te laten leveren. Direct leveren bij een afhaalpunt is helaas nog niet mogelijk.

Wil jij een AliExpress bestelling annuleren? Klik hier!

Laat ik dan nog even stilstaan bij het annuleringsproces. Jij als koper geeft aan dat jij het product niet meer wilt ontvangen. Er gaat een bericht naar de verkoper en deze heeft 5 werkdagen de tijd om het goed te keuren of af te keuren. Doet de verkoper niets, dan gaat de AliExpress bestelling annuleren door.

Meer weten? Klik hier!

Alle verdere reacties, vragen en opmerkingen zijn absoluut meer dan welkom. Laat gerust jouw reactie achter, zodat ik jou persoonlijk verder kan helpen. Het is mijn ultieme doel om jou zo goed als mogelijk te helpen. Wanneer dat met dit onderwerp niet lukt hoop ik dat het met andere dingen wel lukt.

Originally posted 2019-05-11 08:32:55.

PPRO financial ltd, wat is dat precies?

PPRO financial ltd

Mocht jij deze blog voor het eerst bezoeken en denken, waar gaat dit over, dat leg ik uit! PPRO financial ltd is de tussenpersoon voor iDEAL bij AliExpress.

Meer weten over de problemen? Klik hier!

Het grote nadeel van PPRO financial ltd is dat het een bedrijf is wat los staat van AliExpress zelf. Dat betekend dat wanneer er iets mis gaat jij het probleem tussen 2 bedrijven moet oplossen. Over het algemeen gaat dat redelijk automatisch en heb jij het geld al binnen een paar weken zonder problemen terug op de rekening. Wanneer dat echter niet gebeurt wordt het een stuk lastiger.

Meer over PPRO financial ltd weten? Neem contact op!

In het tweede deel van deze blog leg ik uit hoe jij het makkelijkst contact kunt krijgen met beide bedrijven. Beide organisaties zijn zelfs telefonisch te bereiken. Laat ik wel zeggen dat bellen absoluut de duurste optie is.

Dus, PPRO financial ltd, wat is dat?

Wanneer een bedrijf uit China zaken wilt doen in de EU (Europa), dan gaat dat niet altijd makkelijk. Creditcards en PayPal worden weliswaar wereldwijd geaccepteerd, dat is niet de norm in Nederland. Wanneer systemen als iDEAL (voor Nederland) of Bankcontact (voor België) worden gebruikt gaat dat gewoon niet. Dat is waar de tussenpersoon nodig is.

Feitelijk zorgt PPRO financial ltd ervoor dat de iDEAL transactie wordt afgehandeld. Het geld komt daar terecht en wordt naar AliExpress overgemaakt. Dat is nu precies ook de reden dat het nog al eens mis gaat. Want als jij een bedrag overmaakt en er is toch iets mis gegaan krijg jij met 2 bedrijven te maken.

Vanuit AliExpress Nederland doen wij ons best om jou zo goed mogelijk te ondersteunen. Dat kan via WhatsApp, Facebook, email en binnenkort zelfs via telefoon. Omdat de telefoon het duurste communicatiemiddel is gaan wij daar wel een bedrag voor vragen.

Direct een bestelling plaatsen bij AliExpress? Klik hier!

Wat is PPRO Financial Ltd. precies?

Feitelijk is het een tussenhandel. Dus een bedrijf wat betalingen faciliteert namens internationale bedrijven. Als voorbeeld voor Nederland is er iDEAL. Een betaalmethode wat alleen in Nederland wordt gebruikt. Zo heeft ieder land wel wat eigen dingen om betalingen mee te doen. PPRO zorgt ervoor dat ook bedrijven buiten Nederland iDEAL kunnen accepteren.

Waarom gebruiken zoveel bedrijven het rekeningnummer BE44735045712145?

Het rekeningnummer wat PPRO Financial Ltd. gebruikt voor iDEAL transacties is BE44735045712145. Dat is dan ook de reden dat het nummer zo vaak wordt gebruikt.

Kan ik via PPRO Financial Ltd. ook met PayPal betalen?

Of dat via PPRO Financial Ltd. zelf kan weet ik niet. Wel weet ik dat veel bedrijven PayPal inderdaad accepteren om zo betalingen makkelijker te maken.

Originally posted 2019-04-27 05:30:44.

iDEAL werkt niet! Hoe los ik dat op?

iDEAL werkt niet

Met grote regelmaat krijg ik de vraag of opmerking: “iDEAL werkt niet”. In plaats van keer op keer antwoord te geven dacht ik, laat ik een blog schrijven.

Direct door naar de oplossing? Klik hier!

Het probleem is de betaalmethode op zich. iDEAL werkt niet omdat we over een onbetrouwbare betaalmethode praten. In het tweede deal van deze blog leg ik uit waarom het vaak mis gaat, in dit deel praat ik over de redenen dat het vaak mis gaat. De oplossing is eenvoudig. Als jij gaat naar de speciale link: VanDijl.ga/ideal (waar vanDijl mijn achternaam is) en opnieuw inlogt is het probleem meestal direct al verholpen.

