Hoe bereik ik het AliExpress PostNL depot?

AliExpress PostNLMet een organisatie die telefoontjes verwerkt hoor ik letterlijk iedere dag vragen over het AliExpress PostNL depot. Laat ik daarom deze blog openen met volledige transparantie. Ik heb niets te maken met beide bedrijven, maar help mensen gewoon graag om problemen opgelost te krijgen.

Wil jij in contact komen met vragen over zendingen die AliExpress PostNL heeft toevertrouwd? Klik hier of spreek mij aan via de chat op deze site.

Wekelijks ontvangen wij hier pakketjes van deze Chinese webwinkel. Dagelijks lees ik berichten van klanten die een pakketje willen traceren. Ook iedere dag kom ik de nodige fouten tegen die heel erg begrijpelijk zijn. De meest gemaakte fouten die te maken hebben met het verzenden van pakketten vat ik hier nog even samen.

Waarom bestaat het AliExpress PostNL punt niet?

Nederland is een klein land. Duizenden producten worden verzonden, maar uiteindelijk is Nederland maar een heel klein deel van de markt van dit bedrijf. De complete regie wordt draaiende gehouden vanuit China.

Schiedam is waar de Douane zich bevind voor binnenkomende zendingen vanuit het buitenland. Het is geen postbus, geen afhaalpunt, gewoon het punt waar retour gezonden pakketten langsgaan voordat ze teruggaan naar China.

Waarom kan AliExpress PostNL niet motiveren om mijn adres aan te passen?

Een postbedrijf is verplicht om een pakketje te leveren op het adres wat op de envelop staat. Staat er geen huisnummer op, wat helaas maar al te vaak gebeurt. Dan mag het postbedrijf officieel niet leveren.

Gelukkig gaat het soms mis en krijg je alsnog geleverd als het huisnummer ontbreekt, maar daar kan je niet vanuit gaan. Controleer daarom altijd of jouw adres volledig is. Dat kan door hier jouw gegevens te controleren. Even inloggen (of de app openen) en jij weet of jouw pakketje aan gaat komen.

Kom jij er echt niet uit? Dan zijn wij hier ook voor jou! Neem gerust contact op via chat, dan help ik jou graag verder. Door de grote hoeveelheid pagina’s waar je langs moet kan ik telefonisch helaas geen ondersteuning bieden, hoe graag ik dat ook zou willen.

Originally posted 2018-02-21 04:28:45.

2 gedachten over “Hoe bereik ik het AliExpress PostNL depot?

Geef een reactie