Geld verdienen en overige rollen binnen AliExpress Nederland

Geld verdienen

Wil jij geld verdienen? Dan ben jij bij AliExpress Nederland aan het juiste adres! Wij groeien sneller dan ooit! Daarom ben ik op zoek naar JOU!

Direct aanmelden als gastblogger? Neem contact op!

De gastblogger speelt een essentiƫle rol binnen AliExpress Nederland. Als gastblogger help jij om de constante groei van de website en het aantal bezoekers vast te houden. Hoe meer jij blogt, hoe meer jij verdient. Dat is de basis van het verdienmodel. Hoe verder wij groeien, hoe meer jij kunt verdienen. Stop jij met bloggen? Dan stoppen jouw inkomsten NIET! Daarover uitleg in deze blog. Verder ga ik praten over de overige rollen.

Aanmelden als gastblogger? Klik hier!

Heb jij vragen over het verdienmodel? Neem gerust even contact met mij op. Ons model kent geen grenzen, jij kunt zoveel verdienen als wat jij wil!

Het verdienmodel voor geld verdienen bij ons!

Ik schrijf hier over de basis, voor de exacte verdiensten, neem gerust even contact op. In de basis werkt het voor jou als blogger als volgt:

  • Jouw aandeel van het totaal aantal blogs x omzet x 50% is wat jij overgemaakt krijgt. Hoe meer jij blogt, hoe meer jij verdient.

Daarnaast zijn er ook mogelijkheden om de 50% naar 75% op te hogen. Dat doe je door 42 blogs of meer per week te schrijven.

Direct aanmelden als gastblogger? Neem contact op!

Wil jij iets anders doen? Voor het promo team werken wij volgens vergelijkbare verdiensten. Jij krijgt 10% van de opbrengst van de door jou aangeleverde bezoekers. Lever jij 50% van de bezoekers, dan krijg jij dus 5% van de totale omzet.

Direct aanmelden voor het promo team? Neem contact op!

Natuurlijk zijn nieuwe ideeen en initiatieven van harte welkom. Zo werk ik aan een YouTube team voor video. Ook werk ik aan een technisch team om de site technisch hoog te houden.

Originally posted 2019-01-01 14:25:19.

Geef een reactie