Gastblogs kunnen weer worden betaald!

gastblogs

Zo’n jaar geleden schreef een gastblogger wekelijks enkele gastblogs. Bij gebrek aan resultaat en visie ben ik met dit systeem gestopt, nu kan het terug.

Meer weten over geld verdienen met de gastblogs? Klik hier!

Waar ik uiteindelijk terecht wil komen is dat iedere gastblogger zelf met een eigen blog geld gaat verdienen. Zo’n concept heb ik ook eerder opgezet met AliPartner.cf, helaas op dit moment nog zonder de gewenste resultaten. Nu is het wel mijn doel om daar verandering in te brengen. Wil jij gastblogs schrijven? Ik ben op dit moment bezig met een nieuw verdienmodel zodat jij eerlijk wordt beloond aan de hand van de bijdrage die jij levert.

Geld verdienen aan gastblogs op jouw eigen site? Klik hier!

Natuurlijk zijn er wel enkele punten waar jij rekening mee moet houden. Zo verdien jij pas geld zodra jij aan een minimum aantal blogs voldoet. Verder wil ik dat jij bekend bent met de business technologie van L. Ron Hubbard, zodat jij mijn manier van werken ook begrijpt. Meer daarover weten? Neem contact op!

Meer over de gastblogs

De meeste blogs die ik schrijf zijn product reviews. Deze trekken een constant toenemende stroom aan bezoekers naar deze website. Daarbij beoordeel ik producten aan de hand van reacties van kopers. Jouw gastblogs mogen daar ook over gaan.

Mijn eigen blogs lezen? Klik hier!

Andere onderwerpen zijn natuurlijk ook welkom. Ik overweeg ook een vergelijkbare blog op te zetten waarmee ik ook producten van andere aanbieders zal beoordelen. Daarbij overweeg ik onder andere Bol.com te gaan gebruiken.

Bekijk alle gastblogs! Klik hier!

Heb jij dan nog vragen, laat gerust een reactie achter onder dit bericht. De komende weken zal ik gaan berekenen hoeveel jij moet schrijven om te verdienen. Wil jij vergelijkbaar verdienen als ik, dan zijn 8 tot 10 blogs per dag wel nodig.

Originally posted 2019-11-26 08:15:00.

Pixabay foto: Zijn die echt gratis te gebruiken?

Pixabay foto

Ja! Iedere Pixabay foto kan gratis worden gebruikt. De fotografen vinden het fijn als je een link plaatst naar het profiel, maar dat is niet verplicht.

Direct een Pixabay foto gaan gebruiken? Klik hier!

Mijn doel is altijd te inspireren. In deze blog leg ik uit waarom het gratis (en legaal) gebruik van afbeeldingen zo belangrijk is. Ik heb persoonlijk (op een andere website) ooit namelijk 1000 euro moeten betalen voor een foto die van Google was geplukt. Dat is tot aan de rechter gegaan die mij uiteindelijk via een incassobureau heeft laten betalen. Dat is overigens ook de reden dat ik dit soort gratis sites altijd blijf aanbevelen.

Gebruik de Pixabay foto op jouw site! Klik hier!

Natuurlijk help ik jou ook als jij jouw eigen blog of website op wilt zetten. Op dit moment ben ik de gratis handleiding aan het vertalen naar het Nederlands zodat andere mensen ook vergelijkbare websites kunnen maken als deze.

Waarom een Pixabay foto?

Er zijn ook andere websites waar je gratis afbeeldingen vandaan kunt halen. De reden dat ik deze aanbeveel is dat ik altijd een geschikte afbeelding heb gevonden voor op deze website. Zelfs afbeeldingen van Disney staan op deze website.

Direct jouw gratis afbeeldingen downloaden? Klik hier!

Het ultieme doel is jou te helpen om van oplichters (want dat zijn het) die honderden euro’s vragen voor een afbeelding buiten spel te zetten. We leven in een informatie tijdperk waar een Pixabay foto de manier is om dingen te doen. Adobe stock heeft ook veel goede (betaalde) afbeeldingen

Vraag jouw gratis account aan! Klik hier!

