Wat is inklaring? Het antwoord in deze blog!

wat is inklaring

Wat is inklaring? Volgens de definitie van ‘Van Dale‘ betekent inklaren: “goederen aangeven om invoerrechten te betalen”.

Dus wat is inklaring? Klik hier!

Feitelijk betekent het hier dat de douane gaat kijken welke kosten berekend mogen worden. Betekend dat er altijd extra kosten bij komen? Absoluut niet! Volgens de wet in Nederland (in ieder geval geldig op het moment van schrijven van deze blog) komen de kosten als iets meer dan 22 euro waard is. De waarde mag helaas wel door de douane worden vastgesteld, dus kan afwijken van het bedrag wat je hebt betaald.

Zorg dat jij weet wat is inklaring! Klik hier!

Natuurlijk help ik jou ook verder met andere vragen. Ik nodig je graag uit om vragen te stellen onder deze blog. Hoe meer je weet, hoe beter ik jou kan helpen en blijven helpen. Nee, gerust contact op als je mij een directe vraag wil stellen.

Gevolgen van wat is inklaring

Ik weet dat er reacties gaan komen op deze blog. Ik weet ook dat mensen vragen zullen blijven stellen en dat er klachten zullen blijven komen. Dat is nu al iedere dag het geval. Nu komen mensen al dagelijks naar mij toe om te vragen wat ze kunnen doen om de kosten tegen te houden.

Waarom het belangrijk is? Klik hier!

Dus nu weet je ongeveer wat is inklaring. In ieder geval het doel en wat voor krankzinnige kosten de overheid kan rekenen voor een bestelling van mens tot mens, gewoon omdat de ander in een ‘verkeerd’ land woont.

Zorg dat jij weet was is inklaring! Klik hier!

Mijn ultieme doel is een einde te maken aan kosten waar je niets voor terug krijgt. Hoe meer informatie, hoe beter ik jou ook kan helpen en blijven helpen. Laat het mij weten als je verder vragen hebt.

Originally posted 2021-03-22 13:14:18.

Geef een reactie