iDEAL betaling bij AliExpress, een goed idee?

iDEAL betaling

Is een iDEAL betaling bij AliExpress een goed idee? In deze blog geef ik antwoord en laat ik een alternatief zien voor deze betaalmethode.

Kijk hoe jij anders dan via iDEAL betaling kunt doen? Klik hier!

Mijn doel is jou te helpen om de beste producten te vinden en op de juiste manier aan te schaffen. Ik verwijs in de links naar een prepaid creditcard. Hoe meer jij daarover leest, hoe meer jij gaat beseffen dat het een veilige betaalmethode is. De betaalmethode van de Nederlandse banken (waar ik zelf ook geen klant meer ben) is absoluut niet veilig. Wil je meer weten over mij? Neem contact op!

Bekijk een veilig iDEAL betaling alternatief! Klik hier!

Het doel blijft jou te helpen. Hoe meer jij weet, hoe beter ik jou ook kan ondersteunen. Iemand die heeft betaalt via een Nederlandse bank kan ik enkel doorverwijzen naar PPRO of naar mijn website als budgettrainer.

Waarom is een iDEAL betaling niet veilig?

Het grote probleem is dat de feitelijke betaling plaatsvind voordat een bestelling wordt geplaatst. Het geld staat al op de rekening van de webwinkel voordat het signaal van de bestelafdeling is geplaatst. Bij creditcards en andere veilige betaalmethodes is dat niet het geval.

Direct het iDEAL betaling alternatief vinden? Klik hier!

Mijn doel is jou te helpen om veilig en eerlijk te kopen. Kijk uit voor namaak merkartikelen en zorg dat jij altijd veilig blijft kopen. Hoe meer jij weet, hoe beter ik jou ook kan blijven helpen. Zowel nu als in de toekomst. Met iDEAL betaling is gewoon geen handige betaalmethode.

Bekijk hoe jij veilig kunt betalen! Klik hier!

Het grootste doel blijft jou een compleet en eerlijk beeld te geven. Hoe meer jij weet, hoe beter ik jou ook kan helpen. Alle vragen, reacties en opmerkingen zijn natuurlijk welkom onder deze blog!

Originally posted 2021-02-03 19:28:56.

Geef een reactie