PostNL onderzoek opstarten voor AliExpress zending

PostNL onderzoekWie een PostNL onderzoek wilt opstarten voor een AliExpress zending is hier aan het juiste adres. Ondanks dat het onderzoek enkel daar gestart kan worden.

Direct naar de juiste pagina voor een PostNL onderzoek opstarten? Klik hier!

De feitelijke stappen die jij moet zetten zijn erg eenvoudig. Om te beginnen moet een pakketje tussen de 60 en 75 dagen onderweg zijn. Vanaf dat moment gaat AliExpress namelijk pas kijken wat er aan de hand is. Vervolgens volg jij de stappen voor het openen van een geschil (dispute).

Meer informatie voor het openen van een dispute? Klik hier!

Kom jij er zelf niet uit? Geen enkel probleem! Vanuit AliExpress Nederland help ik jou graag verder om het PostNL onderzoek op de juiste manier opgestart te krijgen. Houd er wel rekening mee dat een onderzoek al snel 30 dagen of langer in beslag kan nemen.

Waarom een PostNL onderzoek opstarten?

Waarom iemand een PostNL onderzoek wil opstarten begrijp ik persoonlijk niet. Het heeft namelijk compleet geen zin. Wanneer een pakketje niet aankomt omdat er een fout is gemaakt aan de kant van het postbedrijf of AliExpress krijg jij als klant gewoon jouw geld terug. Heb jij een verkeerd adres ingevoerd? Dan is er een compleet andere procedure en loop jij zelfs het risico om het pakket helemaal niet te ontvangen.

Meer weten over wanneer jij een adres verkeerd invoert? Klik hier!

Natuurlijk zijn er altijd mensen die eigenwijs zijn en het PostNL onderzoek toch op willen starten. Dat kan natuurlijk wel, maar heeft dan nog altijd geen enkele zin. Het duurt tenslotte langer om het onderzoek af te wachten dat gewoon jouw geld terug te krijgen, opnieuw te bestellen en het te ontvangen. Overigens maak jij de medewerkers van de postbedrijven ook totaal niet blij met dit onderzoek.

Wil jij meer weten? Neem contact met mij op!

Originally posted 2018-12-03 18:55:33.

Geef een reactie