OpenBank en bestellen bij AliExpress!

Openbank

OpenBank is een Nederlandse bank met een Spaans IBAN nummer. Het is gratis en kan ook zonder app worden gebruikt! Daarom heb ik het!

Wil jij met OpenBank bij AliExpress kopen? Klik hier!

Met deze gratis bankrekening kan jij een gratis creditcard krijgen. Een gratis creditcard waar je online betalingen mee kunt doen. De creditcard waar je ook offline betalingen mee kunt doen kost eenmalig 1,99. Ik wil jou graag laten weten dat ik jou 40 euro kan geven als jij de rekening opent voor eind 2020. Je hebt daarvoor de code 76764114101317571118 nodig. Dat kan alleen voor de eerste 10 nieuwe rekeninghouders!

Bekijk waarom ik OpenBank gebruik! Klik hier!

Heb jij vragen en wil jij vragen stellen, neem gerust contact met mij op. Natuurlijk help ik jou verder en blijf ik jou verder helpen. Betalingen met iDEAL gaan helaas regelmatig mis. Zo komen we zelf allemaal tot de conclusie dat de creditcard beter is.

Waarom OpenBank?

Er is een eenvoudige reden. Ik krijg zo enorm veel reacties op iDEAL problemen dat ik nu deze bank ga blijven promoten. Dit is de enige bank die ik ken die bij de rekening ook een gratis online creditcard aanbied voor online betalingen. Zo heb ik bij Coolblue bestellingen geplaatst en ook bij AliExpress zelf.

Open jouw OpenBank rekening! Klik hier!

Wanneer jij de code 76764114101317571118 gebruikt tijdens het aanmeldproces krijg jij zelfs 40 euro op jouw nieuwe OpenBank rekening. Laten we daarom heel snel de kennis delen over iDEAL en de problemen die deze betaalvorm oplevert!

Snel een OpenBank rekening openen? Klik hier!

Mijn doel is jou een compleet en eerlijk beeld te geven. Hoe meer vragen je hebt, hoe beter ik jou ook kan helpen. Alles wat jij wilt weten wil ik jou graag antwoord op geven. Neem daarom gewoon contact met mij op.

Originally posted 2020-11-05 05:22:27.

Geef een reactie