Aankoopbedrag terugwinnen? Reageer!

Aankoopbedrag terugwinnen

Ben jij ontevreden over een product? Of ben jij juist enorm tevreden? Laat jouw reactie achter onder deze blog om jouw aankoopbedrag terug te winnen!

Aankopen tot 750 euro komen in aanmerking! Heb jij BTW en inklaringskosten moeten betalen? Die kosten kan jij ook terugwinnen!

In het tweede deel van deze blog deel ik de voorwaarden voor dit spel. Belangrijk voor nu is dat jij reageert met een omschrijving van het product waar het om gaat en een reactie op het product. Deel dit bericht daarna via Facebook en laat jouw vrienden reageren op jouw reactie. Hoe meer reacties jij ontvangt op jouw reactie, hoe groter jouw kans om het aankoopbedrag terug te winnen.

Direct deelnemen? Laat jouw reactie achter!

Heb jij nog niets gekocht via de AliExpress website? Doe dat dan nu! Producten zijn vaak al super goedkoop, maar door het aankoopbedrag terug te winnen is dat natuurlijk alleen maar leuker!

Voorwaarden om het aankoopbedrag terug te winnen

Heb jij een product gekocht voor maximaal 750 euro inclusief verzendkosten? Laat jouw reactie dan achter. Laat daarbij weten waarom jij vind dat jij het verdient om het bedrag terug te krijgen. Deel dit bericht vervolgens ook via jouw sociale netwerken zoals bijvoorbeeld Facebook.

Hoe meer mensen jouw reactie zien, hoe groter de kans dat jij het aankoopbedrag terug gaat winnen. Wij zullen met de winnaar persoonlijk contact opnemen voor de gegevens van de bankrekening.

In de reactie moeten minimaal de volgende punten vermeld staan:

  1. Een reactie op het product. Wat was er goed aan of juist niet?
  2. De prijs van het product, inclusief verzendkosten.
  3. De reden voor jou om het aankoopbedrag terug te winnen.

Hoe meer mensen reageren, hoe meer mensen wij het aankoopbedrag terug kunnen geven. Deel deze blog dan ook vooral met iedereen. Dat helpt ons ook weer om meer geld beschikbaar te krijgen om nog meer mensen het aankoopbedrag te vergoeden. Heb jij vragen over deze actie? Neem contact met mij op.

Originally posted 2019-01-17 21:41:29.

3 gedachten over “Aankoopbedrag terugwinnen? Reageer!

  1. AlyssaSnijders Beantwoorden

    Ik heb in november een hele grote bestelling gedaan van €218,41 en heb nogsteeds niet alles binnen. Ik hoop dat ik dit bedrag terug kan winnen aangezien ik al lang wacht en sommige dingen niet heel aankomen, ik had er geschillen van gemaakt en die kwamen goed terug!?

  2. minous66 Beantwoorden

    Beste , ik heb vorig jaar Augustus 3 stuks Air-coolers aangeschaft via Aliexpress. Echter bij levering bleken er 2 van de 3 defect. Ik had er 1 voor mijzelf en 2 voor mijn buren besteld ! De prijs incl. verzenden was €31 per stuk . (serieus geld dus) Voor ik over ga koken en nat ga worden van het zweet zou ik graag deze aankoop terug krijgen en/of winnen. Mvg Kees

Geef een reactie