Hoge vergoedingen voor gastbloggers!

Hoge vergoedingen

Ben jij toe aan hoge vergoedingen voor het werk wat jij doet? Wordt dan gastblogger bij AliExpress Nederland en verdien tot duizenden euro’s per maand!

Direct aanmelden als gastblogger? Klik hier!

De basisregel is deze. Jij krijgt betaalt over het aantal berichten die jij schrijft. Deze berichten moeten volledig geoptimaliseerd zijn volgens de Yoast SEO plugin van WordPress. Dat wil zeggen, groene lampjes bij de “Focus Keyword”. De hoge vergoedingen worden uitgekeerd op basis van het aantal geschreven blogs. Schrijf jij 42 blogs per maand of meer, dan gaat jouw vergoeding zelfs omhoog naar 75% van de omzet van jouw blogs!

Meer weten over de hoge vergoedingen? Neem contact op!

In het tweede deel van deze blog leg ik de vergoedingen stap voor stap uit. Aangezien ik zelf ook heel wat blogs schrijf moet dat wel volledig duidelijk zijn.

Hoe werken de hoge vergoedingen precies?

Dan volgt nu de uitleg. Deze is veranderd en vereenvoudigd. Alle blogs moeten voldoen aan de groene “Yoast SEO” bolletjes. Kleuren alle bolletjes groen bij “Focus keyphrase” en kleurt het algemene bolletje groen bij “Leesbaarheidsanalyse” dan telt jouw blog mee. De afbeeldingen moeten rechtenvrij zijn. Zelf haal ik mijn afbeeldingen van Pixabay.com, waar jij gratis rechtenvrije afbeeldingen kunt downloaden.

Direct aanmelden als gastblogger? Neem contact op!

Vanuit AliExpress Nederland krijg jij ook een gratis cursus aangeboden om jouw hoge commissies verder op te hogen. Deze cursus geeft uitleg over hoe wij binnen AliExpress Nederland met statistieken omgaan om zo sneller vooruit te komen. De vergoeding werkt heel simpel. Schrijf jij minder dan 42 blogs per maand, dan krijg jij 50% over het percentage van de blogs die jij schrijft. Schrijf jij bijvoorbeeld 25 blogs en zijn er 50 blogs geschreven in totaal, dan krijg jij dus 50% x 50% = 25% van de omzet op jouw rekening gestort. Na 42 blogs gaat dit percentage omhoog naar 75%!

Meer weten over de gratis cursus? Neem contact op!

Natuurlijk sta ik open voor al jouw vragen. Laat die achter als reactie onder deze blog of deel ze via het reactieformulier. Omdat ik zelf ook een belang heb in het aantal geschreven blogs beantwoord ik alle vragen persoonlijk. Zo weet jij ook zeker dat alle antwoorden vanuit de juiste bron komen.

Originally posted 2019-01-19 13:16:39.

Geef een reactie