Daarmee sluit ik deze blog. Wel nodig ik je uit om jouw reactie te geven als jij ooit een rekening hebt ontvangen voor het gebruik van een foto van Google. Laat de reactie gewoon achter onder deze blog.

Originally posted 2020-05-21 06:35:51.

Gratis plaatjes op AliExpress Nederland!

Pixabay

Een vraag die nog wel eens terugkeert is hoe ik aan de gratis plaatjes kom die op AliExpress Nederland te vinden zijn. In deze blog geef ik daar antwoord op.

Direct de gratis plaatjes zien? Klik hier!

Ik heb persoonlijk een aanvaring gehad met een bedrijf wat als business model heeft het vindbaar maken van afbeeldingen en vervolgens mensen aan te klagen. Het gebruik van 1 afbeelding gedurende 3 minuten op een van mijn andere websites heeft mij op dit manier ruim 500 euro gekost. In deze blog geef ik de oplossing die ik nu voor AliExpress Nederland gebruik.

Meer weten over de gratis plaatjes? Klik hier!

Mijn doel is een einde te maken aan onethische verdienmodellen. Door enkel en alleen van deze site gebruik te maken zorgen wij er gezamenlijk voor dat deze manier van zaken doen stopt. Het grote voordeel daarvan is dat de wereld tot een eerlijke plek gemaakt gaat worden. Zonder overheid, rechters en advocaten.

Hoe werken de gratis plaatjes?

Het systeem achter Pixabay (zoals de site heet) is heel eenvoudig. Door afbeeldingen kosteloos beschikbaar te stellen en mensen in de gelegenheid te stellen om een donatie te doen ontstaan 2 verdienmodellen. Allereerst natuurlijk de advertenties op de website. Die zijn niet storend, maar zijn er wel. Daarnaast is het ook mogelijk om een donatie te doen.

Alle gratis plaatjes bekijken? Klik hier!

Mocht jij hulp nodig hebben on de juiste afbeelding te vinden, neem gerust contact met mij op. Ook daarvoor help ik jou via AliExpress Nederland graag verder. Momenteel werk ik aan een nieuw marketingplatform, waarbij mensen heel snel verder kunnen worden geholpen een nieuwe klanten.

Direct gratis plaatjes downloaden? Klik hier!

Heb jij ooit te maken gehad met boetes en betalingen omdat jij een plaatje van Google hebt gebruikt? Laat het mij weten! Jij kunt gewoon een reactie plaatsen onder deze blog om ook anderen te waarschuwen.

Originally posted 2019-05-03 09:04:11.

Ruim duizend blogs staan nu online!

Ruim duizend blogs

Inmiddels zijn er ruim duizend blogs geschreven voor de AliExpress Nederland website. Daarvan heb ik er 929 persoonlijk geschreven.

Wil jij ook ruim duizend blogs schrijven? Neem contact op!

Het leuke van deze blog is dat wij groeien. Bekijk vooral de pagina vraagalex.com/intern om de huidige resultaten en keywords te zien. Hoe meer blogs er worden geschreven, hoe sneller de cijfers stijgen. Door ruim duizend blogs extra te schrijven verwacht ik een stijging van de resultaten van 10 tot 15 keer ten opzichte van de huidige situatie. Het grote evenement van het jaar is altijd Global Shopping Day. Op die ene dag hebben wij de eerste recordomzet gezien.

Alle van de ruim duizend blogs lezen? Klik hier!

Heb jij vragen of opmerkingen over de manier van schrijven of de manier van inkomsten genereren? Jij krijgt een volledige cursus aangeboden die jij ook zeker mag gebruiken voor jouw even werkgever of online activiteiten.

