BTW en inklaringskosten, wanneer betaal je die?

btw

In deze blog schrijf ik naar aanleiding van een vraag die veel mensen gesteld hebben de laatste tijd. Het gaat over BTW, wat niet is inbegrepen.

Liever zonder BTW kopen? Klik hier!

Het doel voor mij is dat jij weet wat jij betaalt. Jij moet natuurlijk weten dat je boven de 22 euro mogelijk dus BTW moet betalen. Natuurlijk is het zo dat de douane uiteindelijk bepaald wanneer jij moet betalen. Het doel blijft ervoor te zorgen dat jij in Nederland koopt en bang wordt om vanuit andere landen te kopen. Niets meer, niets minder. Weet dat, dan weet jij wanneer jij het beste kunt kopen.

Bestel vanuit Europa zonder BTW! Klik hier!

Zijn er vragen die jij verder hebt over dit onderwerp, voel je vrij om die achter te laten onder deze blog. Mijn grootste doel is dat jij gewoon weet hoe het systeem oneerlijk is, maar helaas wel hoe het werkt.

Meer weten over BTW?

Om wat meer uitleg te geven over wat BTW precies is kan ik enkel antwoorden met: “Suppressie”. Het is een manier om ons klein te houden. Wanneer jij beseft dat bijna een kwart van de prijs van ieder product direct naar de belastingdienst gaat zal je het met mij eens zijn.

Gewoon bestellen? Klik hier!

Nu zijn er ook vragen over hoe je de BTW het beste kunt voorkomen. Dat blijkt niet zo heel moeilijk te zijn. Er zijn best wel verkopers die gewoon vanuit de EU verzenden. Door vanuit de EU te kopen voorkom jij de oneerlijke extra kosten.

Koop altijd zonder BTW! Klik hier!

Voor de beste informatie die jij krijgt kom je gewoon naar deze website. Mijn doel is jou een compleet en eerlijk beeld te geven. Ik wil dat jij weet wat AliExpress doet en vooral ook wat de overheid doet om jou klein te houden.

Originally posted 2020-01-25 06:24:50.

Geef een reactie