Vragen over de oplossing? Neem contact op!

Mocht jij andere vragen hebben of een pakket om andere redenen niet hebben ontvangen? Laat het mij weten! Het beste kan je een reactie achterlaten onder deze blog. Daarmee kunnen ook andere kopers meedenken naar de oplossing.

Het proces achter iDEAL werkt niet

Laat ik even de stappen samenvatten van een transactie waardoor de iDEAL werkt niet vraag ontstaat. Een transactie werkt gebruikelijk in een paar fases:

  1. De bestelling wordt geplaatst.
  2. De betaling wordt gedaan.
  3. De bestelling en betaling worden gecontroleerd.

Bij een betaling zoals wij dat in Nederland veelal doen zijn dit ook te stappen en dat is nu precies waar het probleem zit. De controle vind pas na de betaling plaats, maar daarvoor is een actie vanuit de gebruiker nodig. En omdat de transactie gedaan wordt via een tussenpartij gaat het daar vaak mis.

Meer weten over de oplossing? Neem contact op!

Nu is de vraag natuurlijk, hoe krijg je het geld terug. Daarover schrijf ik nog een blog om meer uitleg te geven over de tussenpersoon. Heb jij daar dan vragen over kan je die ook meteen stellen. Mijn doel is alle AliExpress problemen opgelost te krijgen.

Originally posted 2019-04-27 05:09:42.

Klarna AliExpress werkt niet! Dat is GOED nieuws!

Klarna AliExpress werkt niet

In deze blog leg ik uit waarom als Klarna AliExpress werkt niet dat goed nieuws is. Het heeft alles te maken met de verwachtingen.

Klarna AliExpress werkt niet? Klik hier!

Uiteindelijk is het gewoon goed nieuws. Dat heeft ermee te maken dat een afterpay bedrijf enkel gaat over de betaling. Dat heeft hier puur te maken met het bedrag wat je overmaakt. De afzender gaat alleen over het feitelijke product. Niemand is dus verantwoordelijk voor het daadwerkelijk leveren van een product. Dan blijft slechts 1 iemand over. Dat ben jij. Jij blijft dus verantwoordelijk voor de betaling, ook als het product niet goed is.

Klarna AliExpress werkt niet! Klik hier!

Als budgettrainer wil ik mensen bewust maken van de problemen die spelen waar het gaat om geld. Ieder probleem met incassobureaus heeft ook weer met dezelfde basis te maken. Natuurlijk ben je welkom om contact op te nemen om hier verder over te praten.

Klarna AliExpress werkt niet, waarom?

Er zijn zelfs mensen die nu iets willen kopen en pas over 1 of 2 weken een salaris krijgen. Door die mensen is het extra belangrijk om te weten waarom betalen via een afterpay bedrijf echt geen goed idee is. De uitleg is eenvoudiger dan je denkt!

Meer weten over een echte oplossing? Klik hier!

In de onderstaande video geef ik wat meer uitleg over wat er zoal mis gaat met dit soort betaaldiensten:

Natuurlijk kan ik daar heel erg lang op doorgaan, toch wil ik nogmaals duidelijk zijn. Klarna AliExpress werkt niet is iets positiefs. Niet iets om over te klagen.

Bekijk de oplossing! Klik hier!

Ondanks de verwarring die ook na het lezen van deze blog gaat ontstaan wil ik jou een stuk duidelijkheid geven. Hoe meer jij weet, hoe beter ik jou ook kan helpen. Ik wil dat jij slimmer met geld om leert gaan!

Bestelling annuleren bij AliExpress

Bestelling annuleren bij AliExpress

Wil jij een bestelling annuleren bij AliExpress? Lees deze blog dan volledig door. In deze blog leg ik stap voor stap uit hoe het werkt. Het is niet moeilijk.

Direct jouw bestelling annuleren bij AliExpress? Klik hier!

Het doel van deze blog is jou uit te leggen waarom bestellingen niet altijd geannuleerd kunnen worden. Koop is koop is feitelijk wat dat betekent. Bij winkels in Nederland is dat ook het geval. Hoewel veel winkels een eigen retourbeleid hebben is het niet wettelijk verplicht om een aankoop terugbrengen toe te staan als winkeleigenaar. Mijn doel is jou hiermee bekent te maken.

Vragen over een bestelling annuleren bij AliExpress? Neem contact op!

Voor alles wat met dit onderwerp te maken heeft nodig ik jou uit om een reactie te plaatsen onder deze website. Doel daarmee is jou met andere kopers in contact te laten komen. Zo kan jij precies bepalen wat jij wilt kopen.

Waarom een bestelling annuleren bij AliExpress?

De redenen dat mensen iets kopen wat ze niet daadwerkelijk willen hebben heb ik nog niet. Mocht jij daar een verklaring voor hebben, laat het mij gerust weten. Alles wat jij wilt schrijven over de producten die jij koopt is van harte welkom.

Direct een bestelling annuleren bij AliExpress? Klik hier!

