Belasting is diefstal, maar waarom?

belasting is diefstal

Iets wat ik vaak hoor is dat belasting diefstal is. En dat klopt. In deze blog leg ik uit waarom dat zo is en wat jij eraan kunt doen om het te stoppen.

Meehelpen om van de belasting diefstal af te komen? Klik hier!

Met deze blog ga ik een kleine geschiedenisles geven. In het tweede deel van de blog ga ik verder naar hoe dat vertaald naar de belasting en de diefstal dat het is. Ooit ruilde we gewoon met elkaar. Ik had kippen en melk nodig, dus boeren ruilde met elkaar. Of ik moest een reis maken en had meel en granen dus bakte een brood in ruil voor een paard. Ik noem maar even iets. Later kwam er valuta wat gebaseerd was op de waarde die een staat had in goud. Uiteindelijk is ook dat los gelaten en heeft valuta (in de volksmond: ‘geld’) geen onderliggende waarde meer anders dan het vertrouwen in wie het uitgeeft. En dat is nog maar het begin.

Voorkom de diefstal van de overheid! Klik hier!

Deze blog is dus bedoeld voor een uitleg. Ik wil jou helpen door open en eerlijk te zijn en te blijven. Daar ga je nog veel meer over zien. Een manier om je voor te bereiden op wat er gaat komen is door wat gratis bitcoins te claimen. Dat kan via onder andere deze website.

Waarom is belasting diefstal?

Stel je even voor dat jij voor 1 miljoen per jaar aan de maatschappij toevoegt door het goede werk wat je doet. Dat is natuurlijk heel erg goed, maar het eerste wat er gebeurt is dat de belasting ‘dienst’ daar ongeveer de helft van afpakt. Dat op zich kan ik al diefstal noemen, maar is niet de grootste reden.

Direct belasting en diefstal tegengaan? Klik hier!

Laat ik even terug gaan naar de tijd van de slavernij. De tijd dat de Romeinen mensen voor de leeuwen gooide of de tijd dat de Afrikanen hun eigen volk verkochte. Dat was een oneerlijke ruil. De slaaf kreeg er niets voor terug. Die tijd is gelukkig voorbij. Maar eigenlijk ook niet. Want nu betalen de goed verdienende mensen weer die 50% belasting (ongeveer). Dus feitelijk zitten we nog altijd vast in het systeem. Waarom het echt diefstal is komt door een extra verborgen belasting, inflatie!

Voorkom inflatie, belasting en diefstal! Klik hier!

Heb jij vragen of wil jij iets toevoegen? Laat gewoon een reactie achter onder deze blog. Natuurlijk mag je ook gewoon contact met mij opnemen,.

Originally posted 2019-12-20 06:42:00.

2 gedachten over “Belasting is diefstal, maar waarom?

  1. Frank Beantwoorden

    Wat een bizar verhaal is dit. Jammer dat je niet ziet dat je er een rechtsstaat, een maatschappij met infra en voorzieningen voor terug krijgt. Wil je weer terug naar de middeleeuwen ofzo?

    • Alexander van Dijl Bericht auteurBeantwoorden

      Ik kijk altijd vooruit. Mijn doel is naar een eerlijke wereld toe te werken. Het is geen probleem dat je nog niet ziet dat wat ik schrijf waar is. De komende jaren zullen we wel naar een eerlijke wereld toe gaan werken.

Geef een reactie