goederen betaald, geen bevestiging gekregen en goederen niet ontvangen

heb begin maand april 2 kledingstukken betaald zo gezegd via een bank in Luxemburg. Ik heb geen bevestiging gekregen en ook geen goederen ontvangen. Gelieve uit te zoeken wat daar is gebeurd. vind het raar dat deze betaling gebeurd via een bank in luxemburg wat vroeger ander was 

Ik zal mooit nog iets bestellen er gebeuren tegenwoordig vreemde dingen. wat vroeger wel goed liep loopt nu totaal fout. ik wil mijn geld terug. gelieve te kijken storting op naam van mia deceukelier of op mijn man zijn naam amand dekeyser

gelieve dit uit te zoeken

 

mia deceukelieramand dekeyser

 

Originally posted 2022-04-27 10:43:17.

Één gedachte over “goederen betaald, geen bevestiging gekregen en goederen niet ontvangen

Geef een reactie