Meer over de ruim duizend blogs

Er zijn blogs over heel veel verschillende onderwerpen. Onder andere is een deel van de ruim duizend blogs over diamondpaintings. Verder zijn er veel kopers die auto onderdelen kopen. Daarvoor zoek ik op dit moment nog nieuwe bloggers. Alles wat er nodig is zijn meer blogs en nieuwe onderwerpen.

Zelf iets bestellen bij AliExpress? Klik hier!

Iedere dag scan ik 10 van de best verkochte producten. Daarvan schrijf ik minimaal 7 blogs, in de weekenden vaak wat meer. Dit is voor vandaag al mijn 9e blog. Heb jij daar vragen en opmerkingen over? Laat gerust jouw reactie achter onder deze blog.

Meer over de ruim duizend blogs weten? Klik hier!

Voor alle overige vragen en opmerkingen nodig ik jou van harte uit om contact op te nemen. Mijn doel is dat jij weet waar jij over kunt schrijven. Hoe meer bloggers, hoe groter ik deze website ga krijgen.

Originally posted 2019-03-10 11:04:29.

Blogger over auto producten gezocht!

Blogger

Ken jij blogger over auto producten? Wij moeten nog 1 belangrijke fase door voordat wij een spectaculair nieuw onderdeel openen. De auto blog!

Aanmelden als blogger? Neem contact op!

Zelf schrijf ik regelmatig over de diamondpainting, namaak merk artikelen en over heel veel andere producten. Alleen de auto onderdelen en producten schrijf ik meestal niet over. Als auto blogger schrijf jij zo vaak als jij wil. Het team wat alle producten schrijft krijgt 10% van de maandelijkse omzet van AliExpress Nederland. Naarmate wij verder groeien zal dat bedrag natuurlijk ook omhoog gaan. Heb jij dan nog andere vragen en opmerkingen, laat jouw reactie achter onder de blog.

Direct inschrijven en beginnen als blogger? Neem contact op!

Natuurlijk help ik jou zeker in het begin verder om producten en onderwerpen te vinden. Je zult merken dat naarmate jij meer gaat bloggen, jij ook makkelijker onderwerpen zult vinden. Wil jij liever bestellen dan blogs schrijven? Klik hier!

Waarom blogger worden?

Naast dat jij leert om online geld te verdienen ga jij ook vanaf de eerste maand al betalingen ontvangen. Deze zullen stijgen naarmate jij meer schrijft. Alle berekeningen worden gemaakt op jouw eigen productie. Dus schrijf jij 50% van de blogs, dan krijg jij 5% van de inkomsten. Schrijf jij alle blogs, dan krijg jij 10% van de inkomsten. Geld is dus een reden om blogger te worden.

Direct aanmelden? Neem contact op.

Ik ben ook op zoek naar mensen die over andere onderwerpen willen schrijven. Zo is een blogger over knutselwerken en diamondpaintings ook absoluut welkom. Mijn doel is zoveel mogelijk mensen zo goed mogelijk te helpen. Waar het uiteindelijk om gaat is dat iedereen alleen maar de juiste producten koopt en niets anders.

Aanmelden als blogger? Neem contact op!

Dan sluit ik deze blog graag af. Wil jij schrijven over de namaakproducten of je specialiseren in een andere categorie? Alles is te maken. Laat het vooral weten als jij een idee hebt. Alles is welkom en alles draagt bij aan een meer informatieve website.

Originally posted 2019-03-10 10:09:32.

Groei van inkomsten AliExpress Nederland dalen!

Groei

Zoals alle gastbloggers leren tijdens de introductiecursus is het belangrijk om continu te blijven groeien. Helaas valt de groei de laatste week tegen.

Groei zelf ook! Neem contact op!

Het doel van de cursus is te begrijpen hoe jij de statistieken kunt bijhouden, zodat de groei van jouw taken blijven toenemen. Natuurlijk gaan wij jou helpen om sneller, beter en effectiever te bloggen en meer resultaat te boeken bij het leveren van service. Het belangrijkste doel natuurlijk, zoveel mogelijk bezoekers naar de website toe te trekken. Op dit moment zijn dat er zo’n 700 per dag, doelstelling voor 2019 is dat omhoog te brengen naar 7000 per dag.

