Ethiek van AliExpress Nederland

Ethiek

In deze blog leg ik uit over de ethiek van AliExpress Nederland en waarom ik mij aan die regels blijf houden. Deze website is er om jou te helpen.

Direct ethiek volgen? Klik hier!

Waar het mij om gaat is dat alles op de juiste manier gedaan wordt. Zo doen wij geen zaken met onethische bedrijven en organisaties. Dit zijn bijvoorbeeld bedrijven die mensen op een oneerlijke manier geld afhandig maken. Ik noem hiervoor incassobureau’s, deurwaarders en ook de rijksoverheid met de belastingdienst en vergelijkbare diensten. Daarbij distantiëren wij ons ook van verkopers van namaak merkartikelen. Hierdoor kunnen wij jou als koper ook niet ondersteunen wanneer jij iets hebt gekocht van merken als: ‘Nike’, ‘Disney’, ‘Adidas’ of ‘Ugg’. Deze merken worden in ieder geval niet verkocht via de AliExpress website.

Krijg jouw ethiek in en bestel goede producten! Klik hier!

Wil jij meer weten over onze ethische manier van zakendoen? Voel je vrij om een keer een afspraak met mij in te plannen. Ik leg jou alles graag tot in de details uit. Neem daarvoor gewoon even contact op.

Meer over de ethiek van AliExpress Nederland

Ik schrijf deze blog omdat ik vind dat ieder bedrijf op een eerlijke en ethische manier zaken moet doen. Zo zullen wij nooit een product promoten wat mogelijk illegaal is. Wij plaatsen ethiek en menselijke waardes ver boven die van onze wettelijke plicht.

Vragen over ethiek? Neem contact op!

Een belangrijk onderdeel van ethiek is service. Daarom ondersteunen wij diensten als Klarna en Afterpay momenteel ook niet. Wij zijn in gesprek met deze bedrijven om te kijken of we deze ook in een ethische vorm kunnen gieten zodat we die in ieder geval wel kunnen ondersteunen.

Weet alles over ethiek! Neem contact op!

Tot slot, wil jij met mij in gesprek komen om de mogelijkheden te bespreken en problemen op te lossen? Laat dan een bericht achter onder deze blog.

Originally posted 2019-06-15 20:01:13.

6 gedachten over “Ethiek van AliExpress Nederland

 1. Huseyin Beantwoorden

  Ik heb 5 juli schoenen besteld, ben 12 juli op vakantie gegaan de schoenen zijn na 12 jullie bij mijn huis geleverd maar niemand was aanwezig thuis.

  De schoenen zijn bij primera geleverd, na mijn vakantie wou ik ze gaan halen maar ze zijn terug gestuurd.

  Ik heb 68€ betaald

 2. Camelia Beantwoorden

  Ik heb 2 schoenen gekocht maar ik heb 1 van die 2 schoenen andere schonen nog niet bijna 4 maanden geworden wat moet doen? Ik heb van die schonen 41.60 betaald.

 3. Mathijs Beantwoorden

  Heb een airco uni bested maar is nooit geleverd post nl gebeld zij vetelde me dat unit is teruggestuurd naar verkoper ook bewijs aangeleverd daar van maar me geld nog steeds niet terug na 1,5 jaar

  • Alexander van Dijl Bericht auteurBeantwoorden

   Bedankt voor het vertellen!

   Het systeem van AliExpress werkt zo dat je een dispute moet openen. Dat moet gebeuren binnen 75 dagen na de besteldatum om het geld terug te krijgen van AliExpress zelf. Daarna ben je van de verkoper afhankelijk, wat nu dus het geval is. Je zult met de verkoper in contact moeten gaan.

 4. shurently giterson Beantwoorden

  ik ook bestel 2 schoenen en nu heb 4maanden en ik krijg niks dit is een diefstal als iemand weet wat ik moet doen zeg me aub

Geef een reactie