MeWe.com en andere grote veranderingen!

MeWe.com

Sinds deze week heb ik geen Nederlandse bankrekening meer. Daarmee neem ik afstand van de overheid. MeWe.com doet dat voor Facebook.

Direct overstappen van Facebook naar MeWe.com? Klik hier!

Net als bij Facebook is een account op MeWe.com helemaal gratis. Het verschil is dat je wel kunt betalen. In ruil voor het kunnen betalen heb je geen advertenties op de website. Dat is overigens ook bij de gratis versie het geval. Voor het maken van een groep of pagina betaal je ook. Geen grote bedragen, maar een kleine symbolische bijdragen om ook iets terug te kunnen doen voor het netwerk,.

Stap over naar MeWe.com! Klik hier!

Mijn doel is helemaal weg te gaan uit de mainstream. Mocht je daar meer over willen weten, laat een reactie achter onder deze blog. Je mag natuurlijk ook altijd contact met mij opnemen, zodat ik jou via die weg verder kan helpen. Hoe meer je weet, hoe beter ik jou ook kan blijven helpen.

Waarom MeWe.com?

Ik ben lang actief op zoek geweest naar een eerlijk en betrouwbaar social media netwerk om Facebook mee te vervangen. Ik zit nog wel op het platform omdat ik sommige account gekoppeld heb aan mijn Facebook account. Zelfs om in te loggen bij de webhosting waar ik gebruik van maak heb ik Facebook nog nodig. Wellicht gaat MeWe.com dat ook overnemen.

Zelf de stap zetten? Klik hier!

Nu zijn mijn doelen nog veel groter. Ik wil dat we terug gaan naar normaal. Dat zeg ik met een mondkapje op in de trein. Mijn bril kan ik niet dragen omdat die beslaat door de krankzinnige maatregelen. Ik verwacht dat het MeWe.com platform een manier gaat zijn om mijn boodschap te delen.

Bekijk hoe jij over kunt stappen naar MeWe.com! Klik hier!

Daar wil ik deze blog graag mee afsluiten. Mocht je zelf nog vragen hebben, voel je vrij om een bericht achter te laten onder de blog.

2 gedachten over “MeWe.com en andere grote veranderingen!

  1. Ineke I de Vries Beantwoorden

    Kun je fb. nog wel gebruiken naast jullie site? ..dit om aan vrienden en bekenden door te geven dat je op een geven moment niet meer op fb. zit.
    Kan ik het vergelijken met wat fb aanbiedt qua advertenties, marketplace enz. of is dit bij jullie meer beperkt.
    Graag hoor ik van jullie.

    Hartelijke groet Ineke de Vries

Geef een reactie