Zelf de statistieken en groei bekijken? Klik hier!

Ben jij nog niet aangemeld als gastblogger? Stuur jouw eerste bericht dan vandaag nog in! Dat kan met het onderstaande formulier. Wordt jouw bericht opgenomen, dan krijg jij een login, zodat jij vaker kunt gastbloggen en daar ook geld mee kunt verdienen!

Groei mee en plaats jouw gastblog!

Doe jij mee? Schrijf jouw eerste gastblog hier. Een gastblog bestaat uit 300 tot 1000 woorden. Wanneer jij jouw emailadres achterlaat kan ik contact met jou opnemen om jouw blog verder te bespreken. Blogs worden direct gepubliceerd op AliExpress Nederland.

 • Let op: Minimaal 300 woorden
 •  

Direct aanmelden als gastblogger

Vragen over jouw aanmelding? Neem contact op. Wij vragen om jouw IBAN zodat wij de winst met jou kunnen delen.

[wpuf_profile type=”registration” id=”6250″]

Originally posted 2019-02-10 19:53:26.

Eigen AliExpress website: Bestellen en verdienen!

Eigen AliExpress website

Wil jij jouw eigen AliExpress website hebben en daar geld mee verdienen? Dat kan op een paar manieren. Ik geef hier uitleg over de mogelijkheden.

Wil jij je direct aanmelden voor het partnerprogramma? Klik hier!

Jij kunt het natuurlijk allemaal zelf doen. Zelf uitzoeken waar jij het best over kunt schrijven, zelf kijken naar de beste zoekwoorden, gewoon alles zelf doen. Jij kunt er ook voor kiezen om ons alles te laten doen. Daarover geef ik uitleg in deze blog. Wil jij een eigen AliExpress website zonder alles zelf te doen? Lees dan vooral het tweede deel van deze blog. Daar schrijf ik over wat de kosten zijn voor het pakket als wij alles voor jou doen.

Eenvoudig en snel jouw eigen AliExpress website opzetten? Klik hier!

Jouw eigen AliExpress website werkt met WordPress, mocht jij daar geen kennis van hebben, neem gerust even contact met mij op, zodat ik jou kan helpen.

Eigen AliExpress website

De verdiensten

Laat ik dan even kort wat schrijven over de verdiensten. AliExpress Nederland draait op dit moment een omzet van rond de 2000 euro per maand. Dat heeft 12 maanden geduurd om op te bouwen en groeit nu stabiel. Wil jij dat ook? Lees dan verder.

De kosten

Jij moet geld uitgeven om geld te verdienen, toch? En het antwoord is, deels. Jij kunt met jouw eigen site beginnen. Dat kost wat geld. Wanneer wij deze voor jou opzetten, zodat alles klaar staat, de checklists voor het schrijven van een blog, de uitleg en natuurlijk links van vraagalex.com naar jouw nieuwe website om het direct in Google te krijgen betaal jij een vast bedrag per maand.

Jij huurt jouw eigen webhosting via onze partnerlink: Klik hier. Dat kost jou na de gratis proefperiode 10 dollar per maand. Betaling gaat via PayPal. 

Zodra jij de hosting hebt regelen wij alles voor je. De WordPress installatie, scripts, zelfs de domeinnaam regelen wij. Jij betaalt AliExpress Nederland een bedrag van 97 per maand aan licentie en trainingskosten. Wanneer jij het exacte stappenplan volgt heb jij dat bedrag binnen een dag alweer terugverdient.

Om de beslissing voor jou nu nog makkelijker te maken krijg jij jouw website nu 6 maanden op proef. Dat wil zeggen, jij krijgt de volledige begeleiding, de website, de domeinnaam en natuurlijk de mogelijkheid om ook 2000 dollar per maand te verdienen. Jij betaalt alleen de eenmalige administratiekosten van 197 euro. Levert jouw site binnen 6 maanden geen 2000 euro per maand op? Dan mag jij de website gewoon houden. Jij bent ons dan helemaal niets verschuldigd!

