Invoerkosten? Hoe zit dat nu echt?

invoerkosten

Deze blog gaat over invoerkosten. In de blog deel ik de werkelijke regels zodat jij ook echt weet wat jouw mogelijkheden zijn.

Jouw invoerkosten bepalen? Klik hier!

Het is mijn doel om jou duidelijkheid te geven. Hoe meer je weet, hoe meer ik ook voor je kan doen. Het is natuurlijk aan jou om te bepalen waar jij daadwerkelijk geld aan uit wilt geven. Voor mij is het dan ook van groot belang dat je de nieuwe regels ook echt kent. Vanaf de basis tot in de details, in het tweede deel van deze blog leg ik jou de nieuwe spelregels uit.

Bekijk de invoerkosten AliExpress! Klik hier!

Uiteindelijk is het natuurlijk aan jou wat je wilt kopen. Heb je dan toch vragen over de manier waarop de overheid jou kosten afhandig maakt? Nee, gerust contact met mij op. Ik sta klaar om een betere wereld voor elkaar te krijgen.

Hoe ziet het met de invoerkosten?

Er was eerder een grens van 22 euro. Zolang bestellingen minder dan dat kosten hoefde je toen geen BTW te betalen. Jij bepaalt uiteindelijk gewoon wat je kunt kopen en moet dus ook op de hoogte zijn van de regels. Invoerkosten komen pas om de hoek kijken bij bestellingen van 150 euro of meer.

Wil jij de invoerkosten berekenen? Klik hier!

Vragen mogen natuurlijk altijd worden gesteld. Ik kijk er ook altijd naar uit om antwoorden te geven zodat je ook echt volledig op de hoogte bent van wat je wilt kopen. Iedere vraag mag je natuurlijk ook stellen.

Ga de invoerkosten bekijken! Klik hier!

Iedere vraag die je dan nog wilt stellen mag je ook stellen door gewoon onder deze blog te reageren. Ik ben er om jou te helpen om volledige duidelijkheid te krijgen over alles wat je wilt zien, weten en kopen.

Geef een reactie