Creditcard zonder BKR! Betaal veilig bij AliExpress!

Creditcard zonder BKR

Een creditcard zonder BKR is de meest veilige manier om te betalen bij AliExpress. Deze blog gaat niet over een product, maar een alternatief voor iDeal!

Direct een creditcard zonder BKR aanvragen? Klik hier!

Later in deze blog leg ik uit hoe deze creditcard zonder BKR werkt. Voor nu vertel ik hoe ik deze kaart gebruik en gebruikt heb in het verleden. Voor nog geen 20 euro per jaar maak jij gebruik van deze veilige betaalmethode. Het grote voordeel van de prepaid creditcard zonder BKR is dat jij geen geld leent! Jij koopt dus altijd met eigen geld.

Iedereen komt in aanmerking! Meldt je hier aan!

Heb jij vragen over waarom iDeal geen veilige betaalmethode is? Wil jij weten waarom ik juist adviseer om te betalen op alternatieve manieren? Laat jouw reactie achter onder dit bericht of neem contact met mij op.

Hoe werkt de creditcard zonder BKR?

Omdat het hier feitelijk gaat om een prepaid VISA / Mastercard praten we hier over een ander soort product. Het gaat om een kaart waar jij geld op moet laden voordat er iets gekocht kan worden. Om voorbereid te zijn op de toekomst is deze kaart ook te gebruiken met Bitcoin, Litecoin, Ripple, Euro, Amerikaanse Dollar en Britse ponden.

Zelf een creditcard zonder BKR aanvragen? Klik hier!

Dat betekent ook dat jij de “hoofd” valuta van jouw kaart kunt instellen als euro, Amerikaanse dollar of Britse ponden. Ik heb zelf hotels geboekt, computerschermen, 360 graden camera’s en ben uit eten geweest. Alles betaald met deze creditcard zonder BKR. Zelfs betalingen bij Lidl, Dirk, Action, Hema en veel andere winkels is mogelijk met deze creditcard zonder BKR!

Meer weten over deze kaart? Klik hier!

Tot slot, ik wil graag jouw ervaring weten. Heb jij betalingen gedaan met iDeal bij AliExpress? Zijn er dingen mis gegaan? Laat het weten! Laat jouw reactie achter onderaan deze blog. Daarmee help jij ook anderen om een stap te zetten naar alternatieve betaalmethodes.

Originally posted 2018-12-29 07:58:50.

Geef een reactie