Direct jouw 6 maanden op proef aanvragen? Klik hier!

Originally posted 2019-02-04 22:04:04.

Hoge vergoedingen voor gastbloggers!

Hoge vergoedingen

Ben jij toe aan hoge vergoedingen voor het werk wat jij doet? Wordt dan gastblogger bij AliExpress Nederland en verdien tot duizenden euro’s per maand!

Direct aanmelden als gastblogger? Klik hier!

De basisregel is deze. Jij krijgt betaalt over het aantal berichten die jij schrijft. Deze berichten moeten volledig geoptimaliseerd zijn volgens de Yoast SEO plugin van WordPress. Dat wil zeggen, groene lampjes bij de “Focus Keyword”. De hoge vergoedingen worden uitgekeerd op basis van het aantal geschreven blogs. Schrijf jij 42 blogs per maand of meer, dan gaat jouw vergoeding zelfs omhoog naar 75% van de omzet van jouw blogs!

Meer weten over de hoge vergoedingen? Neem contact op!

In het tweede deel van deze blog leg ik de vergoedingen stap voor stap uit. Aangezien ik zelf ook heel wat blogs schrijf moet dat wel volledig duidelijk zijn.

Hoe werken de hoge vergoedingen precies?

Dan volgt nu de uitleg. Deze is veranderd en vereenvoudigd. Alle blogs moeten voldoen aan de groene “Yoast SEO” bolletjes. Kleuren alle bolletjes groen bij “Focus keyphrase” en kleurt het algemene bolletje groen bij “Leesbaarheidsanalyse” dan telt jouw blog mee. De afbeeldingen moeten rechtenvrij zijn. Zelf haal ik mijn afbeeldingen van Pixabay.com, waar jij gratis rechtenvrije afbeeldingen kunt downloaden.

Direct aanmelden als gastblogger? Neem contact op!

Vanuit AliExpress Nederland krijg jij ook een gratis cursus aangeboden om jouw hoge commissies verder op te hogen. Deze cursus geeft uitleg over hoe wij binnen AliExpress Nederland met statistieken omgaan om zo sneller vooruit te komen. De vergoeding werkt heel simpel. Schrijf jij minder dan 42 blogs per maand, dan krijg jij 50% over het percentage van de blogs die jij schrijft. Schrijf jij bijvoorbeeld 25 blogs en zijn er 50 blogs geschreven in totaal, dan krijg jij dus 50% x 50% = 25% van de omzet op jouw rekening gestort. Na 42 blogs gaat dit percentage omhoog naar 75%!

Meer weten over de gratis cursus? Neem contact op!

Natuurlijk sta ik open voor al jouw vragen. Laat die achter als reactie onder deze blog of deel ze via het reactieformulier. Omdat ik zelf ook een belang heb in het aantal geschreven blogs beantwoord ik alle vragen persoonlijk. Zo weet jij ook zeker dat alle antwoorden vanuit de juiste bron komen.

Originally posted 2019-01-19 13:16:39.

Stappenplan deeplinks via AliExpress partnerprogramma

Stappenplan deeplink

Wil jij deeplinks maken via het AliExpress partnerprogramma? Lees deze blog voor het stappenplan, zodat jij kopers direct naar de juiste pagina stuurt.

Direct aanmelden voor het partnerprogramma? Klik hier!

De eerste stap is dus de aanmelding. Zorg daarvoor dat jij een website hebt en ga naar vraagalex.com/partner om je te registeren. Daar aangekomen klik je op “Register” en volg je de stappen voor het aanmelden. Kom jij er niet helemaal uit? Neem dan contact met mij op.

Direct deeplinks maken? Klik hier!

