Inklaringskosten vermijden, hoe doe je dat?

Inklaringskosten vermijden

Wil jij de inklaringskosten vermijden die de overheid jou heel graag wilt berekenen? Lees deze blog dan volledig door zodat ik jou goed kan helpen.

Direct inklaringskosten vermijden? Klik hier!

Mijn doel voor dit soort blogs is jou een compleet en eerlijk verhaal te vertellen. Laat ik daarom beginnen door te vertellen dat de makkelijkste stap is door producten te kopen die vanuit de EU worden verzonden. Een andere eenvoudige manier is simpelweg te bestellen voor minder dan 22 euro per bestelling. Is de waarde van jouw bestelling onder deze waarde, dan hoef jij hoe dan ook geen BTW en inklaringskosten te betalen.

Ook jij kunt inklaringskosten vermijden! Klik hier!

Vragen over dit onderwerp zijn absoluut meer dan welkom. Laat gewoon een reactie achter onder deze blog zodat jij een compleet en eerlijk beeld krijgt van alles wat jij wilt vragen. Hoe meer vragen, hoe beter ik jou ook kan helpen.

Meer over inklaringskosten vermijden

Laat ik dan even schrijven over het feit dat belasting een vorm van diefstal is. Jij moet betalen om te leven (in de vorm van inkomstenbelasting en BTW op jouw aankopen). Daarna moet jij betalen om te sterven (in de vorm van sterfbelasting). Natuurlijk betaal jij ook belasting om jezelf te verplaatsen.

Meer weten en inklaringskosten vermijden? Klik hier!

Het doel is een eerlijke wereld. Belasting in de vorm waarop dat nu wordt berekend past daar simpelweg niet bij. Het is jouw plicht als inwoner van Nederland om er alles aan te doen om zo min mogelijk belasting te betalen. Zo kunnen we de overheid buiten spel zetten en dit spel echt gaan winnen!

Ga ook inklaringskosten vermijden! Klik hier!

Laat al jouw reacties en beoordelingen achter onder deze blog. Alle vragen zijn welkom onder deze blog. Hoe meer vragen jij stelt, hoe beter ik jou kan helpen.

Originally posted 2019-12-24 21:31:00.

Geef een reactie