AliExpress douane – Bewuste vertraging?

AliExpress douane

Wanneer ik ga kijken naar de AliExpress douane zie ik een bewuste vertraging. Niet vanuit China, maar vanuit Nederland. Vooral het inklaringsproces!

Direct zien hoeveel de AliExpress douane vertraagd? Klik hier!

Laat ik je even wat uitleg geven over de overheid. Nu, tijdens de Covid-19 crisis merken we het alleen maar meer. Nadat de overheid vakkundig de economie om zeep heeft geholpen moet het er natuurlijk alles aan doen om geld binnen te krijgen. Straks moeten alle uitkeringen vervangen worden en daar is inklaring een hele makkelijke methode voor. Gelukkig kan je nog altijd wel voor onder de 22 euro bestellen.

Bekijk wat de AliExpress douane doet! Klik hier!

Mijn belangrijkste doel is jou te helpen. Je mag natuurlijk altijd contact met mij opnemen. Voor alles wat jij wilt weten, stel jouw vragen gerust. Ik geef het snelst antwoord via WhatsApp. Op die manier kan ik jou altijd verder helpen en zo snel mogelijk ook.

Bestaat er echt een AliExpress douane?

Nee, alles gaat via dezelfde groep mensen. Er kan wel onderscheid gemaakt worden tussen zendingen uit verschillende landen. Zo kan het zomaar zo zijn dat zendingen uit Amerika beter worden gecontroleerd. Daar komt bij dat het een hele makkelijke manier is om extra geld binnen te krijgen als overheid.

Direct zien of jij extra moet betalen? Klik hier!

Belangrijk is altijd om te blijven kijken. Kijk of jij voor onder de 22 euro kunt bestellen. Dan ben je meestal veilig en heb je geen extra kosten bij de AliExpress douane.

Volg het pakketje zelf! Klik hier!

Daar wil ik het voor nu wel bij laten. Geen AliExpress douane dus, wel een organisatie die er alles aan zal doen om zoveel mogelijk geld afhandig te maken. Ik help jou graag verder als je problemen hebt, vraag het dus gewoon door een reactie achter te laten onder deze blog.

Originally posted 2020-07-27 05:41:54.

Geef een reactie