AliExpress 1 juli en de nieuwe BTW regels!

AliExpress 1 juli

Wat is er met AliExpress 1 juli gebeurt? Het antwoord is eigenlijk heel erg simpel. Je betaalt minder voor duurdere pakketjes!

Direct weten wat er voor jouw bestelling bij AliExpress 1 juli gebeurt? Klik hier!

Mijn doel is jou te helpen om een compleet, eerlijk en duidelijk beeld te krijgen van de werkelijke kosten die jij gaat betalen. Het is eigenlijk heel belangrijk dat jij weet wat je kunt kopen. Hoe meer vragen je hebt, hoe beter ik jou ook kan helpen. Dit soort regels zijn natuurlijk erg goed om ook te bekijken. Het is essentieel dat je op de hoogte bent van alles wat je wilt zien, weten en kopen.

Bekijk wat er met AliExpress 1 juli gebeurt is! Klik hier!

Voor vragen mag je natuurlijk altijd contact met mij opnemen. Ik help jou graag om de nieuwe regels te begrijpen. Mocht je nog vragen hebben, reageer dan ook vooral onder deze blog.

Wat is er bij AliExpress 1 juli veranderd?

Ondanks wat de media zegt zijn dingen duidelijker geworden en betaal je nu altijd 21% BTW. De inklaringskosten die eerder werden berekend zijn nu komen te vervallen. Die betaal je enkel nog als je voor meer dan 150 euro koopt.

Weten waarom de media oneerlijk is over AliExpress 1 juli? Klik hier!

Mocht je zoiets hebben van, ik wil geen BTW betalen, dan zijn er op dit moment binnen de EU geen oplossingen. Het is natuurlijk wel goed om zelf ook te kijken en te bepalen wat je wilt kopen en hoe.

Ga de AliExpress 1 juli regels bekijken! Klik hier!

Het is natuurlijk mijn doel om jou een compleet, eerlijk en duidelijk beeld te geven. Ik wil ook dat je op de hoogte bent van alles wat je wilt kopen en blijven kopen. Hoe meer je weet, hoe beter ik jou ook in de toekomst kan helpen. Het is mijn voornaamste doel om jou complete duidelijkheid te blijven geven. Je gaat hoe dan ook geen extra kosten meer betalen. Blijf dus op de hoogte van alles wat je wilt zien, weten en kopen.

Geef een reactie