Douane kosten berekenen, hoe zit het echt?

Douane kosten berekenen

Als jij douane kosten berekenen wilt, kijk dan gewoon op de website van AliExpress. In deze blog deel ik de waarheid om jou te helpen.

Zelf de douane kosten berekenen? Klik hier!

Belangrijk om je te realiseren is dat deze hoge kosten voor het overgrote deel verdwijnen. Pakketjes met een waarde tot 150 euro betaal je enkel nog 21% BTW. Ik heb een eenvoudige tool gemaakt om jou te helpen om heel snel te weten te komen welke extra kosten je gaat betalen. Koop gerust een product en weet dus ook dat je veilig kunt bestellen. Boven de 150 euro betaal je overigens een paar euro inklaringskosten en 4% invoerkosten.

Ga jouw douane kosten berekenen! Klik hier!

Mijn belangrijkste doel is jou een volledig en duidelijk beeld te geven. Ik wil dat je gewoon even contact op kunt nemen. Alles wat je wilt horen mag je ook vragen over stellen.

Over douane kosten berekenen

Wat ik heel erg belangrijk is dat je volledig op de hoogte bent van wat je kunt kopen. Ik wil dat je weet hoeveel geld je gaat uitgeven. Letterlijk alle vragen mogen gewoon worden gesteld en ik kijk er naar uit om jou nog heel veel meer berichten te laten zien.

Ook weten hoe douane kosten berekenen werken? Klik hier!

Natuurlijk wil ik niet te veel woorden vuil maken aan de problemen die de overheid heeft veroorzaakt. Wat ik wel belangrijk vind is dat je zelf beseft dat er redenen zijn waardoor dingen soms anders zijn dan wat is verteld. Met name de NPO is een erg goed in het vertellen van leugens.

Bekijk hoe douane kosten berekenen werkt! Klik hier!

Hier wil ik het dan wel bij laten. Als je nog vragen hebt, laat gewoon een berichtje achter voor onder deze website. Ik kijk er natuurlijk ook naar uit om jou nog veel meer duidelijkheid te geven zodat je echt weet waar de mogelijkheden liggen. Hoe meer vragen, hoe meer ik ook voor je kan doen. Letterlijk alles wat je maar wilt weten kan ook gevraagd worden.

Geef een reactie