Stappenplan deeplinks via AliExpress partnerprogramma


Warning: preg_match_all(): Compilation failed: invalid range in character class at offset 15 in /home/u816308873/domains/vraagalex.com/public_html/wp-content/plugins/mts-url-shortener-pro/public/class-url-shortener-public.php on line 503

Warning: preg_match_all(): Compilation failed: invalid range in character class at offset 15 in /home/u816308873/domains/vraagalex.com/public_html/wp-content/plugins/mts-url-shortener-pro/public/class-url-shortener-public.php on line 503
Stappenplan deeplink

Wil jij deeplinks maken via het AliExpress partnerprogramma? Lees deze blog voor het stappenplan, zodat jij kopers direct naar de juiste pagina stuurt.

Direct aanmelden voor het partnerprogramma? Klik hier!

De eerste stap is dus de aanmelding. Zorg daarvoor dat jij een website hebt en ga naar vraagalex.com/partner om je te registeren. Daar aangekomen klik je op “Register” en volg je de stappen voor het aanmelden. Kom jij er niet helemaal uit? Neem dan contact met mij op.

Direct deeplinks maken? Klik hier!

Voor het maken van deeplinks ga je naar “Ad Center” en klik jij vervolgens op “Deep Link URLs“. Dan voer jij de AliExpress link in, als daar een deeplink van gemaakt kan worden wordt deze omgezet na een klik op “Get Tracking Link“.

Het eenvoudige stappenplan

Stap 1: Aanmelden.

Stap 2: Inloggen.

Stap 3: Klik op Ad Center.

Stap 4: Klik op Deep Link URLs.

Thats it. Eenvoudiger kan ik het stappenplan niet maken. Wel kan ik ervoor zorgen jij hulp krijgt als jij voor ons gaat gastbloggen. Wanneer jij via vraagalex.com/partner jouw account hebt aangemaakt mag jij zelfs jouw eigen partnerlinks gebruiken.

Direct jouw partner account aanmaken? Klik hier!

Ben jij op zoek naar een stappenplan voor andere onderwerpen? Laat jouw reactie achter onder dit bericht of neem contact met mij op, zodat ik jou persoonlijk verder ken helpen. Ik vind het geweldig om te zien hoe mensen geld verdienen via internet. Daarom betaal ik de gastbloggers via deze website een ruim percentage van de inkomsten van de website.

Meer weten over gastbloggen? Klik hier!

Als deel van de opleiding om gastblogger voor ons te worden volg jij een stappenplan en krijg jij een cursus cadeau. Met deze cursus wordt jij snel geholpen om een van de beste gastbloggers van Nederland te worden en jouw salaris zelf te bepalen.

Originally posted 2019-01-17 20:32:26.

Geef een reactie