Winterschoenen voor vrouwen te koop bij AliExpress!

Winterschoenen voor vrouwen

Wanneer ik met mijn vrouw door het winkelcentrum loop en winterschoenen voor vrouwen zie moeten we altijd even kijken. Zeker met een uitverkoop.

Direct zien welke winterschoenen voor vrouwen bij AliExpress worden verkocht? Klik hier!

Ik heb al eerder geschreven over producten van Nike en andere grote merken. Nu is het zo dat die producten veelal namaak zijn en van lagere kwaliteit dan het origineel. Deze winterschoenen voor vrouwen worden door 7 kopers beoordeeld met 5 uit 5 sterren. Er is simpelweg geen lager cijfer gegeven. De verkoper krijgt overigens op 98,2% van alle bestellingen dezelfde 5 uit 5 sterren. Ik heb dan ook het idee dat we hier met een zeer goed product te maken hebben.

Direct jouw winterschoenen voor vrouwen kopen? Klik hier!

Dan wel even een korte waarschuwing. Het is nu januari en het is koud buiten. Bestel jij echter vandaag, dan is de kans groot dat jij jouw bestelling pas in maart binnen gaat krijgen. Tegen die tijd wordt het alweer warmer buiten. Wil jij informatie over levertijden? Binnenkort komt er weer een blog over de actuele levertijd in 2019 en wat te doen als een pakketje niet binnenkomt.

Kopers over de winterschoenen voor vrouwen

Op het moment van schrijven van deze blog komen de meeste reacties uit Rusland. Dat is een goed teken, want als het ergens koud wordt is het daar wel. Met de vertaling van AliExpress heb ik ongeveer kunnen ontcijferen wat er staat. Reacties als: “Zeer warm”, “Goede maat” en “Goede kwaliteit” geven een aardig beeld.

Zelf de reacties op de winterschoenen voor vrouwen bekijken? Klik hier!

Het leuke van deze verkoper, er worden eigenlijk alleen maar vergelijkbare soorten producten verkocht. Bijvoorbeeld ook roze sneakers, beoordeeld met 4,9 uit 5 sterren door in dit geval 274 stemmen. De enige klachten daar gaan over de maat die wat klein valt, wat overigens wel vaker gebeurt bij bestellingen vanuit China.

Alle reacties op de andere producten zien? Klik hier!

Omdat de winterschoenen voor vrouwen op dit moment in de aanbieding zijn is het wel het moment om te kopen. De prijs komt ruim onder de 22 euro uit, wat ook het risico op BTW en inklaringskosten mogelijk kan voorkomen. Heb jij vragen over dit product? Laat jouw reactie achter onder de blog.

Originally posted 2019-01-21 06:31:42.

Geef een reactie