Voor het maken van deeplinks ga je naar “Ad Center” en klik jij vervolgens op “Deep Link URLs“. Dan voer jij de AliExpress link in, als daar een deeplink van gemaakt kan worden wordt deze omgezet na een klik op “Get Tracking Link“.

Het eenvoudige stappenplan

Stap 1: Aanmelden.

Stap 2: Inloggen.

Stap 3: Klik op Ad Center.

Stap 4: Klik op Deep Link URLs.

Thats it. Eenvoudiger kan ik het stappenplan niet maken. Wel kan ik ervoor zorgen jij hulp krijgt als jij voor ons gaat gastbloggen. Wanneer jij via vraagalex.com/partner jouw account hebt aangemaakt mag jij zelfs jouw eigen partnerlinks gebruiken.

Direct jouw partner account aanmaken? Klik hier!

Ben jij op zoek naar een stappenplan voor andere onderwerpen? Laat jouw reactie achter onder dit bericht of neem contact met mij op, zodat ik jou persoonlijk verder ken helpen. Ik vind het geweldig om te zien hoe mensen geld verdienen via internet. Daarom betaal ik de gastbloggers via deze website een ruim percentage van de inkomsten van de website.

Meer weten over gastbloggen? Klik hier!

Als deel van de opleiding om gastblogger voor ons te worden volg jij een stappenplan en krijg jij een cursus cadeau. Met deze cursus wordt jij snel geholpen om een van de beste gastbloggers van Nederland te worden en jouw salaris zelf te bepalen.

Originally posted 2019-01-17 20:32:26.

Geld verdienen en overige rollen binnen AliExpress Nederland

Geld verdienen

Wil jij geld verdienen? Dan ben jij bij AliExpress Nederland aan het juiste adres! Wij groeien sneller dan ooit! Daarom ben ik op zoek naar JOU!

Direct aanmelden als gastblogger? Neem contact op!

De gastblogger speelt een essentiële rol binnen AliExpress Nederland. Als gastblogger help jij om de constante groei van de website en het aantal bezoekers vast te houden. Hoe meer jij blogt, hoe meer jij verdient. Dat is de basis van het verdienmodel. Hoe verder wij groeien, hoe meer jij kunt verdienen. Stop jij met bloggen? Dan stoppen jouw inkomsten NIET! Daarover uitleg in deze blog. Verder ga ik praten over de overige rollen.

Aanmelden als gastblogger? Klik hier!

Heb jij vragen over het verdienmodel? Neem gerust even contact met mij op. Ons model kent geen grenzen, jij kunt zoveel verdienen als wat jij wil!

Het verdienmodel voor geld verdienen bij ons!

Ik schrijf hier over de basis, voor de exacte verdiensten, neem gerust even contact op. In de basis werkt het voor jou als blogger als volgt:

 • Jouw aandeel van het totaal aantal blogs x omzet x 50% is wat jij overgemaakt krijgt. Hoe meer jij blogt, hoe meer jij verdient.

Daarnaast zijn er ook mogelijkheden om de 50% naar 75% op te hogen. Dat doe je door 42 blogs of meer per week te schrijven.

Direct aanmelden als gastblogger? Neem contact op!

Wil jij iets anders doen? Voor het promo team werken wij volgens vergelijkbare verdiensten. Jij krijgt 10% van de opbrengst van de door jou aangeleverde bezoekers. Lever jij 50% van de bezoekers, dan krijg jij dus 5% van de totale omzet.

Direct aanmelden voor het promo team? Neem contact op!

Natuurlijk zijn nieuwe ideeen en initiatieven van harte welkom. Zo werk ik aan een YouTube team voor video. Ook werk ik aan een technisch team om de site technisch hoog te houden.

Originally posted 2019-01-01 14:25:19.

Statistiek van de week: Gevaar!

Statistiek gevaar

Na een super goede novembermaand zijn wij met AliExpress Nederland helaas weer in een algemene conditie van gevaar. Om uit dit statistiek van gevaar te komen gaan we wat dingen veranderen.

