Namaak Nike Air Force verkocht bij AliExpress!

namaak Nike Air Force

Dit is geen blog waar ik blij van wordt. Ik schrijf het omdat er alweer namaak Nike Air Force schoenen verkocht zijn bij AliExpress!

Zelf de namaak Nike Air Force bekijken? Klik hier!

Met deze blog wil ik jou ook duidelijk maken dat ik jou niet ga ondersteunen als er iets mis gaat bij de aankoop. Dat heeft alles met ethiek te maken. Ik koop geen illegale producten en gebruik geen illegale diensten. Ik maak daarom ook geen gebruik meer van diensten als Facebook of YouTube wegens de onethische censuur die de bedrijven toepassen. Dat doen LBRY en MeWe niet. Die sites gebruik ik nu.

Bekijk de namaak Nike Air Force online! Klik hier!

Het grootste doel is dit soort verkopers van AliExpress af te krijgen. Ondanks dat ik best leuk verdien aan kopers van dit soort producten wil ik ze niet verkocht hebben. Wil je meer weten over de reden dat ik zo werk? Maak een gratis online persoonlijkheidstest!

Kopers over de namaak Nike Air Force

Er zijn in dit geval gelukkig nog maar 3 kopers geweest die allemaal geen reactie geven. Dit soort verkopers houden het meestal ook niet lang vol. AliExpress verwijderd de accounts, waarmee de koper ook soms zonder producten blijft zitten. De kwaliteit laat natuurlijk ook te wensen over.

Zelf kijken of er al reacties zijn? Klik hier!

Waar het natuurlijk uiteindelijk om gaat is dat jij gewoon een goed, eerlijk en ethisch product koopt. Dat is waar ik persoonlijk voor sta en de rede dat ik ook dit soort blogs schrijf. Wil je meer weten over de namaak Nike Air Force? Voel je altijd vrij om een reactie achter te laten onder deze blog.

Bekijk de beoordelingen zelf! Klik hier!

Het blijft ook belangrijk dat jij een duidelijk beeld krijgt van wat er mogelijk en eerlijk te koop is. Heb jij daar een vraag over? Laat gerust een reactie achter onder deze blog. Die reacties lees ik ook persoonlijk door. Zo weet jij ook altijd zeker dat een eerlijk persoon de berichten leest.

Geef een reactie