Authentieke Nike schoenen te koop bij AliExpress!

Authentieke Nike schoenen

Het verschil tussen authentieke Nike schoenen en de versie van AliExpress is de kwaliteit. Het is niet het echte product! Lees verder voor meer informatie.

Direct deze authentieke Nike schoenen bekijken? Klik hier!

Hoewel veel kopers schrijven dat het hier om het echte product gaat, blijven de authentieke Nike schoenen namaak. Let heel goed op, wanneer jij dit product koopt, bestel de juiste maat. Op de pagina wat de omschrijving geeft over dit product staat heel veel informatie en natuurlijk ook de manier om de maat op te meten. Het gaat hier niet om de Nederlandse maten, maar in dit geval om de Amerikaanse maat. Deze zijn ook weer anders den de Engelse maat.

Zien welke maat jij moet hebben? Klik hier!

Wil jij er helemaal zeker van zijn dat jij de juiste maat koopt? Neem contact met mij op en ik help jou verder. Het belangrijkste voor mij is dat ik jou aan het juiste product help. Stel jij mij een vraag over de authentieke Nike schoenen, dan laat ik jou wel weten dat deze dus niet echt zijn en ook niet door de werkelijke fabrikant worden gemaakt.

Kopers over de authentieke Nike schoenen

Met 381 bestellingen en 23 beoordelingen krijgt dit product nog altijd 4,5 uit 5 sterren. Veel meer dan ik had verwacht, vooral omdat het om duidelijke namaak gaat. Hoe ik dat weet? Nike zelf verkoopt niet via AliExpress!

Zien wat kopers schrijven? Klik hier!

Ondanks dat deze authentieke Nike schoenen namaak zijn zijn veel kopers toch positief. Woorden als “Mooie schoenen”, “Perfect” en “Perfecte maat” zijn woorden die worden gebruikt. Daarbij schrijven kopers ook nog dat de authentieke Nike schoenen snel geleverd zijn. Al net al, op het eerste gezicht niets om negatief over te zijn.

Alle reacties lezen? Klik hier!

Het gevaar van het kopen van dit product is dat namaakproducten kunnen worden tegengehouden door de douane. Daarmee krijg jij het product dus niet en ben mij wel het geld kwijt.

Geef een reactie