Vanaf deze week stel ik iedere nieuwe gastblogger verplicht om een online cursus te volgen. Bestaande gastbloggers krijgen iets meer tijd Deze moeten de cursus hebben afgerond voor de betaalronde van februari. Voor meer informatie over de cursus, klik hier!

Er is 1 nieuwe gastblogger bij, wat goed is, veel blogs zorgen voor een beter statistiek. Er zijn meer blogs geschreven dan vorige maand, wat goed is. Waar de gevaar conditie naar voren komt zijn de inkomsten en het aantal blogs geschreven door externe gastbloggers. Momenteel schrijf ik vrijwel alles zelf. Ik wil jou dan ook oproepen om meer blogs te schrijven. Ben jij nog geen gastblogger? Meld je dan aan!

Direct aanmelden als gastblogger? Neem contact op!

Help ons om uit de conditie van gevaar te komen, dan krijg jij daar natuurlijk ook goed voor beloond. Tot 10% van de omzet van AliExpress Nederland! Dat is feitelijk oneindig!

Hoe helpt een gastblogger ons naar betere statistiek en uit gevaar?

Alles draait om de hoeveelheid outflow. Er moet geschreven blijven worden. Schrijf jij meer blogs die voldoen aan de voorwaarden dan een week eerder? Dan zit jij in een “normaal” conditie. Schrijf jij 21 blogs of meer per week? Dan zit jij automatisch in een conditie van normaal. Ook als jij minder schrijft schreef dan vorige week. Met 42 blogs per week zit jij hoe dan ook in de conditie van overvloed.

Help ons uit gevaar! Meld jou aan als gastblogger!

Behaal de “Normaal” conditie iedere week voor 1 maand, dan krijg jij 2% van de omzet als bonus bovenop jouw normale commissie. Behaal jij de “Overvloed” conditie iedere week voor 1 maand, dan krijg jij 5% bonus bovenop jouw normale commissie.

Een voorbeeld:

 • AliExpress Nederland draait een omzet van 5.000 euro in 1 maand.
 • De groep heeft 300 blogs geschreven.
 • Jij hebt meer dan 42 blogs per week geschreven.
 • 10% van 5000 euro is voor jou, dat is 500 euro.
 • De 5% overvloed bonus is, 250 euro.
 • In totaal maak ik 750 euro naar jou over!

Meer uitgaande berichten en blogs zorgen voor meer omzet. Jouw bijdragen helpen enorm! Na AliExpress Nederland zullen er voor de top bloggers nieuwe projecten ontstaan. Alles met 1 belangrijk doel. Lezers, kijkers en kopers helpen om tot een optimaal resultaat te komen.

Blog jij binnenkort mee? Meld je nu aan als gastblogger!

Naast het doel voor de lezers, kijkers en kopers is mijn doel voor jou als gastblogger om jou zo snel mogelijk op weg te helpen. Uiteindelijk helpt de omzet van de website jou natuurlijk verder op weg. Hoe hoger de omzet van AliExpress Nederland, hoe meer geld ik naar jou kan overmaken.

Originally posted 2018-12-29 14:02:28.

Statistiek van deze week: Gevaar!

Gevaar

De afgelopen week hield de conditie van verval aan, wat ons omlaag drukt naar de conditie van gevaar. In deze blog uitleg voor de oplossing.

Meer weten over de condities? Neem contact op.

Om uit deze conditie te komen is het belangrijk dat we dingen anders gaan doen. Daarvoor heb ik er deze week voor gekozen om te bloggen over de top 10 producten die per dag de meeste omzet opleveren. Ben jij gastblogger voor ons en wil jij die producten weten? Ga naar vraagalex.com/intern.

Weten hoe de condities werken of de cursus volgen? Neem contact op.

De tweede stap om dit probleem op te lossen is vinden waar het gevaar vandaan komt. Dat is duidelijk, ik schrijf vrijwel alle blogs zelf. Dat moet anders, ik ga dus meer energie steken in het aanmoedigen van de gastbloggers om ook meer te schrijven. Doel voor december 2018, 240 blogs!