Laat ik dan ook meteen even schrijven dat de stappen volgen geen garantie is. Het is uiteindelijk aan de verkoper om een beslissing te nemen. Deze mag bepalen of het geld teruggestort kan worden en het product niet verzonden zal worden.

Meer informatie? Neem contact op!

Voor alle verdere vragen en opmerkingen nodig ik jou van harte uit om een reactie te plaatsen onder deze blog. Mijn doel is jou zo goed mogelijk te helpen. Wanneer jij de vragen hebt over de manier waarop wij werken, laat ook daarover gerust een reactie achter onder de blog.

Originally posted 2019-04-20 21:01:25.

Retourrecht bij AliExpress bestellingen

Retourrecht

Wanneer jij iets koopt bij een Nederlandse webwinkel heb jij retourrecht. Dat wil zeggen, jij krijgt de verzendkosten en het betaalde bedrag terug.

In deze blog uitleg over het retourrecht bij AliExpress!

In de basis heb jij altijd de mogelijkheid om iets terug te sturen. De vraag is, krijg jij ook geld terug. Het antwoord daarop is standaard nee. Het kan wel, maar dan moet je het in overleg doen met de verkoper. Alleen via die weg heb jij de mogelijkheid om geld terug te vragen. Het retourrecht zoals je dat in Nederland hebt geldt bij AliExpress niet. Meer informatie en de veel gemaakte fouten volgen in het tweede deel van deze blog.

Vragen over het retourrecht? Neem contact op!

Natuurlijk zijn er mensen die slim denken te zijn. Op de redactie van AliExpress Nederland ontvangen wij soms ook zendingen. Het postbusadres in Amsterdam ontvangt ook zeker post. Daar gebeurt echter in beide gevallen niets mee. Hoe dan ook krijg je geen geld terug.

Retourrecht en AliExpress

De vraag is dan, hoe regel je het dan wel? De stappen daarvoor zijn niet eens zo moeilijk. De eerste stap is contact zoeken met de verkoper. Deze kan jou gewoon verder helpen en zorgt er ook voor dat jij weet waar het pakket heen moet. De verkoper bereik je door naar vraagalex.com/verkoper te gaan, het product te vinden en de contact knop aan te klikken. Daar kan je overleggen over jouw retourrecht.

Vragen over de verzendkosten? Neem contact op of lees verder.

Dan nog de verzendkosten. Want binnen Nederland kan het bij veel webwinkels vaak gratis of betaal je een paar euro om het pakket terug te sturen. Bij AliExpress werkt ook dat anders. Om überhaupt aanspraak te kunnen maken op het retourrecht moet het pakket aangetekend teruggestuurd worden. Dat kost al snel zo’n 20 euro per zending. Vaak heeft het daarom helemaal geen zin.

Toch iets terugsturen? Neem eerst contact op met de verkoper!

Verder nog andere vragen? Laat een reactie achter onder deze blog.

Originally posted 2019-04-19 06:07:58.

AliExpress bestelling volgen: Zo doe je dat

AliExpress bestelling volgen

Dagelijks krijg ik de vraag, AliExpress bestelling volgen, hoe doe je dat nu eigenlijk? Op die vraag geef ik antwoord in deze blog. Weer een oplossing!

Hulp nodig? Neem contact op!

Er zijn momenten dat een AliExpress bestelling volgen fijn is. Ook zijn er momenten dat het simpelweg noodzakelijk is. Dat laatste is het geval wanneer jij iets koopt en wilt weten bij welk postkantoor het ligt. Het is namelijk zo dat PostNL niet altijd een briefje in de bus doet wanneer een pakket elders is afgeleverd. Het is dan ook essentieel om zelf te kijken waar jouw product is.

Direct jouw volgende bestelling plaatsen? Klik hier!

In het tweede deel van deze blog ga ik uitleggen welke stappen jij exact moet volgen. Van het vinden van jouw traceernummer tot het volgen van jouw pakket. Mijn doel is dat jij na het lezen van deze blog exact weet wat jij moet doen.

Hoe werkt een AliExpress bestelling volgen?

Om te beginnen ga je naar de speciale pagina vraagalex.com/tracking. Dat is meteen ook de plek waar je de bestellingen kunt vinden en ook de knop ‘Track’ of ‘Traceer’. Onder die knop staat het traceernummer (dat is iets anders dan een ordernummer) waarmee jij de AliExpress bestelling volgen kunt.

Direct het trackingnummer vinden? Klik hier!

Het volgende wat je doet is gaan naar de website InternationalParcelTracking.com van PostNL. Daar voer je het trackingnummer in en jouw postcode en als alles goed gaat zie je waar het pakketje is. In de situatie waar het pakketje (nog) niet te volgen is ga je naar Track24.net, waar je de bestelling kunt volgen als die nog niet in Nederland is.

Volg het pakketje direct! Klik hier!

Mocht jij er dan toch niet uitkomen, laat een reactie onder deze blog. Met de reacties kan ik deze pagina verbeteren zodat ieder probleem opgelost gaat worden.

Originally posted 2019-04-18 21:19:18.