Levertijd AliExpress 2018

Levertijd AliExpress 2018Hoe lang is de levertijd AliExpress 2018? Dat is een vraag waarvan ik merk dat die steeds vaker binnenkomt. Het antwoord is: Maximaal 60 dagen!

Meer weten over de levertijd AliExpress 2018? Klik hier!

Waarom zo lang? Dat lees je in deze blog. De levertijd AliExpress 2018 is opgebouwd uit enkele factoren. Te beginnen, zendingen worden gebundeld. Dat betekent dat het zo 5 tot 15 dagen kan duren voordat een pakket wordt verzonden.

Meer informatie over de levertijd AliExpress 2018? Klik hier!

De levertijd AliExpress 2018 is verder afhankelijk van wat er in Nederland gebeurt door bijvoorbeeld de douane. Deze mag pakketjes tot 30 dagen vasthouden om de waarde te controleren. De laatste grote vertraging zit ‘m in het feit dat pakketjes niet worden gevolgd. Het komt met grote regelmaat voor dat een pakketje bij een afhaalpunt ligt en dat klanten daar niet van op de hoogte zijn.

Zeker zijn over de levertijd AliExpress 2018? Klik hier!

Waarom is de levertijd AliExpress 2018 zo lang?

Om te beginnen, de levertijd AliExpress 2018 is niet altijd lang. Soms wel, de redenen zijn al genoemd. Verder moeten pakketten vanuit China komen dus kan je ook niet verwachten dat ze al binnen een paar dagen bij jou op de deurmat vallen. De belangrijkste vertraging blijft toch de douane. Ik heb letterlijk meegemaakt dat de levertijd AliExpress 2018 een paar weken zou zijn, maar dat de douane daar zelfs meer dan 30 dagen bovenop heeft gedaan.

Natuurlijk mag de douane het pakketje zelf “maar” 30 dagen vasthouden, echter gaat het daarna naar PostNL, daar ontstaat de volgende vertraging. Helaas komt het namelijk ook voor dat klanten hun adres niet compleet vermelden of een verkeerde woonplaats invullen omdat de juiste woonplaats niet in de lijst staat. Dit komt voornamelijk voor bij kleinere woonplaatsen.

Dat is ook eenvoudig op te lossen, daarvoor ga je naar VanDijl.ga/adres en kies je voor “Other” bij de provincie. Na het kiezen van “Other” bij de provincie kan jij iedere willekeurige woonplaats invoeren en is het probleem opgelost!

Hoe kan ik ervoor zorgen dat de levertijd AliExpress 2018 zo kort mogelijk is?

Heb jij een product echt snel nodig? Kijk dan eens naar de betaalde verzendmethodes. Soms levert DHL bijvoorbeeld ook, daarmee kan je de levertijd AliExpress 2018 aanzienlijk inkorten.

Houd er verder rekening mee dat de indicatie die bij een product staat slechts een indicatie is. Pakketjes die door de brievenbus kunnen komen veelal (veel) sneller door de douane dan iets wat in een doos zit. Ook daar zit weer een stukje vertraging.

Heb jij verder vragen, neem gerust contact op. Bestel anders direct via vraagalex.com/bestel, zodat jij de beste informatie kunt blijven lezen op deze website.

Originally posted 2018-09-21 07:05:04.

Geef een reactie