Hoe gaan we echt uit de gevaar conditie komen?

De volgende stap is mijzelf de conditie van gevaar toe te wijzen en op basis hiervan te blijven opereren. Ik ga dus niet alleen anderen aanmoedigen, ik ga er ook alles aan doen om mee te bloggen en uit de conditie te ontsnappen.

Direct aanmeldden voor de gratis cursus? Neem contact op!

Eventuele onethische dingen uit mijn persoonlijke leven en ervaring moeten worden opgelost. Daar werk ik iedere dag aan, en dat geldt dus ook voor alle gastbloggers. Tevens moeten we er gezamenlijk voor gaan zorgen dat we aan de 240 blogs komen en uit deze conditie blijven.

Ter afsluiting, lees altijd de blogs voor gastbloggers, zodat jij altijd op de hoogte bent van de conditie die deze week toegepast dient te worden.

Omdat jij de cursus hebt gevolgd zal dit puur een naslagwerk zijn. Mocht jij de cursus nog niet hebben gevolgd, laat het even weten, dan help ik jou om snel met de cursus te starten.

Originally posted 2018-12-08 13:39:20.

Omgaan met tegenslagen bij AliExpress Nederland

omgaan met tegenslagen

Bij AliExpress Nederland gebruiken wij een bewezen formule om omgaan met tegenslagen makkelijk te maken. In deze blog uitleg daarover.

Iedere blogger voor AliExpress Nederland kent deze regels en past deze toe. Wil jij ook gastblogger worden? Klik hier!

Afhankelijk van de conditie waar wij de afgelopen week in hebben gezeten passen wij een andere strategie toe. Hoe hoger het succes, hoe meer er gewerkt wordt volgens de bewezen formules. Minder succes betekent strengere toepassing van de regels. Alle resultaten worden bijgehouden in

Wil jij de exacte formules leren en hoe deze in iedere situatie toe te passen zijn? Neem even contact met mij op voor informatie over een gratis cursus.

Omgaan met tegenslagen lijkt op het eerste gezicht lastig. Wanneer jij echter de formules op de juiste manier gaat toepassen leer jij exact wat jij moet doen in iedere situatie. 

Hoe zijn de formules voor omgaan met tegenslagen toe te passen?

De formules zijn gebaseerd op de formules voor het bestaan, geschreven door L. Ron Hubbard. Deze blog geeft daar slechts een eenvoudige samenvatting van. Deze kan jou wel flink verder helpen om alles in jouw leven te zien als een statistiek.

De statistieken van AliExpress Nederland zijn openbaar toegankelijk via vraagalex.com/intern. Wij meten op dit moment 3 statistieken, namelijk:

 • Het aantal bezoekers naar de blog.
 • De binnengekomen betalingen.
 • Het aantal nieuw geschreven blogs.

Hoewel deze 3 statistieken dicht bij elkaar liggen zijn de condities wel degelijk toe te passen op iedere afzonderlijke statistiek. Ik houd het nu nog even simpel, in de (gratis) cursus leer jij hoe jij deze condities kunt toepassen in alle situaties.

Om je aan te melden als gastblogger neem jij gewoon even contact met mij op. Geen gastblogger worden, maar wel de gratis online cursus volgen? Laat het gerust ook weten. 

Zelf iets kopen bij AliExpress Nederland? Klik hier!

Starten als gastblogger

Gastblogger worden bij AliExpress Nederland is eenvoudig. Nadat jij contact hebt opgenomen en de gratis online cursus hebt gevolgd kan jij gaan bloggen. Zolang jouw statistieken omhoog blijven gaan (dus in een “Normaal” trend of hoger zitten) blijf jij ook goed verdienen. Hoe meer de site verdient, hoe meer jij verdient. 

Meer weten? Neem contact met mij op!

Originally posted 2018-12-08 11:52:26.