Omgaan met tegenslagen bij AliExpress Nederland

omgaan met tegenslagen

Bij AliExpress Nederland gebruiken wij een bewezen formule om omgaan met tegenslagen makkelijk te maken. In deze blog uitleg daarover.

Iedere blogger voor AliExpress Nederland kent deze regels en past deze toe. Wil jij ook gastblogger worden? Klik hier!

Afhankelijk van de conditie waar wij de afgelopen week in hebben gezeten passen wij een andere strategie toe. Hoe hoger het succes, hoe meer er gewerkt wordt volgens de bewezen formules. Minder succes betekent strengere toepassing van de regels. Alle resultaten worden bijgehouden in

Wil jij de exacte formules leren en hoe deze in iedere situatie toe te passen zijn? Neem even contact met mij op voor informatie over een gratis cursus.

Omgaan met tegenslagen lijkt op het eerste gezicht lastig. Wanneer jij echter de formules op de juiste manier gaat toepassen leer jij exact wat jij moet doen in iedere situatie. 

Hoe zijn de formules voor omgaan met tegenslagen toe te passen?

De formules zijn gebaseerd op de formules voor het bestaan, geschreven door L. Ron Hubbard. Deze blog geeft daar slechts een eenvoudige samenvatting van. Deze kan jou wel flink verder helpen om alles in jouw leven te zien als een statistiek.

De statistieken van AliExpress Nederland zijn openbaar toegankelijk via vraagalex.com/intern. Wij meten op dit moment 3 statistieken, namelijk:

  • Het aantal bezoekers naar de blog.
  • De binnengekomen betalingen.
  • Het aantal nieuw geschreven blogs.

Hoewel deze 3 statistieken dicht bij elkaar liggen zijn de condities wel degelijk toe te passen op iedere afzonderlijke statistiek. Ik houd het nu nog even simpel, in de (gratis) cursus leer jij hoe jij deze condities kunt toepassen in alle situaties.

Om je aan te melden als gastblogger neem jij gewoon even contact met mij op. Geen gastblogger worden, maar wel de gratis online cursus volgen? Laat het gerust ook weten. 

Zelf iets kopen bij AliExpress Nederland? Klik hier!

Starten als gastblogger

Gastblogger worden bij AliExpress Nederland is eenvoudig. Nadat jij contact hebt opgenomen en de gratis online cursus hebt gevolgd kan jij gaan bloggen. Zolang jouw statistieken omhoog blijven gaan (dus in een “Normaal” trend of hoger zitten) blijf jij ook goed verdienen. Hoe meer de site verdient, hoe meer jij verdient. 

Meer weten? Neem contact met mij op!

Originally posted 2018-12-08 11:52:26.

Geef een reactie