Statistiek van deze week: Gevaar!

Gevaar

De afgelopen week hield de conditie van verval aan, wat ons omlaag drukt naar de conditie van gevaar. In deze blog uitleg voor de oplossing.

Meer weten over de condities? Neem contact op.

Om uit deze conditie te komen is het belangrijk dat we dingen anders gaan doen. Daarvoor heb ik er deze week voor gekozen om te bloggen over de top 10 producten die per dag de meeste omzet opleveren. Ben jij gastblogger voor ons en wil jij die producten weten? Ga naar vraagalex.com/intern.

Weten hoe de condities werken of de cursus volgen? Neem contact op.

De tweede stap om dit probleem op te lossen is vinden waar het gevaar vandaan komt. Dat is duidelijk, ik schrijf vrijwel alle blogs zelf. Dat moet anders, ik ga dus meer energie steken in het aanmoedigen van de gastbloggers om ook meer te schrijven. Doel voor december 2018, 240 blogs!

Hoe gaan we echt uit de gevaar conditie komen?

De volgende stap is mijzelf de conditie van gevaar toe te wijzen en op basis hiervan te blijven opereren. Ik ga dus niet alleen anderen aanmoedigen, ik ga er ook alles aan doen om mee te bloggen en uit de conditie te ontsnappen.

Direct aanmeldden voor de gratis cursus? Neem contact op!

Eventuele onethische dingen uit mijn persoonlijke leven en ervaring moeten worden opgelost. Daar werk ik iedere dag aan, en dat geldt dus ook voor alle gastbloggers. Tevens moeten we er gezamenlijk voor gaan zorgen dat we aan de 240 blogs komen en uit deze conditie blijven.

Ter afsluiting, lees altijd de blogs voor gastbloggers, zodat jij altijd op de hoogte bent van de conditie die deze week toegepast dient te worden.

Omdat jij de cursus hebt gevolgd zal dit puur een naslagwerk zijn. Mocht jij de cursus nog niet hebben gevolgd, laat het even weten, dan help ik jou om snel met de cursus te starten.

Originally posted 2018-12-08 13:39:20.

Geef een reactie